Written by AbangNara | August 10th, 2010

gambar suami baru maizawati
Macam budak sekolah. Kecik dan comel sungguh bila tengok gambar suami baru Maizawati nie. Semoga berbahagia sehingga ke anak cucu.

Baca Yang Ini Pulak:-

249 responses to (GAMBAR)Suami Baru Maizawati

  1. cik lopes says:

    haah. mcm budak skolah. tp xpelah pilihan hati dia. semoga berbahgia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. brp beza umur diorang ni ek ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. eyda says:

    tahniah…semoga berbahagia n kekal ke akhir hayat…amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ejam says:

    apa yg tertulis dlm berita harian td ini merupakan perkahwinan ketiga maizawati…
    so diharapkan kekal hingga hujung nyawa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. topo says:

    maizawati ni sape ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. jane says:

    hmmm macam mak ngan anak la pulok…….. ape2 pon semoga berkekalan……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ocean says:

      aku setuju dgn jane.. mcm mak dgn anak.. jauh beza gila.. tapi taniah gak la pada maizawati ni.. kerana dpt menbuktikan pada ex-suami dia yg walapun aku dah berusia aku masih bergetah lagi dan bersuami muda..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • NO KOMEN says:

      hehehe… wa sokong lu cayok lah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • munga says:

        I tengok, maiza ni mcm desperate pun ada.. mcm nak tnjuk kat ex-hubby dia leh dapat lebih muda dan cun pulak.. Ala ala saham masih tinggi lah tu. Muda sangatlah adik tu, aku takut dia baru nak kenal dunia. Mcm tak sesuai. Tapi dah jodoh kan.. eeemmm. Cuba tgk kat forum cari… gaya masa dia nikah… alahai, mcm budak budah tingkatan 2 ke 3 aja.. ngn rambut ala ala pemuzik indie. Kelakor pun ada.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miszura says:

          forum cari…? nk tgk.. bg full website dia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • munga says:

          Google CARI FORUM – GOSSIP ARTIS TEMPATAN. Macam macam gossip ada kat situ, kebanyakkannya berita terkini dan tak jumpa kat mana mana akhbar.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • chichi says:

          aku sokong maiza kawen lagi dgn org muda ,ok fine ,,,tapi bila gambar kt atas tu ..mmg tersgt sgt muda, ketara sgt , terkejut gue …, kesian pon ader kt budak tu .. ….mmg la jodoh di tgn tuhan tapi nmpk sgt motif dia kawen pasal nak bet ex laki dia …….eh!! cuba tgok muka maiza , bengkak jer …botoxx kerr???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anak says:

          apala xlogik langsung kawin sbb nak tunjuk kat ex. ingat senang ker buat decision utk kawin, apatah lagi pernah bercerai lagila berhati-hati memilih tp kalau tersalah lagi buat camana. tp naperla taste lebih kurang jer, akhil pun jerangkung gak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. BLaCK MaMBa says:

    awat tgok mzwati ni mcm brisi lak … rsanya duk tgok sblum ni .. quite kurus. X de gmbar dgn anak2 ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. emalin says:

    tahniah!! muda nya husband…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. idajuslie says:

    ubat batuk ibu dan anak….cam rita rudaini xlah nmpk sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • winda says:

      kah…kah..kah..ubat batuk cap ibu dan anak? pandai tul

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • munga says:

        Rita ngn aidil mcm lebih kurang sebaya jer… sbb aidil muka matured dan rita ala ala cun.. tapi n, mmg mcm ubat batuk cap ibu ngn anak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • akuxstatik says:

          wawawa….xbek cakap camtu….tapi tol r…jarak umur terlalu berbeza…pe own…semoge berbahagia…bimbing r suami kejalan yang diredhai..uppsss..terbalik lak…sory…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • JersiNo20 says:

          rita ngan aidil xnmpk, coz sma- sma muda,rita pun kiut, tp yg ni maziawati tu muka xbrapa nk muda…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cha says:

          rita & aidil padan,x nampak beza sangat umur mereka kan……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • munga says:

          Sheila majid dan acis pun nampak ok gak… mcm sebayakan.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • rita says:

          actually dr segi muka seswai dah tp sebab badan maiza berisi n kita tau umur dia braper, tu jer jadi nampak pelik n suami dia kurus sgt. ramai jer couple yg mcm ni tp sbb umur sama jadi org xkata, paling teruk pun org kata wife dia besar, suami keding, tu jer.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. anna says:

    alahai chomelnye husband dia…mcm anak ngan mak pula dah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. elya says:

    moga suami bru ni dpt bimbing maizawati.. Org sabah kn suami dia ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. memey says:

    nape gemok pulak… masa iklan tudung kurus… senang ati kot,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Nael says:

    Selamat Pengantin Baru!!… Teringat Demi Moore!!… Sesuai…. janji bahagia!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Tahniah… Chomelnya Si Suami.. Macam Bawah Umur Je..
    Hehehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. budak roti says:

    layan giler..nak cari datin la pasni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. min says:

    hahhahaha lucu pla…tahniah jglah hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. cik aileen says:

    kalau dah jodoh tak kemana.moga perkahwinan kali ini membawa kebahagiaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ad says:

    hmmm…tahniah…moga bahagia ke akhir hayat…dah jodoh dia ngan budak muda

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Kuncu_jahat says:

    Hmm mude2 muke cam budak..xkisahla janji bahagia dan dia sayang maiza…semoga bahagia hingga ke akhir hayat…aminnnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. serai_patah says:

    ank n mak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. nini says:

    abg nara..jgn la kate bahagia hingga anak cucu..tapi bahagia ke akhir hayat..nanti bila dah ada cucu..bercerai la pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. N's says:

    Agaknya sbb warna kot, klu suami dia pakai kaler gelap skit okla, pastu Maiza dok blkg skit, ni dia menonjol sgt, tu yg nmpk cam mak ngan anak tu, padahal muka maiza pn nmpk muda je biasanya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lulu says:

    dia kenal kat internet kot. dgr cte dia ni masa ngan akhil dlu pon slu chatting2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lulu ori .. says:

      halo sedap 2 guna namer aku aku yer ..bitch!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • lulu ori .. says:

        tak puas ati aku ……oii ko nak mengutuk org guna namer sendiri !!! nmpk sgt ko ni busuk punyer org ….bln2 puasa nie sempat lagi ko yer ..!!!!!!! GO TO HELL Bitch!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • akuxstatik says:

          ???????whatever

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • permerhati says:

          akuxstatik= kau dah curi pakai nama org ,kau blh bwat selamba taik je yer, kalau kau curi nama aku , mampos aku cili pant..t kau ….berani bwat la !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lulu says:

          woii mane aku tau ade lulu lain. ko sape? kasi tnjuk link la klu nk ckp org curi.lain la klu aku pakai nama beautifulnara atau justkhai baru la leh marah. lulu? ramai je kot. bodoh sial anjing!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. hana says:

    klakar…..bagi kt anak pmpuan dia pun sesuai…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      NAT BUAT CAMNER
      MAK DAH TERDESAK
      NAK KAHWIN KALI KE 3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • so what says:

        org dah jodoh pandai2 kate org terdesak..
        kalo tak buruk sangka tak sah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SWEET says:

          SO WHAT
          KO NAK MARAH PASAL
          SUKA HATI AKU LA
          NAK KATA APA
          KO TU BAIK SGT KE

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SWEET says:

          SO WHAT
          KO TU JANDA TERDESA JUGA KE
          NAK KAHWIN SGT

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mys abby says:

          sweet ni laki dia pnah kne kebas ngn janda kot…tu pasal hangin je…mesti muka cpt kedut ni..hahaha..suka2 je nk samakn suma janda…cehh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miszura says:

      kecoh ar korang nih!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • terdesak ke tak terdesak ke betterlah kawen cepat2 klu dah jumpa org yg sesuai… jadi MJ lelama ni tak elok gak, jadi mangsa fitnah org, pantang silap sket.
        ada certain2 kes tu, si jantan tu yg gatei tp wife si jantan ni dok marah2 si MJ tuh… begitulah masyarakat kita…sedey tol cian mereka2 yg tak bersalah yg jadi mangsa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. SWEET says:

    MACAM MAK DENGAN ANAK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kutu kepala says:

      awat ni..hang jeles ka..semua hang cite sakan dalam ni..hang kenai rapat dia ka??ish3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mys abby says:

        sweet ni suma benda dia nak complaint…mcm dia tu perfect sgt…ni la manusia pelik..da la menyibuk lpas tu ckp ntah ape2…klu tak suka diam..dpt gak pahala..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mys abby says:

        si sweet ni suma benda dia nk complaint..dah la menyibuk lpas tu ayat mcm tak beradab..mcm la dia tu perfect sgt kt muka bumi ni…ni la manusia pelik..klu tak suka diam jela..dpt gak pahala…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. SWEET says:

    SI MAIZA ADA RAMAI ANAK POMPUAN
    KIAN MENINGKAT REMAJA

    X RISAU KE????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • me,myself n i says:

      2la.. beza ank sulong maiza dgn hsbnd br die ni 6thn jer.. dah bleh b’cinte dah. ayh aku pon tua 7thn dr my mom.. ni 6thn, bhye.. mcm couple dah dgn ayh tiri. tp pape pon moge yg terbaik lah utk maiza..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mmg kena take it serius gak psl ni, harap2 diaorg dah alert dan jaga batas2 pergaulan utk elakkan perkara yg tak diingini berlaku…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. xde nama says:

    btol ker Maizawati?? awat nampak lain bnar… berisi sgt, n x sangka btol…..si suami nampak bdk2 sgt… bleh tahan grand yek baju tu…… wow!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. cik karma says:

    alahaii..ni dah macam mak dengan anak…tak pun macam ngan menantu..suami dia macam budak sekolah tunggu result spm keluar jer..boleh ker??maiza dah 3 kali kahwin, si suami plak tak ada rupa matang langsung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nyonyot says:

      Laki ngko hensem sangat ke?? hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cik karma says:

        yang ko terasa tu nape? kau pun janda terdesak nak kawin jugak ker??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jge mulut says:

          x baik la cik karma ckp mcm 2.. kne kt btg hidung sndri, bru tw.. nk komen biar beradab skit.. org dah bahagia.. doakn yg terbaik lah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          ntah cik karma nih..dah jodoh dia camtu doakan jer lar yg baik2..biarla muke x matang ker per asalkan pemikiran ok n ada persefahaman..

          akhil dulu rupe matang..umo matang..ustaz lg..tp time becinte ngan waheeda x lik rumah berbulan gak abaikan keluarga..moga kali nie jodoh bekekalan yer maiza..cinte tak kenal siapa..br skrg phm maksudnye..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SWEET says:

          INGAT2 SIKIT
          ANAK2 AKHIL SEMUA
          DI JAGA OLEH AKHIL
          ANAK2 DIA NAK TINGGAL
          BERSAMA ABI DIA
          ITU DAH KIRA BERTANGGUNGJAWAB
          LA TU
          KENAPA MASIH NAK PERSOALKAN
          BAIK SGT KE EX WIFE DIA TUH
          SAMPAI KAHWIN KALI KE 3
          KIRA KEPALA LAKI

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • akuxstatik says:

          spe2 jer r korang nie…tapi based on my experience..sebenarnye llaki umur camni masih lom matang…dan itu terbukti…..tapi biasanye memang llaki skang suke awek tue…banyak makan garam..xder cikit2 merajok…stakat budak2…wat stok geli2 jew…pe pwn,same2 r doakan kbhagiaan dorang..gado kat sini pown xdapat pe,sakit ati jew..k…selamat berpuasa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nyonyot says:

          keh keh keh.. komen macam bagus… kalu stakat kulit xcerah, gemok.. xyah nak eksen… keh keh keh… meh sini cik karma sayang , gua nak nyonyot… keh keh keh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • serai says:

          tak baik mempertikaikan jodoh n ketetapan Allah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • milan says:

          wakaka..gue rasa sweet nih waheeda la. komen macamkan dia duduk sebelah akhil. ber-abi2 bagai…wakaka

          janda terdesak? baiklah janda dari anak dara yg belum tentu daranya…huihuihui

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. mz tiara says:

    semoga kekal hendaknye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. velasrizal says:

    tak sangka taste dia bdk skolah..

    Jemputan Berbuka Puasa Bersama Nuffnang !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. mak jejai says:

    abg nara ape citer fasha sandha yg kehilangan hp tuh ek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aku says:

    ada je komen negatif korang ni
    apa daa

    semoga bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. mue tze says:

    tak per ler janji dier bahagia…
    terbuktilah maiza ne masih laku
    dpt suami muda beruntung ler dier
    hope suami dier ne dpt membimbing dier
    semoga berkekalan hingga akhir hayat amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. pak Imam says:

    kalau bawa tengok wayang mesti dapat tiket separuh harga budak kecik,ni bukan heavey lagi tapi ringan la pulak, ooppppsss, sorry. apa-apa pun biarlah yg jujur dan dipanjangkan jodoh . biar yang halal jangan yg haram

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. [...] Read More: Beautiful Nara [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mawar berduri says:

    mcm mak ngan ank….anyway,smg berbhgia hgga akhir hayat…Amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. hamba Allah says:

    yg memeberi coment jgn terlampau sgt sbb hidup ini mcm roda. ni masa maiza, masa anda sendiri belum tentu klu x kena kat kita, keturunan kita. Percaya pada ketentuan Allah, ajal, maut pertemuan itu kuasa Dia. Beristigfarlah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • daun_pandan says:

      ye..saya setuju,,.peringatan utk diri sendiri dan keluarga juga.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anie says:

        erm betul tu…ini semua ketentuan ALLAH

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SWEET says:

          YE KETENTUAN ALLAH
          TETAPI TU LA NAMANYA BALASAN
          NAKKAN AKHIL
          TINGGALKAN LAKI PERTAMA CIKGU

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kutu kepala says:

          Lasernye mulut..berbisa you… ;-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mys abby says:

          tak phm btul la si sweet ni..statement ntah pape..agak2 la ckit..kena kat btg hidung sendiri baru tahu..ntah2 dah kne kot tu pasal melenting lbey…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. LALALA says:

    taniah..smg bahagia

    p/s: maiza..baju tak sesuai..muka da lawa..hehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. hana says:

    nanti anak pmpuan dia kwin lelaki lbih tua dr ayah tiri dia….cmner nk jwb tu……kih3….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • K says:

      takyah lar pikir bkn2..doakan aje kbahagiaan diorang..kalo jodoh org takyah ko nak mandai2 match kan..pandai lar diorang atur perjlnan idup diorang. dah jodoh dia dgn laki mude..dulu dia dpt lelaki tua yg kononnye matang pun prangai mcm org tak tau hukum. so biar la dia dgn jodoh dia kali ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ciktipah says:

    cam besa la ciktipah xmo campor tp kalu dah nikah tu didoakan semoga berbahagia sehingga akhir hayat.. tapi inilah yang merisaukan ciktipah sebab dah abih sumer orang laki kawin muda2.. sian adik2 ciktipah x kahwin2.. xde orang dah.. abih sumer laki dah kawin dulu..sian adik2ku.. umuq dah 30 dah xde org nampak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miszura says:

      hhehee.. usaha tangga kejayaan ciktipah.. adik akak tue perlu lebih berusaha…. bukan lelaki tak nampak tapi kena terima seadaaanya.. bukan memilih….

      ape2pun.. insya allah jodoh adik ciktipah akan dapat jua nnt… doa byk2… ada hikmah kenapa ALLAH tak temukan jodoh dia di waktu 20-an…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. minah says:

    ciktipah .. org jantan leh kawin sampai 4 .Apa yg nak risaukan ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. mona says:

    cam anak haruan la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Amber says:

    wow… masa si suami baru nak jumpa Tok Mudin… si isteri da kawen 1st hubby dan beranak… haha… da jodoh kan… Tahniah… semoga berkekalan sampai ke akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. mona says:

    apa pun semoga korang berdua kekal bahagia hingga ujung nyawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. smile says:

    da selera muda pe nak buat… belasah je lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. paparock says:

    perhhh…tenaga muda mesti power punya nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. mira says:

    doakan lah yg terbaik. buat ape la nak kutuk2. tp nampak muka seiras je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. K says:

    alhamdulillah dan tahniah dipertemukan jodoh..usia tak penting tp keserasian tu lebih bermakna. moga suami kali ni mampu membimbing (dulu dpt suami ustaz pun haprak gak) dan lebih b’jwb..

    moga jodoh berkekalan hingga ke hujung nyawa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. z says:

    semoga dia berbahagia
    tapi time bekas suami dia dulu kawin dgn waheeda bkn main sedih lagi
    ni x smpai setahun dpt pegantinya
    sape yg gatal ni sbnarnye?
    hahahahahahaha.
    mgkin dah sampai jodohnye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anie says:

      Kita x berada di tempat dia….x boleh cakap macam tue…patah tumbuh hilang berganti…ajal maut,jodoh pertemuan ketentuan ilahi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sakura says:

      xada istilah gatal kat sini. laki dia sblm tu pegi meronda2 ngn waheeda kt tepi pantai ngn nth sapa sapa tu iya gatal. yang ni terus kahwin. alhamdulillah. kahwin bukan maksud gatal. kahwin tu adalah cara utk elak zina. adekah awk nak ckp yang semua org berkahwin sebab gatal? lagipun elokla, jadi janda kan banyak fitnah,kurang2 dpt kurangkan fitnah dan anak2 pun terbela.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akuxstatik says:

        betollll…..name seindah bahasanya….SAKURA

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • apa2 ajer says:

        Btol3x aku sokong ko… dorang yg komen negatif nie sebenornyer jeles, sbb maiza dpt laki muda… har,har,har.. Udah2 ler kutuk org.. skang nie kan dah masuk bulan pose…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mys abby says:

          statement gatal..?? tak sesuai langsung…jeles la tuu…jgn tgk sebelah pihak je…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sati says:

          hahahahhahahah!
          ade ke org nak jelez ngan dye?
          stakat laki mude je
          hahaha
          tp bgoslah
          bekas2 dye dlu pon bkn baik sgt
          kotttttt

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sati says:

        abih kenape bila waheeda kawin dorang marah?
        kan nak elak zina?
        mcm awak cakap jugakkan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • boby says:

          aku sokong z dan sati!
          x taw kenape sume marah dan caci waheeda dan akhil sedangkan maiza tidak?
          dye gatal ke kawin laki mude?
          tiade siapa yg cemburu dgn suami dye
          kalu yg ni pn x bertahan x taw nk cakap ape
          kte doakn jelah kebahagiaan mereka
          di bulan ramadhan ini

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • z says:

          aminnn
          moge2 mereka bahagia
          ibu dan anak?
          jodohhhhh
          kte pon nnti nntah2 kawin dgn atok or nenek
          hehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. munga says:

    Nikah di bulan menjelang ramadhan.. Esok jangan lupa puasa tau Maiza..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. nevada says:

    mcm mak ngan anak pulak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. shiearzary says:

    tahniahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. miss annur says:

    alahai.. jambunya muka.. mcm anak ngan mak plak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Gadis Melayu says:

    alahaiii…dah jodoh kan…
    kami yang muda@single lg ni blom tentu dpt jodoh, tp yang ni cepat je…dah nama ketentuan Ilahi…
    Semoga berbahagia hendaknya hingga akhir hayat…amiiinnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. gadis... says:

    ibu dan anak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. nauzah says:

    kenapa lah u all ni.. tak baik dah nak puasa ni.. jgn lah nak tambahkan dosa..

    saya tak setuju dgn ayat2 u all yang kata ibu dan anak.. awak siapa nak menilai mereka begitu? tak tahu hukum ke nak menyamakan isteri sebagai ibu?

    ayat yang lebih baik ialah: SUAMI dan ISTERI.. kan mereka dah bernikah. sah dan halal di sisi agama..

    semoga Allah memberikan mereka keberkatan hidup sebagai suami isteri.. amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. mari berpuasa y'all ! says:

    doakan yg terbaik buat mereka..dah jodoh, nak buat mcm mana.. ini semua ketentuan Allah…xda sapa dpt halang… all the best lah to the newlyweds…semoga berkekalan. jom puasa!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. acu81 says:

    bagus la…tak payah la cakap pa pe lagi pasal maiza ni…tapi nampak chubby plak maiza nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. apa2 jer says:

    dah jodoh mrk, jika kawin lelaki berusia pun x jamin kebhagiaan, doa kan jer yg tbaik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. jeri says:

    fak la korang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. hana says:

    dunia akhir zaman,lelaki smakin pupus….wanita smakin bertambah,ni la antara sbb2 wanita kwin lelaki muda….yg untungnya lelaki…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. emilda says:

    CUBA BULAN POSA NI SEMUA JAGA AYAT…JANGAN NAK MENGUTUK ORANG JE KEJENYE….DAH JODOH DIA..DPT LAKI MUDA…PATUT DOA KAN DIA JODOHNYA KALI INI KEKAL..NI MENGUTUK PULAK…BERBUAT BAIK LA PADA BULAN YANG MULIA NI…JAGA TUTUR KATA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sini bukan sana pun bukan says:

    tahniah la maizawati.

    tapi memang adik tu nampak mcm kanak2 ribena lah… hihihi… lepas tu gambo tu pun adik tu mcm terkejut beruk je hahahah.. pape pun slamat berposa lah korang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Alhamdulillah setel dah..Tahniah. Semoga perkahwinan kali in berkekalan…
    memula akak dok bayang2, umur je muda tp nmpk matang tp kiut le plak heheeh…xpe lah dah jodoh dia..
    seronok dpt sambut ramadhan sesama :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Caldina says:

    perghh… giler tol korang yg bagi ulasan2.. komen2 ntah hapa2….
    dah jodoh dia…. Allah maha berkuasa tentukan jodoh… korang siapa nak menidakkan…. aduyaii….
    heran aku dgn bangsa melayu ni…. dengki.. busuk hati… segala bapak perasaan iri hati ada dlm diri… apa arr nak jadik… doakan yg terbaik aje laaa…

    p/s: selamat pengantin baru ..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. TOK WAN says:

    Mula-mula, muka macam budak la, bagi 2-3 bulan, nampak macam bapak budak lah pulok. Mungkin ala-ala muka Aman Shah.

    Tak pa lah Maiza, masa untuk anda senyum selepas lama bersedih. Semua ni kerja Allah, bukan kerja kita. Nabi Muhammad dengan Siti Khadijah pun jauh jugak umur mereka. Semoga bahagia, hidup dalam berkasih sayang dan beriman. Selamat Pengantin Baru!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akuxstatik says:

      TOK WAN THE BEST

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mys abby says:

        setuju!!!! sejarah yg dah semakin dilupakan..tu pasal ramai yg dok mengutuk tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TOK WAN says:

          Thank you AkuXStatik! Allah is the best.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TOK WAN says:

          Betoi tu Mys Abby, kalau orang Islam tak buta sejarah Islam, hatta sejarah bangsa manusia, depa tak akan kutuk apa yang dah terakam dalam sejarah. Sebaliknya, kita ambil iktibar.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. luvlavender says:

    semoga bahagia..umo kn sekadar angka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. pening says:

    Dah jodoh dorang..semuaya da ditentukan olehNya..moga Maiza berbahgia hingga keakhir hayat…tp mmg nmpak chubby skt c maiza ni..x lama lg semakin chubbyla dia..maklumlahlah hubby dia kan chef..tang mkn no problemla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. sfa says:

    moga maiza dan suami berbahagia hingga ke akhir hayat. dah jodoh mereka. jangan kita nak pertikaikan ketentuan ALLAH.

    hal dia ngan akhil tu lupakan. moga maiza peroleh kebahagiaan yang dicari. walaupun mungkin tuduhan korang pasal dia tingglkan laki dia dulu sebb akhil, moga perkahwinan ini menjadikan maiza lebih matang. harap juga suaminya sekarang mampu menjada maiza dengan sebaiknya.

    cukup2 la bagi yang komen bukan2. itu takdir dia. ada orang kahwin kali ke10 baru jumpa yang selama-lamanya. tak kan kita nak tuduh dia desperate… xbaik… gatal… mesti ada buat dosa.. mungkin dugaan untuk dia. dugaan ALLAH bukan utk orang yang buat dosa je, dugaan ALLAH itu sebagai ALLAH sayangkan kita.

    selamat berpuasa semua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. kutu kepala says:

    apasal SWEET ni hangin semacam je…ade connection apa2 ke gan waheeda@akhil hayy?? hehehehe..jangan mare

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apa2 ajer says:

      SWEET TO WAHIDA LAR…!! DIE MENYAMAR JERK..!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kutu kepala says:

        setujuuuuuuuuuuuu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nanaTHeWitch says:

          aq stuju gn koram..!!!
          pdulikan mulut org2 yg knun2 ‘manis’..
          da sah2 sume y blaku adalah kerja allah..
          ada hikmah knape allah jdikan bgitu..
          xpyah la nk ptikai.. jgn la smakan suami istri tu mcm ibu dan ank..tkot besok2 koram wt cmtu kt psgn koram bdosa koram…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SWEET says:

        KO NAMPAK AKU CAM WAHEEDA KE

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. dapat anak ikan…. pasti si maiza yang konker malam pertama sbb dia byk pengalaman kuang!kuang!kuang!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. keyboard says:

    tahniaaaahhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. aku ni bukan apa wak.. kan si maiza ni dah lama puasa nah tak lama berbuka lah dia….sure kungfu lihai holiaow..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Gadis Melayu says:

      biar jela diorg tu…takkan dlm selimut pun nak cete sume ape tah…huhuhu…

      SELAMAT BERPUASA…!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wak kordi says:

      sunat cepatkan berbuka dowh. bayangkan puasa yang penuh dengan kedahagaan, kekeringan , kepanasan, kegersangan tapi bila time berbuka, ahhhhh alangkah menyegarkan, so refreshing. undescribable. syookk gila babeng wa cakap lu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. akuni says:

    semoga Allah merahmati & memberkati rumahtangga baru maiza. Sapalah kita nak mempertikai pilihan masing2 dan sapalah kita nak mengata ‘gerenti takkan panjang jodoh’. Akhil pon dah dpt buah hati baru. Laki lebih muda ke, laki jauh lebih tua ke…..hanya diorang yg tahu nak membahagiakan hubungan.
    Selamat menyambut bulan ramadan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. aries_april says:

    mg bhgia..sweet ja muka laki dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. zhafzur says:

    walaupon jauh beza umur dorang,tp yg penting keserasian!!! kita doakan diaorang yoooooOOO..:))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. basshunter says:

    gumuks nye maiza ni..atoiii..bebeza tul ngn laki die…nmpk budaknye..adesss
    pe2 pon semoga bahagia smp ke akhir hayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. hairan says:

    SWEET PERIOD KOT..
    sbb tu die hangen semacam kot..
    aku xminat maiza ni or akhil or waheeda..
    lantak korang la nk berpasangan ngn sape..semoga bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Kasih says:

    Tahniah dan kekal bahagia hgg ke akhir hayat… xperlu nk kutuk2 atau pertikaikan perkhawinan maiza ni, krn jika kita hamba Allah yg redha pasti kita ingat sejarah Nabi Muhammad dan isteri nya Siti Khadijah dimana jarak usia jg jauh berbeza… ni dh ketentuan Allah…. Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Aku pun tak minat sangat dgn waheda+ akhil+ maiza…..sukati diaoranglah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. hanie says:

    apa yg sweet cakap tu..saya pun tahu…housematte saya kazen dengan cikgu tu…yg1…pembalasan itu perlahan..tapi pasti…semoga kita dikalangan org beriman..itu kisah silamnya..moga dia menjadikan pedoman…tahniah maiza!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. comeykowt says:

    da jdoh dye,time hew..thniah!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. TOK WAN says:

    Anggaplah takdir cinta mereka hanyalah dipisahkan oleh jarak masa. Maiza hanya tercepat , Yassin hanya terlewat. Jika takdir pertemuan, cinta dan jodoh mereka jarak masanya serentak, mungkin mereka sudah lama melayari alam bahagia.

    Tengok gambar kahwin tu, cuba bayangkan umur Maiza sebaya atau tak jauh beza daripada Yassin, bayangkan Maiza kurus, tentu dia orang ni kita akan nampak secantik dan sepadan. Inil dunia, bukannya syurga. Oleh itu terimalah apa yang telah ditakdirkan-Nya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. mis says:

    comei ar diey punye husbt…huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. tasya... says:

    woittt asyik ko je kwin…. bagilah perlu akak lak…. ko je dh 3 kali hu3 (sori just kidding)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. wak kordi says:

    alalala kiut miut nyer si pengantin laki. si pengantin pompuan pun apa kurangnye walaupun kekerepotan ada terserlah ckit2. bedal je la labu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. tom seluar pendek says:

    SWEET tu sebenarnya tak sweet pun. Macam BAGUS aje….hueeeek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. ehem ehem says:

    untung ko dik org cari yg muda…….tapi ko? cam ni la klu itu dh ketetapan nya ko terima jer jgn plak esok2 ko dh npk yg muda yg kertu tu ko tgglkn plak cian dia dik….nnt sape plak nk gantikan tpt ko…tapi apa pun aku ucap selamat pengantin baru !!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. zyreenz says:

    Dh bulan pose ni xyh ler gado2 lg..korg ni. Biar le dia nk kawen dgn sape yg dia berkenan, muda or tua sape skalipun,doakn dia bhgia dh ler.. Kiter ni kdg2 komplennn je kejernye.. sume xkene je bg kiter. Daa…..

    Mana si fact-orientd person ek? Lame plak xbce komen2 dia. Bz gi terawih keee? Ke dh mrjuk?hi2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Zyreenz: Sy ada je..cuma bukak sekali skala je BN skrg nih. Inni saa’im, itu je. Sy kena berhasrat utk kurangkan bg komen bulan ni sbb taknak karang bila bg komen, ada je yg nak cari pasal.

      SELAMAT BERPUASA kpd semua..Ramadhan mubarak & moga2 puasa kita semua diterima oleh-Nya..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        SELAMAT BERPUASA FOP…dan lain2…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fact-oriented Person says:

          Thanks jane. Semoga anda & keluarga dpt menyambut Ramadhan kali ni dgn penuh keberkatan & ganjaran pahala dari-Nya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. hehehe based on the pic…pn dh dpt agak dh hahaha

    maizawati…awtlh dplih laki rambut panjang?akill hayy pn rambut panjng…wateverrr…

    aku xkisah pn korg nk kaitkn ngn umur melalui sejarah nabi…tp klu nk kaitkn umur pn tgklh enviroment skali…

    xyahlh nk ckp psal msih brgetah2…

    korg tulh xnmpak lg…ko ckp akill hayy carilh dptlh anak dara nk rs daralh apalh…

    cuba korg pkir fair x diorg ni skrg?Allah nk tunjuk skejap jerrr…skali maizawati dpt yg muda…so?

    ha amcm…watever…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TOK WAN says:

      Jodoh, pertemuan, ajal, maut di tangan Tuhan. Dia Maha Bijaksana Lagi Maha Mengetahui… Kun fa ya kun … Sekiranya Dia mengkehendaki sesuatu itu jadi, maka jadilah!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SWEET says:

        JODOH PERTEMUAN
        SO BUNG & ZIZIE TU KAHWIN
        TANPA KEBENARAN POLIGAMI
        KIRA JODOH JUGA LA YER

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TOK WAN says:

          Jodoh lah tu. Skrip kat atas sana dah macam tu, tak kira la dapat kebenaran ke idak. Semuanya dah tertulis di Lauh Mahfus Sweet oi!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • psal bung mokhtar tu p lantak dia…klu dia pn dh g club hurmmm org cmtu mmg aku ^%^&%(*&(& pemimpin cmtu wah2…

          bg aku dia mampu nk berpoligami so?tp dia ikut jln salah ingt power sgt law tp hampas kelapa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ko nk ckp psal kun fa ya kun…time rumah tgga maiza n akill xda’ pulak ko nk ckp bende…pstu disalahnyerrr 100%…

        aku rs ko dh salah guna bendi watever…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TOK WAN says:

          Oi Kentut,

          Aku tak kisah pun Akil nak kawin Waheeda ka sapa ka. Lantok dia la. Tak jadi kudis pun kat aku. Itu jodoh dia orang. Kun fa ya kun. Masa cerita kawin Akil ngan Waheeda kluar kat sini, aku tak komen sepatah haram pun tau dak! Ko boleh chek kat entri tu. Ada ke aku salahkan sape2 dlm cerita kawin Maiza dan cerita kawin Akil. Mulut tu pakai filter la. Ada mata, tengok baik-baik, ada akai (akal) guna, bukan letak kat buntut. Tu yang asyik kentut. Hampeh!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hahaha…

          perlu ker komen n xkomen?so?so nk kene ckp kun fa ya kun tu kene komen dlulh time diorg bercerai n sbelum cerailh…dan slepasnyer?bende simple jerr ko toksah nk ckp bende tu…klu nk ckp kun fa yakun pn time diorg tgh conflict ko nk ckp x kun fa ya kun…?so?

          atok hang ni xfham ni wah2…

          dh ko xslahkn sesapa so what tp klu yer pn jgnlh slah guna kn;p…

          hehehe watever…pilh ngaji ngn ustaz…jgn psal jdoh kun fa ya kun…;p kun fa ya kun tu luas beb…LOL…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TOK WAN says:

          Kentut,

          Aku rasa kau tak faham bahasa dan tak faham apa orang dewasa cakap. Tak faham huraian aku. Cakap kau melalut la. Daripada ayat kau tu aku boleh agak kau ni budak-budak lagi. IQ kau belum sampai tahap yang boleh diajak berbincang macam orang dewasa.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TOK WAN says:

          Budak Kentut,

          Aku tulis Kun fa ya kun tu, aku tak refer pasai jodoh atau cerai sahaja tau. Aku refer tentang semua kejadian di muka bumi baik yang kecik atau besar yang Allah dah tentukan – Kun fa ya kun. Kalau dah bangang tu bangang jugak lah. Kau yang manipulate maksud kata-kata aku. Kanyiaq!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hahaha…

          wooooW bangang bangang WooooW hahaha…

          ni sapa yg bangang ni ha;p ikut yer on nk kelentong…ni hapa;p
          ((((Oi Kentut,
          Aku tak kisah pun Akil nak kawin Waheeda ka sapa ka. Lantok dia la. Tak jadi kudis pun kat aku. Itu jodoh dia orang. Kun fa ya kun. Masa cerita kawin Akil ngan Waheeda kluar kat sini, aku tak komen sepatah haram pun tau dak! Ko boleh chek kat entri tu. Ada ke aku salahkan sape2 dlm cerita kawin Maiza dan cerita kawin Akil. Mulut tu pakai filter la. Ada mata, tengok baik-baik, ada akai (akal) guna, bukan letak kat buntut. Tu yang asyik kentut. Hampeh!!!))))))

          so sapa bangang sekarang;p….

          lh klu perbezaan IQ pn xleh bawa bincang ka?so ko xde bincang ngn anak2 ko ka?brp IQ ko ngn anak ko xkn smaa kot LOL wah2…so xleh bawa bincang jgn nk meleret2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hahaha

          lg satu tok wan klu nk agak pn biarlh tepat alih2 xkene hahaha…watever

          melalut ker aku ckp tuuu?hahaha;p jgnlh kelentong…beb…klu yer pn melalut kuarknlh mane rmelalut tuuu wah2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Ai'Chia says:

    tak sesuai langsung mcm mak ngan anak plak…
    bila tengok gambar kat atas nak ketawa pun ada….
    kalau nak tunjuk kat bekas suami pun cari la laki yang sesuai… ni mcm mak ngan anak…. dah la bergambar mcm tu… eeee tak sesuai….. maiza pun dah ada anak besar so ape diaorg nak panggil budak lelaki tu…
    anak2 pun tak tau ke nak bagi pendapat kat mak mereka… ni main belasah jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. pingkypanthers says:

    hehehe…
    ayat x leh blah…
    “macam budak sekolah”
    ape2 pun dh jodoh dia..
    tahniah kat maiza ngan suami semuga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. shalee says:

    SWEET koni klakar la hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. serai says:

    anak 6 pun still jelita.. mmg cantik anugearha Allah. semoga berbahagia ke anak cucu cicit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Azlan says:

    HarapĀ² bukan kahwin kontrak (Malaysia Boleh).

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. nih majlis kawen kompem maiza yg keluar lui punya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. nor says:

    erm hnya tuhan y tau apa y blaku tp pada aku apa y blaku ni bt aku xsuka n pndang serong kt pmpuan ni, xsprti y aku sgkakan…aku ingt dia y bpakaian cm pmpuan solehah ni baik. tngk r bju pngantin y dia pkai n suami dia 2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. jodoh dia says:

    aiks.macam lina hangat. ingat mata aku silap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. atuk says:

    sian budak ni……kalo ya pun nak kawen patut-patutlah sikit…maiza oh maiza…nyaya ko kejekan budak ni…kalo anak bujang dia nak kawen nga mak budak agak2 dia kasi tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. qentot busuq says:

    tahniah la pada makcik ni ek sbb 3 kali wooo kawin…yg ade tu umo dah angka 3 pun x kawin2 gak….lahai tengok laki dia mcm kesian pun ade gak..sekali kene rembat dek bini, melengkung la nko dik x lama lagi…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. bikin panaz says:

    eleh! skrg ni pompuan muda x semestinya dara..lelaki tua x semestinya matang.fikirlah sendiri…pepun tahniah!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anak says:

      yer tu, konon nya ustaz tp anak bini diabaikan pastu siap pesan kat maiza dlm paper spy jaga anak2 dgn baik walau dah kawin. patut nasihat diri-sendiri

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TOK WAN says:

        Anak,

        Den sotuju!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anak…hehehe…wah btul ka dia abaikn anak?ko de pkir x?klu si akill tu tiggalkn perbelanjaan anak2 tu kat isteri dia tu dia abaikn anak2 ka?wah bkn men hebat ko ni yerrrr…;p klu ko pn xtahu dan xpasti jgnlh men ckp jerrr…;p

        lorh pesan jerrr pn pe msalahnyerrr?adoi yai…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. bikin panaz says:

    lagi 1 akhil x patut ckp mcm nak burukkan maiza..sebagai sorang pendakwah dia x patut membuka aib orang lain apatah lagi diaorg pernah berkongsi bahagia..xkan xde satu pun kenangan manis saat diaorg bersama dulu..xkan lepas cerai masing2 nak buka pekung didada..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anak says:

      sbenarnya benda yg dicakap akhil tu perbuatan maiza biasa jer tp akhil tu nk buat nampak xbaik. nampak sgt dia loser, maiza xkisah pun dia bahagia ker tak, xamik port pun. dia jer masih bengang. loser…
      tp gambar kawin maiza, sumer anak2 ada n gelak2 gembira jer tgk semua, memang beza ngan gambar kawin akhil, yg ada 2 orang jer, xder muka gelak2 ceria langsung 2 anak tu, yg lebar waheeda jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. atuk says:

    bukan kerabat akhil ke sapa tapi berdasarkan logik dan pandangan luar…selalu nafsu dan kata hati melangkau akal… letak kita di sebelah keluarga sibudak lelaki ni….apa2 pun jodoh, ajal, maut di tangan tuhan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. aku ikhlas beb says:

    maiza mmg cantik even dah ada anak 6. bagi aku dia mmg cantik.sbb anak dara 35 pun dah ada yg kendur.. but dia great…cik wok kita kat tganu dpt husband 3x ganda muda xda pun dihina cam ne….kita doakan dia bahagia ye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. murai says:

    pasal org puan kwen laki muda korang kecoh.. org laki kwen muda x da pulak kecoh…. apo lah korang ni… jelous jer reti

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hahaha mestilh kecoh hahaha…

      adat dunia…yg ganjil tu pasti kecoh…so kajian laki muda kahwin ngn prempuan muda bnyk ka?terutama di malaysia?so?kecoh x ?hahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. anyss says:

    haha…semacam jer c SWEET nih…dh nk menapouse kot…patutnyer nme ko bkn SWEET tp SMELL… buruk perangai…asyik nk kutuk org jerr…mst ko ni jeles ngn c maizah kn??? yelaa maizah tu lg cantik dr ko… kah..kah..kah..
    n kenyataan ko psl zizie n bung pn sbnrye kne gk ngn c akhil n c waheeda ni…dorg asyik menafikan tup.tup dh kwen…mak aiii…mse tgk melody bkn main lg wahida smpai bsyarah mengalahkn ustazah mnegakkan benang yg dh memg basah..hahaha…poyo jer waheeda 2..moral kt cni jnji c maizah x rampas laki orang,…btul x Sweet errrrr silap SMELL??? kih..kih..kih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. awang says:

    hai.. tak geli ker?… nampak macam budak2 sangat..
    macam2 dunia artis ni…

    mula2 bergamber berdua… lepas ni camner ek?..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. wateve lha says:

    mcm MAK & ANAK lha .
    baye abg aku je laki dye tuh .
    pape pon . smoge berbahagia hendak nye .
    gler comel laki dye .
    haha
    SWEET nie jeles pe ?
    ngok ngek punye olang .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. muhafis says:

    cayalah maizawati, anda buat pilihan yg sgt tepat! i like

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. pija says:

    ade gak laki muda cm tuh minat kewin ngan ppuan tua yee…da cam mak ngan anak jee ak.. hahhahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. asumi asaaki says:

    smg bhgia…
    kekal hga akhir hyt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. girl says:

    UWEKKKK…miahahaah…lucu le plak…aku benci akhil dgn waheeda tu dlu…cian kat maezah ni…tp gambar ni..hehe…uwekkk….serba x kena…sorry lah nk cakap…kembang semacam c maezah tu…slalu tgk slim melim je…eee…..geli tgk diorang bergandingan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. psekilas says:

    jangan pancut awal dah le.. maklum le, maizawati tu berpengalaman. Silap2 dia yang ajar suami dia… huh..huh..huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. AWAN says:

    Nmpk pbezaan umo yg ktara..
    tringt kt aidil zafuan n rita rudaini.. :>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. alaHai says:

    dah jodoh.. zaman dulu pun ada juga wanita yang banyak kali kawin.. lebih dari 3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. Hello admin , i desire To ask question regarding A New content. is this okay ?(first)Whats the meaning being that content? but i love by Ones blog. (second) are you have on facebook or twitter > end users can add A New facebook badge so i can like Your New website. likes my homepage Thank end usersvery best Regards admin of (sorry,if my english is bad. iam an italian :p)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. really liked your blog comment, it really added a great point of view on the area. Thanks allot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. hapela says:

    kpd yg kutuk tu sekurang2nye diorg nikah. tak macm budak zmn skg berzina

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. jon says:

    dia nk tunjuk kt akhil hayy 2…akhil boleh kawen muda,dia pn boleh….waheeda 2 haprak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0