Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar seksi zila bakarin

Sebenarnya gambar seksi Zila Bakarin berkemban sambil memakai tudung di atas adalah gambar lama. Saja je kami nak refreshkan minda anda semua. Supaya jangan lupakan si Zila Bakarin yang dah lama tak ada berita.

Walaupun kurang popular, Zila Bakarin dulu memang penuh dengan gambar-gambar tak cukup kain dan posing seksi melampau tak kena tempat.

Tengok ajerlah gambar seksi Zila Bakarin kat atas tue. Mana ada orang terfikir nak buat gaya menggoda macam tue. Kalau dia nak fight gelaran artis terseksi dengan Azizah Mahzan, rasanya sengit jugak kot.

66 responses to (GAMBAR)Tudung Dan Berkemban, Inikah Fesyen Terkini Artis Kita?

  1. aku says:

    tah ape2 punye fesyen….mcm b%&$#h

    0
    0
  2. ain says:

    dia ni memg seksi pun
    klu nk popular pn bukan begini caranya
    hai xtahu la apa nk jd dgn artis2 semalaysia ni
    smuanya nk jual body jer

    0
    0
  3. rain says:

    tuh la…seksi bangat nih.denga cite die tgh mengandung…mesti ade gak gambar2 mengandung die yg seksi

    0
    0
  4. tebu says:

    mak aihh…tahun bile punye gambo ko digg ni?

    0
    0
  5. betty says:

    ini gambar lama! dh tgk dh!!!!

    0
    0
  6. hanz says:

    nie gmbr dah bertaun la…adeh…bg la gmbr2 yg fresh….

    0
    0
  7. hanz says:

    pape pon die nie mntap…tp akal xde..haha

    0
    0
  8. rain says:

    aah..gambar lame nih.tkpe2…en admin pn ade stated yg nih gambar lame

    0
    0
  9. flower says:

    bawak2 la insaf kan diri..
    jgn nk enjoy kat dunia jer..
    akhirat mcm mane?

    0
    0
  10. tuit says:

    fesyen per nie…..

    0
    0
  11. ain says:

    hmm tgk muka pn dh blh tau..
    ini memg gmbr lma
    tpi x pe la show gmbr ni pn..sbb aku x prnh tgk lg ngeeeee

    0
    0
  12. garfield_82 says:

    TERBURUK OF THE YEAR..ADMIN ADA IRAS2 PAKAI CAM2 X??HEHEHHE…JANGAN MARAH AAA

    0
    0
  13. ain says:

    terburuk/tercorot of the year!!!
    admin laki ke pompuan?
    smestinya admin pakai yg sopan2 kn
    kalau x…mn blh kutuk2 org dlm beautiful nara nih hihihi

    0
    0
  14. chantek says:

    hohoho….teruk la fesyen mcm tu…saje je nak wat kontroversi…

    0
    0
  15. fiza224 says:

    ni fesyen org nak jemur kain…selalunye kat kg byklah fesyen2 mcmni…hu.hhu.. agak mengancam gak kan?

    0
    0
  16. flower says:

    tp sekarang ni dia tengelam jer erk..
    x berlakon dh kot..

    0
    0
  17. fiza224 says:

    sape nak ambik berlakon klu cam gini… die dah khwin ke ha? tup2..dgr cite cerai,mase tulah die akan berlakon blik..

    0
    0
  18. remy says:

    insafla kita menumpang hidup jer kt dunia ni,ingat azab neraka

    0
    0
  19. kak nor says:

    masing-masing punya kubur jawab sendiri

    0
    0
  20. lil says:

    ya rabbiii..

    0
    0
  21. Anonymous says:

    mai secawan

    0
    0
  22. adiroc says:

    hampeh..agak2 la dohhhhh

    0
    0
  23. waksiot says:

    macam soyal plak

    0
    0
  24. miebahau says:

    confirm mati berasap kubur dia ni…. wat malu org melayu je dia ni

    0
    0
  25. yana yana says:

    common dude ….dah nama pun artis wei.. .. memangla seksi..ingat Tuhan pun Ingat jugak ,keja depa kan menyeksikan mata org yang tgk…………:P

    0
    0
  26. leez90 says:

    ape pun Zila memang cantik body dia seksi dgn paras rupa dia

    0
    0
    • badi says:

      aah cantik,sehelai rambut 70,000 ribu dosa yang dijanjikan ALLAH s.w.t.siapa yang boleh selamatkan mereka dari digantung dengan rambut di neraka kelak.sama2 kita renungkan.sesungguhnya janji ALLAH adalah betul

      0
      0
  27. lilin says:

    dia ni kalo pakai bju kurong pon sexy..

    0
    0
  28. mat KL wanabe says:

    boleh buat modal ni

    0
    0
  29. bangiperdana says:

    dia nie pakai ape pun agaknya seksi….kesian suami dia…
    biar betik…

    0
    0
  30. Along says:

    Suami dia pun 2×5 gak.Kalau u all tengok show WHI(Wanita Hari Ini) ada ke si KAk Zila kite ni bagitau hubby dia suka dia yg seksi.Kalau dia pakai yang labuh di bahagian bawah yg atas tu…..fhm2 je le.Tapi harapnya one day dia akn sedar.Semoga Allah bagi petunjuk bukan saja pada Kak Zila tapi jugak pd semua artis yg seksi thp gaban ni…….

    0
    0
  31. Kirt Hammez says:

    haha..cam pelacur murahan dah

    0
    0
  32. aswa says:

    astagfirullahalazim apa la nak jadi dengan dunia kita ni,,,,insaf la artis malaysia oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  33. comel.... says:

    apw nk jd arts ktw ny …. da popular ….. wt hl ag 2 ………

    0
    0
  34. badi says:

    sebagai umat islam,ingatlah yang hari mendatang ada penghujungnya,kecantikan tak kekal,yang kekal peribadi yang baik yang disayangi ALLAH s.w.t.

    0
    0
  35. nurul says:

    Kat akhirat nanti,pandai2 la jawab bila m’hadap Allah Yang Esa…

    0
    0
  36. cuq says:

    dpt pon sodap ni….

    0
    0
  37. ikin says:

    zila…memg dia sorg artis yg tk pnah lokek ngn syuman n peramahlah jgak.i ade tgok dia now kt whi…skrg pkai pkaian pun kre oklah.kn cntik cmtu….sweet.keklkn k.pada yg lain…kte sama2 doa ok.same2 dpt phala

    0
    0
  38. laura says:

    org yg bertudung x semestinya baik,org yg seksi x semestinya jahat..masing2 ada kelemahan..zila mmg sweet

    0
    0
  39. mrs mama says:

    akai xdak ka ha zila???!!!!!

    0
    0
  40. Lan says:

    Orang bertudung tak semestinya baik. Tapi orang yang dedah2 memang sah2 tak baik. Bukan tak tau hukum Islam. Saja jer langgar! Munafik

    0
    0
  41. momo says:

    sukati dier ler nak berkemban ker… nak pakai selipar ker… korang kalau nak tengok, tengok ler… kalau tanak tengok, tak payah ler tengok… toksah nak bising sana, bising sini… diri sendiri pun bukannyer ler baik sangat… ader gak buat silap… kalau bising-bising pun bukannyer boleh buat dier pakai purdah pon…

    0
    0
  42. ViZard8 says:

    mak aih, mane leh gi2……kite kena tegur klau x nnt tuhan bg bala smuaaaaa kena.

    0
    0
    • sayangbear says:

      fesyen zaman benang naik harga mcm ni lah. tada baju…berkemban je. nak mandi pun senang,

      0
      0
  43. zul says:

    mantap la

    0
    0
  44. lyly says:

    alh…orang biasa pun ada yang terebihhhhhhhh seksi..dia artis..tu orang sibuk2 cakap yan bukan2……

    0
    0
  45. edy.......... says:

    adoiii……… zila memg seksi& mantap tp agak2 la weh bertudung sambil berkembam. tu dah kira menghina islam. btl kan???? sape stuju dgn aku??

    0
    0
  46. nz says:

    tepancut laa

    0
    0
  47. keroro says:

    macam buduh jerr

    0
    0
  48. luviolet says:

    bertudong sbb nk tutop rambot yg da besarang kutu..kelemomor..busukkepam..

    0
    0
  49. matahari says:

    naifnye dia ni..!!! kesian tengok. perempuan Islam yang tak faham hukum hakam!

    0
    0
  50. matahari says:

    Hei perempuan! Setiapinci auratmu ayng kau dedahkanitu adalah neraka bagimu!!

    0
    0
  51. matahari says:

    Ha..ha..ha…biasanya benda lelong ni murah. Yang tersimpan dan tak mudah dilihat tu mahal weh. pk-pk kan….

    0
    0
  52. robort says:

    this website is good for me, and i like that website………………..

    0
    0