Written by AbangNara | April 22nd, 2009

stephanie liah

Ternyata sambutan hangat diterima apabila kami paparkan gambar Stephanie Liah dengan anaknya. Nampaknya populariti model Malaysia yang bernama Stephanie Liah ini pasti akan naik mencanak-canak.

Namun email yang kami terima semalam dari seorang pembaca memang menunjukkan bahawa Stephanie Liah ini seorang model yang popular. Gambar-gambar bersama selebriti lelaki seperti Ashraff Sinclair, Shamsul Yusoff Haslam dan beberapa orang lagi menunjukkan yang dia mempunyai connection agak besar dalam bidang seni.

Sebelum anda teruskan melihat gambar-gambar Stephanie Liah, pastikan bos anda tidak ada di belakang tempat duduk. Lebih-lebih lagi jika bos anda seorang perempuan. Takut-takut dia tercabar melihat kemantapan body Stephanie Liah.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar-gambar seksi dan mantap Stephanie Liah.

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

stephanie liah

70 responses to (GAMBAR)Stephanie Liah Dan Selebriti Lelaki

  1. singa ganaz says:

    berdarah plak hidung nih…

    0
    0
  2. singa ganaz says:

    baraiiiii……

    0
    0
  3. malam-malam cam ni tiba-tiba tak leh tido..

    0
    0
  4. Blanker says:

    klo sorangan, kagak enak tidurnya, mending ma steph

    0
    0
  5. nino says:

    booby!!!

    0
    0
  6. lilies says:

    Hmmm..dun really care wif who she was or wut so ever cuz dat lumrah seorng artis/seni..huhuuhu..

    0
    0
  7. Mat karau says:

    fUYOOOO dasyat gak amoi nie…..

    0
    0
  8. flower says:

    kak nara bler nk dpt hadiah…

    0
    0
  9. ariez says:

    power tue terutama yg pkai bra & suar dlm tue…fuh, hebbat la tp cian kat laki dia kan

    0
    0
  10. insan kerdil says:

    x kenal pun…pelacur kot…hahhahha gaya mcm tue la …..

    0
    0
  11. capik says:

    dia nih da kawen n convert muslim da….refer :-
    http://www.ryanraffael.blogspot.com/
    http://stephanieliah86.blogspot.com/

    0
    0
  12. mantikulaz says:

    terpikat aku tengok dia ni,bleh tergugat jgk iman:)
    hehehe..

    0
    0
  13. ariez says:

    jgn laki dpt lebih org lain cukup la hehehehh..nasib la dpt bini superb mcm nie

    0
    0
  14. ONCET says:

    siap bertatu2 lagi minah ni…
    adeiiihai…

    0
    0
  15. mien.. says:

    aiyaa…mmg seksi abis die ni..nsb bek non-islam..

    0
    0
  16. macho says:

    aduhai stephanie..gebu nya kulit dia..montok nya badan dia…menggiurkan!cantiknya wajah dia…bagaikan bidadari..bibir dia korang tengok,mengancam!

    0
    0
  17. camelia says:

    fuh..cun la stephanie liah ni.i nk ctc dia mcm mana?lps besalin pun body mantop.i rasa dia ni lg lawa dan body mantap dr bunga.nangislah bunga kalu tgk gambar dia dgn ashraf.gosip gempak 1 malaya ni nara.

    0
    0
  18. cik kiah says:

    oh minah ni,kejap naik kejap turun macam chipsmore.die nih bespren poreber pasha sendat dulu.menghuha kat BB,kat kelab malam,kat pub.tapi sekarang dengar sudah jadik enemy poreber plak,gadooooh!dedua ekor ni harap je muka lawa body mantap tapi kaki arak,kaki rokok,kaki jantan,pakaian tak cukup kain.dedua gila gelemer..

    0
    0
  19. memot says:

    urm…yg penting laki dia encem..padan.anak pon comey.tau la stepanie ni jage diri.die tak kaco kite pung..

    0
    0
  20. memot says:

    apa nama islam stephanie ni?

    0
    0
    • singa ganaz says:

      siti sifir…

      0
      0
      • chia says:

        dier bkn chinese…kat skol dlu mngsa bulilh nie..bkn nak dngki p kbenaranlh..kzen dia kwn aku so ku knl lh..aku nie mix chinese mlu tgok dia mgaku dia chinese..dia pure budak bumiputra..makbpak pn dia mlu mgaku bab dia ank iban..nak org knl dia sbgai amoi chinese…

        0
        0
  21. rozy says:

    ish2..seksinya..nak pakai camni depan suami saja..huhuhu

    0
    0
  22. lyn says:

    dia skrg dah islam dah.tu sumer gambar2 lama die.minah ni bes pren poreber pasha sandat.skrg da gadoh.nama islam dia nur rihana…cantik n mantap orgnya kalu kat luar.kat gambo kureng le..anak dia comey sungguh.kita sbg umat islam doakkan jelah sedara baru kite ni.biasala media..org dah berubah,pi godek2 gambo lame…mmgla PANAS!biasalah manusia,suka marah dan menghina manusia yg die tak kenal. tanpa alasan.cakap die ni tak lawa lah,macam2.hakikatnya aweq ni lawa,sexy.aku sbg pompuan tercabar gakz,tp takla sampai menghina dia..aku tak kenal dia ni.tau dia pelakon dan model jerk..kite melayu mmg mcm tue..brubahla..buat apa kita tambah dosa sedangkan mualaf kita ni tgh brubah kumpul pahala.dia dah msk islam,dah suci dr dosa2 die yg kite nampak ni la kan..stuju x kawan2?

    0
    0
    • ko pehal????nyibokk says:

      da suk islm? tatoo kat blkg ngn kt kaki tu temprry je ek?? uikss gerun!

      0
      0
  23. ikan says:

    tapi kan.. dia punye boobs nampak macam tak real … cuba tgk gambar ke-6dia dgn sorang laki omputih (kot la) dan sorang lagi gurl.. boobs dia nampak tak real dlm pic tu. mebi kita y melayuni tak tau kan, tapi surgery boobs ni mmng satu trend dgn chinese gurls especly kat kl n penang. selain boobs surgery, depa buat surgery utuk mancungkan hidung dan besarkan mata (klu tak sepet bebenor jadinya). pegi je la kat forum2 kecantikan diorang. surgeri boobs+hidung+mata ni dibincang beramai2 secara terbuka. operasi dibuat di klinik2 kecantikan sekitar kl, penang dan jb. gugle je beb!

    0
    0
  24. Rin says:

    breast dia cntik la.. patutlah tayang sana cni.. yg b’batang2 bdesup serbu

    0
    0
  25. […] di Malaysia tapi masih sempat bergambar dengan ramai artis-artis lelaki Malaysia. Anda kena layan gambar Stephanie Liah bersama selebriti lelaki Malaysia dan gambar Stephanie Liah dengan anaknya yang sangat comel untuk memahami betapa seksinya model […]

    0
    0
  26. miak miri says:

    Korg penah pg Sarawak sik? muka kedak tok kacak? nang shallow lah korg tok, ya lah pasal x guna AirAsia, aku riya RM100 jak ulang alik KL-Sarawak. Toklah muka typical sidak sinun. Kacak ya nang kacak, tapi byk kembar. Sik exclusive gik. Mane2 pun, yg penting original, which obviously she isn’t, judging from her..well..isn’t it obvious already? Peace.

    0
    0
  27. fire009 says:

    mengancam r tetek u…………..

    0
    0
  28. danny says:

    hehehe stephanie liah kwn aku larr … tinggi memang… yang best nyer… tak macam dah ade anak… aset die memang mengancam… skang nie stephanie dah buka agensi modeling kat area ampang…. die nie ok..friendly..vey nice and loving… hot mama i panggil die… laki die nie sporting giler beb….. klu nak klua ngan die..kene bawa baby ryan skali..die syg anak die tu sgt2…

    0
    0
  29. D-AhE says:

    Stephanie greats!!!!

    0
    0
  30. Lyen Ajai says:

    Rindu time kecik -kecik dulu..Step mmg kwn yg baik,funny,caring……non -muslim pun ada lg dahsyat dr Step punya photo,terpulang pd hak individu nak tayang ke x…

    0
    0
  31. lissa says:

    waaa…lawa body

    0
    0
  32. Vanda Muske says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  33. porno izle says:

    Hey site owner, I like blogengine.net but why did you chose it? I mean it’s so neat with the random avatars and draws people in, but what speficially made you want to install it?

    0
    0
  34. didi says:

    i’m wet! hahaha

    0
    0
  35. Loyd Batala says:

    Pleased to see that this internet site is effective on my iphone 3gs , every thing I would like to do is actually functional. Many thanks for preserving it up to date while using latest.

    0
    0
  36. Katy Perry happens to be at # four on the United states of america Billboard Chart. Assuming. She actually gets to number one this is going to be her 5th numberone single coming from the exact album, California Dreams

    0
    0
  37. I read that the Turnigy Digital Cell Diagnostics Meter instantly measure your Lipo battery pack with the balance connector

    0
    0