Written by AbangNara | May 21st, 2010

umie aida

Dulu memang kami taknak percaya kata kawan-kawan kami yang wanita sudah berkahwin lebih cun, seksi dan menggoda. Tetapi selepas melihat gambar terbaru Umie Aida ini, kami akur dengan kenyataan kawan-kawan kami. Memang Umie Aida nampak lebih anggun terutama dengan bentuk body seperti huruf S. Pasti Dato’ K tidur lena setiap malam.

Sesiapa yang dah berkahwin sila share pengalaman anda tentang kebenaran kata-kata kawan kami ini. Kalau tengok gambar Umie Aida ini, memang nampak 100% betul kata-kata diorang. Kami nak tahu pendapat pembaca jugak. Baru makin teguh keyakinan kami terhadap statement orang perempuan lepas kahwin lebih cun melecun.

Kami rasa gambar ini diambil sebelum Umie meluahkan hasratnya untuk bertudung. Kredit kepada Murai untuk gambar ini.

PS: Korang kalau dah kahwin nanti, jangan perasan diri tuh dah sempurna tau. Jangan jadi macam kisah ayam masak merah special ni :)

58 responses to (GAMBAR)Umie Aida Yang Semakin Marvelous Selepas Berkahwin

  1. Phea says:

    eh? mana gambarnya??

    0
    0
  2. Mira says:

    x de pic pun!!

    0
    0
  3. nini says:

    hmmmm

    0
    0
  4. budakbertuah says:

    mana pixx dia, bang nara??

    0
    0
  5. fcuk sondho n jejat pcintaan says:

    hahaha..abg nara tipu..2 bkannya umie aida tp 2 fiona lah dlm sherk..hahaha…xpela u all tngk jelah pic i yg latest nie..ingt kak umie jew kew nak brtudung..i pun nak brtudung gak nw..hahahaha

    0
    0
  6. huruf S ye badan.. kalau aku pun mesti tidur lena tiap malam.. huhu

    0
    0
  7. AbangNara says:

    alamak lupa letak gmbar..dah betuikan dah

    0
    0
  8. cili says:

    same with my body shape….S

    0
    0
  9. efa says:

    photoshop je lebih ni huhu.. tp mmg umieaida lepas kawin nampak lebih berseri2 muke die.. bahagia kot..

    0
    0
  10. Norulhuda says:

    nampak mcm katun jerkk…x caya la ni bdn umie aida..cam kene edit je lebih…

    0
    0
    • dear Makcik says:

      btoi…soKoNG GAK

      0
      0
    • sudu besi says:

      semalam baru jumpa..tak sama pun cam gambar..tipu semata-mata..memang kurus sket lepas kawin tapi tak seslim macam dalam gambar ni..guna photoshop bolehlah..

      0
      0
  11. -daktomey- says:

    hahaha. nmpak sgt pic ni edit

    0
    0
  12. ika says:

    gambar biru tu, bila diteliti area … nampak .p*****g ler..

    0
    0
  13. dear Makcik says:

    vuguey badan…wow!!!!
    tp mcm bukan umie aida je…mcm teknik photoshop je…btw klu itu umie aida….mmg maverlouzeler..hikhik…

    0
    0
  14. Zaza Muhammad says:

    mmg umi cantik tapi kalau gamba utk commercial camni biasanya telah diphotoshopkan…

    0
    0
  15. FTNer says:

    aku rasa muka dia pelik..dan body dia macam telah diphotoshoppp!
    ini sudah biasa dalam bidang iklan kecantikan..

    eh..umi mana tudung nya?? sudah terang rambutnya itu

    0
    0
  16. puteriaquarius81 says:

    photoshop….

    0
    0
  17. mak sadin n pak brduka says:

    mcm bentuk badan rozita jew dlm iklan sendayu tinggi..bumper dia mmang up gilerlah.. dasyat…
    kalau dpat mmang siaplah ko..hahaha

    0
    0
  18. AnneDeSilva says:

    nampak sangat edit….
    hahahahaha…

    0
    0
  19. manjalara says:

    laki dia berduit, apa pun blh buat bg cantik, tak heran kalau ade perubahan pada umie

    0
    0
  20. winter_gurl says:

    cantik melentik …………..
    umie telah melalui process transform

    0
    0
  21. Reena says:

    Sponsor leh lah ceta…tapi photoshop pun iye.

    0
    0
  22. beezeebowdy says:

    based on experience…ni betul2 result of photoshop…! propa… :P

    0
    0
  23. Amber says:

    tak nak keluar statement kata kena super impose ke? hahahahaha…

    0
    0
  24. bebek says:

    wanita kalau kahwin memang lebih cun dan seksi macam Dato Siti Nurhaliza.. begitu juga wanita lain – wanita juga makin cun apabila dalam keadaan mengandung…. mungkin sebab dapat kromosom X daripada si suaminyeeee????

    0
    0
  25. hahaha…
    xlahirkn anak mmglh lansing lg dh lahirkn anak barulh tahu…tp tgk org gak…

    0
    0
  26. miey_baby says:

    bang nara…kalo pas kawin x cantik gak camne????bleh cucuk botox x?

    0
    0
  27. Iluna says:

    wahh ingatkan sari yanti tadi..lawa nya beliau! kurus nya mcm amber chia!

    0
    0
  28. adoi. kenapa mcm di photoshop?

    0
    0
  29. miss annur says:

    huh.. nampak sgt photoshop.. muka ngan leher x sama..

    0
    0
  30. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    bang nara…
    x kawen g…x leh share la..
    umie mmg cute….

    by the way…x ptt la nk tnjk smua ni..kta wife orng..
    then…prnh mlngkah k tnah suci…rsa cam x sesuai lak bt cam ni..
    bt apa brhabis duit prgi k tnh suci klau hati blum suci?

    0
    0
  31. makin menjadi lak cik umie weh..huhuh

    0
    0
  32. ada says:

    bontot lentik tu

    0
    0
  33. heavenly body huhu

    0
    0
  34. normala says:

    body shape saya…bukan S tapi O…!

    0
    0
  35. beep...... says:

    malu nyer…………..ni la org melayu mudah lupa….mata duitan….sbb nikah d mekah nmpk alim sngt2..skrg hancus…..tnjuk body kat org watperrr……………

    0
    0
  36. Aina Suraya says:

    Ini hasil teknologi. Obviously ‘photoshop’ped. That’s not her body.

    0
    0
  37. Bay says:

    Sembang nak bertudung tutup aurat segala, tup2 gitu je hah ^..^

    0
    0
  38. Lopo Popo says:

    ni bkn body betoi dia la..ni guna teknik computer gtuuu..kuhkuhkuh..bkn main lag nikah kat mekah kan..hurmmm…apa nak jadi laaa

    0
    0
  39. nampak mcm gune camera trick je…..slim giler

    0
    0
  40. Nikah di Mekah..
    Tapi, tudung tak sungguh-sungguh…

    ==> Gelagat Artis Melayu Seksi

    0
    0
  41. sokong statement di atas…

    0
    0
  42. sand says:

    tah…dah edit mmg la slim. penah nmpk umie aida bebaru ni takde pun badan camni..cam org biasa gakkk. bdn umie aida nmpk cam tough. huhu

    0
    0
  43. meon says:

    ala botox la we..dulu2 xcun pon,ak still simpan gambar umie time first2 jd artis..huhu

    0
    0
    • ada says:

      1st2 jd artis dulu lg cun, sejak botox ni kureng, muka jd besar semacam.
      badan dia agak tough…

      0
      0
  44. I consider this to be a brilliant write-up! I only have one thought. How do you do it? Everything on this internet site is really good.

    Carry on the great work!

    0
    0