Written by AbangNara | June 14th, 2011

anak kembar sazzy falak

Ala tomeinya gambar terbaru anak kembar Sazzy Falak nie. Rasa nak cubit-cubit jer. Abang Nara dapat bayangkan kecantikan mereka berdua apabila besar nanti. Confirm like mother like daughter. Dapat pulak DNA si ayah yang handsome. Confirm bertambah-tambah cantik dan comel. Tak gitu?

Sesiapa ada tips nak dapatkan anak kembar please kongsi kat sini. Terasa nak ada kembar pulak lepas tengok gambar di atas.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to (GAMBAR)Serius Comel Anak Kembar Sazzy Falak

  1. amin says:

    tak pon..lololol..jk..ala baby mane yg x comel

  2. cer cite!!!! says:

    aa2..cer citer..nk tau gak..ahahahahhaa..:)

  3. Minah Jembalang kwn Minah Jambu says:

    comel2.. ;)

  4. cinnamon says:

    nanti dah besar pakai make up cam maknyer..comel lah tu…

  5. madam propa says:

    masa ni mmg nmpak kecut lg..nnti dah setaun…baru gempak comelnyer

  6. reddy says:

    Eik…pesal tak comel kalo nak banding mak pak yg malatop?

  7. reddy says:

    Serius tak comel.Hahaha

  8. mak jemah femes ok says:

    ehh..!! selere ape ngko ni…???

    kuah xsmestinya tumpah ke nasik la…

  9. chidori says:

    maknyer lagi comell huhuhu..

  10. apa2 ajer says:

    Nampak kurang comel sbb rambut belum lebat lagik.. nanti dh rambut lebat gerenti comel.. bestnyer dapat anak kembor kan..??

  11. noridahyu says:

    comEL……

  12. Chacha says:

    hehehe..like twins baby very2 cute…sbb i pon ada bby twins gurl…

  13. nonek says:

    xcomey mner sgt pom….

  14. tulip says:

    biasanye baby tahap ne blom lg nampak comelnye…

  15. jay says:

    makan buah pisang yg melekat. yg 1 suami makan yg 1 lg c isteri mkn, ni petua org dulu2 lah. try tes mntau menjadi

    • tukang gelak tgk kebodohan korg says:

      bodohnyer petua… nak dpt anak kembar xde petua la bongok. semua d tgn tuhan. jgn kuno sgt blh x?

      • luvrina_livina says:

        udah2lah tu bodohkan org…. atleast ada gak bnda yg dia bgtau dr ko asik nak bodohkan org tp x brani nak bg pndapat….. semua tu mmg di tgn tuhan suma org pun tahu… tapi tuhan pun suruh kita berusaha bukan tggu je takdir dtg cmtu… hampehhhh!!!1

    • cik karma says:

      orang tua cakap macam tu..dulu akak dah makan pisang kembar ni time remaja, lani beranak tak kembar pon…tak taulah kalu nak tunggu kawin dulu baru makan pisang..hahaa..

  16. neyna says:

    masyaAllah, sememangnya ciptaan Allah itu semuanya indah belaka. Btw napa abg Nara suka ckp benda yg berunsur RUPAlistik, geli la kdg2 rasa mcm puji2 over je terlebih sudaaahhh

  17. nana says:

    buat rawatan IVF.. boleh dpt ank kembar..

  18. fee says:

    wow cute.

  19. cara hamil says:

    sgt comel..tahniah sazzy n nazril..anugerah terindah dr tuhan..

  20. drA says:

    mcm jaundis jee??

  21. miszLyssa says:

    besa nanti kompom chumel nii….tecik kmetot g kott

  22. dr dre says:

    nara ni suka sgt kipas artis pujaan dia. baby tak lawa mana kata ‘comelnya comelnyaaa comelnyaaaa’!! menjilat bontot ketara sgt.