Written by AbangNara | January 4th, 2011

umie aida glam

Memang glamour wajah terbaru Umie Aida dalam majalah GLAM. Kredit gambar kepada forum CARI. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

umie aida glam

umie aida glam

umie aida glam

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

106 responses to (GAMBAR)Umie Aida Dalam Majalah GLAM

  1. encik luthfi says:

    dah jadi mak orang ni.. masih lagi comel

    • Farah says:

      pergh. seb baik tak ikut lagak mcm mem tua bila kawen dgn org tua. hekhek. mmg makcik pun.

    • Lipstick Hijau says:

      dagu memanjang……sebabnya…cucuck….haish…kesian la aku tgk artis2 desperate ne….anyway i minat dgn lakonan Umie Aida ne…ada kelas…..

    • gilo says:

      wuii..makcik ni comey ke??ewwwww,,,,

    • Pada pendapat 'saya'... says:

      Mcm pkai rambut palsu je.. Erm make up x heran la.. memang mcm magik.. Muka biasa2 boley jadi cantik. Cthnya Marsha, Shuhada tv3 aku jumpe kt luar x cntik pun mcm kt tv. Mcm model2 sume muka biasa kalau x make up. Pastu photoshop lgi la nmpak cun, kalau muka kasar pun nmpak licin.. Yg asli cantik mcm Diana Daniele, Lisa Surihani sbb muda lgi kan. Realitinya rmai artis lain harapkan make up tebal tuk nmpak cantik… Cucuk tuk nmpak muda esp yg dah 30an ke atas mcm Erra, Nasha, Umie, Zahnita, Siti. Byangkan tanpa make up dan tanpa injection mcm mana muka diorang…… ~MZ

      • Nonanina says:

        cuba tgk filem2 lama umie,,, muka hodoh! gigi ala2 jongang sikit….aku terpanjat tgk dia kat citer senaria kat astro baru2 nie… mmg lain benar muka dia skrg…

        skrg nie muka dah touch up… sbb bnyk duit…

        • Mimi says:

          Tumpang share pendapat je.. Ade duit sume bley jdi.. Muka herot pun boley jdi cantik… Dlu Linda Onn and Fafau gelap skang dah cerah skit.. inject Vitamin C + RF treatment tuk tegang + mkn suplement collagen + inject itu ini + etc… smggu skali, satu treatment rf je dah beratus.. Erra, Siti pun dlu kulit coklat skang dah putih melepak… Tpi nk maintain cantik memang costly.. RM5k sbulan pun x ckup.. Sbb tu rmai artis cari laki kaya sbb nak maintain cantik tu perlukan bnyak duit.. Nmpak kaya tpi duit bnyak bhabis kat situ. Dapat kebas laki kaya (married
          man) pun sanggup…

        • Cik Rose says:

          bestlah..pendpt2 korang…aku suke!!! ade duit sume bleh jadi…yg hodoh jd cantik…x sakit ke cucuk sane, cucuk sini..org yg muke cucuk2 bagai nie sume sepesen aje..cth: umi aida. era fazira & zahida rapik..

        • silentgirl says:

          true..tu yg je artis yg cr dato’..sbb nk sponsor la..mane ckup hrp duit blakon, mnnyi..klu yg suam2 kuku..lg la..mcm pompuan yg blakon cte jalang tu..sbb x glamour, kne la cr dato’…tp gbr umie kat ats ni..i think i gv 4.5 star out of 5..lawa!

        • sayapunya sukala says:

          xperlu cucuk..air wuduk je da bole serikan wajah..setiap waktu solat tu kalu diambil betul wudu dgn ikhlas,insyaallah berseri2 cam bidadari….

      • aku sha says:

        stuju sesangat ngan Pada Pendapat saya…

    • mamanyabudi says:

      muke dia same aje ler…..tak jugak makin cantik….biasa2 aja, lau byk duit apa pun boleh buat…..cuba takda duit mmg mcm org kebykkan jugak….gmbr yg ni pasal make up n photoshot ajje tu yg len tu…

  2. Mak Jah says:

    cantek..!!

  3. Kak Long says:

    sekali pandang cam Tiara Jac laaa….

  4. monalisa says:

    wah!kompom suntik dagu ni,dulu bulat jak muka umi aida ni,skrng panjang plak dagunya…..

  5. lily says:

    muka u mcm kris jenner laaa..versi tua

    tapi kalau versi muda mcm kim kardashian..

  6. ida says:

    dh lm kt nk pkai tudung tp x pkai2 pun..kesian nyer..

    • nanako says:

      takut la kan, kang pakai tudung tak dapat jadi cover magazine yang meletops2 ni. tak style katanya

    • Que says:

      lol r kate nak pakai tudung pastu tak pakai.nampak sangat tak ikhlas.kalo ikhlas takyah cakap pakai je terus.ade ke nak wat bende baik pn nak bgtau dlu.kalo bgtau die wat xpe la ni tak wat.hampeh je.

      p/s::nak jadi cm siti ke?
      p/s/s::nnyampah lak aku tgk ramai dh org tiru stail tudung sit.

  7. shisara says:

    wah cantiknyer umie aida…lainla muka dier…totally gorgeus..

  8. milix says:

    rmbut pjg g cantik

  9. Kema says:

    pergh……lainnye muka Umie Aida….

  10. clean says:

    cantiknyer gmbr
    mmg org putih je umie aida nih

  11. ayuabadi says:

    kenapa nmpak cengkung je…..???

  12. walid says:

    mmg la runcing dagunya, tp ni teknik photoshop la..

    • kak timah chinta says:

      santiknyeeeeeeeeeeeee …….. anggun meletop………….. tapi i tak suka laki dia……………………….. menyampah!…………… dato paduka palsu….. pakai gigi palsu ………… berlakon pun tak nampak palsu!!!!!!!!!!!!!

    • Capri says:

      sama ada complete photoshop, or mmg dia buat muka. kalau tgk balik drama salam taj mahal, lain gila. masa tu muka dia normal. sembab type.

  13. SWEET says:

    Umi ni pernah cakap nak pakai tudung

    • kak timah chinta says:

      nak pakai pe…. laki dia tak kisah… pun…. kita ni nak kisah ke??? nikah depan Kaabah….. (Rezeki dia kan)…………. tapi…….ntahlah………………………

      biaq pi le dia …. sementara bernyawa….. apa dia kisah kan?

      cakap tak serupa bikin…. tudung ke mana…. last pakai tudung saji aje……….. ahaks!!!!

      betul tak akak simply siti……… terlebih sudah!!!

  14. rocco says:

    ini sume da di touch up ngan photoshop..mmglah nampak muke tu perfect je..

  15. koceng says:

    cantik lg ciptaan ALLAH S.W.T

  16. Pocoyo says:

    Asal aku nampak muka dia cam huduh jerk..? nak nak gambor hitam putih tue… HUDUHHHHHHH…!!!!!!!!!!!!!

  17. sue says:

    me le toppppp
    kebabooommmmm~!!!!!

    fuish!! dashat sungguh beliau ini!!!!

  18. filaniabatrisyia... says:

    sama tp x serupa dengan wajah yg sebelum nie…lain bebenorr……

  19. nalea says:

    gaya angelina jolie! last pic cam angie in salt =.=’

  20. lisa says:

    lagi lawa rambut pendek..

  21. shah says:

    dia ni pegi haji 1000X pun cam ni jugak…hidayah tak sampai2…buat agama cam main2, kejap bertudung,berjubah….kejap2 terkoyak sana sini…yang ni plak cam pondan tua

  22. Gosipgurl_fea says:

    I LIKE HER HAIR.. WAS CUTE THO!

  23. fcukk says:

    macam pondan jer…

  24. fiza says:

    cantik giler kak umie.. nampak kurus la

  25. kakchubby says:

    alah….yang jadi cantik & kurus tu sume keje komputer. apa nak heran?

  26. miranda kerr says:

    dulu2 x berapa lawa.. ada duit seme boleh…

  27. hajjah malboro ni……

  28. moh says:

    niy la die dh kawen ngan datuk mcm2 hal buat

  29. Teruna says:

    yg cover majalah tu mcm keira knightley dowh! wiuweeeet~

  30. Wan Qhairi says:

    cam angelina jolie.!

  31. Syue Mustafa says:

    Muka berbeza dari dulu. Rasanya masa dia masuk Dewi Remaja dulu lagi cantik coz masa tu still natural beauty lagi.

  32. MisspocO says:

    x manis laaa duk ngangkang2 nih…

  33. chempaka says:

    ada duit semua jadik.kita ni tengok aje lah…

  34. Kepoh says:

    Hot !!!

  35. nobody says:

    sebajakkkkkkkk mcm ANGELINA JOLIE dlm SALT!!!

  36. sukasuki says:

    sekali pndang mcm angelina jolie lak

  37. elly says:

    woah! terpegun kojap eden ha! Mak aih! Lain bona. Awesome superb meletop semua adalah. Cayalah Kak umie…Santek sangat!

  38. tora aman says:

    adoi tiru style angelina

  39. holly says:

    ai malaysia ni xhbis2 nk mniru je kejenya.stkt amik gambar ni hot ke?sapa ummi aida ni?mcm pondan je aku tgk.malaysia ni da xda pmpuan cntik tuk jadi artis ke?slain pmpuan kat atas ni dan juga lisa tu??

  40. tukangcerita says:

    macam kak nita larh . tp,kalau akak umi aida x makeup mesti lagi cntk kowt :)

  41. holly says:

    xsuka la.org pkai la bikini ke or half naked br la cntik n international..magazine msia kualiti kurang.better indon,singapore or filfina.cntik n sexy.

  42. kakfiza says:

    dah macam muke asben die dah~

  43. ros says:

    emm .. depa ni bukannya cantik semula jadi .Semuanya cantik buatan ..x payah nak terpegun ..

  44. intan says:

    tak cantik mana pun….semua dah kena ubah…ubah ciptaan tuhan dll. kesian….kalau tuhan ambil nyawa yang tengah terkangkang tu baru tahu….subhanallah!!!

  45. Tiffany says:

    Sesuai dgn nama majalah, GLAM

    Memang glamour la. Gorgeous. Tertengok magazine ni kat kedia, memang tengok 2-3 kali gak la. Not because of Umie Aida, tp sbb make up artist n photographer pandai amik gambar.

  46. miszLyssa says:

    die ni tanak beby kerrr??????dh nk msuk age 40’s kannnn…

  47. hamba says:

    artis skang dh pandai nk mekap ala2 hollywood @ korean….no wnder la kalo kita nmpk umie ala2 anglna jolie….sblm ni artis2 ghairah ikut mekap artis indon….siap upah juru mekap sana lg…berlakon jd miskin pun mekap bagai….hmm…

  48. intanberlian says:

    walllaaa nampak mudeeee nye

  49. putrione says:

    sy nmpak cm lain sikit muka umie ni…cantikkk tp sy lebih suka dgn wajah dia yg dulu..sweeeetttt, ayu & muka melayu tu jelassss tpancar…. =) Peaceeee…

  50. layan bah says:

    makin cantik,lakonan pun mantap..

  51. selasih says:

    cantik .. tapi .. x ayu .Ayu dtg dari keadaan yg semula jadi .. x bole nak di enjet atau oprate ..

  52. Reena says:

    Kris Jenner + Kak Nita = Umi Aida dlm Glam. Ahak ahak.. jgn mawaaahh..muka tak ori nok..pelesu..

  53. Kuku kulat says:

    lawa pe nye?? muka palsu!! makcik temah sblh umah aku lagi ayu! natural beauty lagi, takyah nak cocok2.. ihiks.. :-)

  54. azreeny says:

    rugi kan ke Mekah utk bernikah, pernah menunaikan umrah tp sayang masih belum dpt hidayah utk memakai tudung…xpelah, slow and steady..mula dgn imej dulu..jgn pakai seksi2…hmmm artis2…

  55. kak Timah says:

    ada nama sama ngan k timah lah..hihihi terharu..umi aida cantik lah ngan fensyen bru dia ..xseksi..bagus..

  56. cik intan says:

    aku igt ke dia pakai tudung dah

  57. jeanie says:

    Botox+make-up+ tons of photo-editting= Umie Aida.

  58. mr riaz says:

    ingatkan pondan maner tadi. umi aida bibir bekedut ghope nyer…

  59. Uya says:

    CANTIK!!!

  60. hahaha btul ka paggil makcik;p

    kelentong abiz minah niii…;p ker pggil datin hahahaha

    elok botak trus je rambut tuuu hahaha

  61. biskut cocobi says:

    macam pondan pun ade…

  62. rosmarina says:

    sebijik anita sarawak

  63. huh says:

    dah bukan macam umie aida. cuba tgk muka die yg dlu2 die blakon. trok trok umie ni….

  64. marshmallow says:

    umie aida +erra fazira+ zahida rafik = BFF (best friend forever) muka pun semuanya sepesen jer..

  65. asha says:

    wooowooo lawa baju die.. spe nk banje aku bju tu.. wowowoo

  66. adik says:

    dah edit mesti lah cantik

  67. bujang says:

    syabas!! amat la handal siapa yg buat photoedit ni dan juga makep artist nya. Ah.. if only it was for real…. outside of mag. cover lain cerita :((

  68. noraini says:

    wah cantik betul gmbr kak umie macm artis hollywood…

  69. I am really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any browser compatibility problems? A few of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any tips to help fix this issue?