Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar siti nurhaliza bertudung litup

Wahhhh(baca dengan mulut terlopong), semenjak dua ini Dato’ Siti Nurhaliza makin ayu bertudung penuh. Siap pakai baju ala-ala jubah lagi tue.

Nampak manis sangat gambar terbaru Siti Nurhaliza bertudung litup semasa teater muzikal Sirah Junjungan Tahajud Cinta.

Harap-harap Dato’ Siti kekalkan la ye cara pemakaian tudung yang sebegini. Memang nampak sesuai sangat. Kami kurang minat nak tengok gambar-gambar Dato’ Siti Nurhaliza pakai selendang, tudung separuh dan tudung saji.

Lagi gambar terbaru Dato’ Siti Nurhaliza bertudung litup menyerlahkan keayuannya semasa teater Sirah Junjungan baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

55 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Ayu Bertudung Litup Di Sirah Junjungan

  1. eton(bukannamasebenar) says:

    comel..
    tp lau die cover sket dahi die yg jendol tu lg cute..

    0
    0
    • biarAKUceramahPLAK says:

      dah mcm rupa pakaian paderi jer… isk..isk.isk.. jgn bg org kompius dlm pemakaian…

      0
      0
    • ella says:

      sooooooooooooooooo……..cute.I LIKE IT.she is very beautiful.ella hrp die dpt kekalkan fesyen bertudung litup siti ni ye.but have one problem.dahi u nampak besar sangat la.tutup skt biar nmpk lebih cute.

      0
      0
  2. chantek says:

    memang siti cantek dlm apa jua keadaan sekalipun…lebih2 lagi kalau bertudung…

    0
    0
  3. lilies says:

    hope she continue wif dis style noy juz cantik but sesuai ngan title HAJAH…

    0
    0
  4. baohuluna says:

    makk haih…cantek nya siti.cumei lg cun.

    0
    0
  5. garfield_82 says:

    hipokrit..cam biasa

    0
    0
  6. aku says:

    COMEEEEIIII NYA
    KEKAL KAN IMEJ SEPERTI INI YER DATO` CT
    I LIKE!

    0
    0
  7. ain says:

    DATO` CT ALL THE BEST!
    sukanyer tgk ct ber penampilan mcm ni
    teruskan imej mcm ni yer
    sy suker!

    0
    0
  8. angah says:

    series santek gile. hope kekal selaame2nye.

    0
    0
  9. hanz says:

    biase2 jer die nie

    0
    0
  10. rain says:

    waaa…comei nyer~~~ tambah cun, ayu, cantik…sumenyer ade.hehe^^camnih la br btol n buleh jd idol ramai org.

    0
    0
  11. flower says:

    cantek gler akak paki mcm ni..
    truskan la pkai mcm ni…

    0
    0
  12. ain says:

    btul!btul!btul!cntik!

    0
    0
  13. ni says:

    kan lawo mcm nih

    0
    0
  14. princess says:

    sngt santek…hope maintain la mcm ni ye..lg sumil.. ;)

    0
    0
  15. puteri says:

    aku nk komen ckit ehhhhhhhh, jgn marah peminat ct ye, ini cuma buat kita terfikir je, siti ni selain dipegang oleh dato k, dia di pegang byl lelaki kan,tukang jahit dia tukang make up dia semua lelaki kak, ukur sana ukur sini celah san celah sini hahahha sblm memuji pikir sndiri

    0
    0
  16. katang says:

    dahi jendol?? ;D

    0
    0
  17. ain says:

    apa2 pun dato ct tetap segak,menarik,tertarik kau memg the bOooMMM!

    0
    0
  18. chantek says:

    cantek la baju2 yg siti pakai tu…boleh la jd bj kawen nanti..hehehe….apepun, siti memang cun dari dulu sampai sekarang…

    0
    0
  19. flower says:

    bertuah datuk k nengok..

    0
    0
  20. Nekounam says:

    Mcm ni lah DATO’ CT… suka ku tengok die…cantik laa…beruntung DATO’ K..

    0
    0
  21. aizza says:

    sentiasa cantik , ayu , anggun personaliti memikat

    0
    0
  22. ayunie says:

    ayu dan nampak cantik harap akan teruskan pakai tudung cam nie ke.

    0
    0
  23. amano says:

    sit ne kan tak pyh pakai je sbb
    owg pki tudung mane ada nmpk rambut……….

    0
    0
  24. me says:

    Hah cam ni elok le sikit, But biasa je fesyen tu, just to make someone look nice and more polite.

    0
    0
  25. love says:

    cantik pakai baju cam gitu…harap diteruskan…

    0
    0
  26. cik nonor says:

    comelnya ct bertudung..
    xrugi woooo

    0
    0
  27. syuhadah says:

    gambar kakak siti bertudung memeng cantik cemburu adk di buat nye!!!!

    0
    0
  28. pagi says:

    ct ni hidung dia mcm dah diruncingkan lagi. i prasan perubahan ni sejak dia balik dari indon n sejak vid clip “takkan mungkin kita bertahan… panas terik hujan badai, kita lalui bersama…”. apa pendapat uols

    0
    0
    • hjh mas says:

      ITULAH AWAK BILA C.T TAK PAKAI TUDONG COMMEN AWAK MACAM INI TAPI BILA C.T PAKAI TUDONG AWAK COMMEN BENDE LAIN, KENAPA AWAK TAK SENANG DEKAT C.T ASIK NAK FITNAH C.T AJA

      0
      0
  29. LOlolo~ says:

    baju yng pink tu chanekk~ Sweet sangat

    0
    0
  30. myna says:

    kck nya nutup palak nya gtok..

    0
    0
  31. geng anti memey says:

    cantiknyeeeeeeeeee….hehe

    0
    0
  32. fafa_berry says:

    jd lah wanita brtudung yg solehah whai ct ku syg…

    0
    0
  33. marjan says:

    SAPE-SAPE YANG KATA DIA CANTIK GILERTU MEMANG LA ORANG TU BODOH KITA KENA INGAT TUDUNG TU BUKANLAH FESYEN TAU

    0
    0
  34. Z says:

    kan comel…

    0
    0
  35. jiema says:

    vntk kak ct pki pkian cm 2,,bertudung manis ja nmpk..smoga berkekalan..cantik!!!!!

    0
    0
  36. mamibizi says:

    baru nampak sopan bertudung.. xde lagi cam darth vader.. huhuhu

    0
    0
  37. noor's says:

    assalamualaikum.
    Dato Siti.. pakailah tudung dgn cara yang tbaik. ingatlah, kita takkan hidup selama2nya. entah esok atau lusa kita akan mati menghadap Allah. azab neraka tu sakit sehingga tak dpt dibayangkan. ramai org jadikan dato sbg role model.. skiranya mreka ikut cara dato btudung litup, sahamnya pahala di akhirat.. tp klu mreka pakai tudung skerat jak, atau selendang shj. saham dosanya pun dapat diakhirat. pahala dibalas dgn kebaikan. dosa dibalas dgn kejahatan dan kesakitan. MANA DATO PILIH??? sedarlah.. ajaklah suami mmbuat kebaikan di dunia ni. ramai orng mgutuk.. dosanya dgn si pengata dan dato juga. klu org mmuji, pahalanya dgn dato dan si pemuji. rujuk al-quran surah an-nisa. w’alam

    0
    0
  38. ella says:

    korg seme apasal sibuk sgt mengumpat org nie.. siti pakai selendang korg ckp x pakai tudung btl2.. mmg btl gak la korg ckp kan… kalo nk bertudung biar la sungguh2… jgn nmpak rambut… tp bila die pakai tdg litup ada gak yg x kna di mata korg… mmg manusia biasa mcm kita seme ni xkan pernah sempurna di mata org lain.. jd marilah kita reramai muhasabah diri sndiri…… cthnye kat sini… mcm mn kita menilai org lain… mcm tu gak la org lain menilai diri kita… mungkin apa yg org lain nilai terhadap diri kita tu lbh teruk dr apa yg kita selalu ckp / kutuk kat org lain……… huhuhuhu……. ntah la….. manusia mmg begini kan…

    kpd siti… mntak2 terbuka la hati untuk bertudung seperti yang sepatutnya mulai saat ni….. kan cantik ttp aurat mcm ni….. xpe la berubah la perlahan- lahan

    0
    0
  39. aku says:

    chantek….chaiyok2 ct!!!!

    0
    0
  40. xatie says:

    bertudung bkn utk kelihatan cantik..makin byk org puji makin byk la dosa dpikulnye

    0
    0
  41. siti zuraida says:

    macam nie kan ayu. cantik dari sebelum nye.pakailah tudung litup mcm ny slamenye eh…..

    0
    0
  42. alahai...kesian says:

    haaaa..imej,fesyen mcm nila baru Dato Siti Nurhaliza.
    PERFECT.cantik, sopan dan kemas.xla sakit mata.
    Asia’s Best Kept secret.
    Aku doakan je la DCT akan berpenampilan begini selalu.syabas.

    0
    0
  43. adeeba says:

    wah!!!!! cantik nyer ct pakai jubah.

    0
    0
  44. gambar says:

    mcm rahib jer tgk. kalo dia tarik selendang kat belakang tu cover depan mmg cun gilos

    0
    0
  45. […] (GAMBAR)Siti Nurhaliza Ayu Bertudung Litup Di Sirah Junjungan (48) […]

    0
    0
  46. fery says:

    mekap tebal mcm tongggg….

    0
    0
  47. Absence diminishes small loves and increases great ones, as the wind blows out the candle and blow up the bonfire.

    0
    0
  48. porno izle says:

    Thank you for this blog. Thats all I can say. You most definitely have made this blog into something thats eye opening and important. You clearly know so much about the subject, youve covered so many bases. Great stuff from this part of the internet. Again, thank you for this blog.

    0
    0
  49. garpu sendok says:

    xde yg menariks..peminat fanatik je yg bodo

    0
    0
  50. shariff dol says:

    pakai camni kan cantik…

    0
    0