Written by AbangNara | December 14th, 2011

Lama menyepi Ayu OIAM atau pun nama sebenarnya Ayu Damit. Tup-tup wajah suami dan anak-anak yang ingin disorokkan selama ini terpampang jua. Khabarnya Ayu terupload gambar-gambar ini di laman Facebooknya. Mungkin Ayu terlalu teruja untuk mencuba teknologi baru sampai tak terperasan yang dia terupload gambar suami dan anak-anaknya.

gambar ayu dan suami

Kacak kan suami Ayu? Daripada gaya gambar di atas, nampaknya suami Ayu seorang yang happy go lucky. Yang paling nyata, kebahagiaan terpancar di wajah mereka berdua. Semoga kebahagiaan ini berkekalan sehingga ke hujung hayat. Lagi gambar Ayu dan anak-anaknya dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar ayu dan suami

gambar ayu dan suami

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to (GAMBAR)Suami Dan Anak-Anak Ayu OIAM

  1. rarra says:

    am i first??..hahha *ada org kesah :P

    0

    0
  2. dh nikah elok2.. beranak elok2.. nak sorok sgt apsal?? tunjuk jer.. bkn tunjuk gambar bogel pun

    0

    0
  3. asal kau bahagia tak amek laki orang sudey dek

    0

    0
    • somebody says:

      anak suami ayu ni satu tadika ngan anak i (anak fisrt wife dia) dorg bercerai pun sbb ayu ade affair ngan dak lelaki ni….sian 1st wife dia……..merana…..thn lps ayu ade gi kg aku…….gi melawat madu dia…….tp org kg pun x kenal sape…..yelah x glamour mane pun……

      0

      0
      • adeakukesah? says:

        MCM KIAH PROPA JE KAU NI. mesti kau ni internet bergerak kan?

        0

        0
      • esah says:

        aa….jgn salahkan ayu je….. jangan2 lelaki ni yg goda ayu kut….. tau2 je la ayu kan pemenang one in the million. klu ikut rupa ayu tu…. apa la sangat…..lelaki zaman sekarang pandai cari perempuan berduit buat bini………….tapi benarnya tepuk sebelah tangan tak kan berbunyi………..

        0

        0
      • Teacher Tadika says:

        Ye ke?? Klau benih tak tercantum awal2, tak tentu lagi kawen dgn suami ni skrg kan? Ayu ni ku tgk selekeh je dari dulu…de ke org nak? Nasib benih dah melekat, tak dapat lari lah sang lelaki..jadilah bini no. 2.

        0

        0
  4. alin says:

    x kesah

    0

    0
  5. ir baby says:

    wah hensem dowh hubby dye….mudah2 an kekal sampai akhir hayat…abg nara x baek tau publish something without permission……..

    0

    0
  6. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    bukan ayu ni dlu die mgandung luar nkah ke?sbb tu mnyepi….

    0

    0
    • lol betol ker???….sbb tue tergesa2 kawin ekh???..

      0

      0
    • ahkak puaka says:

      X KSH LA DIE NGANDUNG LUAR NIKAH KE PE. YG PNTG DIE X BUANG BABY DIE MCM ORG LAIN WT..
      AND YG PLG PNTG DIE DH PN SLMT JD ISTERI YG SAH..

      0

      0
      • aboy says:

        xkisah die ngandung anak lua nikah????ko ni bia betik…nk kuar statemnt pon jgn hentam keromo je ahkak puaka ooiiiii………………..

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          dh termengandong biar je lah ! tkan dia nk gi buang anak yg kt dlm perot tu ! dosa biar dia lah yg tanggong ! dia yg dapat balasan nye dari tuhan ! yg korang ni sebok2 nk cakap dia ngandong anak luar nikah ni dh kenapa? janji dia tau sape bapak kepada anak dia ha sudah lahhhhhhhh bodoh nk mampos ! ayu yg lahir kn anak luar nikah korang pulak yg mabok sebok ! ape ! korang pn nk anak luar nikah jugak ke macm ayu !!!!

          0

          0
    • awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

      awek jambu sengal dh

      0

      0
  7. bababa says:

    x hnsem pn

    0

    0
  8. emy says:

    husband dia my classmate sek teknik dulu :)

    0

    0
    • kuku says:

      hensem x laki dia? gambar ni blur² la…

      0

      0
    • Zila says:

      Ayu ne kwn i masa skool kt putatan. Masa 2 dia kesian sgt. Keluarga dia susah.. Tp ayu la yg bnyk tolng mak bpa dia.. Dia slalu nyanyi kat kenduri kawin n kelab. Nyanyi kat kelab pun bpa dia teman. Ayu ne bukn jenis sosial. Dalam group kami, dialah yg paling pendiam n baik hati sgt…. Rindu kat ayu…

      0

      0
  9. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    ayu kan dtg dr sabah terperok…die org kg….so bile dah msuk bndar jadik culture shock..lpas dpt sjuta tu die enjoy2 giler..masuk kelab la..sbb tu la die prgnant anak luar nikah…mcm nak pcayer jgk rumours ni..dah lame tersebar dlu..kalo x apesal tibe2 mnyepi…same la jgak ngan yg blakon cite lu pk sendiri tu..dlu die kan nak blakon dlm citer aduhai saleha..tibe2 syap sbb die mgandung luar nikah..tup2 skg mule aktif balik……

    0

    0
    • bella says:

      jadi kau mau cakap sabah tu kg ka? well hello dtg dulu sabah. sabah ni bandar juga ok!

      0

      0
    • mac says:

      putri sarah ngandung ank luar nikah? mana ank dia??

      0

      0
    • aku miskin tp kaya says:

      bukan org kg jer yg culture shock..org bandar pun byk yg jd tak sedar diri bila dpt benda yg lebih baik..ingat org bandar tuh elok sgt ke? merempat lebih drp org kampong pun ada… :p

      0

      0
    • chit says:

      tak baik mengata org..nanti lama2 kena pada kamu sendiri. Padan Muka….!!!! Mcm ja awak 2 tak penah masuk kelab..eleh…pura2 lagi… Cermin dulu diri 2 baru nak mengata.

      0

      0
    • xxxxxxxxxxxxxx says:

      sabah bukan terperok ok…sabah lagi besar from negeri2 yg ada dkt semenanjung n ramai lg org berharta tp x suka menunjuk2…semua pembangunan yg kat kl tu kebanyakan dr hasil bumi dr sabah…so jgn berlagak…kamu duduk bandar pun apa cer..habuk jer kat poket…kedekut mw mampus.,barang murah kt kl pn xterbeli…org sabah..pergi mana2 semua pn dapat beli…sal lebih kaya n x kedekot mw mampus cam jambu batu sialll ne…org bandar konon…tp perangai kuno cam zaman batu….puiiiihhh la! cantik lagi pantat c ayu 2 dr muka ko….

      0

      0
      • sokongxxxxxxxxxxxxx says:

        hahaha…lawak gila statement ko..kena berbakul2 org semenanjung terutama minah jambu taik ne……aku sokong 100% org yg backup sabah….seburuk c ayu ne buruk lagi c jambu batu n org sana……kehkehkeh….

        0

        0
    • rinda pangalila says:

      mcm gampang mulut kau sana sundal..sendiri bohsia lg mau cakap org..sekurang2nya ayu tu artis ada sejuta..kau ada??pukimak lu la…….!!!

      0

      0
    • sengal tol la kau ni! says:

      kau datang sabah dulu la baru cakap.. kalau setakat modal TAU NAK TEKAN KEYBOARD je baik tak payah..fyi, sabah negeri ke 2 terbesar kt malaysia ni…agaknya kau kalau datang sabah lagi la macam orang JAKUN~ haha….

      0

      0
    • bababoooooo says:

      awek jambu gila ne klu dtg sabah…teruk ko kena…berpindah tempat kencing mu kat dahi nanti………wakakakakkak…pastu kw la la dpt title…paling lawa…haha ngam~~~!

      0

      0
  10. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk bekenan lah ..

    0

    0
  11. lalala says:

    yg penting anak2 dia sihat…jgn kita judge dia….tu kesilapan lama dia…hny allah yg berhak menghukum…bkn manusia…=)

    0

    0
  12. DDDDDDDDDDDDDDD says:

    Asal aku tengok muka hubby dia ni mcm manis2 muka Fandi Othman bdk Harimau Muda tuh? huhu

    0

    0
  13. ronaldo says:

    KORANG NI. DAN DAN LAA NAK KENAL SUAMI AYU LAH KENAL AYU LAH SEKOLAH SEKALI DGN SUAMI AYU LAH ANAK TADIKA SEKALI LAH SEKAMPUNG LAH NAMPAK AYU MASUK CLUB LAH APA LAH. HAHA. SEYES KELAKAR LAH KORANG NI. SIKAP APE LAAHH. ADUHAII. HAHAHAHA. ABG NARA PUN SATU. JANGAN SAMPAI ONE DAY NANTI KENA SAMAN DGN ARTIS2 NI SEMUA SUDAHLAH. SUKA SANGAT CURI GAMBAR TANPA IZIN TUAN DIA SEMATA MATA NAK LARISKAN BLOG NI.

    0

    0
  14. sara says:

    yeke?

    0

    0
  15. ieyda says:

    nape nak persoalkan kisah hidup dia…biarla dia…kita pun ada jgk ms silam…kita pun ada jgk buat dosa…yg penting, apa pun yg dia buat (@ sape2 yg duk ngumpat kat sini ni), biar Allah je yg judge…kita pakat doa bia sama2 dpt hidayah lg baik dr duk tambah dosa ngumpat kat org…

    0

    0
    • NBH says:

      Ko xtau ke manusia yg komen nk buka aib org nie perasan diri tu maksum…agaknya dia ingat dia tu dtg dr keturunan malaikat langit ke tujuh agaknya..

      Da namanya manusia…masing2 ada buat silap…beza nya reti bertobat ngan tak je…

      Bergosip pun agak2 la..xsemua benda buruk tu perlu dihebahkan…dijadikan cerita nk jatuhkan maruah org.. Korang xmalu ke bercerita buruk org??? Xconfirm plak tu..

      Satu je yg selalu kena ingat…kalau sanggup nk makan daging sendiri..pastu rasa hebat nk meredah lautan manusia semata2 nk minta maaf kt org yg ko buruk kan tu…teruskan la brusaha ke arah tu..

      0

      0
  16. wizza says:

    benda yg lepas yg d kenang…. jd kan ia pengajaran. mulakan idup baru degan sebaek mungkin, tak de yg sempurna d dunia nee. jaga aib org, biar TUHAN (ALLAH) yg tentukan… siapalah kita ini. semoga ayu & family d rahmati oleh NYA…

    0

    0
  17. bebe says:

    doa2 kan la moga2 artis kita di bukakan pintu hati…dapat hidayah…bukan ke berdoa utk sesama umat islam ni di galakkan….doakan kebahagiaan dorang..kan ke bagus dari dok menambah lagi cerita2 panas n buka aib artis lain lak kat sini…ingat la….sesungguhnya dalam jasad manusia itu ada segumapal darah…apabila ia baik..maka baiklah jasadnya…apabila ia busuk maka busuklah jasadnya…dan ingat lah ia adalah hati…hadith bukhari n muslim…(tempat anda di mane???..tepuk dada tnya hati)…..so ingat2kan diri…sekadar berkongsi pendapat sajork….cau…..

    0

    0
  18. silent yash says:

    Masa raya haji haritu ada stay kat Hotel Crown Mutiara KL, Ayu ni menyanyi kat lounge situ pada waktu malam. Kesian jugak, takde orang pon yang melepak situ. Tapi sudah rezeki dia kan..janji dapat gaji tetap.. :)

    0

    0
  19. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    woi bongok2 sabahan sekalian..mmg la sabah ulu korang tahu x…ayu ni dok tmpat terpencil mane ade club..skali dtg kl ha amek kaw..korang x pcayer sudah…dah la sabahan ni ckap kitak2..aku ketuk baru koprang tahu…

    0

    0
    • ko ni sengal la... says:

      ni la dia manusia yang bercakap pakai kepala lutut.. yang bercakap KITAK² tu SARAWAKIAN okay? len kali nak kuakan statement biar betul² tau fakta, jangan pakai hentam je..jangan lah tunjuk sangat diri tu BODOH…;) buat malu je..bek² nak ketuk orang terketuk kepala sendiri..haha…bodoh jer.. len kali hadap la buku sejarah, baca fakta²..ni hari ngadap komputer, skrg da ngadap ipad, tak kan pasal ni pun x tau…bodoh beno kamu…puik!

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      oi awek jambu kau pn sama macm ayu minah kampong !!!!! minah benot n minah kotai hahahahahahahahahahahaha !!!!

      0

      0
    • xxxxxxxxxxxxx says:

      apa la ko bangga kat club ko tu ha minah jambu taik…ko tu dahlah bodoh…ketara x pernah g melancong…xtau ckp sabah or swk…duduk bandar konon mw bangga..tp teperuk ja kt ruma setinggan…tgk club pn kat tv ja……hahahaha ….terserlah kebodohan ko minah jambu taikkkkk!

      0

      0
    • noryell_gugurlz says:

      inilah mnsia yg x tau sejarah.. sbh bkn sbut kitak.. utk pengetahuan ko, sabah nie maju…

      0

      0
  20. zura says:

    doakan kebahagiaan dia sudah …. :)

    0

    0
  21. Ambo Puee says:

    Korang ni bergosip sampai x masuk akal…kdg2 aku terpikir apelah dosa artis ni sampai korang kata mcm tu sekali..Kata2 tu doa jgn lak terkena btg hidung sdri sudah..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      betol kau cakap tu ambo minah jambu setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si awek jambu tu dia macm gila babi bila dia bercerita pasal si ayu tu lahir kn anak luar nikahhhhhh macm dia betol2 nk malu kn ayu …..minah jambu memang tk minat ngan ayu pasal dia tk jambuuuuuu tapi kalau orang dh cakap n tudoh si ayu ni ada anak luar nikah minah jambu macm pengggggggggggggggggggggggggggg aje ………………kannina betol !

      0

      0
  22. saya org sabah says:

    kepada yang kutuk sabah 2 terperuk, mari sini aku ketuk kepala ko. kau punya kebodohan jgn tunjuk x tntu. kitak2 sarawak y pkai…sabah pkai apa?bahhh…kau budu+bongok+budukang.kalau mau kutuk sabah, kau datang sini dulu la.saya tayang life d sabah mcm mna. pokok balak kami byk…buat ruma atas pokok balak, pasang eskeletor lg..kau ado?? hairan sgt2 dgn pndangan org mcm kmu. tv internet ipad pn ada, tp BUTA. mcm katak bwh tmpurung…haktuih..jahanam la ko!

    0

    0
    • xxxxxxxxxxxxx says:

      sokong org sabah………ramai org kat semenanjung hina ckp sabah n swk konon…padahal ckp dorg sendiri lagi buruk mw mati…eja lain cakap lain……….try eja kita….K I T A…tp sebut kite….hahahaha…………bodoh x bertempat…………..mati la punya bodoh…lol

      0

      0
  23. i like komen minah jambu says:

    mmg tergelak lah baca komen awk semua ni… hahahaaa…. aku teringin nak kenal dgn MINAH JAMBU … sape eik?

    0

    0
  24. peminat Minah Jambu says:

    ish..ish…korg ni klu mengata n mengutuk, x hengat dunia… berlapis la sikit

    0

    0