Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar siti nurhaliza bertudung litup

Wahhhh(baca dengan mulut terlopong), semenjak dua ini Dato’ Siti Nurhaliza makin ayu bertudung penuh. Siap pakai baju ala-ala jubah lagi tue.

Nampak manis sangat gambar terbaru Siti Nurhaliza bertudung litup semasa teater muzikal Sirah Junjungan Tahajud Cinta.

Harap-harap Dato’ Siti kekalkan la ye cara pemakaian tudung yang sebegini. Memang nampak sesuai sangat. Kami kurang minat nak tengok gambar-gambar Dato’ Siti Nurhaliza pakai selendang, tudung separuh dan tudung saji.

Lagi gambar terbaru Dato’ Siti Nurhaliza bertudung litup menyerlahkan keayuannya semasa teater Sirah Junjungan baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

gambar siti nurhaliza bertudung litup

Baca Yang Ini Pulak:-

55 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Ayu Bertudung Litup Di Sirah Junjungan

  1. eton(bukannamasebenar) says:

    comel..
    tp lau die cover sket dahi die yg jendol tu lg cute..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • biarAKUceramahPLAK says:

      dah mcm rupa pakaian paderi jer… isk..isk.isk.. jgn bg org kompius dlm pemakaian…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • ella says:

      sooooooooooooooooo……..cute.I LIKE IT.she is very beautiful.ella hrp die dpt kekalkan fesyen bertudung litup siti ni ye.but have one problem.dahi u nampak besar sangat la.tutup skt biar nmpk lebih cute.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. chantek says:

    memang siti cantek dlm apa jua keadaan sekalipun…lebih2 lagi kalau bertudung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bungahutan says:

      cntek mengla cntek..tapi bab berpakaian dia ni..mcm pa ah?pokok krismas sb sarat sangat..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. lilies says:

    hope she continue wif dis style noy juz cantik but sesuai ngan title HAJAH…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. baohuluna says:

    makk haih…cantek nya siti.cumei lg cun.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. garfield_82 says:

    hipokrit..cam biasa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. aku says:

    COMEEEEIIII NYA
    KEKAL KAN IMEJ SEPERTI INI YER DATO` CT
    I LIKE!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ain says:

    DATO` CT ALL THE BEST!
    sukanyer tgk ct ber penampilan mcm ni
    teruskan imej mcm ni yer
    sy suker!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. angah says:

    series santek gile. hope kekal selaame2nye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. hanz says:

    biase2 jer die nie

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. rain says:

    waaa…comei nyer~~~ tambah cun, ayu, cantik…sumenyer ade.hehe^^camnih la br btol n buleh jd idol ramai org.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. flower says:

    cantek gler akak paki mcm ni..
    truskan la pkai mcm ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ain says:

    btul!btul!btul!cntik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  13. ni says:

    kan lawo mcm nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. princess says:

    sngt santek…hope maintain la mcm ni ye..lg sumil.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. puteri says:

    aku nk komen ckit ehhhhhhhh, jgn marah peminat ct ye, ini cuma buat kita terfikir je, siti ni selain dipegang oleh dato k, dia di pegang byl lelaki kan,tukang jahit dia tukang make up dia semua lelaki kak, ukur sana ukur sini celah san celah sini hahahha sblm memuji pikir sndiri

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. katang says:

    dahi jendol?? ;D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ain says:

    apa2 pun dato ct tetap segak,menarik,tertarik kau memg the bOooMMM!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. chantek says:

    cantek la baju2 yg siti pakai tu…boleh la jd bj kawen nanti..hehehe….apepun, siti memang cun dari dulu sampai sekarang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  19. flower says:

    bertuah datuk k nengok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. Nekounam says:

    Mcm ni lah DATO’ CT… suka ku tengok die…cantik laa…beruntung DATO’ K..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  21. aizza says:

    sentiasa cantik , ayu , anggun personaliti memikat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  22. ayunie says:

    ayu dan nampak cantik harap akan teruskan pakai tudung cam nie ke.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. amano says:

    sit ne kan tak pyh pakai je sbb
    owg pki tudung mane ada nmpk rambut……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. me says:

    Hah cam ni elok le sikit, But biasa je fesyen tu, just to make someone look nice and more polite.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. love says:

    cantik pakai baju cam gitu…harap diteruskan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. cik nonor says:

    comelnya ct bertudung..
    xrugi woooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. syuhadah says:

    gambar kakak siti bertudung memeng cantik cemburu adk di buat nye!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. pagi says:

    ct ni hidung dia mcm dah diruncingkan lagi. i prasan perubahan ni sejak dia balik dari indon n sejak vid clip “takkan mungkin kita bertahan… panas terik hujan badai, kita lalui bersama…”. apa pendapat uols

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hjh mas says:

      ITULAH AWAK BILA C.T TAK PAKAI TUDONG COMMEN AWAK MACAM INI TAPI BILA C.T PAKAI TUDONG AWAK COMMEN BENDE LAIN, KENAPA AWAK TAK SENANG DEKAT C.T ASIK NAK FITNAH C.T AJA

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  29. LOlolo~ says:

    baju yng pink tu chanekk~ Sweet sangat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  30. myna says:

    kck nya nutup palak nya gtok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. geng anti memey says:

    cantiknyeeeeeeeeee….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  32. fafa_berry says:

    jd lah wanita brtudung yg solehah whai ct ku syg…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  33. marjan says:

    SAPE-SAPE YANG KATA DIA CANTIK GILERTU MEMANG LA ORANG TU BODOH KITA KENA INGAT TUDUNG TU BUKANLAH FESYEN TAU

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. Z says:

    kan comel…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. jiema says:

    vntk kak ct pki pkian cm 2,,bertudung manis ja nmpk..smoga berkekalan..cantik!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. mamibizi says:

    baru nampak sopan bertudung.. xde lagi cam darth vader.. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. noor's says:

    assalamualaikum.
    Dato Siti.. pakailah tudung dgn cara yang tbaik. ingatlah, kita takkan hidup selama2nya. entah esok atau lusa kita akan mati menghadap Allah. azab neraka tu sakit sehingga tak dpt dibayangkan. ramai org jadikan dato sbg role model.. skiranya mreka ikut cara dato btudung litup, sahamnya pahala di akhirat.. tp klu mreka pakai tudung skerat jak, atau selendang shj. saham dosanya pun dapat diakhirat. pahala dibalas dgn kebaikan. dosa dibalas dgn kejahatan dan kesakitan. MANA DATO PILIH??? sedarlah.. ajaklah suami mmbuat kebaikan di dunia ni. ramai orng mgutuk.. dosanya dgn si pengata dan dato juga. klu org mmuji, pahalanya dgn dato dan si pemuji. rujuk al-quran surah an-nisa. w’alam

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. ella says:

    korg seme apasal sibuk sgt mengumpat org nie.. siti pakai selendang korg ckp x pakai tudung btl2.. mmg btl gak la korg ckp kan… kalo nk bertudung biar la sungguh2… jgn nmpak rambut… tp bila die pakai tdg litup ada gak yg x kna di mata korg… mmg manusia biasa mcm kita seme ni xkan pernah sempurna di mata org lain.. jd marilah kita reramai muhasabah diri sndiri…… cthnye kat sini… mcm mn kita menilai org lain… mcm tu gak la org lain menilai diri kita… mungkin apa yg org lain nilai terhadap diri kita tu lbh teruk dr apa yg kita selalu ckp / kutuk kat org lain……… huhuhuhu……. ntah la….. manusia mmg begini kan…

    kpd siti… mntak2 terbuka la hati untuk bertudung seperti yang sepatutnya mulai saat ni….. kan cantik ttp aurat mcm ni….. xpe la berubah la perlahan- lahan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  39. aku says:

    chantek….chaiyok2 ct!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. xatie says:

    bertudung bkn utk kelihatan cantik..makin byk org puji makin byk la dosa dpikulnye

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. siti zuraida says:

    macam nie kan ayu. cantik dari sebelum nye.pakailah tudung litup mcm ny slamenye eh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. alahai...kesian says:

    haaaa..imej,fesyen mcm nila baru Dato Siti Nurhaliza.
    PERFECT.cantik, sopan dan kemas.xla sakit mata.
    Asia’s Best Kept secret.
    Aku doakan je la DCT akan berpenampilan begini selalu.syabas.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. adeeba says:

    wah!!!!! cantik nyer ct pakai jubah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. gambar says:

    mcm rahib jer tgk. kalo dia tarik selendang kat belakang tu cover depan mmg cun gilos

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. [...] (GAMBAR)Siti Nurhaliza Ayu Bertudung Litup Di Sirah Junjungan (48) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. fery says:

    mekap tebal mcm tongggg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Absence diminishes small loves and increases great ones, as the wind blows out the candle and blow up the bonfire.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. porno izle says:

    Thank you for this blog. Thats all I can say. You most definitely have made this blog into something thats eye opening and important. You clearly know so much about the subject, youve covered so many bases. Great stuff from this part of the internet. Again, thank you for this blog.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. garpu sendok says:

    xde yg menariks..peminat fanatik je yg bodo

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. shariff dol says:

    pakai camni kan cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0