Written by AbangNara | August 6th, 2010

gambar syella kamaruddin

Setelah melihat gambar Syella Kamaruddin (pelakon suam-suam kuku rasanya dia nie) versi bertudung dan versi tak cukup kain, kami ingin mencadangkan kepada dia agar kekalkan memakai tudung. Lebih cun, comel dan cute gitu. Macam baby dolls kami tengok. Memang sejuk mata memandang.

Oh ye, alang-alang bulan puasa dah dekat nie, kami ingin menyampaikan sedikit pesanan. Jangan terkejut apabila melihat tiba-tiba artis yang selama ini seksi tak hengat tiba-tiba muncul bertudung litup di dalam suratkhabar.

Itukan sudah menjadi kebiasaan artis-artis Malaysia. Masa inilah semua orang nak berbuat kebaikan. Kami amat menyokong usaha artis-artis ini. At least menghormati bulan puasa kan?

Cerita banyak tak guna, lagi gambar Syella Kamaruddin dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kami percaya anda sokong cadangan kami selepas melihat gambar-gambar di bawah. Terima kasih kepada FaridLife yang berkongsi gambar.

P.S: Hobi hujung minggu yang paling menarik abad ini ~~

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

62 responses to (GAMBAR)Syella Kamaruddin Yang Lebih Cantik Apabila Bertudung

  1. budaklagi says:

    bertudung utk photoshoot je.. xde apa yg mnarik pun… huu hu mudah2an terbuka pntu ati kearah itu.. bkn bertudung je .. tutup aurat skali.. insyllh

    0
    0
  2. Cik Rose says:

    Gilos apo??? seksi nye?

    0
    0
    • mika says:

      gaba kat atas katil tu cm kat hotel je.. mesti baru pas menjual ng dato mane ntah.huhuuu..x pun ng org yg ‘makan luar’

      0
      0
      • miss_pinky says:

        haaha.
        byk kn gambar kt hotel.
        kaki check in die ni.

        0
        0
      • pascual says:

        sdp je ko main nak menuduh org..ko nmpak ke?ko tau apa hukum nya menuduh zina???biar la dia nak buat apa pon.bkn hal ko pon..

        0
        0
  3. SWEET says:

    SEKSA AKU NENGOK

    0
    0
  4. opah.roxx says:

    ala..dulu muka penuh jerawat…dah cantik cmni pe lgi..huhu

    0
    0
  5. milixs says:

    pehe besau…muke iras nurul syuhada ckit

    0
    0
  6. wat eva... says:

    dia nie tauke butik pengantin…2 pun ada owg yg sponser kan..

    0
    0
  7. maya_arisa says:

    Syella ni dulu penyanyi. tajuk lagu die x silap aku ‘Menangis Dalam Hujan’ . Die penah citer die anak org susah, adik bradik ramai. Penah dgr die ade scandal ngn datuk mane ntah, tp Wallahualam. Dulu muka die teruk sgt coz msalah pimple, now mcm dh ok je…tp seksi la pulak. If betul btudung kan bagus. Mudah2an pintu hatinya terbuka. same2 kita doakn. InsyaAllah.

    0
    0
    • amy says:

      patut la macam pernah tengok dia ni.
      huhuhu. thanks sbb bgtau
      penat pk.
      ngee~~

      0
      0
      • i-phone 3gp says:

        baru nampak komen neh. T.T

        0
        0
        • rosh says:

          dia dh kawen ke blum??
          psl dulu ms dia duk nafikan Datuk sponsor tuh.,dia dh ada pakwe kan??..ke ms tuh dh btunang???..
          pastu senyap jer…..

          0
          0
        • mika says:

          ohhh……m inah ni…. artis sedih ni…. da lame dah die nii.. dr aku skolah lg.. x slap die involved nyanyi ms die sekolah tp x abis.. lagu ntah ape2 … komposer amik die nyanyi pun sbb asal boleh je die ni.. betul ckp tukangmkomen td.. die ni adik bradik ramai dua belas orang tuuuu..minah ni anak sulong…die pemnah bertunang ng usahawan..muke x ensem langsung ..minah ni main sebatt jerk..asal ade duit.. mamat tu la tolong kasi modal kat die bukak saloon..aku penah bc artikel die ni dulu..muda2 uka bisnes.. pastu senyapp je x jd kawen…agaknye die terpaksa buat mcm ni sbb da x larat hidup melarat kot.. huhu… ape pun sape penag bc mastika … die penah dinobatkan artis paling seksi di malaysia.. ms aku baca tu aku terus pitam…perasan gilerr… die penuh bangga dowhh cite kebirahan die tu… wartawan mastika tu pun gatal…

          0
          0
  8. bebeh says:

    mmg lawa btl die ni..mcm amoi2…kalo sksi..kalo pkai tdg lk cm arts indon gitu..tp seriously lawa r die….

    0
    0
  9. landax says:

    hanciir la peel dia ni~

    0
    0
  10. ~daknakaltomey~ says:

    dia belakon citer pe??? x knl pun dia ni

    0
    0
  11. elya says:

    dia ni anak sulung yg adik dia rmi tu ke? Spe tau?

    0
    0
    • i-phone 3gp says:

      x silap, tu Linda Hashim.
      Pelakon comel2 ayu tu.

      Btw, minah neh bukan penah menyanyi dulu eh?
      Dier guna nama Nursyella.
      Anyone?

      0
      0
      • natts says:

        i-phone, linda hashim tu org lain. syella ni org lain..dulu menyanyi,pah berlakon drama pun ada gak..adik beradik ramai.duk flat..dulu tau gak pasal dia.lama jugak dia senyap..tup2 ada balik ni haa..

        0
        0
        • i-phone 3gp says:

          ya..ya.. Linda hashim lagik cun+comel dari nursyella neh.
          Kalu timbul balik dengan kejayaan dalam bidang seni xpe.
          (contoh: macam Yuna.)
          Skali timbul dengan pakaian x cukup kain daaa…
          Baek jadik GRO je.

          0
          0
  12. i-phone 3gp says:

    Pergh.
    Macam dah kena “cucuk” banyak kali minah neh.
    Badan dah geleber giler.

    0
    0
  13. cili says:

    gebu siot, cantik tapi x glemer gak. xde aura. dulu ada org ckp gak suara dia pun klon ct nurhaliza. Dia ada berlakon tambahan drama sembilu dulu kat tv2.

    0
    0
  14. datin says:

    hehe.btul2.dia pnh citer yg dia hdp ssh dulu.even sampai sekolah pun tak sempat amik spm..tp bl dh sng,,,,cam ni la plk prngai…tapi cam amoi..cute juga

    0
    0
  15. aku says:

    dulu aku pernh tgok kisah fmily dier
    kuar dlm melodi klu xsilap
    parents jual nasi lemk
    tgok mmg daif
    tpi tup2, ada butik sbijik
    ckap usaha sndiri…tpi mmg xcaye r
    msti sponsorni

    0
    0
  16. tgk gambo mula2 okla…

    tgk yg bawah..mak aih…seksi bangat

    0
    0
  17. ayam says:

    barang baekkkk…mantapppp

    0
    0
  18. AG JUNIOR says:

    kalo cpt lupa diri mmg cenggini ar cara nye…
    sok kalo Tuhan tu tarik balik….

    0
    0
  19. acquagirlz says:

    memang di taja ni..tapi akan nak mengaku…bagi cucuk kat dato then leh dpt duit….biar lah dia dh tu jek cr dia tau nak bg mkn parent n adik beradik dia!

    0
    0
  20. cherish says:

    mak aku cousin ngan mak dia larh.. huhuhu.. but xbrape kenal sgt pon dia ni..

    0
    0
  21. mmg meletup2 pemakaian die ni….

    0
    0
  22. arieiza says:

    asal make up tebal gila..dh mcm bapok plak saya tgk..

    0
    0
  23. lulu says:

    kalau setakat ambik gambar bertudung saja nak dpt pujian org….. hentikn la …kucing pon muntah tengok …propaganda jer lebih ……

    0
    0
    • zul says:

      kahkahkah..ayat cam sial…tp aku suke…kucing pun muntah tgk…HAHAHAHAHHAHA

      0
      0
      • matchbox twenty says:

        aku x rasa dia amik gambar tu utk dapat pujian org kot. ntah2 sb nk jual tudung. gambar2 tu disiarkan kt sini pun aku x dia bg kebenaran.

        kalau amik duit orang, amik kereta orang, amik handphone tanpa kebenaran namanya mencuri.

        kalau amik gambar orang tanpa kebenaran, pastu post kt website sendiri, bukan mencuri la kot.

        kalau dia seksi, korang nk kutuk2. takdenya korang dapat pahala. tu bukan berdakwah namanya.

        mcm kalau ko mencuri daripada perompak. walaupun ko sedekah balik duit tu pun, xda halalnya.
        (paham x perumpamaannya?)

        0
        0
  24. sand says:

    erh..dah la pakai pendek2, then nak posing tak snonoh..lagi2 pic kt kete tu mmg tkleh blah la..

    make up tah brp inci tah..

    0
    0
  25. jimmy says:

    macam haram..

    0
    0
  26. jentayu says:

    takde ke ustaz2 minat nak ngorat…

    0
    0
  27. awek KL says:

    alhamdullillah..kalu berjaya mengekalkannya.

    0
    0
  28. Anna says:

    Pembantu rumah saya nak balik indon, kahwin. Dia dah hampir 10 thn dgn saya. Siapa la yang nak jaga anak saya nanti. Silab haribulan, saya pulak yang kena berenti kerja.

    Ada tak sesiapa yang ada tahu ada pembantu rumah yang baik & boleh dipercayai tolong inform boleh tak?

    0
    0
  29. pening says:

    ‘siksanya’ minah ni…nape la seronok sgt pakai baju yg x cukup kain..tunggu jela kain kafan balut tubuh tu..ish3..huhu..

    0
    0
  30. mmg mencocok mata betul….

    0
    0
  31. young says:

    xkenal tp nampak lebih muda bila pakai tudung. masa xpakai tudung nampak muka cam dah makcik2 dah

    0
    0
  32. rizzzzz says:

    Tah lah dia ni,,,
    Muka dia ada parut lagi skg ni (make up tebal mmg la tak nampak)
    Dia pakai tudung tu sbb nak tarik perhatian org jer kot (nak promote kedai pengantin dia jer tu)… Hutang banyak, hutang signboard pengantin pun tak leh nak bayar. Boyfriend dia skg ni kalau tak silap budak biasa jer (budak kl, rambut nya panjang mengalahkan rambut aku)..

    0
    0
  33. […] (GAMBAR)Syella Kamaruddin Yang Lebih Cantik Apabila Bertudung (53) […]

    0
    0
  34. […] (GAMBAR)Syella Kamaruddin Yang Lebih Cantik Apabila Bertudung (54) […]

    0
    0
  35. Alia Bleser says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  36. Evan Cedar says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  37. I am continually looking for good data on this subject. It can be hard to locate occasionally. With thanks!. I’ll check back again in your website from time to time for much more information.

    0
    0
  38. safa7232 says:

    pakai tudung ke tak bukan masalahnya.. yang penting awak tu orang melayu.. orang islam.. pk sendiri la..

    0
    0
  39. The new mam says:

    If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

    0
    0
  40. tebu manis says:

    siapa dia ni? tak kenal pun

    0
    0
  41. ayue says:

    pakai tudung tu dah ada sedikit hidayah Allah campakkan…mungkin x terbuka lagi hati sepenuhnya…kita doakan kehidupan dia lepas kahwin mjadi lebih baik, is3 solehah dan taat pada suaminya……

    doakan yg baik2 saja utk org…apabila kita berdoa utk org lain inshaAllah akan dtg kebaikan utk kita….

    0
    0