Written by serenity | January 3rd, 2015

Tahun 2014 merupakan tahun kontroversi buat pelakon Hanez Suraya, apabila dia dikatakan menjadi punca keretakan rumahtangga  Romie Razin Adilha Abd Jais, 34, dengan isterinya, Nur Liyana Manan, 29. Keduanya telah sah bercerai pada 9 Disember lepas di Mahkamah Syariah.

Hanez juga mendakwa sudah memutuskan hubungan dengan Romie, namun ramai yang tidak percaya dengan dakwaan Hanez dan menganggapnya satu usaha untuk membolehkan dia dipanggil semula untuk berlakon semata-mata setelah dia mula diboikot peminat yang menyebabkan stesen televisyen tempatan tidak mahu mengambilnya berlakon untuk menjaga rating penonton. Perkara ini juga telah dinafikan oleh Hanez.

 photo hanezatransformed.jpg

Walaubagaimanapun, terdapat desas-desus yang mendakwa Hanez dan Romie akan melaksanakan majlis pertunangan pada hari ini, 3 Januari 2014 di kediaman keluarga Hanez di Seremban, Negeri Sembilan. Malahan, ada yang memberitahu gambar profil Whatsapp Romie memaparkan jejari kurus dan putih seorang wanita yang mengenakan cincin.

Dan ternyata desas-desus ini benar apabila Berita Harian melaporkan Hanez telah selamat bertunang pada hari ini selepas Isyak dengan Romie. Hanez kelihatan anggun dengan mengenakan busana warna putih. Majlis telah berlangsung di rumah keluarga Hanez di Seremban dengan kehadiran terdiri daripada kalangan ahli keluarga sahaja.

Ujar Hanez:

Saya mahu buka buku baru untuk tahun 2015. Harap yang terbaik untuk hubungan saya dan tunang.

Buat keduanya, tahniah diucapkan. Semoga urusan perkahwinan selepas ini akan dipermudahkan oleh Allah SWT. Semoga kebahagiaan akan menjadi milik anda berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

137 responses to (GAMBAR)Selamat Bertunang Hanez Suraya Dan Romie Razin Adilha

  1. siti says:

    hai. tipu jugak la hanez ni. ntah la.

    0

    0
    • Suckkaa says:

      Muka takde seri…muka pembohong ada la. Kata dah putus…rupanya propa juga.

      0

      0
      • Olga says:

        Bekas duta… auta white dah nak kawin you ols…. hehehehehe

        0

        0
        • Teruskan Memboikot says:

          hipokrit, low self-esteem dan tak berbakat…laki orang jugak ko rembat ye? wahai bitch polluting the entertainment industry, what a pathetic low class celebrity. you idiot belong to the one and only- the jalang club. next?

          0

          0
        • Kiah Kongo says:

          bagus la tu, cepat dia jadi bini, cepat sikit dia tinggalkan dunia seni. menyemak je..buat malau je kan nok?

          0

          0
        • Mak Jemah says:

          PENIPU #1 MALAYSIA…

          0

          0
        • Artis Malaysia Amat Pathetic says:

          legasi siti nurhaliza kembali mekar…..bahagia atas penderitaan orang lain. :(

          0

          0
        • K bai says:

          lidah cabang…teruskan memboikot si biawak ni. next?

          0

          0
        • Anonymous says:

          one word: jalang!

          0

          0
        • Romie says:

          sayang tunang aku. padan muka korang..semua kena tipu….1-2-3….kah kah kah.

          0

          0
        • ina says:

          kalau ada award artis paling propa.. hamis kompom menang tanpa bertanding…

          0

          0
        • cantiknya Hanez. seperti anugerah dari syurga

          0

          0
        • lan says:

          anugerah dari syurga??…syurga jamban opah kau.

          0

          0
        • cik jah says:

          kenapalah nak menipu. nampak sangat tak belajar dari kesilapan. kerana mulut badan binasa. dulu awak cabar liyana dgn kata2 yang biadab. lepastu diri sendiri binasa. ni nak nipu lagi, tak serik ke? hmm sukahati la, nampak sangat gila harta je

          0

          0
        • kalaupun tak setuju dgn pendapat saya, tak perlulah komen sampai nak berjamban. adab kamu mana? komen macam org tak ada agama.

          0

          0
        • One Direction says:

          buat serabutkan kepala aja benda2 ni semua, jom layan lagu 1D untuk hilangkan marah,
          oh lupa nak ucap Happy New Year kepada semua.

          0

          0
        • tompang tanya ... says:

          Sblm aper2 jgn laser komen ni yer. Jujur nak tnya ni. Sbnrnya org marah kat hanes ni sbb dia ni kuat nipu ke @ ambik laki org. Habis tu klu hanes ambik lakiorg tp senyap2 mcm Ct .. boleh ke?. Peminat Ct tak marah pon. Siap kata Jodoh tuhan tetapkan. Kat sini marah sbb kata alasn sbb ambik laki org. Ramai2 yg mara2 tp ada anon kat bwh tu sbt nama2 artis yg skndal tu tp smuanya bhgia jer. Betul gak dia kata. Mcm mana tu plak?. Sbnrnya ambik laki org tu salah ke .. tak salah?. Sbb klu kene kita. Rasa mcm nak bg flyng kick jer ppuan tu. Klu x salah tak bolehlah nak bg flyg kck tu. Saper2 bg nak bg pencrahan tak?. Tak suka2lah syer2 ni. Susah betol nk kwin ni?. Menakutkannnnnnn ….

          0

          0
        • catwoman says:

          Moshi2 cik Tutttttt hanez zulaikha diperdebatkan ….
          Pandai lak komen org mcm x de agama … Nama mencarut tu ada agama ke ..? Nama artis plak tu yg dicarutkan. Komen mcm org tak waras jer …
          Tahniah Hanes sbb amalkn sunnah nabi bertunang dulu …
          Dulu masa berkawan … Terlupa ke Hukum Hakam Allah … Senang hati mak bpk dah nak kawinkn ank ppuan mrk. Agk2 lah … pakck makck boleh tak bayangkn hati parents Liyana mcm mana?. Nape kluarga hanes tak jwb komen2 org kat sini?. Tahniah dan Jgn lupa bertaubat nasuha.

          0

          0
        • Yahudi says:

          Selamat bertunang buat idola ku , HanezSuraya , tahniah .
          kpd wanita2 di luar sana , jgn pernah mengaku anda cantek , kalau masih belum bisa merampas boyfriend ,or suami orang .
          *Hanez nmpk cantek , lg cantek dari Fazura yg lebih fake dari fake eyelash

          0

          0
        • seriously catwoman. did it occured to you? why dont you just kill yourself?

          0

          0
        • catwoman says:

          Seriously awk ni biar btul Cik Tetettttt hanis zulaikha diPerdebatkn …
          Kena bnyk2 Istighfar … Pepagi dah suruh org lakukan dosa besar ..
          Awk marah org lain komen… suruh dia guna adab guna agama bagai …
          Tp sndri pun tak gunakan adab agama … Pelik betul awk ni …
          Allah paling tak suka org yg pandai cakap tp realitynya org tu sndri buat ..
          Cakap tak serupa bikin … Klu org guna nama awk utk carutkn … suka tak?
          Jwb soalan ni dgn jujur … Oklah sy minta maaf … You tukar jer nama lain lah buruk benar … Klu awk Buat Nama Mak awk mcm tu .. Dia suka tak ?

          0

          0
        • fasha panda dah taubat says:

          jangan lupa… Pasha Panda pun amik laki orang..tp hari ni org sanjung sgt dia… jadi..korang2 yg fanatik pasha ni..redha je lah..anggap Romie ni sebenarnya EX hanez yg kemudiannya kahwin dgn Liyana….

          0

          0
        • catwoman says:

          Sy nak tnya soalan pd Cik Tettttt Hanis Zulaikha diperdebatkn …
          My curiosity ini mmg tak boleh nak tahan lah …
          Awk ni gender … Birdie ke … Watermelon ke … atau Kedua2nya .. ?
          Awk sian kat Hanez suraya tu ke ? Sbb awk kata dia cantik .. Yg x tahan tu
          Siap kata Anugerah dr Syurga lagi gitu … Sesuai ke Pujian Melangit tu buat HS dgn perangai mcm tu .. Lainlah klu dah bertaubat nasuha?Jwblh.
          Kesian Hanis ni. Klu org brtunang .. kita ucap tahniah tp Hanez suraya ni berlaukkan Tohmahan dn Makian … awk make up artis dia ke? Huhuhu ..

          0

          0
        • well catwoman, apa pula justifikasi awak pada komen jamban? apa kata awak selam kepala awak ke lubang jamban.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Objektif tercapai

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ehhhh dak lepeh tok nang nya. Nganok bala dirik pun. Herannn. Muji ombo satu nak ngondem orang pn nombo satu koh. Lepehhhh!!!!!

          0

          0
        • Kak lehot says:

          Sidak lepeh tok nang sedang. Nganok dak sama dirik nyeh sinun. Gago gago nak nganok urang perampas. Laki ktk org ya jaga kan mena mena. Panasssss ati ku. Entah2 kenak ke kau pun aku suka aku suka. Pandei lah ko ngejudge urang tek? Tokkk tabik. Cdak lepeh kedak komen2 tok lah gambong. Gambhongggg kata urang swk. Mun aku mukak cerita retis kitak org enjoy di kuching tok. Kmk org ctok rilekkk jak. Kitak orang sia yang jakun eh bencik ku dgn cdak komen nganok artis nasib malang kedak hanez tok koh. Ng mena mena ati d entam nya

          Opsss. Korang x tau an an ape yg aku ckp ni ????

          0

          0
      • Operator Kelab Dangdut says:

        I would like to be the 1st to congratulate her for becoming the new member of the one and only…the $lut Club 2015. This club comes with a free complimentary drink and wi-fi. For further inquiries, please press button #1 for…LOSER!

        Enjoy your stay….toooooootttttttttt

        0

        0
      • nom says:

        Mintak dijauhkan la drpd perempuan macam hanez ni. Boleh sakit jantung dengan perangai tak tau malu dia ni..dahla pecah belahkan rumah tangga orang lain lepastu menipu tak sudah.. mati balik hidup semula pun org tak percaya dah kat kau

        0

        0
      • .... says:

        1-2-3…..fuck you!

        0

        0
      • One Direction says:

        buat serabutkan kepala aja benda2 ni semua, jom layan lagu 1D untuk hilangkan marah.
        1D ucapkan Happy New Year kepada semua.

        0

        0
        • Orang Cerdik says:

          Oh Rozana

          Entah kumulai dari mana
          Semua bisjut & royi begitu saja
          Engkau datang dengan seribu alasan
          Membuatku jejaka bangla bingung

          Saat engkau mengenangkan jejaka bangla
          Aku berusaha mencari bisjut & royi
          Karena jejaka bangla menghargaimu
          Walaupun dibalik senyummu tersimpan RM10K

          Mungkin bangla tak seperti yang kau inginkan
          Membuat bisjut seperti royi
          Tapi itu yang membuatku tau
          Bahwa RM10K disitu
          Pantas saja engkau selalu menanyakan

          “Nak bisjut? Nak 10K?

          0

          0
      • BUKAN PEMINAT HANEZ says:

        Sudah2 la korang dok mengutuk hanez dan semua perempuan yang dikatakan perampas. lebih baik korang jaga rumah tangga sendiri. kalau korang kutuk hanez tu sampai hancur sekalipun, ada jaminan ke rumah tangga korang tu tak hancur? kalau rumah tangga korang hancur, ko rase ada ke liyana manan tu nak back up korang? jangan jadi bodoh la peminat bn. ramai sangat la bini orang zaman skang ni yang dok menghina anak dara orang yang tak kacau rumah tangga diorang. sekali kena kat btg hidung sdn, mulalah nak tuduh pompuan lain sundal, perampas, perosak rumah tangga orang. ingat kata ustaz “JANGAN BIARKAN ADA KEKOSONGAN DALAM RUMAH TANGGA YANG BOLEH DIISI OLEH ORANG LUAR”. Tolong la cari kekurangan dalam rumah tangga sendiri kendian baiki kekurangan itu. itu sahaja cara untuk menjamin keharmonian rumah tangga korang. MENJAGA KEHARMONIAN RUMAH TANGGA ITU WAJIB. MENGHINA ORANG ITU HARAM.

        0

        0
    • Baby AA says:

      tak berkat hidup menipu. itu saja dpt diungkap kan.

      0

      0
      • Orang Cerdik says:

        Oh Rozana

        Masih tentangmu
        Seberapa besar lagi selalu memikirkanmu
        Seberapa lama lagi bisjut & royi ini menjelajahi setiap waktu
        Rasanya jejaka bangla tak ingin tahu apakah bisjut & royi itu

        Malam tadi bangla bermimpi
        Mimpi tentang RM10K lagi
        Kau datang menghampiri jejaka bangla
        Menggenggam bisjut & royi
        Seakan kau tak mau lepaskan bisjut & royi dari cengkaman bangla

        Nak bisjut?
        Nak 10K?

        0

        0
    • HANES GILA SEKS says:

      NI BUKAN JODOH DARI ALLAH !!!
      NI MEMANG SPECIES KAKI RAMPAS !!!
      KAKI HIPOKRIT !!!
      YA ALLAH , BARU SEKALI NI SEPANJANG 24 TAON AKU HIDUP , NAMPAK RETIS YG KAKI HIPOKRIT TAK SEDAR DIRI !!!
      HAIHHH , NASIB KO LA ROMENG , DAPAT BINI RATU PALSU LUAR DALAM !!!
      LAMA PON 3 TAON JE KORANG KAWEN !!!

      0

      0
      • sudah2 la tu says:

        Jodoh tu memang Allah yang tetapkan la sengal… nak komen pon jangan la menunjukkan kebodohan awak tu… nak mendoakan kemusnahan rumah tangga orang… rumah tangga awak tu xtentu lagi bahagia… bawak2 la taubat nasuha… belajar agama lebih sikit moga jadi lebih bijak dalam berbicara tenang hati bahagia hidup… xpayah la sibuk sangat pasal kehidupan orang lain… kita hidup ni pun xtau lagi sampai bila… syukurlah awak diberi kesempatan hidup 24 tahun… moga umur 25 nnti awak jadi manusia yang lebih baik ye… adios…

        0

        0
        • HANES GILA SEKS says:

          WES PONDAN BURIT SUDAH2 LA TU !!!
          SI HANES BAKAL DICERAIKAN AFTER 2,5 TAON NGN.ROMENG !!!
          N, ROMENG TAKKN BG SESEN PON PD POMPUAN SPECIES KAKI RAMPAS CM HANES PONDAN BURIT CAM KO TU !!!
          ADA AKU KESAH !!!
          INGAT !!! 2, 5 TAON JE , TAK SAMPAI PON 3 TAON !!!
          GIRLS X ROMENG SEKALIAN , JOM PAKAT2 PIKAT ROMENG MAT BURIT NI LG , KORANG KAN LG SEXY THAN SI HANES GILA SEKS NI !!!!

          0

          0
        • sudah2 la tu says:

          kesian la aku tengok ko ni… melayan ko ni kadang2 jadi hiburan… dorang dah bahagia dah sekarang… mintak2 ex-wife dia pon bahagia juga di hari mendatang… ade dia kesah dengan komen2 orang macam ko ni… kesian… kesian… spesis kurang kasih sayang agaknya… yang ko pun sama ajak orang lain gi ngorat laki orang tu buatpe? sama je…

          0

          0
        • bebe says:

          Kalau saya tak silap, ada jodoh yang datangnya dari syaitan. Jodoh yang tak baik dan suka melakukan yang di larang oleh Allah. We as a servant of Allah should pick which jodoh is good for us.

          0

          0
    • Anonymous says:

      Dy punya baju tiru ala2 scha alyahya time majlis aqiqah lara. ????????

      0

      0
    • astaga says:

      baju tunang die same patern ngn baju scha mase majlis cukur jambul ank die..yg beze cume kain net kt lengan diorg je..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Erkkk

    0

    0
  3. ladyz says:

    Aku da hagak da. X per la…. Moga berbahagia. Liyana manan, u deserve the better one. Bykkan la bersabar.

    0

    0
  4. melati says:

    Tahniah Romie, ko dpt bakal bini biawak lidah bercabang. Memang kaki kelentong.

    0

    0
    • lily the cat says:

      Romie tu pon sma je kaki kelentong..igt bagus ke Romie tu…kaki betina. .. laki kalau berduit mmg begitu…taw sangat perangai jantan cmni. ..elok sgt la tu..padan dorg ni

      0

      0
  5. minah jambu tk suka hipokrit says:

    semoga bahgia…lov u hanezzzzzz..

    0

    0
  6. Mak Jemah says:

    La kenapa tak kawin terus? Cepat kawin cepat lah bersara hendaknya. Mak dah menyampah tengok muka engkau.

    0

    0
  7. Katy Perriuk says:

    Pasni tak yah dok buat ayat2 sedih konon tak dapat tawaran berlakon. Tunang kan kaya raya. Suruh tunang bukak production house sendiri. Bole la Romie jd producer, director. Hanez jadik heroin.

    0

    0
  8. lembupolkadot says:

    mungkin lepas ni boleh tukar nama jadi hanis bercabang, xpun hanis propa

    0

    0
  9. suriabajahitam says:

    muka dh gahai….

    0

    0
  10. girl says:

    Apasal lps romi cerai terus tunang. Mmg nk bg org kutok ko gile2 la kan. Patutnya tunggu la setahun dua..lps ni apa2 drama ke filem xyah amik dia ni berlakon. Propppaaaaa je lebihhhhh. Perampassssssss.

    0

    0
  11. misz eyda says:

    tahniah hanez.moga cepat2x kahwin untuk menghindarkan diri dr terjebak dgn maksiat.

    0

    0
  12. heheehhes says:

    jalan kangkang la besok ko haniz ye???

    0

    0
  13. Akoo says:

    Sitinorhaliza jugak yg pandai. Low profile sebelum kawen. Tup, tup buat announcement. HS ? Hmm bodoh x boleh diajar! Bikin onar sana sinun..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    let’s hope this love story of yours won’t overshadow your successful stories in the future. whatever on the net stays forever, no?

    0

    0
  15. hurmmm says:

    Yes she is so slut..tp dasyat sgt komen2 anda2 sume d hari yg mulia ini..salam malidur rasul..

    0

    0
  16. HukAloh says:

    Kuatnya menipu

    0

    0
  17. butterfurry says:

    nanti raselah klu dh ada rumahtngga sdri org kacau rumahtngga ko pulak ..

    0

    0
  18. maya says:

    Bertuah ank2 romi dpt mak tiri artis… pasti lebih bertuah klau dpt 2,3, 4 mak tiri….boleh manja2 sana sini…

    0

    0
  19. ahahahah says:

    kalau dah perampas, jantan berkerak pun sanggup dijilat…

    0

    0
  20. Hanez Suraya says:

    Padan muka uols suma kena tipu. Hevat tak lakonan iols? Pandaikan iols berlakon ke uols suma yang vangang?

    0

    0
  21. Just Me says:

    Tahniah. Semoga Allah permudahkan segala urusan perkahwinan… Semoga jodoh anda berkekalan sehingga ke Jannah… Kami doakan yang terbaik… Aminnnnnn..

    0

    0
  22. Yuckss says:

    muka minyak mcm baru lepas buat nasi goreng gitu…

    mcm tu ke org bertunang???

    0

    0
  23. Mak jemah pemalu says:

    Nape mcm muke khilafairy anak rohana jalil jek..

    0

    0
  24. Cik Merah Menyala says:

    PENIPU je keje kau. dah puas merampas. lepastu menipu. BOIKOT JE BETINA NI. MENYUSAHKAN ANAK BINI ROMIE. BOIKOTTTT!!!

    0

    0
  25. Yana says:

    Abg nara kenapa takde update tentang airasia #8501 yer?
    Asyik pasal selebriti je.. Sekali sekala boleh sensitive sikit tak?

    0

    0
  26. bolok says:

    Aku daa agak daa hanez ni propa je lebih. Aku x penah percaya dia putus dgn romie dulu. Takpelah jodoh dorang kuat. Tak leyy buat pe daa. *aku taknak komen lebih2 sebab arini kan maulidur rasul.

    0

    0
  27. fukeklaut says:

    tak lama. setahun dua jer. pastu statement cliché kuar, ‘sudahtiadajodoh’

    0

    0
  28. hamba says:

    ok ar kawin..atleast leh wat cara halal dari wat benda haram jer

    0

    0
  29. door says:

    Kaki kencing.. kencing berdiri lak tu !!! Hakk ptuiii!!!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Hanez bukan sorang jer artis perampas suami orang. Fasha Sandha, Ct nurhaliza, Memey, Watie elite. Ada lagi k? Lepas ni dah kawin n beranak diagung2 kan pulak. Apa2 pun perampas tetap org takan lupa k. Termasuk Rosmah Mansur…..

    0

    0
    • NORA DANISH JUGA PERAMPAS , says:

      JANGAN LUPA , NORA DONUTS JENDOL YG KORANG SANJUNG MCM ANGEL LAH SANGAT TU ,
      DIA PON SPECIES KAKI RAMPAS LAKI BKHAN , SI RAJA SELFIE NEDROOM TU !!!
      BUKA LA FORUM GOSIP , BELAMBAK BUKTI !!!

      0

      0
    • fyka says:

      hello. Fasha Sandha tak rampas okay. dia memang bercinta dulu dengan jejai. tuptup jejai kawin dengan nora danish.

      0

      0
  31. Anonymous says:

    Bukan nak doa yg buruk2.. tp percayalah..hubungan ni takkan ke mana sebab kebahagiaan itu.dibina atas derita ex wife romie. Come on…walau apa pun.caranyanya hanez tetap perampas sebb romie tu mmg dah gila kat hanez akan jadi mcm2 alasan untuk isterinya diceraikan. Bullshitla kalau itu buksn puncanya. Sorry. Kami ni bukannya bodoh.tak tau membezakan antara benar dan dusta. Hello romie.. kslau u tu setakat kerani..hanez tu takkan nak kat u… . Hanez…sila ingat ye… what goes around comes around.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ctnurhaliza , memey, fasha sandha bahagia je walaupon perampas. no wories hanez

      0

      0
      • Anonymous says:

        Smoga laki ko dirampas org. Kbai.

        0

        0
      • pen says:

        sbb ct, fasha, memey semua takde plak nak saman bini bf dorang..masih bini nak saman..padahal ko tu gf jeeeee! ishhhh mintak simpang.

        0

        0
        • tompang tanya ... says:

          Akak pen … habih tu klu ambik somi org kira boleh dimaapkan lah sbb dia tak saman org ?. Klu somi akak kena ambik tp akak tak kesah bermadu tp syrt2 ppuan tu tak nak bermadu. Mcm mana pulak tu? Mcm CT tu ..
          Memey mmg tak kesah bermadu sbb dia kata mcm tu …
          Pasha logik gak sbb itu ex dia … Ct plak peminat dia kata mmg dah Jodoh dialah. Habis tu knpa ppuan2 nak marah2. Anggap jerlah mcm peminat Ct kata .. mmg dah Jodoh. Peminat2 CT yg ada somi kaya raya nak tak kongsi somi korang smua dgn ank dara, andalusia, miss J … Ok tak?

          0

          0
  32. nnn says:

    kau bukak 100 buku baru pun
    tapi buku lama yg kau rosak kan ko tak buat pape pun x guna jugak,
    kalo hari tu dia tk menipu,mungkin boleh lah buat tak kisah lagi
    tapi ko gi propa cakap dh putus.
    HMPHH,harap buku kau tahun ni tak rosak tengah jalan

    0

    0
  33. makcik says:

    Kalau si hanez ni tak melayan, takda sampai punah rumahtangga orang. Pentingkan diri sungguh

    0

    0
  34. bunga lily says:

    BITCH

    0

    0
  35. puteri says:

    tahniah! next step pakai hijab agar masyarakat melupakan apa yg telah ko buat dan maafkan apa yg telah terjadi..okbaiiii

    0

    0
  36. ss says:

    Kan orang ke 3 punca keretakan rumahtangga org lain akan didakwa. Jd itu yg cepat2 cakap putus. Lom setahun romiang bercerai terus bertunang takut romiang disambar retis suam2 kuku pulak. Tp muka mmg dah xder seri lah. Orang lain bertunang muka manis tu ada tp dia mcm mayat hidup…..

    0

    0
  37. ann says:

    Kawin tu tak salah..yg salah ialah menipu kata dh putus..hmmm:(( moga bahagia

    0

    0
  38. ina says:

    Did they have sex when they went to Bangkok?

    0

    0
  39. percayalah says:

    kau menipu..org tetap boikot juga. orang dah x percaya. sampai bila2 pun org xkan percaya.

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Jadi, kirenye nih cinta sejati la ni? Nk buktikan kunun ni kaseh syg sejati kamu berdua ye? Ok, pemboikotan diteruskan. Kbai.

    0

    0
  41. mawar says:

    ko buat mcm ni lg kena boikot..
    otak kat lutut!!dasar penipu..
    mana pakwe pilot upahan ko tu??mesti byk ko byr kn

    0

    0
  42. tumpang lalu je says:

    lawak giler minah nie tak sampai 2 minggu kasi statement nie:
    Berbohong semata-mata mahu menyelamatkan kerjaya? Dakwaan itu tidak masuk akal. Memang saya sayangkan karier yang dibina hampir 10 tahun, tetapi saya tidak akan mempermainkan soal hati dan perasaan.
    Kenapa pula saya perlu memberi kenyataan (mengenai penceraian Romie dan Liyana), sedangkan antara kami tida ada apa-apa hubungan. Untuk apa saya sentuh perkara yang tiada kaitakan dengan saya.
    Sudah-sudahlah! Kisah saya dan Romie sudah lama berlalu. Saya tidak mahu merosakkan keadaan. Ini kenyataan akhir saya mengenai Romie dan harap tidak akan ada lagi mana-mana pihak cuba bertanya atau membangkitkan soal antara kami.
    Tidak dinafikan Romie lelaki baik yang pernah hadir dalam hidup saya, tetapi tiada jodoh antara kami.

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Tgk baju dy tiru ala2 scha alyahya time majlis aqiqah lara. ????????

    0

    0
  44. akoo says:

    All TV stations, pls take note on all comments from netizen. A liar n marriage wrecker! Jgn peduli rayuan dia nk berlakon bagai. Dia x takut karma, “katanya” dlm statement lalu. Let see how far she can go.

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Paling sian ialah mak ayah ko…mesti org menghina…

    0

    0
  46. max says:

    aku nk jgak c romi tu..nak jgak.biar lh pe org nk
    kte..mreka dah cerai kn?pas ni aku kya..x brlkon
    pn xpe.dialog2 di ats td kmungkinan mmbuatkn
    prampas yg dah suam2 kku trpksa mnerima mmat
    x sdar dri krana khabisan duit.sbb dia tau lma
    klmaan cerita ni akn brllu bgitu sja.but u know
    smething ..prempuan j****ng,i hate u sbb
    mruntuhkn kebahgiaan org sbb muka clorox ko.

    0

    0
  47. cikQiu says:

    Tolonglah..propa gle perempuan ni..penipu no 1….erghh..bnci gle..tgk mke dye ase mcm nk tmbuk jer
    “`

    0

    0
  48. Anonymous says:

    sedara mara, jiran, org kampung kau tak baca ke gossip pasal kau ni? aku teringin nak tahu.

    0

    0
  49. fate? says:

    ini saja lah cara tuk kau kekal hidup kan…
    job dah takde…
    kawen jer lah ngn laki yg dibenci ramai tu…

    well…good luck!

    0

    0
  50. Fergie says:

    Haihh dapat jugak ape yg ko idam2kan ye Hanez.rse xde da pompuan lain nk ke romie ni.die ni sorg je yg nk.xpela pasni msti romie ko sorg je yg punye.liyana tu lebih classy dr ko hanez.moga liyana bjumpe org yg 150juta kali bagus dr si romie tu muke jawe ni..amikla hanez oii…sesuai gile kepak kepak keboom

    0

    0
  51. slmt berkahwin pasni yer – kedaionlinemy.com

    0

    0
  52. eton says:

    selamat bertunang lah ye hanez suraya. well dunia ni sangat kejam. kadang-kadang tak adil. ada office kawan aku ni, ada staff bercinta satu sama lain. boleh pulak dua-dua tu dah kahwin. yang paling kesian bini orang tu. pergi kerja tudung litup, tapi bercinta dgn suami org. lagi teruk dari hanez sbnrnya cuma dia tak popular. puihh

    0

    0
    • kaswaradewi says:

      yelah.. sama dgn opis i pny staff.. lpstu buat muka x brslh.. klu dpt kantoikn tu, lg hot dari cerita hanez ni.. mnusia akhir zaman

      0

      0
  53. jocelyn says:

    ak cerita ngan laki ak yg betina ni dh tunang ngan jantan ni.laki ak tanya “hantaran dua porshe ke?” gelak ak.

    0

    0
  54. Lantakkk says:

    ..tahniah HS & R..lama2 nanti orang akn lupaa n xkisah lg dh dgn citer ni..hihi

    0

    0
  55. Syakhu says:

    Tahniah kepada Hanez Suraya , lps ni kahwinlah

    0

    0
  56. irish says:

    muka jalang ni x berseri langsung….awal2 tahun dah kena sumpah bagai…harap2 laknat la hidup ko perampas…

    0

    0
  57. Whatever says:

    Nampak sgt menipu dah takde apa2 dgn lelaki miang ni sbb nak job.Lelaki kalau dah layan ex wife teruk mcm ni tak mustahil kau akan kena jugak.Perampas.Takkan bahagia bila kau menyakitkan hati orang dan merampas kbhgiaan orang.Mata duitan penipu

    0

    0
  58. Anonymous says:

    Baju tiru scha al-yahya….pakai baju yg artis lain pernah pakai…okey lah tu…dapat yg bekas2 ke..mmg layak la……..

    0

    0
  59. kesian dekat hanez, puiii says:

    sudah2 lah hanez..dah dpt apa yang kau nak, harap lepas ni jgn keluar tv lagi. naik menyampah perempuan mcm kau ni. yg peliknye si family lelaki ni menyokong pulak ye, siap jemput media bagai. nak buktikan apa ni? motif? tak fikir apa perasaan bekas menantu ke?
    lastly: perempuan takde malu! puii

    0

    0
  60. Biskut says:

    Dh agak dh. Once a bitch always a bitch. Wahai HS…skrg ko bukan je perampas laki org tetapi juga seorg kaki penipu. Ko tak pyh la nk kata jodoh d tgn Tuhan. Bab jodoh br nk ingat Tuhan. Tpi bila melancong ke luar negara ngn laki org…n menipu sana sini tak ingat plak ngn Tuhan. Puik!!

    0

    0
  61. Anonymous says:

    Keluarga lelaki dah malu so nak tutup kemaluan keluarga haha… Terpaksa nok. Mak pun terpaksa … Sbb kemahuan anak. Tapi ingat HS dgn kejian2 ni hidup kau nanti takan aman. Ingat 1 Hari laki kau pun boleh jadi papa kedana balasan utk kau bdua. Kau mmang slut lah

    0

    0
  62. aa says:

    Pegang pasu bunga?

    0

    0
  63. Hanez gila seks says:

    Karma kan ade. Harap ko x bahagia dgn perkahwinan korg tu. Dasar penipu!

    0

    0
  64. Anonymous says:

    X pe hujung2 nnti ade balasannye. Mcm si ct tu, sampai skarang x de anak. Si hanez ni, x tahu lah mcm mane Tuhan balas nye nnti. X takut karma. Harap ko bercerai. Perempuan jalang.

    0

    0
    • bukanpeminatctorhanez says:

      dah belum ada rezeki ct xde anak… nak buat camne… Allah tu Maha Adil bagi rezeki pada hambaNya… Dia Maha Mengetahui apa yang perlu untuk hamba2Nya…. dia xde anak tapi dia ada anak2 tiri yang sayangkan dia… peminat2 yang sayangkan dia… suami yang sayangkan dia… bahagia je hidup dia… awaktu yang mendoakan orang bercerai-berai xtahu lagi apa balasanNya… kadang2 bila ikot emosi manusia lupa pada kuasaNya… nak buat macam mana dah manusia ni banyak khilafnya… khilaf tu perlu diingatkan selalu supaya tak makin jauh menyimpang… jangan sampai nnti diri sendiri yang bercerai-berai sudah… “X takut karma” ke?… uih mintak2 dijauhkan…

      0

      0
  65. aku says:

    Dah2 la kutuk sana sini..kita kutuk org berbakul2,sok2 kita pulak dihina berlori2..diam2 sudahh..

    0

    0
  66. hawa says:

    Apebende la yg korg dok meroyan nih…bia la dia nk tunang ke nk kawen ke..org buat baik kau maki, buat jahat kau hamun..mcm diri tu perfect sgt..sudah2 la…buruk baik die, tuhan je yg tau..baik korg jd volunteer team,tlg mangsa banjir kat kelantan..pahala dapat, keinsafan pon dapat..xder faedah pon jd keyboard warrior..gaji xdpt, dosa yg makin berat.

    0

    0
  67. Anonymous says:

    kenapa eh dalam hal camni semua pempuan yg kena? hanez ni aku rasa salah dia adalah dia cakap pusing2 pastu last year yang dia gaduh dengan LM tu macam ehh pls la hanez ko better diam je ko dah la orang ketiga dalam hal ni, pastu this year tup2 nak tunang, ha kalau dah jodoh tak kemana la. romie pun dah jodoh tak panjang dengan LM tu, bagus pun la dari LM makan hati je dengan laki camni. ada hikmah nya la. jodoh tu ada kalau ada usaha, so romie ni mesti la sehabis gila nak kat sihanez ni yalssss

    0

    0
  68. Ms Cherry says:

    Baju tunang dia sama mcm baju scha al yahya time cukur jambul lara alana hihihi

    0

    0
  69. DD says:

    Baju tunang Hanez nie sama betul ngan Baju Scha masa Akikah anak dia.

    0

    0
  70. Anti HS says:

    Perempuan baik untuk lelaki baik. Ini janji Allah.
    Ok. Next…

    0

    0
  71. ohemmgeeeeee says:

    Baju sebijik mcm baju scha pakai masa cukur jambul lara…nampak sgtla baju nie recycle..juz buang beads2 kat leher tuh jer….hahahahha

    0

    0
  72. x kesah pon says:

    Hidup dia, sukati dia lah. Pahal dosa dia nnti dia yg tanggung. Bkn kite pon.

    0

    0