Written by AbangNara | June 14th, 2011

anak kembar sazzy falak

Ala tomeinya gambar terbaru anak kembar Sazzy Falak nie. Rasa nak cubit-cubit jer. Abang Nara dapat bayangkan kecantikan mereka berdua apabila besar nanti. Confirm like mother like daughter. Dapat pulak DNA si ayah yang handsome. Confirm bertambah-tambah cantik dan comel. Tak gitu?

Sesiapa ada tips nak dapatkan anak kembar please kongsi kat sini. Terasa nak ada kembar pulak lepas tengok gambar di atas.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to (GAMBAR)Serius Comel Anak Kembar Sazzy Falak

  1. amin says:

    tak pon..lololol..jk..ala baby mane yg x comel

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  2. Paan Jr says:

    meletop!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. cer cite!!!! says:

    aa2..cer citer..nk tau gak..ahahahahhaa..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. Minah Jembalang kwn Minah Jambu says:

    comel2.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kemali says:

    comel~~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. cinnamon says:

    nanti dah besar pakai make up cam maknyer..comel lah tu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  7. madam propa says:

    masa ni mmg nmpak kecut lg..nnti dah setaun…baru gempak comelnyer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  8. reddy says:

    Eik…pesal tak comel kalo nak banding mak pak yg malatop?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  9. reddy says:

    Serius tak comel.Hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  10. mak jemah femes ok says:

    ehh..!! selere ape ngko ni…???

    kuah xsmestinya tumpah ke nasik la…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  11. chidori says:

    maknyer lagi comell huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. apa2 ajer says:

    Nampak kurang comel sbb rambut belum lebat lagik.. nanti dh rambut lebat gerenti comel.. bestnyer dapat anak kembor kan..??

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  13. noridahyu says:

    comEL……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. Chacha says:

    hehehe..like twins baby very2 cute…sbb i pon ada bby twins gurl…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. nonek says:

    xcomey mner sgt pom….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  16. tulip says:

    biasanye baby tahap ne blom lg nampak comelnye…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  17. jay says:

    makan buah pisang yg melekat. yg 1 suami makan yg 1 lg c isteri mkn, ni petua org dulu2 lah. try tes mntau menjadi

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • tukang gelak tgk kebodohan korg says:

      bodohnyer petua… nak dpt anak kembar xde petua la bongok. semua d tgn tuhan. jgn kuno sgt blh x?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
      • luvrina_livina says:

        udah2lah tu bodohkan org…. atleast ada gak bnda yg dia bgtau dr ko asik nak bodohkan org tp x brani nak bg pndapat….. semua tu mmg di tgn tuhan suma org pun tahu… tapi tuhan pun suruh kita berusaha bukan tggu je takdir dtg cmtu… hampehhhh!!!1

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • cik karma says:

      orang tua cakap macam tu..dulu akak dah makan pisang kembar ni time remaja, lani beranak tak kembar pon…tak taulah kalu nak tunggu kawin dulu baru makan pisang..hahaa..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. neyna says:

    masyaAllah, sememangnya ciptaan Allah itu semuanya indah belaka. Btw napa abg Nara suka ckp benda yg berunsur RUPAlistik, geli la kdg2 rasa mcm puji2 over je terlebih sudaaahhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  19. nana says:

    buat rawatan IVF.. boleh dpt ank kembar..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  20. fee says:

    wow cute.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cara hamil says:

    sgt comel..tahniah sazzy n nazril..anugerah terindah dr tuhan..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. drA says:

    mcm jaundis jee??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. miszLyssa says:

    besa nanti kompom chumel nii….tecik kmetot g kott

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. dr dre says:

    nara ni suka sgt kipas artis pujaan dia. baby tak lawa mana kata ‘comelnya comelnyaaa comelnyaaaa’!! menjilat bontot ketara sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1