Written by AbangNara | May 12th, 2009

adik ekin sheera

Terkejut kami apabila gosip gambar adik Ekin yang bernama Sheera mendapat sambutan hangat dan komen-komen yang bernas daripada anda semua. Kalau silap nada bacaan, boleh dibuat bergaduh.

Yang penting bagi kami ialah sikap keterbukaan semua pembaca. Kami yakin anda semua dah besar dan matang. Mampu berfikir sendiri. Ambillah yang mana yang baik dan buanglah yang mana tak elok. Jangan bergaduh. Sekadar bertukar pendapat apa salahnya.

Lagi gambar Sheera, adik Ekin interframe bersama Mawi dan Ekin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

adik ekin sheera

adik ekin sheera

adik ekin sheera

adik ekin sheera

adik ekin sheera

162 responses to (GAMBAR)Sheera Adik Ekin InterFrame Lagi

  1. Biji2 Telur says:

    Aku 1st ke?

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko first pun kak nara tak bagi hadiah wok…hahaha..

      0
      0
      • Biji2 Telur says:

        Huh, bangganyer dapat jd pengkomen pertama. : )

        xda hadiah dari kak nara pun xpe, lalala~

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          eleh ko kan peminat ekin de house..mestilah ko sememangnya bangga giler…tak pelah, aku ucapkan tahniah menjadi juara pengomen pertama..ahakss..lalalalalalaaaalalala lat ta li lap lai li tam plon..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          NI APSAL ANAK BUAH DIA PAKAI BAJU LENGAN PENDEK NI…..????

          p/s : pas ni ade org balas komen berapi.
          hahahahahahahahah……….

          0
          0
        • hantu says:

          xcntk pown larh

          0
          0
        • small says:

          inilah satu family yang betul2 tak tahu malu.

          0
          0
        • small says:

          iskh adik bradik berlagak!! macam diorang jer yang kaya dalam dunia ni. orang len pun kaya jugak tapi tak lah menunjuk2 macam adik bradik ekin ni. kakak adik sama jer. menyampah betui. kwak tuiiiiiiii……………..

          0
          0
        • borneo says:

          family ekin ni tak tahu nak malu ke? asyik nak interframe je. ekin pun tak tahu malu. rancangan mawi pun ada je muka dia. mawi belakon pun dia ikut masuk juga. isk, tak tahu malu lah…. kalau iyapun sayangkan laki, jgnlah asyik dok bekepit…. menyampah….

          0
          0
      • insan kerdil says:

        yeeeeeeeeeeee ke., aku x minat la dgn diorang ni….. klu nnk bergambor mesti nk tujuk bag LVVVVVVVVVVVVV, aku x heran pun diotrang pakai, coz aku tahu la diorng pakai yg ciplak punye, tak caya suruh diorng bawak g butik LV kat klcc confirm …hehhe keturunan yg x sudahhhhh

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          LVw, spek mata gusci..itu trademark diorang ar…..mana buleh tak tunjukk..macam KL terkenal ngan KLCC dirang plak terkenal ngan benda tu ar….

          sheera mana atau ikin mana???ikin LV…ciplak ke tak tak kisahlah, janji ada untuk ditayang2…hahaha….

          0
          0
        • insan kerdil says:

          tue ha yg lawaknye, masih dia khwn adik beradik ikin pakai LV, nak tergelak pun ada, mak cyt yg jutawan tue pun tak mcm tue,,,,, klu tak tunjuk bukan keturunan ikin kot…. patut ikin rasa malula kan, family mawi paki punye la sederhana, adik jutawan ikin palk..haru biru, apakata kita gelar family ikin , beli brg ciplak sudah, aku tak heran klu org luar pakai, tapi diorg ni da lebih menunjukkkkciannnyeeeee, siap sponsor tue….

          0
          0
        • V-six says:

          memang pun,aku prasan time kawen maqi ekin..
          balik2 LV, balik2 LV.. menyampah plak aku tgk
          berlagak,menunjuk2..

          0
          0
        • suzanna says:

          spec mata ekin lawak glerrrrrrr
          mcm ultraman..hehehe
          klu nk pakai pun biar la kena dgn muka 2
          ini over sgt….muka cun pon jd mcm tuuuuuut

          0
          0
        • shin chan says:

          biar la diorng nak beli beg ape pn…lv ke,bv,gv ke…asalkn xnyusahkn org lain…nk mnunjuk2 tu biaq pi la kt diorng…asalkn diorng bahagia…

          0
          0
        • suzanna says:

          wah3…asal lak ekin nk beli ciplak??
          kan mawi 2 jutawan…sah2 la dia bg ekin duit suh beli..
          klu ain yg pakai LV,sejauh mana ketulenannya..haaaaaaa..itu yg kita x tahuuu..
          (sah2 la ekin yg bg duweeeeeeeeet)

          0
          0
        • small says:

          patut ekin rasa malu ngan seluruh family c mawi. family mawi punyalah low profile, sopan, berbudi bahasa lagi. nak dibandingkan ngan seluruh family ekin ya allah, jauh beza.

          0
          0
        • sizuka says:

          aku rasa dia beli LV yg ori…tapi mmg jenis suka nak menayang…

          0
          0
    • singa ganaz says:

      ingat last sekali….

      0
      0
      • delimajelita says:

        ape-ape ajer !!!

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          apa2 jer lah wahai ikin de club…

          0
          0
        • mien.. says:

          ekin,ekin,ekin…..huh…
          ape nk jd,ape nk jd,smp skrg……asyk mnunjuk…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          wah…copyright lagu sm salim plak dah!

          0
          0
        • mien.. says:

          hehe,skali skala test aku nyer gubhn lirik..amacam,blh gnti edry hashim x..hihihihi

          0
          0
        • gugu says:

          sudah2 lah tu ekin. ko tu sudah tua bangkak.tak padan dengan umur la ko ni ekin. sedar lah diri tu sikit kalau dah umur cecah 30 lebih patut pakai jubah! tak pun, pakailah baju yang longgar. ni tak ketat nak mampus. bertudung tapi baju tak senonoh. adik ekin pun sama. agaknya adik bradik ekin ni tak terima ajaran mak bapa kot. tak pun, dengan mak ekin adik bradik skali pakai tudung tak senonoh!

          0
          0
    • bayxura says:

      allah…masing2 nak nayang baju ralph lauren dengan handbag ribu2….mawi yang kaya raya tuh adik beradik dia pakai cam kumpulan marhaban jer masa wedding dia..apa nyer pompuan la ko dapat mawi..

      0
      0
    • dara says:

      muka ekin macam nenek kebayan. tak lawa langsung! adik dia pun sma muka macam ikan dugong. tumpang populariti mawi lah tueee…. adik bradik tak tau malu. takda kemaluan langsung.

      0
      0
      • dara says:

        kakak adik sama jer. pakai tudung tp buah dada dedah sana sini. buah dada ekin nampak sangat dah jatuh. biasalah ekin kan sosial……

        0
        0
    • dara says:

      muka ekin macam nenek kebayan. adik dia pun sama muka macam ikan dugong. adik bradik sama je asyik nak tumpang popularity c mawi. adik bradik tak tahu malu langsung!!!!!!

      0
      0
      • small says:

        betul tu dara, bila ko cakap muka ekin nenek kebayan baru aku perasan. memang muka ekin macam nenek kebayan. kawan2,tengok dagu ekin panjang macam nenek kebayan wawawawah.

        0
        0
  2. mizzmind says:

    I’M FIRST!!!!

    0
    0
  3. miss suka+suki says:

    haha..
    xabs2..dpt 1st je tula komen korg..
    komenla psl gosip uh..
    hehehehehe…
    blh thn gk adk ekin..
    tp ekin lg comel..
    ;)

    0
    0
  4. miss suka+suki says:

    chop3!!!
    lg 1 interframe?
    slh ke dy nk brgmbar gn fmly??
    huhuhu…tu pn ckp interframe ke?
    xphm2…

    0
    0
  5. tok janggut says:

    cesss…2 2 tak cun

    0
    0
    • singa ganaz says:

      2 2 ? bukan 3 3 ke?

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        tp saraa ingat kalau dapat kat hangpo-hangpo, mesti tak lepas punyer kan…ye lar, 3-3 cun melecun…

        0
        0
      • delimajelita says:

        semua x cun…abis ko cun sangat ke singa??? kepala kembang ..janggut panjang….telinga capang…..lalalallalala

        P/s: hanya zulaikha dan nabi yusuf jer yang tercantik n terensom

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          hahaha….delima, aku tukang gelok….aku lagi cantik dari depo2 tuu…

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hahaha…masuk lif tekan sendiri…

          0
          0
        • delimajelita says:

          sara aku sokong….stakat ekin butir mato ibu lalat tu..aku kick sebelah kaki jah..huh….;)

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hisss… cun seh…. meh arrr pegang2 rambut singa….
          i x ganaz u… auuuwww.w….

          0
          0
        • delimajelita says:

          mmg aa naik lif kena tekan sendiri ..tak mcm ko singa kaki jer ade tgn x de tu kena mintak org lain tknkan…ko jgn singa aku ni jelita…kang pengsan maut ko nanti..terus lurus kejung rambut mengerbang ko tu… kata ma aku “anok-anok ma ni bagha-bagha blako deh” ..abh aku pun jwb “tgk keturunan la ma dio” …pas tu relate ngan kato budok genius ” semua melayu yg ado adalah melayu celup bukan ori” .auuuwwww

          0
          0
        • singa ganaz says:

          aku x pakai kaki mauhupun tangan… pakai lidah jer tekan lif….

          0
          0
        • mien.. says:

          la..comey lote la si jelita ni upenyer..bagha2 lg tuu…ade cm dania daniella x….msti semo budok laki trpegun…

          0
          0
        • singa ganaz says:

          meh lah tegur aku sama…. au pun jelita jugak…

          0
          0
        • mien.. says:

          bkn tgur la singa…trpegun…ko singa jelita ke???owwh,ko kirenye singa betina la ni..hehehehe…ble mse lak ko tkar jntina ni..

          0
          0
  6. futurelawyer says:

    yg pakai tudung cokelat tuh hagak2 saper erk…cun semacam jerk…

    0
    0
  7. lilies says:

    hurmm..tul gak..dat fmly pics ar..musti ngah holiday..dat kak nara xleh ar kate intefrem..xbaek tau..even lilies xske c ekin tuh but all of dis fmy pics..next time better consider btul2 dlu b4 dibuat paparan yer..kak nara jgn mrh yer..juz a honest comment..=)

    0
    0
  8. eclipse says:

    ntah pape ckp interframe..ayat x sesuai langsung…xkena gaya dan tempat…lenla adik dia g ikut dia g event2 tertentu…ney family vacation…plz jgn mensensasikan benda yg x btl…dosa…hehe….

    0
    0
  9. delimajelita says:

    Baguslah kalau berudah dengan hati yg terbuka…terima seadaanya…jgn pulak pakai tudung mulut busuk “bau petai”

    to ekin:
    nanti belaja-blaja la ngan abe mawi k..cam mane nak buat statement kat press n public. jgn main hentam keremo jer.. beralas sket la..awak kan ayu .

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      pantun nenek aku pernah bagi :-

      Tah Tuk wok ko
      atah tutup bowoh terbukok..

      huk aloh….

      0
      0
      • delimajelita says:

        Saraa cayer la…hik2…pantun ciplak dlm majalah gila-gila zaman aku kecik2 darjah 3 dolu…

        0
        0
  10. kechik says:

    ni gambar family jek…yang sebetul-betulnya amik kesempatan dan interframe, ialah adik beradik dato’ siti!! xde sumbangan langsung dlm industri seni tp menyibuk je lebih…

    0
    0
    • delimajelita says:

      ala depe2 ni pon sama jerrr….jln kat shopping komplek kepale telenggok ke ats…sampai escalator dah sampai ujung pun x sedar….maklum lah ape kelasss tgk bawah…dlm ati ” akukan adik beradik ekin OKB” ….sorryy. dah tersungkur aku ketawa jer…hik2. dlm ati “tu la manusia.” mana poco n da geng ni?

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        delima…silap tanya tu, saraa rasa soalan yang paling tepat : mana daun kesum n batu lesung..adakah daun kesum telah tersungkur kena baling dengan batu si lesung….uh uh uh….janga marer, kitakan negara demokrasi

        P/S : alhamdulilah, tahniah di atas kemenangan nizar…

        0
        0
        • delimajelita says:

          Yes!!! aku pun suka nizar menang…HIDUP!!!

          0
          0
        • singa ganaz says:

          hehehe… x jadik jual toyota camry tuh…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          singa..nasihat aku, hati2 sikit berkata2, aku takut karang kita just nak suka2 cakap, orang buat onar, kena masuk lokap hanya kata2 ringkas…uhuuuuuuuuuuuu

          0
          0
        • singa ganaz says:

          yelah yelah…. pakai toyota zambry laaa…..

          0
          0
        • delimajelita says:

          hahaha….ko jgn..kata ko dah tak muda..nanti ko mengandung buah tu juga ko tercari utk anak dlm perut ko tu….jgn pulak ko ckp ko leh mkn buah kurma ke, kismis ker, buah tin ker, zaffaran ker, etc. tu semua kwn2 aku. hik2..tata…

          0
          0
        • Batu Lesung says:

          wah wah wah… aku diam, di seru seru… nanti ko.. aku tumbuh buah delima sampai pecah kang…

          0
          0
        • delimajelita says:

          uitt…haloo..haloo…salah eja tu..TUMBUK bukan TUMBUH..kalo nak tumbuh ok gak la.. choww batu lesung…buah delima kan mahal..bagus pun bagus.

          0
          0
        • Batu Lesung says:

          typo error la.. ahhh.. kang aku tumbuk buah delima kang.. mahal tak mahal.. :P

          0
          0
  11. garfield_82 says:

    hmmmm….ne adik dia yang gamba cium2 tu??

    0
    0
  12. admin says:

    aah le, sori ek.mmg gambar famili. kami akui kesilapan kami.hehe.thanks utk peringatan

    0
    0
  13. badboy says:

    tak tergugat ker iman mawi ngok gambar2 adik baradik ikin tu

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alahai, ikin kan dah yang terbaik untuknyer….tak gitu abang mawi …

      saraa : teringat kata2 mawi masa ABH 2008, terima kasih pd isteri saya yg sentiasa menyokong saya susah dan senang dan bla bla bla..

      em, kalau tk nyokong susah dan senang jgnlah jd ISTERI jadi BINI….senang jer dok bertempek..hbs rumah sebijik dpt, keta besa sebijik, duik selonggok, muka diplastik2 kan dll……

      kepada isteri2 :- kitalah wanita yang akan sentiasa memartbatkan kaum adam kerana kaum adam nafsunya 9…dan kita punyai kuasa untuk meruntuhkan dan menaikkan si adam….

      0
      0
      • eclipse says:

        statement ko salah lah sara…laki nafsu dia 1 jer..ppuan yg 9…ape daa….huhu…

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          huk aloh…malu ako wok..salah plak….sori2…

          0
          0
        • delimajelita says:

          typo error la tu….x pe dimaafkan

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          biasalahsalah eja daaaaa, aku skolah dulu tak dek pointer2 ni…tp aku bangga gak, universiti aku duduk tu tersenarai dalam top u di dunia..tahniah USM….

          P/S : tersalah u ke aku ni?????ahakssss

          0
          0
        • delimajelita says:

          selaku alumni USM n UTM…aku sangat2 banggo…berkat wok…..kena gulai ngan leturer…teringat kat en Azlan Roufuddin hj Nurruddin.(hrp dia dah x jd singa ganaz lg)

          0
          0
    • singa ganaz says:

      takut adik beradik dia yg tergugat dgn mawi,… hahaha..

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        bukan ko ke tergugat ngan mawi sebab dapat dikelilingi si jelita2 (bagi aku lagsung tak cantik ar)..hahahaa..

        0
        0
        • singa ganaz says:

          a’ah kan.. tergugat jugak aku… xpe nanti aku potong rambut kasi botak mcm mawi…
          xpun pegi saloon kasi kerinting…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          ko nak kerinting???bukan ker rambut ko tu dah mengerbang..uh uh, hudohnyer..kalau botak ok gak…aku ingat ko tak yah lah nak kacau line mawi, mawi dah tempah khas dah satu keturunan ikin…

          baik ko tackle si kesum atau si lesung tu….jangan lupa bagi aku kad yer

          0
          0
        • singa ganaz says:

          sekali sekala tukar selera kasi kerinting rambut.. mana tau rozita che wan terpikat ke… auwww….

          0
          0
        • delimajelita says:

          kesian ko singa ..tu la ganas2 sgt…habis lari anak beranak si ekin tu…psstt..psstt..”poket ko byk duit ke nak sara keturunan bangsawan tu?..ko tgk handbag dia tu LV tau…”

          p/s : enggang sama enggang , pipit sama pipit mana boleh terbang bersama

          0
          0
        • singa ganaz says:

          poket ada satu tapi poket doraemon boleh….

          LV je??? aku pun ada… aku ada LV, L, XL, M, S, VSS, 4U2C, KRU dll…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          setakat LV, L, XL, M, S, VSS, 4U2C, KRU tu singa, si yang ko minat tu tak layan ko…ko gi blajar dulu ngan abg mawi macamana nak menekel golongan2 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx..okey???

          0
          0
        • singa ganaz says:

          mawi x tekel.. tapi dia ditekel…. nk belajar hahahaa….. budak sekolah boleh la pi belajar mcm mana nk ngorat awek…

          0
          0
  14. DelimaSaraa says:

    singa, tukang basuh keta che wan pun tak terpikat ngan ko tau..tp kalu si jijah tu mungkin ar….hehehe….kim salam ek kat jijah

    0
    0
    • singa ganaz says:

      mmg ler tukang basu keta dia x terpikat pasal tukang basuh tuh laki….

      jijah pun jiah la….jijah, bg nyanyi ya…”engkau yang cantik, engkau yang manis, engkau yang manja….”

      0
      0
      • DelimaSaraa says:

        kah kah kah..ko ni kan singa, sian aku tgk..bagi no phone ngan cntct ko ??aku nak letak kat seluruh hway di malaysia…

        0
        0
        • singa ganaz says:

          hahha.. ko letak no tipun anak jin tuh… dia dok jaja no tel dia…..

          aku x pakai handphone, pakai walkie talkie jer…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          aku tkt anak jin..karang, ada pulok kena histeria sebab dia anak jin..elehhh, ko malu ek??alah, ko jgn lar malu2..ko kan punya rambut kerinting dan menggerbang mcm singa, muka bujur mcam singa, badan pun mcm singa…

          0
          0
        • singa ganaz says:

          aku kan pemalu orgnye… auuuuwww….

          0
          0
        • mien.. says:

          elehhh,ko pmalu ke singa…ade ak singa pmalu ekk…nk terkam mgse mne ade mlu2 dh..lgpn muke 2 bulu2 dh ttup sume…

          0
          0
  15. BudaKGeniUS says:

    TAK KIRA LA DIA PAKAI APE…
    Hak dia,dia mampu…life kita berdasarkan kemampuan kita..q=)

    Yang Pasti,
    Aku akui mmg adik dia cantik,
    (Tak bermakna cantik sume segi)

    Sekali tgk mcm happy family, q=)
    Ayah dorang mane?
    Aku tak nampak pun?
    q=)

    p/s: Nasib baik mawi kawen dgn ikin, kalau adik dia….Melepasssss…hahahahahah

    0
    0
  16. hagemaru hakida says:

    yg baju putih tu wife eizlan yusof n yg comey tu bby diaorang la…tp aku akui la family ekin ni muka lawo2..harap2 peribadi pn secun orgnya..harap rumahtangga yg dibina bahgia..

    0
    0
    • eclipse says:

      family ekin lawo2?ko buta ker pe?ko xnampak ker dia mekap suda serupa opera [email protected] gomak daa…kui..kui…harapkan mekap yolah ko ekin…kalo xmekap serupa cam jerangkung dlm almari…hehe…jahat nya mulut aku…lawa pun ditaja…laki kayo…ari2 tepek SKII kat muka…

      0
      0
      • minnie comey says:

        BTOL..MUKE PUTIH..TGN ITAMM..

        0
        0
      • ikan kaloi says:

        isyk2…x baik tau. kan ker semua ciptaan tuhan tu cantik. kalau ckp camtu sama lar mcm menghina ciptaan tuhan. x baik tauuuuu… sy ni x minat pun dia org…jgn silap phm pulak yekk

        0
        0
  17. minnie comey says:

    adui….mangkuk ni lagi..xde org len ke kak nara?suku sakat ikan bandaraye..ni lak tapak sulaiman..aiyoo..

    0
    0
  18. ika says:

    betul eh jorang pakai beg tiruan!
    Bazir e mawi bagi ekin beg baru bukannya ekin nak gunapun asyik pakai beg gussi tu je!!!!!

    0
    0
  19. Akak says:

    geram betul akak dgn org yg bertudung tp suka pkai sendat ketat metat nmpak terjojol kt situ kt sini…
    berpakain tp sprt bertelanjang, ini la perempuan akhir zaman
    klu yg dh kawen tu, laki la tggung dosa
    klu yg bujang plak, ats kepala bapak jgk la nk kena tggung dosa anak2…
    eh, mawi…ko x reti tegur bini ke?
    haaaa…kn x pasal2 akak dh berkhutbah kt sini…huhuhu

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      eh akak, jgn la bagi komen2 camni….nanti kene hentam…
      akak xcaye, buke lah page adik ekin si sheera tu….bkn yg ni, yg sblm ni la akak…baru 2 ari lepas.
      akak buke la….pastu bagi komen kat sini yerk.

      p/s : sayang akak…muaah!!!

      0
      0
      • ikan kaloi says:

        yup…betul tu…x suka betul tgk org pakai cam gitu.. kter kan org melayu..jd pakai lar yg ayu2 gitu.. kan2?

        0
        0
      • akak says:

        alaaaa…apa lak nk hentam akak….org tua cam akak ni cuma bg nasihat jerk….hukhuk..
        korang punya gaduh2 tu panjang sgt la, x larat akak nk baca…huhuhu… lg pun korang smua tgh muda remaja tgh panas mbara, smua nk tegakkan pndapat masing2 & pantang dcabar…..
        pndai2 korang la…hahahaha……………..

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          kak, zaman sekarang ni orang suka pilih jenama ‘rogol lah aku’…..banyak jenama2 yang jual kat kedai tu jenama tu jugak yang dipilihnyer…

          hukalohhh….

          tp yang lagi penting, dahlah baju ketat sendat, pakai baju tp si jejaka dapat budget semua saiz…32/34/23/42/dll…mcm transperen (betul ke aku eja ni)….tp di percantikkan pulak dengan tudung…penign sungguh..

          cuba kalau nak ketat tu terus ketat yang kalau orang pandang macam guni balut buah nangka…

          saraa : mummy pernah kata, kalau gi pasaraya baju mana nak dipilih??mestilah baju dalam cermin kan???takkan yang terlonggok..begitulah perumpaan si gadis yang dalaman nya telah dpt dibaca oleh sesapa shaja bagaikan baju yang melonggok..

          manakala, baju mahal yang tergantung indah di cermin merujuk kepada si gadis yang menjaga tatasusila dan pekertinya..malu dlm segala hal…

          0
          0
        • akak says:

          hahaha…nk tgelak pon ada baca komen saraa ni, tp yg penting ada isinya. skrg ni tgk org btudung x tau dia btl2 nk mnutup aurat atau skdr nk berfesyen, hanya Allah shj yg tau, pahala pun dkira ats nawaitu kita. tp kdg2 terasa jg dgn org btudung yg pakai ketat atau yg btudung tp buat maksiat seolah2 menghina tudung & kita yg bertudung ni… harap2 Allah s.w.t bukakan pintu hati mereka….

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          bukan apa kak, saraa teringat zaman saraa skolah2 dulu, ustazah saraa selalu cakap :-korang ni harap jer pakai tudung labuh, buat perangai tak senonoh sorok di sebalik tudung labuh tuuu..

          saraa tak suka gak yang kategori orang2 pakai baju ketat2 terjojol tut tut tut tp di atsnyer bertudung..tak ke pelik namanya..

          saraa teringat pantun gila2 :-tah tok woh ko, atas tutup bawah terbukak..

          kekadang saraa pikir siti nurlija pakai tudung separuh tu pun lagi ok sebab pakaian dia pun separuh ketat..so, lagi oklah dia pakai tudung separuh jer..

          saraa cakap jer, saraa tak tuju pd sesaper…sebab saraa pun budak2 tengah ambik galah di luar pagar

          0
          0
  20. laila sari says:

    Apsal dorang obses dgn brand erk?? Plik.. jap aku nak tanya… sapa pompuan tak pakai tudung yg kurus kering tuh?? konfius aku.. sgt menakutkan.. ekin tu tak sesuai pakai cermin mata camtu huduh sgt jdnyer.. aku rs yg pakai baju puteh tu jerk cantek… yg lain makeup jer leby!

    0
    0
    • delimajelita says:

      cermin mata cap biji mata ibu lalat.. mmg x seswaiii. tp dah nyer rase cantik..biar jer la

      0
      0
  21. izah says:

    dia bkn nak interfrme…sekadar begmbr aje la…mcm kite2 begmbr ngan kaka&abg ipar kte….ada paham………..

    0
    0
  22. anakjindari_teko says:

    MAWI…… CISSSS…. bedebah ko jawa….. kenapa ikin yang ko ambil dari aku…. kenapa ko biarkan adik kembarnya dan adik-adiknya yang lain tidak menjadi isterimu…. jadi..untuk menyelasaikan masalah ini… apa kata ko kenalkan aje dengan aku.. tau la aku menfaatkanya…
    seperti delima.. poco2…singa… wakakakakakaka

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      wehhh..ko nak berkenalan ngan aku ker??ke kembar siam aku…haha

      0
      0
      • anakjindari_teko says:

        wei.. delima…. cepat la call aku… ko pun ade kembar siam gak ke??? nakkkk….

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aku dah call dah ko…tp anak setan yang angkat..takut aku..kang elok2 aku bernama delima bertukar jadi dukusaraa plakkkkk…..baik ko tukar tukang angkat phone ko tuuuuu

          0
          0
        • anakjindari_teko says:

          aahhh.. mana ade masuk ko punya call… takde misskall pun… ko menipu je….

          6949 tu no ko ke???

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          nombor aku : 0110-345543344…..aku tinggal kat pokok delima depan dua ko duduk…

          aku nampak ko tuuuuu..ko pakai pampers…kua kua kua

          0
          0
  23. anakjindari_teko says:

    wooiiii.. ni no tepon makhluk mana nih… apesal tiada dalam perkhidmatan… sampai mampos pun takkan dapat… wakakakakakakkaa

    dahh…cepat la weii.. sms aku doolll

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      napk sangat bodohnyer ko ni anak jin..tu kan nombor dari mexico..nombor hp aki ni dah kena H1N1..dah kena virus..mcamana nak dapat kalu ko calll..aduhlarrrrrrrrrrrr..

      0
      0
  24. lala says:

    pakai tudung…tp baju nyer size…mak aih…ini laa kalu ikut gaya melayu.penah dgr ungkapan berbaju tp berbogel?
    ini laa cntoh.
    trima laa hakikat budak2 bodoh woi.
    melayu is bodoh kalu xde islam.

    0
    0
  25. pontianak says:

    hmm knp aku rs itu bini ngn anak eizlan yusof–vie shanti and zaara

    0
    0
  26. akula says:

    ala ekin tu dulu dok kt flat larkin jer…mana mampu nk beli LV, dpt kikis mawi bru dok kt tmn impian emas tu….padan muka ko mawi kena kikis, tu arr dlu ko reject ina naim yg baik tu, skg dia dpt kawen dgn org lg baik dr ko…”lelaki baik utk perempuan baik,lelaki jahat utk pompuan jahat” Allah SWT dh tetapkan…

    0
    0
  27. noza says:

    ouh sayangnyer adik beradik ni….baju pun sama2 ada…apa Ekin ada…adik pun ada yea….bagusnyer…

    0
    0
    • small says:

      aha pasni, adik ekin boleh ikut jejak kakak dia c ekin. rampas je mana2 tunang orang pastu kawen besar2ran mengalahkan anak raja.

      0
      0
  28. sigo says:

    ekin tak reti pegang budak. lol.

    0
    0
  29. syasya says:

    Muke wife Eizlan Yusof lagi nampak muda!

    0
    0
    • teacherfara says:

      lorh..mmg la coz vie shanti is only 23 while ekin is 30!!
      what a huge gap…no wonder la dia nmpk muda~:D

      0
      0
  30. saja nak pantau says:

    aik..yg pmpn sorg tu bukan vee ke? i mean, wife eizlan yusof..apsal pla blogger kata 2 sedara ekin..jau panggang dari api…vee cute..ekin pn bole la…adik ekin pn bole la jg… Nampak sgt family ekin nak yg branded je..Mawi kna la keje keras lg..ekin tu mta RM..

    0
    0
  31. umbrella says:

    bini eizlan ni,mana2 event..mana2 party mesti muka dia…besemangat waja sungguh nak glamer…tau lah muka lawa,tapi tak payah la nak menyemak kat mana2 event…tiap launching crita laki dia,ada jer aku tgk menyemak…kadang tu, aku pun tak paham la…
    susah2…ko ikut je laki ngko blakon, tak payah nak buat muka tebal datang tiap event laki ko..bini artis lain aku tgk rilek jer…takde pun nak menyebok2..bikin semak!
    aku rasa eizlan pun naik muak bini dia nak ikut setiap event yg dia pegi…ni mesti kes nak jadi datin sri Rosmah Mansur…da!

    0
    0
    • sangat2 says:

      biarlah, bini dia. eizlan la tu yg suka dia ikut. husband org lain budget bujang, bawak bini kang susah lak nak gurau senda dgn awek2 lain

      0
      0
  32. hide says:

    woah..sukanya aku tgk adik beradik ni…CUN GILER

    0
    0
  33. kadang says:

    betul jugak, mmg macam nenek kebayan la ekin tu. mcm puting beliung

    0
    0
  34. lili says:

    bini eizlan ni, janda muda dr sabah kan..aku dengar 16thn dah kawin dgn org kaya sabah dowh, aku 16thn masih main getah lompat2 lagi,dia dh tau ilmu tmpt tidur ni..huishh terror tul!…cousin aku kawen dgn org sabah…uish..kalau dengar crita zaman sblm dia jumpa eizlan nih..ngeri jugak…kira cam crita ekin gak la..sbb tu bley jadi geng…elok la tu..dah bertutup kan…manusia blh berubah, harapnya jagalah rumahtgga tu elok2..jgn diulang kesilapan dulu. zasss

    0
    0
    • pasha panda says:

      sebenarnya aku tak percaya gosip melainkan ada bukti bergambar.sebab aku dah tgk banyak gosip penipuan seumur hidup aku.kadang2 orang digosip dan difitnah sbb banyak org dengki

      0
      0
  35. Belen Cashon says:

    Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0