Written by AbangNara | May 21st, 2010

umie aida

Dulu memang kami taknak percaya kata kawan-kawan kami yang wanita sudah berkahwin lebih cun, seksi dan menggoda. Tetapi selepas melihat gambar terbaru Umie Aida ini, kami akur dengan kenyataan kawan-kawan kami. Memang Umie Aida nampak lebih anggun terutama dengan bentuk body seperti huruf S. Pasti Dato’ K tidur lena setiap malam.

Sesiapa yang dah berkahwin sila share pengalaman anda tentang kebenaran kata-kata kawan kami ini. Kalau tengok gambar Umie Aida ini, memang nampak 100% betul kata-kata diorang. Kami nak tahu pendapat pembaca jugak. Baru makin teguh keyakinan kami terhadap statement orang perempuan lepas kahwin lebih cun melecun.

Kami rasa gambar ini diambil sebelum Umie meluahkan hasratnya untuk bertudung. Kredit kepada Murai untuk gambar ini.

PS: Korang kalau dah kahwin nanti, jangan perasan diri tuh dah sempurna tau. Jangan jadi macam kisah ayam masak merah special ni :)

58 responses to (GAMBAR)Umie Aida Yang Semakin Marvelous Selepas Berkahwin

  1. Phea says:

    eh? mana gambarnya??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Mira says:

    x de pic pun!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nini says:

    hmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. budakbertuah says:

    mana pixx dia, bang nara??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. fcuk sondho n jejat pcintaan says:

    hahaha..abg nara tipu..2 bkannya umie aida tp 2 fiona lah dlm sherk..hahaha…xpela u all tngk jelah pic i yg latest nie..ingt kak umie jew kew nak brtudung..i pun nak brtudung gak nw..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. huruf S ye badan.. kalau aku pun mesti tidur lena tiap malam.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. AbangNara says:

    alamak lupa letak gmbar..dah betuikan dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. cili says:

    same with my body shape….S

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. efa says:

    photoshop je lebih ni huhu.. tp mmg umieaida lepas kawin nampak lebih berseri2 muke die.. bahagia kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Norulhuda says:

    nampak mcm katun jerkk…x caya la ni bdn umie aida..cam kene edit je lebih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dear Makcik says:

      btoi…soKoNG GAK

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sudu besi says:

      semalam baru jumpa..tak sama pun cam gambar..tipu semata-mata..memang kurus sket lepas kawin tapi tak seslim macam dalam gambar ni..guna photoshop bolehlah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. -daktomey- says:

    hahaha. nmpak sgt pic ni edit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ika says:

    gambar biru tu, bila diteliti area … nampak .p*****g ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. dear Makcik says:

    vuguey badan…wow!!!!
    tp mcm bukan umie aida je…mcm teknik photoshop je…btw klu itu umie aida….mmg maverlouzeler..hikhik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Zaza Muhammad says:

    mmg umi cantik tapi kalau gamba utk commercial camni biasanya telah diphotoshopkan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. FTNer says:

    aku rasa muka dia pelik..dan body dia macam telah diphotoshoppp!
    ini sudah biasa dalam bidang iklan kecantikan..

    eh..umi mana tudung nya?? sudah terang rambutnya itu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. puteriaquarius81 says:

    photoshop….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. mak sadin n pak brduka says:

    mcm bentuk badan rozita jew dlm iklan sendayu tinggi..bumper dia mmang up gilerlah.. dasyat…
    kalau dpat mmang siaplah ko..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. AnneDeSilva says:

    nampak sangat edit….
    hahahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. manjalara says:

    laki dia berduit, apa pun blh buat bg cantik, tak heran kalau ade perubahan pada umie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. winter_gurl says:

    cantik melentik …………..
    umie telah melalui process transform

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Reena says:

    Sponsor leh lah ceta…tapi photoshop pun iye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. beezeebowdy says:

    based on experience…ni betul2 result of photoshop…! propa… :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Amber says:

    tak nak keluar statement kata kena super impose ke? hahahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. bebek says:

    wanita kalau kahwin memang lebih cun dan seksi macam Dato Siti Nurhaliza.. begitu juga wanita lain – wanita juga makin cun apabila dalam keadaan mengandung…. mungkin sebab dapat kromosom X daripada si suaminyeeee????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. hahaha…
    xlahirkn anak mmglh lansing lg dh lahirkn anak barulh tahu…tp tgk org gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. miey_baby says:

    bang nara…kalo pas kawin x cantik gak camne????bleh cucuk botox x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Iluna says:

    wahh ingatkan sari yanti tadi..lawa nya beliau! kurus nya mcm amber chia!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. adoi. kenapa mcm di photoshop?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. miss annur says:

    huh.. nampak sgt photoshop.. muka ngan leher x sama..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    bang nara…
    x kawen g…x leh share la..
    umie mmg cute….

    by the way…x ptt la nk tnjk smua ni..kta wife orng..
    then…prnh mlngkah k tnah suci…rsa cam x sesuai lak bt cam ni..
    bt apa brhabis duit prgi k tnh suci klau hati blum suci?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anzur Anuar says:

    macam edit kaw2 je..
    last entry: Brabus untuk VIP dan fulltime blogger

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. makin menjadi lak cik umie weh..huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ada says:

    bontot lentik tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. heavenly body huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. normala says:

    body shape saya…bukan S tapi O…!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. candid.pict says:

    STILL MAINTAIN

    MORE PICT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. beep...... says:

    malu nyer…………..ni la org melayu mudah lupa….mata duitan….sbb nikah d mekah nmpk alim sngt2..skrg hancus…..tnjuk body kat org watperrr……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Aina Suraya says:

    Ini hasil teknologi. Obviously ‘photoshop’ped. That’s not her body.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Bay says:

    Sembang nak bertudung tutup aurat segala, tup2 gitu je hah ^..^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Lopo Popo says:

    ni bkn body betoi dia la..ni guna teknik computer gtuuu..kuhkuhkuh..bkn main lag nikah kat mekah kan..hurmmm…apa nak jadi laaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. nampak mcm gune camera trick je…..slim giler

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Nikah di Mekah..
    Tapi, tudung tak sungguh-sungguh…

    ==> Gelagat Artis Melayu Seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. sokong statement di atas…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. sand says:

    tah…dah edit mmg la slim. penah nmpk umie aida bebaru ni takde pun badan camni..cam org biasa gakkk. bdn umie aida nmpk cam tough. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. meon says:

    ala botox la we..dulu2 xcun pon,ak still simpan gambar umie time first2 jd artis..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ada says:

      1st2 jd artis dulu lg cun, sejak botox ni kureng, muka jd besar semacam.
      badan dia agak tough…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. I consider this to be a brilliant write-up! I only have one thought. How do you do it? Everything on this internet site is really good.

    Carry on the great work!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0