Written by AbangNara | November 30th, 2009

aleeza kasim

Seksa ke seksi? Aleeza Kasim nie dressing dia memang daring dari dulu lagi rasanya. Mesti boleh see through punyalah. Tak tau nak cakap apa. Mungkin dia selesa dengan cara berpakaian macam tue kot. Layan jerlah.

Lagi gambar seksi Aleeza Kasim dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

aleeza kasim

aleeza kasim

Baca Yang Ini Pulak:-

162 responses to (GAMBAR)Seksanya Diriku Melihat Aleeza Kasim

  1. petra@dubies says:

    ramai yang seksa 2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      hahahaha…dah dijangkakan xder org lain yg dpt first, kalo x aku …ko…x ko…aku…
      kekekeke…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        tau x per….. dah kiter jer yang ader kat BN ari ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pEnArI pOcO2 says:

          nasib diorg lar pet…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          kcian tol aku tengk yang lain……
          mesti semua nak pakai mcm aleeza tp xberani lagi
          tp yang paling ke arah aleeza msti nita….
          bukan main lagi baju dia….. biasa ler artis x populer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • HOT ZOOM says:

      wow………….kalau kat siam boleh tengok untuk wat pilihan kat dalam cermin…..untuk xxxxxxxx

      yg ni pun sama ke?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tyco_ak2 says:

      Sesungguhnya sebilangan ahli Neraka ialah perempuan-perempuan yang berpakaian
      tetapi telanjang yang condong pada maksiat dan menarik orang lain untuk
      melakukan maksiat. Mereka tidak akan masuk Syurga dan tidak akan mencium baunya…..
      Petikan dari Hadis Riwayat Bukhari dan Muslim. Keterangan : Wanita yang
      berpakaian tipis/jarang, ketat/ membentuk dan berbelah/membuka bahagian-bahagian
      tertentu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • longsengah says:

        Mungkin pujian & sanjungan manusia lebih PENTING bg mereka utk diraih berbanding gentarkan janji Allah utk azab bg mereka yg mendedahkan tubuh…mungkin jg ruang nurani mereka belum terbit hidayah dan kesedaran utk menyedari apakah banar @ salah ape yg dilakukan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aleeza kassim ni mmg dari dlu camni, tapi kesian die.
      bile artis asyik kne je, padehal ramai lagi kat luar sane. beza die cume org biase jerla. tula sape suh jadi artis. hahha

      jadilah pencinta, visit arifjer.blogspot.com

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kiza says:

      mmg seksa kn??????????/ tp dosa sndiri tanggung laaaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • longsengah says:

        moga2 dgn KESAKITAN yg Allah uji pd Aleeza,mendorong dia berubah utk beralih & berhijrah ke arah yg lbh baik…Allah sayangkan hamba2Nya bila diuji dgn sakit – duka – derita…maka dosa2 akan diampunkanNya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. petra@dubies says:

    semua nak pakai baju ala2 mandi tepi sungai zaman2 bawang putih bawang merah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    …perasan lawa tue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      kak nara, nie pic b4 or after pembedahan kepala si aleeza nih…?
      kalo b4 xkesah lar tp yg peliknya kalo after, huh…mmg x insap2 lg lar dier nih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        dah nak mati pun x insaf lagi kan…. nant kau nak suruh kak nara p jual TAKFUL kat dia……

        n suruh kak nara cte pasal alam kematian lebih2 cket gan dai biar dia sedar cket

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. fahnees says:

    fesyen ‘up to date’ la konon nyer tue.. tak marah ke husband die?bini tayang body kat org luar.. (pelik bin hairan)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      ader yg tersembul skit2 tuh…
      malunyer aku weh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        lagi orang nampak lagi dia suka….. hehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bungahutan says:

        aleeza sa suka klu d gmbr..tpi bila dia blakon..x cantik ler..gg dia pun x cntik..napa ta buat mcm ning gg dier da ok la..klu i ada duit yg meng aku x nk pki,kira nak buang ja…aku nk bikin gigi mcm ms world…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. petra@dubies says:

    yang paling malu kau nampak mcm KETIAK aleeza mcm ITAM jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. hantupensil says:

    yg mane satu aleeza kasim..
    aku xkenal..
    heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. papau :) says:

    ish ish ish…..
    pkai nipple tape n G-string kn agy bagos…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. cicikgurl says:

    wow weeeeeee………. ni la die jenis perempuan yg tak tau nk jage maruah diri sbg seorang wanita islam dan jugak sbg seorang isteri…isk..isk…isk..kesian die dan laki die…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. petra@dubies says:

    korang semua p maner ari niiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. anNeDeSiLva says:

    busuk punya perempuann..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. HOT ZOOM says:

    wow….wow…….wow goyang gerudi

    TERHANGAT: 5000 tonton Inul Goyang Gerudi di KL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. EclipsE says:

    hai alll….
    xdpt nak join korg ari ney…
    aku bz gila…
    kul 12 nk blk dh….
    see u’ll 2 moro…
    bye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. YnNaN says:

    BOLEH BLAH LA.INGAT CANTIK KE PKAI CAM 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. weiya says:

    salam…..semua dah ade ker..pet mana daging korban kit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jonkerwalk says:

    dh x de seri aku tgk org2 seksi cm ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ana says:

    kan seksi tu untuk suami, bukan untuk tontonan umum…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    pet nk pnjm 30 rbu leh x?
    nk renovate umah…
    tp utang kat bank stil 45000…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      huhuhu… kener tengk dulu layak ke x…..

      tp buat gan bank al rajhi le,,,, inters banyak cket ler 7.2 rasa nyer… kalo nak aku leh kenalkan gan member aku….. hehehe staf paling ensem kat bank al rajhi ampang….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        kat png ni…
        mau ker dia?
        klau x lyk pn…
        lyak2x kan je lah…
        ko tu kan kwn aries…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhu… orang atsan yang akan tentukan lepas ke x…

          nak tolong tengk layak ker xboleh ler… huhuhuhuhuhu…

          BLACK
          ARIES
          WIEYA

          dah 3 orang yang tanya pasal loan gan aku ni…..

          huhuhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          sja ja..
          klau aries pnjm…
          ko byr kan ok x?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          HUHUHU….
          boleh jer tp jadi bini aku dulu..wah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          klau jd bini ko…
          every year nk blik klntn..
          png x leh blik…
          tehn kena pkai tdng labuh lak…
          xnk ar….
          as friend…
          aries just mnta ko tlng byr kan ja…
          xleh ker?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          nant aku jadi kaya mcm kak nara aku tolong bayar kan…
          hehehehhe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          caam tu..brjnggut la nk tnggu ko..
          mau time tu aries dh kna nikah ngan ank anuar yg handsome tu..
          heheheheheeheh(k jga ya)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          yer la pet…tolong confirmkan cpt kit

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhu pandai je ko kan….
          huhuhuhu…..

          bang nara kejer pe lak ek…..

          tau kak nara jer

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          wieya nant petang aku cte mcm maner nak buat loan 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    mn yg lain ni…
    anne mncl lah wahai shbt baikku…
    eclipse half day ari ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      huhu… aneee dari tadi jadi biskut

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        chipsmore pn sdp…
        xper lah dia nk jd…
        kahkahkah…
        :-)

        anne ada lah..
        kita orng kat tmpt lain smbng

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          kat tempat maner lak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ada la secret place kita orng…
          just 4 us tmpt tu…
          :-)
          me..eclipse n anne…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhu skandal korang ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kta orng biasa ar…
          hahahahahahahaah…
          3 serangkai…
          kat mn pn…kmi stil ingt…
          kita orng best friend…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          tp BB dah lam xnampak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          biasa ar…smua orng kan mrh kan ko…
          heheheheheheh…
          klau da yg x msuk tu…mrjuk ar tu…
          aries ni…
          slmt anne blik dr australia pjuk…klau x…aries pn x nk msuk sni…
          mrjuk g ngan ko…

          actually…
          BB ada…
          kita orng bnyk hbskan brk kat other place…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          ko pun merajuk gan aku ker….
          aku ader buat salah ker gan ko…
          hehhehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          hehhehehe…mrjuk mnja…
          nk ko pjuk kan…
          nnt p genting leh la ko blnja…
          kahkahkahkah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aliaza says:

    Lagi tgok gambar disini…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. petra@dubies says:

    KAK NARA KAT NER…..

    ADER CTER BARU NI… NAK KAK NARA P BUAT ANALISIS…..

    DENGAR CTE AR BADUL BERCERAI GAN BINI DIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      ni mn lak ko dpt citer pe?
      enth2x elok ja dia ngan bini dia tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        ader ler orang cakap gan aku…. 2 nak suruh kak nara p siasat 2…. nant msg kak nara aries

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          no credit la pet nk msj kak nara…
          ko tlng topup kan…
          aries msj kak nara….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          ko ni semua mintak gan aku…. mcm maner ni…. ko dah bekenan kat aku ek

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          mnth drh…n nanah skli klau aries nk kan ko…
          hndsm la orng gila kat blkng umah aries tu…
          heheheheheheh(lwak ja k)
          actually…
          aries ni…
          sja ja nk hbs kan duit ko…
          psau cukur la katakan…
          nnt duit gath ko tlng byr kan tuk aries skli ya?
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • weiya says:

          aries..free jer ari ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          x kuasa aku nak tolong bayarkan kat orang lain…
          hehhehe

          kak nara mintak berapa ek/////

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          around 20-30…
          tngk la…
          aries ngah bncng ngan lain2x AJK….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhuhu….. tp xleh janji le leh p lagi ke x….

          tp aku memang nak p…….

          member aku ajak p PD lak…

          tp aku rasa nak p jupe korang….

          Insyaallah aku p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          pet ko kna p gak…
          klau ko x p…
          abis plan kita orng…

          aries ngan antu dh plan nk junamkan ko dlm tsik tu,,,
          ko kna dtng gak…
          better jmpa korang…
          syok nya lain…hehheheehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cili says:

    Astaghfirullah……ketahuilah bahawa betapa azabnya seksaan kubur nnt.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. petra@dubies says:

    WEIYA…… nant petang kita cter ek….dah nak kuar makan ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • norizs says:

      betul tu artis kita tak perlu seksi klw nak popular….
      byk cara nak popular..
      klw cantik..nak pakai baju penuh tutup mcm baju hujan pun boleh nampak popular..
      asalkan kita cantik dari dalam…
      tak payah dedahkan paha atau pusat..ka dada ka…
      kan?….apapun marsha sekarang pun da makin naik…
      tapi saya rasa dia cuba menafikan yg dia gedik…i mean penggoda @ seksi…padahal memang dia selalu tergedik juga…maybe nak popular…cepat..tak tahu lah itu kwan2 saya cerita.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    lunch time…
    jom p break friends…
    lapo dh ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lilies says:

    gosh..dat not sexy its fashion victim..hohoho..such a H**** jer pakai cmtu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    out.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pening says:

    Kesian tgk cara artis2 ni dressing…duit da bnyk, tp x mampu nak pakai baju yg cukup kain tuk tampung bdn tu, ish3…tnggu mse kne balut dgn kain kapan jela bru cukup kain tu nnt…huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. DubiDubi says:

    Bosan Bosan tahap cipan tengok artis malaysia yang tak cukup kain, bersosial etc. Igt lah dunia ini sementara sahaja. Paling tidak kasihan la pada mak bapak yg tengok depa pakai macam tu, agak2 mereka bangga ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. pEnArI pOcO2 says:

    huhuhu…kenyang + ngantok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kak aNIe says:

    Aleeza tu memang dari dulu camtu..berpakaian macam telanjang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. vampire says:

    ~ seksi dunia..seksa akhirat ~….huhuhuhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. paperjer says:

    kat-tun in the house…
    huhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Setia9 says:

    huh… apeelah nk jadi ngn artis malaysia nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. hothotheat says:

    muke msing2 mcm alien seyh..
    ha3…
    bajet cun la 2..
    da ta begetah pon na tyng body ka..
    wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. cabai says:

    dah tua kerepot pun lg mo tayang ka…….pompuan tak malu ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. hamba Allah says:

    artis malaysia seksi n tunjuk body je lebih..kualiti langsung tak ada..mmg tak ingat azab pedih neraka..bertaubatlah,kiamat semakin hampir..risau nyawa di hujung halkum nanti tak sempat bertaubat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. cili says:

    kalo org tahu hukum hakam agama,tahu larangan2 dlm islam,InsyaAllah kita xkn buat benda2 seperti ni. dorang ni jauh sgt ngan dengan suara2 islam.lebih dkt ngan bisikan syaitan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Danny0range says:

    Seksi-seksi X kemana p0n…
    Kat malaysia gak,,
    Try hollywood Tengok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. petra@dubies says:

    pesal aku xleh komen kat umah Astro

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. BumbleBee says:

    huk ahh aleezaa…bajet halle barry laa tu pkai fesyen cmtuh… halle barry seksi2 pun dier menang oscar time pkai bju fesyen cmtuh….n paling penting dh terang2 dier bukan islam…

    amender laa..blakon ntah ape2. model pun xde laa taraf supermodel mcm heidi klum, giselle bunchen, cindy crawford…propa dlm msia jer…piiiiirahhh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      tu la bee…..dia cuma laku utk posing baju yg cenggini je…. org tak nak ambik dia utk baju sopan….. mana ada gambar dia posing baju sopan…. first time dia keluar majalah ngan baju tido seksi….since that dia hanya laku utk baju cenggitu aje…..tapi dia perasan dia la yg paling terkenal…..perasan je la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nefa says:

        korang ni.. lantak pi lah dia nk pakai apa pun..
        ke korang ni teringin jugak.. tapi x dpt nak pakai jer .. huhuhuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. reena says:

    seksi nyaa … berani sangat aleeza kassim nie :-) dah kawin tu sepatutnya kena cover2 lah kan, coz dah hak husband dia , tapi still nak tayang tuk umum gak… tak per lah.. bagi jer lah dia pakai macam tu as long as dia puas hati heheh, sebab sampai masa nya nanti, seluruh badan kita akan di cover kan juga, haaa.. masa tu dah tk leh nak kata, design mcm nie, lah.. nak mcm tu lah… no complain2 heheheh NO CHOICE!!…cian keluarga in law dia.. mesti dorg malu.. hmm… hopefully akak kita nie sedar lah, umur kita ni tambah meningkat :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. yubin says:

    aleeza ni mmg…bju slalu x cukup kain..
    layak sangat kalau masuk rancangan BERSAMAMU kat
    tv3 tuh..hohoho..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Zaza Muhammad says:

    betapa ‘miskin’ nye artis malaysia…. x cukup kain dan benang huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      kesian dia baju xpnah ckup kain
      ape kate kite sedekah sorang sikit kain buruk kat umah kite yg ade kat die.
      so bole la die tmpal kat mn2 bj die yg xckup tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. lanToK LeW says:

    artis….bese laaa…..nk pemes aje kejenye…mcm2 peel…huh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Zarul says:

    lantak dia ler body dia…tgk je la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. anabelle says:

    aku rasa kan.. aku nak tengok aleeza kassim ni telanjang bulat lah… kesian dia kan… seksi sikit2… biar seksi betul2… kesian dia.. nanti dah mati dah tak pakai baju lah tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. seksa dan menyeksakan……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. mila says:

    HA..HA..HA……MACAM PONDAN SIAM KAT BANGLA ROAD, PATONG BEACH , PHUKET JELAH AKU TENGOK…BUROK BETUL…AKU PANDANG BEROK LAGI BAGUS…….%&?%%$#@>…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. bora2 says:

    HA..HA..HA……MACAM PONDAN SIAM KAT BANGLA ROAD, PATONG BEACH , PHUKET JELAH AKU TENGOK…BUROK BETUL…AKU PANDANG BEROK LAGI BAGUS…….%&?%%$#@>…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. speSIAL says:

    bull………
    inilah dunia mereka……..
    tak tau dia orang nak share dengan siapa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. bora2 says:

    aku tiru kau mila sbb …betul… lagi baik dari aku tiru baju Aleeza anak si Kasim ni…itu pun kalu betui nama bapak dia Kasim..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Eyes2brain says:

    wiewww…., baju Halle Berry time menang OSCAR dulu… tapi kain Halle Berry tak belah punnnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Jas Murni says:

    aleeza x sexy sgt pn..kira alim la tu ada cover gak..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. manusya says:

    emmmmm….sexyyyy nyaaa….
    tp hr 2 natasha hudson(sory klu slh spel) laki dia x
    suru pki sexy2…alaaa tp aku tgo mc lg ponnnnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. manusya says:

    dia nie mulis ke kapir!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. rie says:

    mcm pondan kt phuket jer … aleeza jongang!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Sweety says:

    Ini la yang dinamakan western organnisasi…hem.. dunia2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. dark angel says:

    mcm nyah sume ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. seksa... says:

    ape la dier ni, x reti nak pakai baju ker?
    tanggug sendiri ler..
    x malu ke? kucing pun pakai baju..
    piraahhh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. nurul says:

    eeeee………. sume muka plastik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. gugu gaga says:

    hahha muka dahla macam pondan..that y die terrrrpaksa tayang body supaya og tahu yg die sebenarnya pompuan…lagipun muka dah tak berapa cun,so kene tunjuk aset lain yg ado….kesian kat ko..bawak2la taubat…ntah esok ntah lusa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Tak_Kuasa_Aku says:

    Lawanya badan dia. Dah tua pun seksi. Ini la yg kita nak. Ini….umur 40 je berkuap….pakai kain batik, baju kurung, baju takde stail… tensen..tensen… Buat tambah dosa laki je terpaksa pandang pempuan lain… Klu mcm aleeza ni, budak umur 25 pun kalah… ntah kenapa la pompuan zaman skrg ni langsung tak pandai bergaya walaupun asik beli majalah tentang artis… Haiz… Jgn asik tgk gosip je, belajar sekali cara diorg berpakaian….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Mazaya says:

    Macam2 gelagat manusia.
    Bukan nak kata diri kita ni baik sgt…tapi Alhamdulillah masih sedar. Doakanlah pd yg belum sedar tu…bawa2la bertaubat.Dunia makin tua. Takutlah pd janji Allah pada manusia yg mengingkariNya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. huhuhu says:

    emmm…masyaallah..
    lantak dia lah..
    mase tgh hidup ni bleh r dia nk hepi2,bangga2 pakai cmtu..
    ape yg akn berlaku di akhirat nnt kite x tau kn..
    renung2kn dn slamat bertaubat..heeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. aku says:

    kkdang sedih bila melihat kaum ku sendiri yang menghancurkan martabatnya n maruah sendiri..tak perlu berbangga mendedahkan tubuh badan yang mungkin mmg cantik dimata korang…sekiranya perbuatan itu semata-mata untuk menarik perhatian lelaki,maka sedarlah..bhwa sesungguhnya ia hnya mendedahkan dan merisikokan diri anda kepada lelaki yg berniat tidak baik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. hahahhaa….telanjang sampai mati….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. x yah tau says:

    ape nk jd ngan dunia ni….ptot la rmai penghuni neraka adalah dr golongan wanita…..nauzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. mazre26 says:

    Firman Allah Taala:

    “Katakanlah kepada orang laki-laki yang beriman: “Hendaklah mereka menahan pandangannya, dan memelihara kemaluannya; yang demikian itu adalah lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Maha mengetahui apa yang mereka perbuat”.

    (Al Quran Surah An Nur Ayat 30)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. lantak la dia do,yg menanggung dia bkn korg,jng komen lbh2 nti tmbh dose jer..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. biarla kubur masing2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. terlampau seksi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. When reading this post it reminded me of something I read the other day in a Mag, would there be any chance I could have the authors email address, Amazing blog thanks for the infomation.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. porno izle says:

    Hey site owner, I like blogengine.net but why did you chose it? I mean it’s so neat with the random avatars and draws people in, but what speficially made you want to install it?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Definitely, what a magnificent website and educative posts, I definitely will bookmark your website.Best Regards!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. one good guy says:

    Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Rae Rullo says:

    Hallo, toller Artikel. Ich verfolge das selbe Thema und warte auf mehr Beiträge zu dem Thema.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0