Written by AbangNara | December 12th, 2010

gambar sharifah sofia mengandung

Terserlah seri seorang bakal ibu daripada gambar Sharifah Sofia yang sudah mengandung 6 bulan. Kami di BeautifulNara mendoakan agar semuanya selamat sehingga hari kelahiran. Kot-kot kalau anda ada tips yang nak dishare untuk pastikan kandungan sihat sejahtera bolehlah share di sini ye.

gambar sharifah sofia mengandung

78 responses to (GAMBAR)Sharifah Sofia Mengandung 6 Bulan

  1. Miss Ss says:

    FIRST!!!!!!!!!!

    0
    0
  2. topo says:

    tahniah.. :D

    0
    0
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      mudah-mudahan selamat semuanya InsyaAllah….=)

      0
      0
  3. silentgirl says:

    congrats! woww!! makin kembang bdn sofea..

    0
    0
    • silentgirl says:

      uiksss..scary nye muke die kat gbr 1st tu..hihiih! org2 puteh ni mmg ske tayang perut mgandung kan? sbb…bg dorg pregger is sexy..

      0
      0
  4. colex says:

    walaupun mengandung still cantik :) tak pakai make up pun .

    0
    0
  5. zpal says:

    cutenye dia!!

    0
    0
  6. perindu misssukamasak says:

    tahniah…

    0
    0
  7. Miss Ss says:

    sebok je ratna nih..

    0
    0
    • Rin says:

      ha’ah , tahpape… sume laki dia cakap hnsem.. :p

      0
      0
    • gurly says:

      mmg sebok..ratna ni.malay language pls.

      0
      0
      • Miss Ss says:

        betul tu..tak faham lah bahasa si ratna nih..faham sikit2 je..huhu

        0
        0
        • Rin says:

          Ratna tu org melayu, tp ngade jew nk ckp indon…
          lntak ko la ratna, jnji ko bhgia

          0
          0
        • gurly says:

          la ye ke rin..? nape byk sgt org mgade2 ske myamar ni? xphm la..

          0
          0
        • gurly says:

          kat entry before this bole plak speaking. ko nk komen cni..bole..xsape mrh.tp gunelah kosa kata yg mudah difahami..klu x, speaking je..lebih bgos dr ckp indon.

          0
          0
        • Ratna Sarumpeat says:

          Jangan lah marah..nanti wajah berkerudut macam kulit kutiak :)

          0
          0
        • korang kalau x paham ape yg ratna tu cakap, sila tonton tv3, astro ria, astro prima… belambak citer indon.. hidup kena majmuk.. hidup kena ceria… hari2 makan budu pon bosan la dollll

          0
          0
        • Miss pocO says:

          kalu bleh mmg dialu2kan org luar Malaysia masuk sini… atlease BN ade sambutan dr org asing…dr Brunei pun ade…singapore…

          p/s : Bahasa menunjukkan bangsa, please hormat menghormati, amalan mulia…

          0
          0
        • perindu misssukamasak says:

          miss poco
          gulry dah xdak point dah
          dah penat cari pasal ngan aku
          dia cari pasal ngan ratna plak
          em xhabis2 dgn sikap angin dia 2
          ada je xkena pada pandangan mata dia

          0
          0
        • Orang Gomen says:

          sekurang kurang Ratna nie tak kurang ajar…kelakar jugak baca tulisan dia…. pasal bab nak beranak kena meneran…kuat2…ingat tu.. Kkaahahahahahaa

          0
          0
  8. mr jizz says:

    mummy.nak syusyu~

    0
    0
    • perindu misssukamasak says:

      haha oi isteri org 2.kah kah

      0
      0
      • Miss pocO says:

        sampai bila nak cari miss suka masak ni…sian kat ko… dia bz la tu…bersabar la ek… cuma satu je advice aku, ko jgnla layan sgt benda2 yg bleh mengkecohkan BN ni… janji kita x kaco orglen k… kita ada hak nak meluahkan ape2 je kat sini… ko ni bikin aku touching jer, part2 menjejak kasih nih…isk…isk…isk…

        p/s : bersabar je k…Allah Maha Adil…

        0
        0
        • aku rasa abang nara kna wat ruangan gosip khusus untuk pembaca tegar BN.. yang x kenal leh berkenalan.. yg jauh boleh didekatkan.. yg hilang boleh dipertemukan.. yg menganggur, hmmm.. ade keje kosong tak wei??

          0
          0
        • perindu misssukamasak says:

          cik seri darling,,
          ala2 jejak kasih kan??
          tapi 2la
          miss ak tetap xmuncul pon
          terok aku kena pon lam entry becca dia xdatang [pon back up ak.
          waaaaaaaa
          tapi ak xkan mengalah
          ada cara aku nak wat miss muncul semula
          ko bagi lah support kat aku erk.haha
          syok sendiri plak aku nie kan
          ntah2 miss xbaca pon comment2 ak kat sini

          0
          0
        • perindu misssukamasak says:

          miss poco..
          ko mesti dah terbacakan kekecohan y blaku kat entry sebelum nie?
          2la tension aku
          niat aku baik,,nak cari misssukamasak
          tapi ada plak minah2 yg sakit hati kat aku
          siap leh wat isu lak kes aku cari miss
          ko paham x situation ak skang ni poco?
          ak xde plak nak bikin ko touching.xde niat pon tapi 2la
          dari tadi dah ak dok cari miss
          sampai dah kecoh gitu pon dia xnak kuar lagi
          poco.ko p tgk entry ngangkung 2
          ada sorg mamat 2 ngaku ex miss lak
          adoi mana ak xpikuk
          ada je y nyamar jadi ex dia la
          then bila aku mintak bukti bagi seribu alasan
          by d way thanx la 4 d advive
          aku hargainya
          ko sgt2 memahami ak walaupon ni first time kte balas komen
          ko pon kalu ada info pape pasal miss
          share la ngan ak
          sian aku nie poco
          em

          0
          0
        • Miss pocO says:

          wokeh…ko jgn bimbang ye… aku slalu berada kat BN ni…esok2 dia muncul, aku akan bgtau kat dia… klau bleh nk mtak fb dia skali, itupun kalo dia nk bg…

          aku dh baca dh, lbh baik jgn balas la perindu, ko masuk la box lain….makin ko blas makin kecoh lak BN nanti, diorg xpnh nk puas ati…

          yg penting, ko teruskan usaha ko ye nk jejaki miss suka masak tu…aku ttp sokong ko…

          0
          0
        • perindu misssukamasak says:

          okay ni wat aku sayang ko nie..hekhek
          ko nie baik lah poco
          nanti if dia muncul jek ko btau dia kay.
          mintak la sekali fb dia or anything la yg boleh buat aku contact dia..
          ak ingt ko dah ada fb dia
          low profile gak ek miss 2..
          mang xpuas hati pon
          so ak ikot advive ko jela
          ak maybe xkan balas
          selagi ak leh bsabar lah
          cuma byk sgt yang menyamar jadi ex miss skang nie
          confius ak
          sebelum nie ak tgk xde pon yang nak admire2 miss
          ble ak muncul n mula menaip ramai la plak yang mengaku jadi ex miss n so on.sigh
          ak akan tetap teroskan usaha ak utk jejak miss suka masak.
          dan ak sgt2 perlukan moral support ko.
          again
          thanx kerana memahami..
          ak sgt2 hargainya poco

          0
          0
  9. bukan manohara says:

    cantik dan gebusss….terbaeeekkkk dari ladang!!

    0
    0
  10. Hikhok says:

    comel dan mmg mantap

    0
    0
  11. Miss pocO says:

    Salam sume…

    first of all, congrats to Sh. Sofea…well done beb…!

    wow…best nih…ade bahasa [email protected] masuk sini…bagus…bagus… atlease kita bleh mempelajari bhs asing kat sini…

    bg aku, ia mudah difahami…bahasa serumpun seanterio asia… good, just keep it up!

    0
    0
  12. BumbleBee says:

    tahniah… hope selamat melahirkan baby yg sehat….

    0
    0
  13. telor rebos says:

    ratna tu br kuar “bahasa halus” tu..hehehe..
    ape pun sofea cun,gosok perot skt leh??
    hahaha

    0
    0
  14. sleman says:

    perghh, makin beso la tek dia. giler ah!

    0
    0
  15. sleeping doll says:

    woi sleman,ko ni xde bende lain ke ko nk tgk???
    dasar jantan giler seks btl

    0
    0
    • littlemia says:

      bak kata lakiku..dah dia tunjuk suruh tgok la tu…memg jawapan cam haram..tpi laki aku memg pandai melawak…

      0
      0
  16. lulu says:

    ni pehal tetiba cerita pasal ratna pulak ni?nama glamor sharifah sofia ke?

    0
    0
  17. katak kodok says:

    Congratulation… mesti anak dia nanti cute… anak rojak & salad weiiii…. mami ada, melayu ada, omputeh ada, arab ada… lengkap segalanya…

    0
    0
  18. anna says:

    bestnye…aku pn nak preggy jugak la…

    0
    0
  19. Miss Ss says:

    aku pon..tapi lambat ag argh…huhu..muda lagi

    0
    0
    • BumbleBee says:

      kalo bru nk mencuba mengandung anak pertama…jangan dirancang-rancang biler….biar rezeki dr Allah yg menentukan. Sebab ade kes mcm ni la…terasa muda lg so x nk beranak awal2…biler umur dh smpai 30an tp masih belom berjaya mendapat cahaya mata…bru menggelabah ikhtiar macam2….

      p/s: kalo dh masuk anak yg ke 2 dan seterusnya, bru laa bleh merancang biler nk tambah…sebabnyer dah terbukti xde masalah nk mengandung dan melahirkan zuriat…

      0
      0
  20. nadya says:

    yes~~~ nad from Brunei…….:)
    suka tengok sofia nie…inner beauty dier terserlah….. berseri wajah dier…..

    0
    0
  21. ain says:

    tahniah2…moga selamat melahirkan…. :)

    0
    0
  22. yanmie says:

    Tahniah, makin berseri2 dia…moga di permudahkan semuanya :)

    0
    0
  23. pak jabit says:

    boob dia beso .. lps bersalin .. mesti jatuh habis ..

    0
    0
  24. littlemia says:

    kak nara kan ada jual beutiful….suh la SS beli 1…..

    0
    0
  25. Reena says:

    Kusssss semangat..comey dia ni..

    0
    0
  26. phreak-id says:

    Bertuah sungguh anak dia. bekalan susu confirm mencukupi.. lol

    0
    0
  27. kikilala says:

    gile besar dowh

    0
    0
  28. abg rambut segak says:

    ape kes sume ni?

    0
    0
  29. queenriana says:

    tomeyyyyyyyyyyyyyyyyyy nyerrrrrrrrrrrrrr la hai…. baby die nant sti tomey cm mummy die..
    huhu…

    0
    0
  30. yume says:

    aduyai korang ni.. tang benda tu gak yang dok tengok dok kecoh…

    lepas tu tang bahasa Indonesia tu gak korang nak jadikan isu…

    entry ni pasal S.Sofia pregnant… doa2 kan dia selamat melahirkan anak. anak yang sihat.

    0
    0
  31. sukasuki says:

    remy ishak jugak yg best dpt merasa ……………. kan slalu dorg peluk peluk dlm nur kasih tu.auwww.

    0
    0
  32. […] Pulak:- (TAHNIAH)Sharifah Sofia Hamil 5 Bulan (43) (GAMBAR)Bakal Suami Sharifah […] Read more on Beautiful Nara Posted in Sofia News | Tags: Latest, News, […]

    0
    0
  33. tasya says:

    pergh gila la dia punya takung! makin lama makin nk landur…puas anak kuar nnti dapat fresh dari ladang!

    0
    0
  34. namesyefida says:

    barang baik & besar punya…suami pun kompem sihat…hahahaha…

    0
    0
  35. Deera says:

    korang ni gila ckp

    0
    0
  36. Deera says:

    sis sofia congrtulations

    0
    0
  37. weight loss says:

    In total, it took me approximately 20 minutes to pull out this awesome post. Thanks so much.

    0
    0
  38. For a beginner, I just seeking via search engine to get material to help me, thanks a lot!

    0
    0
  39. you’ve got got a terrific blog here! do you want to make some invite posts in my weblog?

    0
    0