Written by AbangNara | August 4th, 2010

gambar terbaru siti nurhaliza

Bila tengok gambar terbaru Datuk Siti Nurhaliza balik ke Kuala Lipis nie, teringat cerita seorang kawan baik kami yang duduk satu balai ngan Datuk Siti masa muda-muda dulu. Katanya Datuk Siti dulu jual kuih tepi jalan. Tapi time tue kecunnan dia memang sudah terserlah. Kira gadis paling hangat di balai la.

Dari seorang penjual kuih kini Datuk Siti dah ada satu legasi dalam dunia hiburan. Semuanya hasil usaha kuat dia. Bagi kami Datuk Siti nie antara artis yang bagus. Dia tak layan sangat gosip-gosip sampah pasal dia. Yang penting baginya adalah kerjaya. Sekarang nie dah ada Simply Siti lagi. Respek kami.

Lagi gambar terbaru Datuk Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Forum Cari.

gambar terbaru siti nurhaliza

gambar terbaru siti nurhaliza

gambar terbaru siti nurhaliza

gambar terbaru siti nurhaliza

227 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Reunion Sekolah Clifford Kuala Lipis

  1. vuvu says:

    da berisi datuk siti ni..

  2. gladice says:

    waaaaaaaaaaaa………….

  3. ida says:

    oklah tu….masih nampak comel.

  4. azra says:

    0ghang lepeh wei…
    mnggu nie nk blik lepeh la….huhu

  5. ninie says:

    cantikkk

  6. broker says:

    Cantikpun bini orang

  7. yaya_yumi says:

    suker ct..

  8. miss annur says:

    datuk siti layak d gelar ikon malaysia.. bersih dr gosip panas.. i like..

    • Bom aTOM says:

      Bersih dari gosip? Abis yang amik laki orang tu ape?Jgn kalau siti tu cakap dah jodoh dia, tapi artis lain, bukan main kutuk.

      • Cherrina says:

        alahai..mende yg dh bertahun pun nak ungkit lagi..dia pun dh bahagia dgn suami die..udah2 le tu

        • sony says:

          ntah ko ni….dia kawin pun bila laki dia dah cerai dgn bekas bini dia….ko plak yg lebih2 mcm r bekas bini datuk k tu mak ko!!!

        • miss_pinky says:

          BOM ATOM ; ape lak dia amik laki org.?? xde otak ke ko bodo.?
          datuk k tu da cerai la before jumpe siti.
          alahai,kalo xthu,jgn tnjukkan kebodohan tu.
          adoyai.

        • aini says:

          miss_pinky : mmg DK dah bercerai masa tu tp punca nya adalah dr siti.
          alahai, kalo xthu, jgn tnjukkan kebodohan tu.
          adoyai.
          (klu dah fanatik tu yg buruk pn nmpk baik)

        • hmmm... says:

          Tak layak DS jd ikon, daftar mengundi pon tak tapi gi berkempen.

          Cakap plak suka menipu antaranya;
          1. Lepas kawin nak bertudung tapi at last kata dia hanya berselendang
          2. Yg sepupu dia menang pencarian Gadis Pantene, siap claim kata baru tahu tym bapa dia meninggal. Nak bohong pon agak2 lah…

          Selainnya as step mother dia langsung tak menegur anak2 dia untuk berkelakuan senonoh sbb DS tetap dapat tempias bila foto sosial anak DK tersebar.

        • jaja says:

          aini: klu da benci tu sgalanya pun nampak buruk! hal ruma tangga org tak pyh la nak ungkit2 kt pun xtau apa masalah DK dgn x-wife smpai bcerai!

        • sarah says:

          hahahaha.kelakar la aini ni, mcm dia ade je time DK bercerai.hahahaha

      • kaWan says:

        aku skong bom atom!!!

    • kaWan says:

      btol la tu bom atom..mmg die amek laki org..kan die tu jd adik agkat x-wife DK..lame2 terangkat plak dgn DK skali..sian ex-wife die..pastu depa pon cerai..

  9. elya says:

    wah bestnye tgk ct men netball.. Sporting..

    • peace says:

      anak DK tu da sosial dri dulu lg. ko tau ke die ade tegur ke xtegur? budak kalo da beso ko tegur cane pon kalo da xleh nk elok, out jgak die. so, xperlula nk menyalahkan siti yg xmendidik anak2 DK dri kecik

  10. yanni says:

    i love u datuk siti

  11. cili says:

    tetap manis

  12. Y says:

    pelik nape org suka siti nie ek?boleh tlg explain x?

    • si pelik says:

      plek nye soalan ko

    • SWEET says:

      Aku pun pelik. Pada hal dia pun perampas laki orang.

      • kk says:

        Sebab kiteorg minatlah….suka hatilah….peduli apa dia rampas laki orang….itu ketentuan Allah….terimalah….samalah mcm Fasha Sandha dan Jejai…..cuma jodoh dorang belum sampai…….Luv Dato’ Siti….kami akan terus minat Dato Siti sampai bila2….

        • luv_ct says:

          ya… sokong KK…walau apa pun kritikan n cacian drpd anti-ct..peminat ct akn sentiasa sokong ct… perampas or bkn perampas itu dh ditentukan oleh Allah….

        • gosipgurl_fea says:

          nanti kalau ada pempuan lain rampas hak hang, cakap tu ketentuan dari Tuhan okay?

        • whitpec says:

          bila da kena rampas baru la nk terasa… waktu tu dah terlambat

        • wawa says:

          gosipgurl_fea: komen yang sangat tidak bijak. kita berusaha apa yg patut untuk teguhkan rumah tangga. bila dah berusaha, tapi ketentuan drpd Allah tiba2 suami ‘dirampas’, kita kena lah redha walaupun memanglah mula2 tu kita pasti akan rasa marah, tertekan, malu, menyalahkan diri sendiri dan lain-lain lagi. Ingatlah, semua bentuk fizikal,sifat, kelakuan, tak kira baik atau buruk itu hak Allah. Yang penting kita berdoa supaya seseorang itu di’baik’kan perangainyer… OK? :D

        • nouri says:

          nak muntah, uwekkk..

        • akuxpaham says:

          aku setuju ngan ko wawa.. :)

        • CTipu... says:

          DS rampas korang sokong… DK dah cerai baru kawin CT, tapi korang tahu ke punca pencerian dia ex-wife.

          FYI CT ler puncanya. Mmg CT tak suruh DK ceraikan bini tua. Tp as normal human korang sanggup ke share b*t*ng dengan pompuan len?

        • gosipgurl_fea says:

          yela tu cik wawa

      • peace says:

        minat krn bakat die. w/pun die ade wt silap tp rasenye perangai die lbh byk baik dri buruk. sbb tu la org xbosan sgt ngan die

  13. noname says:

    because she is nice & humble…tak lupa diri..that’s my opinion why i really like her..=)

    • gilo says:

      nice???huh..hampeh???

      • pikir2 says:

        she is better than artis2 len tu yg confirm2 penah kantoi gmbr masuk club watsoeva..artis mlysia mang xleh harap..nk cri yg baik sila jgn tgk artis mlysia ye..sila tgk ustazah ke ustaz ke..DS ni kre antara artis mlysia yg OK la eventho she’s not perfect! better than nothing lor..

    • emalin says:

      yah..about shes taking other woman husband..tak masuk cmpur..

  14. man says:

    gomokkkksssss….mantopnya peha…

  15. apa2 ajer says:

    apa2 ajer lahhhh…!!!!!!!!!!!!

  16. datuk siti semakin cantik …:)

  17. velasrizal says:

    dh mcm koboi dh ni..

    Model Baru Proton Waja Lancer 2010

  18. ok aa tu sporting beramai2 meriahkan sekolah lama dia….
    just satu je, obvious sesgt le muka ngan leher dia… takan makeup kot? muka putih tp leher kurang sket…

    • kk says:

      Msetlah dia pakai makeup….kalo x tebal pun yg nipis…yg ko nk mengata apasal…..cantik sgt ke muka ko Zaza

      • cik lopes says:

        so wat klu dia mekap pun

        • miss_pinky says:

          TAH,sukati die la nk makeup ke x.
          tu pn nk cr psl.

        • Pergh... says:

          Kalau si FS yang tak makeup sure korang kata muka cam orang kampung or makcik jual kopok lekor…

        • isk isk isk korang ni…. nmpk sgt singkat pemikiran…tak ble think positif ke sket?
          klu makeup it should be ok TAPI klu kulit muka kita kemerahan berbeza dari kulit leher, better consult doctor sbb itu antara simptom2 kanser kulit. kita kena peka dgn perubahan diri supaya dpt elakkan penyakit dr menular. Inilah antara sbb beberapa produk kecantikan kena tarik dr pasaran sbb mengikis epidermis, dan bila dermis terdedah kpd sinaran matahari misalnya, dlm jangkamasa pnjg akan menyebabkan kanser.. ini kesan jangka pnjg.
          klu muka dia tu pink sbb make up ok aaa, tak marahpun dia pakai make up, even its better at least muka kita terlindung sket…

          BE POSITIVE !!! ni le yg dikatakan anjakan paradigma. no wonderlah org kata generasi sekarang wpun cerdik lam peperiksaan tp fail dlm realiti kehidupan sbb tatau guna akal, not only think but critically thinking. ni bkn nk bergossip tp general knowledge..

  19. nice? says:

    Nice? Nice ke klu merobohkan masjid orang? dia ni bersih dr gossip panas sbb media malaysia ni mana berani nak keluarkan gossip pasal dia ni. cube bace web hiburan indon. baru tau.

    • gosipgurl_fea says:

      cayalah sokong!

      • kk says:

        Peduli apa dia runtuhkan rumah tangga orang…..dah takdir dia kahwin dgn Dato K…….luv u Dato Siti….

    • hajar says:

      tahu ke sbb apa ? jgn kita teka dia runtuhkan masjid…kalau disebalik tu ada citer lain…tu nama dia awk dh fitnah dia…dosa besar fitnah tu …lebih besar dr berzina…nk ckp pk…jgn trus berckp dan berckp…tkut lain lak jd

      • cik lopes says:

        btl2 cik hajar. kadang2 kita nak menilai tapi tak tau cter sebenar. kita ni orang luar nak kutuk je. tak kisahla bab siti amek laki orang ke, bab lain ke. tapi kita tak tau kisah sebenar..nak menghentam je lebih.

      • ijjkg says:

        sokong si hajar.bayangkan kalau r isu rampas suami org tu tak betul,berapa bykla dosa korang dpt.tapi biasala org tak takut dosa,ngumpat je tau..mana peduli smua ni~

        • Pergh... says:

          Terbaek ayat dr CTipu

          Mmg CT tak suruh DK ceraikan bini tua. Tp as normal human korang sanggup ke share b*t*ng dengan pompuan len?

          Maybe kk, hajar, cik lopes and sony (if you all perempuan) tak kisah nak share kan?

        • ain says:

          hmm..
          tak kesah lah merampas ke.. di rampas ke. dah memang ditakdirkan dato K takde jodoh dgn bini tua dia

          lagi pun bini tua dia bukan baik sgt..hehe. ok wat dato K dapat lagi better dr bini tua.. dah sama2 suka.. nak wat cane. siti pun jaga hati anak2 tiri dia gak kan

        • hajar says:

          ckp lucah mcm org tak ada otak…if dah takdir nnt suami ku nk bekawin lg satu nak wat mcm mana,,,if dia adil tak pe apa…poligami tu tak slh dlm islam yg u nk wat mcm salah tu pasal apa…if takdir dia nak kawin lain n nk ceraikan aku ke…tu pun namanya takdir…tak kan nak lawan takdir…terima je la….tapi yg nk kutuk2 tu wat apa…fitnah je lbh kdg2 tu…perkongsian (poligami tu tak slh) .

        • mys abby says:

          setuju dengan HAJAR>>suami itu hak Allah..jika ditakdirkan kita b’kongsi suami sekalipun,mmg la kita akan rasa t’kilan, tapi ingatlah ganjaran Allah utk wanita2 yg m’benarkan suami utk b’poligami..B’fikirlah secara waras,dunia adalah p’jalanan sementara menuju ke alam lain..jadi,b’sabar,tabah..sentiasa mengingatkn suami ttg tanggungjawab yg makin b’tambah..jadikan ia satu benteng utk meneguhkan iman serta membina keluarga yg harmoni…ingatlah, Allah sentiasa meninggikan wanita dlm segala hal..b’syukurlah kita sbg wanita…

      • ida says:

        Kita xyh mengata2 tntg DS y bukan2..xelok

  20. gosipgurl_fea says:

    oh..SPM dia lulus ke ………………………………………..

    • kk says:

      Lulus lah……yg ko tanya SPM die apesal lak…..tahulah die setakat SPM je…….tapi lebih berjaya dari orang yg ada PHD…..rezeki dan jodoh itu semua ketentuan Allah

    • martha says:

      lulus la..pangkat dua..bukan fail pun

    • hajar says:

      lulus ke tak org dh tak pndg…skrg ni budak tak sekolah pun leh bjaya….apa pny soalan laaa

      • Bom aTOM says:

        Erm…bagus gak tu. Tak payah antar anak ko g skolah. Budak tak sekolah mana yang berjaya ek?

        • Cherrina says:

          Tabaik lah ko ckp camtu cik Bom..ye lah klu semua org kat dunia ni pandai dan keje bagus2 sape lah yg nak tlg cuci toilet awam tu..sape yg nak kutip sampah kat umah ko tu..bagi aku berjaya bukan lah hanya semata kekayaan ko setinggi gunung dan rumah banglo beso mane ko duduk..bagi aku cukup makan,ade tmpt tinggal,tau tggungjwb thadap Allah,keluarga dan masyarakat dahhhh syukur alhamdulillah…klu dpt lebih rezeki lah tuu…

        • cik lopes says:

          saya nak jadi tukang cuci toilet yg bjaye! cehh bjaya jugak tu!

        • Bom aTOM says:

          Saya tak cakap pasal kerja, Hajar kata tak payah sekolah. Bukan ke Nabi suruh tuntut ilmu sampai ke negara Cina? Walaupun kerja tak bagus tapi adalah penting untuk seseorang tu berilmu dan menuntut ilmu, selebihnya terserah kepada nasib. Cuma, kalau mentaliti kita org Melayu, kalau nak kaya dan berjaya jadi artis harus dihapuskan. Contohilah bangsa lain yang berlumba-lumba menimba ilmu dan berjaya. Maaf, saya bukan anti CT cuma saya heran kenapa org terlalu menyanjung dia sampai macam dia tak ada salah dan silap. Malaikat ke dia tu? Ingat, hanya nabi sahaja MAKSUM.

        • hajar says:

          nmpk sgt ko ni kurang membaca….lain kali ko baca ttg kejayaan org yg bejaya skrg…ckp pk la…bljr pndai pun tak semestinya bjaya esk…belajar pndai2 last2 telibat rasuah…tak semestinya org yg belajar pndai akan bjaya yg tak pandai tak bjaya….sekarang bkn zama kolar putih ok…tak laku dh…kemahiran tu pnting

    • jaja says:

      gosipgurl: sama jg klu org tanya ko soalan..”ko ni bodoh ke?” ko jwb sndiri ler!

      • Bom aTOM says:

        blajar kemahiran tu bukan dari sekolah/ institusi ke? ke dapat dalam mimpi. x yah g skolah.

      • Cherrina says:

        kite tak tau cik Bom..kite tak tau mybe dia ade belajar..kite tak dudok skali satu rumah dgn die kite tak tau lah ape yg benar dan ape yg salah nye…mcm sy senang..kalau suka berpada2..takde taksub takde nk back up maut punya..lagipun sy rase takde pulak siti tu penah ckp “wahai adik2 takyah blajr rajin2..nnti besar leh jadi penyanyi mcm akak ct n senang2 leh kaya” hehe..cuma sy tak berkenan si ct ni bila dia ckp nk pakai tudung bile dh balik haji..tp tak buat pun..oklah sum ppl ckp suke ati die lah nak pakai ke tak..tp bg sy kalau tanak pakai tak pyh lah ckp mcm tu..takde lah org yg syg dan suke kat dia leh hampa…ai pun turut hampa… :-(

    • sarah says:

      pendek btol akal ko.sampai SPM pun ko nak cita.

    • mys abby says:

      korang jgn marah GOSIPGURL_FEA>>>>dia tu doktor falsafah kot..sbb tgk gaya cam tinggi sgt empunya diri tu,..dunia2..

      • hmmm says:

        tannyer macam tu pun kena hentam ke? kalo tau jawab jer lah baik baik.. ssh sgt ke.. memalukan ds jer punyer peminat yg macam korang asyik nak gado.. kuar ayat yg trok trok.. aishhhhh

        • mys abby says:

          yela HMMMMM….tp takyah la tanya mcm tu..sbnrnya dah tahu kan..??? klu tak lulus sekalipun, dia dah b’jaya..sy pun takat spm jer tapi mampu gak b’gabung membina stesen petronas yg sgt2 untung..ade org smpai PHD pun otak masih sempit..jd takyah la bangga sgt sekalipun blaja smpai oversea pun..sama je sume tarafnya manusia2 ni….takde bezanya…

  21. cili says:

    manusia bkn di nilai melalui kelulusan tu semua. rezeki masing2. x skolah tinggi pun ramai yg berjaya. yg degree pun bersepah kat luar dok nunggu bulan jatuh ke riba. i like siti. humble, soft n pretty.

    • luv_ct says:

      yup..sokong…. i sendiri pernah face 2 face ngan Dato Ct ni…. n mmg sporting sgt..

    • peace says:

      betul tu. kejayaan bukan stakat blajar tinggi2 smpai phd. ade org brjaye dlm pelajaran, ade plak yg berjaye dlm kerjaye w/pun xde kelulusan tinggi. itulah rezeki namenye. sekurang2nye die xmenyusahkan org lain nk carikan sesuap nasi utk die n family die.

      • aku says:

        btol…bos aku dulu ader upsr jerk…pastu usaha gigih ikat batu tuang simen sendiri…skang dah jadik kontraktor kelas A lagik…jadi ader aper kisah…yg penting usaha nk merubah diri…jgn duk cakap jerk lebih…kahkah…..klu ade phd pom akai tak gune….wat per….

  22. aik??? says:

    suke ct..sbb die cun dan manis giTU!! bab nmpk lengan ke ape ke..kite pn same gak cm die… mse kuar g jalan2 kai tudung segala. tp duk lepak dpn umah cuci kete or siram pokok bunga xde plak sibuk nk cover kepala or pakai baju lengan panjang… cm la jiran kite tu mahram kite…

    • sony says:

      dah nama pun artis tapi kalu pakai kain lilit badan samapi nampak mata je pun tak guna coz suara wanita masih aurat….jd tak yah r nak komen sgt….macam r ko tu tak der minat lngsung mana2 artis…pakai jubah ker artis yg ko minat tu!!!

      • mys abby says:

        SONY ni tak faham ke AIKK?? ckp ape..pelikk..huhu

        • aik??? says:

          sony, yg hang terase sgt ni knp? cube bce leklok komen aku tu. dah sah2 aku kate aku ske ct… haiii nasib… ni kali pertame aku komen dlm BN, dh kne hentam ngn si sony ni…huhuhu….

  23. zaihas says:

    Betulkah ct perampas laki org atau dtk k yg rampas ct dari beribu jejaka yg memasang impian utk bersama ct….mgkn dtk k dah bermslh dgn isterinya dah lama sblm ct bertakhta di hati dtk k….kot…hanya mereka yg tahu….kehadiran ct hanyalah satu kebetulan….ketentuan NYA…mereka pun dah kawin..bkn mcm fasha sanda kasih rosak hubungan org dgn niat tak baik..hanya mau kan harta bukan org nya…itu beza nyaaa…

    • ct says:

      2×5 la tu,,mcm waheed&akhil hayy jg..cuna laki dia vvip..jd xbole gosip panas nnti kene saman! mmg ada org lagak baik..smpai org xnmpak pun kekurangan&kesalahan beliau..

  24. jimmy says:

    baru bulan lps pi lawat kuala lipis, pekan kecik.. tak sangka pekan kecik tu lah munculnya ct :)

  25. CT shiba says:

    i pon suka kat ct.. kalau dapat jumpa nk tium2 dia.. hehe.. majulah sukan utk negara!! :P

  26. korang ni,,, aku pun bknnye minat sesgt CT, lagu best layan je, tp takyah le nk ungkit2 bab2 rampas2 merampas tu… old story..semoga di masa depan dia kena berhati2..tu je sbb bkn selama-lamanya kita akan berada di comfort zone, bak bait2 lagu dia “tuhan menguji takan berhenti….”

  27. zz says:

    aku pun minat tok ti..satu jer pesan aku pd org yg suka mempersoalkn ketentuan ALLAH ni..perampas ke x tu bukan pkok pangkalnya.tp tu yg di namakan jodoh..nape org yg asyik ckp perampas laki org? sedangkan ALLAH dh ttpkn jodoh tok ti dgn tok k akn jadi suami isteri.aku xnk ngata org sbb dunia ni umpama roda.berputar.ingat!! kita pun xthu nasib kita mcm mana.x jadi kt kita..tp anak2 kita?..renung2 kn lahh..

  28. kay says:

    ISHH..PEKEBENDEE PESEN BERTOPI NI.. KALAU NAK TUTUP KEPALE PUN PAKEI LER TOPI LAIN ATAU PAKAI LE TUDONG.. NI TOPI KOBOI NI BUAT SEMAK JEE.. HAMPEEHH TAK PAHAM AKU!

  29. hajar says:

    i love siti….korang yg kutuk ni mcm diri perfect…padahal ct tk ggu sesapa pun..ala dia tak pakai tudung tu hal dia ngn Allah..korang nk kata dia mcm2 wat apa…korang yg dapat dosa…jgn pertikaikan kebaikan org bt …dan jgn hukum org sbb dosa yg dia bt…kita bkn ALLAH…kita pun sama manusia biasa

    • lysa says:

      btol2…jangan menilai orang sesuke ati..sebelum nak mengate orang…tengok dulu diri sendiri…

      ~~sorry menyampuk~~

    • Pergh... says:

      Ko ni pakai jer tudung tapi tak paham hukum hakam.

      Sapa kata itu hal dia dengan Allah??? Balik pergi jumpa ustaz or ustazah apa hukum kalaw yang melihat tak menegur malah buat ayat bodoh mcm ko.

      Kalau jahil jngn memandai cakap, paham dulu apa yang paling ditunutut Islam. Nih lah masalh wanita zaman sekarang bab aurat amik mudah. Sedap mulut jer kata itu hal dia dengan Allah. Dapat sepanggu kat ko…

  30. wawa says:

    gosipgurl_fea: komen yang sangat tidak bijak. kita berusaha apa yg patut untuk teguhkan rumah tangga. bila dah berusaha, tapi ketentuan drpd Allah tiba2 suami ‘dirampas’, kita kena lah redha walaupun memanglah mula2 tu kita pasti akan rasa marah, tertekan, malu, menyalahkan diri sendiri dan lain-lain lagi. Ingatlah, semua bentuk fizikal,sifat, kelakuan, tak kira baik atau buruk itu hak Allah. Yang penting kita berdoa supaya seseorang itu di’baik’kan perangainyer… OK? :D

  31. cermin mata says:

    dah gemuk skit sekarang jgan2 ehem2 pe

  32. alahai...kesian says:

    paling cantik topi dia..
    cantiknya dia..
    baju tu mmg cliffordian kena pakai la..cuma dia pilih nk berlengan pendek..yela nk bersenam..nk selesa..
    aku ada baca komen2 kt atas, media malaysia xberani siarkan cerita panas CT..bila flashback2 blk..ye la..agreed.
    contoh kt ruangan ok ke tak ok berita harian..
    kalau komen pakaian artis lain, bahasa langsung ke laut, pedas giler..
    kalau sampai je DCT, uih berampun bermaaf bagai..ayat akhir sekali, walau apa pun, ct tetap nampak menarik..MOTIFFFFFFFFF!!!!!!!.
    start drpd situ, aku baca blog2 yg bertebaran di alam maya utk cerita2 panas dibalik tirai seni dan khabar2 angin yg akhirnya BETUL!

    • cik lopes says:

      ko ni cakap apa aku tak paham. sekurang2nya siti jaga pemakaian. tak macam artis lain berbikini, berkemban. telanjang pun ada.. ko baca gosip sini nak baca buruk orang je keeee?

      • nouri says:

        ct nie perasan ayu je. dulu aku ske la tapi skang hmmm hampeh ….

        • fbi says:

          mcm jeles je..hahaa..mcm2 jenis komen aku bc kat sini pasal ct..dr yg baik sampai g buruk..haa tula nasib kalo jd org terkenal yg berjaya..ada2 jelah org Malaysia nie..sama gak mcm politik.lol

      • myne says:

        bukan keburukan cuma kebenaran

        • jaja says:

          tak pyah la komen pjg lebar..klu dah dengki tu dengki jg la abis dr ujung rambut smpai ujung kaki DCT tu wat cr kesalahan! untuk apa??? utk tayang2 kedengkian yg menggunung!

        • sarah says:

          diorang suma nih bengang la sebab xde point nak kutuk ct.ape punye manusia la.

        • bab2 pakaian mmg ble puji Siti. sopan cuma kekdg je ketat atau sendat tp still ble terimalah klu nk compare ngan artis2 wanita lain yg pakai baju tak cukup kain ngan benang, hampir nk tersembul sana sini…
          cuma bab2 ckp tak serupa bikin tu je, dah byk kali Siti terkantoi…ye lah klu tak mampu nk buat misalnya kes tudung ngan boikot starbucks tuh jgn le memandai wak statement……biasalah, dia tu manusia biasa je, kita pun selalu sgt ckp tak serupa bikin… misalnya kata nk boikot KFC tp aku tgk berduyun gak org pegi, que pnjg 2 3 kaunter buka… sekadar contoh….

      • alahai...kesian says:

        ~ada org xfaham..nih aku buatkan faham..~
        1/ paling cantik topi dia..
        2/ cantiknya dia..
        3/ baju tu mmg cliffordian kena pakai la..cuma dia pilih nk berlengan pendek..yela nk bersenam..nk selesa..
        4/ aku ada baca komen2 kt atas, ada yang kata,media malaysia xberani siarkan cerita panas CT..bila tengok2 balik..ye la..agreed.
        ~ sebagai contoh kat ruangan ‘ok ke, tak ok ‘ berita harian..
        kalau komen pakaian artis lain, bahasa langsung ke laut, pedas giler..(kalau baju artis tu pakai buruk,mmg seburuk2 bahasa artis tu kena)
        kalau komen untuk pakaian DCT yang xberkenan, uih ayat pertama berampun bermaaf bagai..ayat akhir sekali pulak, walau apa pun, ct tetap nampak menarik…(nampak sgt double standard nya..yela pemilihan kata dan ayat kenala adil dgn artis lain)
        5/ start drpd situ, aku baca blog2 yg bertebaran di alam maya utk mengetahui cerita2 panas dibalik tirai seni dan khabar2 angin yg akhirnya BETUL!

        • aik??? says:

          mgkn ct xde citer yg buruk2 sal org lain, so media massa pn xde point nk kutuk2 die… klu kite wat baik kt org, org pn xkn sibuk2 nk cri pasal ngn kite… ade sape2 setuju?

  33. misz myza says:

    rse nye Dato Ct ni mmg natural beauty la… ayu dan manis je… Mmg ssh nak cari artis mcm Dato Ct… luv u lahhh..

    oh.. cuma disini, sy masih kurang faham… mengenai perampas… Rse nye Dato Ct ni dah kawen, lebih kurang 3 thun kn.. tp npe masih nak memperkatakan isu perampas ni.. yg dh lepas 2, lepas la.. korang x penat ke asik berbangkit isu ni je????

    • ayu says:

      senang citer camnilah, cuba ko kawin, pastu laki ko tinggalkan ko untuk perempuan lain, apa perasaan ko. ko rasa nak buat adik angkat tak kat pompuan tue..? sila jawab

      • akuxpaham says:

        ko tau ke nape datok k tu tgglkan x-bini die???
        mst besebab beb.. bini die tu pon x kurang hebat kesosialan die. ko x tau ape2 jgn pndi2 nak hamun org.. jodh tu takdir allah, sape lah kite nak mpersoalkannye. mane la tau kot2 one day kite lak jd cenggitu, xpon anak2

        • Pergh... says:

          Hallo, aku pernah berjiran dengan ex-wife DK tym kecil masa diaorang tinggal kat baret (kuartes) hospital di Kulim, Kedah.

          Satu family dia baik dan parent ex-wife dia sngt tegas we called her Mak Ku. DK dulu keja apa kalau bukan kerana brother in law dia tak buka peluang rasanya dia belum lg jadi DK.

          DK inbarat nih habis madu sepah dibuang. Aku tak kata CT minta DK ceraikan bini dia tp bini mana sanggup laki dia kawin len, melainkan yang benar2 tabah.

          Hukum tak bleh tolak..

        • Datuk K memula just a banker je kat Bank Bumiputra la ni dikenali CIMB Bank… lepas dia kwen ngan Tengku barulah join business…

        • ayu says:

          tak sapa pun maki hamun sesapa dalam isu ini, aku just suruh korang try kawin and then laki ko tinggalkan ceraikan ko utk bersama ctipu, aku suh korang bayangkan mcamana perasaan ko masa tu. mcam tu jugaklah perasaan si tengku zawiah masa Dato K (kentot) buat dia cam tue. Ada tak ayat maki hamun kat sini. ko nie bukan setakat xpaham, tapi bebal bangat..

  34. Aprikotmanis says:

    macam2 la korang nie… ape dia nk pakai, apa dia nk buat suke ati dia la…..yg korang wat dose kering nie pehal.. gaduh2 bkn dpt duit pon.. adoiii… Sbagai seorang insan kite cume boleh nasihat, selebihnyer.. terpulang lah kat empunye badan.. kite doakn jelah yg terbaik untuk dia okeh..

  35. Zaza gabor says:

    cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak cak ….Ada aku kesah!

  36. chah says:

    pernah jumpa dct kat hukm……manis and ayu…senyum je…….life lagi lawa dr majalah….mula2 masa dia tawin memang gerammm..sbb mc x da lelaki lain kat dunia ni….tapi bila fikir2 balik dah jodoh dia…semoga dia bahagia……

  37. HjH K says:

    rasa2 nye.. org menilai tu bersebab.. bukan sengaja nak kutuk2 sesuka ati.. yg baik tetap baik yg buruk tetap buruk..pandangan org tak sama.. ada lah keburukan siti yg org semua nampak tuh..tats y org mengata.. bukannya sekadar soal die tutup aurat ke tutup kepale ke.. all in all siti pun manusia mmg ada keburukan.. jadi tempat2 sebegini ‘disediakan’ sebagai tmpt untuk menyatakan keburukan tersebut sebgaimana kita mengutuk artis2 lain! kenapa artis lain di kutuk org tak heran.. kenpa bila siti di highlite..semua tak suka.. we have to admit that siti pun buat silap dan ada keburukan yg patut di hilite..

    ~~Salaaaammm

    • myne says:

      itu laa peminat fanatik ct namenye..

      • Y says:

        fanatik xbertempat mmg cmtue,kkdg tue pkla nape org mengutuk artis kesayangan diorg tue msti de sbb,alih2 ckp yg dia nie sempurnala sgt dr segala2nye,klu nk menilai muzik kita kena dgr semua jenis muzik yg ada kt dunia nie, n siti nurhaliza binti tarudin bknla artis yg boleh dibanggakan sbb terlalu jauh perbezaan dia,lg1 aku xphm nape org selalu pandang yg baik2 pada dia,hakikatnye klu korang fikir n kaji2 balik semua kisah dia dr a-z mesti korang akan perasan sesuatu yg xelok ttg dia tp xpela nk wtcmne kn klu dh minat,mesti nk puja2 jgn pujaan korang tue sampai memudaratkan korang dh la,sbb bg aku suara siti xla sedap mana,lg2 dgn lagu2 baru dia skrg ntah hape2 lagu org bercakap,alang2 nk kua kan suara bia kuakan betul2 nie mcm kucing tercekik tulang suara dia..siti cuba jd diva tp bg aku dia belom layak menerima gelaran diva tersebut.
        (aku gerenti komen aku nie akan dibalas dgn maki hamun dr peminat fanatik siti yg xreti membezakan mana muzik yg bagus n tidak n cuba menapis segala realiti ttg idola diorg)

        • HjH K says:

          AKu tak maki hamun komen kau.. ahahah betol lah mmg kes tak paham tahap bengang pun ada bila ada yang mengata siti, tak plak org nak mau ambil tau.. please lah be open.. kalau kita cuma suka kan sorangggg je artis dan beri peluang pada artis soraagnggg ni jee.. mcmana nak maju! berhempas pulas org nak hasilkan artis2 baru tapi tap tap artissss ni jugak yg menang, yang di hargai,., and yes ure rite.. tak jugak layak di gelar ketahap DIVA,, we have to open our eyes! tak boleh nak stuck saje kat satu kelompok.. mesti beri peluang kepada artis lain yang saya rasa banyak lagii yg lebih jauhh BERBAKAT! walau pun nampak tak ‘SEBAIK’ siti, tak semestinya di biarkan begitu sahaja.. ~~ salaammmm

        • Bom aTOM says:

          Aku komen -ve sikit psl CT dah kena maki hamun kat atas tu.

        • aku says:

          dah sorang artis lain aku dgr cam bom jerk mane nk menang…kakhakah

    • alahai...kesian says:

      1/aku plg suka komen hajah k yg 1st ni..
      2/”org menilai tu bersebab.. bukan sengaja nak kutuk2 sesuka ati”-betul-aku sokong! sebagai contoh,kalau dah memang mata tgk topi tu xcantik, xsesuai, mestilah kata xsesuai..yg aku hairan bin ajaib, terang2 xcantik, fanatik2 tetap kata cantik..
      3/kalau artis lain kena kutuk kaw2 punya bahasa, nape tidak DCT?
      4/ Dato’ Siti Nurhaliza adalah ‘darling malaysia’ (press yg bg title ni),penyanyi no 1 malaysia, antara yg berpengaruh di Asia,mestilah A to Z penduduk seluruh dunia nk tgk dia,nk tau semua cerita pasal dia. Dia seakan wakil malaysia dan nilai berita dia sgt tinggi. Jadi, tolongla DCT, berpenampilan tu mesti cantik dan sesuai sentiasa!! dan fanatik2 dia, tolonglah komen, bg nasihat dengan ikhlas dan jujur..dia membawa nama negara,dahlah kt utube org negara lain dok mengutuk DCT, jd tolonglah jgn sesekali buat diri tu jd point utk org negara lain kutuk.dahla yg kt luar tu mengutuk, ditambah2 yg dlm negara lagi..abis, camne nk backing dia kalau dah benda betul? tegakkan benang jugak la jawabnya…

  38. man says:

    Ct dah gomokkksss

  39. Rin says:

    wahh sekolahkuuuu! <3
    reunion 31/7/2010

  40. pizza says:

    Aku baca banyak sgt bab isu perampas laki orang ni. Ini suma menyentuh ttg poligami. Poligami dibenarkan kepada lelaki sbg jalan keluar kpd masalah perkahwinan. Namun, BUKAN ALASAN atau tiket untuk suami berkasih dgn perempuan lain di luar perkahwinan. Itu namanya pengkhianatan, dan isteri boleh minta cerai jika suami curang. Islam itu sgt adil kepada kedua2 hamba lelaki dan perempuanNYA. Ini sgt jarang ditekankan, dan sgt perlu diketahui oleh semua supaya perempuan tidak berasa teraniaya dan lelaki boleh membela ahli keluarga wanita mereka. Islam hanya mengiktiraf dan membenarkan cinta berunsurkan syahwat dalam perkahwinan, eksklusif untuk para wanita bergelar isteri. Jadi, bg aku, gelaran perampas laki orang ni mmg layak utk perempuan merenyam yang memporakperandakan rumahtangga org, apatah lagi hingga membawa pd penceraian. Tiada wanita yang suka bermadu kecuali rasa cinta mereka terhadap suami dapat menandingi perasaan cemburu. ALLAH membalas setiap perbuatan baik hmbaNYA berganda2 bergantung kepada tahap ketakwaan mereka.

  41. su5316 says:

    comellah datuk siti ni

  42. Reena says:

    Asal kak nita yg berstatus international stil tak dapat title Dato’ ah? Oww…mungkin kak nita kena nyanyi kat albert hall dulu baru leh dapat kot..yelah..konon katanya gah.. buat kat luar negara..mengharumkan nama negara tapi raihan yg dah lama tour satu dunia pun, pengiktirafan yang dorang dapat..alahai jauh bezanya. Kepada yg suka mengagung2kan mek et ni, aku rasa kita kena waras dlm menilai. Bayangkan, client aku yg cina tu pun tau dia punya ‘dark side.’ Seperti biasalah, pasal mek et sumanya baik, mulia. Pada yg tak suka dia, habis dikata dengkilah, tak open minded la, dapat dosa kering free2 lah tapi tak semua yg dikata gosip tu tak betul coz mostly yg dikata gosip tu lah yg betul. Mcm kes Mawi ngan ekin.

    • kak nita dah nyanyi aaa kat ALbert Hall London in 1989…sekali ngan Sudirman (Allahyarham).. mase tu kak Nita wakil Singapore…

      • Liza says:

        kak nita is holding singapore citizenship… tapi stay di malaysia…mgkn kerajaan negeri @ kerajaan malaysia kene consider beberapa aspek sblm nak bagi kak nita title kot….

        klu kerajaan negeri nak bagi title pun bukan senang2, kak nita atleast kena ada sikit sumbgn yg membanggakan utk negeri2 tu… mgkn setakat ni tak nmpk lagi…

        • tol …dia mmg warga singapore.. tp mana kita tahu kot2 ade yg nk bg tp dia menolak cam Chef Wan, bila dah berkali2 offer baru dia trima…

          sekadar info…bab2 penghargaan ni tak semstinya kena warga Malaysia. Ramai veteran perang zaman jepun lu warga British dpt pingat even Shah Rukh Khan pun dah bergelar Datuk… sekadar contoh…

    • lulu says:

      siti dapat dato from sultan pahang ….kak nita tak dapat sebab kak nita singaporian ..kena sultan of singapore bagi ……huk huk huk …

  43. chubby says:

    kenapa lah korang suka mengutuk orang ni…buruk baik dia biarlah tuhan yang balas.Sekurang2nya dia dapat pahala daripada orang2 yang asyik menutuk dia.

  44. Reena says:

    Nyanyi skali gomen tak nampak…dia kena wat solo show besar-besaran mcm mek et ni..mintak sponsor sana sini…rugi pun takpe. Janji ekskelusip..katanya..

  45. serie says:

    ko org ni sume bodo coz die xder pe pe ko org lak yg lebih2

  46. serie says:

    ikut die la nk wat n nk jd pe pun

  47. ermm says:

    harap masyarakat kite tidak fanatik sehingga menjadikan artis sebagai idola dan contoh,sehingga mengaburkan segala yg baik dan buruk…aku sebenarnye, dh MUAK tgk masyarakat kite berbalah tapi x memberi kesan…sudah la,sikap siti yg baik,kite contohi,sikap die yg x baik,xyah contohi….senang je…

  48. emilda says:

    HAHAHAHAA….ELOK LA TUHHH…BERGADUH SESAMA MANUSIA YANG DAH SAH2 SEMUANYA MELAYU KT SNI…FANS SITI..GADO NGN FAN HATE SITI…ADOII..BUAT MALU JE LAH..LANTAK PI LA DOWANG NAK HATE SITI..TU KEHENDAK DOWANG…AND LANTAK PI JUGAK LAH DOWANG SAYANG SITI..TU KEHENDAK DOWANG..TP JANGAN LAH BERGADUH SESAMA MELAYU N ISLAM NIH….KOWANG TAK DAPAT APA2 PON GADO2 KT SNI..BUKAN SITI BACA PON..KALO DIA BACE..SAKIT HATI DIA…AKU TAK FANS DIE..AND TAK BENCI PON DIE…CUME TOLONG LA JGN MCM BDK2 KT SNI..BERBALAS BALAS KOMEN DGN AYAT KURANG ENAK.

    • Liza says:

      betul3x… sy sokong….
      sy rasa more than 70% komentor kat sini lulusan IPTA/IPTS or at least with STPM qualification….yg kejenye di ofis2 mnghadap PC 8 jam sehari…
      tapi sedih…. mentaliti tak menunjukkan langsung yg anda ni semua educated…
      bercakap mcm tin kosong lagi ada…..

  49. open mind says:

    oklah macam ini, yang buruk tu buat apalah nak dikeluarkan, bukan pada siti je, pada semua artis pun, tak baik buka aib orang, berdosa .. Islam tak ajar macam ini, tapi maklumlah dunia artis ini tak elok .. sekali bila join, spender pun dia nak tahu jugak .. mungkin siti ini baik dgn orang, sebab itulah masih ramai sayangkan dia.

    p/s : yang buruk itu jgn bagitahu orang.. tak baik dan tak manis didengar ..(simpan sendiri je) ok?..

  50. emilda says:

    YA LAHH….BERCERITA PASAL KEBURUKAN ORANG LAH..BERCERITA PASAL KECANTIKKAN ORANG LAH…CUBA BERCERITA PASAL PIX DIA TU AJE…BANG NARA NAK TUNJUK KAN KISAH DIA SKRG INI..SO..TAK PAYAH LA NAK BERCERITA PSL KISAH DIA SEMUA…ORANG TAK MINAT NAK TAHU PON SBB ORANG DA LAMA TAU PASAL DIA NI SEJAK DARI DULU LAGI..NI TIDAK..GADO BNDA2 YANG DA LEPAS…CUBA LA COMMENT PIX DIA JE KE…APE AKTIVITI DIA SKRG NI KE…TAK PAYAH NAK TMBH DOSA BUKAK CRITA PSL DIA DULU2…AND YANG PEMBACKUP NI PULA..JANGAN NAK AGUNG2 KAN SANGAT…SHE JUST AN ARTIST..BUKAN PENDAKWAH..COMMENT GUNA KAN AKAL FIKIRAN..JANGAN MENJADI TERLALU TAKSUB SMPAI BERGADUH2..

  51. mosyiro says:

    yang penting…saya sayng siti.. tak kesah la apa orang lain nak ckp, :) tq

  52. emilda says:

    YEE…SOKONG CIK LUNA JUGAA….:)

  53. aku kemek. says:

    kwn baik dia jatuh kerana rampas suami orng.. nasib baik rakyat malaysia jns x kisah.. pasal apa2 je… janji leh berhibur.. huhu

  54. kaWan says:

    perampok!!
    wakakakaka…

  55. sfa says:

    cukup2lah tu ….

    menegur cara baik… jangan kasar2

    suka ct jangan over2… sampaikan benarkan apa yg salah

    kita sesama Islam disuruh untuk saling tegur menegur.. paling tidak dengan hati. ALLAH tak suruh kita mencaci.

    bila kita sukakan seseorang tu pula, yang sudah jelas2 haram jangan kita kata suka hati dialah.. itu hak dia…itu hal dia dengan ALLAH. tapi setahu aku ALLAH berikan kita hak untuk menegur walau siapa pun orang tu.

    kalau tekaan korang pasal ct rampas DK dari ex dia salah.. dosa fitnah yang korang dapat. dia dapat pahala korang dapat dosa

    dan kalau benar ct itu perampas… hal yang berlalu itu usah di ungkit. dia ada bahagian yang telah ditentukan ALLAH kerna hal itu.

    aku memang tak fanatik/suka dengan artis2 ni sebab tu aku tak over membenci dan suka kan artis tu.

  56. alahai...kesian says:

    1/aku plg suka komen hajah k yg 1st ni..
    2/”org menilai tu bersebab.. bukan sengaja nak kutuk2 sesuka ati”-betul-aku sokong! sebagai contoh,kalau dah memang mata tgk topi tu xcantik, xsesuai, mestilah kata xsesuai..yg aku hairan bin ajaib, terang2 xcantik, fanatik2 tetap kata cantik..
    3/kalau artis lain kena kutuk kaw2 punya bahasa, nape tidak DCT?
    4/ Dato’ Siti Nurhaliza adalah ‘darling malaysia’ (press yg bg title ni),penyanyi no 1 malaysia, antara yg berpengaruh di Asia,mestilah A to Z penduduk seluruh dunia nk tgk dia,nk tau semua cerita pasal dia. Dia seakan wakil malaysia dan nilai berita dia sgt tinggi. Jadi, tolongla DCT, berpenampilan tu mesti cantik dan sesuai sentiasa!! dan fanatik2 dia, tolonglah komen, bg nasihat dengan ikhlas dan jujur..dia membawa nama negara,dahlah kt utube org negara lain dok mengutuk DCT, jd tolonglah jgn sesekali buat diri tu jd point utk org negara lain kutuk.dahla yg kt luar tu mengutuk, ditambah2 yg dlm negara lagi..abis, camne nk backing dia kalau dah benda betul? tegakkan benang jugak la jawabnya…

  57. lulu says:

    aku mmg dari dulu tak minat si siti nie , music dia ker suara dia ker even suara dia org kater sedap tapi aku rasa bingit,,,,,baek aku dgr julie remie artis 70an …syok gak atau suara liza hanim yg lemak2 or shiela majid …. kalau la aku ni police fashion da lama aku tahan si siti ni sebab salah style too messy (fired ur stylish )….siti jugak bersahabat dgn kris dayanti is like” hello we are BFF ,,so what??? ”… .walau mcm maner pon siti seorg yg humble dan merendah diri itu sifat siti yg aku puji ……………the end …

    • alahai...kesian says:

      1/tp bagi aku DCT mmg gifted.suara dia walaupun aku dengar kat tgh2 hiruk pikuk org ramai, aku tetap dpt terbuai2,menghayati suara dia yg merdu tu,pejam mata,sedap je dgr..
      2/setuju dgn lulu pasal fesyen dia..pereka fesyen bukan main gah, ramai artis pun guna pereka yg sama dgn DCT,tp kenapa bila sampai kat DCT jd horror? idea sapelah agaknya? tolonglah insan2 disekeliling dia, komen n tegur dia dgn jujur ikhlas..jgn nnti ada pulak carta pakaian terburuk asia ada nama dia! tolonglah faham, Dato Siti Nurhaliza punya pengaruh besar seluruh Asia! tolonglah jaga penampilan dan kelakuan sentiasa.susahkan ..jadi Siti, tp itulah harga yg perlu dibayar setaraf dgn tahap dia.sebab tu kt barat, britney jd gila mental
      3/sifat yg aku puji, bak kata Adnan abu hassan, siti membawa budaya kampung..yes aku paling suka dgn budaya yg siti bawak.at least org luar dah perasan, berpakaian sopan xmencolok mata pun, still boleh jd penyanyi yg berjaya.tp sayang, kadang 2 x sesuai dan xcantik!
      4/tgk pic dct kt atas tu, topi koboi tu xpayahla…ikat kepala yg dlm kepala saja tu pun dah cukup..baju n seluar, kasut dah ok..ingat DCT pengaruh besar!

  58. Algazel says:

    Anita Sarawak artis international just because nyanyi kat US? AKu dh smpai pun Caesar’s Palace kat Vegas tue, punya la byk clubs kat situ and Kak Nita nie performed kat one of this club. A Club singer/entertainer!? Mcm nie pun korang panggil diva international? Sultan nak bagi Dato? Apa sumbangannya kat Malaysia from her stint of experiences kat Vegas tue? Kalau mcm tue la mentaliti uols nie, then penyanyi2 Filipina kat club serata KL nie anggap international diva gak eh? Duh!

    • alahai...kesian says:

      kannnn..tau takpe..i agree with algazel.the best part is, tau x sape yg bagi title international artist kt anita? PRESS.tak taula wat homework ke tidak, melapor kebenaran ke main rembat je..padahal nyanyi kat kelab Las vegas, album international pun xde, tiba2 jadi international artist..pantang nyanyi kat oversea, international la?jgn marahkan org awam, dorg xtau..makcik2 pun xtau..suratkhabar yg bgtau camtu, jd percaya jelah..sbb tu skrg, aku suka baca blog dari newspaper! zaman dulu xde internet pecaya newspaper jela..

  59. luv_ct says:

    Makin Seronok membaca komen2 uols….

  60. Reena says:

    At least kak nita is a true performer compared to mek et. Showmanship dia is much better than ct. Her PR, English, personality, attitude very professional. Kalau suara tak sedap, performance tak bagus ingat leh simply jadi penyanyi kat club? Nilah mentality org malaysia. Club singer doesnt deserve to be recognized padahal most club singers suara dorang lebih bagus drpd artis2 malaysia yg perasan penyanyi. Cam stacy, she’s a club singer and look at her now. So jgn nak prejudis to other deserved singers just becoz they ols tak hipokrit & pandai berlakon mcm ct. Album international pun takde. Pantang nyanyi kat albert hall, wat konsert gagal pun leh dapat dato’. Duh. Pathetic!

    • ye la says:

      anita srawak sore x sedap…sengau…siti vokal die bnyk jnis leh bwk,x caya cek wikipedia……ko mnat anita ko skong je la nenek nita 2…..ckp bnyk x guna pot pet sna sini….

  61. dulu lepas Siti dpt title datuk lu, aku question pesal Nicol tak dpt2 lai wpun dan bertahun2 jadi Juara Dunia.. then lepas Nicol dpt, la ni aku tertunggu2 plak agaknya bila plak Zee AVi akan dapat apa2 title skalipun atau pingat hik hik hik!!!

    • alahai...kesian says:

      pastu yuna plak..
      lps yuna, semua pemenang di World
      Championship Of Performing Arts di hollywood tu..
      hik hik hik..
      (lari tajuk betul) lariiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk

      • maknanya… mudah je nk dptkan title2 ni seme, jadilah artis WAKAKAKAKKA… adakah ini satu budaya yg sihat?
        (lari tajuk betul) lariiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk

  62. mizzlynn says:

    Aku tergelak sorang2 bila baca komen2 u all nih..hehe..ape daaa..pasal ct pun nk gado2, bukan dpt adiah pun, dpt dosa ade lah..igt satu jer, kita nih sesama manusia kena lah saling tegur menegur..bkn sbb kita nih dh bgs sgt sbb tegur org tp itu amanah kita sbg khalifah Allah..bila dah ditegur tp buat derk jer..kita berdoa n tawakal supaya suatu hari dia akan trimer teguran kita tuh..pasal siapa rampas hak siapa n siapa ceraikan siapa itu tk perlulah dibangkitkn lagi coz dh lama dh..mmg anti-CT geram n peminat CT fanatik, tp benda2 mcm nih pyh nk ckp..hanya ALLAH,CT,DK,EX-DK,SEDARA MARA N ANAK2 yg tau ksh sbnr..kita nih nk ckp lbh2 pun in future tk tau ape yg akan jadi kat kita or anak2 kita..aku mtk simpang lah jadik kat famili aku..aku igt pesan mak n hubby aku..biarlah org buat kita jgn kita wat org..tak baik tau..kita nyer nasib pun tk tau lagi..tp aku sll berdoa hubby aku tak kawin lain coz secara individu, aku tak sanggup nk kongsi hidup dgn madu..rasa lain..tp, tkleh ckp lebih2 lah coz tkt terjadi btl2..almaklumlah, benda yg kita taknak sungguh2 tuh ahh kdg2 leh dapat… okay, apepun, hari nih hari jumaat..bermaaf-maafan ahhh bagaikan hari esok tiada lagi tuk korang… PEACE!!

  63. ain says:

    ini ke hajjah kite? erm..no comment

  64. Reena says:

    KD pun hajjah gak..erm..no comment.

  65. luvlavender says:

    yg baik ikut la..lau xelok jgn ikut..jdkn pengajaran..

  66. ntah says:

    first aku ni bknlah peminat ct. tp disini aku nak cakap x salah & x berdosa datuk k nak kawin dgn ct malah kalau dia nak kawin 4 pun x pe coz dia tersangatlah mampu… bukankah berkahwin tu mengelakkan dari maksiat..

    baru2 ni aku terdengar ceramah dari ustaz kazim elias berkenaan madu. kalu korang nak tau seorang isteri boleh jatuh murtad kalu menegah suami kahwin lain sedangkan si suami tu mampu kerana hukum kawin 4 tu kan dtg dari ALLAH SWT. maka kalau si isteri menentang maka seolah-olah dia menentang hukum ALLAH… tapi sekarang ramai perempuan2 yg tak tahu… kalau suami x sembahyang dibiarkan… padahal org yg x sembahyang adalah sejahat2 manusia… maka bukalah mata sikit… kita pun bkn arif sangat tentang agama. doalah untuk kesejahteraan rumahtangga ct ok…

  67. siti makin naik beratnye….hehe

  68. Amina says:

    Anita sarawak bkn penyanyi international? Biar betol eh. Cube cari balik album inggeris kak nita pnh produce kat rusia dan di edarkan sekitar europe masa era 70’s. Kak nita ada tv show kat rusia masa tu pn. Ct ado?

  69. cda says:

    senang citer….kalau kite suka/sayang kat seseorang, berpada-padalah…kalau kita tak suka/benci kat seseorang pun, berpada-padalah. x payah peningkan kepala kite utk sukat baik buruk DS, Allah SWT kan ada….

  70. BumbleBee says:

    owhh… bersukan….tiada high heel…maka, nmpak rendah laaa puan CT kter ini…

    (kalo time show, gmbr2 dier nmpak tinggi je especially time dgn peminat….kasut tinggi 5inci…)

  71. gempak10 says:

    TAK MINAT LANGSUNG sejak DIER BERPURA2.. [lu ingatlah sindirii..]

  72. lilo says:

    hmm..hmm..hmm.. krisdayanti bilang siti n dk mmg sesuatu.. b4 bergelar suami isteri.. ah.. lu pk la sendri.. ckp byk korang suka gado2 kang.. chow cin chow!!!!!!!!!

  73. me says:

    buat yang busuk hati tu, komen yang bukan2 pada Siti, pegi mampos lah korang..korang je yang baik,tutup aurat, bosan aku dgn pompuan perasan bagus ni..bodoh..

  74. Una Jag Singh says:

    susah btol manusia ni…mcm2 perangai… bila x suke yg baek pon jd jahat… tp bila ske.. yg busuk pon jd wangi… dah mmg sifat manusia gt kot… terlebih ske menilai kburukkan org smpai kburukkan sdiri yg lebih jelas buat2 x nmpk jerk…huhu.. igt.. xde manusia yg perfect.. slagi namanye ‘umat nabi muhammad’ maka ada berjuta2 kelemahan tersendiri.. yg penting ‘ jg diri sdiri lg baekk dr dok pikiaq pasal org laen’

  75. serai says:

    aku suka lagu dia.. tapi bukan fanatik.. hihi

  76. pasha sendat says:

    siti tu pakai topi koboi nak pergi mana? gaya tak kena semedang

  77. whiRs says:

    mcm2 komen utk dato’ ct …ada suka ada disebaliknya…susah utk puaskn hati semua org.apa pun dato’ ct, u are the best..

  78. apekehal says:

    ramai tul yg dok mengutuk si ct ni..tapi yg aku pelik, lagi org dok kutuk2 dia, lagi murah plak rezeki dia..

  79. Nikole Klass says:

    Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  80. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  81. Susie Dziak says:

    Hello Website owner. I actually adore this posting at the same time as the website all in all! That piece of writing is particularly plainly composed and also very easily understandable. Your existing Weblog theme is impressive too! Would definitely be good to understand exactly where My partner and that i can get that. Please hold up the great task. We require a lot more this kind of web masters for instance you on the web and also significantly much less spammers. Excellent man!

  82. alamanda says:

    Haram hukumnya menhalalkan apa yang haram..
    apa yang dah ada dalam Islam tu ikutlah…
    Jgn kata belum sampai seru @ masa sebab islam menyuruh kita menutup aurat sentiasa…

  83. anor says:

    Salam, saya memang minat dengan ct dari dulu2 lagi, cuma tak suka cara dia pakai tudung sekarang ni yang macam nak tak nak saja. Saya doakan siti akan berubah cara bertudungnya.
    Untuk yang suka mengutuk tu renung2kan lah baik sangat ka kita, alim sgt ka, dalam sedap mengutuk tu tiba2 terpejam mata terus (kita @ ct) dan tak sempat pulak minta maaf….. apa jadi???

  84. rose says:

    sian ct. salah siti je org dok cari. gila ar manusia ni….

  85. Appreciating the dedication you put into your site and detailed information you offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  86. Boyd Eggert says:

    Thanks , I’ve just been searching for info about this topic for ages and yours is the best I have discovered till now. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?