Written by AbangNara | August 6th, 2010

gambar syella kamaruddin

Setelah melihat gambar Syella Kamaruddin (pelakon suam-suam kuku rasanya dia nie) versi bertudung dan versi tak cukup kain, kami ingin mencadangkan kepada dia agar kekalkan memakai tudung. Lebih cun, comel dan cute gitu. Macam baby dolls kami tengok. Memang sejuk mata memandang.

Oh ye, alang-alang bulan puasa dah dekat nie, kami ingin menyampaikan sedikit pesanan. Jangan terkejut apabila melihat tiba-tiba artis yang selama ini seksi tak hengat tiba-tiba muncul bertudung litup di dalam suratkhabar.

Itukan sudah menjadi kebiasaan artis-artis Malaysia. Masa inilah semua orang nak berbuat kebaikan. Kami amat menyokong usaha artis-artis ini. At least menghormati bulan puasa kan?

Cerita banyak tak guna, lagi gambar Syella Kamaruddin dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kami percaya anda sokong cadangan kami selepas melihat gambar-gambar di bawah. Terima kasih kepada FaridLife yang berkongsi gambar.

P.S: Hobi hujung minggu yang paling menarik abad ini ~~

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

gambar syella kamaruddin

62 responses to (GAMBAR)Syella Kamaruddin Yang Lebih Cantik Apabila Bertudung

  1. budaklagi says:

    bertudung utk photoshoot je.. xde apa yg mnarik pun… huu hu mudah2an terbuka pntu ati kearah itu.. bkn bertudung je .. tutup aurat skali.. insyllh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Cik Rose says:

    Gilos apo??? seksi nye?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mika says:

      gaba kat atas katil tu cm kat hotel je.. mesti baru pas menjual ng dato mane ntah.huhuuu..x pun ng org yg ‘makan luar’

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss_pinky says:

        haaha.
        byk kn gambar kt hotel.
        kaki check in die ni.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pascual says:

        sdp je ko main nak menuduh org..ko nmpak ke?ko tau apa hukum nya menuduh zina???biar la dia nak buat apa pon.bkn hal ko pon..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. SWEET says:

    SEKSA AKU NENGOK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. opah.roxx says:

    ala..dulu muka penuh jerawat…dah cantik cmni pe lgi..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. milixs says:

    pehe besau…muke iras nurul syuhada ckit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. wat eva... says:

    dia nie tauke butik pengantin…2 pun ada owg yg sponser kan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. maya_arisa says:

    Syella ni dulu penyanyi. tajuk lagu die x silap aku ‘Menangis Dalam Hujan’ . Die penah citer die anak org susah, adik bradik ramai. Penah dgr die ade scandal ngn datuk mane ntah, tp Wallahualam. Dulu muka die teruk sgt coz msalah pimple, now mcm dh ok je…tp seksi la pulak. If betul btudung kan bagus. Mudah2an pintu hatinya terbuka. same2 kita doakn. InsyaAllah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • amy says:

      patut la macam pernah tengok dia ni.
      huhuhu. thanks sbb bgtau
      penat pk.
      ngee~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • i-phone 3gp says:

        baru nampak komen neh. T.T

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rosh says:

          dia dh kawen ke blum??
          psl dulu ms dia duk nafikan Datuk sponsor tuh.,dia dh ada pakwe kan??..ke ms tuh dh btunang???..
          pastu senyap jer…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mika says:

          ohhh……m inah ni…. artis sedih ni…. da lame dah die nii.. dr aku skolah lg.. x slap die involved nyanyi ms die sekolah tp x abis.. lagu ntah ape2 … komposer amik die nyanyi pun sbb asal boleh je die ni.. betul ckp tukangmkomen td.. die ni adik bradik ramai dua belas orang tuuuu..minah ni anak sulong…die pemnah bertunang ng usahawan..muke x ensem langsung ..minah ni main sebatt jerk..asal ade duit.. mamat tu la tolong kasi modal kat die bukak saloon..aku penah bc artikel die ni dulu..muda2 uka bisnes.. pastu senyapp je x jd kawen…agaknye die terpaksa buat mcm ni sbb da x larat hidup melarat kot.. huhu… ape pun sape penag bc mastika … die penah dinobatkan artis paling seksi di malaysia.. ms aku baca tu aku terus pitam…perasan gilerr… die penuh bangga dowhh cite kebirahan die tu… wartawan mastika tu pun gatal…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. bebeh says:

    mmg lawa btl die ni..mcm amoi2…kalo sksi..kalo pkai tdg lk cm arts indon gitu..tp seriously lawa r die….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. landax says:

    hanciir la peel dia ni~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ~daknakaltomey~ says:

    dia belakon citer pe??? x knl pun dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. elya says:

    dia ni anak sulung yg adik dia rmi tu ke? Spe tau?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • i-phone 3gp says:

      x silap, tu Linda Hashim.
      Pelakon comel2 ayu tu.

      Btw, minah neh bukan penah menyanyi dulu eh?
      Dier guna nama Nursyella.
      Anyone?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • natts says:

        i-phone, linda hashim tu org lain. syella ni org lain..dulu menyanyi,pah berlakon drama pun ada gak..adik beradik ramai.duk flat..dulu tau gak pasal dia.lama jugak dia senyap..tup2 ada balik ni haa..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • i-phone 3gp says:

          ya..ya.. Linda hashim lagik cun+comel dari nursyella neh.
          Kalu timbul balik dengan kejayaan dalam bidang seni xpe.
          (contoh: macam Yuna.)
          Skali timbul dengan pakaian x cukup kain daaa…
          Baek jadik GRO je.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. i-phone 3gp says:

    Pergh.
    Macam dah kena “cucuk” banyak kali minah neh.
    Badan dah geleber giler.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. cili says:

    gebu siot, cantik tapi x glemer gak. xde aura. dulu ada org ckp gak suara dia pun klon ct nurhaliza. Dia ada berlakon tambahan drama sembilu dulu kat tv2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. datin says:

    hehe.btul2.dia pnh citer yg dia hdp ssh dulu.even sampai sekolah pun tak sempat amik spm..tp bl dh sng,,,,cam ni la plk prngai…tapi cam amoi..cute juga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aku says:

    dulu aku pernh tgok kisah fmily dier
    kuar dlm melodi klu xsilap
    parents jual nasi lemk
    tgok mmg daif
    tpi tup2, ada butik sbijik
    ckap usaha sndiri…tpi mmg xcaye r
    msti sponsorni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. tgk gambo mula2 okla…

    tgk yg bawah..mak aih…seksi bangat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ayam says:

    barang baekkkk…mantapppp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. AG JUNIOR says:

    kalo cpt lupa diri mmg cenggini ar cara nye…
    sok kalo Tuhan tu tarik balik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. acquagirlz says:

    memang di taja ni..tapi akan nak mengaku…bagi cucuk kat dato then leh dpt duit….biar lah dia dh tu jek cr dia tau nak bg mkn parent n adik beradik dia!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. […] Read More: Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cherish says:

    mak aku cousin ngan mak dia larh.. huhuhu.. but xbrape kenal sgt pon dia ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. mmg meletup2 pemakaian die ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. arieiza says:

    asal make up tebal gila..dh mcm bapok plak saya tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lulu says:

    kalau setakat ambik gambar bertudung saja nak dpt pujian org….. hentikn la …kucing pon muntah tengok …propaganda jer lebih ……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zul says:

      kahkahkah..ayat cam sial…tp aku suke…kucing pun muntah tgk…HAHAHAHAHHAHA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • matchbox twenty says:

        aku x rasa dia amik gambar tu utk dapat pujian org kot. ntah2 sb nk jual tudung. gambar2 tu disiarkan kt sini pun aku x dia bg kebenaran.

        kalau amik duit orang, amik kereta orang, amik handphone tanpa kebenaran namanya mencuri.

        kalau amik gambar orang tanpa kebenaran, pastu post kt website sendiri, bukan mencuri la kot.

        kalau dia seksi, korang nk kutuk2. takdenya korang dapat pahala. tu bukan berdakwah namanya.

        mcm kalau ko mencuri daripada perompak. walaupun ko sedekah balik duit tu pun, xda halalnya.
        (paham x perumpamaannya?)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. sand says:

    erh..dah la pakai pendek2, then nak posing tak snonoh..lagi2 pic kt kete tu mmg tkleh blah la..

    make up tah brp inci tah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. jimmy says:

    macam haram..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. jentayu says:

    takde ke ustaz2 minat nak ngorat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. awek KL says:

    alhamdullillah..kalu berjaya mengekalkannya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Anna says:

    Pembantu rumah saya nak balik indon, kahwin. Dia dah hampir 10 thn dgn saya. Siapa la yang nak jaga anak saya nanti. Silab haribulan, saya pulak yang kena berenti kerja.

    Ada tak sesiapa yang ada tahu ada pembantu rumah yang baik & boleh dipercayai tolong inform boleh tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pening says:

    ‘siksanya’ minah ni…nape la seronok sgt pakai baju yg x cukup kain..tunggu jela kain kafan balut tubuh tu..ish3..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. mmg mencocok mata betul….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. young says:

    xkenal tp nampak lebih muda bila pakai tudung. masa xpakai tudung nampak muka cam dah makcik2 dah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. rizzzzz says:

    Tah lah dia ni,,,
    Muka dia ada parut lagi skg ni (make up tebal mmg la tak nampak)
    Dia pakai tudung tu sbb nak tarik perhatian org jer kot (nak promote kedai pengantin dia jer tu)… Hutang banyak, hutang signboard pengantin pun tak leh nak bayar. Boyfriend dia skg ni kalau tak silap budak biasa jer (budak kl, rambut nya panjang mengalahkan rambut aku)..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. […] (GAMBAR)Syella Kamaruddin Yang Lebih Cantik Apabila Bertudung (53) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. […] (GAMBAR)Syella Kamaruddin Yang Lebih Cantik Apabila Bertudung (54) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Alia Bleser says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Evan Cedar says:

    I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. I am continually looking for good data on this subject. It can be hard to locate occasionally. With thanks!. I’ll check back again in your website from time to time for much more information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. safa7232 says:

    pakai tudung ke tak bukan masalahnya.. yang penting awak tu orang melayu.. orang islam.. pk sendiri la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. The new mam says:

    If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. tebu manis says:

    siapa dia ni? tak kenal pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ayue says:

    pakai tudung tu dah ada sedikit hidayah Allah campakkan…mungkin x terbuka lagi hati sepenuhnya…kita doakan kehidupan dia lepas kahwin mjadi lebih baik, is3 solehah dan taat pada suaminya……

    doakan yg baik2 saja utk org…apabila kita berdoa utk org lain inshaAllah akan dtg kebaikan utk kita….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0