Written by AbangNara | March 22nd, 2011

gambar diana danielle

Cantik sungguh selebriti-selebriti kita apabila memakai dress untuk majlis malam Rafflesia ABPBH 2010. Rozita Che Wan pun meletup-letup dressingnya. Macam anak dara. Zahnita yang dah lama menyepi pun muncul kembali. Abang Norman Hakim dan adik Memey Suhaiza pun nampak sama cantik dan sama padan. Kelas sungguh ~~

Lagi gambar-gambar selebriti di malam Rafflesia ABPBH 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada CuteCarry dan Budiey.

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

 

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle
.
gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

gambar diana danielle

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

137 responses to (GAMBAR)Selebriti Malaysia Di Malam Rafflesia ABPBH 2010

  1. Paan Jr says:

    irma hasmie paling menawan :B

  2. khalis says:

    semua cantik, semua nampak betis, semua nampak dada.semua comel, kirenye suka sangat ngan diorang kat atas nie..

    hottest entry di blog khalis : orang yang tak mempunyai tangan,tetapi hebat

  3. suke hati says:

    irma hasmie totap pilihan hati

  4. farra says:

    majoriti peminat di malaysia xsuker artis yg seksi…
    suker tgk diana danielle..xyah tnjuk boob dia pn..
    popular jugak..!

  5. KaR_Tune says:

    nasha & irma so gorgeous… MALATOP DEK NON

  6. Yatiros says:

    Nasha aziz mcm biasa paling menawan ..tak lupa tok irma hasmie ..yeahh tahniah tok designner ..

  7. comei says:

    Bang Nara..nape x letak nama?bukan sume kenal pun.

  8. gadisfebruary says:

    irma paling lawa…

    yg len pn lawa gak..

  9. tasya says:

    mne minah yg pkai dress terlampau tuh? nk tgk gak kelainan yg ditonjolkan tuh????

  10. akulahpompuanittew says:

    bila tiba je tang Irm Hasmie, tetiba jek hati jadi sejukkkkk je nengok nya…berkat la idup kor Irmaaaa….!!!aminnnnnnnnnn..!! nak tny yg pic no. 3 tuh yg tersembol gak tuttt dia tuh Hajjah Deja Moss ke siapa tuh??cer citer!cer citer!!

    • lavender says:

      yezzzaaaa….memang HAJAH DEJA MOSS….buat malu aje…tak perlu pon berpakaian macam tu…

    • Kasih says:

      yer hajjah deja moss… masih ttp berpakaian spt itu… suami nya xrasa malu ke badan isteri menjd tontonan ramai…

  11. akulahpompuanittew says:

    Nasha mmg hot chick!!giler cun melecun Nasha!!

  12. tasya says:

    irma hasmie ttp terbaik !!

  13. syazza kitty says:

    mudah-mudahan lebih ramai lg artis prmpuan kat m’sia ni ikut jejak irma..rupe masing2 cun..lagi cun n chanteek klu tutup rambut

  14. nosa_wrist says:

    nasha pn kiut miut gak nie… wish u gud luck

  15. Anabobo says:

    Cntik spe yg xtnjuk dada.
    Lawa2..

  16. nosa_wrist says:

    uiks… npe deja moss wearing like dat?
    compius nie.. cecite2 cket

  17. aspire5580 says:

    sape artis bwh pic rozita che wan tu..ade sape tau ke

  18. nosa_jaybee says:

    DD pn da pndai choose dress.. chaiyokk!

  19. nosa_jaybee says:

    deja moss la….

  20. xreti2_topup says:

    baju siti saleha mcm baju kanak2 rebina…ol fesyen xcukup kain plak…muka cantik klo pkai mcm irma sure lg meletup…

  21. AnneDeSilva says:

    Hajjah Deja paliiiiiiiinnnnggggg sopan..leh menang award kamu ;p wink**wink**

    • lolipop says:

      sangat2 sopan sehingga terjojol apa yang patut jadi pandangan suami nyer sajer..kesian ni lg seorang hajjah yang tak tahu malu adeh..

  22. Larahati says:

    eee tu memey ngan nomn ke??
    magkuk jmban pun ade!
    Sesak kn mata aje!

    Posing cminah tu ngada aje!
    Clelaki pulak control macho yg tk macho!
    Pirahhhh hakkktuiii tuk korng!

    • lolipop says:

      yang dua orang tu perasan cantik dan macho sebenar nyer..tak kuasa nak nengok ruper derang macam tu alahai..

  23. zaia says:

    zahnita tu dh kurus sgt mcm victoria becham la plak..
    aku suke versi kurus yg mcm intan ladyana,carmen soo,amber chia,dn irma hasmie..
    nasha aziz tu nmpk cute la plak..

    • nosa_jaybee says:

      model always cm tuh.. tkut gemok..hehehe

      • zaia says:

        hehe..btul2..terkezut je coz dulu dia kurus mcm intan ladyana tu je..kt pic ats tu dh nmpk mcm nk trkuar ‘sgt’ dh tulang bwh leher dia tu..tkpe la,jnji sihat,pe2 pn muka still maintain cute

        **beckham

        • nosa_jaybee says:

          tp kurus cgt x cntik lak kn.. da mcm kne aneroxia sudah… xpe la jnji die xde kontoversi ok lah tue..

  24. mat kapcai says:

    nasha sgt cun spt biase la kn
    irma dh btudung ni lg btmbh cun..dh leh dok sebaris gn nasha. …
    dua2 pon cun la..seng cite

  25. misz furehaha says:

    tu semua dunia semata-mata. bertaubatlah. HAHA

  26. hijau says:

    jgn x tau .. aku ingat deja moss ni dah x betul .. kan ker dia x bole beranak selepas pembedahan peranakan hari tu … ada ke patut dah status hajah pakai mcm tuh ..

  27. gyulee gyuri says:

    natasha hudson tu kebelakangan ni tak pakai seksi sgt dh kan…deja moss boleh blah..mcm mak nyah…muka ketat…huhuhu…waaa…sopannya yg belakon citer ustaz amirul tu..hampeh..hipokrit…rozita che wan nak jadi ikan duyung ek…respect irma hasmie..~!!!yang lain boleh blah..tak ingat dosa…

    • ell says:

      tapi if tgk betul2 natasha nie cm nmpak tue skit lor..
      maybe sebab kurus sgt kot..hurm make Yourself chubby skit dear…

  28. OWH says:

    I HATE MEMEK N NORMENNN

  29. shams says:

    muke nasha cm pelik je.cucuk ke?

  30. gigi says:

    dh boring tgk rozita che wan gayakan baju yg sama je kt mana2 majlis..seme yg melekat kt bdn..ikut bentuk badan & dedah bahu. cubalah ubah fesyen tu dgn pelbagai..ni asyik2 gaya yg sama,..warna, kain, bentuk n corak je lain..yg lain2 seme sama..setuju??? boringgggg

  31. jeng2 says:

    si RCW ni kata nak bhenti dr dunia hiburan pastu xjd..pastu ckp xnk munculkan diri dkt majlis anugerah2 lah..em..kata2mu mmg xleh dpakai

  32. dimple k.f.s says:

    klu begambar msti letak tgn kt pinggang?cobalah cara len..weirdo~

  33. mysara says:

    oh HAJAH Deja Moss..Tutuplah sikit (lagi byk lg bagus) aurat tu..xsesuaiiii…

    Design & material baju diorang nampak lebih kurang sama je, sponsored dari designer yg sama kot?

    Nasha Aziz – Nampak pelik je idungnya..

  34. cik says:

    waahhh cntik nyer nasha aziz…cm barbie doll….

  35. pandai says:

    carmen soo is the best

    • budak nakal says:

      cam baju tido

      • Clipkertas says:

        ok la tu.. drpd baju yg x cukup kain… konon kelainan
        nasha walaupun d best of Model pun, xde la nak tunjuk ‘kelainan’ cam minah sorg tu… sbb dia bijak!!

  36. xde sluor says:

    peh carmen pehhh…curve yg cun! nara..ce tuleh nama2 retis tu ble post gambo,leh?? leh x?? leh x ni len kali?

  37. X0x0 says:

    irma chantek cmni..nice job! go..irma..go!

  38. ambi pur pur pur says:

    nasib xde farahdyia..seksa mataku tgk bj2 die kat majlis2..oh,memeh n normiang paling myampah

  39. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nasha aziz tu minah jambu tengok mcm suntik botox je

  40. Jabun hensem says:

    Memey walaupun ko dh lobos slalu kena tutttt…norman buntut dan pingul mu tetap cun…kuikuikui

  41. CANTHEK says:

    risau jer takut irma tercicir dr landasan cam sesetengah artis tu…Ya Allah Ya Tuhanku..Kau tetaplah iman Irma terhadapMu…..Amiinnn……

  42. Sari Pati says:

    Hajah ker tak Hajah ker, korang pedulik aper??!! Ade korang kasi die makan ker??!!! Sebok jew jaga tepi kain orang, macam lah korang tu perfect sgt2…!! simpan jew lah feeling ustaz/ustazah korang tue, bajet Alim jew..!!!

  43. cik jie says:

    kan elok kalau kain yg boleh mop lantai tu buat tutup lengan….

  44. luvlavender says:

    irma cntik tp npe bju die mcm kain lngsir..

  45. Amier says:

    Wahhh…….Kalaulah aku seorang Raja dan artis-artis ini semua dayang istana, alangkah indahnya!!
    Kemari semua kamu dayang2 Beta.

  46. jebattuah says:

    natasha hudson the best….yummyyyy….yg lain..bole la…nasha–>typpcal nyer posing…bosannn….

  47. melly says:

    knp aku tgok muka nasha cam BCL ? aku je ke yg nmpk sama ? cucuk ea ?

  48. boring look says:

    hapah pon yg bole d kata hebat cantik. :(

  49. silentgirl says:

    1.dd: santek..cm snow white!
    2.rcw: errr..ok la..xminat sgt! make up tebal! sgalanya2 tebal..bulu mat pn tebal!
    3.deja: too sexy la..hajah da kot?
    4.natasha hudson: d dress is nice..muke da npk tua la!
    5.sapo ni? ni ke ct saleha?
    6.intan-kurusnye!! npk cm tggi..tp sbnanya die ni petite.
    7) xtau sape..
    8) tettttttt….mympah nk taip name s ekor ni.
    9) zahnita-peliknya dress die
    10) & 11) nasha- always anggun n classy!
    12)amber- nice
    13) irma-sweet
    14) wan sharmila- ok la
    15) elfira-amboi dak tecit ni..msti brangan nk cpt besa!

  50. akuskandal says:

    weeekkkkkkk!!!!…..ape kejadah c dua ekor tu blh ade kt situ………oooo….pncalonan kategori artis rekod pling buruk…..hahahhaa……memey dan norman……

    • hothotheat says:

      meroyan na kwen r tu..dress ala2..na kwen je c memey tu..
      cm ta mrase je nt…huhuuuu…nyampah ak tgok..2 eko nh..

  51. Prof Handsome says:

    seorang berapa?

  52. what the? says:

    nasha bukan cucuk, tapi badan dia agak berisi, sebab itu muka dia nampak comel, betul2 menarik!

  53. pisau lipat says:

    kalo pegi mekah ngan duit haram..mmg x kn brubah…kite je pggil hajah..di sisi tuhan..ntah trime ke tidakhaji die tu…kalo haji mabrur x cenggini prangainye…ni sah2 haji MABeRUKKK…choi la deja..

  54. Tiram Mutiara says:

    Yang paling cantik, sejuk mata, sejuk hati ialah Irma Hasmi!

  55. nurseroja says:

    plg cantek,anggun,menawan,ayu.. Irma Hasmi…
    i LIKE…. semoga kak Irma akan terus menjadi wanita solehah…amin

  56. whatever.. says:

    Baju yg natasha hudson pakai cm pernah nmpk intan ladyana pakai dlm iklan TV kalau x silap ~ hehehe ….

  57. lulu lili says:

    menyampah aku tgk si memey ngm norman tu..gedik nk mampos memekkkkk!!!

  58. akus.. says:

    nasha aziz sweet sopan sama dgn irma manis bertudung..

  59. akus.. says:

    buat deja moss..x yah dok tunjuk aset tu..awk tu dah hajjah,jagalah adab sikit,dh tua2 nk tunjuk aset buknnya cntik pun..

  60. kaki_g0ssip! says:

    SUMER CANTIK2.. AND PLG PNTG XDE PN YG “TERLAMPAU” SEKSI MCM SI MIERA PAKAI TU! SI MIERA TU PTT CONTOHI SI ELFIRA PUNYA BAJU.. X SEKSI & SESUAI NGN UMO REMAJA.

  61. ehem says:

    nama je hajjah deja moss tp pkiana amboi haiiiiii

  62. ted mosby says:

    sape amoi atas gmbar norman hakim tu ar??cun ar zahnita pun cun gak gmbar yg laen suam2 je….wakakakaka

  63. Wak Lu says:

    i suke baju natasha hudson n amber chia…nice2….

  64. D'nie says:

    RCW sudah2 la.. boring la tgk dia .. asyik control lawa ja.. padahal dah mcm pondan tua

  65. momok says:

    tengok muka memey….pakai tepong gomak ke???…putih semacam, mcm hantu kak limah je ku tengok.

  66. yy says:

    rsa ralat tgk fsyen deja moss….gelaran “Hajah”..jgala gelaran tu leklok…

  67. cikedi says:

    nashaaaaaa…cantiknya kamu!

  68. sayangselasih says:

    Nice dress DD, Nasha Aziz dan Irma…tak seksi sgt

  69. Malaysian Lady says:

    Irma looks gorgeous and classy.good for you girl..

  70. ema says:

    baju doiorg semue cantik3!! tapi hjh dejamos ????

  71. cun says:

    malam itu deja mos macam nak pergi menyundal je… hadooooooi! muka dah la burok, baju macam kain burok, perangai? hmmmmm xtau la nak cakap!…. (kutuk artis seksi seksa kaw.. kaw..)

  72. shiro says:

    irma hasmie paling cantik,yg deja moss 2 apasal jd cm2 sejak kebelakangan nie..

  73. ikan pirana says:

    hantu kak limah lg cun dr memek.. xmalu tol.. leh lg muncul di khalayak ramai.. booooo….

  74. makcik kau says:

    apehal dgn nina ni weh??miera liyana pki seksi dia komen,irma hasmie pki tudung pun die komen..ko perfect sgt ke pompuan???ntah pape je..simpan je la pendapat ko yg mcm sampah 2! bodoh punye pompuan!

  75. lady kb says:

    DEJA MOSS OH..DEJA MOSS..WHY U LIKES THIS…

  76. uyu says:

    aah bju natasha hudson tu cantikk.. weee penampilan baru irma..suka2..

  77. eyka says:

    irma cantik!!!

  78. Kurus says:

    kali ini milik nasha aziz…

  79. Kamawas baek says:

    aku lg gorgeous dr sume tuuu..keh3

    • below par says:

      ye lah, aku pon rasa gitu. Byak lagi wanita melayu yg betoi2 cantik dan classy aku dah jumpa tapi yg so-so , ordinary mekap sekilo yg gila glamer- crazy tgok nama in the news- asik mengadap cermin je. Nak kata sebab bakat pon alahai bukan lah yg bagus sangat. mungkin bakat kulit tebal je dlm industri ni.

  80. naima says:

    suma ketat mcm sarung nangka ja..kehkeh

  81. aku says:

    nasha is awesome~

  82. MisZ NoNi says:

    Zahnita Wilson = Perfection…

    Yang lain semua nampak kampung… serius..