Written by AbangNara | May 25th, 2011

tiz dan aisyah

Ala comelnya kedua-dua makhluk ciptaan Allah di atas. Nampak gayanya Tiz memang ada ciri-ciri ibu penyayang. Tengok teknik dia memegang Aisyah pun dah tahu. Rasa-rasa nanti kalau Tiz terjadi kahwin ngan Remy Ishak, confirm anak diorang secomel Aisyah. Tak gitu?

Lagi beberapa keping gambar Tiz Zaqyah dan Nur Aisyah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jangan lupa follow Tiz di Twitter dan LIKE Facebook Aisyah.

P.S: Menangis Abang Nara melihat ketabahan adik Tae Ho ini.

tiz dan aisyah

tiz dan aisyah

tiz dan aisyah

tiz dan aisyah

 

tiz dan aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah
aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

aisyah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to (GAMBAR)Tiz Zaqyah & Nur Aisyah Humairah

  1. lola lolipop says:

    comelnyaa!

    0

    0
  2. ehem says:

    sape ek budak ni?

    0

    0
  3. sue says:

    law mia sara xposing pon da cute…
    ni mesti pesaing mia sara ni..hihihi

    0

    0
  4. awan-fantasia.blogspot.com/2011/05/gaya-rambut-unik.html says:

    comel!comel!!comel!! ^_^

    0

    0
  5. Dauspozi says:

    Comel giler budak kecik nih.. ekekeke

    0

    0
  6. apapunboleh says:

    DiHarap

    Sudah

    Baligh

    Nanti

    Ditutup

    Auratnya

    Demi

    Kecantikan

    Di

    Akhirat

    Kelak

    insyaAllah

    p/s comel betullllllllllllllllllllllll.. ^_^v

    0

    0
  7. jen says:

    cutenya..hehehe

    0

    0
  8. john says:

    mia sara lagi comel

    0

    0
  9. wanputra says:

    eksklusif la nara oii..

    0

    0
  10. wanputra says:

    eksklusif laa..=.=

    0

    0
  11. feyus says:

    nampak gayanya boleh ganti adik mia lepas nih.:)
    RON-95 akan naik 20 sen

    0

    0
  12. xxxxxxxxxx says:

    comel! tp mia sara lg comel.xpyah posing2 camtu dh terserlah kecomelannya :) ek rambut dia mmg kaler perang ke? tp pic kt slbh atas cm kaler hitam??? advancenye.. huhu

    0

    0
  13. yat says:

    boleh la, tapi abg nara cuba copy gambar penulis novel nor hayati berahim comel betul anak dara dia “qaisara” nama nya ..

    0

    0
  14. secret says:

    Pandai budak ni posing.
    tapi sayang, orang zaman sekarang beriya sangat nak anak femes dan bergiat dalam industri hiburan. tak paham.
    Sura cinta membunuh dari Afrika

    0

    0
  15. gula-gula says:

    EJA eksklusif PUN TAK RETI KE?

    0

    0
  16. tweety says:

    sorry to say, takdelah secomel mana. comel lagi mia.

    0

    0
  17. xde sluor says:

    beso nnt..cun neh

    0

    0
  18. cantik lah adik aisyah ni padan dengan namanya…anak ibarat kain putih..ibu bapalah yang bakal mencorakannya..renung-renungkanlah..

    0

    0
  19. cantik lah adik aisyah ni padan dengan namanya…anak ibarat kain putih..ibu bapalah yang bakal mencorakannya..renung-renungkanlah..

    0

    0
  20. mayang says:

    comel lg mia sara.. :D

    0

    0
  21. duh says:

    “Tengok teknik dia memegang Aisyah pun dah tahu”…eeee..tolonglaa statement xboleh blah..!!!!!

    0

    0
  22. muncung says:

    tiz zaqyah ni nak copy cara lisa surihani ke? pegang budak je, dah boleh famous. ye la tuuuuuuuuuuuuuuu.

    0

    0
  23. muncung says:

    c tiz zaqyah ni nak copy lisa surihani ke??? pegang budak je, boleh jadi famous. ye la tuuuuuuuuuuuu.

    0

    0
  24. aku harap budak kecik ni insap n bila besar nanti jadi ustazah…kecik3 da pandai nk dedah aurat (rambut)…harap mak ayah dia suh pakai tudung la pas ni…amin

    0

    0
  25. Piston Pecah says:

    sape nie?ada kaitan dgn filem Nur Kasih?
    sure aku belom tgk lagi!

    0

    0
  26. HohOho says:

    alah..mak mia sara pun sexy..kau org xpenah tgk ker? mak borek anak rintik..awal2 dah ajar anak mcm nih..besar2 lg nk jd anak mcm dia..erm..dunia zaman skarang..

    baik wardina..cerita anak tentang solat 5 waktu..tu baru crita y boleh kt kongsi…

    0

    0
  27. sukar hamil says:

    mia sara pon cantik..adik aisyah humaira pon comel je..gud luck to both of you..

    0

    0
  28. me says:

    haish, lagi suka budak2 tk pakai make up

    0

    0
  29. me says:

    lg suka budak2 tk pakai mekap

    0

    0
  30. kasim says:

    tomeinya ecah

    0

    0
  31. anonymous says:

    Miasara tetap the cutest!!!!!!

    0

    0
  32. tukang gelak tgk kebodohan korg says:

    kecik2 dah ajar menjalang. bodoh punyer parents

    0

    0
  33. kereta _buruk says:

    kenapelah korg asyik membandingkan aisyah dgn mia sara? dua-dua budak tu ada kelebihan & rezeki masing-masing. adanya aisyah dlm industri ni menambahkan lg bakat kanak-kanak dlm negara kita. korg tak sedar ke industri kita kekurangan bakat kanak-kanak? asyik-asyik muka mia sara dlm tv dan majalah! lama-lama dh bosan tgk muka mia. bila ade org baru dlm industri, semua nak kondem! mcmana industri kita nak maju. cuba tgk mat salleh, dia ada ramai pelakon kanak-kanak. barulah maju industri hiburan. selamat maju jaya utk aisyah.

    0

    0
  34. sarah says:

    jgn lah asik nk kutuk org je. muhasabah diri sndri dlu sblm nk ckp org. kalau diri sndiri pown ckp bnde bukan2, ckp bnde tak elok, baik lah cermin diri tu dulu. bdk nie kecik lg. sape taw besar nt dy jauh lg baek dpd korg yg mengutuk nie. doakan yg terbaik tok diorg dah la. stp manusia ade kelebihan n kekurgan masg2. xde manusia yg perfect.

    0

    0
  35. greenfingers says:

    Biarla budak ni nk seksi pon, bukan aurat pon.. ni ada yg pki tudung bagai masa kecik, bila besar, rasa bosan, trus ilang tudung..Mak ayah budak ni sukala tu, dok promote anak..suka sgt anak jadik artis.. org zmn skang ni berlumba-lumba nk anak jadi femes yer? klu org zmn dulu, berlumba-lumba nk anak pndi ngaji..

    0

    0
  36. Munisah says:

    Korang ni komen tak ble blah.
    Eh,gi kahwin,jaga anak bini suami dr kau sebok mengutuk hal dunia akhirat org kat sini.
    Sembahyang jaga hal ehwal keluarga anak sendiri pon xtentu kau larat ataupun layak kisahkan org lain.
    Kau bayangkanlah,kalau sibuk mengutuk mengata kisah hal org mcm ni,layak ke kau sbg seorang yg boleh jalankan tanggungjawab terhadap keluarga kau sendiri?
    Org amek gambar ngan budak ni pon salah, budak amek gambar pon salah.
    Renungkanlah, AllahSWT mmg turunkan ajaran atau tabiat ini utk kita amalkan ke?
    Biar kita niat baik drpd kau yg hitam hatinya terhadap org lain.
    W’salam…

    0

    0
  37. seera says:

    comel adik mia sara lagi …budak ni tak bapa nak comey hidung kemek sgt….tak cantik lor..he2..

    0

    0
  38. zana says:

    cantik,cute n comey macam saya…hehehehehe

    0

    0
  39. ana says:

    cooomeyy sgt2.!! jatuh hati tgk ;)

    0

    0