Written by AbangNara | July 28th, 2009

dynas mokhtar

Dah lama tak dengar khabar pelakon Dynas Mokhtar sejak keguraun kadungan . Nampaknya dia dah kembali aktif berlakon. Selain tue Dynas dan Awal ada bergabung untuk jual baju-baju fesyen terkini. Gambar-gambar terbaru Dynas Mokhtar nie pun kitorang amik daripada website @ blog Dynas Mokhtar.

Tapi secara jujurnya kitorang tak berkenan langsung ngan fesyen-fesyen baju yang Dynas peragakan nie. Nampak tak kenalah ngan gelaran seorang isteri dan seorang wanita Melayu. Terlalu seksi dan tak cukup kain di mata kitorang.Itu hanyalah pandangan peribadi kitoarang. Mungkin bagi remaja-remaja masa kini yang moden, inilah fesyen terkini dan terbaru yang sepatutnya dipakai semua orang.

Cuma satu kami kasihankan kat Dynas nie. Ada ke patut ada khabar angin cakap kandungan dia gugur sebab Dynas seksi sangat. Ish-ish. Tak baik cakap macam tue. Pastue ada rumours gak cakap Dynas sengaja gugurkan kandungan. Sungguh celaka mulut-mulut manusia yang buat fitnah macam tue.

Lagi gambar terbaru dan terkini Dynas Mokhtar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

dynas mokhtar

dynas mokhtar

dynas mokhtar

dynas mokhtar

dynas mokhtar

dynas mokhtar

dynas mokhtar

153 responses to (GAMBAR)Terbaru Dynas Mokhtar

  1. EclipsE says:

    seksi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      sepatutnyer tunjuk fesyen baju yg elok2 kpd remaja masa sekarang…nie x, bende2 yg boleh ‘menghancurkan’ masa depan…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • riena says:

        betul tu,,,gie satu,,,kelakar la fesyen baju yg dia pakai tu,,,,hehehhehehe x kena langsung…. hehehhe

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • ita says:

        memang betul sangat sangat tunjukla benda yang baik untuk remaja zaman sekarang

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      takde la seksi sangat but the fashion is horrible…she has nice body but the fashion makes her look ugly..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. pure_essence says:

    she’s beautiful…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. Akak Leen says:

    bn selalu kluarkan gambr artis x ckup kain smpaikan aku tiba2 terfkir….emh….ada x artis yg x pakai baju seksi meksi ni?
    apa2 pun…bodi dia ni mmg cantekk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Lady_Dea says:

    Fesyen yg Dynas peragakan tu,untuk dia jual kat butik D & A tu…kira dia jadi model utk butik dia sendirilah….Jimat kos.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      naper xnak amik model2 kat dlm blog nie…???
      hihihi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki pakuk says:

        terima la knyataan yg you all sume xlayak jd model…xckp package…hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. rosh says:

    tak payah lah pakai camtuh…guna jer patung kan senang..
    spatutnya tubuh badan dia tuh tuk tatapan suami dia jer..
    nie abis satu Malaysia tengok….mmg RUGI lah suami dia sbb kecantikkan isteri dia di perlihatkan kpd mata lelaki lain..wallahualam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      bkn satu malaysia lar kawan…bahkan satu global nie yg tgk…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  6. gurlz says:

    alalalala kak dynas oi.ingatkan dah lepas keguguran ni ada sikit hikmahnye.rupanya tak pun….kak dynas tubuh badan n betis bunting padi tu apa kata kak dynas tayang dekat suami jer.geli geleman dah ni kami tengok.dari elok2 dah lawa terus jadi tak lawa.kalau taknak pakai baju kurung pun,pakaian tu bagilah berjenis sikit.kami tahulah musim2 nak raya ni org dah taknak amik upah menjahit….apakata gi la beli baju yang dah siap.ok renung2kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. kecHik says:

    buruknye dressup!!!!
    dynas tue cantik..tetibe pkei bju cmni….alahai…….
    xselere den nak nengok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. gurlz says:

    renungkan……
    dayusnya seorang suami apabila membiarkan isteri berpakaian begini.dayus tu bukan ajer suami tak dpt beri nafkah zahir batin.dayus juga bila suami membiarkan isteri berbuat begini.so renung2kan.jgn marah kalau orag panggil kamu tu dayus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      …kite xtau lg cerita disebaliknyer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • az says:

      dayus ni saya pernah dengar syarahan sorang ustaz..memang betul tentang istri yg peragakan body dia utk tayangan umum suaminya dikira dayus..lelaki dayus ni kalau mati tak sempat taubat memang neraka terus n tak cium bau syurga,sedangkan bau syurga tu dari jauh dah dpt bau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. puteriaquarius81 says:

    x sesuwei jer… x lawa pun .. huhuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. kuntilanak says:

    suke tgk dynas…lakonan die pun best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. AIN says:

    SEKSI SGT
    XMINAT AIH BJU DIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. badboy says:

    baju yg 1st n 2nd tak cantik.
    yang lain2 cantik..
    tahniah sbb da peningkatan n kesedaran nak memajukan diri..kita kene pandang dari sudut positif.
    klu nak berbalah tentang fesyen ni.tak sudah.
    cam aym ngn telur
    telur dulu atau ayam dulu..
    so kene bagi sokongan tuk org yang nak maju n meningkatkan diri.ada jer baju dia yg sopan..klu tak da pembeli yg beli bju seksi2 tak la dia di buat.tp ni mslhnya permintaan..
    lu pikir la sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      kompius aaa badboy…
      telur dulu ke ayam dulu…ish…pening pikio…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kuih pau says:

    Nampak buruk sangat kaki dia. sbb terlalu kurus. mcm org tua umur 70 thn.. yg dh tinggal tulang. muka memang la lawa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    aries ska lakonan dia…
    actually, dynas ni kat luar xda la seksi sngt…
    dia kan model…
    bla time nk prga bju, kna la ikut trend…
    klau x,xda la orng nk bli bju tu…

    kat luar, dia cam kita jga…
    biasa ja pkaiannya…
    aries ni bkn orng KL…
    jrng la jmpa artis2x ni..
    tpi dh 3 kli aries p butik dia..
    dynas orng yg prmah…
    cam tu gak ngan awal…

    kat luar pn cam tu gak dia pnya prgai…
    ok…
    bleh together ngan sapa ja…

    tpi aries mla prsan ksksiannya bla dia brlkon haru biru…
    trbliak gak la bji mta aries mndang dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ninikebayan says:

    tak sesuai la dia ni!!mata dia tu rasa mcm nak terkeluar besar sangat!!rasanya mata karisma kapoor pon kalah!!hehe..dia ni ada penyakit Thyroid ke??kata org sapa ada penyakit thyroid mata dia akan besar…berpunca dpd meneran semasa melhirkan baby dan ada juga berpunca dpd rokok,dadah dan minuman keras…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    pndai ar ninik ni ya?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. badboy says:

    ha3…dia tau sbb mcm dia..ko ngok la gambar dia tu..ha3
    teknik amik gambar salah dinaz ni..
    tu sbb nmpk pelik.dia tinggi sebenarnya
    ni gambar mcm amik dari posisi atas..so tu yg nmpk terencat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. beezeebowdy says:

    kalau pakaikan dia baju kurung pesak cotton tu.. and apply mekap nipis je.. heeee… mesti ayu habis..
    sebenarnya bersederhana lebih terserlah keayuan & kecantikan semula jadi tu… bertudung…? itu mmg tuntutan agama.. tapi depends la pd individu tu… dosa pahala pilihan sendiri… kita sbg sedara sesama Islam ni boleh nasihat tanpa jemu, kan….?

    salam to everibadi!! selamat pagi sume

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    salam bz..
    u are right…

    dynas ni mmg tinggi…
    prnh dlu aries p intrvw polis…
    siap polis tu kata g kat aries…
    ‘kita orng skrng nk cri polis yg tnggi2x…
    tnggi nya msti cam dynas…’
    trkjut gak la aries ni…
    aries ni dh la tnggi skit ja dri ella…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      kelakar la aries ni… salam 2 u 2
      by the way.. ella takleh jadik polis… esp. polis trafik.. kang kat simpang byk pulak keta yg langgar sesama sendiri… hahahaha.. dah dia lentok sana lentok sini… sume keta bang kat tgh2 yellow box tu.. hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • luvrina says:

        hello bz manyak lama xda dgr berita lindulah hahahaa… tau x chek kna ragut…. cian dia sampai kna jahit 10 jahitan simpati aku…. dynas….. aku minat dynas ni comel cantik down to earth very low profile lah…. tapi seksi tu rasa x baper seswei ngan dia….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • beezeebowdy says:

          woitttt!!!! rina la rina.. meh meh kite meriahkan nara ni…
          tuan rumah oo tuan rumah… ni kawan aku ni… kami berhijrah ke sini utk kebaikan… sbb sini lg behemah.. dr bulan mengambang penuh demam H1N1 yg bahasa *^&&&^& bagai tu… hahaha

          rina.. sian kat cekcekcekitaut yekk… xpe.. tak blh tido malam peragut tu… chheh!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • luvrina says:

          hahaha ko ni malu aku kna promote……. barang lama usah di kenang tapi kekadang singgah gak aku….. huhuhu tapi suka baca si cantik nara punya blog slalu update….. ko x bz ea bezzee?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • luvrina says:

        rindu kat kucing putih yg garang tu……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    real story la bz…
    aries ni mmg mnt pkaian sgram ni…
    tpi bla polis tu ckp gitu…
    ptus hrpan…
    :-)

    tpi, dynas ni mmg tnggi…
    cntk, xda la sngt…
    ok la…
    bleh bt duit jga la mka dia ni…
    even bkas jrwat batu pnuh muka…
    :-)
    aries mmg mnt dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      memang lawa pun… mcm aku cakap td la… kalau tak mekap tebal… pakai bajukurung cotton pun lawa.. pakai jeans ngan t-shirt pasar malam pun lawa… tapi betulla kawan kita kat atas tu cakap… angle photoshoot ni kurrreng… tu yg buat dynas nampak ketot mcm kene compressed… mekap pulak tak kena langsung.. & baju2… no komen la..

      sian kat aries ye… nak jadi polis tak dapat… takpe.. mudah2an dapat abang polis nanti yek… masin mulut aku.. dpt ASP gitu.. hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        hai bz…
        dynas lawa gak la…tp x comel…aku suke tgk muka yg comel2 gitu…hehehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • beezeebowdy says:

          ko comei takkk..??? mesti comei & bersinar bagaikan eclipse yek….
          hargai own beauty sume okay!! Allah cipta sume ada beauty nye masing2… kita jek yg tau diri kite sendiri..
          Sayangi diri sendiri sebelum kita syanagi org lain… kay beb!!
          kita semua beautiful!! Alhamdulillah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku?krg puji dr sndr org ckp perasan plak…
          tp klu aku ckp suke tgk yg comel…so bleh bayangkan la aku cmne…hehehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaki pakuk says:

          perasaan la pulak……sape nk pinjam cermin aku???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaki pakuk says:

          perasaan la pulak……ade sape2 nk pinjam cermin aku???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    mmg tul luv….
    dynas ni mmg low profile…
    pling ska dia…
    never look down pd ssiapa pn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • luvrina says:

      huhuhuhu entahlah mula2 aku x baper suka dia ni lps dia blakon dalam citer susuk…. aku minat gila kat dia…. aku tetap back up dia walau pun best fren aku x suka dia sbb dia ckp ex gurl boyfren dia muka ada iras dynas hahaha aku peduli aper aku tau dynas lagi comel dari ex gurl boyfren dia btul x?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. snow white says:

    haiz…o,klah 2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    ASP smua tua dh…
    tpi klau alang2x tu..
    biar OCPD la
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      pagi aries….
      yg akaka taula kan biasanya yg jadi OCPD ni kebanyakannya yg dh tua dn dh nk pencen tapi kalau aries nk jadi yg second leh ar

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    u all prsan x…
    napa cmmnt kta smua trlompat2x ar?
    dli time tyra ckap…
    aries xda prsan sngt…
    skrng cam dh mnjadi2x lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. pinkypanthers says:

    muka dia ni jenis garangkan…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    salam akak…
    tu la…
    bz sruh ambil ASP ….
    normally, orng pngkt cam gitu…
    bnyk dh tua…
    alang2x nk cri tua…
    baik yg tua trus….
    tu yg aries tlis OCPD…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      hahahaha… jgn ko dapat KPN cukup… dalam kuota tu.. insyaAllah abah dia approve… tak kisah la.. no. 2 ke, 3 ke.. 4 ke… asalkan dirahmati & diberkati orgtua & Allah Subhanahuwataala… kena redha pada takdir Allah & qada & qadar… wallahualam..

      hehehe.. masin mulut aku ni, aries… OCPD pun bak kata pinky.. pun boley maaa… janji ko bahagia, aries.. kami pun akan tumpang bahagia!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      kalau aries sanggup jadi yg second nnti akak tolong carikan hehehe…
      kat tpt akak duduk ni ramai….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. antOo says:

    hahaa mcm ni korg ckp cntik,kaki kering jek nmpk sume tulg2..dhla bj buruk,mcm ni ke y dktakn fshion girl zmn skrg…ee tlg la xde klass lgsg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. pinkypanthers says:

    huh akak lg aritu perasan aries ingatkan laptop akak yg punya hal…
    kesiankan dowang yg x tau msti dowang ingat dowang 1st…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    ha…mka dia nmpk grng skit…
    tpi aries mnt gak dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    tul la akak..
    klau nengok time bru kita prsan smua tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. gugu gaga says:

    cousin aku ada keje kat hosp tpt dia buat rawatan…
    mmg dia gugurkan kandungan pasal anak dia tu ada prob….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      betul ke ni gugu..
      nape sampai cam tu sekali..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gugu gaga says:

        rasanya kalau anak dia lahir problem lah kot.. cacat ke apa ke… niat dia kite x tau lah sama ada takut malu ke atau x nak susah kan baby dia..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      takziah la… kalau ada sebab yg mengharuskan… mmg harus dibuat, kan…
      kalau sengaja2 dia nak gugurkan mcm gosip2 sume tu cakap.. takkan la sanggup dia nak gugurkan anak yg dah 7 bulan dia kandung.. dah bersatu nyawa ngan emaknya.. hissyyy.. beh baik dia gugur masa mula2 tau pregnant kan…
      macam2 la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    bz…
    kalu aries kawen ngan OCPD…
    xkra 2nd ker, 3rd ker, 4th ker…
    aries pnggil smua orng kat BN ni…
    bt kndri bsar2x…
    tpi smua kna trun png la…

    tpi klau OCPD 1st….
    aries p bt kat KL sma..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      kata2 tu doa tau….
      heee… aku doakan aku doakan…. aaamiiinnnn…
      berkat doa kami. ni aries kat nara ni… entah2 ngan tuan rumah sekali tgh doakan ko ni…. hehehe…
      kalau kat penang.. heee.. aku nak ada lauk telur sotong kassim mustafa tu! hahaha sedapnye…..!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      ayoyo ni kalau ada ar dikalangan kita bini OCPD dia msti takit ngan aries…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aries_april says:

    xnk la akak oi…
    msin mlut akak n bz…
    mati aries kna pncung ngan mak…
    seram ja dngr akak…
    ttp citer la…
    :-)
    kta discuss bab dynas kan,
    mari kta smbg lain k?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. […] View original post here:  (GAMBAR)Terbaru Dynas Mokhtar […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. pinkypanthers says:

    eeee geram tul la dia jadik lagi cam ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. pinkypanthers says:

    bz dr komen2 ko yg lepas aku ada terbaca kisah dua ekor beruk yg x tau malu…
    masih cam tu lagi ke dowang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      baru tadi yg sekor spesis tine tu masuk kuar masuk opis-rumah tu… memang muke tak malu!!
      ada tak baca cite2 diorang dlm metro 3-4 hari lepas..??
      nampak sgt diorang mcm pakat jek nak publisiti murah.. mmg dah mcm adat plak.. dah dekat2 jek ngan court case.. mesti diorang saja2 jaja cite kat paper… cuba ingat balik yg lepas2.. sama jek kronologinya.. entah apa motifnye… nak kena sula jek jwbnya 2 ekoq tu! memainkan hukum & undang2 agama! heeee…. sengallll!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        bz tmpt keje ko dkt dgn tmpt 2 manusia tue ker??
        mcm ko tau sume jer….ker dlu ko abg angkat memey??huhuhu….gurau jer…..aku tgh boring ney…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • beezeebowdy says:

          biar lah rahsia… hehehe… aku cuma kuar bile gerhana… hehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          huh…xde maknanya!….ko mst sepupu sepapat memey kn??ble dia kna tangkap…ko dh xngaku sedara kn?kn?huhuhuhu…
          ko ney mcm ct la…biarlah rahsia…ku bsama dato k…muahahaha….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • beezeebowdy says:

          heeeee… aku dok area situ aaaa…. & keje aku pun sangkut paut gak ngan 2 ekoq tu… tang tu biarlah rahsia jugak aaaa….
          hari2 aku saksikan… si sengalll 2 ekoq tu!!!
          heeee…. kalau lah ko di tempat tu jadik jiran2 opis-rumah tu…ko rasa nak sumpit jek 2 ekoq yg tak tau malu tu!!!
          esp. pompuan yg gedik2 manja tu… heeeee…. rasa nak sagat2 jek muka propa dia tu kat bontot lesung !!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. rezab says:

    ehheheh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aries_april says:

    aries br nk tnya bz…
    akak dh tnya dlu…
    cam tu nk mrjuk la…
    :-(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      panggil nomiang pujuk naaaakkkkk…..???? hehehe
      dia mmg terrer bab pujuk2 ni…. hehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      sabar ya aries jgn mrajuk dulu kat sini xde OCPD yg nk pujuk…
      eeee aku geram tul bab2 camni tau x nk aje aku kesana lempang muka dua2 ekor
      yg jantan muka bkn main cam suci jerk…
      yg betina lak wat cam dia dianiaya…
      mmg sengal sesengalnya….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pening says:

    yg peningnye..yg da kawin ni…dorang dok seksi2 ni…laki depa x tegur ke…baik sungguh laki depa ye…ahakkk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki pakuk says:

      nk bt cmna..???laki depa pun sama ja…2 x 5 ar…xleh bt pa ar.duk umah saja ar….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. aries_april says:

    xnk la…
    nnti si memek tu mkn hti lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aries_april says:

    xmrh la tu…
    tu yg seksi…
    xpa la…
    kta jngn pkai cam gitu udh…
    tul x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. pinkypanthers says:

    kat ruangan muka dia mata dia yg paling besarkan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aries_april says:

    pling bnyk2x…
    nma eclipse pling sdp…
    tul x?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aries_april says:

    ha…nmpk bsar skit…
    trkjut nmpk flash kot?
    :-)
    tpi biasa ja la…
    ok g…
    xda la bsar sngt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. pinkypanthers says:

    kdg2 akak saja tanya ngan hubby akak tau aries tntang baju2 seksi ni kononnya nk suh dia belikan ke akak ckp nk pakai gi jalan2 dia blh kata apa tau pakai ar baju cam gitu abg kapakkn baju tu…
    fuh seb bek dia kata nak kapak baju kalau dia kata nak kapak akak aje naya…
    tapi dia mmg x suka akak pakai seksi2 di luar rumah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. pinkypanthers says:

    citer puteri beradu lakunan simemek tu dh startkn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. aries_april says:

    kalu dia kapak akak…
    si kmbr tu sapa nk jga…
    :-)
    lgi pn, dia syg akak…
    xkn dia nk bt cam gitu pn…

    orng klau ada agm..
    fkir baik bruk smua tu…
    dia xkn sruh bini dia p tyang body kat orng….
    even fmly sndri pn dia x ksi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aries_april says:

    mak aries ska sngt citer tu…
    aries pn tmpang skaki…
    :-)
    best jga la…
    tpi dia x bnyk lakon g citer tu,,,
    ats ktil ja…
    maybe hri ni start kot…
    smlm dh sdar…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. ati says:

    kot ya pun tak payah lah nak seksi2 sgt. cuba fikir….pakai seksi cam tu nak tunjuk kat siaper…..????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. pinkypanthers says:

    gambar dia yg no 2 tu x pakai kasut kelakar ar nengok kaki dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. pinkypanthers says:

    aries perasan x kat page Yasmin sebenarnya Lelaki tu masih ada lagi yg org duk kutuk arwah…
    dowang xde rasa bersalah ke erk…
    at least smpati ke kat arwah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. pinkypanthers says:

    wah dh makin mnjadi2 lak trlompat2nya arini yek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. hothotheat says:

    alahai..
    tade maket da..
    ta yah na show of body 2..
    haih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. kira-kira says:

    lor acik dynas nie igtkn da insap…upenye lom ag….
    xcute lor acik dynas pkai cmtur…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    biar la…
    laki dia xkta pa…
    kta jngan ikt la….

    ha akak.
    aries bru prsan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. pinkypanthers says:

    nara x kuarkn page yg panas2 sikit ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. pinkypanthers says:

    hehehe nmpak ketiak ya…
    itam sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. hamba allah says:

    apa yg berlaku pd diri dia selama ni…langsung tiada sebarang kekesalan…..pelik….tak takut mati ker?…tak pk ker dia dgn tak menutup aurat tu balasan di akhirat nanti camana??…suami, ibubapa dia tak tegur ker?…alhamdulillah aku dikurniakan suami dan keluarga tahu serba sedikit pasal agama ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aries_april says:

    nnti aries sruh kak nara kluar kn citer…
    ibu ank kmbr kantoi ngan suami krna asyik net ja…
    nk x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. aries_april says:

    smua orng mncri istr @ suami yg smprna..
    agr dpt mmbmbing kta d ms dpn…
    aries jga mhu yg bgtu…
    kta ni yg jahil ilmu jngan la smpai bt bnda yg blh mkn dr sndr…
    atleast sdr apa yg kta bt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. miss suka+suki says:

    . ak xberkenan la bju2 ea .
    . uhuhu . tp ak mnt kt dynas nie .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. aries_april says:

    suam2x kuku ja…
    tpi leh bncuk bt air kopi g…
    :-)
    hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. apit says:

    mak aiii…huduhnya kaki dlm gambar 2 tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. jull says:

    sama sj stail posing…..uweek…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. ham says:

    dynas sesexy cikgu sekolah tadika sial. dia beli kain dari Kamdar ye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. mekla says:

    tak takut mati tul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. artis m’sia yg x seksi ct je….yg lain klu x trsmbul memang x sah.rasenye dlu xdelah truk sgt dorang nih bfsyen,,gomen ptut adekan guideline cra artis ni brpakaian mcm dulu rmbut pnjng xleh msk tv……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. pening says:

    hanye suami yg dayus je..yg rela isterinye pakai seksi2 ni & jd tontonon org…betul x???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. ONCET says:

    mcm tak kene jer..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Andy Chester says:

    she’s beautiful

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Ayeen Roslan says:

    asal pic no tiga n empat cam pelik muka dynas ni??menakutkan.cam da tua sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aries_april says:

    orng nk ambl gmbr tu xreti la..
    that y nmpk mnktkan…
    tpi mmg pn gya model ambl gmbo cam gini….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. akula says:

    x paham la ngan artis malaysia ni kenapa la x bogel terus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Zaza Muhammad says:

    beb..agak2 aa dressing tu, awak tu wife org, cian hubby….
    isk..melampau aaa klu kate si Dynas ni sengaja gugurkan kandungan… akal ade ke diorg tu… dah 7 bulan, member terpaksa bersalin secara normal instead of operate sbb nk kuarkan arwah, ingat senang ke?!!! pastu kena plak berpantang cam org bersalin biasa, org lain berpantang ade baby sebelah, dia pantang sorg2… leh jadi meroyan tu klu jiwa iman x kuat… cian dia.
    Psl pakai baju seksi tu, betterlah dia elakkan especially yg ketat2. ade effect oo pada kandungan,,,len kali tgk aaa gak discovery channel tu, jgn le dok layan cenel hiburan sesgt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. amyra says:

    apalah kak dynaz ni ckp islam tp mcm pkian kafir haprak betoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. kiki says:

    make up nye dengan red hot lipstick tu buat dia nampak cem ya au au je.. huhuuhh uh lighting tak betolkot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. ? says:

    dont judge a book by cover..!!
    korg tgk luaran sje..
    tp dlmn siapa yg tahu..??
    korg btol2 kenal ke dgn dynas nih..??
    jgn nk bergosip mengumpat lah..
    nk cukup kan dosa lg..?? nk tambah berape byk..?
    byk lg keje2 yg berfaedah yg korg boleh buat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • emy@mysupreme.com.my says:

      bukan gosip….tp keyataann…
      apa2 pn ye la dia artis kena la gosip ckit…
      heeeee…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. emy@mysupreme.com.my says:

    knp penampilan dynas kurang ckit erk……..sapa yg ambil gambar tu erk….dynas cantik rasanya tp gambar ni mcm kurenggg.. ckit x cantik kannnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. TURBO63 says:

    laki ko x marah ke dynaz…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. TURBO63 says:

    aku tgk baju ko pakai semua nk tayang body… baik telanjang terus lg best aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. mokyah says:

    alamak turbo….suami dia yang suruh lah pakai mcm tu……jgn mare!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. faralie says:

    ish.. knpa dynas pakai baju cam tu.. even model pun, kita masih kna tau batas susila pemakaian.. tp nak bt cm ner.. husband dia x kesah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. farah nadia afiqah binti raya says:

    pakaian yang kurang menawan tidak sesuai di pakai oleh artis………..jgn marah……????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. puterikeju says:

    alahh… biax la kt dy.. dy artis..dy ada duet.. biax la dy nux pkay apa p0n..yg kita d0k ngutuk2 0wg..lg + d0sa.. tp dinas mmg santex+cun.. hahaha c;

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. puterikeju says:

    sbl0m kita nux ngut0k + hina 0wg.. kita cerminkan diri kita dlu..skunk byk gal yg b’tud0ng p0n sama ugax.. dy cekci2 dy p0n..jnji dy xkaco duet 0wg.. xpyah la amalkan sifat2 dengki kt 0wg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. otromen dyna says:

    Ermmm..tak tahu la aku dynas ooiii..bile makan,nk ikut mat salleh,bile berfesyen nak ikut mat salleh,bile berkawan nak ikut mat salleh..Pendek kate,Semua benda nak ikut mat salleh…Tapi bile nak basuh berak semua pakai air..xder plak pakai tisu macam mat salleh..Pelik ngan org melayu nie..bodoh….xder adab langsung…bongok!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. ice says:

    alahai.. ni pic dari on9 butik dynaz la.. beautiFOOLnara ni mmg tak de kje kn, curik pic org tu n letak kt dlm blog. “konon pic baru dynaz”dan baju2 yg dynaz pkai tu mmg fesyen skrg. lantak die lah nk seksi. klu betul korg2 sume ni SUCI, knp korg nk kutuk2 org, dan lempar kn bahase yg x begitu elok. klu betul korg nk tegur dlm cara bek,mmg sesame islam saling menasihati tp bkn dgn memaki org di dlm blog yg rata2 org membace. lantak la korg la pembace blog ni yg rata2 mmg suka guna bahasa yg kasar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. After using a whole cocktail of sports supplements, and reading the advice here and on so many other blogs and websites, Ive come to the conlusion that I am totally confused. I mean, what really, is the very best sport supplement pre workout drink to use? Ive tried Jack3d and No Xplode and all the rest, they all seem pretty similar to me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Nahar POwer says:

    i love kak dynaz leg so sexy yum2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. nak melancap aq tngok gmabar kaw .
    ahhhhh !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0