Written by AbangNara | March 10th, 2011

dalam botol

Filem yang penuh kontroversi kerana tajuknya. Kalau sebelum ditukar, tajuk filem ini sepatutnya “Anu Dalam Botol”. Tetapi selepas diarahkan oleh pihak-pihak tertentu, tajuk filem ini ditukar kepada … Dalam Botol. Dengar-dengar ceritanya not bad jugak filem ini. Lakonan Arja Lee katanya mantap sungguh. Kita nantikan review daripada mereka yang sudah menontonnya.

Walaupun mendapat jemputan ke tayangan perdana filem … Dalam Botol, kesibukan bekerja menyebabkan Abang Nara tak mampu menghadirkan diri. Terima kasih banyak-banyak kepada mereka yang menjemput. Namun begitu, Abang Nara berjaya mengambil gambar dari Budiey dan Cute Carry untuk tatapan anda semua.

Lagi gambar sekitar tayangan malam perdana filem … Dalam Botol dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Menangi tiket penerbangan ke Korea dengan menyertai pertandingan MASTRAVELLER.

dalam botol

dalam botoldalam botol

dalam botol

dalam botol

dalam botol

dalam botol

dalam botol

dalam botol

dalam botol

dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol
dalam botol

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

117 responses to (GAMBAR)Sekitar Tayangan Malam Perdana … Dalam Botol

  1. akulah says:

    perlu ke wat tanda bagus cam dr rozmey???

    0
    0
    • sue says:

      mengesahkan aper citer ni sebenarnyer???

      0
      0
      • hanipelangi says:

        rasanya mengisahkan pertukaran jantina..kalo xsilap la…
        hewm..da mcm dua alam la plak kalo btol tekaan aq tuh…
        xpe..wait n see..BN pown dgr cite, dowg kata not bad…so..tggu dn lihat je la..

        0
        0
        • sue says:

          tukaq jantina????
          ingt ni thailand ka???
          pelik citer gni boleh lepas…

          aku nungu lame da citer DUKUN…lansung xlepas2~!!!

          *bang nara minta tolong update sket, pe cer ek DUKUN…sampai skung xkuaq2….

          0
          0
        • Ceria Suri says:

          cite DUKUN xleh kuar. huhu. penah bace aritu coz fam mona fendi x kaci. g lah google.

          0
          0
        • futuremg says:

          family Mona Fendi tk bg citer dukun tuh kuar…sian gak kat family dia…citer ‘dalam botol’ nie cam best jerk, aku nak tengok..tp malu la nanti nak beli kat akak jual tiket kat TGV tu…”kak, nak beli tiket orang dewasa utk citer dot,dot,dot dalam botol satu”….buat la tajuk yg tak malu sikit aku nak menyebutnyer….as a result, kan dah nak kena tunggu kat Astro First…haiya…

          0
          0
        • Kurus says:

          future MG
          tk yah nk sebut2..
          tunjuk jerk kt screen tu..biar kakak tu sebut.. atau kalo ko tk nk dier sebut, ko awal2 lg tunjuk ‘sign’ syyyy…
          kalo akak tu senyum, ko senyum jerk..
          pashtu.. tujuk jari tunjuk untuk satu tiket.. peace utk 2 tiket..lohh..ahaks ahaks

          0
          0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          harap2 ok lah citer nih…jgn tahap dvd suda….

          0
          0
        • boss says:

          filem dukun sebenarnya dulu da dapat tarikh tayangan dah.. tapi diorang la dok tangguh2 nak tggu apa ntah..
          last2,bila family arwah M.F tak kasi tayang baru haru..

          0
          0
        • akuww says:

          GELI…

          0
          0
        • Gambar akhir x bleh blah.
          bleh ambik ksempatan hold tgn diana.
          huhuhu

          0
          0
        • comei says:

          sape ek pelakon laki yg tukar jantina tuh?

          0
          0
        • me PELIK says:

          best sngat ker bergosip. dapat dosa jel

          0
          0
        • comei says:

          To me PELIK:aku tanye tentang pelakon dalam cter ni la yang tukar jantina.tu pun bdose ke?lg pun,x salah tanye kan? memang ko ni PELIK derr…

          0
          0
        • budak chomey says:

          me pelik ade split personality. sbb tu dia reply cam tu kat si comei.. haiiyaaaaa

          0
          0
        • Mak Ngah says:

          Bagus jugak ada cerita macam ni. Walaupun nampak 18 SX tapi kita kena le lihat dari sudut positif. Ada pengajaran. Tengok aja le manusia zaman sekarang. Ramai yang tidak bersyukur dengan pemberian Allah. Menukar jantina dan repair anggota muka /badan. Amaran dari Allah pun dah banyak. Kita aja masih tak sedar-sedar.

          0
          0
      • bOoo says:

        mengesahkan Raja Azmi gigih nak buat filem dengan jantan2 kacak…

        0
        0
        • alamaya says:

          eeeuuwwww geli gile kot gamba raja azmi tu dgn pelakon laki mana nth… siap gigit lidah ag gamba dieh… ingat cantek ke weh? adoi…

          yang aku pelik nye pelakon2 veteran ngn pelakon yang dah nak veteran ni dah tak cukup kain ke? nampak ketiak betis bagai? dah kerepot kot… geli pangkat2 anak cucu tgk lol!! sedar la diri sket…

          apa2 pun aku tabik sangat kat Lisa Surihani!!!! sweet!!! tak seksi mcm yang lain dok sebok tanyang bulu….. Lisa, u r the best!

          0
          0
        • KakLong says:

          To futuremg ->> beli online jer..pg kaunter ckp no booking, takyah ckp tajuk filem yg sangat menggelikan ni..sonang yo..

          0
          0
      • hadri says:

        kenpa mana2 je ade je lisa sughihani tu?

        0
        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        apa ada kt dalam botol??? benda tu ke??? eeeeeeee kalau lah benda tu eeeeeeeeeee minah jambu geli lah bila pegang je nanti dia goyang2 eeeeeeeeeeee makkkkkkkkkkkkk tolonggggggggggggg………..

        0
        0
    • kebaboommm says:

      kenape yg lelaki semuanya nmpk mcm cik GAYah je ni??haiyoo………dunia ooo duniaa

      0
      0
      • Azwan Ali says:

        Arja Lee tu memang GAY….dia ade 1 profile kat laman sosial khas untuk golongan GAY, bisexual….

        ala…kalau ade reporter tanya pun mesti dia ckp, “its not me..ade org nak sabotaj i..eeeewwww…..terang lagi bersuluh arja lee tu gay”

        0
        0
  2. jabun says:

    x mau simpan anu dlm botol kukuikui..

    0
    0
  3. mr hensem says:

    huhuhuh

    0
    0
  4. gambar pertama tu cun habes…. =D thanks the info Abang Nara!

    0
    0
  5. selipar Jepun says:

    cun + cute = lisa

    0
    0
  6. zue says:

    bile cite ni…?

    0
    0
  7. org tue. says:

    anu sape dlm botoi niiiii?ish!ish! tak senonoh beno kome!

    0
    0
    • Amier says:

      Ha..ha…Aku dah boleh agak jalan cerita ni.Tentu saiz anu tu kecil sangat, boring ditertawakan potong taruh dalam botol aje.
      Apalah trend filem tempatan sekarang ni,asyik2 menceritakan golongan Mak Nyah.

      0
      0
  8. no need says:

    cantik diana danielle pakai baju sopan :)

    0
    0
  9. minat dd says:

    cantiknya dd. pakai apa pun cantik. natural beauty. perangai pun humble je. suke!

    0
    0
  10. pizza says:

    DD = terserlah keremajaan, sgt sweet. Mekap makcik Normah = homaigosh!!!!!!!!!! Dah senja makcik oiiiii, bwk2 la bertudung. Harus nampak anggun kalau menutup aurat.

    0
    0
  11. lolipop says:

    artis muda baju nye sopan..tp artis yg tua baju nye kurang sopan…..

    0
    0
  12. to argue says:

    eik222, tu lisa surihani ka yg wat hand sign mcm lady gaga tu???? lolololololzzz

    0
    0
  13. kaki_g0ssip! says:

    SI GEDIK RAJA AZMI.. NAPE DY X AMIK SI ROSLIN JONGOS TU JD PELAKON EK?? DY KN CINTA MAUT KT ROSLIN TU.. JONGOS!

    0
    0
  14. nanana says:

    klau aku jmpe la kt dpn mate aku botol yg berisi …… kompem pengsan nyer -__-

    0
    0
  15. emma says:

    pic no 9 2 ex-classmate aku…cmne ley sesat lk minah ni…jd plkon lk ke pe???ahahaha~ :D

    0
    0
  16. alcatraz77 says:

    banyaknya gambar, tak tau yang mana satu nak tengok hehe…

    jangan lupa tengok gambar kat blog sy pulak…

    ZON RIA ORANG UTAGHA

    0
    0
  17. nini says:

    tak kan dapat nyer lawan Cillian Murphy dalam Breakfast on Pluto ….

    0
    0
    • boneng says:

      cite omputeh jgn ckplaaaa…..hidup diorg mmg mcm tuh

      0
      0
      • nini says:

        western life mmg dah macam tu, yang kita melayu mengaku islam ni buat bende tak der pekdah cam ni nak wat aper, nawaitunyer aper, bukannya seboleh bolehnya dalam hidup ni semua benda diniatkan kerana Allah swt?

        kita cumer cakap dalam term talent, kalau nak tiru buat se dramatik yang boleh, dah tgk citer breakfast on pluto? kalau belom cuba lah tgk

        0
        0
  18. ChentaHati says:

    buruk nau rupa org tuo bt tanda peaceeeeee!

    0
    0
    • Kurus says:

      tu bukan tanda peace..
      tu tanda ……… kaum hawa…

      kalu ibu jari ditunjuk ke depan.. tu peace

      0
      0
  19. eddikl says:

    cerita ni lah yang sensasi dulu…nak tengok apa orang komen nanti.

    0
    0
  20. the pink ultraman says:

    bagus la.
    mengajar org inisiatif tukar jantina.
    dari xtau jadi tau.
    klu ade mesej pun yg lekat kat penonton teknik dalam botol tu je.

    0
    0
  21. lolyat gang says:

    anu dalam botol ?

    mak ai keciknye anu dia
    hahaha

    0
    0
  22. Piston Pecah says:

    tak boleh sebut la kot…
    wah,like pic lisa mata sebelah…cute kot…
    monryanti ada mase tu?

    0
    0
  23. ade otak says:

    makcik normah damanhuri tu kalau bwk watak mak2..sedih2 mmg aku pon jadi sedih ar..lg2 kalo watak mak baik2 alim2..

    tp kt luar watak…………………adessss..

    0
    0
  24. miss wawa says:

    abg nara ni bila org tak jemput ke preview filem,bising,kecil hati la..bila da jemput taknak dtg pulak! ingat masa filem baru kru tu..ke atau abg nara pilih kasih..jgn marah!

    0
    0
  25. cik embun says:

    makcik normah mcm xsemenggah je.. cube tgk makcik ogy anggun je… tambah2 DD lagi sopan & ayu..
    harap2 cite ni dpt sampaikn pengajarn untuk org2 si luar sana..nasib baik la dia tukar pengarah.. amik khir.. kalo tak..mesti jadi mcm filem2 raja azmi sblum ni yg syok sdiri je…

    0
    0
  26. Myra Dolce says:

    cam nak tgk…
    macam xnak tgk…
    macam nak download je…
    macam nak tggu time raye mesti kua tv…
    wakaka

    0
    0
    • comei says:

      aku plak macam malu nak tgk cter ni dgn fmly.mcm x sesuai..tunggu sape2 la upload kat youtube.sowi…

      0
      0
  27. belinda weiss says:

    nak tanya, lisa surihani ini kacukan belanda dengan bugis kan?

    0
    0
  28. bie says:

    lisa simple je but nice.

    0
    0
  29. Gerrard says:

    best ka? :P

    0
    0
  30. Kurus says:

    saper nama yg mcm rupa bernard chandran tu?
    aatauuu tu bernard chandran ker…??
    yang mana satu arja?

    0
    0
  31. Alafana says:

    Anyway, dengar cerita, sape pegi tayangan perdana dia dapat botol special, betul ke? Anyway Tahniah Dia Fadila… alafanablogspotcom

    0
    0
  32. Alafana says:

    Cakap pasal lelaki menyerupai perempaun ni teringat kat pengacara Dee..baru-baru ni dia nyaris nak kene hempuk….berita selanjut di alafanablogspotcom

    0
    0
  33. Erin says:

    BN lain kali plz letak nama pd pic erk…. PLZ

    0
    0
  34. za cy says:

    abg nara..semalam i nmpk fauziah gaus kt hsptl serdg…smbil ngs…cb tny die jap asl die ngs..hehehe

    0
    0
  35. Wak Lu says:

    nape macik normah cam xkose jew muke tu…lisa look simple jew..DD nmpak ayu gitu….raja azmi gud luck lor….all da best….muahxoxoxoxoxo…

    0
    0
  36. tugau says:

    raja azmi kalu buat citer .. semuanya jadi hampeh ..

    0
    0
  37. hmm….takut filem nie mcm filem doktor ruzmie ,,filem sampah,,,ckp je bagus cerita mcm hampeh…

    0
    0
  38. sum1 says:

    dgr cite konon filem nie dpt p’iktirafan dri barat.. konon berkualiti la.. jalan cita melbangkan kehidupan orng kat Msia nie.. ak tgk desperate housewives, ada dialoq yg susn nk wat live video ala2 lucah tp xmaw kwan2 dia taw tp toke 2 ckp kalau p Kuala Lumpur bru kena tutup muka.. mean org cni layan cita mcm 2.. ak pk jgk knp nk ltk KL knp x ngra lain?? confius.. adakah barat cna da mula memandang lain kat Msia..

    0
    0
  39. zairi says:

    filem wajib download..bkn wajib tonton kat pawagam..haha

    0
    0
  40. Sari Pati says:

    Merah nyer makngah!!! ada DARA lg ker tue??!! huhu

    0
    0
  41. bruung hntu says:

    x da cter len dah ka? 10 kali buka dok cter ni je

    0
    0
  42. liena says:

    pmpuan yg gmbr no.9 tu sape?mcm familiar jerk..

    0
    0
  43. syafiqrahim says:

    makin meletops kak raja skang ye..hehe

    0
    0
  44. musykil says:

    kak ogy..
    fesyen apkh itu??
    nk pkai tdung ttupla elok2..
    nmpk rmbut ckt n tlinga tu npe terkeluar..
    hmm..
    mnutup aurat bkn satu fesyen..

    0
    0
  45. amboi..gambar last tu berkepit sakan..hehe

    0
    0
  46. mimi says:

    pelakon gay pondan jer semua…

    0
    0
  47. Pisyek says:

    OK, aku tak kisah.. nak g tgk jugak… haha… :D

    0
    0
  48. kudabelang says:

    patutnye anu dlm botol tu roslin punye kahkahkah betul x nenek kebayan yg kuat meroyan????????

    0
    0
  49. Matsunaga Yushiko says:

    Daripada ‘menghadap’ muka Arja Lee…baik saya tengok muka Rock Lee!Lagi senang hati!

    0
    0