Written by AbangNara | May 19th, 2011

gambar nakal syahrini

Nakal sungguh artis Indonesia, Syahrini ini. Mungkin sebab kecewa kekasihnya Anang diambil orang. Mungkinkah Syahrini sedang berlatih menjadi the new Kris Dayanti. Aum ~~~~~~

Lagi beberapa keping gambar nakal Syahrini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Pesan Abang Nara, pss pss pss, kamu jangan nakal (sambung sendiri)

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

gambar nakal syahrini

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (GAMBAR)Syahrini Yang Nakal, Aum ~~~~~

  1. zz says:

    LoLLL >.<

    0
    0
  2. Saya says:

    dia ni muslim ke? kalo bukan muslim pun…eiiiwwwww!!

    0
    0
  3. tiada nama says:

    1st???

    0
    0
  4. donut_cute says:

    terkojut den ingat kan artis malaysia mana la pulak

    0
    0
  5. nooriesz says:

    nakalnyer….
    huhuhuhu
    wat ever la klu ko da suka..

    0
    0
  6. zz says:

    LoLL >.<

    0
    0
  7. Zarina says:

    Maruahnya hilang seperti habuk ditiup angin…

    0
    0
  8. Atam says:

    errrrr….~SPEECHLESS~

    0
    0
  9. Awek kl says:

    macam muka maid aku jew….kuang kuang kuang

    0
    0
    • xde sluor says:

      errr….umah ktne? maid bz x skg…errrr…dia ada offday x ahad ni..errrr…nk singgah umah jap ahad ni..boleh kan tante,ibu,puan,ma’am??

      0
      0
  10. lala says:

    kejadahnye pempuan nie..xlawa mane pun hadoi! -_-‘

    0
    0
  11. nongkon says:

    salah satu penyumbang kedatangan hari kiamat dengan lebih cepat…insyaallah..

    0
    0
  12. akubukannamasebenar says:

    Ermm….tue la bahaya if dalam Hp kita , kita letak pic yang xsepatutnya kita letak ….BiLa daH keNe maCaM niH …HeBoH saTu duNia~~SpeecHLess…

    0
    0
  13. jane says:

    hmmm endon …..biasa la …ugama islam pon boleh suka hati keluar suka hati masuk ….kawin pon takyah tukar agama pon boleh… inikan pulak perkara macam ni ..apa dia org kesah….

    0
    0
  14. shiro says:

    isk3..ce tengok kate middleton yang kawin tu pon tutop aurat siap tutup rambut g(hehehe). malu la sikit oi

    0
    0
  15. shiro says:

    isk3..ce tgk kate middleton yang kawin tu pon tutop aurat siap tutup rambut lagi(hehehe) malu la sikit oi

    0
    0
  16. aleesya says:

    saya belajar dekat indonesia. memang orang dekat sini sosial. kalau tgk movie mereka, memang berpeluk, cium perkara biasa. Bila dah datang sini baru saya tau situasi sebenar. pengacara TV pon sangat seksi. so, no wonder la kalau artis artis popular kena cekup tangkap gambar macam tu.

    mintak dijauhkan bala untuk kita semua. doa sahajalah agar hati mereka berubah ke arah kebaikan. untuk artis Malaysia, jagalah maruah diri anda. Jgn sampai jgn macam artis seberang.

    0
    0
  17. Anabobo says:

    Pelacur pon xde nk tgkp pic cmni.xtw malu pnye pmpn.sng2 kne pgang gan jntan.ko igt dorg suke2 je ke?dorg nk body ko jela bdoh !

    0
    0
  18. cik wiwin says:

    ala.. abg nara ni kan blog hiburan je..bkn blog gamba terlampau..xmo la tgk2 gamba mcm ni dh abg nara..buat tambah dosa mata je…

    0
    0
    • moshimoshi says:

      betul tu cik wiwin!!!gambar terlampau sangat xpayah tunjuk bang nara oiiii.~~!!!~~!!!

      0
      0
  19. Jabun says:

    pose baju biru mantap..

    kankang tu buka luas ckit..

    “hai tunggu aku ke” ? hehehe

    waduh2 tetaknya lumayan

    bisa bikin lemas sih..

    0
    0
  20. Piston Pecah says:

    wow! hot benar deh

    0
    0
  21. mia says:

    wei…artis dan orang malaysia pun sama. cuma bezanya tak terkantoi mcm ni. doakan saja mereka insaf . tak perlu kita tambah dosa untuk mengutuk mereka.

    0
    0
  22. fadly says:

    helloooo… nie laman blog LUCAH ker!?

    0
    0
  23. Farah says:

    asal Abg Nara kluarkan tajuk and gambar mcm ni..patutnya Abg Nara tak patut keluarkan gambar2 mcm ni..mmg la nnti orang kate tak nk tngok x payah la bukak tp mslhnya kalo bc tajuk len pn akan trpndang gmbr mcm ni..KECEWA NGN SIKAP ABG NARA YANG KELUARKAN TAJUK MACAM NI!!!!!!!

    0
    0
  24. WHY says:

    Takya la sebok upload gambar artis luar negara yg bgini..
    kat malaysia pun ada ramai artis yg begini!!
    ARTIS MALAYSIA PUN ADA YG TERER BAB2 MCMNI!!

    sblm kutuk artis luar,tengok dulu artis kita kat malaysia ni yeee…….

    0
    0
  25. ader2jer says:

    pompuan yg kiss2 & nmpk ‘buah betik’ tu adik shahrini, shahrani namanya,,muka diorg memang mirip..

    0
    0
  26. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    terok nye minah jambu tengok gambar2 nye shahrini ni ! dh macm sun kacang dal la pulak ! eeeeeeeee minah jambu pn seksi jugak tapi takde lah nk pelok2 jantan2 sengkek ,macm ni ! tak ada klas !! shahrini ni cantek tapi perangai tak klas ! tapi shahrini tk boleh chelen minah jambu lah ! minah jambu kalau pakai baju minah jambu suka yg jarangggggggg !!!!!

    0
    0
    • Amier says:

      Yeah!!…baju jarang dengan bilik lampu bercahaya merah agak sedikit malap dengan lagu romantis dipasang perlahan.

      0
      0
  27. suri says:

    kes meroyan xmendapat lame ke hape neh.. :)) pompuan2..makin murah skang neh..haiishhhh

    0
    0
    • ..... says:

      woi suri,

      x payah laaa tulis pompuan2..macam kate kat semua pompuan jew… jaga ayat tu skit! betina nie buat hal semua pompuan kena erk?????

      hodob
      gongneb….

      * baca terbalik.

      0
      0
      • cik karma says:

        yucckkk! jijik dan kotor pompuan nih,..thuii!! agaknya dah biasa kat indon pompuan mcm dia nih.

        0
        0
        • suri says:

          xkius me..yg makcik nk terasa neh pehal? aku pn pompuan jgk.. kalo ko xcmtu, xpyh la nk emo2.. tibe2 nak sentap..

          lg skali..kalo ko xcam tue xpyh nk sentap2.. :) chillex..

          0
          0
        • suri says:

          xkius me..aku pon pompuan jgk..da mmg kenyataan pompuan skang mmg cmtu..

          kalo ko xcmtu xpyh la nk emo2..
          chillex suda..siap carutan ag..iskhhhh…
          xpsal2 dok sentap..

          0
          0
  28. chick says:

    ptt pun si Anang 2 xndak…dah barai banget…sih

    0
    0
  29. salam abg nara… em kita kdg2 singgah gak kat cni… tapi nk tgur la sket, abg nara klu nak post gambar2 seksi pon cover la sket tmpat2 sensitif tu ek, buat blur ker bahagian tuh, kita plak tumpang malu, hahai segan uit, just pringatan buat diri sdiri ugak (^o^)v

    0
    0
  30. Amier says:

    Apa tu?? Gambar terakhir sekali macam nak gangbang aje..kuat nafsu seks perempuan ni.

    Tapi tengok dada bertelor dan muka lawa…berselera jugak.

    0
    0
  31. “The greater danger lies not in setting our aim too high and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark.” – Michelangelo

    0
    0
  32. Chan Connor says:

    “You measure the size of the accomplishment by the obstacles you had to overcome to reach your goals.” – Booker T. Washington

    0
    0
  33. semoga dia mendapat hidayah dari allah s.w.t untuk bertaubat..sesungguhnya setiap manusia melakukan kesilapan..

    0
    0
  34. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    oi suri kau buat bodoh je ape yg orang kt atas komen ! orang komen lain diorang jawab lain ! ni menti jenis tak tau baca ni buta huruf ! dulu mak diaoarng antar gi sekolah tapi diaorang gi mandi sungai ! bogel pulak tu !!!!!! ha ha ha …….ha ha ha …..boleh mampos !!!!!!

    0
    0
    • zaia says:

      haha..ni msti prnh ngintai2 org mndi sungai yg bogel2 tu..
      minah ponteng sbb nk ngintai yg bogel tu wahahah..

      0
      0
  35. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh amier ! tkde benda lain ke kau nk tengok ???? asek2 mate kau kt situ je ??? lama2 nanti rabon mate kau ! he he…………

    0
    0
  36. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kau ni zaia pandai2 je komen minah jambu gi ngendap orang mandi ….kalau minah jambu nk ngendap minah jambu tk suka ngendap pompan mandi tau ! minah jambu suka ngendap jantan yg mandi sungai wow !!!! tkde perkataan lagi yg minah jambu nk luah kan kate2 ! WOW!!! he he ….. kau zaia kalau nk ngendap jantan mandi sungai jangn lupa ajak minah jambu ok minah jambu sukaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  37. nikton says:

    alah …kenapa sebuk sangat dgn artis2 Indon ? Apa yg hebat sangat ni? Ni hanya lah satu lagi ppuan giler attention maa…. kentut pon busuk juga.

    0
    0
  38. bullsit says:

    kesian orang malay yng cakap malayu negh…
    Tak punya money maid pun jadi :p..
    Mending masturbate jak lah kau sono pada kau buat dosa yg besak…

    0
    0