Written by AbangNara | April 23rd, 2009

kris dayanti

Tak faham betul kenapa kita perlu menjemput artis Indonesia untuk buat persembahan di Minggu Setiausaha. Bukan ke ramai lagi artis-artis Malaysia yang tengah tak ada show? Panggil la diorang, jimat kos, jimat duit kapal terbang dan jimat perbelanjaan.

Mungkin hebat sangat kot Kris Dayanti dan artis-artis Indon lain. Artis Malaysia tak setanding diorang. Sebab tue radio-radio Malaysia pun gila pasang lagu Indonesia. Memang diakui sedap, tapi janganlah sampai ke tahap mendewakan artis Indonesia.

Lagi gambar terbaru Kris Dayanti semasa show di Minggu Setiausaha dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kris dayanti

kris dayanti

kris dayanti

kris dayanti

kris dayanti

kris dayanti

39 responses to (GAMBAR)Terbaru Kris Dayanti Di Minggu Setiausaha

  1. singa ganaz says:

    biasaklah bisnes…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ariez says:

    kiter kan suka agongkan orang luar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. tanpa nama says:

    antara dia dengan rossa, lagi best si rossa. comel pun comel..sopan jer..tapi dengar2 nya dia pi umrah tanpa laki dia kan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. miss comet says:

    dia ni kan sebangsa bibik yg mendera budak kecil tu tak minatlah…ratu botox ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie2comey says:

      btol2..mase kat video bibik tu bantai budak tu singe ganaz kate indon tu sebangse ngan minah ni..so,sape nak jwb tuh??ntah..aku pon tak phm..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. lilies says:

    her dress look over da top..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. mantikulaz says:

    mungkin orang yang buat event tu memang minat kat dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. singa ganaz says:

    ada duit bayar ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. eton(bknnamasebenar) says:

    accesory die terlalu crowded..
    lau bley,bia simple..sbb bju die da crowded ngan corak2 ngarut2 tu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. yusha says:

    memang nampak crowded giler….ngan baju nye lagi,nampak berat semacam je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. macam antu je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. enbergg says:

    haha.baju dh serabut camtu tu.but still xckup kain upenyeh kt bhgn depan tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. me says:

    well, if they invite outsider, that mean, our local artis is a little bit ” boring”.

    Her dress is fine lah, bukan nye dia dedah “tetek’ pun. Kalau le dia tu pakai mini skirt, and yg menjolok mata, we can say it suck. but she’s not right?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. mien.. says:

    ala,sngaje je nk jmput org asing msuk negara kte ni..rmai lg pyanyi len dlm m’sia ni yg brbkat..ct nurhaliza,misha omar,jac, n rmai lg laa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. insan kerdil says:

    itu la budaya org malysia, cubala memertabatkan artis malysia dulu, cuba bantu mereka, ini tidak indon jugak,mcm tv3 ckp lebih tapi diorg ni yg terlebih dgn artis indon, lupikir sendiri la, klu pakaian ok leh ngak, tapi massyallh yg nmpk seluar dalam lain, budaya rosak da, aku ngak bisa malysia dijajah org luar…boikot saja majlis itu…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. iu says:

    syok la tgk international artis perform padahal dr indon jek..hampeh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. minnie comey says:

    mcm jobok muke die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ariel says:

    Krisdayanti memang top…!! Indonesia mampu menjajal kemampuannya di negara tetangga perampas kebudayaan dan pulau indonesia…Malay tidak punya malu!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mien.. says:

      eh,ko jgn ckp men sdp mlut…ke ko ni pnyokong indon sial ek…!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Hermosa5790 says:

    great make-up but that black dress is just HORRIBLE!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. wahida says:

    ada apa dengan artis mlysia…? abuk pon tarak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. fahnees says:

    ni laa org malaysia..org luar dipuji puji. Nanti biler takk puas ati ngan org luar mula lah panggil kerajaan buat pantauan. 360 pun dtg buat laporan “kebanjiran rakyat asing di malaysia”. hahhaha……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. KERAS teguh says:

    sama jer i tengok…… biasa jer ngan yang lain.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ana maria says:

    goog job for krisdayanti

    you the best

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. sensitif says:

    menyampah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. It’s almost impossible to uncover knowledgeable men and girls during this subject, nonetheless you sound like do you know what you are discussing! Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0