Written by AbangNara | April 9th, 2009

lana nordin tetek

Sebelum anda semua layan-layan gambar terbaru dan terkini Lana Nordin, si Pamela Anderson Malaysia ini, pastikan anda sudah membaca dan melihat gambar-gambar seksi Lana Nordin sebelum ini.

Dah layan? Ok sekarang baru boleh tengok gambar terbaru Lana Nordin dengan posing yang konon-konon seksi. Luahkan emosi dan perasaan menyampah anda selepas melihat gambar-gambar tersebut.

Sila baca artikel ini untuk lihat 2 lagi gambar si Lana Nordin nie.

lana nordin tetek

lana nordin tetek

185 responses to (GAMBAR)Terkini Lana Nordin, Pamela Anderson Malaysia

  1. tuit says:

    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  2. bUDakgEnIus says:

    YES..!!
    AKHIRNYA AKU DPT JD ORG PERTAMA KOMEN..!!
    AHAHAHhahah..

    Pamela Anderson=
    Gadis yg mempunyai BOoBS sebesar buah tembikai merah,
    Seksi,manTOP & penuh skandal seks..

    Lana Nordin=
    Gadis malaysia yg nak tunjuk BOoBS sebesar limau mandarin,
    SAje nak tunjuk seksi,& munkin bangga kalu org kaitkan dia dgn skandal SEKS..!!

    HARAM JADAH….
    HAHAHahahahah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. now_tea_boy says:

    cikit x lawa minah ni….buduh tol.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flower says:

      mmg bodoh pon..BODOH..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        minah bodo yg perasan lawa haaa ambk ko!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • garfield_82 says:

          mak aiii..marah ke kak??hmmm..dah dia xda cara len nk glamer kan diri dia,terpaksa la tu..rela tanpa sapa2 paksa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          ha tgh mrh la smlm skrg dh ok..brlakon x brapa blh..tu yg x femes..ni la cra nk bg diri dia tu femes eii geram aku!haa dh rs nk mrh lak…nekounam..tlg sbr kan aku sat..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. muda(nama sebenar) says:

    BENGGONG………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ain says:

    perempuan sorg ni memg suka tnjuk tuttt dia..pamela anderson konon..ptut la gaya cara barat tnjuk tuttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. bUDakgEnIus says:

    TEKA-TEKI:

    Banyak2 tali,
    tali ape yg paling KUAT kat dunia nie?

    APE DIA?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Bunga says:

    .: Make up jer lebih pompuan nie..daa laa bela anjing..kat umh dia laki kuar masuk selamba jer..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. annalawa says:

    sape die nie har? tak kenal pun. klu stakat bsaq cam 2 tak payahlah nak perasan cam c pam 2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. mantikulaz says:

    biasa je aku tengok minah ni..
    seksi je lebih..
    buat malu org malaysia je,betoi tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fiza224 says:

    sapelah yg umpamakan die ni dgn pamela anderson..HUH! bagai langit ngan bumi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. flower says:

    jauh bezanye..
    dia x lawa pon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. fiza224 says:

    oleh kerana terpengaruh ngan budaya barat,ramai artis kite khwin mat salleh.. antaranye.. maya karin,ning baizura,jeslina hashim,sarimah, ramai lglah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ain says:

    lana…ko merana……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Bunga says:

    .: My fwen laki laa kan penah lepak umh dia..dia mmg bela anjing yg comel 2..klu kat umh 2 mmg x pakai bra lnsg da laa pakai baju jarang..kwn rapat ke x rapat ke dtg leh tgk free2 jer..mmg dia selamba giler..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Biji2 Telur says:

    Dalam kesemua gambar tue, aku asik tengok dia pnyer ‘dada buah’ je…

    Slurpp…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. nurmie says:

    ak xknl pon…??minah kilang ke nih…??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zaza says:

      minah ni prasan glamar je…takat jd pelakon tambahan dlm gol dan gincu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • garfield_82 says:

      kahkahkahkahka…menangis dia ko kata dia minah kilang,dia dah beruasaha sehabis baik nak glamerkan diri..wakkakakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. bUDakgEnIus says:

    AKU PELIK LA…

    dlm isu nie,

    muke & batang hidung PENARI POCO-POCO x jumpe langsung!

    mane dia pegi?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. awek duane lee says:

    korang rase tak ape yang aku rase?
    korang pike tak ape yang aku pike?

    aku rase aku nak bagi penampar paling laju kat galaksi ni dgn menggunakan bontot kuali hitam kat umah aku ni bia senget sikit muka die yang ala2 seksi tuh…haih baran plak aku tgk muka pompuan nih….aku rase habuk kaki pamela anderson pon tak setaraf ngan pompuan yang suam suam kuku nih…..perasan plak nak jadi pamelak anderson..t@t@k besar putik limau ade hati nak jadi pamela anderson..haih baran baran baran..pulak tu saje je posing macam tuh…ish ish ish..baik aku pegi makan sushi…:p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bUDakgEnIus says:

      RELAXS AR awek duane lee..

      Kalau ko nak lagi seksi,
      Nak expose mcm dia juga,
      send je gambar ko kat beautifulnara nie..
      Nak lagi GANAZ,
      pakai BIKINI je..
      hahahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        a`aaa btoi2..ko pkai ja BIKINI..nti blh la si BUDAK GENIUS nk skodeng ko..dia memg suka tgk cmtu hikhik

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. garfield_82 says:

    xabis2 tayang betik palsu.wakakakakak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. blade says:

    skit sangat pose dia nie……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. azam says:

    Sapo ni den tak konal botul minah ni…pompuan ko pondan baru lopeh operate dado ni…bonci boto den.hampeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. gumpunk says:

    macam burit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. wanita islam says:

    YA ALLAH…KO BERIKANLAH KESEDARAN KEPADA ARTIS2 PEREMPUAN DI MALAYSIA NI…APE GUNA TUNJUKKAN MARUAH KTE UNTUK DAPAT KENIKMATAN YANG SEMENTARA..DI AKHIRAT NANTI SEKSAAN YANG KEKAL ABADI AKAN MENANTI….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      InsyaAllah…mudah mudahn doa ko akn d mkbulkn olehNYA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minnie comey says:

        aku nengok dlm melodi mase tu mate die kene ketimbit…hahaha..tetek bsar nasik lemak 20sen nak jobo cam pamela..blala weyh..tetek ah so jual sayur lg bosar..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. keyleedaud says:

    xpaham la tang mana pamela nyer tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ain says:

    lana2..ko ni memg dh kemaruk nk jd Pamela Anderson..kesian x ckup syrat pn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. man says:

    mesti dah ramai lelaki yang meramas… sebab tu bengkak semacam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. sazaima says:

    ala….klu korg laki dia offer
    aku cnfrm smua xlpaskn pluang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. hotncold says:

    aku naik penat kutuk die ni yg xsedar2 diri
    msti dia kata ‘ala…dorg jeles kt aku…aku tau aku cun…boops besar (oops!!)aku peduli ape’
    dah pasan tu pasan jugak la…aku xpaham tol,aku xar btutup litup tp ok la gk tp aku pntang org tegur2 ala sangap kt aku.ni bgga lak..!!oh puh leeeeeeeeeeeeeeeezzz,menyampah aku.
    drama ape blakon pn aku xtau…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. warih says:

    den cabar c lana anderson ni…kok borani bukak somuo…camno..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Eisenheim says:

    tek awek aku beso lg..stkt tek cam minah ni aku wt calit taik idung jee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. abg says:

    ko ingat barang ko cantik sgt?…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. muhd farhan says:

    wowo…nk jilat rase….?
    mlas nanti masuk neraka,org mcm tue patut tk pyah jadikan kwan pn tak per…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. anahiar says:

    xla besar mane…
    alal setakat pakai bra span 2 inci tebal boleh la…
    muka pun bujet cun je…huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. boxer hugo bosss says:

    lar tergeliat2 bdn tue posing…
    huhhuhu..
    cri makan mak!!!muke xlawa tnjuk tetek ler..
    esok luse tnjuk tut lak…
    sume nie da jd besa beb dunie artis susah nk tgk teladan baek sbb setan da byk..da xde prebet2 lg sume da kapten2 nie…tue yg alim jd rocker..ttup jd bukak.
    pak aji pun mane leh thn beb!buang ketayap gamaknyer…jd harungi ler ngn bijak..kalo xke laut le ko lana nordin oiiiiiiiiii….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ek says:

    macam megan fox sudah. pamela xlangsung!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. gusti putri says:

    aku bukan nak komen banyak sangat… tapi baru-baru ni lana nordin dan aku duduk sambil minum dan berborak panjang ngan dia. aku sikit-sikit memahami hati dan pemikiran dia.. dalam sembang-sembang ngan dia aku bolehlah rumusan bahawa dia memerlukan seorang lelaki yang dapat membantu dia merasai ketenangan dalam hidupnya. so kepada korang di luar sana janganla dok fokus pada aset dia, sebab dia ada dalam sembang-sembang tu nasihat aku janganlah terlalu membuat penilaian negatif pada orang lain. seperti orang tua-tua kata, kalau seseorang tu ada 10 yang tak elok dan satu yang elok, lihatlah pada yang elok tu… salam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Toni says:

    Gua dah rasa dia dah!!!!! Cerita Lama…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. setakat mcm ni, tak lawa la…badan kecik, tak seimbang uolls know that.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. baby says:

    hai kepada semua yang komen pasal lana nodin ni…maaflah aku tak sokong mane mane pihak tapi berdasrkan komen komen anda semua. sku tengok korang banyak mengutuk dan mengata lana yang korang sendiri tak kenal hati dan budi dia…kalau korang ni baik sangat seperti korang nasihatkan dia dlam komen komen u all ni kenapa ne mengata atau mengutuk orang??? siapa pun u all ni nak megadili orang? awak semua tuhan atau malaikat ke…baik sangat dan tak ada salah atau dosa??? u all kena faham…dalam photo shoot bukan dia nak seksi tapi kadang kadang photografer majalah yang lebih lebih contonhya dalam mangga korang ingat posing posing dalam swiming pool tu artist ke yang mintak ke wartawan?? dan korang pun salah faham orang gelar kan dia pamela bukan pada aset dia terutama pada tetek dia tapi pada penampilan dia yang orang kata seksi bukan pakai seksi…dia aku jumpa kat luar tak seksi tapi sebab badan dia kecik tapi bontot dan tetek dia elentik keluar tu yang orang kata dia seksi…kalau korang tak percaya tanya budak air asia siapa nama dia kat air asia orang panggil dia dulu…sebab sebelum jadi artis dia pramugari air asia…korang ni nasihat orang pandai tapi korang tu mengata orang kutuk orang baik ke dari segi agama??? kita tak kenal dia jadi tak baik tuduh atau mengata…korang ingat artist macam fasha ke fazura ke yang tak pernah tunjuk pakai seksi baik sangat??? at least lana tu tak pernah lagi dengar rampas suami orang…setahu i dia ni ok orangnya tak sombong dan satu lagi dia ni banyak duit tak berlakon pun sebenarnya pun tak ape tu sebab kite jarang tengok dia kat tv cos dai berlakon hanya suka suka bukan nak glamor macam u all fikirkan ….n by the way dia sendiri pun tak tahu orang di kalangan wartawan yang gelarkan dia pamela …masa dia kena terjah tu pun dia terkejut apa cos ikut logic hanya wartawan je yang bagi gelaran ini bukan dia nak…aku rasa kalau dia yang nak gelarkan sendiri baik dia pilih lagi bagus dari pamela cos dia ni bukan bodoh kalau tak anak daim tu tak suka lah dengan dia…banyak lagi awek lain boleh dia cari that mean dari situ kite boleh tahu maybe anak daim ni suka personallity dia yang kite tak pernah tahu….by the way lana ni tak tinggal sorang dia tinggal dengan kakak dia…tak de laki masuk keluar rumah dia…so u all jangan la nak menuduh orang tak baik n esok kalau korang tahu kebenarannya berdosa u all pada lana ni…aku tahu sebab aku tinggal kat sebelah rumah dia….aku kenal kakak dia dan aku kenal sangat dia…she is not bad as u all thought…tak semestinya orang tak cantik itu jahat…dan tengok fasha tu baik berlakon pun asyik watak baik tapi hakikatnya baik ke dia kat luar….anyway satu lagi lana ni tak pernah minum dan bukan kaki clubbing macam fasha dan fazura tu so u all fikir lah sendiri…bila i tunjuk komen u all pada dia…dia cuma cakap itu hak u all nak komen kat dia bagi dia dia tak kisah sebab dia tahu dia tak mintak sedekah dan cari duit halal bukan jual diri atau nak pikat suami orang…macam fasha tu…dia cakap mulut orang kita tak boleh tutup tapi lebih korang kutuk dia lebih banyak rezeki dan sebab tu orang kata, dont judge a book by the cover….tak semua orang yang loud itu jahat dan jangan sangka orang yang sweet itu baik orangnya…renungkanlah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  40. OTAI says:

    tetek die bsar siot… tgang plak 2.. sti aq tgok siot.. rse mcm dah nak trcbut..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. Awexcute says:

    nie jenis dah main tinggal…xleh simpan lame2…nanti busuk…ahakss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. matsie says:

    ni soheh keno doh f.c. dgn mamat adik sasa elittu pd male anugeroh juaro lagu bruni,main tonggen(doggie style) sedak silana ni pasa lentik molek jubo marveles

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. matsie says:

    kocak sedak dgn lana main gaya tunggang kuda dan nongeng dogie style

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Anonymous says:

    lana nordin nie mmg x ade maruah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. mat_rempit says:

    macam pokemak je..bohsia gua lagi sexy kot..
    muke macam haram jadah je..
    bodoh, sampah masyarakat!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. mat_rempit says:

    pokemak, barwa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mat_rempit says:

    mampos lah kau lana nordin
    bajet hot
    nenek aku lagi hot lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. kritik_girl says:

    x lawa la…aku tgk mcm ppmn keberet jea..hahhahah!! muka cam ppmn kg seyh…x cantik la..haahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Acai Sepriasai says:

    apelah yang korang dengki sangat ngan dia ni?bukan die wat hal dengan laki orang pun…seksi2, gelaran2 tu biase r….kalau kat farsha sandha ke korang ngumpatkan takpelaa….die ad r gak wat hal….cerita pungpang korang sume ni…hampehhh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Acai Sepriasai says:

    Aku sokong bbay cakap…aku cakap bukan sebab aku minat Lana Nordin ke, die sepupu aku ke, aku cakp atas sesama manusia……mengadili orang secara kutuk mengutuk, mmg bagi kat orang melayu…malu jadi melayu kalau tradisi hentam menghentam ni diteruskan….mmg lah kubur tu masing2…tapi better hentikan dari terus melakukan dosa kecil sebab ia akan bertambah menjadi besar….korang tak kenal manusia tu, tapi da fitnah bukan2…..LEBIH BAIK KORANG JADI PEMBUNUH DARI MEMBUAT FITNAH YANG BUKAN-BUKAN……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. someone says:

    DIE NIE DAH ADE BOYFREN…BWK KERETA BMW..
    MESTILA..TGK ORG BWK KERETA BMW..TRUS NK TACKLE..HAISH…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. someone says:

    TP MAK ORG TU XSUKER ANAK DIE KWN DGN LANA NIEH…MAKNYE PAKAI TUDUNG..HAISH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. ghost rider says:

    ni namanya bengong …
    berlakon x la laku mana…setakat jdi makanan producer2 la …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Pamela Anderson is very very hot girl I ever seen. This fan is just true FIANCE of her since a last ten years or so.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. soo says:

    erghh yer…x hot lgsg…….ni lah ciri2 pompan..mur……….
    lu pk lah sndri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. fuadws says:

    Main saham lagi best! daripada layan artis nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. lolypop says:

    seksi didunia,
    seksa dikubur……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0