Written by AbangNara | August 5th, 2009

tiz zaqyah

Adoi. Semenjak dua menjak nie banyak pulak artis-artis wanita yang baru naik kantoi gambar panas diorang bersosial. Yang paling baru kami dapat semalam ialah gambar-gambar panas bersosial Tiz Zaqyah, heroin drama Nur Kasih. Mungkinkah ada sindiket nak menjatuhkan artis-artis baru nie? Mari kita membuat teori konspirasi.

Lagi gambar-gambar Tiz Zaqyah bersosial dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

tiz zaqyah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

696 responses to (GAMBAR)Tiz Zaqyah Pulak Bersosial, Awek Nur Kasih

  1. hajar88 says:

    huhuhu

    • EclipsE says:

      mst ko tgu dpn bn jer kn?
      jgn pk nak 1st jer…
      silalah tgl kan komen anda…hehehe..

    • sundalbolong says:

      serius..aku tak pelik langsung dgn dorang ni…
      nama pun artis…stay pulak kat k.l…apa nak hairan sgt?
      lain la..budak kampung kelantan…pakai tudung litup, sampai k.l jer….hmm..tudung ke mana…buju besau ke mana..hu..ha..hi..her….

      • hajar88 says:

        ish tk baik ckp cm tu ….bkn org kelantan je wat cm tu..walau pun aku bkn org kelatan…hehehe…org kedah pun ada..mcm2 la negeri…yg tu org pgil kejutan budaya tp lau cm ni memg life dr kcik kdg2 tu maka bapak amalkan life cm diorg ni…so nak ckp pe lg??hmmm

      • tp aq plik + frust tgk coz tiq zaqyah ni cute,air muka pn jrnih je tp x ku sngka bkwn ngan bdk minum air setan rupenye…..dia pn prngai dh cam setan gondol je aq tgk….

      • shifa says:

        ape org2 klate??

      • pocong says:

        wey sundalbolong…..knp ha ska sgt ktuk2 org…crmin la dri kta 2 dlu sblm nk ktuk org…dak ngeri len pon cm2 jgk la wey………jg ckt……..

      • hambe allah says:

        ehhh ko xpyah la libat kn nme bdak2 klantan..jap lg sume yg bdose msok neraca jahanam..

    • hermosa5790 says:

      huiiisshhh..gambar no.3 tu, terserlah sungguh
      ‘ke-ah beng-an” mamat baju hitam tu. pakai t-shirt hitam dgn rantai emas ala2 mami jarum, kelakar sungguh!

      • Syahiera says:

        guys
        kalau nak tau minah nie mmg rosak…
        dulu i skolah skali dgn dia
        umur 16 dah lost virgin babak senang bawak jantan dtg rumah mcm xda apa…tekejut jugak dia boleh belakon pakai tudung…serious klakar…
        dah la xreti sembahyang…
        suka buli org kat skolah
        mak bapak pun minum arak…
        prempuan lupa diri
        mcm mana la orang boleh ambik dia belakon pun aku xpah

        • xkaliber says:

          aku rasa ko pun salah sorang daripada mangsa buli dia la nie eh? sbb tu mcm marah sgt?

        • mannnnga says:

          tsk tsk tsk…
          MELAYU ISLAM apa kau ni nak ckp macam tu??
          renungkanlah…
          astaghfirahallaazim.

        • toy says:

          syahiera…ko skola smsj ke?xde rr ak skola ngn die sri subang time skola rendah dulu….ko skola ctu gak?

    • aku says:

      longkang boleh mengalirkan air. sape penerbit nur kasih ni. menyesal aku tengok

    • solid_snake says:

      nur kasih plg bodoh citer nie kt m,sia..
      ak lei t,tarik citer tue klow tol2 minah nie pake tdung..
      but nothing 4 me now….hoho..

  2. hajar88 says:

    aku first lg …cayalah

  3. hajar88 says:

    mana semua org ni…hehehe

  4. delimajelita says:

    lahhh sedeynyer kalau tiz zaqyah ni minum arak. berharap dia tak minum lakan

    • tOmEii says:

      kalu dh dpn mata mau xminum…hahaaha

      • Penari Poco2 says:

        naper ar artis2 sosial nie xlepas dr minum air kencing setan…???

        • firdausrosli says:

          Tahniah atas expose yang hebat.
          Bukan ada sindiket untuk merosakkan, hanya pendedahan betapa rosaknya masyarakat sekarang dari atas hingga ke bawah, walaupun penampilan yang menyejukkan mata dan menarik hati bakal-bakal mentua, nampaknya hakikat tidak seindah dirasa.
          Nampaknya pengarah atau produser bertanggungjawab boleh mainkan peranan untuk men”tarbiyah”kan artis-artis ini sebelum terlibat dalam program-program berunsurkan keagamaan.

        • pizza says:

          Produser nak tarbiyah? Kalau produser pun kaki lipat? Camano???

        • kira-kira says:

          camano lai…lingkup lah…
          hehe

        • vios_vaio says:

          Dunia artis mmg keji dan menjijikkan…

        • rosh says:

          begini lah cara untuk mepemeskan diri sdiri…huahuahua…
          tak layak lansung blakon lam cite nur kasih…
          menciii nya akuuuu……..dush dush dush…

        • a,ah x layak lngsung baik amik aq je,muka pn lawa……

  5. amy says:

    semuanyer laju taip hehehe..

  6. EclipsE says:

    aku ingatkan dia ney baik la…
    rupe2nya…hampeh masyarakat gak…huhu…
    abis msyrkt tertipu dgn pngai setan dorang ney..

  7. ANneDeSilva says:

    alahaii..
    sume kat sni rupanyaa…

  8. ANneDeSilva says:

    la..
    kenape akhir2 nie sume pon dimalukan..?
    tula dia ALLAH tu nk tunjuk dh sape dorg ni sebenarnya..
    baik luaran jek….
    dh taw awk tu idol…role model..henti2 lak buat sume ni..
    hampeh toll..

    • EclipsE says:

      trs aku xminat dgn dia ney…
      pngai…
      mmg la artis…
      tp dlm kubur nti xde nya ko bleh bawak title artis tue de,…
      xde nya ko nak dpt special nya tempat..
      bodoh pnya org…
      ape hal plak aku emo pg2 ney..huhu…
      virus dh menular la ney…

      • ANneDeSilva says:

        hahahah…
        eloknye biar dorg ni kena ni virus H1N1…
        atau senang citer selesema babi…
        baru padan muka..
        baru ingat nk insap nanti….

        eclipse elek jek…
        jgn emo2 eh..
        nanti anne kasi nemo kat eclipse…huhuhuuh

  9. EclipsE says:

    makin rmi anak gadis yg mjadi setan…
    dorang ney xingat nak mati ker??
    bleh dikatakan byk artikel yg nara kuar sumenya g cucuk langit..

  10. kira-kira says:

    pagi semua…salam
    awlnye korg brgosip…

    • ANneDeSilva says:

      pagi…
      lambat kira2 arini..
      pi mana?

      • kira-kira says:

        bru bgon…hehe..
        smlm tgu nara update gosip…
        tp xder.
        hehehe

        • ANneDeSilva says:

          nara update lambat sket arinie..huhuhuuhuh
          kami pon dok menunggu td…
          sembang dekat page indon girl tue..heheheh

        • Penari Poco2 says:

          rajin skrg nie kira2 bg komen sampai tunggu nara update gosip tkini lg tue…huhuhu…
          ader per2 ker…

        • kira-kira says:

          kak poco,,,rajin ader makne 2….
          hahahah

        • Lady-Not-Gaga says:

          Betol ker tunggu BN update gossip, Ntah2 malam tadik pas isyak da tros tido termimpi2.. Tuh yg bangon lewat.. Mimpi lak p London.. Jaoh tuh nak balik Malaysia.. Haha.. 8-)

        • x sukerr la kalau tiz macam ni …sayerr bukan nk mengarah tetapi hidup di dunia bukannyerr lamerr pon tapi sayerr x tau hanyerr ALLAH sahajerr yg tahu …
          jadi bawa lah bertaubat ingat kan allah jangan lupe sembahyang dan banyak lah beribadat
          sayerr doakan tiz akn berubah ke jalan ALLAH
          amin….

  11. ANneDeSilva says:

    kiranya anne tak terlabat la ekkk comment arini..huhuhuhhuu
    walaupon tak dapat tempat pertama tp still lg awal..huhuhu…

  12. kira-kira says:

    aii aku igt kn bdk ni baik…

    • Penari Poco2 says:

      baik…mmg baik sgt2 tue…

      • Lady-Not-Gaga says:

        Aah…
        Baik “yang-yok”
        Peperpon…Lady Xder la terkezut sgt cz budak nih penah ngaku yg dia bukanlah pakai tudung, n real life, die suka bersosial. Xder la dia mnafikan… kan??kan??

        –> Cuma Xpat trima contras btween nur kasih n pic2 mlampau dia nih!! Pura2 habes!! :-O

  13. tOmEii says:

    kalu dlm cite kemain lg alimy tp kat lua cm sial seyh..tipah tertipu btul…mjur cter tu best kalu x jgn hrap aq nk lyn…huhu

  14. lliizzaa says:

    hye sume….
    saye bdk bru belajar…ekekek
    my opinion sng je..
    rase nye ble tgk je gmbo tiz ni mmg la rse hmpeh gak
    tp kte xleh la nk trus judge die mcm2…
    rsenye rmai lg ank melayu len lbh truk dr die tp sbb org biase soh kte cm xnmpk
    mntg2 artis yg wt kte mengata bkn men lg…
    so, renung2kn n slmat beramal… ;p

    • ANneDeSilva says:

      memangla..
      kalau dia org biasa kami pon tak bape nk heran..
      tp this is the reality..
      dia kena sedar dia tu ARTIS>…
      idol utk org ramai..
      so ape jek yg dia buat baik atau buruk kita akan komen..
      baik kita pujila tak bek sndri mau ingatla…

      dia kena paham la kalau dh mencebokkan diri dalam dunia artis…dia kena la jaga diri..tata tertib…
      kita bayarla utk setiap yg dorg buat..
      contoh berlakon kita tgok tb kita bayar bil ape sume dorg plak terima bayaran dr wang kita gak…
      so lu pikirla sendri…..

    • tOmEii says:

      kalu dh xnk org judge pe2 xpyh la jd arts,,kalu dh nme arts tu besela kalu org kutuk2…so kna trimer jela…kuikuikui…kalu bkn kte ni nk ktuk spe lg cz kdg2 tu komen2 kte ni jgk y blh nyedarkn diorg sbg artis k spy jg cket kelakuan cz dh nme arts msti jd tumpuan pny……

    • EclipsE says:

      mmg la…
      tp kiteorg yg kat cni sumenya bek2 compare yg kat luar tue…
      eh bek ker?
      sp bek angkat kaki….huhuhu..
      yg aku tau…aku lg elok dr dorang ney..
      sbb aku duk kat perkampungan..
      entertainment xde…
      so ari2 g keje…blk keje…hehehe..

      • ANneDeSilva says:

        ala…
        tak jugak eclipse…
        mana2 tempat pon sama jek..
        kadang2 kat kg tu lg terokkk taw dr yg dibandar…
        smua ni dipanggil CULTURE SHOCKED!!!
        kalau kita pandai bawak diri mcm eclipse bgusla..
        kalau yg tak pandai tu jadi harammmm mcm dorg niela….

        • Lady-Not-Gaga says:

          I agree wit U Anne. Cz i pon dr kg gak.. Fes time p bandar besar after cont stdy kat cni, tkezot gak tgk budak2 banda in my class yg decent gila.. Budak dr lua banda yg gila2 berfesyen.. hihi… Act 4 me, dr kg ker, bandar ker, sumer atas kita.. Lau pandai jg diri n maruah, OK lo….

          –> Bkn nk mngata lliizzaa, P tulah kenyataanyer. Once U r public figure, suppose u act nicely… So that people will respect U n Xderla budak2 terikot2.. Budak2 skulah kan seka jadika artis as their “ROLE MODEL”.. 8-)

        • btul3x..cam bdk felda dorang ag truk tp.bkn sumelah….

        • kiki says:

          pehal kutuk bdak felda lak…aiyo..

  15. kira-kira says:

    eh yg pkai spek 2 bkn ker yg blakon lam cter impian ngan diana amir??

    • tOmEii says:

      huh kira2 mne ada aq msti ada ko…hahahahaha….

      • ANneDeSilva says:

        kira2 dgn tomeii kan mang tak dapat dipisahkann..

      • kira-kira says:

        hehe…korg nie mmg pgguna setia bn kn…
        hehe
        ntah la aku pn xtau,,asl tomeiii ader kira2 pn ader…
        heheh

        • ANneDeSilva says:

          jodoh kott…hehehehhe
          manala taw….

        • tOmEii says:

          hahah jodoh ko kata aq dh kawin la mne aq nk cmpk laki aq nti..kira2 plak mne die nk cmpk mkwe die…tul x kira??????

        • kira-kira says:

          no komennn

        • ANneDeSilva says:

          hahahahahha…
          yeke???
          aiseehhhhh…
          sory tak tau..
          melepas ko kira2…
          xpela ko cr lain kira2..
          tomeii ko ada anak buah ke sape2la rekomenla kat kira2 nie..huhuhu..
          bila dh berBESEN nanti baikla korg kan..huhuh

        • tOmEii says:

          haha kira xnk ngku la 2 dh ada mkwe cz tkut anne ngn eclipse xnk plak kt die nti…kuikuikui…

        • ANneDeSilva says:

          hahahahhaha…
          kesitu alk tomeiii…
          anne plak yg kena..huhuhu
          anne tak termasuk dalam story nie…

        • kira-kira says:

          btol3…
          tp ssh nk cri bkl isteri yg elok skang nie…
          hehehe

        • Lady-Not-Gaga says:

          Begitu jugak Bakal suami kira-kira oi… Jgn nk blame n terus2san tuding jari kat pompuan jek.. Laki pon sama jek… Conclusion n ayat yg btol, susah nk cari bakal suami n isteri yg baik… Sumernyer bertopengkan Superman… Huuhuu……

  16. ANneDeSilva says:

    haah la..
    yg jadi tomboyy tu kan????
    NIK….

    • kira-kira says:

      eh bdk tommmboy pn pndai brsosial gak ker??
      heheh

      • ANneDeSilva says:

        hahahahha….
        asl lak tak pandai kira2…
        dia lg proo kott…

        • kira-kira says:

          hehe..
          xtau la plak kira2…

        • Lady-Not-Gaga says:

          Hey, Saper kater X pandai.. X kira lah tomboi ker, nyah ker, bohsia ker, budak2 ker, mak n pak org ker or pak uda, mak anta or dara… Sumer pandai bersosial… Persoalannyer, lebih kurang or terlampau ker X ajer… Lau pandai bataskan sosial tuh sampai takat mana, now U sav la… Hihihi.. Lau X, masok GAONG la…

  17. ANneDeSilva says:

    sume pon mcm harrammmm betol..
    patotnya kerajaan BANNED la artis2 yg mcm nie sume…
    sampah masyarakat…
    buat imej buruk jek pada generasi akan datang..

    • tOmEii says:

      huhu blh dktakn sume artis cmni anne,kalu sume kna ban xde la arts dh kt m’sia ni cz arts nasyid 2pn blm tentu baekny…

      • ANneDeSilva says:

        yela tomeii…..
        mybe sume artis pon mcm tu kan..
        cume tak kantoii jek..
        hdop dorg mewah giler…
        so mcm2 la dapat…

      • aries_april says:

        nm pn artis tomei…
        xbt cam ni…
        x standard la

      • lliizzaa says:

        btul tu…
        contoh plg senang w.a.w.a
        ekekek
        xpn yg dlu nasyid kump saujana tu
        tbe2 g audition nk msuk oiam, wt rmbut lak rebonding…ekekek

        • Lady-Not-Gaga says:

          Betol tuh…. Becoz masa I blaja pon, kawan2 ader bgtau ramai budak2 UIA yg pakai tudung laboh, salin baju dalam cab after class, n p bersosial.. Alah, dorg pon manusia biasa, X kiralah ustaz ker, alim ulamak ker, aper ke… Same jek…

          –> Yg besnyer, Pakcik Cab cuci mata sampai clean & clear!!

        • lady not gaga nih klo kmn msti pnjang2……

  18. jojio says:

    Still cute…..nanti dia insap ler tu…pas gi umrah…hihihi

  19. jojio says:

    Zaman sekarang ni susah le nak cari yg jenis gi mane2 ngan famili, yg tak joint function yg gitu2…..kena betul2 cari…hihihi

  20. kira-kira says:

    ni gmbor latest or b4 dye blakon cter nur kasih 2???

  21. yaya says:

    ala dlm nur kasih tu hanya sekadar lakonan…sume artis mcm tu aper.normallh wei….xde yg pelik dgn dunia hiburan nie.aku tgk pelakon malaysia nie pun dh nak jd mcm pelakon hollywood…apelh yg d banggakn sgt dgn org kapir nie…..

  22. EclipsE says:

    time blakon muka ade nur…
    rupe2nya…
    xtau aku nak cakap…
    dorang ney dh lupe dr…
    xtau dunia dh akhir zaman…
    tuhan pon dh ckp…
    tnda2 akhir zaman bile dtg pelbagai penyakit yg tiada ubatnya…lg xsdr2 nak beramal..
    kan aku dh jd ustazah syarifah pg2 ney…hehehe..

  23. puteriaquarius81 says:

    aduhai titiz… nape ko jd cenggini. patut ar adam tinggalkan ko. eh

  24. sakit-tekak says:

    mmm…..sib baek gi lah gbr dier cam tu jek..dibuatnyer gambar ala ala adik elyana ke, cam pasha sendat ke, atau pon baju tak cukup kain…pakai baju tapi mcm x pakai baju ker..kira ok lah tu… tapi tiz ni sweet n cute..

  25. sue_anne says:

    i suka dia ni~

  26. ANneDeSilva says:

    dunia artis mcmtula kena la terima…
    jangala sesekali buat statment I TAK SUKA KONTROVERSI…kalau taknk jgn jadi artis..
    tol x?

  27. kira-kira says:

    eh korg sume da bekpes ker???

  28. EclipsE says:

    ok la kwn2…
    aku nak g klinik jap…
    btmbh sakit tgk minah ney…
    mata pon dh naik juling…heheeh..
    bye…

  29. jed hijau says:

    artis baru2 ni sekarang saja nak tunjuk tetek sape yang paling tegang……paling tidak pun tunjuk lurah pun dah kira ok lah tu konon…..

    hebat sangatlah korang……tahulah nasib korang NANTI tetek tu kena cangkuk ngan besi panas…padan muka….

  30. ANneDeSilva says:

    aq tak la alim…
    tudung pon lom lagi tersarung di kepala…
    tp insyAllah masih taw mana yg betol dan mana yg tidak..
    mana ada org yg tak buat dosa kan…

    • aries_april says:

      sama la kita anne

    • lliizzaa says:

      cik/puan ANneDeSilva… ;p
      ajaq che cmne nk ltk gmbq cmtu leh x
      *wink*wink*

    • pizza says:

      Anne, Aries and Tomeii…
      Assalamualaikumwarohmatullahi wabarokatuh.
      Semoga dilimpahi bahagia hendaknya.
      Sy terpanggil utk berkongsi pendapat tentang pemakaian tudung, sementelah anda bertiga telah menyebutnya dan sedar akan kepentingannya.
      Menutup aurat itu wajib, tidak ada kompromi bg kaum wanita apabila berada dlm public, apatah lagi bila gambar terpampang di laman yang memungkinkn satu dunia melihat anda. Menutup aurat tidak mengambilkira keikhlasan, ianya adalah perintah. Jadi sebarang statement mengenainya mestilah berhemah, takut2 yang naif akan terkeliru mengenai kehendak (boleh ditolak ansur) atau patuh pada perintah (tiada tolak ansur). Tidak perlu mimpi atau seru, perintah WAJIB dilaksana. Mesti paksa diri utk tunduk pd perintah yang asas, sebagaimana kita paksa diri utk memakai helmet bila menunggang motor di tengah bandar walaupun terpaksa set balik rambut yang telah didandan rapi. Sebaiknya jangan meluahkan pendapat utk mengalas perbuatan yang melanggar perintah agama (bukan tertakluk pd aurat sahaja), atas apa-apa sebab kerana perbuatan itu salah dari sudut apa sekalipun. Yang baik semuanya dari ALLAH, yang buruk itu dari kekhilafan saya.

      • aries_april says:

        thanks ya pizza…
        i appreciate that….

        • tOmEii says:

          huhu thaq tuk ayat panjg lebr ko tu…aq pn ada g sklh agma so aq tau buruk baik sesuatu menda so xperlula dinilai oleh anda…bak kata aq td diseru ke mimpi ke ape ke itu jus ayat smta2 xde kna mnga ngn kwjipn pkai tudg pn..aq tau pkai tudg tu wjib so xperlulh diambil kira perktaan seru y aq tlis tu cz kte sume ada cr penulisn msing2…skian terima kasih..(dlm versi alleycat)

      • kira-kira says:

        pizza wa caya sama lu…
        kira2 sokong 1000 percent…

        • baguih la piza nih…

        • pizza says:

          Aku minta maaf jika tomeii dan yang lain2 terasa. Biasalah, kita bergurau dan memberi komen tp harus extra cermat apabila memperkatakan tentang hukum asas Islam yang amat jelas dan mantap. Jgn sampai kata2 kita dijadikan modal pd yang teringin nk menempah dosa. Kalau bole aku xnak hurai panjang2 fasal menda nih, suma org tahu menutup aurat itu wajib, musti ada yang sakit hati nanti. Jd banyakkan istighfar dlm hati dan mohon ALLAH ‘paksa’ hati kita comply to the rules of syariat. Sekali lagi, dgn rendah hati, aku mohon maaf jika ada yg tersinggung. Truth, most of the time, they are bitter.

  31. sakit-tekak says:

    betul3 (suara cam upin ipin)…… skrg ni tak kira la, pakai tudung ke, tak pakai tudung ke, tudung labuh ke, tudung tak labuh ke…yang penting hati dan akal tau maner baek maner burok….insyaAllah…..selamat….(rasa cam ustazah cyber lak, pasal menaip, bukan becakap…tekak sakit wooo)

  32. comot says:

    dunia artis tu kira lesen buat tak senonoh ke? buat maksiat sewenang nya?

    Bagus lah camni boleh buat terang2 pun tak kene tangkap. Bangga lagi ada.

    Pegawai pencegah maksiat tutup (cuci) mata jer lah.

  33. pinkypanthers says:

    ish ish ish x sangka erk…
    hmm agak2nya berapa jerk bilangan artis kita yg x hipokrit erk…

  34. kira-kira says:

    mne satu nie,,,tutup ker cuci??
    hehehhe

  35. hajar88 says:

    ermmm tk ada ke citer pasal artis g masji ke dgr ceramah ke ….ngah nagji ke…ni asyik 2 citer arak,club,seksi ,cium .huhuhu…balik2 citer semua mcm sama je

  36. aries_april says:

    dia orng smua bt cam gini…
    xtkut ker mak bapa dia orng nengok?
    xkan xbljar agm?
    xda skit pn rs mlu ker?

    • tOmEii says:

      nthla aq pn plik sbnrny…xde prsaan btulla…agakny diorg pk diorg arts diorg leh wt ape2 jela…kpla hotak diorg…makbpak duk umah smbhyg tunggng terblk ank plak duk lua teguk arak…ape nk jd arts skrg…dhla ske sgt tgkp gmbr dlm club pastu plak tiap kali bergmbr dlm club jek msti ada arak ats meja…

  37. miss annur says:

    alahai..budak ni wat hal gak rupanya.. pic no2 ya de bdk pakai speak kat tgh tu bkn “nik” dlm cite impian ke?? mcm die la..

  38. asparagus says:

    demo ni, awa betol gosip….
    demo x do kijo ko….?
    bakpo taye gambor lagu nih…. kawe tok tahe ni…. heheheh

  39. miss annur says:

    haha..

  40. aries_april says:

    tomei…anne…
    n sangktn ngan kmi…
    aries bru trbaca…
    pizaa ada forword kat kta something la…
    kat ats…

  41. gayahgerek says:

    akuh x heran da ngok si tiz ni..lau korang perasan iklan fair&beautiful..tang pmpuan2 joget pakai tube puteh ame jeans,skirt, salah sowang dr diowang 2 si tiz ni la..ala iklan yg tibe2 kuar mamat gendut last2 tu…kowng igt x? pape pon akuh suke ngok nur kaseh tu..yg len antare die ngan allah…hehehe

  42. miss annur says:

    kira2.. ketawa baca komen tahan x tahan tu.. aku stuju ngan ko gayah gerek.. aku suke cite nurkasih tu.. tang lain hal die ngan Allah..

  43. pinkypanthers says:

    betul gak apa yg ditulis piza…
    thanks kerana mngingatkan kami yg kadang2 teralpa..

  44. pinkypanthers says:

    hmm metro arini sejuk mata aku mmandang nengok kak pah kita pakai tudung…

  45. refelsia says:

    biasa je gambar setakat have fun lag-lagi dia ni artis orang biasa pun ada yang abiskan masa kat club atau disko hilangkan stress…i pun bukan golongan orang yang ke disko or club tapi understand pada zaman sekarang ni
    terutama golongan muda-muda ni….terpulanglah dia nak wat apa asalkan tahu batasan nak fun or enjoy ngan members-members dah lah…….. .

    • kira-kira says:

      refelsia nie cm sokong lak muda mudi kiter masuk club,,mnum arak,,,,

      • refelsia says:

        bukan sokong, tapi tu lah kehidupan relaiti sekarang ni tau…berubah mengikut keadaan….., asalkan tahu batasan dah lah……

    • aries_april says:

      tp x elok la cam gini….

    • EclipsE says:

      klu ko pg pon..xde sape nak marah…
      sbb ko bkn artis…
      lg ape nak ckp?
      ntahlah…aku pening lg ney…
      ckp pon xbtl…hehehe…

    • kite x blh pndang mende cmni mende biase coz sbb mende cmnilah yg mndtngkn bala bile umat islam smkin lalai minun mabuk….kan allah kate bile sesuatu umat 2 mlupaknNYA maka allah pn akan mlupakan umat itu….

      • refelsia says:

        aku terima kau cakap tapi kehidupan ni tak payahlah nak pretent baik tunjukan diri yang sebenar terpulang pada individu wat pemilihan dah nama manusia ada baik dan ada buruknya masing-masing punya penerimaan terpulanglah……..dari yang kita tengok baik last2 jadi buruk lagi rasa pelik kan……..gambar tu pun tak ada lah tunjuk dia minum, cium atau pegang botol arak cuma ngepos ngan kawan2 dia je,kalau itu berlaku aku pun tak sokong…..yang kawan dia tu masing-masing punya kubur sendiri mau ingatlah…..janganlah kita berpikiran negatif sangat ……………………..

  46. ANneDeSilva says:

    ohooiii…
    anne terasa bahang lak..
    pasal mcm ada yg sebut2 nama anne nie….
    ahhhaaaiiiii…..
    sape yg sound kita tu aries??tomeii??

    • tOmEii says:

      huhu relakss…die jus kc pendpt n aq pn dh kc pndpt aq…

      • ANneDeSilva says:

        oooooooo……
        ko dh balun pendapat ko kc sama dia??
        siap mention nama kita lak tu ekk….

        kita mang dh tawla…
        tudung tu memang mesti wajib pakai..
        tp macam aku kata..
        kita tak sempurna…
        kita pon buat dosa…
        sedangkan yg dh dapat petunjuk g haji pon dedah dada ni kan pulak kita yg hamba yg kecil nie..
        yg siap nama kita bertiga kuar alahhaaiii marala nie…huhuhuuh

    • aries_april says:

      xsound la…
      just kasi kta nsht skt…
      aries bleh trma ….

    • EclipsE says:

      hahaha…terkena korang kn?
      padan muka……kahkahkah…
      sory la geng…aku xbtl ari ney…
      pjg gile mukadimah si pizza tue…
      xpe…relax jer….
      klu korang xbsedia nak pki tdung…xpe…
      ttp dlu kepala dgn tdung saji..
      jgn bagi lalat hinggap…muahahahaha…

      • ANneDeSilva says:

        hahahahha..
        aku takmau tudung salji….
        i suka TUDUNG PERIUk….
        panas2 leh gak kipas…
        kuar angin..huhuhuuh

  47. ANneDeSilva says:

    barula aku hilang tak smpai sejam…
    rupanya ada org mention2 name anne ekk….

    apesal sebenarnya??

    • tOmEii says:

      die hangin bdn cz kter ckp sal tudg…hurm nthla anne….mybe pasni kter kna tlis straight to the point kot xblh dh nk tlis gurau2…kui3x

    • EclipsE says:

      korang kan dh glamer kat cni…
      bahang2 femes dh menular…
      jgn lupe dr dh..hahaha..

      • ANneDeSilva says:

        ahaaii….
        abes kat sni ruang gurau senda ke ruangan ckp yg benoorr jewkk??
        maybe dia alim ulamak kot..
        xpela tomeeiii..
        aku meredhakan diri..
        maklumla dh popular ni kenala merendah diri…
        nanti eclipse kata kita lupa diri…hahahhahhahahahahahah

      • tOmEii says:

        huhu tau xpe myb nti pengkomen trbyk aries no 1.anne no 2 aq plak no 3…aq nk no 3 jerk dpt 10 hinggit pn jdla wt topup….huhu persn la pulok.. jgn mare kira2…

        • ANneDeSilva says:

          hahahahhaha…
          tomeeiii…
          statement kena jaga taw..
          semenjak kita dh popular niee….
          nanti ada yg terbaca benda2 tak baek kita tulis..
          kan susah..
          dosa lg…
          hahahahahhahahaha

        • pizza says:

          Mana ada angin…. tade la. Cuma bimbang, tu yang tegur tu…. Kalau aku hangin, bole tahan sadis gak bahasa aku. Tp x eloklah berkasar, ye tak? Tak terfikir pulak bab popular ni (FYI this is the 1st time I came accross ur nick, Anne), cuma bila aku terbaca something that has got to do with rules of Islam, apa yang x patut sgt, aku suarakan. Aku bkn ustaz or ustazah, cuma hamba ALLAH yang prihatin. Anne, Tomeii and Aries, aku minta maaf kerana menyinggung hati kalian.

  48. Akak Leen says:

    oh nur aminah….kenapa ko dh jd mcm ni…? huhuhu

  49. ANneDeSilva says:

    leh tahan gak si toomeeii balas mukadimah si pizza….huhuhuh

    • tOmEii says:

      biasalah…kui3x..kembg plak…

      • pizza says:

        Anne, tomeiii.. you guys were really offended. Again, I appologize. Tp, seboleh-bolehnya, jgn lah cakp mcm tu. Tahu yang mana betul dan salah tapi membenarkan yang salah at the same time dan memberi alasan. Sy rasa perbuatan ni x kena, seharusnya disimpan sj dlm hati kerana takut2 mempengaruhi pendapat org lain. Wallahualam…

        • Rin says:

          org yg dh mberi nshat yg baik jgn lah takut..
          kerana kata2 ke arah kbaikan tu sgt lah d tuntut sesama mnusia..

          pnah dgr kn “bpesan2 kpd kbenaran..”…?

  50. jojio says:

    Apa yg betul tu tetap betul….aku no comen ler….

  51. kira-kira says:

    gmbr yg pes 2,,,ppuan yg pkai bju itam yg nga wt peace 2,,cm fara fauzana pn ade gak aku tgk…
    heheh
    planduk 4 srupa..

  52. bebygaox says:

    sukeww tengok cite nurkasih.. sayang nyer heroinnye camni..kalau x, respect haku kat dieer.
    Harap2 pastOk dapat hidayah berkat belakun jadi solehah…

  53. PaMa says:

    ala..aku tau meati ramai yang keciwa kan psl ada yang tangkap lelah ngan drama nur kasih tu…

    mgkin korang kutuk2 dia kat cni, dia terbaca n insap ke.

    mcm dulu la aku keciwa ngan NATASHA>>>korang ingat tak dia…

    dalam drama peh.(BAIK GILE) ..kat luar lagi PERGGGHHHHHHHHHHHHHHH

    • kira-kira says:

      natasha mne ehk pama??

      • tOmEii says:

        nth aq pn xtau…natasha hudson ker?????

      • bebygaox says:

        ntah.. natasah nea plaks nih?

        • pinkypanthers says:

          ala ni mesti citer natasha yg si fasha sendat brlakon tu lah..
          aku nengok gak citer dia …
          trtipu ngan kbaikan dia kat lam citer tu..
          luaran hampeh…

        • kira-kira says:

          ader ke pinky??

        • pinkypanthers says:

          drama ni dh lama gak ar masa ti si fasha ni ngah top..
          sampai ada natasha 2..

        • PaMa says:

          NATASAHA yang suci murni tu…suke sgt ngan dia…

          pastu bile nengok dia bergambar sexy, ada affair ngan laki org, terus hampeh

          fasha sendat la…

          sama mcm [email protected]…dalam drama suci murni, kat luar sexy gile h1n1

  54. pinkypanthers says:

    mana plak siaries ni prgi…
    aries ooo aries gi mkn ke?
    x ajak pun…

  55. alola says:

    x penah tepikir nak msuk club,tp tepikir cam ne tetibe Allah ambik nyawa aku mase dok dlm 2,nauzubillah

  56. ANneDeSilva says:

    anne pi lunch jap…

    baru anne notice arini RAMAI SANGAT USTAZ AND USTAZAH dalam BN nie…

    insap sana insap sni tp mengutuk tu tetap jugak..
    pelik toll…

    g lunch dlu..
    muaahhhh…

  57. EclipsE says:

    i’m coming….
    kenyangnya…br pas mkn…alhamdulillah..

    • kira-kira says:

      awainye kuar lunch…

      • EclipsE says:

        kat cni xkisah nak lunch kul bp…
        tp msti atas 11.30 n sblm 3.30…
        x g lunch ker?

        • kira-kira says:

          so kol 11.30 to 3.30 mse rest ker??
          lom ag,,,xder org jmpt,,,..
          heheh

        • EclipsE says:

          yela…+ mase tido…hehe..
          ko kt mn kira2?
          nak aku jmpt x?
          bleh lunch lg skali…
          awl lg ney…
          tp ko blanja aku la…

        • Lady-Not-Gaga says:

          wah….. Kj kat mana tuh?? Besnyer lau camtuh.. Aman dunia.. hihi…

        • EclipsE says:

          eclipse berkhidmat kat kerajaan langit…muahahaa…
          bestkan?
          keje pon mcm xkeje…juz bt keje utk BN jer…hehehe…
          sp nak keje cni bleh…ade lg jwtn kosong…
          bleh apply kat eclipse..

        • Lady-Not-Gaga says:

          Boleh la bagik Add co krajaan lagit tuh.. Nanti Lady attach kasik resume. Sonok dapat kj yg bebas… huhu… Bebas X bermakna sosila kan Eclipse?? Hihi..

          –> Jgn krajaan langit Ayah Pin dah.. Haram tuh!!

        • tOmEii says:

          sme r cm aq keje pn cm xkeje…kui3x…ada phm????

        • EclipsE says:

          ko surf web ney….———www.kerajaansetinggilangit.BN.com
          try la yea..
          mn tau ade luck plak…
          ari2 bleh kite g lunch sesame…heheheh…

    • Lady-Not-Gaga says:

      Bagoslah.. Dah kenyang2 tuh, blh la kuakan bnyk tnaga lagik nk bergossip kat cni.. Jgn da kenyg2, mengantok n tido, dah.. haha…

      –> Lady Xpuasa, P dah rasa cm org puasa… =)

  58. wat_saspen_jer says:

    mcmnilah cara artis2 baru nk menaikkan nama mereka, akhirnya menjerat diri sendiri… kalau nk jd artis mesti pergi ke disko, mesti minum arak. semua artis sama aje? mls nk lyn cerita2 artis ni lg, depan perangai baik, belakang? entahlah!!!!!!!!!!

  59. kira-kira says:

    out jap..
    pg solat zohor,,apter that cri tmpt nk pd lunch..
    bye,,,
    salam

    • EclipsE says:

      jgn lupe doakan ksejahteraan aku…
      negara…n bangsa…

      • tOmEii says:

        eclipse x p solt ker??aq uzur…ooppsss terkua plak perktaan senstif kang xpsl2 kna cermh lg…kui3x

        • EclipsE says:

          eclipse jap lg…
          ari2 kena ceramah bgs la…
          bleh muhasabah dr…hehehe..

        • tOmEii says:

          kui3x…ape2 ajelah….

        • Lady-Not-Gaga says:

          Eh, Xperlah Tomeii.. Xsalah pon.. Lady blh trima cz Lady otak staight.. Tomeii uzur eh.. Biaserla.. Dah tua2 nih, Mmg la Xlarat… Kena amek power root banyak2, kasik tambah kuat n x uzur lagik dah.. :-P

        • Lady-Not-Gaga says:

          Kallau Muhasabah cam Eclipse.. Lau X?? Tgk artis2 tuh dah la.. Bukan ari2, p stiap masa kene ceramah, P X muhasabah gak.. Lagik X munasabah ader la…

        • EclipsE says:

          hahaha…ingatkan tomeii dh menopos..muahaha…
          rupe2nya mantap lg…huhu..
          anak bp org?laki?eh…tersilap daa…huhuhu..

        • tOmEii says:

          huhu aq uzur menda laen la bkn uzur tua…
          kui3x…
          hahahhaa

        • tOmEii says:

          huhu not yet…mantop lg..kui3x…ari2 minum kacip ftimh tiap2 ri hubby blk tny kt mne aq jwb…
          .’ayang kt bilik bang…
          hahaha

        • bebygaox says:

          sapa yang uzur nih?

        • EclipsE says:

          18sx da ney…
          aku xjoin…
          aku kanak2 ribena lg…
          hingus pun meleleh ney…hahahaha…

        • Lady-Not-Gaga says:

          Yg peliknyer…
          Camna budak2 ribena nih blh faham bahasa org2 dewasa guna… kah3…. Nih mmg budak kecik yg no-T la…

        • ANneDeSilva says:

          manaaa koorangg niee???

  60. Zaza Muhammad says:

    alahai…. blakon kemain cam ala2 lindungan Kaabah lai… realiti?
    Pesal le artis2 baru mesia sukeeeeeeeeeee clubbing? nk dpt publisiti murah je… bosan tol!!!

  61. pening says:

    Aduh BN… ..pening kepalaku baru nak ok..da senoneng blk tgk post2 ni…agaknye ape masalah nye artis2 bru nak naik ni ya..’culture shock’???…

  62. ANneDeSilva says:

    anne is backkk….

    any good newss????heheheheh

  63. ANneDeSilva says:

    ish..ish..ishh..

  64. ANneDeSilva says:

    alooo guyss….
    still there????????????????

  65. jed hijau says:

    Anne…duduk kat mana…???? mix ke ori….

  66. ANneDeSilva says:

    sedihnyaaa aku…
    takde orang pon nk layan…
    waaaaaaa……..

  67. EclipsE says:

    yg lelain lm nya menghilang…
    aries xkan cuci toilet smpi 2 jam?hehehe..
    kira2 bt solat taubat pe?lm sgt..hahhaha…
    tomeii g soping beli tdung…
    sok nak ttp aurat…muahahaha…

  68. EclipsE says:

    la…aku masuk…anne plak lari…huhuhu..

  69. kira-kira says:

    kira2 dtg lagi……..
    eh da cm tora lak bnyi nyer…
    heheh

  70. puteriaquarius81 says:

    yuhuuuu…

  71. EclipsE says:

    la…sume xde…aku sorang2 jer….
    sunyi je…
    malaikat lalu ker ape??huhuhu…

  72. EclipsE says:

    bosan la ari ney…
    mcm xhangat drpd biase…
    mood nak bt keje pon merudum…
    sp nak ikt aku g men boling??

  73. kira-kira says:

    wahai kak nara trsyg,,trkiut..xder citer baru ker,,?
    da borg citer sal kiah ni…hehehe

  74. ANneDeSilva says:

    sory eclipse..
    anne ada nie haaa…
    td internet sengal…
    bowling?
    kat mana???

    • EclipsE says:

      kat mid valley la…
      dkt gak dgn umah anne..
      pas tue anne blanja la eclipse kat chilli’s…bleh??heheeh…

      • ANneDeSilva says:

        ooo kat mid jewkkk….

        aiikkk pandai gak makan chilli’s ekkk????
        hahahahahha….
        lamb chop dia mang powerr..huhuhuhuhu
        ala nanti anne belanja la …
        Nasi Goreng Kampong…hahhahahahha

        • EclipsE says:

          peberet tue anne…
          harus setiap mgu mkn…hahaha…kopak duit tng aku…aku suke..aku suke…hehehe..
          lg2 mashed potato dia…sedap btl…
          ns grg kg wtpe anne…bek eclipse msk sndr…huhuhu..

        • ANneDeSilva says:

          dia punya brownies cake pon not bad..
          sedap hingga menjilat jari jemari….

          gemokkklaaaa kalau tiap2 mggu makan….
          cian tunang eclipse kan….hehehehe

          ok what nasi goreng kampong..
          kalau nk jauh sket anne leh belikan nasi goreng USA…hahahahah

        • EclipsE says:

          hahaha….
          ko jgn sbt molten coklat cake tue anne…
          dh meleleh air liur ney…huhu..
          xpe la…beli ns grg cina dh…huhuhu…

        • ANneDeSilva says:

          hahahahhaha…..
          sedap kan..
          aku dr kenyang jadi lapa/….huhuhuhuhu

          balik ajak tunang pi makan ehh…

  75. pinkypanthers says:

    hmm lom ada citer baru lg ke?

  76. baguih gak bn kuar cite cmni,atleast kite tau prngai stngah2 artis kite yg dah x cam org islam so xdelah kite trpu dgn muka suci n blkon wtk baik2.lps ni agk2 producer pn x bg wtk baik2 dh kt die yelh sbb org dh tau prngi cam gini org jd benci nnti x lakulah cite diakan…

  77. pinkypanthers says:

    tahniah wat ajai…
    hehehe lari topik jap..
    boring tahap gaban ni…

  78. ANneDeSilva says:

    aiikk…
    anne masuk eclipse lak ilang nieee…………

    eclipsee….
    dimana kamuuuuuu????

    kira2….
    ada ke takde?????

    baby….
    dh ilang keww??????

    tomeiii….
    langsung outt…..

    aries….
    lg menghilang….

  79. kurus says:

    TAK PANAS PUN??? YANG SHARIFAH NTAH HAPER TU PUN TAK PANAS PUN…CIUM BIBIR MEN2 JER TU.. PASTU LUPA JER.. walaupun tak baik lah.. TAPI BAGI AKU MASIH OKEY LAGI LAH.. MASIH ADIL UNTUK KITA KATA MEREKA MASIH WARAS MESKIPUN TERLALU OVER MASA JUMPA KAWAN

  80. kira-kira says:

    eclipse,,mne dak tomeiii 2??

  81. pinkypanthers says:

    yg siaries ni tengelam x timbul2 ni nape…
    anne ko gi tolong cari jap…

    • ANneDeSilva says:

      tu la pasall..
      mana g pon tak tau..
      dia tu kawan baik eclipse la..
      anne rasa pink tanya eclipse la lg senang…

    • aries_april says:

      napa la aries syg sngt kat akak…?
      akak ja yg sllu ingt aries….
      ummuah tuk akak..
      syg sngt kat akak…

      sorry la…
      jtuh longkang td time p lunch….

  82. ANneDeSilva says:

    ahaaii..
    anne semakin kebosanan….
    plisss kak nara update new blogg….

  83. pizza says:

    Dia ni mengingatkan aku dengan Luna Maya, aktres Indon tuh. Dia ada berlakon dlm drama, sikit punya solehah. Tp kat luar………

  84. fatin says:

    lantak dier la yg korang kesah apesal?korang jeles ke x bleh nk bersosial cam dier,apele le busuk ati tol korang nie,mcm le korang tu baik sgt,kutuk org tu pun da kire x baik tau,janji dier berlakon best,cantik plak tu orangnye…lu pk la sndiri.haha

  85. miss annur says:

    dah nama pun blog..komen je la pa yg terlintas d fikiran.. yg ko kecaoh dlm ni pehal..

  86. lily says:

    syg…dlm drama bertudung cntk tp luar allahualam.
    artis mcm ni tk leh ke mana. bkn jeles tpi nak jadi idola masyarakat kena jaga penampilan kt luar jgk.

  87. ADAM_NURKASIH says:

    HAI SEMUA PEMINAT NUR KASIH…HARAP BESABAR SEMUANYA…MEMANG LA PELAKON…PAHAM2 LA KAN…NMPAKNYER STORY PASAL NUR KASIH MENGUNGGULI CARTA GOSIP PALING PANASSSS!

  88. ADAM_NURKASIH says:

    KALAHKAN GOSIP NENEK AZIZAH MAHZAN…HIHIHI

    • PaMa says:

      betul3x…kalu si zaqyah tu juz pelakon tempelan, takdak sape dulik kam????

      biasal org ngetop…kita y kat sini pun sama la kumpul pahala kutuk dia….pastu sedekah kat dia…

  89. bangiperdana says:

    cap botol tu ada yg non alkoholic kaa

  90. bangiperdana says:

    besar gak nasi lemak dia nie…berapa sen agaknya

  91. bangiperdana says:

    mesti nak tunjuk nasi lemak sikit…dah tua nanti tak ada sapa nak nengok…

  92. bangiperdana says:

    Nur kasih di calon utk anugerah
    Siapa menonton pasti simpati
    dalam drama Si dia nampak solehah
    pijak semut pun tak mati

  93. bangiperdana says:

    yang menonton ramai melayu
    sanggup menunggu sampai mamai
    dalam drama nampak ayu
    konon nak dapat pujaan ramai

  94. bangiperdana says:

    minum kopi dgn sukun
    kena kunyah sepenuh hati
    memang dia nie pandai berlakon
    tapi sayang tak jaga pekerti

  95. bangiperdana says:

    Nasi arab menjadi sajian
    kena beli secara tunai
    drama Nurkasih dapat pujian
    moga terus ditonton ramai

  96. bangiperdana says:

    Selalu sgt aku disaman
    macam mana hati nak damai
    moga teguran jadi pedoman
    ranking penonton semakin ramai

  97. bangiperdana says:

    mancing ikan ditepi sungai
    tengah mancing patah joran
    jadi pelakon kena jaga perangai
    utk terus dapat tawaran

  98. bangiperdana says:

    kawan aku namanya Kieran
    Hobinya suka pegi mandi sungai
    kalau terus nak dapat tawaran
    pandai2lah jaga perangai

  99. bangiperdana says:

    Budak indon keje kedai pizza
    rumahnya nun jauh dari seberang
    contohi perangai siti nurhaliza
    artis yang popular sampai sekarang

    • RR says:

      nak contoh mende…pakai tudung pun x betul…harap ct sedar dia pakai tudung bukan kerna Allah…

  100. bangiperdana says:

    pergi ke pasar beli barang
    Ada beli sedikit kerang
    muda mudi zaman sekarang
    Dah tak tau pantang larang

  101. mojoko says:

    Hmm…inilah idola anak2 muda sekarang. Mana Islam nya anak2 Melayu sekarang ni??? Arak dah jadi minuman kebiasaan. Tak tahu halal haram langsung mereka ni. Patut dihukum sebat je…sama macam model yang kena tangkap baru2 ni. JAWI patut ambil tindakan tegas terhadap anak2 Melayu Islam yang macam ni. Ya Allah….ampunilah mereka ini dan tunjukkan mereka jalan yang benar. Bukakan lah hati-hati mereka untuk bertaubat dan kembali ke jalan Mu.

  102. Rin says:

    syg nya…
    bg aku tiz zakiah ni mmg lawa..
    lebih cntik dr scha.. heeee
    muka dia ni mmg seksi.
    jgn kata jntan, org ppuan pon suke tgk..
    tp x sgka plak prgai cmni.. hmm

  103. jerneh says:

    salam..
    pape jer lah derang ni…

  104. askun says:

    bodoh la minah² nih…ble b’lakon nmpak mmg baek gle punye….pkai tdung beria je…aku da gak pkir yg minah nie mesti kantoi sosial punye la lps nih…tgk² mmg btol pn…lain kali xyah jd pelakon la klu nk sosial cmnie…pastu ble pic² nie kantoi mle la xnk ngaku@ marah²…kau 2 ikon,ble org dpt tgkap kau buat silap mmg point la…klu kau nk msok club ke pae ke kau benti la jd pelakon…tp skunk dh t’lambat la…klu kau benti pn org mmg dh knl kau…pdn la ngan muke kau…

  105. A4 paper says:

    ish…sayangnye….nape la die ni x bertudung je?lawa gak kalo pakai tudung pon…memule dlu ingt die ni mmg pkai tudung…rupe2nye wa suda kne tipu sama dia…same cam ayu raudah mse dlm cite manjalara..bertudung hnye d tv..

  106. cupindancipin says:

    baju memang seksi la…tapi perilaku dia dlm gambar ni masih sopan2 lagi klu nak dibandingkan dgn si sharifah beras jasmin tu…sekali tgk macam Song Hye Kyo pulak…

  107. ryosetsuna says:

    hehehe…salah plih kawan…
    klu btul plih kawan rs nyer xde jd cmni errmmmm…
    hish2…
    ingtlh mak bapa skit…pnas perut ibu yg mengandung tgk anak jd cmni…

  108. ADAM_NURKASIH says:

    BETOL…BETOL…BETOL….
    MEMANG GI2LA PELAKON-PELAKON….SEKADAR LUARAN JER..SEMUANYA PLASTIK BELAKA…
    NAK TANYE KAT SEMUA…KABIR BAHTIA ISLAM KER?

  109. ADAM_NURKASIH says:

    WALAU APA PUN..KITER SOKONG CITER BUATAN MALAYSIA…

  110. shin says:

    gle ah!! sosial jgk rupenye minah ni.. nmpak je muke baik.. cm bangang aje

  111. adreanna says:

    rosak akhlak..biasa la..bdk2 mude

  112. tizsandiwara says:

    tiz mmg mengecewakan,ako pernah duduk oversea,diorang minum arak sbb itu mmg culture diorang, tp kat msia ni ,yg minum ni terikut2 dgn kawan,mrk raser minum arak ni cool,…ako mcm xpercaya tiz ni sebangang ni,,…ko mmg trus menjatuhkan martabat ko kpd tahap plg worse..skali, ko ingat rase bende tu sdap ke, rase mcm bende pahit kras masuk badan ko, tiz ni mesti paksa diri dier minum sbb nak rase cool,…TIZ mmg btl….,.ttttt

  113. that bitch pretend to be a good girl in drama..fuck u bitchh..chris angle did it better than u bitchhh

    • orangkito says:

      its just an act la bro. nama lagi berlakon. semua cerita yang lu tengok dalam movie pun cam tu.

  114. aquagirlz says:

    pagi semua….
    aku pun xsangka la dia ni cam ni….
    kecewa gak rasenya! may b gambar ni mesti sblm dia jd pelakon kan?
    ala, dah lumrah artis baru yang baru nak naik jd cam ni…
    kantoi!

    • Annnaliz says:

      jangan kau tak sangka….. sejak nur kasih keluar tv3.. boleh kata tiap2 minggu ada cerita tentang budak ni. mesti kau tak baca… dia mengaku sekarang ni pun dia masih lagi buat benda ni.. bacalah newpaper …bukan gambar dia sebelum jadi pelakon…….

  115. Annnaliz says:

    NI MEMANG UMAT YANG DILAKNAT ALLAGMENANGGIS……..LAH NABI MUHAMAD S.A.W DENGAN UMATNYA BEGINI. CUMA LA IKUT CARA HIDUP ISLAM LAGI……ANAK AKU UMUR 6 @ 7 TAHUN CUKUP MINAT KAT NNUR AMINA…….. SAKITLAH KAU KAT AKHIRAT KELAK…… SUBHANALLAH

  116. malaikat maut...... says:

    sabar jela Annnaliz…time 2 dia xigt tuhan…awk pn ad gk time xigt tuhan…

    • orangkito says:

      betol x 3….semua org pun gitu. ada hari yang tak berapa nak ingat tuhan tu tergelincir le…..ambil contoh sembahyang. berapa ramai tergelincir waktu sembahyang. jangan kata artis. orang biasa pun sama.

  117. kakak says:

    sedih tengok anak-anak muda sekarang yang menjadikan arak dan bersosial sebagai a part of their lifestyle.kalau tak minum tak cool….kesian kat makbapak diaorang ni….bertaubatlah dik sekarang ni dah banyak dah tanda-tanda akhir zaman tak takut ke….

  118. Rin says:

    rasa cam nk kizz pipi tiz zakiah.. :x
    x guna bsosial sakan, nnt buat buruk nama n sempit rezeki jek..

  119. hothotheat says:

    hmm…
    poyo hot la artis malayu nh..
    bosan tgok…

  120. hambaallah says:

    tiada rasa takut langsung pada allah…
    ingatlah balasan tuhan hari esok..
    kita tidak tahu bila akan mati..
    maka beringatlah…

  121. ko pelacur mabok.. says:

    tetk kasi tunjuk r baru belanje……
    xpun pepek tu ks bukak biar org ko xdare….
    ko xyah berlakon NUR KASI…..
    ko berlakon jd pelacur siam yang gile konek…..
    ko mmg haram jadah..

  122. Nakamura says:

    sepatutnye tiz zaqyah,lu pikir la sendiri sblm nak terima watak nur amina tu…sebabnye perangai ko tu x sesuai pegang watak tu..kalau ko berlakon jd pelacur ke gro ke sesuai la..kat dlm iklan silky girl pun ko pki tube je..ko ni mmg memalukan imej perempuan bertudung la..aku punye la minat kat cite nur kasih tu..tp tup tup kuar gambar ko camni..terus hlg selera aku tgk nur kasih tau…harap cerita nur kasih kena banned…

  123. benz says:

    ada dara lagi ke ….kerang tu dah besar agaknya.stim jugak

  124. Hamba says:

    tiada gunanya berlakon watak yang solehah sekiranya perlakuan sebenar nya berbeza….. sayang sekali… pertama kali melihat wajah bertudungnya, sejuk hati ni.. tapi …… apa kan daya…. pilih la pelakon yang baik utk drama sebegitu….. sedih hamba melihatnya

  125. […] Nur Kasih memang buat kami respek habis kat dia. Rasanya semua orang tau kami pernah keluarkan foto Tiz Zaqyah bersosial dengan kawan-kawan dia dulu. Hari nie dalam BIPOP, Tiz dah pun bagi komen tentang penyebaran gambar […]

  126. syahmi says:

    kesian pada nur kasih mmg x jadi dikasihi harap jer balaja kat UIA tapi perangai mcm setan insaflah wahai kaum hawa

  127. RR says:

    Kita x tau sejarah idup dia..mcm mana kehipupan dia sblm jd artis…Sy pecaya 100% apa je Tiz ni buat mesti bersebab…
    Kita kena doakan supaya Tiz tak pegi lagi tpt2 mcm tu..Kita kenal Nur Amina tp kita x kenal Tiz so x bleh nak judge dia buruk ke keji ke…Sapa yg kenal Tiz tu bleh la tulis apa saje tp ingat Allah ada rancangan-Nya yg lebih hebat..x semestinya skrg kita baik nanti mati dlm iman..blum tentu…
    Apa2 pun sy berdoa Allah tentukan kesudahan yg baik utk Tiz..Insya-Allah…Mungkin Nur Amina tu ketentuan Allah utk Tiz…Mudah2an…

    p/s – Tiz ada org komplain u tak tau solat..sy tak caya..org islam mesti tau…buat tak buat je…

    Good Luck Tiz..

  128. budak baik says:

    lelaki di ats ada 3 org abang kepada diana amir crita impian ilyana tu..hmmmm..tak abis2 drgni

  129. pesan says:

    kalo dh tau cara idup 2 laen, jgn..r nak b’mimpi berlakon cite2 yg b’agama..sbb rkyat m’sia x bleh trime perangai sosial yang b’lebihn..hrp2 dptlah iktibar drpd watak yg dilakonkn..(“.)

  130. RR says:

    Mmg ramai yg tak bleh terima..Kita beri peluang la…

  131. IKMAL says:

    KEPADE SESIAPE YG MENGATA2 TU…INSAF-INSAF LAH WEH…X BAIK MENGATA OWG..SESUNGGUHNYA MENGUMPAT ITU LEBIH KEJAM DARPDA MEMBUNUH…SETIAP MANUSIA X SEMPURNA…SO.. SEBELUM NK MENGUMPAY ORG,,,CERMIN2 LAH DIRI TU EKK WASALAM…

  132. white_car says:

    apapun, sy suka giler tgk cite u n remy…romantic!!

  133. Nell says:

    smue org pun buat mistake.tapi xde le trok maner gegambar die…bukannye die yg minum arak pown.ntah2 die jumpe kejap je…terserempak ke…baju xde le seseksi pontianak kite tu..xde la gamba nari2 atas meja pegang botol aral kan…hihi..ni ade le org dengki kat die..lagioun korang kene ingat,nur kasih tu watak drame je…xleh la nk expect die real life mcm tu…slow-slow la…betul x?hihi.

  134. siti mazura says:

    haaaa

  135. antu pocong says:

    apa le u ni tiz.ye pun nak tayang tetek ciput u tu, tayang le dekat balak-balak yang hensem ckit.ni x tayang dekat balak2 semua muka pecah pintu.kalo kaya buat ape kalo harta makbapak punya. harap u baca ni msg lepas tu u renung2 sendiri.k

  136. abby says:

    MasyaAllah …memang teruk dan rosak akhlak remaja sekarang ni….sepatutnya kerajaan peka terhadap perkara sebegini…Penerbit sebuah cerita berunsur keagamaan pun sepatutnya mengambil pelakon yang kalau bertudung memang bertudung….jangan la main dok amik je….

  137. KAKAK says:

    apepun minat gile la lakonan die dlm cite nur kasih..
    memang seorang ‘pelakon’ yg terbaek lah..tertipu mak…

  138. NostSpider says:

    aduuhhh..kcewanya aku pd mlm ini…kerna melihat wajah artis yg wat aku gla byg ni sosial gla….smpai nk begambr dpn btol arak…kcewa aku..xmau dah tgk nur kasih…

  139. NostSpider says:

    waaa….aku siap wat wallpaper g kt dekstop aku neh…
    ape pon aku jtuh ati kat nur amina dlm drma 2…bkn tiz zaqiyah…wek3 :P

  140. NostSpider says:

    aku hrp pas ni si minah ni btaubat la…n ble pgg watak nur ksih ni dterbuka pntu ati die nk brubah n ikot cm drama 2…amin……n aku pown ape g..msuk mmnag lor…kwkwkw

  141. fawax says:

    kote panjang tetek kecik pepek berbulu aku dah penah buat seks ngan die ni tak puas langsung bab dia asyik mengadu sakit macam ahahah

  142. sai says:

    ingat2lah akhirat…..memang melakukan kemungkaran itu seronok……….tetapi kiter fikir apa yang kita dapat melalui nya sama ad dosa atau pahala………masih belum lambat tok berubah dan bertaubat……….Allah sentiasa menantikan taubat seorang hambanya lebih2 lg perempuan…….setiap manuasia boleh berubah….pokoknya pada hati msg2….anda buat anda dapat…….ingat jangan malukan bangsa,negara dan…………………….AGAMA ISLAM

  143. nasrul87 says:

    semua manusia ader kekurangannya, kita tidak boleh n layak menghakimi org lain, allah yg lebih layak. cuma kiter doakan yg terbaik ..klu kiter syg tiz doakn tiz moga 2 dia sentiasa memperbaiki diri amin.semoga watak nur beri rahmat kepadanya insayallah.

  144. zeta says:

    Aku xkesah siapa kau sebenarnya.. Yg penting watak kau dalam Nur Kasih mmg menjadi. Aku suka tgk watak kau walau hakikatnye you’re not that type.

    Bravo.. Tak sabar nak tgk kau berlakon watak lain plak.. Selamat berjaya…. tabahkan hati dgn segala ujian.

  145. art says:

    biaqpi la… urusan dia ngan tuhan. kita ckp pun bukan dia dengaq…

  146. yaya says:

    tizz zaqyah..say a hrp awk ak n brubah sprt nur aminah citer nur kasih n jd lbh baik..amin..peminat akan slalu mlihat kelakuan awk.. so,jgelhh tingkah laku sbagai umat islam..salam

  147. yaya says:

    tizz,saya nk tanya awk 1 prtanyaan..awk ade ckp kape dior g nk komen awk slum drama nur kasih dterbitkn…diorg ckp cm tu coz xkan awk x de sdikit kesedaran slps mlakonkan wtk nuraminah.. pmnt komen awk bkn nk burukkan awk but kbaikan awk jgk..so jgelah penampilan awk sebgai umat islam ..jdikan nur amina itu 1 langkah untk awk kearah yg lbh baik ..saya x penah komen awk kerana sye x knl awk sblum nie but kalau saye x knl awk dan saye x penah tengok nur kasih pun,saye tetap komen awk kalau gmbar mcm nie..x gesahlah org 2 famous ke x famous ke..yg pasti saye hanye ingin mnolong sblum allah mnurunkan hukumannye dmuka bumi..salam

  148. zai says:

    aper yang erlaku dalam nur kasih hanya lah lakonan semata2… up to her, ape nak jadi….

  149. syazz says:

    biarlah, i mean why should you be such a busybody? it’s her life man! so whatever she wants to do, it’s her choice. yang korang nak komen buruk pasal dier, nape? tk de kerje lain pe.. mcm lah korang tuu baik sngt.

  150. akula says:

    ITU FASAL AKU MENYAMPAH TENGOK FILEM-FILEM BEBUDAK RUSAK NI BERLAKON. DIALOG BUKAN MAIN HEBAT TAPI DIRI SENDIRI PUNAH RANAH.

  151. nishaely mohamad says:

    kenapa nak terpedaya, dah nama pun lakonan……..nur kasih bukan national geography yang memaparkan cerita2 yg benar2 terjadi, NURKASIH ialah drama…maknanya mesti ada lakonan barulah dinamakan drama….kena la faham…so x yah buang masa….klu raya nak tengok drama, tengok je lah…yg baik dlm drama tu kita jdikan tauladan, yg x baik dlm @ luar drama tu x yah la ikut…kan senang

  152. watie mat yusuf says:

    btl kata nishaely, dah nama pun lakonan…..maknanya apa yg dipaparkan adalah hasil lakonan semata-mata. dalam rancangan realiti pun banyak lakonan…ni kan pulak drama…apa nak di heran kan…yg baik kita ikut, yang x baik kita elak…lgpun kita buang masa kutuk2 tiz, sedangkan apa yg dilakonkan menjadi tauladan kepada yg lain…tu dah kira berdakwah tu…klu tiz x nak berubah, kita la yg berubah…sama2 lah mentarbiahkan diri…

  153. BuAyA` MafiA says:

    nama pun PELAKON

    sukati dia la nak belakon watak apa.. itu keje dia sbg pelakon..

    dia nak belakon hantu ke, perompak ke.. itu sukati script la nak kasi dia watak apa

    yg korang kisah sgt pasal background dia asal

    korang yg upload dan sokong ni semua tada life… dengki dgn kehidupan org…

    kalau rasa diri tu bagus, asal tak pegi je sendiri belakon citer nur kasih tu

    BODO.. pemikiran kolot typical melayu la korang ni

    • JUICE says:

      MELAYU SEKARANG MACAM NI LAH.BUANG MASA MENGUTUK MENCACI MENJATUHKAN ORANG LAIN.MEREKA SAHAJALAH YANG PALING DISAYANGI ALLAH.PALING BAIK,SOLEHAH<SOLEH.BUKALAH MATA,BUAT BENDA BERFAEDAH SIKIT..CARI DUIT KE,TOLONG ORANG KE..INI TAKDE KEJE SAMPAI MATI PON APA YANG KORANG TULIS KAT SINI TAK AKAN HILANG LAH.

  154. iamNeKi says:

    jalan la koooorang!! sibuk jek nak mengata orang salah sendiri tak lak nmpk..dia berlakon dalam nur kasih sebab watak la bangang.. tu la diri dia yang sebenar.. mungkin teruk sikit but at least dia jadi diri sndiri.. poyo betulla korang ni.. buah mangga la apa la.. helo, korang yang pakai tudung labuh tu baek sgt ke? lagi la memalukan dan menjijikkan kalo nama je pakai tudung tapi perangai ye jugak sebijik sepupu sepapat setan. jalaaaaaaaaaaaaaannn la!!!

  155. LiA says:

    btul gak kater ko ni… x baik nak mengata org…. ni..
    sbelum 2 asalamualaikum ko rang semua…. aku ni minat la gak citer nur kasih ni…kuarga aku pun minat citer ni….

  156. awekcun says:

    btol ckp ko iamneki,bkn sume yg pkai tudg pn baikk sgtt..!aku ske tgk nur kasih,jaln cite yg bolh mmbri pngjrn untk kte kelk….

  157. awekcun says:

    BTL CKP KO,DAK2 SKRG YG PKAI TDNG SUMENY BKN BAIKK SGTT….AKU SKE TGK NUR KASIH SBB LEH MMBRI PNGAJRN TUK KTE KELK……..

  158. BukanNamaSebenar says:

    benci aku.. hampeh tul minah ni.. baru je nk minat tgok dlm nurkasih sikit punye baik la.. kalo la yg dlm nur kasih tu diri sebenar die alangkah baiknye..

    tipu belaka! doakan die sempat taubat sebelum mati jela..

  159. merah says:

    mcm ni upenye…perosak…..

  160. sang merah says:

    ms silam die mmang x baik..harap ngan lakonan die dalam nur kasih tu….dia mendapat hidayah…di bukakan pintu hatinya untuk mengikut jalan yang benar..

  161. sang merah says:

    sabor je ler…

  162. kepada semua yang komen dengan komen yang negatif. aq tak salahkan korag sebab tu pandangan korang sendiri aq kena respct. tapi cuba korang fikir balik dgn m’berikan komen2 sedemikian apa faedahnya. aq bukan nak kate ape, aq pun x sgka gak yg die camtu. bila aq tahu aq jadi sedih. apa yg aq cuba ckp adalh drpd korang ckp benda yg @#$%* lebih baik korang doakan ALLAH buka pintu hati die beri hidayah, sebab hidayah itu milik ALLAH, lepas aq baca komen sorg tu aq dpt tahu parents die pun x ok cam ne die nak ok. aq phm iman x dpt di warisi tapi bagaimana acuan begitulah kuihnya. kalau dah dari kecil die dididik utk m’cintai dunia x mustahil utk die jd cam skrg. korg sptutnya b’syukur sebab korang diberikan hidayah oleh ALLAH. so……. drpd korang kutuk die lebih baik korang doakan die dan diri korang supaya tak jadi cam die.

    • d92054 says:

      adeihh, sedihh sedihh… tergoda aku dgn lakonan “nur amina”, apa bole buat, realiti laen plak critenya.. hanyut lg la mcm nie..

  163. minah says:

    Harap muka je lawa…tapi hampeh….lebih teruk dari hampas kelapa.

  164. tiny says:

    biar la dia dgn cr hdp dia….yg korang nak bising2 apahal plak…bkn nya dia kacau hdp korang…jgn2 korg nie lbh dasyat dr dia kot…

  165. firdaus says:

    walau ape pown korang comment..aku disini sokong tiz zaqyah…
    antara artis2 kat msia,die yg pling aku minat..huhu~~
    susah lau minat artis nie..
    tlg la dtg keajaiban bg aku kenalan ngn die..hehe~~

  166. SEVEN says:

    woi hajar88,banyajnye komen kau ye…

  167. d92054 says:

    apa ke menda pulok ni??
    sapa hajar88?? jawap lah….

  168. nur kasih says:

    apa lah korang nie…renung2 diri sendiri dan selamat beramal….

  169. eisya says:

    hai berlakon dlam citer nur kasih jadi alim…x insaf ker?

  170. ala….biaselah 2…da jadi artis memang macam 2…saya berharap agr die berubah sua2 ari nanti…

  171. [email protected] says:

    seksi huhu……

  172. oden99 says:

    agak2 ada dara lg x dia ni? ishk… nak bersosial pn jgn la depan arak… nampak sgt hancus!! wat malu melayu je! pelakon la katakan….

  173. oden99 says:

    semoga ALLAH beri hidayah pd dia… klu x pn.. dah dia suka yg camtu nk wat cmne kan? aku pn suka kat dia.. tp la ni.. entahlah.. aku suka dia berlakon part dia terima madu dia.. agak2 klu aku pinang dia, nk x dia.. jadi bini no 2 aku..kahkahkah..ahakzzz

  174. oden99 says:

    wat per la kwn dgn org yg mcmtu ye? meh kwn ngan saya… akan saya pimpin ke jalan yang diredhai.. insyaallah…

  175. rockstarz says:

    alah .
    poyo gila sapa yang komen .
    skaty dia laa nak buat apa
    kubur lain2
    macam laa korang tak penah buat salah ?
    haha .

  176. Shinku says:

    aku kecewa..baru nak buat calon.hahahahaha..korang sedar la mane ade artis boleh buat pakai jadi bini kalau nak bahagia..sebab tu artis dia kawin ngan artis atau datuk2 jer yang tak kisah bini dia dipegang orang lain

  177. hai…saya dak baru…sabar ler…shinku aku pun saya da nasib bapak,mak,anak setan memang camtu….astafiugguharghazim.!!!!….bertaubat ar Tiz Zaqyah pergi ar ker jalan benar…!!!!….aku doa kan tiz bertaubat , jangan bercampur gan budak peminum arak setan tu,bertudung ar tiz orng da komen tlng ar

  178. lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…!!!!!

  179. lailahaillahmuhammadurrasullulah…lailahaillahmuhammadurrasullulah…!!!

  180. ntah says:

    mmg hot dia nih….buah dia bsar,mmg dia pun gian tuh,,,dpt kat kwn2 aku,mmg kna uli la dia

  181. la dolce syafika says:

    assalamualaikum tiq……………………………………..i suke giler3 kat u taw…….tak kisah la klw org lain nak kutuk u………………..d most important is…………i really3 love u……………chayok chayok taw……………………………………………….

  182. b’lakon n realiti xsama…c-kap mnusia len2…xde ape yg nak d heran kan….

  183. kuntoss says:

    cute la tiz zaqyah ni..kecil dan molek..putih gebu..kalau goreng pun sodap tuu..makan sampai menjilat jari…perrrrrrrrr………………

  184. Aboi says:

    sabas, teruslah bersosial. jangan risau alat baikpulih dara (DIY) sekarang boleh dibeli daripada negara cina. Pompuan egypt sekarang dah ramai pakai bila nak kahwin. selamat mencuba dan suami anda pasti happy.

    • abu says:

      pe lah ngok suh org terus bermaksiat..weyy.. ingt2 lah malaikat maut tu blh dtg menjemput biler2 je

  185. ishh.. kowng ni.. mcm r x penah buat slah.. alah biasalah 2 artis skrang x sah klo x g clubbing. nk ikut cra baratlah konon.. kalau kte ade kuasa nk hlng x pe gak ..tpi aq nilailah kan c tiz ni x lah truk sngt klo d bndingkan dgn ummi nazeera 2 masyallah… mcm placur kat chow kit.. dhlah x cntik,buruk. klo mcm tiz ni x pelah mcm agnes monica gitu… well, ske hati tizlah nk buat ape, dye gak yg jwb soalan sorang2 oleh [email protected]

  186. wey,tiz juz clubbing biase2 jew…..yg kowg kecoh cngt nk kate dye trlalu sosial 2 pehal biase r kuar ngan mber jd cm2….cm kowg xpena wt kowt…….nk ckp tiz cm2,cermin lu muke kowg 2..cm r baek sngt nk pangka2 tiz cm2 skali….agk2 r.lntak dye r nk wt pe,dye da myusahkan mak bpak kowg kew lau tiz bersosial…..?????pape2 pown aq tetap suke kt tiz zaqyah ney….hahahaha

  187. lily says:

    wey dah berjanggut aq tggu ko..ko tido ke????

  188. kadang says:

    rosak akhlak tp xnak mengaku, piiiiraaaah getiz

  189. insan says:

    ni nme nye bdk kmpg xsdar diri…

  190. Julie Anne says:

    mongak uwan den, mongaklah den!

  191. shadina says:

    patutlah di INDONESIA klau buat filem berunsur islamiah cam ketika cinta bertasbih dorang seboleh2 amik pelakon yg betul2 jurusan islamik…siap audition mengaji…etc..sbb bimbang camnihlah…haa..gosip… ape2 hal pon…take care TZ cariklah kwn2 yg baik2….klua x jadiklah camnih…

  192. huah says:

    duk pung pang mengata dosa orang sana sini.. laaa kita ngumpat die gosip2 kat sini kutuk2 die tak dosa hek? owh .. satu kandang je kita semua termasukla saya ni…

  193. tengok world cup lagi bagus daaa

  194. heri poter says:

    kesian same mak bapak dier……tolongla,jagelah maruah wanita islam.huhu

  195. zul_ypvs says:

    hrp mka ja lawa tp tkda agama xguna jgk..sosialnye artis..

  196. meon says:

    la..terus ak x minat ngn tiz,dlm nur kasih bace quran sedap je..huhu,manusia2..pandai berlakon.patutla dapat anugerah pelakon terhebat..=p

  197. ehm2 says:

    gambar ke-5: yg lelaki tu abg or adik diana amir~

  198. jeme sumbat says:

    toubat lah….
    ingat , ALLAH sentiasa melihat ape yg anda lakukan..

    kalo Malaysia jalan hukum hudud kan bes…
    leh tgok artis2 ni kne sbat 100x.
    Bag yg khalwat kne rejam sampai mat dpan org ramai…
    masuk lam youtube..
    bt pngajaran bhwa seksa kbur, pdg mahsyar , nerak lebih kuat dr ape yng kter pkir

  199. ljknm says:

    entah apa-pa lu olang…nama je artis,, tarak rasa malu langsung…pompuan lak tu…

  200. meow2511 says:

    erm..bukan budak2 zaman skrg mmg mcm nie ker..selambe je pegang beer..minum lagi lah selambe je…tak kira la artis ker tak artis..same je perangai

  201. NUR says:

    tak ku sangkeeeeeeeeeee

  202. […] kami rasa lebih baik daripada artis-artis  yang seangkatan dengannya. Lagipun sejak kontroversi gambar sosial Tiz Zaqyah suatu ketika dahulu, Tiz nampaknya betul-betul fokus untuk menaikkan namanya dengan lakonan, bukan […]

  203. kongkang says:

    laki dalam gmbr last tu adik diana amir,semua adik beradik dia tak guna.si jantan ni takde keje ke?muka jawa habissss

  204. Oden says:

    Gambar yg 1st tuh bukan ke ada anak dato k…

  205. fafa says:

    err gambar kedua diatas tu bukan tiz zaqyah tu.
    budak uitm bkt mertajam.
    die mmg sebijik mcm tiz zaqyah..
    yg tgh tu mmbe i.. i knl ler..
    izzat.. aduh

  206. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

  207. rex says:

    damn shit!! im not her fan anymore!! T__T

  208. abov40 says:

    kantoi dahhhhh.buat jahat jangan sekali…..org ingat sampai mati………………..

    • ANTIHIPOKRIT says:

      apa??? buat jahat?? dia ada buat jahat kt kau ke,mulut bkn kain lagi org melayu nie semua mengata org,mengutuk org dirir sndiri x tgk….kau ingat mengata org x berdosa ke….tgk dulu ar diri sndiri pun x pasti masuk syurga ke x…

  209. saya says:

    aku nak kawin ngan tiz…..plzzzzzz