Written by AbangNara | December 1st, 2010

gambar anita sarawak

Lama tak dengar cerita pasal Anita Sarawak. Buat peminat-peminat Anita Sarawak, kami kongsikan kepada anda gambar terbaru Anita Sarawak. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kagumnya dengan keindahan masjid di seluruh dunia

P.S.S: Pakai Premium Beautiful ke Kak Nita?

gambar anita sarawak

gambar anita sarawak

gambar anita sarawak

gambar anita sarawak

gambar anita sarawak

gambar anita sarawak

gambar anita sarawak

gambar anita sarawak

Baca Yang Ini Pulak:-

201 responses to (GAMBAR)Terbaru Anita Sarawak

  1. ann says:

    bgs la da tkr kaler rambut yg asal. tp kalu tutup trus kepala tu lagiiiiiiiiiii BAGUSSSSSSSSSSSS!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 5
    • nz says:

      “ Pada akhir zaman akan muncul suatu kaum yang mencelupi rambut mereka dengan warna hitam seperti ‘bulu merpati’ yang mereka itu tidak akan mencium bau syurga. – Sahih Abu Daud & Nasai ”
      Akan terdapat banyak pengkritik, pembawa-cerita, penikam-belakang dan pengejek dalam masyarakat.
      Akan terdapat ramai anak luar nikah.
      - Abdullah Ibn Mas’ood (R.A.)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 181 Thumb down 8
      • wepp says:

        “Apakah hukum mewarnakan rambut mengunakan pewarna yang dinyatakan halal, walau pun bermacam-macam warna?”

        Hukum mewarnakan rambut (sabgh al-sha’r) adalah harus kecuali mewarnakan rambut dengan warna hitam berdasarkan satu hadis riwayat Muslim, no. 2102: Ubahlah warna uban ini akan tetapi elakkanlah daripada warna hitam (menghitamkannya).

        Warna hitam hanya diharuskan bagi mereka yang menghadapi penyakit beruban walaupun masih terlalu muda dan untuk muslihat perang. Namun mewarnakan rambut adalah makruh bagi golongan muda yang tidak bermasalah.

        Pengecualian dikhaskan kepada para isteri yang berbuat demikian atas permintaan suami atau diizinkan oleh suami.

        Hukum ini bertukar menjadi haram jika tiada tujuan tertentu seperti untuk suka-suka atau dengan niat yang bersalahan dengan panduan syarak seperti wanita yang berbuat begitu untuk menunjuk-nunjuk atau berhias-hias (tabarruj) mempamerkan rambut kepada bukan mahram dengan mengabaikan syariat menutup aurat dalam Islam.

        http://angenzzz.blogspot.com/

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • silantra_gurlz says:

          mewarnakan rambut dgn pewarna yg halal? ya..mmg halal…tp ble amek wudhu, sah ke? so, solat tu sah ke?? air x dpt melalui ke kwsn sepatutnya, bila rambut diwarnakan…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • una berry says:

          walaupun pewarna rambut tu diperbuat drpd bhn yg halal halal, perbuatan mewarnakan haram sebab warna tu menyaluti rambut, bukan meresap dalam rambut mcm inai. so air xdpt lalu. macam mana mandi wajib nak sah? mandi wajid xsah, solat pun xsah

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • love says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 17
  2. ummisarah says:

    scary face…bila laaa nak berubah yeaaa…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  3. aku serius says:

    She looks.. ageing.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  4. Bukan Artis says:

    wow body k.nita, ramping pinggang, jeles I tau!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
    • princess says:

      btol… ramping giler… mcm body ank dara…
      santekk……. pandai dia jg ……

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
  5. enot says:

    rahsia awet muda; akak cucuk sana cucuk sini dik.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
  6. SWEET says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 64
  7. nyonya says:

    die kaver leher yg dah tak tegang..eleh dah baye nenek2 dah.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  8. orang tua paling lawa di abad ini.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  9. naomey says:

    lg cantik klu pkai tdg..
    tp still cntik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aku says:

    insaf la dah tua dah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  11. gilo says:

    seriau ku nengok nenek ni…dia mkn apa ek?? mcm superimpose je kepala dgn bdn..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
    • silentgirl says:

      body die lawo sbb..die xmlahirkan ank kan? so..keep on maintaining je..maybe die jnis org yg health concious kot..tp muke die npk pelik..cm tegang kemain la. hmm..tp xbape nk gemar ble die dance ats stage bgai nk rak..over sehh. nk tjuk pe? u still ligat even sparuh abad da? xperlu kot..tantah kt umh suh bibik picit bdn. jd la cm adik u..noorkumalasari…(;

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 6
      • darla says:

        bdn die curve siott! muke cocok botox mne x tegang~

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • Faisya says:

          cemana dia jaga body camtu?…pergh, kalah anak dara!…bab maintaining body harus dijadikan cth buat wanita supaya kekal kelihatan cantik tapi tonjolkan pada suami je yer….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. nurelle says:

    wahhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. bunga says:

    BN nie mmg slalu amek gosip2 dari blog artis lain eh?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 7
    • artis bukan idola says:

      bangNara say ‘ aah..ak kaki plagiat …aper ko CIBOOK ??? “..kakaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bunga says:

        kecoh ape hal? Ade aku kaco hidop ko. Aku tanye kat BN bukan ko. Kecoh la lu mat!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  14. maria O says:

    MANTAP SIOT!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. adpie says:

    terlebih sudah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  16. terrarossa says:

    uishh…caner nk kurus cm dia nehh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. masz says:

    she look fresh..;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. sengal says:

    nenek nenek si labuh leher siang mengantuk mlm berjaga mencari cucu dimana..nenek ku kawin dengan…erm..dengan..erm….ermm sesapa jerlah..nenekoh nenek……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  19. Dayang sofea says:

    Kagum dgn bentuk badan kak nita..Mmg teringin nak dpt langsing Mcm tu ..half way je…hukhukhuk..! Caya lah k.nita !!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. kuku kaki says:

    boobs mantop! caya lah kak nita…klah anak dare tuuu

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  21. Breakeven says:

    ~dia mcm kucing.~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  22. lely says:

    cantik body anti nita…huhu… aku yg muda pon kalah..
    cam mano ni???

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. luvlavender says:

    mak oi…mantap!!! jeles nye tgk..huuu.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  24. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……………….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  25. aa says:

    nice!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. nape komen sy xlepas ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  27. akhirnyer lepas jugak komen syyyyyy…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  28. ade bace citer dia kt berita harian……..bagus memang bagus nek nita ni……prihatin………harap dia akan sedar & jadi muslim sejati………….amin…….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • :) says:

      dia ni lapan juta kali bagus dari artis2 yang buat statement “buat ape nak tutup aurat?itu bukan saya!”

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. syazni says:

    fewit!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. .... says:

    oh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. okie dokie says:

    oklah ni. dr penampilan sebelumnye. tp kalau btudung kan lg bagus.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. misskenyalang says:

    tapi kalau tutup aurat kan bagus

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. aku says:

    maintain muda ja..tp np perut buncit lak nih..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. cucuk says:

    errr… kenapa yang kat atas tu nampak besar dari biasa -..-

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. rebung says:

    selalu nampak muka AS ceria je, apsal kali ni bnyk gambar muka tak ceria…?
    tp badan maintain uuuuu…!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. Granite says:

    Agak2 part mana yang still original lagi nih? bijik mata la kot..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  37. RiRi says:

    nick ko tu sungguh kurg ajar…klu x suke pn jgn la letak nick gitu…pe la ko ni…rileks sudey..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 19
  38. syed says:

    fuyooooo… mletoppp…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    wlawpown usia sudah lanjut namun kak nita masih maintain….. stedy rahhh anita sarawak… kekalkan,….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Belacan~hangus says:

    laki bini gila glamer
    botox sana botox sini
    mulut pun dh mcm mulut angsa
    uban pun x berani nak tumbuh
    umur dah jauh senja
    masih lagi terkinja-kinja
    buat apa nak kumpul harta
    bukannya ada warisnya..
    bila ajal tiba mati katak ko berdua..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 6
  40. Reena says:

    Bikin tak hengaaat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. watever! yg pasti aku tetap minat lagu2 dia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. RiRi says:

    umur kak nita dh bpe eh?urat tegang je..hihi…

    dpt laki mat saleh..susah la nk bimbing dia..huhu..

    ape pn kak nita mmg diva tp di dunia je..hihi..

    kak nita dh smpai time tuk change ur style..pe pn aku suke kak nita ni…artis yg peramah..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  43. laila junhyung says:

    mmmmmmmmm…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Miss pocO says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 93
  45. apa2 ajer says:

    aku jumpa dia masa secretary week hari tu..mak aii…jeles tu…ngan body ngalahkan kita nie haa yang umur separuh dia..mmg mantop abis..cuma kalau nak compare originality nyer tu susah sikit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Miss pocO says:

    alhamdulillah…Syukur ke hadrat Allah…

    Semoga Allah mengampuni dosa2 hambaNYA…amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 226 Thumb down 2
    • isteri org says:

      ala mis poco..ape masalah die smpai nak men’siyal’ org..giler ke ape die ni

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 158 Thumb down 18
      • RiRi says:

        ntah nye..padahal knl sini je..yg dia nk sakit ati sgt nape?DENGKI dgn miss poco…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 1
        • eemmm says:

          wa rase kan…ade org iri hati ar ngan miss poco nii…ni mst de kne mngene ngan kmen2 psl nenek t kot xpun kmen2 psl artis2 ksyangan dieee…ade aku kesah……x puas hati hntam miss poco kat cni..biase arr klu da org dgki…mne x dgki klu komen die org dislike klu dah mulut cam longkang….xpe la miss poco…u jgn hrau kan sgt bdk akal cetek nii…abai kan jer…bkn dpt ape pun lyn bdk mcm nii…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
    • MissPocoChieeee says:

      amin………..amin…amin…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • Bom aTOM says:

      Janganlah korang layan makhluk2 ni. Diaorang tak puas ati kat Poco & Eclipse sebab tegur diaorang menyemak gaduh sesama sendiri kat Kad Kahwin Sheikh Muszaphar.

      Wei Margarita Estrada & Angkasawati dari Bulan, kalau korang nak komen, komen lah betul2, x kisahlah +ve ke -ve. Janganlah komen2 gaduh2 mcm budak2.
      Menyemak..Buang masa org lain nak baca komen sampah mcm korang.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • isteri org says:

        haha….abg nara da boleh tapis makhluk2 menyemak ni kasi get out of here….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • pari says:

        bkan nye korang je ke yg slalu mgutuk org kat BN,bkan nye korang je ke yg macam good2.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. cilipadi says:

    mak aiiii!!! kak nitaaa (version sengau)… xsilap aku la dia dok p oversea buat muka dia sana sini…nk senyum pong susah aku tgk sbb kulit dah ditarik kasi tegang…sian seksa oooo nak maintain menyakitkan…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. burit says:

    muka penuh dengan cucuk botox….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  49. burit says:

    muka penuh dengan cucuk boto x….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  50. puteri mayang sari says:

    hello… hello..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. puteri mayang sari says:

    insaf la k.nita.. tapi tetap mantain..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. kimchii says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 36
  53. hajimaru says:

    semoga sama2 lah kita mendapat hidayah dan bermujahadah di ambang bulan muharam ini..amin ya rabbal alamin..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  54. Taubatlah says:

    Salam. Sya istighfar byk2 bila baca komen2 dan nama2 korang yg tak sepatutnya………….astaghfirullahaladzim…………

    kpd misseclipseanjing misspocopunanjing ……..
    .nampak sgt mental awak tu tak stabil……………….
    sya nasihatkan baik awak jumpa pakar sakit jiwa skrg……sblum terlambat………..nanti mak bapak awak juga yg susah menjaga awak yg dah sakit mental tu………

    BERTAUBATLAH……………………………

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 203 Thumb down 39
    • gegeh says:

      kalau aku ni sebahagian dr BN ni dah lama aku block dia…mcm bagus sgt hanjing…huhuhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 191 Thumb down 28
      • kimchii says:

        hmmm..mdh2an la ALLAH bg hidayah kt diorang..
        hati tu dh hitam pekat kot.. org bg nsht tk nk dgr..
        cara prckpan dh tau orgnye cmane..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 16
  55. weiya says:

    rupa kau mcm mana yer..dok menganjingkan org…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 24 Thumb down 20
  56. weiya says:

    tak nak kata apa la…tp mcm ni la..lps ko mati…di padang…di hari penghitungan…sempat ker ko cr poco ngan BB nak minta maaf..salah ngan tuhan blh di ampun kan..salah sesama manusia..selagi manusia tu tak maafkan..ko jawab ler sendiri

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 177 Thumb down 92
    • isteri org says:

      haha..aminn weyaaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • feez says:

      weiya..kita tak payahla bising2..masing2 dah tua bangka, sedar tentang setiap tingkah laku masing..boleh beza dosa dan pahala..apa yang penting,marilah kita sama2 doakan semoga kak NITA mendapat hidayah dari Allah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. noname says:

    mm hareeeee!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. jubur poco says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 91
    • kimchii says:

      ni lg stu..
      konpem org yg sme..
      memg jahil n buta agama..
      jd ngko ingt nk nsht psl agama kt msjd jer ke?..
      bengap sungguh..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
      • jubur poco says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 33
        • pascual says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 97
      • jubur poco says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 154
    • naa says:

      ke comment ko ni ko yg like sendiri. bt id byk2 smpi berpuluh2 pastu like sendiri? pathetic..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
      • isteri org says:

        haha..memang die like sendiri,sape2 lawan die gak disliked kan..hehe juri professional kah si hanjin ni? hehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  59. bedol says:

    MANTOP…MELETUP!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  60. jubur poco says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 281
  61. lulu says:

    ada aku kesah?!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. pontianak says:

    GILE AH NICK KO..XBAIK MENGGELARKAN ORG SEPERTI ITU WALAUPUN ITU HANYE NICK NAME..KAN LEBIH BAGUS KALO KO DILAHIRKAN SEBAGAI ANJING..NAH !AMIK KO PUJIAN DARIPADE AKU!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 6
  63. T_T says:

    she’s so humble
    btw kak nita,all the best:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  64. pic says:

    asal mcm xbalace jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. al-lavendari says:

    pandai dia menjaga kesihatan dan badan dia !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. faridsukenyotnyot says:

    wooooowwwwwwww….
    boleh lemas kat pulau die nih…milf!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
  67. buek says:

    takpe miss poco, die ni memalukan diri sendiri je dgn wat gini.

    budak kecik kot,budak 9 thn kot..sebab budak budak je name calling ni. kan? adik, tau la cuti sekolah. pe kate gi baca buku harry potter..or dgr lagu justin bieber

    silalah wat account buekanjing

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 49
    • Tiffany says:

      ermmm…kalau setakat dlm sini je kot dia berani. org mcm ni memang takkan berani face-to-face. confirm punya!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 3
    • isteri org says:

      wehh..wehh korang tengok la org pengecut tu tu ..yang dok sibuk menganjing org tu..rated diri sendiri nmpak ..hihihi…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
  68. misspoco jahanam says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 189
  69. aku benci situasi sekarang says:

    nk gosip ke nk gado????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 33
  70. misspoco jahanam says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 336
  71. aku benci situasi sekarang says:

    bang nara…ape dah jadi kat site ni…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
    • dR HOUSe says:

      sbb tu le kot fop dh chow trus dri blog ni..sbb kerap sgt tgk org gadoh2 kot….

      i sndirik pn dh malas nk join klau gini..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  72. miss_pinky says:

    ADUH,NI NK KOMEN PIC KAK NITA KE NK MENGUTUK ORG.??
    ASL MISS POCO.? U AD WAT SAPE2 SAKIT HATI KE.?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  73. mariam says:

    “kak nita amalkan amek air smyang”

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  74. haha haha says:

    tangan anita sarawak cam tak dimamah usia sgtla..biase kalau dah umo cam dia ni paling obvious proses penuaan kat tangan la..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. lala says:

    dasat jgk perang mulut kat sini. em, anita sarawak. nape breast die nmpak semacam je. breast implant ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  76. ariisa says:

    WOW. Vast sungguh..umur cam nie pun msih bgetah lg..apa petua dia ek? I mean kulit halus/x der kedutz (botox ker apa oops!) & body slim menyelims..yg i tahu slalunye wanita umur cm dier ni pkai tudung, berisi & dh x nk rias2 muka ngan makeup..excpt yg datin2 kaya tu..lainlh kn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. MuJE says:

    mantap siotttt!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. naa says:

    manager blog,
    dh tiba masanya korg lantik admin yg leh kawal org2 yg bg comment kt cni. aku tgk mcm org tak penah sekolah je. bdk tadika pn lagi bertamadun.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 2
    • jubur poco says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 77
  79. siti tanjung says:

    gado gado manje gitew ha ha ha. Buat gelak je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Amoi says:

    Choiiii…Boobs kak nita ni ori ker?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. siti tanjung says:

    kak nita ni kalau becuti ke las vegas je peginye. Balik cuti spare tyre smue ilang. Muka lak tegang. Tak teringin p buat umarah dan haji pulak. Ape ada pd populariti kalau umo dh senja. Time mude kak nita cube nasib kat hollywood tp akhinye teperuk kat nite club vegas jugak

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  82. ambo says:

    pe laa..kalo ko ckp org anjing..ko 2 hanjeng..hanjeng 2 bwh lg traf dari anjing..siann budak ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
  83. joni says:

    dunia entertainment ini amat zalim maha kejam. Org tak d benarkan tua. D msia elok idup sampai 28 tahun je lepas tu boleh blah. Org duk sebuk mengingat kan kubur macam la itu problem mereka!!

    Kak nita bodi semua ok tapi wats up with abang punya rambut sampai jet black gitu? Too hard on the face la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. katak kodok says:

    Kak Nita cam muda lagi dari laki dia..
    Cayalah beb… umur dah lebih separuh abad, gaya dia…kalah artis muda. Artis muda sekarang ni byk tempek sana tempek sana nak cover muka tak lawa..
    Tengok kak Nita ni, pakai makeup nipis je pun tetap lawa…
    Part botox membotox dan cucuk mencucuk ni… dia punya pasal & dia punya duit nak buat tu…
    Korang-korang yg dok jeles & bersyarah mcm kalah guru agama tu sebenarnya tak mampu nak buat mcm kak Nita ni… dengkilah tu dgn org buat botox.
    Blog gini bkn tempatnya nak bersyarah & nasihat2 agama utk artis2 gini sebab diaorang tak baca langsung pun syarahan agama free korang tu… Buang tenaga jari utk taip je korang buat gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  85. budi says:

    k.nita cucuk vitamin C..tu pengakuan dia kat TV dulu..huhuhu..
    sepatutnya rambut dia dah beruban…tp masih hitam pekat..apa rahsia k.nita..heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dia ni tatau le camne rambut maintain hitam tp klu nk tahu ade petua org dulu2, berkesan beb. mak akak pun rambut still maintain hitam (umur 72), ade uban pun kena cari baru jumpa. Petua ni kena amalkan dr muda aa, klu ble mase bdk2 lai, klu baru skarang nk cuba, tak sure keberkesanannya. cara dia senang je, guna santan basi basuh rambut. amalkan sminggu skali ok aa, klu tiap2 hari, bkn rambut tu makin hitam tp takut botak laks kapla sbb santan yg pure ni leh tahan gak rege dia. tak aci santan paket atau serbuk erk. make sure santan tu basi, bkn fresh. jgn bimbang, rambut x busuk. rambut mak akak wangi je, dia suke letak bunga melur lam sanggul dia… so ble la cuba kpd sesiapa yg nk kekalkan rambut hitam, selain tu menyihatkan rambut gak. walaupun bertudung, tp kena make sure rambut kite sihat… wahhh melalut tajuk lain lai aku hik3x.. ampun bang nara, share petua org2 lama je…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  86. bella says:

    Woww, curve mantap! tapi boobs nya macam tak kena dengan badan. Silicon ke korang rasa?

    apa apa pung, respectttt berapa orang je umur cam dia yang ada figure cam dia!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Anito sarawak… So hot!! ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. lulu says:

    hello..nobody perferct ok!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. mangkok tingkat says:

    cucuk sana cucuk sini bley ler……dah tua gayut x sedar diri

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  90. HAHA says:

    SALAM….
    APA SUDAH JADI NI? GADUH SESAMA SENDIRI PLAK (KALAU SESAMA ISLAM DAH KES BERAT NI)..
    AKU TAU SEMUA NICKNAME YG MENGARUT DLM ENTRY NI ADALAH ORG YG SAMA.. DAH2 LA TU.. SI POCO TU XDE PLAK LEBIH2, KO PLAK YG EMOSIONAL X TNTU PSL..
    AKU DOK GELAK TGK KERENAH ORG2 YG RENDAH MENTALITI N CPT MELATAH NI. KALAU BERANI LETAK LA PIC SENDIRI PD SETIAP NICKNAME TU (JGN LETAK PIC ORG LAIN PLAK, NMPK SGT KO PENAKUT) AKU NK SGT TGK ORG YG RASA BAIK SGT TP MENGGELARKAN ORG LAIN DGN PANGGILAN YG ” LEBIH BAIK” X TNTU PSL… MALU LA WEH KALAU KO SEORNG YG BERAGAMA ISLAM..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 14
  91. asya says:

    susah nye nak jadi artis.. org tngok setiap inci.. gambar bnyk bsepah2….
    ntah brape bnyk dosa agak nye… hurmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  92. lemonate says:

    OMG!!!sorry to say dis tp…Mmg nampak weird n odd lah her face nie mmg botox + plastic surgery nie…confrm lah:D tp xngaku mcm ifa raziah+zahida rafik semua mengaku cool jerk…xperlu kot ckp juz bersih hati automatik cantex luar or mnm air msk, cukup tdo n blaa3x…mengaku sudeh org tak mengata:Dbut her body mmg 100% MANTAP!!!mmg terbaik:D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. aries_april says:

    eclipseanjing misspocopunanjing ….snggh krng ajr nickname ko…
    ko tau x btpa mulianya hti mrka brdua…
    ko tau x orng yg ko hanjingkan nma mrka tu slh srng 2 pregnant?
    u tau x yg bayi yg ssorng tu kndung jga ada prsaan…?
    apa ko ska hmba allah yg bkal mncl d dnia ni dlhirkan dngn kata2x yg bruk..

    x sngka bgitu rndh pmkiran ko..
    brtpa ko taksub dngn ssuatu yg x psti…
    I malu ngan skip u if u same wit me…
    sorng wnti…
    sorng wnta yg 1 hri nnt akan mngndungkan ank kpda suami kita..

    BTW…blik pda citer kak nita ni…
    I have no cmnt about her…
    klau dia botox ke…shaman ke…
    that her right…cam orng slma ni kta…dnia akhr zma..kbr msing2x
    yg psti…kita hnya mmpu mngur..even not face 2 face..atleast kita brsuara d sni…
    klau nk jmpa dia mmg la ssh..
    sapa la kita ni kan?
    :-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 0
  94. atok ku says:

    Die cucuk botok ker..? Bukan ker dia kate dulu utk kekal awet muda dia mengamalkan ambil air semayang..??? hehehehehehehhehe…………………

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  95. eemmm says:

    mcm mne x jd gduh nye klu da org yg d cri gduh 2 slalu bg komen yg bernas mlawan komen2 yg ntah pape ntah nii….yg x mosok d akal…ayat2 mghine org…cntoh yg anti kat miss poco 2 la….dorg ni bengang sbnr nyee coz komen2 dorg ni smue nye komen2 org x matang…ske mghine org…tgk ayat sdh laa…mcm dorg ni bgus sgt kerr…kat cni de calon2 org gile yg bleh anda vote klu rase dorg ni bgs sgt ker…ade aku kesah….haha…calon2 nye ialah : 1) misspoco jahanam …2) jubur poco…3) MissPocoChieeee…4)eclipseanjing misspocopunanjing…sbnr nye dorg ni dengki ngan mis poco…korg rse nme2 kat atas ni bgs utk di calon kan dlm ktegori ape eekkk…..ade aku kesah….haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
    • aries_april says:

      mmg tu hak dia orng…
      tp fkr la prsaan orng skt..
      kita ni mnsia biasa ja..
      ilmu x brpa nk ckp lg kat dada..
      mngur tu mlbihi ustazah2x…
      pdhl di otk ksng…
      bkn nk mngaibkan dia orng…tp…kita ni kna la trma pndpt orng sma..
      jgn fkr kita ni btl sja..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
      • eemmm says:

        mmg la hak dorg…tp nak ckp org biar arr b’pade2…jgn la smpai mcm nii…mggunekan bhse yg kesat…klu x ske pun komen die tgk jer arr xyah arr nak ckp bkn2… haiwan pun de prasaan ni kan kt sesame mnusia..otak dorg ni cetek arr i rase…hmmm…klu bnde yg d tgur 2 baik kne arr trime…ni x die rse die lg bgs sgt kot…ank sape la nii..tiade budi bahase lgsung….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
  96. March says:

    Bang Nara, kalau dah terang2 banyak yang unlike kan, why don’t abang Nara delete terus comment tu drpd entri nie. Tak guna jugak hidden coz org yang curious akan still nak belek apa yang tertulis, esp mcm yang ditulis oleh si “jahanam” nih. My two cents’ worth. What say you?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  97. TOngsiLot says:

    wa…..kulit muka dia kak Nita masi tegang…..tp leher kak nita dah mcm kulit leher lembu……

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  98. mawar merah says:

    kalau dah tua tu bawalah cara tua. Kepala tu tutup lah belum puas ke remaja….kubur kata mari rumah kata pergi hehe…bukan kak nita…..tapi nek nita

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. BlackBerry00 says:

    Dear Poco & Eclipse….

    We are always support both of you, guys….
    And even GBN Team knew it….

    Love Poco & Eclipse…and all GBN’s geng…..muahhhhh!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 1
    • eclipse says:

      tq kak…bkn sng org nak bg kite pahala….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 1
      • BlackBerry00 says:

        u r most welcome, dear…

        dorg tak tau mcm mana kt kenal each other…

        lebih akrab dr ape yg dorg nampak….

        a word for this kind of people…..

        ~~~ K . A . S . I . H . A . N ~~~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 113 Thumb down 1
        • aries_april says:

          yup..dia orng x knl each other..
          that y dia orng main hentam kromo ja kta kita…

          n mira brsykr d knalkan ngan BN…
          b4 this.mira x knl sapa tu poco…sapa tu eclipse….
          but…4 me..n till now
          mrka orng pling i hrmat as my sis…
          orng yg x knl both of them ja yg komen gna pala lutut

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  100. tOmEii says:

    kpd y bt nick nme bkn2 tu…
    sudh2 la cr gduh weii
    y dh leps tu leps la,,xkn stiap page korg nk cr psl kot..
    jgn cpt sgt nk melth..
    korg bt nick nme cmtu,smakn mnusia ngn haiwn seolh2 m’hina ciptaan ALLAH s.w.t.
    y korg bengang sgt dgn poco tu apsl…
    xkn korg dgki kot cz poco n kitorg2 sume ni pgkomen tegr kt cni..
    bt la cr matang cket…
    sndr ada otk,sndr pk la

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 1
    • BlackBerry00 says:

      ade otak ker..????!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 1
      • tOmEii says:

        kalu xde otk xleh plk diorg nk menulis kak…huhu
        otak ada tp slh gne la tue….
        ada urt ptus….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
    • yula says:

      sabarlah wahai kawan2 ku biar la dorang tu
      dorang tu gila dah tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
    • gaga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 151
  101. Bom aTOM says:

    Janganlah korang layan makhluk2 ni. Diaorang tak puas ati kat Poco & Eclipse sebab tegur diaorang menyemak gaduh sesama sendiri kat Kad Kahwin Sheikh Muszaphar.

    Wei Margarita Estrada & Angkasawati dari Bulan, kalau korang nak komen, komen lah betul2, x kisahlah +ve ke -ve. Janganlah komen2 gaduh2 mcm budak2 & guna perkataan biadap & mencarut!!!.
    Menyemak!!!..Buang masa org lain nak baca komen2 lain terbaca komen2 sampah korang.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 1
    • isteri org says:

      oo tuke name real diorg macm mana BOm Atom tau?..anyway sy jrg2 la komen..tengok isu2 tertntu….tp serius..miss poco n eclipse komen asanye tak la melampau mcm dua ekor tu…so miss poco n eclipse truskan buat xnmpak kt ‘dua ekor’ tu..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
  102. lalalala says:

    tegang semacam..maybe pakai botox tapi okla tak scary sgt..botox yang membuat aku seram mentengoknye ialah muka mak dara..rohana jalil..huahau

    bang nara..buatla entri psl anak rohana jalil yang cun tu..if i’m not mistaken..die artis kru group kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. die ni semuanya tegang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. pic says:

    tak payah layan org kafir ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. angelina says:

    1st, tolong diri sendiri dulu, org lain bukan nk tolon sgt pun just xnak terpalit sama. tolongggglah kami dan cucu cicit kami

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. Jubur Ko Meletop!!! says:

    Yang guna 4 nick biadap kat atas tu ADALAH ORANG YG SAMA…
    (4 dalam 1)

    SAKIT MENTAL AGAKNYA…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  107. gossip gurl says:

    baru la nampak senonoh sket rmbt hitam..kalo dulu..cm ah so..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Gilak Napasa says:

    OMG! Kulit muka tegang…tp kulit leher mcm lembu nak kena sembelih….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  109. ima says:

    hehhehe pndai die kaver leher die kn…kalu x kantoi la nnti ye x…pape pun smoga die akan berubah…doakan yg terbaik bt die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. anne says:

    hahaha….tegang cmne pon muka tu dia wat, tp tang leher mesti cover sbb tlalu byk kedut….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. mule la rmai nk jd ustazah..huhu..sblm nk nasihat org cermin diri sndri dulu..agk-agk ckup bgs br nasihat org..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  112. eemmm says:

    tau xpe..pelik…pelik..pelik…hmmm…nak nasihat nnt x mkn nasihat!!!die kte die lg hebat…so lu pikir arr sndri der…”Mne Yg Baik Jd Kan Tauladan!!!Mne Yg X Elok Jgn Jd Ekutan”mri kte fikir2 kan…slamat bramal =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  113. pocojdpocong says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 91
  114. pic says:

    gila la hang ni…
    msti pak hang bg nama kat hang yg jhanam ja kan
    kesian2 xckup kasih sayang ni bdk ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  115. yula says:

    4-4 ORG YG SAMA

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0
  116. Jubur Ko Meletop!!! says:

    perangai cam setan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  117. Korang ni…..
    klu ade pihak2 yg buat report kpd pihak yg berkenaan, kang ade IP yg kena block. klu setakat block kat blog ni ok lagi, kang semua website block IP berkenaan, haru. klu guna internet sendri, ok lah. tapi klu guna kompeni punye atau jabatan punye, siap le. kang tak psl2 bila management apply nk release block IP sure ade yg terkantoi, diaorg sure investigate puncanya..
    so kalau sekadar nak main2 atau berhibur, silakan, blog ni blog hiburan, don take it serious, tapi klu rasa tercabar andalah paling hebat menilai seseorg, klu berani sgt confrontlah, lagipun kebanyakan mereka2 disini know each other. klu setakat hanya berselindung disebalik nick name yg ntah apa2, u r a COWARD!
    I rest my case, thank you.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  118. marshmallow says:

    bang nara, do something..
    blog ni dah jd medan peperangan dah..
    gaduh2, maki2, carut-mencarut..
    tak best laaa..
    please do something..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. eemmm says:

    eeeemmm..btol 2..do smthing k…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. gosipgurl_fea says:

    Baru aku tau ada gaduh2 kat sini… anyway jgn take it TOO SERIOUSLY guys..this is just an internet blog..

    kat elispe, poco2..ngan aries.. u all memang best.peduli apa dorang nak maki ka apa2 jalah sebab dorang tu RANDOMS ja. asume ja as dorang nak lepaskan tekanan mental kat sini. cos everbody deserve to bloggin about watver in this forum.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • gosipgurl_fea says:

      tak gitu BN?? BN??? BN???? sonyap je takde pengakuan :P ..betulla tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. Anti Jumud says:

    Bro Nara patut delete entry ni sebab dengan adanya entry ni, maka makin ligat aktiviti maksiat, adu domba, kata mengata, penafian maruah, dan sebagainya dikalangan pelawat blog ini..Bro Nara patut hentikan ini..Sebab kalau Bro Nara tak up enttry ni, perkara ni tak terjadi. Saya boleh assume yang Bro Nara penentu kepada samada nak teruskan kekalutan ini atau tidak. Bro Nara tak boleh letakkan kesalahan seratus peratus kepada pelawat blog kalau mereka tak pandai menjaga mulut, sahamnya ada juga pada Bro Nara sebagai thread starter..

    Kepada pelawat blog, matanglah sikit..Mentang2 tak tahu siapa anda, anonimus, tak makna anda boleh keluarkan statement yang negatif saja, hidup anda ni negatif ke 24/7? Matanglah dalam mengeluarkan pendapat..Kita orang Melayu ada adab dan tatasusila. Anda nak jadi pelapis kepimpinan negara pada masa depan ke kalau perangai sorang-sorang macam ni. Jadilah orang Melayu yang disanjung tinggi, bukannya yang dipijak-pijak..CUBALAH MEMASING CUMA PILIH UNTUK JADI ORANG BAIK SAJA SETIAP MINIT..Bercakap merepek tapi orang tak tau anda siapa tu bacul dan pengecut namanya..Dalam blog berani lah londeh melondeh, cuba face to face tengok macamana.. Ada BRANNN?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0