Written by AbangNara | April 14th, 2011

gambar nur aisyah humairah

Ala ala ala tomeinya budak Nur Aisyah Humairah nie. Rasa nak cubit-cubit je bila tengok. Nampaknya pelakon kanak-kanak yang paling popular iaitu Mia Sara bakal mendapat kawan baru di dalam industri hiburan. Menurut info yang diberikan, Nur Aisyah Humairah ini baru nak berjinak-jinak di dalam bidang lakonan. Abang Nara sertakan pencapaian Nur Aisyah Humairah yang diterima menerusi email:-

Aisyah telah banyak kali menghadiri casting seperti di MIG Production milik David Teo (di MIG, Aisyah berpeluang casting bersama Lisa Surihani), Line Clear Motion Pictures milik Prof Razak Mohaideen, Lensa Film Sdn Bhd. Aisyah juga telah menjalani photoshoot di DZMS Talent Agency dan Hannah Studio. Hari Sabtu baru-2 ni, pihak Tayangan Unggul Sdn Bhd turut menghantar email kepada saya memanggil Aisyah casting utk filem muzikal terbaru keluaran syarikat mereka. Akan tetapi, disebabkan short notice, pihak kami tidak dapat membawa Aisyah ke casting tersebut.

Aisyah baru berusia 3 tahun tetapi kepandaiannya beraksi di depan kamera mendapat pujian daripada David Teo dan Prof Razak Mohaideen. Antara kata-kata mereka berdua ialah:-

Sekarang, Aisyah belum 3 tahun lagi dia sudah pandai beraksi di depan kamera. Jika umur dia 5 – 6 tahun, Aisyah akan jadi pengganti Mia Sara

Pada bulan Januari 2011, jenama popular tudung masakini iaitu Pearl Haya telah melantik Aisyah sebagai duta & model bagi tudung kanak-2 Pearl Haya yg dikenali “Little Haya’. Nampaknya Aisyah sudah mula dikenali sedikit demi sedikit dan Abang Nara percaya suatu hari nanti nama Aisyah akan meningkat naik seperti nama Mia Sara.

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Aisyah, boleh emailkan kepada ayah Aisyah di [email protected].

Lagi gambar si comel Nur Aisyah Humairah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

gambar nur aisyah humairah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

113 responses to (GAMBAR)Si Comel, Nur Aisyah Humairah

  1. alahai dunia says:

    comellllllnya..nur aisyah humairah..nm secantik empunya diri..

  2. ZAZA says:

    cute..ur eyes make me fly…

  3. ZAZA says:

    Moga membesar sebagai muslimah sejati yg menghormati diri dan orang lain..Moga akhlak seindah nama..amin

    • futuremg says:

      Don’t u think we should let children be children?…pimp-ing your own kids?…hmmmm….

      • BumbleBee says:

        parents yg elok akan mengelak utk mendedahkan anak kecilnyer dgn perkara2 lagho nieh…

        p/s: melentur buluh biar dr rebung~

        • Capri says:

          better la mak bapak dia anta gi tadika n kelas2 berkaitan daripada suruh anak jadi pelakon. ni child labor namanya. patutnya mak bapak yg cari duit kasi anak.

  4. farieyna says:

    COMEIII NYAAA…

  5. Clipkertas says:

    comel nyerrr…..
    name secomel diri nyer…

    mate hitam budak skrg mmg besor2… mcm my girl tp baru 4bln.. so sweet..

  6. sape2 je la says:

    Subhanallah, MasyaAllah comel nye…tp nk dijadikan pelakon…jadi doctor bagus ni…sejuk je mata pesakit memandang hehe…

    Jd model tudung ok, kalau model pesen xyah ye dik…nant xnampak comei..nampak seksa plk..

    Good luck..

  7. Mohd Helmi Mukhtar says:

    tq v much to all.. semoga aisyah sukses!

    • conan says:

      bapa Nur Aisyah Humairah ke? promote anak ke?jaga baik2 anak tu.kalo dah jadi model tudung, btudung je la.xyah nak on op on op..

    • naddy says:

      ank awk ke? jge dia bek2 jgn smpai rosk ahklknya..syg klo rsk dia tlalu comel n anugrah trindh dr allah…

      • capri says:

        yeah.. jgn sampai dia terpengaruh dgn artis2 yg seksi2 dan tak berakhlak tu.. though u can give her enough religious education, tapi kalau dia dah bercampur dgn org2 yg tak beragama sgt ni, boleh rosak juga..

        think abt it.

  8. isma says:

    ya Allah comelnye budak ni..
    suka tgk bibir bdak ni.comel
    and she has talent.memang pandai bergaya!

  9. MARIAN_DANTES says:

    alolooo comey nyer budak kecik nih..cam i kecik2 dulu jerrrrr,,,,,.

  10. ina says:

    Subhanallah, sempurnanya kejadian Allah… comel nampak syahdu je tgk pakai tudung…

  11. Dewi says:

    Come sangat foto yang pakai tudung tu…mata adik aisyah cantiknya.

  12. ita says:

    abang nara,saya ada cerita menarik yang baru saya dapat dari kawan saya. terpulanglah pada abang nara nak siarkan atau pun tidak. boleh abang nara berikan email abang nara pada saya.

  13. olorrrrr… tomeinyer… geram tgk… sebaya dgn anak saya….

  14. et says:

    mcm almy nadia… cute!

  15. sape emak dia ni ek??
    ikot bapak ke ikot ayah?

  16. mokcik says:

    adusss comelnye…mata bulat ..cantik lgi bila pakey tudung ha..

  17. cuba komen saja says:

    comelnyer…pndai posing pula tu

  18. Gegeh says:

    muka mcm anak sedara aku hehe

  19. ya allah comei nye..indahnye anugerah yg allah berikan..semoge anak aku pn secomei itu dan chat selalu..amin..ambik berkat dari si comei aisyah..sangat2 comei…geram sgt..

  20. jabun says:

    kecik2 dah Menjana pendapatan keluarga

    perancangan yg bagos!

    P/s minum Susu byk2 supaya cepat membesar..!!

  21. njlsnfojsdnfos says:

    OOOO…X LEH LAWAN MIA…HAHAHAH… :D

  22. eyn says:

    ade rupe heliza helmi…

  23. axie04 says:

    CUTENYER
    PANDAI BERGAYA LAK TU
    COMFIRM GLAMER NANTI NI

  24. secretlove says:

    comelnye~lau anak aku ni.. cyom2 jek ahahha

  25. noname says:

    chin die sweet….snyum mcm maner pun memg cntek…indah sungguh ciptaan Allah SWT…Subhanallah….=)

  26. senduk says:

    biasa jer .. budak2 .. semua comel ..

  27. littlemia says:

    ade je yg comot…..

  28. belacan hangus says:

    wow..dh pandai mendada hehe..

    budak2 mmg cumil ank aq pon cumil gak..

  29. nrhzlnd says:

    comelll…….
    geram nk picit2 pipi dia..
    comelll sgt :))

  30. miSssKEJU says:

    aduh cumelnyeee… hope anak sy t pun cumel mcm 2 =p

  31. reader says:

    mata aisyah ni mcm mata heliza kn….

  32. chucky_ayu says:

    kenapa aku tg0k muka budak ni mcm muka aku masa kecik la pulak….mak aku pun kata mcm tu……hahhaahha~~~

  33. mrs F says:

    neh yang rasa nk cepat2 ada bby neh….comell..geram tgk…tgk pic aisyah neh dh terbyg cm ank i lak …huhuhu……

  34. aku lahir bulan 12 says:

    bebudak baya adik aishah ni mmg la comel2…ape nak heran?

  35. princess says:

    comelllll nye. pandai bergaya.. n mata dia cantikkk…. :)

  36. Mohd Helmi Mukhtar says:

    terima kasih semua atas semua komen.. insya allah kami akan menjaga aisyah sebaik-baiknya.

  37. nina says:

    semua kanak2 memang comel n cute.. yg comel dr ni pun ada. cuma parents dorg tak expose anak2 dorg cmni.. :)

  38. lulu says:

    org melayu nih semua pulun nk anak jd artis..bangsa lain sibuk bg ank blaja pndai2 jd doctor…dunia2…sume kejor dunia jek

  39. mia says:

    memang cute…tapi, walaupun anak saya tidak cute seperti humairah ni tapi yang penting saya bahagia dengan kurniaan ALLAH…

  40. secret says:

    OK. kenapa muka dia comel macam ALMY NADIA?? comel ok. macam tengok almy nadia versi kanak2 riang ok!
    Cara menolak bala secara dot dot dot

  41. prihatin says:

    dunia akhir zaman…
    ayah mnggalakkn anak mnjadi artis…

  42. sarah says:

    this is what we called exploitation.

  43. villa says:

    bg aku sume baby or bdak kecik sume comil..ngeeeee..

  44. iena says:

    memang siyes comel gile la budak nie…

  45. eikieyn says:

    comelllllnyeeee!~ sekilas pandang nampak macam almy nadia pon ade..

  46. ,,,,,,,,,, says:

    tak comel mane pon aku tgok..biasa la budak2..ni puji gila melambung..yg si bapak pon pulun la p promot anak..apa nak jadi la..bila org letak hntaran mahal tduh nk jual anak..kalau mcm ni punya kes..apa cerita??anak amanah Allah..didik la elok2..

  47. BOB says:

    kecik2 mak ayah dah perlakukan camni..anak amanah Allah..ini bukan masa utk dia jd artis!! artis tu satu pekerjaan!!!..
    masa ini utk dia lalui proses natural kanak yg sebenar, bersama kanak2 lain..cari ilmu..bukan di gelanggang dunia hiburan..!!!

    • capri says:

      setuju tersangat2. tak faham mak ayah sekarang ni. better mak ayah dia anta gi genius aulad ke.. belajar ABC 123 ke..

      • Ibu Aisyah says:

        A’kum..utk pengetahuan tuan/puan, aisyah melalui proses pembesaran normal mcm kanak2 lain sbb kami hntr dia ke taska n dia berpeluang utk menikmati hidup belajar, bermain dll sprti knk2 lain.. Alhamdulillah,dgn didikan guru n kami di rumah, pada usianya 1 thn lebih aisyah dah mengenal warna dan lancar membaca doa sblm n slps makan, doa tido, mengetahui waktu solat, selawat dan kini usianya 2 thn 6 bulan dia dah mengenal A-Z dan 1-10..Insyaalllah kami akan didik aisyah dgn sempurna…

        • BOB says:

          sy bercakap berdasarkan pengalaman kuarga sy ..
          kanak2 kalau dah diajar di lensa kamera..risiko utk dia ‘terlajak’ adalah lebih besar..
          untk jdkan dia manusia bukan takat cukup pandai baca tulis dan masuk univ..akhlak kalau hancur tetap x bwk kemana..dia terdedah dgn dunia hiburan yg awak sbg ibu sptutnya lindungi dia dr semua itu..

        • madia says:

          salam…Anak adalah anugerah Allah…Alhamdulillah..helmi dn saadah dapat anak yg comel dan baik..oleh itu, jgla ia baik2…mudah2an budak nh jd seperti datuknya yg alim dn disegani..amin..daripada kawan lama..

        • wak kertuk says:

          seronok ek dapat eksploit anak? msti nak suh smbuung cte2 mak bapak yg tak kesampaian, anak jadik mangsa.. budak kecik.. ape die tau.. skunk mmg seronok esok lusa bile die da ader pemikiran sendiri, siapa tau.. anak nie ibarat kain putih, kalu ko corakkan dgn arangg, hitamlah die.. mak bapak skunk giler glamer.. aku rase da tiba masanyer untuk negara kita ader undang2 pelindungn terhadap kanak2 dpd ibu bapa gile glamer mcm nie..

        • wak luu says:

          seronok ek dapat eksploit anak? msti nak suh smbuung cte2 mak bapak yg tak kesampaian, anak jadik mangsa.. budak kecik.. ape die tau.. skunk mmg seronok esok lusa bile die da ader pemikiran sendiri, siapa tau.. anak nie ibarat kain putih, kalu ko corakkan dgn arangg, hitamlah die.. mak bapak skunk giler glamer.. aku rase da tiba masanyer untuk negara kita ader undang2 pelindungn terhadap kanak2 dpd ibu bapa gile glamer mcm nie..

  48. kentut says:

    aku rasa cam dapat agk2 je muka mak budak ni cemane…macam iras2 mak die jugak lah aku rasa..n for me mak budak tu bukanlah cun sgt~ pon..biasa2 je..as i aku tgk budak ni pun biasa2 je..coz mia sara lagi comel,,,huhuuhuh

  49. kentut says:

    dah besar nnti mesti jadi bohsia budak ni…x comey mane pun..biasa2 je aku tgk..ntah pape ar…..

    • akuskandal says:

      suke ati ko jer nk ckap anak org dh besar jdi bohsia…..lantaklh ….ko jelezzz lak….ntah2 ko lagi truk dri bohsia atau bohjan….

    • ahfa says:

      yg ko kata gitu tu nape…? aper la org melayu nie..tak blh tgk org lain senang….ckit2 nak mintak jd bohsia, jadi bohjan…ntah laaaa…..aku pun tak phm… ko nak ke anak ko ke..sedara ko ke jadi mcm tu..kata2 tu doa la kwn….
      lawo ke cun ke buruk ke hodoh ke semua tu dari sape?

  50. nana says:

    aku suka budak lelaki yang berlakon cerita begitukah cinta.pandai berlakon

    mia sara tuh terlalu banyak berlakon
    borink!

  51. e says:

    Rasanya Mia Sara Nasuha jauhhhh lagi comellllllll :)

  52. Tina turner says:

    Comel, tapi mia sara lg comel la…

  53. simple as that says:

    aisyah lau pakai tudung lebih comel dri tak pkai ..
    tak pkai pun comel jugak cuma tak secomel bertudung .

  54. shadina says:

    comel lagi MIA SARA mia..idung mancung x pesek cam budak nih..sori 2 say…\^__^/..peace

  55. villa says:

    uik xbaik btol komen kentut..doakan yg baik tok org..yg ko doakan xbaik pe cer…sabo jela..

  56. Kurus says:

    aku time baby comeii
    pastu time sblom sk… pon
    tp setelah sekolah rendah… adeiiii..
    pastu tu setelah sekolah menengah lagi lah.. iteem
    pastu tu tem melanjutkan pelajaran lagi berjerawat berjeragat.. buruk giler..kroh kenng
    skang jer lawa.. hik hik

  57. Cinoi says:

    Xda la comel sgt pon. Tgk hidung dia kemek je.
    Tapi ada rupa la. mata cantik

  58. basshunter says:

    aduii comelnyaaaa…..bby doll ke ape ni? hehehe..sgt comel…ade muka br selain mia…

  59. puterichempaka says:

    betol ke ko bapak die?

  60. JuanYuan says:

    jaga-jaga…

    kot2 ada pedo kat sini..naya

  61. name koi says:

    sori to say…tp budak2 kecik mcm ni xpatot n tak boleh di dedahkan dgn mende2 mcm ni…mcm xploit pon yer jgk..mcm yg komen2 kt atas..bia die melalui kehidupan seorang kanak2 yg normal..bkn dgn flash camera, bkn dgn props n wat so ever tuh..ni bukan ms nye…n sampai bila2 pon bukan…jadi doktor pon buleh popular wat..lawyer, tukg masak tukg jahit..etc..tp bukn artis.
    fikir fikirkan dan selamat beramal!!
    ce jangan cer jangan~~~

  62. bunga says:

    comel la budak ni.. :) comel sgt tgk muke die, senyum..

  63. ketepiiii... says:

    ape kes ni..kecik2 nk suruh anak jadi artis..xfaham laa kenapa org tua dieorang kejar glamour sgt..

  64. cikhuhu says:

    Masya Allah. Subhanallah….

    comel ya ampuuuuunnnnn!!! ;-D
    eee geram nye, ase nk cium2 je dak kecik ni

  65. H says:

    tgk lama2 mcm ada iras2 HELIZA HELMI….HUHU

  66. huzn says:

    Ya Allah.. comei nye dak ni… muka kemerehan sama cm nama nya.. humairah… hehe

  67. Twit N View says:

    comel nyer…muka dh mcm iras2 penyampai radio hotfm tu…saper nama ntah lupa plak..

  68. Puteri Utama says:

    aisyah yg datang clinic semalam eh??
    memang comel sangat2.. ikut mak dia..heeeeeee..
    success k aisyah.. live memang sangat comel u allllsss!!