Written by AbangNara | March 12th, 2009

Seram jugak tengok gambar cover album Lentera Timur Siti Nurhaliza nie. Kepala dia macam dibelit-belit ular. Sebijik macam Dewi Medusa dalam mitos Greek kalau tak silap kami.

Atau mungkin itu adalah gaya fesyen tudung terbaru Dato’ Siti Nurhaliza? Berat kepala kalau nak pakai tudung macam tue.

27 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Macam Dewi Medusa Dalam Mitos Greek

  1. ZriL says:

    Akum.. ehm.. btl lah seram btl.. hu best klu wat filem tu..

    0
    0
  2. capslock says:

    hahahahha..tudung medusa. tu bukan tudung. tutup kepala je

    0
    0
  3. anwar says:

    cantik r

    0
    0
  4. ni says:

    berat tuh
    silap silap goyang …blh jatuh…

    0
    0
  5. flower says:

    look diff what??
    cun ler..

    0
    0
  6. saloa mambok says:

    mcm madura pon ada

    psst :- madura yg ular atas kepala tu

    0
    0
  7. u know who says:

    hoho.. patah tenguk kalo pkai hari2 mcm ni

    0
    0
  8. ika says:

    janggan pakai tudung cam 2 nanti patah tengkuk kan susah nanti nak nyanyi

    0
    0
  9. wink..wink.. says:

    xtau nilai ke???

    tu bukan tudung..

    2 perhiasan atas kepala..

    tudung len…

    klu dh xtau beza jgn wat cerita…
    tudung ngan perhiasan atas kepala pun xleh beza..

    hadoiii….

    0
    0
  10. jelt says:

    tetap cantik.

    0
    0
  11. rimau says:

    siti kena lantik penasihat agama untuk bagi nasihat supaya tutup aurat dengan betul

    0
    0
  12. ayunie says:

    i like siti very much,dan harap siti pakai tudung penuh ke lagi cantik.

    0
    0
  13. nmk says:

    apesal perhiasan pelamin org kawen taruk atas kepala tu?

    0
    0
  14. jom says:

    cuba tengok betul2 hidung dia… nampak asli ke nampak pelik?

    0
    0
  15. moon's says:

    s4l4m …. n4p4 kor4ng kutuk2 ct ne ???
    kor4ng 4d4 mslh k4h ???
    gt4u b4 … klu m4u kruk 2 bleh tp buk4n ct y4 …
    sory100000000000000000000000 ……

    0
    0
  16. Interesting post and an enjoyable read, he hit on the google while doing some research on this topic. I look forward to reading some more posts from you.

    0
    0