Written by AbangNara | October 27th, 2010

gambar vanida imran

Ramai rupanya peminat Vanida Imran kat sini. Kami akui Kak Vee memang sangat cantik, pandai berfesyen, dan paling penting hebat berlakon. Terbaru di Festival Filem Malaysia yang ke 23, Vanida Imran telah memenangi Anugerah Best Dress untuk pelakon perempuan. Berdasarkan gambarnya di atas, kami sokong 100% kemenangan Vanida Imran.

Satu lagi perkara yang kami cukup kagumi ialah keutuhan rumah tangga Vanida Imran dan Rashidi Ishak. Untuk makluman, tahun ini ialah ulangtahun ke 10 perkahwinan mereka berdua. Kami doakan agar perkahwinan mereka berdua berkekalan sehingga akhir hayat. Setakat ini memang kisah rumah tangga mereka berdua tidak dijaja di mana-mana. Kami suka bab itu.

Untuk anda yang meminat Vanida Imran, lagi gambar Vanida Imran di malam FFM23 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar vanida imran

gambar vanida imran

gambar vanida imran

92 responses to (GAMBAR)Vanida Imran Di Malam Festival Filem Malaysia 23 (FFM23)

  1. ann says:

    aku 1st! 4 the 1st time! hahaha (ketawa xhengat)

    tahniah vee!

  2. khansa says:

    ooo vanida pun org panggil vee gak? ingatkan ex aziz m osman jer org panggil vee…

  3. ProfHariz says:

    Cantik-cantik belaka mereka :P

  4. wanita melayu kacukan jawa says:

    CANTIKLAH KAK IDAH! SY MINAT SGT NGAN DIA. DLM MASA YG SAMA CEMBURU SGT DENGAN KERUKUNAN RUMAHTANGGA DIA. SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT.

  5. pja says:

    cantik.. just nice..

  6. ntahhapehape says:

    Cantik..suke die..semoga berbahgia

  7. lylyezora says:

    cantik….=))

  8. abg rambut segak says:

    lebih manis jika bertudung
    peace!

  9. SURIANA BINTI SAHARUDIN says:

    comelnya

  10. geli geleman says:

    tula…….. yang terbelah& terdedah tu bkn cantik pun.x payah nak tayang.tgk….. yang sopan jgk menang

  11. Ms Lexus says:

    Memang cantik, nampak sopan jer…tak le mcm sesetengah artis tue yg pakai mcm tak cukup kain…koyak rabak n yang hampir tersembul lurah dendam!

  12. miow says:

    x minat le dia ni .. x tahu kenapa .. bukan taste aku agaknya ..

  13. Kancilbiru says:

    vee ni imej dia mmg baik….lakonan pun mantap tak banyak cerita personal…baguss!

  14. luvlylemonate says:

    she’s gergous n beautiful….lbh natural n talented nak bandingkan dgn RCW coz juz cantex make-up, lens n bulu mate palsu je…tp cutting mmg 1000% wow lah both of them:)

  15. jeng2 says:

    suka sgt dgn vee ni suka tgk kulit dia hitam manis tapi tetap cantik je

    • hantu says:

      waktu dia muda dulu x cantik sgt rasenye.sebab muka dia mcm berjerawat.tp makin berusia makin cun.kena tanya produk krim apa pakai ni

  16. hanna says:

    mcam baju sari po ade…

    • fara says:

      haah..cam sari.. tp lawa gak nih.. xde la terok sgt koyak sini sane..still sopan compare ngan yg lainnya..

  17. Reena says:

    Chantek ke?

  18. cilipadi says:

    rasanya erra punye baju yg purple lg cun….nway erra n vee sopan pakaian diorg… nanu tu ya allah udah ler…muka botox dah xnampak original…kalu p majlis2 gini xpakai seksi meksi xsah gamaknyee…

    • Nara cha says:

      biasalah..yg pilih pun juri ..juri tu pun org…namanya manusia…masing2 pun berbeza pilihan dan tease…juri tu mestilah profesional …kalau betul lah….tp mmg susah dan tak boleh puas kan hati semua pihak..bagi menyenangkan hati kita….anggaplah semua itu nasib dan rezeki masing2…

      jgn pula anggap “joke of the year” kena reda….ada hikmah dibalik semua itu…jgn anggap hanya diri kita yg terbaik….bak kata M.Nasir …melihat dari mata burung bukan dari dalam tempurung….kita akan kecewa bila anggap kita dah cukup baik dan tak diiktiraf….perlu diingat ada bermcm2 cara lagi utk kita diiktiraf…rezeki tetap ada tp kita yg tak menyedarinya kerana terlalu tamak……dan tak pernah terima org lain pun ada kelebihan..kekurangan …manusia…

  19. Lovelyvic says:

    Vee memang cantik, tak dinafikan..
    Baju dia pun sopan… sedap je mata memandang.
    Tapi rasanya takdelah sampai boleh dikatakan best dress… lawa lagu baju erra fazira rasanya..
    Tp mungkin juri tgk dari segi material kain kot.

    • puteriaquarius81 says:

      btul.. bj erra lg cantik.. lengan pnjang. so sweet..

      • Nara cha says:

        baju yg paling lawa dipakai oleh NANU dan DIANA DANIELLA…ada bunga-bunga lagi…..over roll…baju yg dikenakan pada mlm tu rata-rata dari kain langsir tingkap…

  20. littlemia says:

    cantik kan…sukeeeee vee tpi baca kat rap metro azza elite baju last minit carik coz bju versace yg dia beli sexy sangat…ke x wujud baju versace tu??????kikiki

  21. fashionista says:

    siapa ur fashion advisor ni Vani? baju tu tk kena la. U tk ada pingang.badan d atas pendek, patut nya elakkan memakai style yg melilit lilit cam ni . Ok to follow trend tapi kita mesti tgok juga sesuai ke tidak dgn body type ye dik.

  22. dahlia says:

    baju ke bengkung?? ngee…

  23. miss leo says:

    x yah nak berkemban2 sembulkan pe yg tersembul..bonjolkan segale bonjolan yg ade…menang gak…my fav artist n fav couple(v n rashidi) just keep it their life low profile..ni baru betul tgkatkan prestasi jauhi kontroversi….

  24. misterinna says:

    biasa je.. baju kurung lagi cantek

  25. hothotheat says:

    superb awesome… maintain…

  26. blerrgh says:

    hmmm.. tk minat langsung. tk da star quality…bling, bling. Terlalu biasa wat per???

  27. Miss pocO says:

    x fhm dgn vee ni, jap pakai tudung jap x…

    errrmmm…

  28. Ayu Candy says:

    I LOVE HER!

  29. Piston Pecah says:

    walau dah kahwin,tapi still pandai jaga badan kan?

  30. lalalalalalala says:

    besa2 je baju minah nie…tah apa kategori yg jadik menang tu..rse rmai lg yg cantik2…kakak era..dan rmai lg

  31. Not Angle says:

    she’s gorgeous…trserlah kebahagiaannnya….hrp tak jadi mcm yg lan2 tuh…I like…

  32. Mustika Ilham says:

    saya mmg peminat Vee ni dr mula dulu lagi…dengan pencapaian dia dalam lakunan dan keluarga boleh dibanggakan…Vee dah melalui paradigma yg bergitu maju dari segi lakunan…penampilan..dia semakin cantik dan berseri..juga dlam hal berkeluarga…dalam dunia artis ni…Vee boleh dijadikan contoh dan model…gosip-gosip panas pun kuranggg….mungkin ini masa kemuncak utk dia….selamat berjaya…..

  33. Mustika Ilham says:

    Mungkin ada org mengatakan bahawa dia tidak secantik seperti model-model yg sedia ada atau dunia ..tapi bagi saya dia seorang artis malaysia yg amat menarik..asli dan menpunyai ciri-ciri wanita asian dan ada aura tersendiri……ramai juga artis yg cantik tapi kehidupan hura-hara….uka lakunan dia dlam filem The Red Kebaya….dan semua Dramanya…

    • pakcik says:

      jgn memuji sgt .. esok2 x tahu lagi .Dulu2 suka tengok ajai dan nurul .Kalau nyanyi siap pegang2 tangan .Lepas tu apa dah jadi .. org yg corai .. ati aku yg luko .. sob .!!sob..!!

  34. cantik.. sopan lah klu nk dibandingkan ngan artis2 yg kemain melaram ngan baju tak cukup benang dan kain..
    bab2 tutup aurat tu, kite samelah doakan semoga dia dan kite berhijrah ke arah itu… amin..

  35. non says:

    patutlah menang..cantik bajunyer..tp erra pun layak gak menang malam tu

    • Mustika Ilham says:

      Erra Fazira memang Tidak boleh Tandinglah bab berfesyen ni..dia memnag terbaik dalam berfesyen….

  36. chix says:

    aku suke dia ni sebab xde controversy…dia jaga betul marriage dia….tapi sayang, rupe ade, isteri yg baik/jaga marriage, tapi dia x tutup aurat, bile berlakon pun, ade gak pegang2 lelaki….tu je yg spoil….hubby dia dok tanggung je la….

  37. ammy says:

    mmg cantek and vogue vee.

  38. intan says:

    tak lawa dia nih. pendek!!!!! katie home lagi lawa…artis malaysia mana ada yg lawa……..perasaaan semua nya….

    • emas says:

      sokong 1000% , termasuk juruacara, MC semua. Aku masih menungu yg betul2 cun kira international standard yg kita bole banggakan. Kini hanya dengar dia ni la hot, dia tu la sexy, bila gi tgok betul2, depan mata…aduhaiii… semua nya tippppuuuuuuu besar. lebeh promisi media dari fakta!! Semua perasan lebeh je.

      • pinggan says:

        BTUI KA X LAWA INTAN N EMAS?? MARION COUNTER, DIANA DANIELLE, LISA SURIHANI, ERRA FAZIRA, NORA DANISH SUMA LAWA2, LAGI2 KALO TGK FACE TO FACE…. AK KECUALI KAN RCW SBB DIE KERTU IMEJ XPADAN NGN USIE… HEHEHE…

  39. Kitaro says:

    pertama kali aku tengok vee ni dulu face to face, rasa xnak lepas pandang dia. dia ni mmg jenis yg kira x fotogenik la, sbb dlm gambar x lawa kat luar cantikkk sangat!! mmg cantik la sedap mata memandang

  40. nonon says:

    tk nk kutuk juga tp…kasihan la…pakai cantik tk kena…pakai tk cantik lagi la tk kena…org dok ckp juga…baik la berpakaian drp tk pakai langsung….

  41. ayu says:

    setuju gakla bila vanida menang utk best dressed…tutp depan,juga tutup blakang…buknla klu tutp depan blakang trdedah pulak…bajunye pun labuh meleret2…buknla baju labuh tapi trbelah smpai ke pgkal peha….

  42. […] (GAMBAR)Vanida Imran Di Malam Festival Filem Malaysia 23 (FFM23) (68) […]

  43. […] (GAMBAR)Vanida Imran Di Malam Festival Filem Malaysia 23 (FFM23) (75) […]

  44. porno izle says:

    Totally digg your website thanks a lot for the info