Written by AbangNara | May 19th, 2011

gambar nakal syahrini

Nakal sungguh artis Indonesia, Syahrini ini. Mungkin sebab kecewa kekasihnya Anang diambil orang. Mungkinkah Syahrini sedang berlatih menjadi the new Kris Dayanti. Aum ~~~~~~

Lagi beberapa keping gambar nakal Syahrini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Pesan Abang Nara, pss pss pss, kamu jangan nakal (sambung sendiri)

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (GAMBAR)Syahrini Yang Nakal, Aum ~~~~~

  1. zz says:

    LoLLL >.<

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 10
    • milly meow says:

      that’s why indonesia byk ditimpa musibah…wallahualam..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 126 Thumb down 9
      • aloy says:

        lumayan banget..wakaka

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
      • i'm malay says:

        pesal la naif sgt ko ni….ckp sbb tu kene musibah…damn~!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 12
      • cik pot says:

        tak lama lagi malaysia lak…tgk ler artis2 sekarang nie…makin menjadi2

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
    • milly meow says:

      that’s why indonesia ditimpa musibah!wallahualam.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 3
      • conan says:

        murahnye…harga dirimu. padan muka ditinggal anang. puan macam ni x patut amik bini

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 5
        • yanie hakim says:

          ni bkn mrah dh, mmg tk ada hrga dri lngsng.. memalukan kaum prmpuan sj adoyaii..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
        • secret says:

          hoho… slow2 dik yanie. bahaya statement kamu tu. bawak muhasabah diri. teguran mungkin boleh diterima. tapi awak menuduh. berat dosa tu dek. bahaya2.
          astagfirullah hal azim.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 8
        • matNisan says:

          cik yanie tu bukan menuduh der.. tp pndgn peribadi die tu mmg tepat. pmpn mcm ni mmg dlm klasifikasi dh xde harga dri pun. tgok gambar pun boleh nilai.. tp cmne Allah nak hukum die tu… Wallahualam la.. hrp bnde2 cmni boleh diambil iktibar,..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 4
        • yanie hakim says:

          secret, yni tk mnduh pun, itu hnya lah pndgan prbdi yni sj.. jgn pla pndai2 nk memtarkan kmen org lain ya, adoyaii..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
        • secret says:

          Bukan ape. secret tego ni, sekadar nak berpesan je. Secret mintak maaf ya. BUkan ape. Hanya Allah je layak nak hakimi kita semua. maaf la ye. kalau kalian tetap takleh terima pandangan secret.
          assalamualaikum

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • khalis says:

      uikk..orang malaysia ke indonesia nie,, kalau tak terkenal wat tak tau je a.nara.. bukanke artis kita ada lagi hebat2 untuk ditonjolkan..hehehe

      singgah di sini

      Gambar kantoi meraba dalam train

      Senarai hackers cun dari seluruh dunia?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • aloy says:

      lumayan banget seh jejeje

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  2. Saya says:

    dia ni muslim ke? kalo bukan muslim pun…eiiiwwwww!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  3. tiada nama says:

    1st???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  4. donut_cute says:

    terkojut den ingat kan artis malaysia mana la pulak

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  5. nooriesz says:

    nakalnyer….
    huhuhuhu
    wat ever la klu ko da suka..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  6. zz says:

    LoLL >.<

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  7. Zarina says:

    Maruahnya hilang seperti habuk ditiup angin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  8. Atam says:

    errrrr….~SPEECHLESS~

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  9. Awek kl says:

    macam muka maid aku jew….kuang kuang kuang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
    • xde sluor says:

      errr….umah ktne? maid bz x skg…errrr…dia ada offday x ahad ni..errrr…nk singgah umah jap ahad ni..boleh kan tante,ibu,puan,ma’am??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  10. lala says:

    kejadahnye pempuan nie..xlawa mane pun hadoi! -_-‘

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  11. nongkon says:

    salah satu penyumbang kedatangan hari kiamat dengan lebih cepat…insyaallah..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  12. akubukannamasebenar says:

    Ermm….tue la bahaya if dalam Hp kita , kita letak pic yang xsepatutnya kita letak ….BiLa daH keNe maCaM niH …HeBoH saTu duNia~~SpeecHLess…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  13. jane says:

    hmmm endon …..biasa la …ugama islam pon boleh suka hati keluar suka hati masuk ….kawin pon takyah tukar agama pon boleh… inikan pulak perkara macam ni ..apa dia org kesah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  14. shiro says:

    isk3..ce tengok kate middleton yang kawin tu pon tutop aurat siap tutup rambut g(hehehe). malu la sikit oi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  15. shiro says:

    isk3..ce tgk kate middleton yang kawin tu pon tutop aurat siap tutup rambut lagi(hehehe) malu la sikit oi

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. aleesya says:

    saya belajar dekat indonesia. memang orang dekat sini sosial. kalau tgk movie mereka, memang berpeluk, cium perkara biasa. Bila dah datang sini baru saya tau situasi sebenar. pengacara TV pon sangat seksi. so, no wonder la kalau artis artis popular kena cekup tangkap gambar macam tu.

    mintak dijauhkan bala untuk kita semua. doa sahajalah agar hati mereka berubah ke arah kebaikan. untuk artis Malaysia, jagalah maruah diri anda. Jgn sampai jgn macam artis seberang.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
  17. Anabobo says:

    Pelacur pon xde nk tgkp pic cmni.xtw malu pnye pmpn.sng2 kne pgang gan jntan.ko igt dorg suke2 je ke?dorg nk body ko jela bdoh !

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  18. cik wiwin says:

    ala.. abg nara ni kan blog hiburan je..bkn blog gamba terlampau..xmo la tgk2 gamba mcm ni dh abg nara..buat tambah dosa mata je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • moshimoshi says:

      betul tu cik wiwin!!!gambar terlampau sangat xpayah tunjuk bang nara oiiii.~~!!!~~!!!

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  19. Jabun says:

    pose baju biru mantap..

    kankang tu buka luas ckit..

    “hai tunggu aku ke” ? hehehe

    waduh2 tetaknya lumayan

    bisa bikin lemas sih..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  20. Piston Pecah says:

    wow! hot benar deh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. mia says:

    wei…artis dan orang malaysia pun sama. cuma bezanya tak terkantoi mcm ni. doakan saja mereka insaf . tak perlu kita tambah dosa untuk mengutuk mereka.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  22. fadly says:

    helloooo… nie laman blog LUCAH ker!?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  23. Farah says:

    asal Abg Nara kluarkan tajuk and gambar mcm ni..patutnya Abg Nara tak patut keluarkan gambar2 mcm ni..mmg la nnti orang kate tak nk tngok x payah la bukak tp mslhnya kalo bc tajuk len pn akan trpndang gmbr mcm ni..KECEWA NGN SIKAP ABG NARA YANG KELUARKAN TAJUK MACAM NI!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  24. WHY says:

    Takya la sebok upload gambar artis luar negara yg bgini..
    kat malaysia pun ada ramai artis yg begini!!
    ARTIS MALAYSIA PUN ADA YG TERER BAB2 MCMNI!!

    sblm kutuk artis luar,tengok dulu artis kita kat malaysia ni yeee…….

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  25. ader2jer says:

    pompuan yg kiss2 & nmpk ‘buah betik’ tu adik shahrini, shahrani namanya,,muka diorg memang mirip..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  26. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    terok nye minah jambu tengok gambar2 nye shahrini ni ! dh macm sun kacang dal la pulak ! eeeeeeeee minah jambu pn seksi jugak tapi takde lah nk pelok2 jantan2 sengkek ,macm ni ! tak ada klas !! shahrini ni cantek tapi perangai tak klas ! tapi shahrini tk boleh chelen minah jambu lah ! minah jambu kalau pakai baju minah jambu suka yg jarangggggggg !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • Amier says:

      Yeah!!…baju jarang dengan bilik lampu bercahaya merah agak sedikit malap dengan lagu romantis dipasang perlahan.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  27. suri says:

    kes meroyan xmendapat lame ke hape neh.. :)) pompuan2..makin murah skang neh..haiishhhh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • ..... says:

      woi suri,

      x payah laaa tulis pompuan2..macam kate kat semua pompuan jew… jaga ayat tu skit! betina nie buat hal semua pompuan kena erk?????

      hodob
      gongneb….

      * baca terbalik.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • cik karma says:

        yucckkk! jijik dan kotor pompuan nih,..thuii!! agaknya dah biasa kat indon pompuan mcm dia nih.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • suri says:

          xkius me..yg makcik nk terasa neh pehal? aku pn pompuan jgk.. kalo ko xcmtu, xpyh la nk emo2.. tibe2 nak sentap..

          lg skali..kalo ko xcam tue xpyh nk sentap2.. :) chillex..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
        • suri says:

          xkius me..aku pon pompuan jgk..da mmg kenyataan pompuan skang mmg cmtu..

          kalo ko xcmtu xpyh la nk emo2..
          chillex suda..siap carutan ag..iskhhhh…
          xpsal2 dok sentap..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  28. chick says:

    ptt pun si Anang 2 xndak…dah barai banget…sih

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  29. salam abg nara… em kita kdg2 singgah gak kat cni… tapi nk tgur la sket, abg nara klu nak post gambar2 seksi pon cover la sket tmpat2 sensitif tu ek, buat blur ker bahagian tuh, kita plak tumpang malu, hahai segan uit, just pringatan buat diri sdiri ugak (^o^)v

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  30. Amier says:

    Apa tu?? Gambar terakhir sekali macam nak gangbang aje..kuat nafsu seks perempuan ni.

    Tapi tengok dada bertelor dan muka lawa…berselera jugak.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  31. “The greater danger lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.” – Michelangelo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Mizfitmumma says:

      pics yg nie ada yang bukan Syahrini tapi adik dia Aisyahrani..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  32. Chan Connor says:

    “You measure the size of the accomplishment by the obstacles you had to overcome to reach your goals.” – Booker T. Washington

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  33. semoga dia mendapat hidayah dari allah s.w.t untuk bertaubat..sesungguhnya setiap manusia melakukan kesilapan..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    oi suri kau buat bodoh je ape yg orang kt atas komen ! orang komen lain diorang jawab lain ! ni menti jenis tak tau baca ni buta huruf ! dulu mak diaoarng antar gi sekolah tapi diaorang gi mandi sungai ! bogel pulak tu !!!!!! ha ha ha …….ha ha ha …..boleh mampos !!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • zaia says:

      haha..ni msti prnh ngintai2 org mndi sungai yg bogel2 tu..
      minah ponteng sbb nk ngintai yg bogel tu wahahah..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  35. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh amier ! tkde benda lain ke kau nk tengok ???? asek2 mate kau kt situ je ??? lama2 nanti rabon mate kau ! he he…………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kau ni zaia pandai2 je komen minah jambu gi ngendap orang mandi ….kalau minah jambu nk ngendap minah jambu tk suka ngendap pompan mandi tau ! minah jambu suka ngendap jantan yg mandi sungai wow !!!! tkde perkataan lagi yg minah jambu nk luah kan kate2 ! WOW!!! he he ….. kau zaia kalau nk ngendap jantan mandi sungai jangn lupa ajak minah jambu ok minah jambu sukaaaaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  37. nikton says:

    alah …kenapa sebuk sangat dgn artis2 Indon ? Apa yg hebat sangat ni? Ni hanya lah satu lagi ppuan giler attention maa…. kentut pon busuk juga.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. bullsit says:

    kesian orang malay yng cakap malayu negh…
    Tak punya money maid pun jadi :p..
    Mending masturbate jak lah kau sono pada kau buat dosa yg besak…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0