Written by AbangNara | August 5th, 2009

tiz zaqyah

Adoi. Semenjak dua menjak nie banyak pulak artis-artis wanita yang baru naik kantoi gambar panas diorang bersosial. Yang paling baru kami dapat semalam ialah gambar-gambar panas bersosial Tiz Zaqyah, heroin drama Nur Kasih. Mungkinkah ada sindiket nak menjatuhkan artis-artis baru nie? Mari kita membuat teori konspirasi.

Lagi gambar-gambar Tiz Zaqyah bersosial dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

696 responses to (GAMBAR)Tiz Zaqyah Pulak Bersosial, Awek Nur Kasih

  1. hajar88 says:

    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • EclipsE says:

      mst ko tgu dpn bn jer kn?
      jgn pk nak 1st jer…
      silalah tgl kan komen anda…hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • hajar88 says:

        a,aa aku nungu je…heheh…bosan owhhhh tu pasl keje aku tunggu bn je kuar kan citer …walaupun aku dh tgok pic2 ni kt blog lain haahahh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • tOmEii says:

          tahniah,sok amik adiah kt eclipse yea…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • hajar88 says:

          ye ke wah ada nk kasi hadiah lg erk hahahah

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • EclipsE says:

          bleh…3 cucuk sate…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • hajar88 says:

          alahai lekat celah gigi je la hehehhe(gurau je)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • aries_april says:

          trlpas pndng lgi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
        • Pot Pet says:

          Patutnye mlaysia wat 1 undang2.
          ORG ISLAM X DIBENARKAN MSUK KAT KLAB MALAM @ DISKO baru la betul.
          Org main judi bleh plak kena tgkap2.
          Yg pegi disko xde pape plak.
          BODOH sungguh!!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          xder gmbr lain…asyik2 gmbr tyg buah mangga jer…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • ninikebayan says:

          Pot Pet : nenek sokong kau sepatutnyer orang islam tak dibenarkan masukl kelab malam..hanya utk yg bukan beragama islam jer..sesiapa langgar peraturan sebat 1000 kali..hohoho..ngeh ngeh ngeh..syukur kat sini tk der kelab malam wei…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • malam pertama says:

          Ha, tu dia apa bila ustazah poco2 dan hajjah ninikebayan sudah mengeluarkan fatwa..

          p/s:ari ni tak leh gosip lebih2 cz apa, lu pikir la sendiri..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Annnaliz says:

        lurah pun nampak tu…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • redbutterfly_ says:

        lagi2 gambar dpn botol arak..
        bangga ke …?

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • sundalbolong says:

      serius..aku tak pelik langsung dgn dorang ni…
      nama pun artis…stay pulak kat k.l…apa nak hairan sgt?
      lain la..budak kampung kelantan…pakai tudung litup, sampai k.l jer….hmm..tudung ke mana…buju besau ke mana..hu..ha..hi..her….

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • hajar88 says:

        ish tk baik ckp cm tu ….bkn org kelantan je wat cm tu..walau pun aku bkn org kelatan…hehehe…org kedah pun ada..mcm2 la negeri…yg tu org pgil kejutan budaya tp lau cm ni memg life dr kcik kdg2 tu maka bapak amalkan life cm diorg ni…so nak ckp pe lg??hmmm

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • tp aq plik + frust tgk coz tiq zaqyah ni cute,air muka pn jrnih je tp x ku sngka bkwn ngan bdk minum air setan rupenye…..dia pn prngai dh cam setan gondol je aq tgk….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
      • shifa says:

        ape org2 klate??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pocong says:

        wey sundalbolong…..knp ha ska sgt ktuk2 org…crmin la dri kta 2 dlu sblm nk ktuk org…dak ngeri len pon cm2 jgk la wey………jg ckt……..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • hambe allah says:

        ehhh ko xpyah la libat kn nme bdak2 klantan..jap lg sume yg bdose msok neraca jahanam..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • hermosa5790 says:

      huiiisshhh..gambar no.3 tu, terserlah sungguh
      ‘ke-ah beng-an” mamat baju hitam tu. pakai t-shirt hitam dgn rantai emas ala2 mami jarum, kelakar sungguh!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Syahiera says:

        guys
        kalau nak tau minah nie mmg rosak…
        dulu i skolah skali dgn dia
        umur 16 dah lost virgin babak senang bawak jantan dtg rumah mcm xda apa…tekejut jugak dia boleh belakon pakai tudung…serious klakar…
        dah la xreti sembahyang…
        suka buli org kat skolah
        mak bapak pun minum arak…
        prempuan lupa diri
        mcm mana la orang boleh ambik dia belakon pun aku xpah

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
        • xkaliber says:

          aku rasa ko pun salah sorang daripada mangsa buli dia la nie eh? sbb tu mcm marah sgt?

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • mannnnga says:

          tsk tsk tsk…
          MELAYU ISLAM apa kau ni nak ckp macam tu??
          renungkanlah…
          astaghfirahallaazim.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • toy says:

          syahiera…ko skola smsj ke?xde rr ak skola ngn die sri subang time skola rendah dulu….ko skola ctu gak?

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aku says:

      longkang boleh mengalirkan air. sape penerbit nur kasih ni. menyesal aku tengok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • solid_snake says:

      nur kasih plg bodoh citer nie kt m,sia..
      ak lei t,tarik citer tue klow tol2 minah nie pake tdung..
      but nothing 4 me now….hoho..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. hajar88 says:

    aku first lg …cayalah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. hajar88 says:

    mana semua org ni…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. delimajelita says:

    lahhh sedeynyer kalau tiz zaqyah ni minum arak. berharap dia tak minum lakan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      kalu dh dpn mata mau xminum…hahaaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        naper ar artis2 sosial nie xlepas dr minum air kencing setan…???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • firdausrosli says:

          Tahniah atas expose yang hebat.
          Bukan ada sindiket untuk merosakkan, hanya pendedahan betapa rosaknya masyarakat sekarang dari atas hingga ke bawah, walaupun penampilan yang menyejukkan mata dan menarik hati bakal-bakal mentua, nampaknya hakikat tidak seindah dirasa.
          Nampaknya pengarah atau produser bertanggungjawab boleh mainkan peranan untuk men”tarbiyah”kan artis-artis ini sebelum terlibat dalam program-program berunsurkan keagamaan.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • pizza says:

          Produser nak tarbiyah? Kalau produser pun kaki lipat? Camano???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          camano lai…lingkup lah…
          hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • vios_vaio says:

          Dunia artis mmg keji dan menjijikkan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rosh says:

          begini lah cara untuk mepemeskan diri sdiri…huahuahua…
          tak layak lansung blakon lam cite nur kasih…
          menciii nya akuuuu……..dush dush dush…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • a,ah x layak lngsung baik amik aq je,muka pn lawa……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. amy says:

    semuanyer laju taip hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. EclipsE says:

    aku ingatkan dia ney baik la…
    rupe2nya…hampeh masyarakat gak…huhu…
    abis msyrkt tertipu dgn pngai setan dorang ney..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ANneDeSilva says:

    alahaii..
    sume kat sni rupanyaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ANneDeSilva says:

    la..
    kenape akhir2 nie sume pon dimalukan..?
    tula dia ALLAH tu nk tunjuk dh sape dorg ni sebenarnya..
    baik luaran jek….
    dh taw awk tu idol…role model..henti2 lak buat sume ni..
    hampeh toll..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      trs aku xminat dgn dia ney…
      pngai…
      mmg la artis…
      tp dlm kubur nti xde nya ko bleh bawak title artis tue de,…
      xde nya ko nak dpt special nya tempat..
      bodoh pnya org…
      ape hal plak aku emo pg2 ney..huhu…
      virus dh menular la ney…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • ANneDeSilva says:

        hahahah…
        eloknye biar dorg ni kena ni virus H1N1…
        atau senang citer selesema babi…
        baru padan muka..
        baru ingat nk insap nanti….

        eclipse elek jek…
        jgn emo2 eh..
        nanti anne kasi nemo kat eclipse…huhuhuuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. EclipsE says:

    makin rmi anak gadis yg mjadi setan…
    dorang ney xingat nak mati ker??
    bleh dikatakan byk artikel yg nara kuar sumenya g cucuk langit..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      yela btol kata eclipse..
      sume pon g bersoSIAL…
      sume pon minum air setan….
      ish..ish..
      duniaaa…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      kna la cucuk cket eclipse br r panasss…kuikuikui

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku cucuk sate jer…
        duit dpt…mkn pon dpt…pahala pon dpt…huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        hahahahhha…
        betol..betol..betol….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          drpd cucuk langit baik cucuk tanah…tanam sayur…lg byk faedahnyer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aper yg dok cucuk2 nih..?? Eh Poco2… Skang nih tanam sayo da x payah main cucok2.. Paki tabor jek benih, Xpon pakai hydroponic.. Lagik bersih, sihat n terjamin kualiti.. Mmg bnyk la paedahnyer!!

          –> Baru mkn sate kajang las monday.. ;O)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • x suka mkn sate….suke mkn piza……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. kira-kira says:

    pagi semua…salam
    awlnye korg brgosip…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      pagi…
      lambat kira2 arini..
      pi mana?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        bru bgon…hehe..
        smlm tgu nara update gosip…
        tp xder.
        hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          nara update lambat sket arinie..huhuhuuhuh
          kami pon dok menunggu td…
          sembang dekat page indon girl tue..heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          rajin skrg nie kira2 bg komen sampai tunggu nara update gosip tkini lg tue…huhuhu…
          ader per2 ker…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          kak poco,,,rajin ader makne 2….
          hahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Betol ker tunggu BN update gossip, Ntah2 malam tadik pas isyak da tros tido termimpi2.. Tuh yg bangon lewat.. Mimpi lak p London.. Jaoh tuh nak balik Malaysia.. Haha.. 8-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • x sukerr la kalau tiz macam ni …sayerr bukan nk mengarah tetapi hidup di dunia bukannyerr lamerr pon tapi sayerr x tau hanyerr ALLAH sahajerr yg tahu …
          jadi bawa lah bertaubat ingat kan allah jangan lupe sembahyang dan banyak lah beribadat
          sayerr doakan tiz akn berubah ke jalan ALLAH
          amin….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ANneDeSilva says:

    kiranya anne tak terlabat la ekkk comment arini..huhuhuhhuu
    walaupon tak dapat tempat pertama tp still lg awal..huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      congrats anne…
      ade peningkatan…
      xlame lg dptla beat si hajar tue….huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        harap2 la eclipse..
        anne tak dapat2 no pest lg ni…huhuhuhu
        asyk lambat jek..
        kena usaha atau ALERT lebih ciket..heheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hajar88 says:

        ala sejak 2 semalam je aku terawl heheheh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          kira nasibla tue..
          terawal jek tp kena drop banyak comment baru leh menang…huhuhuh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          korang dah lari dr tajuk…aku lapor kat bomba kang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Bukan la poco2.. Lapo kat Kastam.. Bagik dia tahan kat sempadan, Xbagi lari jaoh2… Nanti baru la dorg Xlari dari tajok lagik.. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • LiA says:

      ade la org kater.. name tiz tazqyah ni sbenrnya… siti tazqyah btul kerrrr….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. kira-kira says:

    aii aku igt kn bdk ni baik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      baik…mmg baik sgt2 tue…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Aah…
        Baik “yang-yok”
        Peperpon…Lady Xder la terkezut sgt cz budak nih penah ngaku yg dia bukanlah pakai tudung, n real life, die suka bersosial. Xder la dia mnafikan… kan??kan??

        –> Cuma Xpat trima contras btween nur kasih n pic2 mlampau dia nih!! Pura2 habes!! :-O

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. tOmEii says:

    kalu dlm cite kemain lg alimy tp kat lua cm sial seyh..tipah tertipu btul…mjur cter tu best kalu x jgn hrap aq nk lyn…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      taw takpe..
      muka suciii jek..
      padahal..mcm sial…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        tau xper…so, jgn puji sgt2 lar kat diorg tue kalo tgh blakon…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Tuh namanyer adat berlakon.. Blakon baik, terpaksa la jadik baik.. Ntah2, plakon2 yg dpt bawak watak sosial2 cam bohsia n pub girl nih, mmg betol2 kot kat real life dorg camtuh.. Tu yg pandai menghayati tuh.. hihi… :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • a’ah ye cam nabila huda cam real je jd bohsia…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. lliizzaa says:

    hye sume….
    saye bdk bru belajar…ekekek
    my opinion sng je..
    rase nye ble tgk je gmbo tiz ni mmg la rse hmpeh gak
    tp kte xleh la nk trus judge die mcm2…
    rsenye rmai lg ank melayu len lbh truk dr die tp sbb org biase soh kte cm xnmpk
    mntg2 artis yg wt kte mengata bkn men lg…
    so, renung2kn n slmat beramal… ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      memangla..
      kalau dia org biasa kami pon tak bape nk heran..
      tp this is the reality..
      dia kena sedar dia tu ARTIS>…
      idol utk org ramai..
      so ape jek yg dia buat baik atau buruk kita akan komen..
      baik kita pujila tak bek sndri mau ingatla…

      dia kena paham la kalau dh mencebokkan diri dalam dunia artis…dia kena la jaga diri..tata tertib…
      kita bayarla utk setiap yg dorg buat..
      contoh berlakon kita tgok tb kita bayar bil ape sume dorg plak terima bayaran dr wang kita gak…
      so lu pikirla sendri…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      kalu dh xnk org judge pe2 xpyh la jd arts,,kalu dh nme arts tu besela kalu org kutuk2…so kna trimer jela…kuikuikui…kalu bkn kte ni nk ktuk spe lg cz kdg2 tu komen2 kte ni jgk y blh nyedarkn diorg sbg artis k spy jg cket kelakuan cz dh nme arts msti jd tumpuan pny……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      mmg la…
      tp kiteorg yg kat cni sumenya bek2 compare yg kat luar tue…
      eh bek ker?
      sp bek angkat kaki….huhuhu..
      yg aku tau…aku lg elok dr dorang ney..
      sbb aku duk kat perkampungan..
      entertainment xde…
      so ari2 g keje…blk keje…hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        ala…
        tak jugak eclipse…
        mana2 tempat pon sama jek..
        kadang2 kat kg tu lg terokkk taw dr yg dibandar…
        smua ni dipanggil CULTURE SHOCKED!!!
        kalau kita pandai bawak diri mcm eclipse bgusla..
        kalau yg tak pandai tu jadi harammmm mcm dorg niela….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          I agree wit U Anne. Cz i pon dr kg gak.. Fes time p bandar besar after cont stdy kat cni, tkezot gak tgk budak2 banda in my class yg decent gila.. Budak dr lua banda yg gila2 berfesyen.. hihi… Act 4 me, dr kg ker, bandar ker, sumer atas kita.. Lau pandai jg diri n maruah, OK lo….

          –> Bkn nk mngata lliizzaa, P tulah kenyataanyer. Once U r public figure, suppose u act nicely… So that people will respect U n Xderla budak2 terikot2.. Budak2 skulah kan seka jadika artis as their “ROLE MODEL”.. 8-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • btul3x..cam bdk felda dorang ag truk tp.bkn sumelah….

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kiki says:

          pehal kutuk bdak felda lak…aiyo..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. kira-kira says:

    eh yg pkai spek 2 bkn ker yg blakon lam cter impian ngan diana amir??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huh kira2 mne ada aq msti ada ko…hahahahaha….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        kira2 dgn tomeii kan mang tak dapat dipisahkann..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        hehe…korg nie mmg pgguna setia bn kn…
        hehe
        ntah la aku pn xtau,,asl tomeiii ader kira2 pn ader…
        heheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          jodoh kott…hehehehhe
          manala taw….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          hahah jodoh ko kata aq dh kawin la mne aq nk cmpk laki aq nti..kira2 plak mne die nk cmpk mkwe die…tul x kira??????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          no komennn

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahahha…
          yeke???
          aiseehhhhh…
          sory tak tau..
          melepas ko kira2…
          xpela ko cr lain kira2..
          tomeii ko ada anak buah ke sape2la rekomenla kat kira2 nie..huhuhu..
          bila dh berBESEN nanti baikla korg kan..huhuh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          haha kira xnk ngku la 2 dh ada mkwe cz tkut anne ngn eclipse xnk plak kt die nti…kuikuikui…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahhaha…
          kesitu alk tomeiii…
          anne plak yg kena..huhuhu
          anne tak termasuk dalam story nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          btol3…
          tp ssh nk cri bkl isteri yg elok skang nie…
          hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Begitu jugak Bakal suami kira-kira oi… Jgn nk blame n terus2san tuding jari kat pompuan jek.. Laki pon sama jek… Conclusion n ayat yg btol, susah nk cari bakal suami n isteri yg baik… Sumernyer bertopengkan Superman… Huuhuu……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ANneDeSilva says:

    haah la..
    yg jadi tomboyy tu kan????
    NIK….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      eh bdk tommmboy pn pndai brsosial gak ker??
      heheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        hahahahha….
        asl lak tak pandai kira2…
        dia lg proo kott…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          hehe..
          xtau la plak kira2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Hey, Saper kater X pandai.. X kira lah tomboi ker, nyah ker, bohsia ker, budak2 ker, mak n pak org ker or pak uda, mak anta or dara… Sumer pandai bersosial… Persoalannyer, lebih kurang or terlampau ker X ajer… Lau pandai bataskan sosial tuh sampai takat mana, now U sav la… Hihihi.. Lau X, masok GAONG la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ANneDeSilva says:

    sume pon mcm harrammmm betol..
    patotnya kerajaan BANNED la artis2 yg mcm nie sume…
    sampah masyarakat…
    buat imej buruk jek pada generasi akan datang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huhu blh dktakn sume artis cmni anne,kalu sume kna ban xde la arts dh kt m’sia ni cz arts nasyid 2pn blm tentu baekny…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        yela tomeii…..
        mybe sume artis pon mcm tu kan..
        cume tak kantoii jek..
        hdop dorg mewah giler…
        so mcm2 la dapat…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        nm pn artis tomei…
        xbt cam ni…
        x standard la

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lliizzaa says:

        btul tu…
        contoh plg senang w.a.w.a
        ekekek
        xpn yg dlu nasyid kump saujana tu
        tbe2 g audition nk msuk oiam, wt rmbut lak rebonding…ekekek

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Betol tuh…. Becoz masa I blaja pon, kawan2 ader bgtau ramai budak2 UIA yg pakai tudung laboh, salin baju dalam cab after class, n p bersosial.. Alah, dorg pon manusia biasa, X kiralah ustaz ker, alim ulamak ker, aper ke… Same jek…

          –> Yg besnyer, Pakcik Cab cuci mata sampai clean & clear!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lady not gaga nih klo kmn msti pnjang2……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. jojio says:

    Still cute…..nanti dia insap ler tu…pas gi umrah…hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      hahahhah…
      balik pakai selendang la ekk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      mne ko tau dye insap??
      heheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Standard procedure….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          bykla ko jojio…arts ni eksyen je g umrh …cz kalu xg nti pe plak org ckp duit byk tp umrh pn xleh g…kuikuikui….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ISO standard la ney…
          kn byk procedure…
          ape2 pon mcm biase ayat aku…
          dia ney dh mencapai tahap piawaian antarabangsa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jojio says:

          Up gread cikit Ts16949 …..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      insylah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Hopefully, ader la masa nak INSAP tuh cz ajal maot nih kat tgn Tuhan.. Xtau bila dia nak dtg… So, Pandai2la pikir camna nk face wit it.. Lau dapat Hint bila nak dtg tuh lain lah, Mmg bertuah la… Lau x??

        Nauzubillah……..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. jojio says:

    Zaman sekarang ni susah le nak cari yg jenis gi mane2 ngan famili, yg tak joint function yg gitu2…..kena betul2 cari…hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      btoll anne setuju..
      susah nk cr skunk org yg mcm tu..
      anak emak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jojio says:

      Datok aku cakap kalu nak mutiara kene selam ke dasar laut….
      tapi kalu kat tepi pantai kulit siput banyak ler….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        mcm prnh ku dgr je ayt cmtu??
        heheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        menyelam jek tp jangan minum air banyak sangat…
        nanti kembonngg….huhuhuhu
        kulit sipot pon kadang2 ada yg cantik and suci walaupon jupe kat tepi pantai…yg penting kita pandai mencorakkanya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      kalu jln ngn fmli tp fmli pn prgai cm hram xgne gak jojio…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      kena tgk gak jojio…
      ko cm ne…
      klu ko yg sosial…
      xkan ko nak future wife yg baik…
      ukur bj di badan sndr…hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kira-kira says:

    ni gmbor latest or b4 dye blakon cter nur kasih 2???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. yaya says:

    ala dlm nur kasih tu hanya sekadar lakonan…sume artis mcm tu aper.normallh wei….xde yg pelik dgn dunia hiburan nie.aku tgk pelakon malaysia nie pun dh nak jd mcm pelakon hollywood…apelh yg d banggakn sgt dgn org kapir nie…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      yaya ko clap la weiii..
      plakon hollywood lar yg nk jd cm plakon mesia…
      sy bngga jd ank mesia…
      merdeka3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        btui skong kira…i luv m’sia wlaupn kdg2 tu m’sia ni sengal cket,….huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        smua orng bngga jdi ank msia…
        aries g bngga…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jojio says:

        Kita kan 1 M’sia….mau sangattt…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yaya says:

        hello…ko bangga ker ank malaysia bangsa melayu pakai baju terdedah sane sini, msk pub minum, n buat x senonoh, buang ank n jd pelacur…. spatutnya kite sbg ank malaysia bangsa melayu menjadi contoh kepada bangsa kapir.bkn menunjuk contoh x yg senonoh tuuuuu.org kapir tgk dia tepuk tgn sbb bangsa kite akn msk bersama2 dia ke neraka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. EclipsE says:

    time blakon muka ade nur…
    rupe2nya…
    xtau aku nak cakap…
    dorang ney dh lupe dr…
    xtau dunia dh akhir zaman…
    tuhan pon dh ckp…
    tnda2 akhir zaman bile dtg pelbagai penyakit yg tiada ubatnya…lg xsdr2 nak beramal..
    kan aku dh jd ustazah syarifah pg2 ney…hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. puteriaquarius81 says:

    aduhai titiz… nape ko jd cenggini. patut ar adam tinggalkan ko. eh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. sakit-tekak says:

    mmm…..sib baek gi lah gbr dier cam tu jek..dibuatnyer gambar ala ala adik elyana ke, cam pasha sendat ke, atau pon baju tak cukup kain…pakai baju tapi mcm x pakai baju ker..kira ok lah tu… tapi tiz ni sweet n cute..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. sue_anne says:

    i suka dia ni~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ANneDeSilva says:

    dunia artis mcmtula kena la terima…
    jangala sesekali buat statment I TAK SUKA KONTROVERSI…kalau taknk jgn jadi artis..
    tol x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kira-kira says:

    eh korg sume da bekpes ker???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. EclipsE says:

    ok la kwn2…
    aku nak g klinik jap…
    btmbh sakit tgk minah ney…
    mata pon dh naik juling…heheeh..
    bye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. jed hijau says:

    artis baru2 ni sekarang saja nak tunjuk tetek sape yang paling tegang……paling tidak pun tunjuk lurah pun dah kira ok lah tu konon…..

    hebat sangatlah korang……tahulah nasib korang NANTI tetek tu kena cangkuk ngan besi panas…padan muka….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ANneDeSilva says:

    aq tak la alim…
    tudung pon lom lagi tersarung di kepala…
    tp insyAllah masih taw mana yg betol dan mana yg tidak..
    mana ada org yg tak buat dosa kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      sama la kita anne

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lliizzaa says:

      cik/puan ANneDeSilva… ;p
      ajaq che cmne nk ltk gmbq cmtu leh x
      *wink*wink*

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        dh bleh ker blum bt?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        anne pon eclipse ajar..
        bukak kat gravatar.com
        register…
        pastu add image..
        senang jek liiza…
        selamat mencuba..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Anne, Aries and Tomeii…
      Assalamualaikumwarohmatullahi wabarokatuh.
      Semoga dilimpahi bahagia hendaknya.
      Sy terpanggil utk berkongsi pendapat tentang pemakaian tudung, sementelah anda bertiga telah menyebutnya dan sedar akan kepentingannya.
      Menutup aurat itu wajib, tidak ada kompromi bg kaum wanita apabila berada dlm public, apatah lagi bila gambar terpampang di laman yang memungkinkn satu dunia melihat anda. Menutup aurat tidak mengambilkira keikhlasan, ianya adalah perintah. Jadi sebarang statement mengenainya mestilah berhemah, takut2 yang naif akan terkeliru mengenai kehendak (boleh ditolak ansur) atau patuh pada perintah (tiada tolak ansur). Tidak perlu mimpi atau seru, perintah WAJIB dilaksana. Mesti paksa diri utk tunduk pd perintah yang asas, sebagaimana kita paksa diri utk memakai helmet bila menunggang motor di tengah bandar walaupun terpaksa set balik rambut yang telah didandan rapi. Sebaiknya jangan meluahkan pendapat utk mengalas perbuatan yang melanggar perintah agama (bukan tertakluk pd aurat sahaja), atas apa-apa sebab kerana perbuatan itu salah dari sudut apa sekalipun. Yang baik semuanya dari ALLAH, yang buruk itu dari kekhilafan saya.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        thanks ya pizza…
        i appreciate that….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu thaq tuk ayat panjg lebr ko tu…aq pn ada g sklh agma so aq tau buruk baik sesuatu menda so xperlula dinilai oleh anda…bak kata aq td diseru ke mimpi ke ape ke itu jus ayat smta2 xde kna mnga ngn kwjipn pkai tudg pn..aq tau pkai tudg tu wjib so xperlulh diambil kira perktaan seru y aq tlis tu cz kte sume ada cr penulisn msing2…skian terima kasih..(dlm versi alleycat)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        pizza wa caya sama lu…
        kira2 sokong 1000 percent…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • baguih la piza nih…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pizza says:

          Aku minta maaf jika tomeii dan yang lain2 terasa. Biasalah, kita bergurau dan memberi komen tp harus extra cermat apabila memperkatakan tentang hukum asas Islam yang amat jelas dan mantap. Jgn sampai kata2 kita dijadikan modal pd yang teringin nk menempah dosa. Kalau bole aku xnak hurai panjang2 fasal menda nih, suma org tahu menutup aurat itu wajib, musti ada yang sakit hati nanti. Jd banyakkan istighfar dlm hati dan mohon ALLAH ‘paksa’ hati kita comply to the rules of syariat. Sekali lagi, dgn rendah hati, aku mohon maaf jika ada yg tersinggung. Truth, most of the time, they are bitter.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aries_april says:

    http://www.gravatar.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. sakit-tekak says:

    betul3 (suara cam upin ipin)…… skrg ni tak kira la, pakai tudung ke, tak pakai tudung ke, tudung labuh ke, tudung tak labuh ke…yang penting hati dan akal tau maner baek maner burok….insyaAllah…..selamat….(rasa cam ustazah cyber lak, pasal menaip, bukan becakap…tekak sakit wooo)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. comot says:

    dunia artis tu kira lesen buat tak senonoh ke? buat maksiat sewenang nya?

    Bagus lah camni boleh buat terang2 pun tak kene tangkap. Bangga lagi ada.

    Pegawai pencegah maksiat tutup (cuci) mata jer lah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. pinkypanthers says:

    ish ish ish x sangka erk…
    hmm agak2nya berapa jerk bilangan artis kita yg x hipokrit erk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. kira-kira says:

    mne satu nie,,,tutup ker cuci??
    hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. hajar88 says:

    ermmm tk ada ke citer pasal artis g masji ke dgr ceramah ke ….ngah nagji ke…ni asyik 2 citer arak,club,seksi ,cium .huhuhu…balik2 citer semua mcm sama je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aries_april says:

    dia orng smua bt cam gini…
    xtkut ker mak bapa dia orng nengok?
    xkan xbljar agm?
    xda skit pn rs mlu ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      nthla aq pn plik sbnrny…xde prsaan btulla…agakny diorg pk diorg arts diorg leh wt ape2 jela…kpla hotak diorg…makbpak duk umah smbhyg tunggng terblk ank plak duk lua teguk arak…ape nk jd arts skrg…dhla ske sgt tgkp gmbr dlm club pastu plak tiap kali bergmbr dlm club jek msti ada arak ats meja…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        aries yg nengok ni pn malu…
        apa nk jdi ngan mlyu kita skrng….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          ntahlah aries mgkin mak bapak dowang x tau kot…
          mana ada mak bapak yg suka nengok ank dowang jadi cam ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          rs nya la akak…
          mak bapa kat kg…
          ank bt hal lak….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. miss annur says:

    alahai..budak ni wat hal gak rupanya.. pic no2 ya de bdk pakai speak kat tgh tu bkn “nik” dlm cite impian ke?? mcm die la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. asparagus says:

    demo ni, awa betol gosip….
    demo x do kijo ko….?
    bakpo taye gambor lagu nih…. kawe tok tahe ni…. heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. miss annur says:

    haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aries_april says:

    tomei…anne…
    n sangktn ngan kmi…
    aries bru trbaca…
    pizaa ada forword kat kta something la…
    kat ats…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. gayahgerek says:

    akuh x heran da ngok si tiz ni..lau korang perasan iklan fair&beautiful..tang pmpuan2 joget pakai tube puteh ame jeans,skirt, salah sowang dr diowang 2 si tiz ni la..ala iklan yg tibe2 kuar mamat gendut last2 tu…kowng igt x? pape pon akuh suke ngok nur kaseh tu..yg len antare die ngan allah…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. miss annur says:

    kira2.. ketawa baca komen tahan x tahan tu.. aku stuju ngan ko gayah gerek.. aku suke cite nurkasih tu.. tang lain hal die ngan Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. pinkypanthers says:

    betul gak apa yg ditulis piza…
    thanks kerana mngingatkan kami yg kadang2 teralpa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tpi, …………..
      tak ytau nk ckp la…
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      memg la btui tp xperlu la nk tuju ke spe2…lgpn kte kt cni jus nk komen ngn bork2 je so xperlu la nk dipertikaikn cr penulisn org lain…xsmstiny pe y kte ckp tu ape y kua dr kpla otak kte….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. pinkypanthers says:

    hmm metro arini sejuk mata aku mmandang nengok kak pah kita pakai tudung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. refelsia says:

    biasa je gambar setakat have fun lag-lagi dia ni artis orang biasa pun ada yang abiskan masa kat club atau disko hilangkan stress…i pun bukan golongan orang yang ke disko or club tapi understand pada zaman sekarang ni
    terutama golongan muda-muda ni….terpulanglah dia nak wat apa asalkan tahu batasan nak fun or enjoy ngan members-members dah lah…….. .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      refelsia nie cm sokong lak muda mudi kiter masuk club,,mnum arak,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • refelsia says:

        bukan sokong, tapi tu lah kehidupan relaiti sekarang ni tau…berubah mengikut keadaan….., asalkan tahu batasan dah lah……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tp x elok la cam gini….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      klu ko pg pon..xde sape nak marah…
      sbb ko bkn artis…
      lg ape nak ckp?
      ntahlah…aku pening lg ney…
      ckp pon xbtl…hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kite x blh pndang mende cmni mende biase coz sbb mende cmnilah yg mndtngkn bala bile umat islam smkin lalai minun mabuk….kan allah kate bile sesuatu umat 2 mlupaknNYA maka allah pn akan mlupakan umat itu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • refelsia says:

        aku terima kau cakap tapi kehidupan ni tak payahlah nak pretent baik tunjukan diri yang sebenar terpulang pada individu wat pemilihan dah nama manusia ada baik dan ada buruknya masing-masing punya penerimaan terpulanglah……..dari yang kita tengok baik last2 jadi buruk lagi rasa pelik kan……..gambar tu pun tak ada lah tunjuk dia minum, cium atau pegang botol arak cuma ngepos ngan kawan2 dia je,kalau itu berlaku aku pun tak sokong…..yang kawan dia tu masing-masing punya kubur sendiri mau ingatlah…..janganlah kita berpikiran negatif sangat ……………………..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ANneDeSilva says:

    ohooiii…
    anne terasa bahang lak..
    pasal mcm ada yg sebut2 nama anne nie….
    ahhhaaaiiiii…..
    sape yg sound kita tu aries??tomeii??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huhu relakss…die jus kc pendpt n aq pn dh kc pndpt aq…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        oooooooo……
        ko dh balun pendapat ko kc sama dia??
        siap mention nama kita lak tu ekk….

        kita mang dh tawla…
        tudung tu memang mesti wajib pakai..
        tp macam aku kata..
        kita tak sempurna…
        kita pon buat dosa…
        sedangkan yg dh dapat petunjuk g haji pon dedah dada ni kan pulak kita yg hamba yg kecil nie..
        yg siap nama kita bertiga kuar alahhaaiii marala nie…huhuhuuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      xsound la…
      just kasi kta nsht skt…
      aries bleh trma ….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      hahaha…terkena korang kn?
      padan muka……kahkahkah…
      sory la geng…aku xbtl ari ney…
      pjg gile mukadimah si pizza tue…
      xpe…relax jer….
      klu korang xbsedia nak pki tdung…xpe…
      ttp dlu kepala dgn tdung saji..
      jgn bagi lalat hinggap…muahahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        hahahahha..
        aku takmau tudung salji….
        i suka TUDUNG PERIUk….
        panas2 leh gak kipas…
        kuar angin..huhuhuuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ANneDeSilva says:

    barula aku hilang tak smpai sejam…
    rupanya ada org mention2 name anne ekk….

    apesal sebenarnya??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      die hangin bdn cz kter ckp sal tudg…hurm nthla anne….mybe pasni kter kna tlis straight to the point kot xblh dh nk tlis gurau2…kui3x

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      korang kan dh glamer kat cni…
      bahang2 femes dh menular…
      jgn lupe dr dh..hahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        ahaaii….
        abes kat sni ruang gurau senda ke ruangan ckp yg benoorr jewkk??
        maybe dia alim ulamak kot..
        xpela tomeeiii..
        aku meredhakan diri..
        maklumla dh popular ni kenala merendah diri…
        nanti eclipse kata kita lupa diri…hahahhahhahahahahahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        huhu tau xpe myb nti pengkomen trbyk aries no 1.anne no 2 aq plak no 3…aq nk no 3 jerk dpt 10 hinggit pn jdla wt topup….huhu persn la pulok.. jgn mare kira2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahhaha…
          tomeeiii…
          statement kena jaga taw..
          semenjak kita dh popular niee….
          nanti ada yg terbaca benda2 tak baek kita tulis..
          kan susah..
          dosa lg…
          hahahahahhahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pizza says:

          Mana ada angin…. tade la. Cuma bimbang, tu yang tegur tu…. Kalau aku hangin, bole tahan sadis gak bahasa aku. Tp x eloklah berkasar, ye tak? Tak terfikir pulak bab popular ni (FYI this is the 1st time I came accross ur nick, Anne), cuma bila aku terbaca something that has got to do with rules of Islam, apa yang x patut sgt, aku suarakan. Aku bkn ustaz or ustazah, cuma hamba ALLAH yang prihatin. Anne, Tomeii and Aries, aku minta maaf kerana menyinggung hati kalian.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Akak Leen says:

    oh nur aminah….kenapa ko dh jd mcm ni…? huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. ANneDeSilva says:

    leh tahan gak si toomeeii balas mukadimah si pizza….huhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      biasalah…kui3x..kembg plak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pizza says:

        Anne, tomeiii.. you guys were really offended. Again, I appologize. Tp, seboleh-bolehnya, jgn lah cakp mcm tu. Tahu yang mana betul dan salah tapi membenarkan yang salah at the same time dan memberi alasan. Sy rasa perbuatan ni x kena, seharusnya disimpan sj dlm hati kerana takut2 mempengaruhi pendapat org lain. Wallahualam…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Rin says:

          org yg dh mberi nshat yg baik jgn lah takut..
          kerana kata2 ke arah kbaikan tu sgt lah d tuntut sesama mnusia..

          pnah dgr kn “bpesan2 kpd kbenaran..”…?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. jojio says:

    Apa yg betul tu tetap betul….aku no comen ler….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. kira-kira says:

    gmbr yg pes 2,,,ppuan yg pkai bju itam yg nga wt peace 2,,cm fara fauzana pn ade gak aku tgk…
    heheh
    planduk 4 srupa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. bebygaox says:

    sukeww tengok cite nurkasih.. sayang nyer heroinnye camni..kalau x, respect haku kat dieer.
    Harap2 pastOk dapat hidayah berkat belakun jadi solehah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. PaMa says:

    ala..aku tau meati ramai yang keciwa kan psl ada yang tangkap lelah ngan drama nur kasih tu…

    mgkin korang kutuk2 dia kat cni, dia terbaca n insap ke.

    mcm dulu la aku keciwa ngan NATASHA>>>korang ingat tak dia…

    dalam drama peh.(BAIK GILE) ..kat luar lagi PERGGGHHHHHHHHHHHHHHH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      natasha mne ehk pama??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        nth aq pn xtau…natasha hudson ker?????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bebygaox says:

        ntah.. natasah nea plaks nih?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          ala ni mesti citer natasha yg si fasha sendat brlakon tu lah..
          aku nengok gak citer dia …
          trtipu ngan kbaikan dia kat lam citer tu..
          luaran hampeh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          ader ke pinky??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          drama ni dh lama gak ar masa ti si fasha ni ngah top..
          sampai ada natasha 2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PaMa says:

          NATASAHA yang suci murni tu…suke sgt ngan dia…

          pastu bile nengok dia bergambar sexy, ada affair ngan laki org, terus hampeh

          fasha sendat la…

          sama mcm soleha@madina…dalam drama suci murni, kat luar sexy gile h1n1

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. pinkypanthers says:

    mana plak siaries ni prgi…
    aries ooo aries gi mkn ke?
    x ajak pun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. alola says:

    x penah tepikir nak msuk club,tp tepikir cam ne tetibe Allah ambik nyawa aku mase dok dlm 2,nauzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      insap aku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huhu btul 2..aq pnh tgk video kt mne nth diorg tgh sedp2 menri pas2 tbe2 bgnn tu runth msuk ke dlm sume…serm seyyhh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        aku ada gak nengok video tu…
        x silap aku kat negara arab kot..
        ntah ar btulkn aku kalau aku silap…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ANneDeSilva says:

    anne pi lunch jap…

    baru anne notice arini RAMAI SANGAT USTAZ AND USTAZAH dalam BN nie…

    insap sana insap sni tp mengutuk tu tetap jugak..
    pelik toll…

    g lunch dlu..
    muaahhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      anne tlg lunch tok kira2 skali…
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        tuk aries skli gak….
        2ns round nya…
        aries dh lunch…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Hahaha… Alah, Anne pon 1 of da Ustazah kat BN wat… Xperlah, resign jap ek. After lunch jadik Ustazah bebas kat cni smula, k.

        –> Diet, X lunch… Kah3… P mlm bantai yg berat2.. huhu.. :-P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. EclipsE says:

    i’m coming….
    kenyangnya…br pas mkn…alhamdulillah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      awainye kuar lunch…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        kat cni xkisah nak lunch kul bp…
        tp msti atas 11.30 n sblm 3.30…
        x g lunch ker?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          so kol 11.30 to 3.30 mse rest ker??
          lom ag,,,xder org jmpt,,,..
          heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          yela…+ mase tido…hehe..
          ko kt mn kira2?
          nak aku jmpt x?
          bleh lunch lg skali…
          awl lg ney…
          tp ko blanja aku la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          wah….. Kj kat mana tuh?? Besnyer lau camtuh.. Aman dunia.. hihi…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          eclipse berkhidmat kat kerajaan langit…muahahaa…
          bestkan?
          keje pon mcm xkeje…juz bt keje utk BN jer…hehehe…
          sp nak keje cni bleh…ade lg jwtn kosong…
          bleh apply kat eclipse..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Boleh la bagik Add co krajaan lagit tuh.. Nanti Lady attach kasik resume. Sonok dapat kj yg bebas… huhu… Bebas X bermakna sosila kan Eclipse?? Hihi..

          –> Jgn krajaan langit Ayah Pin dah.. Haram tuh!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          sme r cm aq keje pn cm xkeje…kui3x…ada phm????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ko surf web ney….———www.kerajaansetinggilangit.BN.com
          try la yea..
          mn tau ade luck plak…
          ari2 bleh kite g lunch sesame…heheheh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Bagoslah.. Dah kenyang2 tuh, blh la kuakan bnyk tnaga lagik nk bergossip kat cni.. Jgn da kenyg2, mengantok n tido, dah.. haha…

      –> Lady Xpuasa, P dah rasa cm org puasa… =)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. wat_saspen_jer says:

    mcmnilah cara artis2 baru nk menaikkan nama mereka, akhirnya menjerat diri sendiri… kalau nk jd artis mesti pergi ke disko, mesti minum arak. semua artis sama aje? mls nk lyn cerita2 artis ni lg, depan perangai baik, belakang? entahlah!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. kira-kira says:

    out jap..
    pg solat zohor,,apter that cri tmpt nk pd lunch..
    bye,,,
    salam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      jgn lupe doakan ksejahteraan aku…
      negara…n bangsa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        eclipse x p solt ker??aq uzur…ooppsss terkua plak perktaan senstif kang xpsl2 kna cermh lg…kui3x

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          eclipse jap lg…
          ari2 kena ceramah bgs la…
          bleh muhasabah dr…hehehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          kui3x…ape2 ajelah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Eh, Xperlah Tomeii.. Xsalah pon.. Lady blh trima cz Lady otak staight.. Tomeii uzur eh.. Biaserla.. Dah tua2 nih, Mmg la Xlarat… Kena amek power root banyak2, kasik tambah kuat n x uzur lagik dah.. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kallau Muhasabah cam Eclipse.. Lau X?? Tgk artis2 tuh dah la.. Bukan ari2, p stiap masa kene ceramah, P X muhasabah gak.. Lagik X munasabah ader la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          hahaha…ingatkan tomeii dh menopos..muahaha…
          rupe2nya mantap lg…huhu..
          anak bp org?laki?eh…tersilap daa…huhuhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu aq uzur menda laen la bkn uzur tua…
          kui3x…
          hahahhaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu not yet…mantop lg..kui3x…ari2 minum kacip ftimh tiap2 ri hubby blk tny kt mne aq jwb…
          .’ayang kt bilik bang…
          hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bebygaox says:

          sapa yang uzur nih?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          18sx da ney…
          aku xjoin…
          aku kanak2 ribena lg…
          hingus pun meleleh ney…hahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Yg peliknyer…
          Camna budak2 ribena nih blh faham bahasa org2 dewasa guna… kah3…. Nih mmg budak kecik yg no-T la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          manaaa koorangg niee???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Zaza Muhammad says:

    alahai…. blakon kemain cam ala2 lindungan Kaabah lai… realiti?
    Pesal le artis2 baru mesia sukeeeeeeeeeee clubbing? nk dpt publisiti murah je… bosan tol!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. pening says:

    Aduh BN… ..pening kepalaku baru nak ok..da senoneng blk tgk post2 ni…agaknye ape masalah nye artis2 bru nak naik ni ya..’culture shock’???…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. ANneDeSilva says:

    anne is backkk….

    any good newss????heheheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. ANneDeSilva says:

    ish..ish..ishh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. ANneDeSilva says:

    alooo guyss….
    still there????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. jed hijau says:

    Anne…duduk kat mana…???? mix ke ori….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      anne dok bangsarr….
      anne mix family but stil local..heheheheh

      akak lak dok mana?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. ANneDeSilva says:

    sedihnyaaa aku…
    takde orang pon nk layan…
    waaaaaaa……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bebygaox says:

      cian N..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      i’m coming anne…
      jom bgossip…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        thnks for coming eclipse…
        moh kita gossippp…..
        heheheh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ha…ade pon..
          ingatkan mrajuk td…
          hehehe…
          xde artikel baru ker?
          bg la artikel yg mcabar minda sket kak nara…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          tu la pasal…..
          anne nk comment pon tak tau nk kata pe..
          tomeeiii mana??
          aries pon dh ilang jewkk….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. EclipsE says:

    yg lelain lm nya menghilang…
    aries xkan cuci toilet smpi 2 jam?hehehe..
    kira2 bt solat taubat pe?lm sgt..hahhaha…
    tomeii g soping beli tdung…
    sok nak ttp aurat…muahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. EclipsE says:

    la…aku masuk…anne plak lari…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bebygaox says:

      anne tak lari kemane pown tu eclipse..mebi die tengah lari setempat jew tuee…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      sorryyy…
      anne ada ni
      td internet problem..heheheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. kira-kira says:

    kira2 dtg lagi……..
    eh da cm tora lak bnyi nyer…
    heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. puteriaquarius81 says:

    yuhuuuu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. EclipsE says:

    la…sume xde…aku sorang2 jer….
    sunyi je…
    malaikat lalu ker ape??huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. EclipsE says:

    bosan la ari ney…
    mcm xhangat drpd biase…
    mood nak bt keje pon merudum…
    sp nak ikt aku g men boling??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      boling xpndai sgt,,,
      men putsal xleh ker??
      hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        moh .. aq ikut jerk.. wlupun x pndai main tp penah gak dpt strike. hihi itupun sbb bola terlepas dr tgn.. bila baling sungguh2 msuk longkang plak … huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        futsal?
        bleh gak..
        ko nak ajar aku ker?hehehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. kira-kira says:

    wahai kak nara trsyg,,trkiut..xder citer baru ker,,?
    da borg citer sal kiah ni…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. ANneDeSilva says:

    sory eclipse..
    anne ada nie haaa…
    td internet sengal…
    bowling?
    kat mana???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      kat mid valley la…
      dkt gak dgn umah anne..
      pas tue anne blanja la eclipse kat chilli’s…bleh??heheeh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        ooo kat mid jewkkk….

        aiikkk pandai gak makan chilli’s ekkk????
        hahahahahha….
        lamb chop dia mang powerr..huhuhuhuhu
        ala nanti anne belanja la …
        Nasi Goreng Kampong…hahhahahahha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          peberet tue anne…
          harus setiap mgu mkn…hahaha…kopak duit tng aku…aku suke..aku suke…hehehe..
          lg2 mashed potato dia…sedap btl…
          ns grg kg wtpe anne…bek eclipse msk sndr…huhuhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          dia punya brownies cake pon not bad..
          sedap hingga menjilat jari jemari….

          gemokkklaaaa kalau tiap2 mggu makan….
          cian tunang eclipse kan….hehehehe

          ok what nasi goreng kampong..
          kalau nk jauh sket anne leh belikan nasi goreng USA…hahahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          hahaha….
          ko jgn sbt molten coklat cake tue anne…
          dh meleleh air liur ney…huhu..
          xpe la…beli ns grg cina dh…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahhaha…..
          sedap kan..
          aku dr kenyang jadi lapa/….huhuhuhuhu

          balik ajak tunang pi makan ehh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. pinkypanthers says:

    hmm lom ada citer baru lg ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. baguih gak bn kuar cite cmni,atleast kite tau prngai stngah2 artis kite yg dah x cam org islam so xdelah kite trpu dgn muka suci n blkon wtk baik2.lps ni agk2 producer pn x bg wtk baik2 dh kt die yelh sbb org dh tau prngi cam gini org jd benci nnti x lakulah cite diakan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. pinkypanthers says:

    tahniah wat ajai…
    hehehe lari topik jap..
    boring tahap gaban ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. ANneDeSilva says:

    aiikk…
    anne masuk eclipse lak ilang nieee…………

    eclipsee….
    dimana kamuuuuuu????

    kira2….
    ada ke takde?????

    baby….
    dh ilang keww??????

    tomeiii….
    langsung outt…..

    aries….
    lg menghilang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      kira2 ade la anne…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        huhu namaku tidak disebut… biarlah aq mengundur dri.. ewah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          ish..ish…ish…..
          jangan mcm tu…

          nk sebut laiee…..

          PUTERIAQUARIUS81….
          thnks becoz u are there…;p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        nasib ada..
        kira2 jek yg sahutt……

        yg lain ilang dh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      aku masuk ney anne…
      cepat pas bola tue kat aku…
      kira2…ko cepat kira markah…
      la…tomei bleh plak control cun…cepatla sambut bola tue…
      aries yg ko x bis2 lg pegi tandas ney pehal…hahahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        hihi gegurau jer la anne..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          takpe..
          anne tertinggal nama putri tadi…

          hehehe solii…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          xper… kita kena selalu mesra alam .. xleh merajuk2.. tul x.. eclipse nmpaknya semakin cergas. bgs2 kita digalakkan bersukan .. majulah sukan untuk negara.. eh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          wah eclipse ko dh betul2 sihat dah ni..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          eclipse dh perkena kacip fatimah powerr root td…hehehehehhe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          alhamdulillah…
          berkat makan ubat doc bg td…
          n bgosip kat cni…
          trs sht aku…hahaha…
          (dlm ati hanya tuhan jer yg tau btapa aku x bdaya skrg…huhuhu..)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          xpelh eclipse asalkn ko dh mkn ubat…
          mlm karang jgn lupa mkn ubat nnti melarat lak sakit ko..
          sok x dpt lak nk brgosip kat sini..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        hahahaha….
        tomeii tengah dokk usha pinggang mangkuk tu pasal la wat tak tau…
        aries sembelit la tuu…..hahahahahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        xkn aku yg kne kira mrkh,,aku pn nk main…
        heheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. kurus says:

    TAK PANAS PUN??? YANG SHARIFAH NTAH HAPER TU PUN TAK PANAS PUN…CIUM BIBIR MEN2 JER TU.. PASTU LUPA JER.. walaupun tak baik lah.. TAPI BAGI AKU MASIH OKEY LAGI LAH.. MASIH ADIL UNTUK KITA KATA MEREKA MASIH WARAS MESKIPUN TERLALU OVER MASA JUMPA KAWAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. kira-kira says:

    eclipse,,mne dak tomeiii 2??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. pinkypanthers says:

    yg siaries ni tengelam x timbul2 ni nape…
    anne ko gi tolong cari jap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ANneDeSilva says:

      tu la pasall..
      mana g pon tak tau..
      dia tu kawan baik eclipse la..
      anne rasa pink tanya eclipse la lg senang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        ntah si eclipse ni brp bnyk toilet ko suh si aries cuci arini..
        baik ko gi jenguk dia jap ntah2 trtidur pe kat toilet..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aries ade mslh sket…
        toilet tgh meletup…
        dh kuar sgl mcm2 bau…
        so dia tgh kol indah water tue..hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      napa la aries syg sngt kat akak…?
      akak ja yg sllu ingt aries….
      ummuah tuk akak..
      syg sngt kat akak…

      sorry la…
      jtuh longkang td time p lunch….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. ANneDeSilva says:

    ahaaii..
    anne semakin kebosanan….
    plisss kak nara update new blogg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. pizza says:

    Dia ni mengingatkan aku dengan Luna Maya, aktres Indon tuh. Dia ada berlakon dlm drama, sikit punya solehah. Tp kat luar………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. fatin says:

    lantak dier la yg korang kesah apesal?korang jeles ke x bleh nk bersosial cam dier,apele le busuk ati tol korang nie,mcm le korang tu baik sgt,kutuk org tu pun da kire x baik tau,janji dier berlakon best,cantik plak tu orangnye…lu pk la sndiri.haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. miss annur says:

    dah nama pun blog..komen je la pa yg terlintas d fikiran.. yg ko kecaoh dlm ni pehal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. lily says:

    syg…dlm drama bertudung cntk tp luar allahualam.
    artis mcm ni tk leh ke mana. bkn jeles tpi nak jadi idola masyarakat kena jaga penampilan kt luar jgk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. ADAM_NURKASIH says:

    HAI SEMUA PEMINAT NUR KASIH…HARAP BESABAR SEMUANYA…MEMANG LA PELAKON…PAHAM2 LA KAN…NMPAKNYER STORY PASAL NUR KASIH MENGUNGGULI CARTA GOSIP PALING PANASSSS!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. ADAM_NURKASIH says:

    KALAHKAN GOSIP NENEK AZIZAH MAHZAN…HIHIHI

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • PaMa says:

      betul3x…kalu si zaqyah tu juz pelakon tempelan, takdak sape dulik kam????

      biasal org ngetop…kita y kat sini pun sama la kumpul pahala kutuk dia….pastu sedekah kat dia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. bangiperdana says:

    cap botol tu ada yg non alkoholic kaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. bangiperdana says:

    besar gak nasi lemak dia nie…berapa sen agaknya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0