Written by AbangNara | March 19th, 2009

gambar terbaru stacy

Gagap. Itu single kedua Stacy. Tapi Stacy tak gagap. Dia cakap lancar, tak tersekat-sekat. Tengok time show Stacy, habis gegar satu pentas dengan aksi menari dia.

Kami minat Stacy sebab dia tak hipokrit, pakai baju sempoi dan nampak mesra. Masa ambik gambar pun posing rileks-rileks ajer.

Layan lagi gambar terbaru Stacy semasa pelancaran single kedua dia, Gagap.

gambar terbaru stacy

gambar terbaru stacy

gambar terbaru stacy

gambar terbaru stacy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (GAMBAR)Terbaru Stacy Di Pelancaran Single Gagap

  1. milah says:

    comel budak nih…

    0
    0
  2. boimmmmmmmmm says:

    tuh, temen gueee……
    gue inget lagi kecilnya suka ngompoll!!!
    heheheh

    0
    0
  3. amano says:

    stacy cayoh.. semoga awk dpt menimpuhi
    alam artis…

    0
    0
  4. agnes says:

    stacy seorang yang humble tapi berbakat besar.

    0
    0
  5. agnes says:

    stacy seorang yang humble walau berbakat besar

    0
    0
  6. flower says:

    aku suke tgok stacy..
    dia pandai nyanyi…
    cute lak 2..

    0
    0
  7. ni says:

    oklah dia nih
    nmpk humble
    very nice person…..
    cute pn ye jugak….
    all de best la kat stacy nih

    0
    0
  8. nurul izzah says:

    akak ni cantiklah akak nyayi sedap pulatu ajarlah adik kat sekolah adik boleh tunjuk kat kawan semua he…he…he…

    0
    0
  9. mimi says:

    i like you stacy.

    0
    0
  10. mimi says:

    akak stacy ni cute la. sy memang minat sangat kat akak stacy. ajarlah adik nyanyi nanti bleh tunjuk kat kawan sekolah. he he he… sebab akak stacy sy dah minat nyanyi tau.

    0
    0
  11. Anonymous says:

    stacy nyanyilah lagi sekali dalam tv.

    0
    0
  12. stacy nyanyian anda memang bes buatlah lagi
    kedalam album atau tv.

    0
    0
  13. huggies comfort dry says:

    DIE MCM HANNAH MONTANA
    LINCAH N SORE SERAK2 BASAH(?)
    i likeeeeeeeeeee

    0
    0
  14. MooN_JoKeR says:

    stacy mmg best…

    0
    0
  15. ijal says:

    stacy u the best….alamak terlebih sudah

    0
    0
  16. marliyana says:

    lagu best giler..

    0
    0
  17. rasya says:

    stacy gud luck in ur life
    kekalkan xde gosip liar
    xbgus
    kte xskew
    mcm fsha sandha
    kte xske
    benci4!!!

    0
    0
  18. Tasya says:

    stacy bila nk dtg wat konsert dekat kedah? saya suka sangat at stacy tambah2 bila stacy nyanyi lagu pakai buang. bezzz sgt!!!

    0
    0
  19. ammy says:

    i love you stasy

    0
    0
  20. hello,stacy saya peminat awk klu blh sy nak kenalan ngan awk.blh tak saya nak e-mail awk .awk nie kiut la dan cntik.

    0
    0
  21. mira says:

    hai….stacy

    comey giler r akq stacy nie….
    sye nak sngat akq dtg umah sye….
    oops telupe lak nak bgi tau name….
    name ste mira…pggil sye vivaiera….
    k r comey giler r akq nie…..
    mmmuuuaaahhhhzzzzzzzzzzz……………………

    0
    0
  22. saeeda says:

    sye perminat no1 Stacy…..blik sye penuh gan pic-pic
    stacy…ahhhhhhhhhhhhh

    0
    0
  23. baby girl says:

    cmey sngt lah stacy ny ?sye ska pkay buang lgu

    0
    0
  24. echil says:

    hey……………stacy blh x sy ambil kmu sbgi akak angkt hehehhehehhehehe sy mint kat kak stacy………..

    0
    0
  25. tweety says:

    the best artis born in sabah…
    meletup bahhhhh….

    0
    0
  26. tomokonara says:

    stacy…stacy…go..go…stacy…teruskan pjuangan anda…dont give up babe….love u…stacy…..chayo…2…all the beat ya…GBU..

    0
    0
  27. syidaa says:

    sye mnat sngt3 kt sume lagu stacy..

    0
    0
  28. […] (GAMBAR)Terbaru Stacy Di Pelancaran Single Gagap (31) […]

    0
    0
  29. […] (GAMBAR)Terbaru Stacy Di Pelancaran Single Gagap (32) […]

    0
    0
  30. erra says:

    aku minat stacy..suke gn psembhan n lagu2 die..lebih2 lg kal0 die menari.. teringin lak nk jumpe die..

    0
    0
  31. Top-notch post it’s surely. My friend has been awaiting for this content material.

    0
    0