Written by serenity | March 20th, 2012

Diam tak diam, sudah 7 bulan rupanya usia kandungan isteri Tomok iaitu Ayu. Baru-baru ini, pasangan ini telah bercuti ke Singapura dan kelihatan gembira sekali. Terserlah seri ibu mengandung pada diri Ayu.

Ditampilkan gambar-gambar pasangan ini di sana untuk tatapan anda. Lagi dua bulan saja, Tomok akan bergelar bapa. Lagi 2 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

69 responses to (GAMBAR)Tomok Dan Isteri Bercuti Di Singapura

  1. amnr says:

    wife tomok sgat cntik.. lesung pipit 2 yg mahal..

    0
    0
  2. hot mama says:

    kiut + seksi=ayunyeee
    tpi next time ibu hamil jgn pkai ketat2 taw
    ciannn beby tu skit dia nnti…
    tomok nk jd papa dh
    alhamdulilahhhhh…
    hope dpt bmbing wife n beby dunia akhirat.

    0
    0
  3. mia aishah says:

    kan lebih elok pakai baju yg longgar sikit…… :)

    0
    0
  4. ahkak puaka says:

    TAKLEH JD NI RETIS DR KL DH G USS, AHKAK YG DOK JB X G LG!
    HAHAHAHAA..

    NYWAY WIFE TOMOK MAKIN BERSERI SEJAK PEKNEN NI.. HUNTONGLA TOMOK DPT WIFE CANTIK LG BERSERI!!

    0
    0
  5. sara says:

    gambar wife tomok first tu macam muke wife aaron aziz..diyana halik

    0
    0
  6. filla says:

    comei gambar perut tuh..teringin nak jd ibu jugak..^^

    0
    0
  7. filla says:

    comei gambar perut tuh..teringin nak jd ibu jugak ^^

    0
    0
  8. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Respek Tomok… dulu masa dengan New Boy tahun 90an selalu kena baling telor dan batu oleh geng2 samseng kalau dorang buat persembahan kat supermarket2 kat seluruh Malaysia… Budak2 samseng tu jeles dgn New Boy sebab gadis2 peminat New Boy akan terjerit-jerit kalau New Boy datang tempat dorang… sampai ada yang pengsan2.. walaupun lagu New Boy tak best.. tapi respek la dgn Tomok sebab kesabarannya tu..

    0
    0
    • honey madu says:

      kah3 aku ingat lagi wehhhhhhh. ahahah ntah apa la yang orang dengki sgt dengan tomok dulu kan. memanjang kena baling telor.. kah3

      0
      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Tu la pasal…. kesian Tomok..
        pastu aku ada baca paper dalam tahun 1998 kalau tak silap aku, ader satu geng mana ntah dalam 20 orang, diorang menawarkan diri untuk jadi bodyguard New Boyz semasa buat persembahan. Salah sorang dalam geng tu… Zubir si wartawan propa tu lah… hahahahaha…. sedeyy…!!!

        0
        0
      • alamaya says:

        Kipas Susah Mati Neelofa … tomok bukan tahu 1998 la…..

        0
        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        A’ah…. terlangkah setahun.. sori…. yup 1999 – 2000 gitu…

        0
        0
    • hahaha. geng2 samseng tu semua baling telur bukan sebab gadis2 gilakan tomok dan newboysz, tapi sebab lagu2 newboyz macam tahi dan mencemarkan telinga. i’ll do it as well. “walaupun lagu newboyz tak best.” yup, you’re right on that part.

      0
      0
  9. me myself says:

    cun wife tomok..kalo tgk dia twit tu jenis yg rajin ke dapur memasak, baking time2 preggy…semoga semuanya sihat n selamat melahirkan..

    0
    0
  10. virgocrunk says:

    chumell jek wife tomok nie…bila la sy nk rase camni kan..huuhu

    0
    0
  11. tak paham says:

    Comel sangat dorg ni…time carik barang baby hari tu kat ikea jumpa diorg nak beli stroller.semoga tomok dan isteri dapat menjadi ayah dan ibu mithali.

    0
    0
  12. rindu adibah says:

    beznya tgk mommy n daddy 2 be neh..hope tmok dpt jd pemimpin kluarga yg dsanjungi

    0
    0
  13. Cik_Chenta says:

    mak aku kate, kalo pewot bulat mcm wife tomok nie, mst baby girl..^_^

    0
    0
  14. wife tomok cute laa says:

    aloloo . . Cute nya laa . . Bab baju tu , x kisah laa janji TUTUP . . . Hrp dpt ank yg cute2 . . N jgn bg nma ank pelik2 nt rmai yg JELES

    0
    0
  15. ranina says:

    tomok tak jumpa ke fazura n TMJ .. dorang pun ke sana gak .:)

    0
    0
  16. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    very sweet lah bini tomok ni ………tomok pn hensem………unvrsal studio tu memang bagos cantek berseh singapore la kate kannnnnnnn kebersehan nye terserlah gitewwwwwwwwwwwwwwww !!! singapore utamakn kebersehan dn keselamatan untok para pengunjong nye……….ini bukan dugaan ek ni betol2 punye………..lov u tomokkkkkkk !!

    0
    0
    • ermmm... says:

      dah masuk toilet die ke belum???? geli geleman aku oooiiiii

      0
      0
      • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        toilet mana yg kau mashok? kalau kau mashok toilet kopi tiam or kedai kopi yg banyak abeng2 mesti lah kotor rabak ! minah jambu pn geli………….minah jambu kalau gi toilet kt singapore minah jambu tk suka gi toilet kt kopi tiam minah jambu gi kt hotel or shopping center punye kelasssssssssssss berseh !!!! kau ni mashok salah lorong gak nyeeeeeeeeee kau gi geylang ek ? patut haaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahahahahahahaiiiiii !!!!!

        0
        0
  17. Lazy Gurl says:

    aii..kat mana tgn po’kungfu panda tu…yg mengandung pakai cmtu tu kenapa..apapun, uss mmg bezz

    0
    0
    • Anonymous says:

      so mengandung kene pakai mcm mana? kene pakai gedobos? utk org x lawa mcm ko sesuai la pakai baju gelebeh2.. die lawa, sesuai la baju ngan die..

      0
      0
  18. Nur Kasih says:

    ku tilik2 perut bini tomok ni kompom dapat baby gurl.. (^_^)
    Apapun uols mmg pasangan suamisteri yg suweet gitu..

    0
    0
  19. chentalove says:

    ikut keselesaan masing2…
    die slesa dgn pkaian mcm tu so biar je la..
    jnji bhgia k…

    0
    0
  20. hajimaru says:

    x kesah la anda preggy ke x..pakaian yg paling bagus adalah MENUTUP AURAT..ni bukan sy ckap tp ALLAH yg ckp..sekian tq..

    0
    0
    • Anonymous says:

      awk menutup aurat dgn sempurna ke?

      0
      0
      • apa pun xbley says:

        ape la ko ni..mmg tutup aurat tu Allah kata..pikir la nk komen pun.aku rasa pengomaen kat nara ni very the bias..nini tomok pakai mcm ni kata xpe..tp aku rasa klu nant fasha pakai mcm ni sah2 dia kena blasah teruk…saper2 yang xreti pasal aurat tu,xyah komen la..memalukan agama je..ko citer bab2 retis je…sbb tang tu ko mmg terer.bab aurat jangan..aku rasa malu.nampak sangat ko lbh suka ikut trend,ikut orang dari ikut arahan Allah.
        sekian,bai.

        0
        0
      • takyah nak anonymous sangat la says:

        Kenape ye anonymous? Ada yang tak kena ke dengan statement hajimaru tu?

        0
        0
  21. chinta hati says:

    knape seksi sgt ni bini tomok niii??

    tahulah bukan kami yg dpt dosa dia..tp..kan lebey manis kalo wanita mengandung pakai lebih sopan sikit..kang nanti nak beranak tu..ibarat telo di hujung tanduk..errr..salah ke??

    0
    0
  22. anida says:

    saya pernah satu kolej dengan ayu masa kat utm dulu..bilik sebla menyebelah jek..
    by the way dia mmg nice person,manja,suke ketawa…

    0
    0
  23. kasut putih says:

    Sweet couple, semoga kehidupan bertambah baik dari masa ke semasa..

    0
    0
  24. Toya says:

    Terer jg kau ek? Tahniah..

    0
    0
  25. Dapat jumpa Shrek..hheheh

    kalau ada rezeki nak bertandang kesana jugak lah…:D

    0
    0
  26. antoo teyteyks says:

    hamboi si panda tuh…kemain lg jari ko eih..biasa tu..

    0
    0
  27. cici says:

    seronok la tengok orang pregnant . bertambah suka bila tgk baby yang dah lahir . I love to play with kids, semua anak orang yang kecik2 saya anggap adik saya , teringin nak ada baby in someday . skrg muda lagi, kena finishkan diploma dulu . huhuu . btw, wife tomok cantik :)

    0
    0
    • Anonymous says:

      adik, kawen tu mmg best, tp x seindah yg disangka, pls la belajar sampai degree, bukan stakat diploma then baru kawen. seriously, kawen is a big reponsibility, so better abiskan belajar dulu br fikir kawen.

      0
      0
  28. sweet32 says:

    aku pon teringin nak jd ibu.. dah 7 thn kawin tp lom ade rezeki lg! korang tlong la doa2kan aku ye.. moga2 doa korang dimakbulkan allah..

    0
    0
  29. […] Diam tak diam, sudah 7 bulan rupanya usia kandungan isteri Tomok iaitu Ayu. Baru-baru ini, pasangan ini telah bercuti ke Singapura dan kelihatan gembira sekali. Terserlah seri ibu mengandung pada diri Ayu. Ditampilkan gambar-gambar pasangan ini di sana untuk tatapan … Continue reading → […]

    0
    0
  30. lisa says:

    lawa memang lawa….tapi lagi lawa kalu baju tu dilonggarkan sedikit..kerana xperlula menunjukkn aurat perut nye kepada yg umum…bgaya saje depan suami..

    0
    0
  31. didi says:

    elok sgt la tu biar org tgk prut die yg dah besar cmtu..tomok patut nasihat wife die..jgn pakai cmtu time pregnant..xde rase malu ke..igt kau org barat??

    0
    0
  32. cici says:

    Yaa, I know that education must come first before marry . I will continue my study until I get Master then I will think about marry . I love to play with kids but it does’t means that I have to get marry earlier . Instead, I must make sure that I have a good saving maybe 20k and above to face any difficulties in future and CAN’T depends total on my future husband income . I also know about marry is about responsibility not just for fun . Thanks anonymous for your advice :)

    0
    0
    • aku yg biasa-biasa says:

      bagus la cici u pya planning.i plk kawen masa umur i 22 thn.i br abes dip.abah i mrh i pegi dating slalu.so,dia kata klu gatal sgt kawen sbb dia xnak tanggung dosa anak dara kuar ngan laki.si i kawen la.bila kwn2 dah gred degree i rs nyesal lak.laki i ok.i kt nak smbg blajar.i pun smbg.dpt sorang anak.pastu sorang lagi.ssh tau stadi smbil jg ank ni..buku2 i dia koyak,pen i slalu ilang.nk bk lappy diaorang slalu kacau..tp i abes blajar gak..waktu i letih,slalu ckp kat husband i xnak brank dah.tapi laki i kata,anak tu rezeki..ssh mcm mana pun dah tertulis rezekinya…skrg i sng.umur i muda lagi.28.i ada 2 anak yg dah masuk sekolah pun.i dah abes blajar skrg buat master pjj..then to cici,kita blh merancang tp perancangan Allah untuk kita lbh baik sbb dia lbh mengetahui….

      Tq to my abah sbb bg kawen dulu.love u much.

      0
      0
  33. silhouette says:

    the silhouette should be private

    0
    0
  34. wahh tu dia…Isteri cute untung larrr si Tomok………………

    0
    0
  35. nini says:

    slack sangat……dari gambar photoshop cantik2, alik2 nampak baju begayutan…

    0
    0