Written by AbangNara | May 19th, 2009

gambar terbaru siti nurhaliza

Tahniah kami ucapkan kepada Dato’ Siti Nurhaliza sebab berkesempatan menunaikan umrah baru-baru ini. Dalam sibuk-sibuk buat show pun masih sempat membuat amal kebajikan. Memang satu contoh yang baik untuk artis Malaysia yang lain.

Sayangnya bila tengok gambar terkini Dato’ Siti Nurhaliza selepas balik dari umrah, kami telah dikecewakan sekali lagi. Makin terpampang dada Dato’ Siti nampaknya. Tak apalah, at least Dato’ masih mencuba untuk berubah ke arah lebih baik.

Lagi gambar terkini Dato Siti Nurhaliza selepas balik dari umrah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru siti nurhaliza

gambar terbaru siti nurhaliza

gambar terbaru siti nurhaliza

gambar terbaru siti nurhaliza

76 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Selepas Balik Umrah

  1. Lovelyvic says:

    takde rupa org baru balik umrah langsung

    0
    0
    • iman kuat says:

      biasal tu, diorang aganngap umrah tue,,,, melancong je, bagi kita yg betul ada peganngan agama umrah itu ziarah ka, so melancong x mungkin nk berubah, sayang la klu tertutup x boleh tunjuk rantai dan anting2 yg berjuta tue…diorang ni mengadap kaabah x de rasa keinsafan ke…baik jadi org miskin, bila g sana sekali dalam hidup, tue, yg menjiwai iman tue betu2. itulah dunia org kaya…yg pasti susah nk berubah, mulut sahaja…

      0
      0
      • tok batin says:

        betul tu iman kuat..
        tiap2 taun dok wat umrah konon tenang kt sane..
        ptt dah wat tiap2 taun tu at least adela keinsafan atau petunjuk ke arah yg benar..
        dah trend skrg artis wat umrah..nak wat cane..
        kire no komen je la..

        0
        0
      • aimi says:

        astaghfirullah, bwak mengucap encik iman kuat.. kao sedar x kao ckp ape ni? ape hak kao nak kate die pegi sane sekadar melancong? die dah sampai sane, maknenye Tuhan dah terima kedatangan die, die diterima di sane.. laenlah kalao dah 18 kali die nak cube pergi, tp xdpat pergi.. mane kao tau orang kaye susah nak berubah? ye, betol, orang kaye masuk syurga 50 ribu tahun lebih lambat daripade orang miskin, sebab orang kaye ni diberi kesengan di dunie.. kan Tuhan tu maha adil.. mane kao tau orang kaye ni kalao mengadap kaabah xde rase keinsafan? ape hak kao nak cakap macam tu? sedangkan nabi tu pon x jatuhkan hukum pada umatnya, ape hak kao nak buat macam tu? maaf, aku bukan cakap panjang semate-mate aku nak defend siti, memang aku minat siti, ye! tapi ape yang kao cakap tu seolah-olah menghine sangat org kaye ni, kao suke2 menjatuhkan hukum.. sekian..

        0
        0
    • OnEy says:

      umrah ni.. erti kata lain melawat tanah mekah.. mcm melancong la… lain la.. pg buat ibadah haji… tu memng kena ikut rukun2 yg dah ditetapkan… pg umrah xder ilmu haji di dada pun boleh pg lgi.. tp kalu wat ibadah haji jgn… padah pg kalu x der ilmu haji yg cukup.. kalu g nak dptkn title.. lupakan.. nt kena laknat dgn ALLAH… nauzubillah..

      0
      0
      • OnEy says:

        stu lg.. aku cukup meluat la artis2 nie pg umrah… blik citer tu nie penuih keinsafan… mcm dpt hidayah petunjuk dr ALLAH.. takut dgn dosa2 lps… tp sbln lepas tu… ermm dah ilang kata2 insaf.. taubat.. kembali mcm sblm g umrah.. seksi blik.. dedah sana sini… berpeluk2 tu x yah ckp la.. peluk semasa blakon sama jer peluk di luar lokasi.. bila kantoi… nafi2.. meluat.. g umrah bkn apa.. nak menunjuk… nak g shopping tu jer…

        0
        0
  2. cikmekcomel says:

    ct oh ct..

    0
    0
  3. eton(bkn name sbnr) says:

    mn de nmpk dade..
    kn die pkai bju lg satu kt dlm tu..
    huhu..
    eh…
    dlu si deja moss blik aji xpakai tdung xde la kcoh mcm ni..
    hurm..

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      Sbb deja moss bukan artis no. 1 malaysia.
      Apa pun dia buat takde orang nak tiru.
      Takde org nak ambik peduli.
      Mcm siti nurhaliza ni, dah baper ratus remaja & artis ikut pesen pelik dia ni…

      0
      0
      • eton(bkn name sbnr) says:

        no 1 ke no 2 ke,siti cume insan bese..
        mcm kite sume..
        mcm deja moss,mcm en ahmad..
        huhu

        0
        0
        • x-not-x says:

          masalahnya,deja moss x ada pun pernah berjanji nk pakai tudung lepas balik haji.tapi yg satu ni,ada berjanji..nampak sgt jenis yg mungkir janji..

          0
          0
        • tok batin says:

          haa betul tu x not x..
          die dah janji..bile dah janji sbg org islam die wajib tp tunaikan janji,,x tunai munafik tau..

          betul la die insan biase..tapiii..kalau rase xleh nk tunaikan jgn janji. tgk noraniza idris..xde janji2..tup2 bertudung.. mcm ni xde la kite marah. ni dok heboh kt paper..canang nak kai tudung..pastu bile tgk pesen bertudung bukan menambah pahala, dah cm nak bedosa pun ade. baik die pkai cam zila bakarin..pakai tudung tp berkemban.. nak pakai tudung biar tau tertibnye. tutup leher n dada.. kalau pesen die ni..kalau jd ikutan..dosa bnyk giler die tanggung sbb dakwah sesat..

          0
          0
      • Zaza Muhammad says:

        When u talk about pesen ikutan…try test belek paper ari ni (pandai2 cari yg mana) nmpknye pesen CT ni dah jadi ikutan datins2 kat mesia, tatau aa apa nk jadi pasni… Dalam Islam no hal ble berfesyen tp syarat satu je tutup aurat bknnye bertudung je. Stakat ni xde plak aku dgr kipas susah mati CT yg backing dia – CT just janji nk bertudung, tp bknnye tutup aurat hahahaha…. Pastu argue mengargue smpi bile2 pun wase x abis. Apa pun, nasihat ambe, jgnle hanya bertudung tp tutup lah aurat sbg wanita seluruh badan kecuali muka dan tapak tngn serta jagalah kehormatan diri dan budi pekerti (jgn pakai pakaian ketat, jarang, fancy2 etc….).

        0
        0
    • masmawi says:

      tu yg putih tu…. dada dia la. kalau buah dada dia yang kat dalam baju.

      0
      0
  4. QASEH says:

    lovelyvic…saya sokong!!!!!
    betul cakap awak…
    siti nie DEGIL tahap gaban!!
    mentang2 lah kaya…kutukkan peminat langsung tak endah….

    0
    0
    • laila sari says:

      sapa suh minat dia lagi… peminat dia yg buta tuli…dah dia janji pakai tudung tu dgn peminat.. tp dlm hati dia takde niat pun… da terlepas cakap… kena gak laa pakai tudung… even cam org saket lukimia pun fesyen dia.. huhu

      0
      0
  5. mamak ajaib says:

    ct bkn g umrah….dia g jln2 aje tu…tu yg x insap2….tp aku dengar citer dia x pkai tudung psal dato k x bagi….

    0
    0
    • Lovelyvic says:

      yer… lelaki mata keranjang mcm tu
      lagi seksi lagi dia geram….

      0
      0
      • tok batin says:

        laki bangang je yg suke tayang isteri seksi dpn org.
        org kalau boleh lg x bg isteri seksi dpn org lain..bia seksi tu die sorg je yg tgk..bukan utk tontonan..

        0
        0
  6. syhhhh.. says:

    g umrah pkai duit menyanyi, pyh nk dpt keberkatan…hukum menyanyi bg org islam perempuan dlm konteks agame islam, seme org sedia maklum….

    0
    0
  7. iu says:

    perkara biasa…

    0
    0
  8. Keliwon says:

    hai cik Ct wan kembang..hu..hu…tak yah la pakai tudung kalu lagu tu pesennya..tak gune ko g haji/umrah beratus kali pon kalau mende basic ( tutup aurat : rambut ) pon ko tak paham…aku heranla..ko nak tunjuk apa sebenarnya…prinsip aku mudah jew…nak pakai tudung pakai trus..jgn pakai sikit-sikit.alasan ko nak brubah perlahan-lahan tu takleh dtrima.in fact dlm islam pon takdo yg main tutup separuh-separuh. ko kalo nak pakai tudung pakai elok-elok.kalo taknak pakai baik jgn pakai truss..takdolah peminat nak mengutuk ko. ni ko pakai tudung aku tgk cam dah jadi ‘fashion’ bukan tuntutan agama.kejap lagu tuh kejap lagu nih pesen tudung ko..nak kata ko bodoh ko skolah sampai SPM kan?kan?

    0
    0
    • Kak Su says:

      Betul gak tu keliwon ( e..seram… ) Org kutuk dia dpt dose dia pun dpt dose 2 kali. 1. Tak tutup aurat. 2. Mengundang org kutuk die.

      0
      0
    • tok batin says:

      bkn nak kutuk sal gred sekolah ke ape..mentaliti ni x tggu gred bape die sekolah tp dari dalam diri org tu sendri.. kalau dah selow dalam belajar..jgn la lembab gak dlm hal agama. kite islam..wajib tau tentang agama kite.. Dari aku dok kutuk2 die xde pekdah camni bek la aku g masak tomyam..jap lagi laki aku nak balik..

      0
      0
  9. tyrabanks.. says:

    kebanyakan artis suka sgt buat umrah, tpi x tah apa2… bila balik, bukn ada perubahan kat diri diaorg pun. Niat kalu nak beramal, mesti x gini jdnya. APA2 AJE LA dia org ni…

    0
    0
  10. eclipse says:

    biarlah dia dgn cara dia…kite juz pandang jer…xpayah nak [email protected]…nti dosa kite bertambah…pahala kite dia dpt…org yg tutup kat atas pon…still terbukak kat bwh…sume org same jer…kite ney bkn para2 syuhada atau anbia…kite sume blm smpi thp mcm tue…baik kite lihat diri sendiri seblm tgk org len…

    0
    0
    • tyrabanks.. says:

      ish… insaf plak aku. aku x kutuk, pndapat scara rambang je… aku minat apa dgn ct ni.

      0
      0
  11. boxer hugo bosss says:

    hahaha..aku pun insaf tp kejap je la…
    kalo msih pki bukak dada n tnjuk rmbut tue mkne nyer kat tanah suci die xdpt lg seru dri allah…sbb dei sndri xnk…sb dei msih nk cri mkn ngn dress up yg terbukak ckit..huhu..kalo berlitup…kne nyanyi lgu rabbani hijjaz ler die..xpun lgu2 kmpulan hawa…kite ckp byk pun xgune sbb laki die pun bg die bukak2 da camtue lingkup ler rumah tagga..wat pe g balek umrah aji kalo ati xterbukak lg..dtgkan dose lak cmtue…nie msti g umrah aji sbb nk ubatkan dato K nie..yela laki die pun liar lg nie..cume kite je xtau..

    0
    0
  12. eclipse says:

    aku xbrp minat sgt artis2 ney…bt ape kite nak agung2 kan artis…jd peminat fanatik…diorang xminat pon kt kite…baik kite agung2kan tuhan yg esa n parents yg melahirkan kite…ade faedahnya…

    0
    0
  13. minnie comey says:

    LANTAK KO LA DATUK OIII…

    0
    0
  14. rahmah says:

    ish3..apa nk jadi la ngn minah ni….makin hari semakin menyampah aku tengok…

    xder maknanyer p umrah beratus kali kalu basic tuntutan islam x dipenuhi…

    pelikla org2 ni….perkara sunat sebok nk kejar,siap dgn publisiti plak tu…yg wajib, terang2 dia langgar…

    ish3…dunia akhir zaman la katakan…huhuhuhu

    0
    0
  15. Kak Su says:

    Cantik la Siti ni…tapi lagi cantik klu labuhkan tudung tu menutupi dada dan depan rambut..

    0
    0
  16. futurelawyer says:

    pelik ngan Ct,bukan dia org susah pon takleh pakai tudung,boleh jerk pakai tudung leklok ngan mcm2 corak dan kaler….laki dia tak bagi kottt,…..tau2 jor lar..bini lame suami dia ngan kekasih gelap dia pon maner pakai..muhahahahah..Dato K,jgn saman sy,sy olang susah…

    0
    0
  17. yann says:

    bagi ar dato kita ni stahun dua lg tuk brubah mnkn dia rasa cam muda lg dn masa dia pnjg lg kot agknyalh jgn mare ya dato

    0
    0
  18. yann says:

    Kadang2 kesian ngok dato kita ni kwen dh brapa lama dh tp msih xde rezeki tuk dpt anak,skrng ni aku ngok mkn comellh dato ni agak2nya apa petua dia erk ……….

    0
    0
  19. kipas sush mati says:

    kalo pg umrah dengan niat yg slah…mcm tu la jd nye..
    suami pon sme je..tegur2 la bini tu..pas kawin ngan dato tu trus jd mcm ni..truk betol..

    0
    0
  20. now_tea_boy says:

    datuk ct memperbodoh kan diri kat owg ramai,aku rasa bebudak sek rendah gelak tgok ct,x tahu yg mene satu semppadan aurat,basic jer tu…x kisah sgat kalu macm nikki ke,aleeza kasim ker,sekurang2nya depa xhipokrit,
    tp hang ni ct,kunun mcm beik jer.tapi…..hampeh,
    kalu x nak tutp aurat……jgn ckp…bukan mempermainkan orang ramai… tapi ALLAH S.W.T.

    0
    0
  21. ikan kaloi says:

    ct..ct..ct… x per lar ct..mgkin 1hari nanti dia akan berubah..hati manusia kan cpt berubah. doa kn jer yg terbaik

    0
    0
  22. Akak says:

    Kesian…
    Moga diberikan hidayah buat mereka suami isteri…

    0
    0
  23. lempeng says:

    kalau tok guru nik aziz tau terkejut berokla jawapnya…..

    0
    0
  24. garfield_82 says:

    cam biasa…aku memang langsung xpenah minat ngn dia….bek dengar YUNA nyanyi,lagi best and power sore dia..

    0
    0
  25. shana says:

    itu tanda nya cakap tak serupa bikin!! dulu kata kn kawin tk kira sapa org nya yg pnting hatinya..tp dah terang2 pn pilih datok g nmpk pilih kemewahan..dah pn bjnji nak kai tudong pn nmpk brmain2 dpikiran.pa kah hal datuk ct neh!!!!tk sesuai!!~lu pikik lah sndiri!~~

    0
    0
  26. iu says:

    dia tgu rambut tu da beruban bru pakai tudung litup…

    0
    0
  27. Zaza Muhammad says:

    errmm bab2 umah aku amoh campur…tepun dada tnye iman. Just hopefully moderator alert sket psl ‘Dato koma’ ngan Datuk ‘k’ … Dato’ ngan Datuk ade beza dia…so harap2 rujuk pada yg pakar. Sbb setahu aku ct dapat gelaran Datuk bukan Dato’. Dulupun wase sama je tp rerupanye lain aaaa… sbb klu lelaki aaa yg dapat Datuk, wife dia dapat Datin, pastu yg Dato’ plak wife dia dpt Toh Puan. Well ni bkn apa, just pengetahuan am….ilmu kena share, Pe pe pun klu aku silap tlg betulkan, n rujuklah pada yg pakar…..

    0
    0
  28. lampam says:

    hmmm…kan ke manis lg bertudung tu…
    biase la..pegi umrah tu pun hasil nyanyian gak…
    kan ke haram jugak rezeki tu..jual suara…
    tu yg xde perubahan walau pun dh bratus kali pegi pun… apapun…harap siti dibukakan hati utk ke jalan yg benar…InsyaAllah…

    0
    0
  29. yann says:

    hidup Dato’ i love you ape2 pun suara Dato’ tetap no 1 di hati aku,moga2 lpas ni ada rezeki tuk dpt ank ,kembar lg mcm aku……….hehehe………

    0
    0
  30. bukan senang beb nak dapat haji/umrah yg mabrur….mungkin belum sampai masanya kot dato nak berubah sepenuhnya…kita sama2 tunggu dan lihat perkembangan beliau..

    0
    0
  31. flower says:

    nth pape la ct nih….huhu
    2la…nk org kye sgt cm d.kay tuh…
    menyesatkan lg ade r…

    0
    0
  32. patong says:

    hmmm xtahu la aku korang ni..meh aku nak bg ceramah sket kt korang ni..TANG ISU SITI PAKAI TUDUNG ALA2 NI TU ANTARA DIER NGAN ALLAH..YG KORANG BELAGAK2 ALIM DUK MENGATA SITI TU APASAL..DAH JADI DOSA..KAT AKHIRAT NANTI PLAK MENDER TU DH JADI ANTARA KO NGAN SITI N ALLAH…BILER KO NANTI KONON NAK MASUK SYURGA SBB BAEK SGT KAN,KT PADANG MASYAR TERPAKSA CARI SITI NAK MINTAK MAAF SBB KO MENGATA DIER PASTU NGAN ALLAH LAGI.NANTI SITI DAH MASUK SYURGA,TP KORANG TERKATING2 SBB ADER DOSA TERGANTUNG..SO KALO NAK MENGATA DALAM HATI JER LA..XDAPAT DOSA………

    0
    0
  33. sweet says:

    nak suh ct pakai tudung suh dato k botakkan kpla ct.comfirm 24 jam litup.

    0
    0
  34. ibu kunyit says:

    tak ada rupa lepas balik umrah…. macam lepas beauty treatment adalah………..ya ampun!

    0
    0
  35. anonymous says:

    ape yg siti ni cube buat aku pn xtau!sori aku bkn pminat siti ye so aku nk bgtau yg mmg aku rase xpuas ati gle ar bile siti ni tudung mkin lama mkin ke blkg xde sekor pn wartawan nk ktuk..tp kalo artis len wat hal bkn men lg lju dok wat story dlm paper.mende yg best sgt psl siti tu smpai gitu skali spesel nye aku pn xtau!dh tlpas ckp nk pkai tdung gini la rupenye!xnk pkai spnuh ati!last2 muke nmpk cam jmbtan gntung nk roboh!

    0
    0
  36. ojokoyongono says:

    sbb kawin dgn dato’ K le die jd mcm tue. cube tgk dressing dia lps kawin…cube tgk die sblm kawin kalau pakai mcm tu, nak kena maki hamun dgn si ayie!!!

    0
    0
  37. areesya hanna says:

    Alhamdulillah….camni rupenyer rupa orang baru blek dari umrah…dah banyak kli dah siti ni g umrahla..g haji pun sudah,tapi ble agaknyer nak dpat hidayah erk???mane janji siti mase nak g haji ari 2????????

    0
    0
  38. mamamila says:

    x yah tuntut la janji cik ct tue… Allah bg dia kaya harta tp bab anak… selalu kita tgk kalau orang kaya mesti susah dpt anak tp orang yg biasa2 mcm kita ni syukur Allah bg anak banyak… ada gak pahala beranak walaupun kita x dpt pergi haji g walau sebaya dengan dato’ siti….

    0
    0
  39. cik moon says:

    dia gie umrah ke haji ke.. sme je.. cm xde pape perubahan pun.. mybe haji yg dia pgi 2 haji x mabrur kot..sbb 2 jd mcm 2 2..hahahaha

    0
    0
  40. atijai says:

    x pe la…biar laki dia yang jawab di akhirat kan…sbb kita sume dh soh dia pakai tudung, tapi dia x nak! Buat apa kita nk susah payah.Yg mana x suka dia jgn sokong dia kan senang…buat pening kepala je..

    0
    0