Written by AbangNara | May 27th, 2011

siti saleha

Petang semalam masa tengah lepak minum petang, tiba-tiba terbuka TV3 dan tertengok drama Nora Elena. Sekali tue terus melekat sebab ada Siti Saleha nie. Carik punya carik, rupa-rupanya Siti Saleha baru berumur 19 tahun dan merupakan adik kepada Sam Bunkface. Patutlah ada muka mix sikit.

Untuk pengetahuan, Siti Saleha selalu keluar iklan-iklan komersil. Sebab itulah korang rasa muka dia familiar sikit. Dan kalau tak silap drama Nora Elena ini merupakan drama pertama Siti Saleha memegang watak utama. Kalau salah tolong betulkan ye.

Lagi 19 keping gambar Siti Saleha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha
siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

siti saleha

131 responses to (GAMBAR)Siti Saleha Yang Kini Popular Dengan Drama Nora Elena

  1. cik yan says:

    cantik

    0

    0
  2. sue says:

    adek sam ka…cantik..n matang sungguh wajahnyer…
    budak sekarang wajah matang2 mcm Kila tu…

    0

    0
  3. mr.hensem says:

    i like…….

    0

    0
  4. dah lama minat siti saleha says:

    terima kaseh kuarkan pasa dia….i peminat dia sejak dia berlakon dulu2 lg….arituh i pernah terserempak dgn dia kt klang…..mak aiiiiiiiiiiii…….very very cantik giler….gorgeous….lg gorgeous kt luar dri dalam tv…

    0

    0
    • kiki says:

      kalau xsilap die mmg duduk klang coz dulu die same school with me, MGS Klang..kalo xsilap la..

      0

      0
  5. nora elena celup says:

    muke cantik hope perangai pun cantik la..artis2 ni kdg2 muke cantik muke nmpak ayu sopan..tp sbnrnye kaki clubbing..

    0

    0
    • non judgy people says:

      kalo kaki clubbing pehall? sapa ko nk judge org cmtu.. suma org g club minum ker? ..
      pS/baik sgt ker ko tuh nk pertikaikan halal haram org.. ko pn x sdar ap yg ko taipkan/cakapkan tuh halal or haram..

      0

      0
      • nenek ko says:

        ko mesti kaki clubbing kn?? kaki minum kan??? hahahaha

        0

        0
        • Hamba Allah yg kerdil says:

          byk lg tmpt lain nk pegi slain dr kelab mlm…bt pe nk pegi tmpt y xelk…Ya Allah..itu la org Melayu kita, mengaku Islam tp Islam hanya atas nama…xpyh melenting bl org tegur..Islam itu mudah tp jgn pulak kt y memudahkannya..igt laa…dunia dah akhir zaman…klau tak org Islam itu sndri y tegur sesama umat, siapa lagi? nak sruh org kafir yg tegur kita…frust tgk masyarakat kita skg…dunia akhir zaman…y betul dikatakan slh…y salah tu plk sronok sgt nak bt…tension je pegi kelab…nk beseronk je pg kelab…bl org tegur ad plak y ckp nk tnjuk baik…egosentrik tu tnggi sgt…mmg xnmpk hukum Allah hri ni..tp akan tb jua satu hari nnt…nauzubillah…

          0

          0
      • x sentap says:

        yg ko sentap sgt ni pehal?terase eh?kaki club gak ke?troskan la berclubbing tuh,.konon myihatkan badan la menari2 x tentu hala cmtu erk..

        0

        0
      • mel says:

        dah sah da haram g club walaupun x minum..tu kan tempat maksiat..xyah la nak emo2 & menegakkan benang yg basah..

        0

        0
      • mel says:

        dah sah2 da g club tu berdosa..even x minum pon..tu kan tempat maksiat..xyah la nak emo2 & menegakkan benang yang basah..

        0

        0
      • saya says:

        dalam Islam haram haram, halal halal
        mmg dh tertulis akhir zaman org xleh tegur menegur dah
        nanti dikatakan x open minded
        amal maaruf nahi mungkar dah xleh nak dibuat..haish

        semuanya human right
        mana pegi Allah right?

        0

        0
        • lin says:

          Rasulullah SAW bersabda:
          “Sesiapa yang menghina seseorang kerana dosa yang pernah dilakukannya, maka ia tidak akan mati sebelum melakukan dosa tersebut.”
          (HR. Tirmizi)

          Firman Allah SWT:
          “Wahai orang-orang yang beriman! Janganlah sesuatu puak (dari kaum lelaki) mencemuh dan merendah-rendahkan puak lelaki yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah pula sesuatu puak dari kaum perempuan mencemuh dan merendah-rendahkan puak perempuan yang lain, (kerana) harus puak yang dicemuhkan itu lebih baik daripada mereka dan janganlah setengah kamu menyatakan keaiban setengahnya yang lain dan janganlah pula kamu panggil-memanggil antara satu dengan yang lain dengan gelaran yang buruk.

          -ni firman Allah and hadis nabi, kalau korg nak tunjuk lebih hebat dr ni, bwk2 solat taubat.

          0

          0
        • ashraf says:

          tapi, tu tak bermakna yg kaki clubbing tu boleh terus berclubbing, sbb club2 tu sendiri dah tempat maksiat… so tegur pun dgn hikmah, hikmah means- sesuai dgn tempat, keadaan dan orang… ada masa perlu tegur dgn lembut, but ada masa perlu guna kekerasan, sbb tu ada sahabat nabi yg seperti saidina uthman dan saidina umar..

          0

          0
        • lin says:

          “Bukanlah seorang beriman itu seorang yang suka mengecam, suka melaknat, suka mengeluarkan kata buruk dan kesat”.
          (HR. Bukhari dan Ahmad)

          asyraf, fahamkan dulu maksud menegur dan berdakwah. belajar garis panduan. jgn nanti kita jatuh sama dlm kemungkaran. islam tidak penah menghalalkan keganasan dan kekasaran melainkan jika kita diserang. membaca tu jambatan ilmu. kalau rs nak ikut cara sukahati menyampaikan dakwah, jgn ckp anda berdakwah atas nama islam. cuba fikir kenapa ramai islam yang murtad? pernah jumpa pendakwah kristian?? cuba bezakan mereka dan kita. mereka ambil cara2 islam yg sebenar tapi sbb diorg tau itu lebih hebat dan berkesan. tetapi kita pulak mengambil cara mereka. we are so behind and because of these kind of ppl, we are losing our ppl, our faith. baca baca dan baca. baca blog gosip x salah, tapi selang seli dgn bacaan ilmiah.

          0

          0
        • aku says:

          ramai org islam yang menggunakan dalil al quran dan hadis dalam berhujah.. tetapi adakah dia tau sebab apa dalil tu diturunkan dan kepada siapa ianya ditujukan…. adakah melarang kita sesama islam ke kelab malam itu dinamakan mencemuh atau merendah-rendahkan orang lain… TIDAK… jangan terpedaya dengan maksud yang kita cuba tafsirkan sendiri… ambil kitab, jom kita pergi mengadap ustaz… tu bukan mencemuh la sayang… itu dinamakan nahi mungkar…. dan mendapat pahala pulak bagi orang yang berani menegurnya…. sudah terang lagi bersuluh kelab malam itu tempat maksiat… himpun lah berjuta ulama di seluruh pelusuk bumi Allah ini.. tanya mereka apa hukumnya pergi ke kelab malam? Kelab malam yang dimaksudkan adalah 1. adanya perempuan dan lelaki bercampur gaul tanpa ikatan mahram, 2. perempuan yang terang-terangan tidak menutup aurat, 3. hiburan yang melalaikan… dan 4. minum minuman keras. Betul la kita tidak minum.. tapi perkara 1, 2 dan 3 di atas sudah cukup untuk mengatakan ianya HARAM…. kerana jika terdapat salah satu daripada empat perkara di atas… sesuatu majlis itu haram untuk kita hadir…. HARAM… tak percaya tanya ustaz… masih tak percaya tanya ulama… masih xpercaya, tunggulah pertanyaan ALlah di hari kiamat nanti.. sekian.

          0

          0
  6. ahmxn says:

    cun

    0

    0
  7. Kancilbiru says:

    cantikk…ada pesona dan aura tersendiri..macam Kate Middleton pun ada…jangan pasni ada kuar ceta negatif pasal dia dah la…

    0

    0
  8. kak peah says:

    baru umur 19 taun mmg laa cantik … hormon tengah banyak ….

    0

    0
  9. fin says:

    x padan dgn arron … lawa sgt ..

    0

    0
    • leeSeul says:

      weh..ape plak xseswai..aaron pnye la ensem..ak rase so far diorg adelah couple yg plg “ngam” skali..n jd enjoy tgk nora elena..satu je slack in diz drama..awatnya hang nora??bdk kg tp pki skirt..bkn la nk mempertikai cm solat x tinggal sume..pe kate pki sua dr pki skirt???huhu..lg bek kot..yg len2 sume mantop..bg ak la..ehee..

      0

      0
    • leeSeul says:

      weh..ape plak x pdn..pdn je..ak rase gabungan diorg nie mmg pling ‘ngam’ skali..terbaek..drama pn best sementelah adaptasi novel..sweet je ak tgk..tp cume 1, npe wtk nora yg smbyg x tinggal n dok kampung nie pki skirt???huhu..pki la sua kn..lg elok ak rase..lain2 mantop..

      ak rase penerbit drama kena wat cite adaptasi dr novel lebey byk g..hoho..mst dpt smbtn..bru la drama tmptn leh maju..hoho..br la owg x berharap pd korea aje..aiyaiyai..

      ak pon da lame ske saleha nie..lg2 time cerekarama sudu dan garfu..dia nie ak rase ade bakat n pndai berlakon..bersahaja je..hrp2 dia low profile..opps..terpjg plak ak komen..

      smoga saleha leh g lebey jauh dlm kerjayanye..ehee

      0

      0
  10. anony says:

    drama astro prima kecuali cintamu pn dia ade kan?

    0

    0
  11. hehe says:

    drama nora elena bkn drama pertama laa sblm neh dia da berlakon drama ustaz amirul, pernah berlakon dlam drama Kasut Tumit Tinggi (2008), Farah, Kapten Boleh (2008), 5 Jingga (2008), Zaleha, Kecuali Cinta Mu dan Awan Dania musim 2.

    Telemovie: Puaka Topeng Putih (2009), Hati Batu (2009), Raya Mona (2009), Kau Laksana Bulan (2009).

    Teater: Stage Therapy (2009)

    Iklan: Celcom, Wrigley’s DoubleMint (2008), Gillette (2008), Maggi (2008), Nestle (2007), Honey Soft (2006), Pantene (2005), F&N (2005) dan Nescafe (2009), ceres(yg jus minuman import tuhh), lagi 1 iklan yg perfume kot…xigt iklan pa…yg dia naik basikal tuh sperti pic diatas….

    mybe abg nara xkenal dia sbb dia xda bibir terjuih..xtertonggek punggung n mendada cm kilaferi tht y xbrapa kenal….

    0

    0
    • hehe says:

      typo*
      bkn drama pertama pegang watak utama

      0

      0
      • tak usah nak melalak sangat la says:

        baik ko g study benda yg berfaedah drpd benda2 mcm ni… tah hape hape

        0

        0
        • BumbleBee says:

          x usahlaa dengki kalo org bg info… dier bg info tu x semestinyer dier bengap kt bahan berilmiah… kalo dh die suker membaca lebeh and tau lebeh…biarlaa dier share sbb Nara x tau… apedaaa~~

          p/s: org tulis mcm tu pun nak sakit ati…diri sndiri tu dah xde bende berfaedah nak buat….

          0

          0
        • tXo(the X one) says:

          ko pon same..

          0

          0
        • sh** says:

          semua bodoh

          0

          0
        • Min says:

          abes yg ko baca blog gosip neh berfaedah ke…biar laa dia…skrg2nya org bleh tau serba sedikit pasal siti saleha(kira ilmu gak kn)…yang penting dia share ko ada share ke? tau nk kutuk org je keje….

          0

          0
    • miss love says:

      betul tu..nora elena bkn first drama dier..kat cite habil & Qabil tu dier pegang watak heroin kan nama maria..

      0

      0
    • mutiara says:

      kan dah kene smash.hehe..len kali,abg nara wat banyak research sbelom post entry bkan tau cari gambar artis seksi je(artis ke)..

      0

      0
    • duri says:

      abg nara ckp psl pegang watak utama la ngok…tu lah,lain kali bc sampai hbs.ni trs2 menyampuk jek..sengal

      0

      0
    • aku suka budak ni says:

      ni mesti siti saleha nih… details dia bagi

      0

      0
  12. kikiku says:

    walaupon die ni x la berape nak montok..
    tp muka die mcm sharifah sofea la siket2..
    heeeheeheee.. =) suka…

    0

    0
  13. Bunga says:

    dia dah ada bf.. name robin ex students limkokwing university

    0

    0
  14. hana anjell says:

    huhu…akhirnya abang nara kuarkan jgk…tq amik pendapat sy…nak aaron aziz boleh…huhu

    0

    0
  15. yanie hakim says:

    cntk mnis orgnya, mmg ska lah tgk lknan dia dlm ustaz amirul dan nora elena tu.. hrap dia mkin berjya dlm bdang yg dia mnat, amin..

    1

    0
  16. feyus says:

    Adusss… pedih mata aku tengok.huhuhuhu.
    Jadual aktiviti Sambutan Hari Belia Negara 2011

    0

    0
  17. xxxxxxxxxx says:

    bdk ni mmg cantik, aku suke tgk… :) manis sgt mukanya.. mmg ade iras sam pn.abg nara ni xtgk tv sb tu xtau bdk ni ade lah salah sorg bni ustaz amirul dlm citer ustaz amirul. ashraf muslim pgg watak ustaz tu :)

    0

    0
  18. karim says:

    aku tgk nora elena sebab nak cuci mata tengok siti saleha ni je hah.hehe

    0

    0
  19. strasth says:

    HUHU mmg cantik…tp rasanye dia lahir thn 1990..so patut dah umur 21 thn…knpa masih 19 thn…Btul kn kalau salah..

    0

    0
  20. milo milo says:

    bkn ke abg nara ckp dram pertama dia pegang WATAK UTAMA. . .bkn abg nara ckp drama pertama dia berlakon…huhuhu

    nway matang nye rupa utk 19 thn…stay cun gurl….

    0

    0
    • Min says:

      MILO MILO….laa kn en/cik hehe tuh dh tulis dia silap tulis..typo…xkan xphm typo tuh benda paa…..adoii laa..nk kondem org xtgk kiri kanan dh……taw serbu jaa…nmpk sgt laa kebodohan tuhh…

      0

      0
    • Willie Wonka says:

      alllooo.. dik oii udah2 laaa tu dia nk belakon watak apa pn yg ko sibuk2 sngt nk repair info2 tu pehal ?? ada masuk paper spm nnt kee? memekak je pasal watak2 utama ni lau dh minat sngt hadap je laaa dpn tv tu sorang2…

      0

      0
  21. sofea says:

    ‘ini merupakan drama pertama Siti Saleha memegang watak utama.’-ko nampak x, WATAK UTAMA….adeh…. cite ustaz amirul tu die watak utama ke???? sabar je la….:)

    0

    0
  22. Red Devil says:

    Lahir Tahun 1990….so umur skrg 21 thn..mcm mana blh masih 19 thn…huhu

    0

    0
  23. ana says:

    saleha 21tahun.
    Lahir 14 mac 1990..
    Sblm ni byk da brlak0n drama- kasut tumit tinggi,puaka topeng putih, kecuali cintamu, 5 jingga, ustaz amirul, habil qabil dll..
    Iklan tv pun byk- wringles,silky girl BB, ceres, enchanteur dll..

    0

    0
  24. fufu says:

    kenape gmbr first skali tu mata sebelah kecik sblh besar…ahha lazy eye ke apa?

    0

    0
  25. amerll says:

    aku x sangke dia 19. mcm 24 mcm 2

    0

    0
  26. bey says:

    ske sgt tgk cte n0ra elena…bab aar0n aziz ade…hehe…;] tp ske gk tgk siti saleha niy…sweet jek mkenye…

    0

    0
    • ying says:

      adek dia lg lawa…comey sgt….yg bergambar 2 org pakai bju kurung sebelah siti saleha…..

      0

      0
  27. zara says:

    masa pix miera liyana dapat result spm tu, siti saleha ni, muka mmg mcm budak skolah, masa tgk pix ni, ingatkan umur dah 25 mcm tu..but kira ok la tu..at least she’s still sweet….dr killa fairy yg dying to get gojessss..

    0

    0
  28. mewmew says:

    love her so much (as an actress), since drama kecuali cinta mu, she’s good. Saleha, be a good actress and maintain your good reputation. :)

    0

    0
  29. mewmew says:

    Love her so much (as an actress). Since, kecuali cintamu (dia pegang watak utama ape), Saleha, be a good actress and maintain your good reputation.

    0

    0
  30. Jiji says:

    rilek je nama Siti Saleha. takyah nak letak nama-bajet-hot macam ****fairy. :P

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

    0

    0
  31. zaia says:

    ske tngok gmbr ke-7
    frst tme tngok dia brlakon dlm citer 5 Jingga, tp citer tu tk bp nk best,mcm kesian sket..hihi

    0

    0
  32. dayang says:

    cm iras2 sharifah sofea pun ada… (^___^)

    0

    0
  33. babypolkamolie says:

    orang muda zaman sekarang semua da nampak dewasa walaupun umur baru belasan tahun..patutlaa lelaki tua zaman skrang suke cari gadis muda2..

    0

    0
  34. mikan says:

    dia ni bestfren jue evan kan…cantik dan ada bkat lakonan…suka tgok lkonan dia lam nora lena.tp syg pat tgok scond half je sb famili tgok cinta melody yg ntah ape2 tuh

    0

    0
  35. Min says:

    MILO MILO
    laa kn en/cik hehe tuh dh tulis dia silap tulis..typo…xkan xphm typo tuh benda paa…..adoii laa..nk kondem org xtgk kiri kanan dh……taw serbu jaa…nmpk sgt laa kebodohan tuhh…

    0

    0
  36. nugul says:

    dia lebih cantik & manis bertudung dalam ustaz amirul

    0

    0
  37. eiya says:

    umur die sbnrnye 21 thn..bkn 19 cm yg abg nara ckpkn tuh..die sme skola dgn sy dlu..methodist girl school,klang..

    0

    0
  38. kipas says:

    kadang2 nara ni boleh thn absent minded nye eh.ustaz amirul pon die jd heroin kan?

    0

    0
  39. ieya says:

    umur die 21 tahun..bkn 19 thn cm yg abg nara ckpkan 2..n die kwn skola sy kat methodist girls’ school klang..abg nara x study dlu ke sblom post??
    girl yg pakai baju kuning sbelah die tu and pic yg last skali ,adik die..umo 20thn..

    0

    0
  40. fierapirot says:

    cantiknye..=)..ingatkan umur die 23..upenye lagi mude dari fiera…=)

    0

    0
  41. Amier says:

    She so hot and sexy!!! Come on now honey, you know you really turn me on.

    0

    0
  42. eh ade aku kesah says:

    apela abg nara ni baru tau psl die. org da tau lame da die ni adik sam.

    0

    0
  43. Fazlia says:

    x sah klau xde gamba clubbing

    0

    0
  44. kau memang cantik tapi sayang ko xmau pakai tudung..tudung itu bukan menutup kecantikkan tapi menyerlahkan lagi kecantikkan..xcaya try.. ^_^

    Jom Tengok :
    SAMBUNGAN ISU MAKCIK HAJJAH SITT ALWUZARA HINA ISLAM!!
    LADY GAGA PAKAI……KONDOM??
    JUSTIN BIEBER NAMPAK TUT~~ ??

    0

    0
  45. chempaka says:

    cantik.lakonan pun ok.harap dia tidak mudah ‘HANYUT” dibawa oleh glamour yg tidak bertempat dan sempadan.sayang umur msh muda,tp kalu dh kontroversi bnyk sgt alamat bye..bye lah lepas ni.kena ingat artis baru wanita terlalu ramai.hilang satu,sepuluh mari.

    kenapa skrg muda ni umur muda tapi nampak mcm dh 25
    +++ dah? mmg suka nak cepat nmpak umur lebih ke apa…

    0

    0
  46. ape jadah says:

    gigi panjang~ comey

    0

    0
  47. aku says:

    gigi panjang~
    comel

    0

    0
  48. akucute says:

    ini mmg cun…pengganti siti nurhaliza..kuikuikui

    0

    0
  49. OBSERVER says:

    nara, sebelum ni siti saleha ni penah pegang watak utama jugak dlm drama 5 jingga. citer pasal bebudak cheerleader.

    0

    0
  50. kesah ke?? says:

    mcm muke sharifah sofea jerkk..

    0

    0
  51. peminat siti saleha says:

    bang nara…tolong laa interview die ker….suka lah tengok dia ni…cuba amik gamba latest die ker….cuba crik info lebih lg pasa dia…ramai minat dia ….kami bukan peminat kilafairy….baik info lebih pasa siti saleha ni….kalau boleh interview dia lg bagusssssssssssssssssssssss……thankfulll to bang nara klau boleh cari info pasa dia

    0

    0
  52. nurul says:

    xpe tak femes pun.yg penting berbakat.bru org pandang ;) kira ok la tu dh nak stat pegang watak utama.mula dr bwh lg byk pglmn.dr sstgh artis tu yg pakai kabel (mak penyanyi) terus dpt blakon filem.lakonan jem!

    0

    0
  53. sheena says:

    kan dia yg b’lakon drama ustaz amirul..watak utama jgk kan?

    0

    0
  54. minah says:

    umur dia 21 laa abang nara. dia lahir tahun 1990. abang nara ni sesuka hati jee nak letak umur dia ni berapa2. kaji selidik la dulu baru post entry ni. ish2.. jangan main belasah jee.. ish ish ishhh

    0

    0
  55. syazleen says:

    tak lah.. siti saleha pernah muncul dalam drama habil qabil sebelum ni kt tv3 sebagai watak utama jugak.. :)

    0

    0
  56. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu siti ni minah jambu suka tengok muka dia cute…..! muda lagiiiiiiiiii mudah2an kerjaya siti sebagai pelakon berjaya di masa akan datang………..

    0

    0
  57. anna suraya says:

    dia ngan aaron aziz mmg ngam!suka2…xnampak perbezaan umur dia ngan aaron aziz…mmmg ngam la!!sweet je!!

    0

    0
  58. Qa says:

    Cantik

    0

    0
  59. Meedie says:

    She’s damn gorgeous….

    0

    0
  60. akustika says:

    kilafairy = killer fairy ….

    hehe~ just teasing….

    0

    0
  61. april says:

    mmg cntik.. tp syg jd artis cmtu.. die duk sri andalas klang..anak buah makcik sy.. mak ayah die dh cerai.. last jmpa face to face kat kneduri makcik sy die dgn adik die kt pic atas tu.. apepun mmg minat die blakon..sweet~

    0

    0
  62. chidori says:

    wow.. cantek dan manthop :D

    0

    0
  63. .HaHa. says:

    ada silhouette mcm syarifah sofea kan?

    0

    0
  64. HaNa says:

    Subhanallah… Indahnya ciptaan Allah. Nama pun sgt sedap. :)

    0

    0
  65. rena says:

    21 laa abg nara, 14 Mac 1990

    0

    0
  66. Piston Pecah says:

    dia nie byk belakon dgn tv3/astro kan…
    habil & qabil… uztaz amirul…http://ms.wikipedia.org/wiki/Siti_Saleha_Mohd_Baharum

    0

    0
  67. misyaa says:

    apalah..dia pegang watak utama dlm coffee mate tu…apadaaa

    0

    0
  68. saleha says:

    dye mmg cntek…
    suke tgk dye berlakon dlm cte nora elena…
    btw name sy pn Saleha jgk…. :D

    0

    0
  69. bella says:

    so sweet..x sgka plak bru jep 19 thn

    0

    0
  70. uitm student says:

    haha..die 21 thun la.adik die umur 20 blaja kat uitm tu

    0

    0
  71. me says:

    she is 21. her sister is 20, my current classmate in uiTm :)

    0

    0
  72. me says:

    she is 21. her sister is 19, currently in uitm tapah, my classmate :)

    0

    0
  73. mikan says:

    gigi dia cam gigi marimar la hehehe cun2

    0

    0
  74. siti saleha ni mmg cntik..tp umur dia bkn 21 thun ke?rasanya la…ap2 pon gud luck siti saleha!

    0

    0
  75. MissMinn says:

    takde masalah pon dengan die ni. ok je kot setakat ni…. biasalah, baru nak up okay lagi… *asal jahat sangat pemikiran haku neh???

    0

    0
  76. naina says:

    gigi kapak besar sgt .. !!

    0

    0
  77. Fida says:

    Suke tgk die ni, sweet… :D

    0

    0
  78. lilian says:

    suka kat dia…best dia berlakon dlm ustaz amirul .cara dia pakai tudung dlm drama tu pun biasa2 n nampak kemas. sejuk mata memandang….

    0

    0
  79. aku suka tengok dier ni ms drama Ustaz Amirul..padan sgt dgn Ashraff Muslim..cantik!!

    0

    0
  80. nur ummi aichah says:

    perrrrrh cun lawa gileeeeerrrrrr!!!!!!!!memamg preety&beauty betullah+you are soooo sweet

    0

    0
  81. Anys says:

    err , kenapa lelaki kat dalam comment nie ramai yang foucs dekat tempat tertentu ? heyy , sensitive betul lahhh ! >,< btw , cite Nora Elena nie memang best ! saya dah follow cite nie since episod 1 (:

    0

    0
  82. ain says:

    kulit die cantik…die pakai ape eh?hehehe

    0

    0
  83. azrain says:

    gua tak layan sgt sbb gua tgk cam kaku sket siti saleha ngan aaron ni. gua layan bait cinta lagi terbaik! :p

    0

    0
  84. azrain says:

    gua tak layan sgt sbb tgk cam kaku sket siti saleha ngan aaron. gua layan bait cinta lagi terbaik!

    0

    0
  85. luqman says:

    mke dia nmpak mcam 25-30
    mke x srupe umur

    0

    0
  86. feedingfish says:

    mmg cntik ciptaan Allah..aku sbg pempuan pn pndg die mcm x bekelip mate..sbb die mmg cntik..full pakage..kalo org lelaki la yg tgk cane la kn..

    0

    0
  87. bunga says:

    bkn umo dye da 21 ke??

    0

    0
  88. mummychomel says:

    mati2 mummy ingatkan elena adik-beradik ngan syarifah sofea!!

    0

    0
  89. Insan Kerdil says:

    salam…awk mmg cantik pon kak siti saleha…sye suke sgt tgk mke awk…drama lakonan awk pon best…tp alangkah baiknya kecantikan awk itu dipamerkan utk suami awk yang sah shje…never mind people can change right…

    0

    0