Written by AbangNara | December 27th, 2010

ask 2010

Ada lagi rupanya beberapa keping gambar sekitar Malam Anugerah Skrin 2010 untuk tatapan anda. Kali ini ada gambar Sharifah Amani dan Nora Danish. Ramai sangat yang request nak tengok gambar mereka berdua ini. Diharapkan tercapailah hajat di hati anda selepas melihat gambar mereka ini.

Lagi gambar sekitar Malam Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada laman web GUA.

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

ask 2010

120 responses to (GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Skrin 2010 Part 4

  1. puteriaquarius81 says:

    alahai nora danish

    0
    0
  2. cheetah says:

    hahaha

    0
    0
  3. ayit says:

    tengok gamba yang bawah sekali!! hahahaha

    0
    0
  4. SYA says:

    first…….

    0
    0
  5. SWEET says:

    Nora atas tutup
    Bawah bukak

    0
    0
  6. coco_BlinK says:

    sweet la sein,lisa dn anak mereka,mia..ske2!!

    0
    0
    • milix says:

      bukan kipas susah mati….tp sein n lisa sama cantik sama padan sama putih melepak sama sama…sesuai..

      0
      0
  7. Lipstick Hijau says:

    ape2 jer la……..

    0
    0
  8. gadissadis says:

    persembahan noh dan m.nina x best

    0
    0
  9. ahmad albab says:

    yey! 1st

    0
    0
  10. Orang Kampung says:

    sweet je aku nengok sam ngn yana tu… =D

    0
    0
  11. Orang Kampung says:

    dato aziz diapit 2 gadis menara heheheh

    0
    0
  12. adikmanis123 says:

    Nora Danish I love U so Much…….

    0
    0
  13. pelam siam says:

    kureng best..performance artis mlm tu..

    0
    0
  14. alia says:

    nape ramai sgt yg pakai fesyen kemban ni?

    0
    0
  15. asya says:

    dasat gile nasha ni.. meletupp!!

    0
    0
  16. AKU 1ST says:

    1ST..LYN JE LAR

    0
    0
  17. AKU 1ST says:

    1ST LYN JE LAR

    0
    0
  18. ash kutcher says:

    erk?x kan sekeping je pix amani?
    nora danish x nampak pon?

    0
    0
  19. lia says:

    weeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  20. zuarxpdc says:

    memang kulit tebal btl sape yg berkemban tu..hehe

    0
    0
    • zangga zhanghurry says:

      (this comment specifically for sh.amani & sisters)1stly, its kinda out of style & inappropriate to wear that kinda dress for award show,baby…specially body skempeng mcm uols…kalo solid mcm fasha or jue aziz cantek la jugek. dah tu, si amani ape ke he nyer asik mengangkat kain dr tempat duduk sampai ke atas stage? kalo rasa dress tu labuh sgt utk uols jgn ler pakai derr…kesian tau tgk fashion sense uols,..apepun tahniah jugaks la sbb berani pakai cenggitu kan…sekian terima kasih!peace.

      0
      0
      • wanida says:

        pas tu mcm takut plak cakap..konon2 tak percaya la dah menang tu,.mak aku mengucap 10 kali tengok baju berkemban dia tu…x abis2 ngan isu la amani ni..

        0
        0
  21. rora says:

    alahai…bekemban…lepas tu kena bace Al-Fatihah untuk Arwah Yasmin Ahmad…memang tak sesuai…

    0
    0
  22. nana says:

    Adik beradik sederet berkemban…mak pakai tudung..pakai tudung pun x guna kalau anak2 dedah sana sini…….

    0
    0
    • megahertz says:

      itu lh hakikat “iman tak dapat di jual beli..”

      0
      0
    • Saya says:

      pehal la nana nih, mana kita tau mak dia dh berbuih suh anak dia btudung..sapa kita nk judged org?xkan nk kata salah didikan? bukan anak nabi nuh pun derhaka ke? nk kata salah keturunan? bukan pakcik Rasulullah pun meninggal kafir ke?bila tgk org buat salah, apa slhnya titipkn dlm diri xnk buat gitu..kalo nk tegur pun, apakata guna ayat berhemah?! apakata???

      0
      0
  23. sam terbaik!menang anugerah yasmin ahmad ^^

    0
    0
  24. hujan dan mizz nina.. i like it!

    0
    0
  25. anabobo says:

    ada org ckp mak dorang ni mmg la brtdung . tp hsap rkok. yeke?

    0
    0
  26. huahuahua says:

    penoh kaen jek la amani ooiii tang boobs tu…x de kaen kosong tuh…hehehhehe…jgan mara a…awkward sgat la deq oiiii…. : )

    0
    0
  27. Rapunzel says:

    Secocokla plak aku tgk yana ngn sam tu…:)

    0
    0
  28. cikedi says:

    pakat2 lawan nak telanjang….

    0
    0
  29. CL says:

    suke tgk sam ngn yana..<3

    0
    0
  30. nazario says:

    SAKIT PERUT MAKAN LEPAT UBI KAYU
    BERLARI2 PERGI KE JAMBAN
    2 SHARIFAH CUTE BERKETURUNAN MELAYU
    TP MALANGNYE SUKE BERKEMBAN…..

    0
    0
    • SWEET says:

      MAK KE PASAR BELI IKAN GELAMER
      X LUPA PULA IKAN KERING
      RAMAI ARTIS WANITA GELAMER
      RAMAI JUGA YANG NAK TUNJUK DAGING

      0
      0
  31. su angels says:

    semua okey… yg x okey nyerr sharifah amani tu… kelam kabut.. gedik jer i tgok… ish! ish!… serius i x suka… nyway congrate utk spe yg mng… yg x mng tu.. pn best2x gak.. hehe

    0
    0
  32. lolyat gang says:

    dlm adik bradik tu,aku ske yg berkemban putih tu
    sape nama dia ?
    da lepas 18thn ke belum tu
    teruja aku tgk

    0
    0
  33. ATTENTION says:

    nama jer keturunan syed dan sharifah,
    naik pentas amik anugerah,
    pakai dress labuh tapi dada terdedah,
    esok ko jwb la kt alam barzakh.

    p/s : hehe, xpandai pantun, tp nk hentam juga asalkn uols paham maksud sudahhhh… :)

    0
    0
    • chico says:

      meh aku try sambung

      walau ku tahu peria itu pahit
      tetap ku makan ku buat ulam
      siibu bertudung, sianak buat aib
      nak salahkan siapa…inilah tuntutan zaman

      0
      0
  34. katak kodok says:

    Anak fesyen kemban, mak bertudung. Sh. Amani, atas buka, bwh depan lebat, bawah belakang terbelah habis. Adik 2×5. Mak tak kisah. Syurga di bawah tapak kaki ibu…..

    0
    0
  35. aku no.50 says:

    sharifah kemban!!..hahahaha

    0
    0
  36. Orang Kampung says:

    tu mujur rambut leh cover lg belakang.. lau adik dia tu konon rambut ala2 jepun… hampeh je nengok……….

    0
    0
  37. oren says:

    pergh… nasha aziz makin mantap siot! tang blakang tu pun cocok gak kerr??

    jue aziz merepek ar.. dah mcm makcik. x sesuai sbb anda tu x cukup tinggi. if eja / erra bole diterima lg la…

    0
    0
  38. Reena says:

    Tak seswai lah amani & adik dia pakai camtu..pastu part arwah YA, bajet sedih..al-fatihah..alhamdulillah..tapi baju.. dedah..apa kejadah..

    0
    0
  39. hajimaru says:

    pelik ar beb..mak bapak bangga lak 3 anak dara pingitan nya pakai seksi2..x tau ke kt akhirat nanti mak bapak yg kna tarik dulu..mangkuk tandas tul la…

    0
    0
  40. high class society says:

    malaysian artist ala hollywood …. berkemban….

    fasha, the 3 ‘S’ – stupid sisters & nasha …. pls come in bikinis in the next Award show yeah…. you all look like a high class ‘social escort’

    0
    0
  41. ayam says:

    kutuk je lah artis , tp bile jumpee koranng terlompat2 nak otograf, nyampah aku tgok manusie skang ! kowang kutuk dyewog same je tawu dose ngan dyeowg pkai bju seksi, so kowg ngan dyeowg xde bezenyee … sume salah , ! bile ak ckp cm ni jgn ckp kwg just nk tegoo , tegoo ape kalo daa kutuk , bangang , ! nak tego elokk elokk la,, kalao boleh tegoo senyap2 .. jgn r nak mengaibkan dyeowg !

    p/s : kowang eh tanggung dose dyeowg ?

    0
    0
  42. Puteri Sejinjang says:

    ape nk jd ngan artis2 wanita kat malaysia ni…yg lelaki bertutup litup, yg pompuan errmrmmmm……..????

    cam pesen baru lepas mandi kat perigi ikan kaloi…huhu… :(

    0
    0
  43. nora danish cam muke tak mandi jek…xanggun lngsung dress die…mgncam fasha sendat lg…nmpak la cntiknyee

    0
    0
  44. bawahlicin says:

    nasha aziz ke tu? wow cantiknya badan dia dari tepi..

    0
    0
  45. aku says:

    bangga nyer dpat duk sebelah sam tu…………….muah2 hahahahahaha …..

    0
    0
  46. CILI API says:

    AI NASHA…..PATUTLAH NAK KE UMRAH MASIH TERTANGGUH2. SEBAB SIKAP SUKA BERKEMBAN MASIH TERSIMPAN KUAT DI DALAM HATI..

    EH TAK SILAP DIA DAH PEGI KAN?

    CORRECT ME IF I’M WRONG.

    0
    0
    • CILI API says:

      BAGUS ANAK2 TUAN SYED DAN PUAN FATIMAH NI YA.
      AKU PUN ADA KAWAN BERKETURUNAN SYED..
      MAK NYA PUN DARI KETURUNAN SYED.. BUKAN MAIN BANGGA SANGAT DENGAN KETURUNAN NYA.. KONON BANGSA LAIN TAK SAMA LEVEL DGN DORANG.
      PADAHAL PUNYA PADAHAL.. POOODAH!!!
      DARJAT MY ASS !

      0
      0
  47. CILI API says:

    DENGAR2 BERITA, DATO FARID AKAN BERHIJRAH SEMENTARA KE RTM UNTUK NAIK KAN RATING.

    HARAP2 PERSONALITI WANITA RTM TAK TERIKUT DIJANGKITI PENYAKIT BERKEMBAN.

    :(

    TU LAH ASYIK BAWA MEKA SELALU GI HOLLYWOOD..
    AAAH KAN SEKARANG MEKA DAH JADI BARAT KE BARATAN.

    :(

    0
    0
  48. wateve says:

    jeles tgk yana ngn sam . hee
    tp sweet lha dorg .
    suke suke (:

    0
    0
  49. wateve says:

    konon lawa ar tuh dok bekemban .
    bagos tol artis nie .
    kau buad lha dosa , nty kt akhirat kau jwp lha weyh .
    nk publisti murahan .
    konon org suke tgk .
    ta reti malu

    0
    0
  50. strawberry says:

    aku x paham laa.. nk berkemban sane cni.. dh laa mandi pun berkemban.. xkan laa kat majlis2 mcm nie pun nak berkemban.. nak kte x sekolah.. dr tadika dh pergi..

    lagi 1.. die x rse takut ke ngan ketiak dieorg tu.. dh laa berkemban.. tmpat plak dh laa rmai owg.. mn laa taw ketiak tu berpeluh ke kan.. berbau plakk.. ishh..x malu ke?? manusia yg pkai bju tutup litup pun fikir berkali2..

    tapi walau apa pun..aku suka erra,yana,eja..sweet jer..tpi yg paling best fmily adamaya.. sein,lisa n mia..

    0
    0
  51. world says:

    salam, sy merayu pada pihak berwajib tlng la sedia guardline utk artis2 berpakaian, melampau sngt la pakaian deorg, ank sy pn pandai mengucap bila tgk baju deorg, sedih ngan industri hiburan kte, sedar x 10thn kebelakang rasanya artis2 kte xde la yg brani pkai bj x ckup kain, mungkin zaman2 raja ema dlu ada la kot, skang zaman 2 dh kembali, bkn ke makin bertambah thn makin kte berubah ke arah kebaikan, bkn kebelakang, rasanya sebab apa???? tlng la dlm majlis2, drama, filem, pengacaraan or apa saje yg msk tv n jd tontonan umum tlng la sediakan guardline, di luar kaca tv terpulang nk pkai apa, x nk pkai x pn x pe, skit je kami minta baju berlengan, n kain mesti bwh lutut….bkn kami minta anda2 (segelintir artis) bertudung litup (walaupun sebenarnya wajib). smua nie bkn utk apa, utk ank bangsa kami dan kamu juga.

    0
    0
  52. wani says:

    aper nk jd ngan kluarga sharifah ni…mok bertudung tp ank pakai baju jenis xcukup kain…..org kate jd pelakon ni kaya tp knp pakai bju cam xcukup duit je……..

    0
    0
  53. wani says:

    xrs malu ke pakai seksi yang tukang tengok mcm kami ni rs malu sgt2…kite nk tunjuk ke siapa aset kite

    0
    0
  54. nina says:

    anak dia yg berkemban, korang nak salahkan mak dia watpe..x payah la nak terkejut sangat..dah jadi habit dah pakai kemban2 nie..x kira la melayu ker cina ker..dah sama jer semua..

    0
    0
  55. AyuCINTA says:

    berkemban menjadi baju biasa utk para artis kita..x cukup duit tu nk beli kain 4 meter..:)

    0
    0
  56. baby102 says:

    jgnla salahkan mak dia pulak, kadang2 mak dah nasihat tapi anak tak mau ikut.

    0
    0
  57. ME says:

    biasela industri kita,klu artis lua nk pakai seksi sket wahh..kena band xbg dtg malaysia la,xpun di bagi guideline giler2 tuk pemakaian,tp walhal artis negara sendiri pakai baju amik ko dari depan sampai belakang terdedah sana sini,tgk jela sharifah amani punya baju mlm tue,dhla xcantik di tambah lg dengan baju yg mmg teruk designnye,aduhaii..pe nk jd ntah,aku lebih rela tgk artis barat tue menyanyi pakai spender jek dr aku tgk artis melayu islam berpakaian xcukup kain.

    0
    0
  58. usop says:

    waa…semua sekerat…tak kena ‘gam’ ker?

    0
    0
  59. silentgirl says:

    adek bradik sh amani sume nk tube dress…mak kemain lg jubah bagai! xtegur ke maknya?

    0
    0
  60. zahir yahya says:

    Menyampah betul melihat pakaian artis perempuan pada malam anugerah skrin..pak-pak menteri dan mufti serta ulama-ulama jgn diam saja tolong beri nasihat kpd mereka ini.

    0
    0
  61. zahir yahya says:

    Wahai artis malaysia..ingatlah bahawa balasan Allah menanti anda semua…..buat malu bangsa, negara dan agama. saya tengok anugerah skrin bukan sebab minat tetapi nak tengok bagaimana pesta maksiat yang dianjurkan oleh TV 3. kita lebih hormat org yg bermaruah bukannya orang yg berpakaian seperti artis barat

    0
    0
  62. hamba Allah says:

    Mak tutup aurat tapi anak buka aurat..apa ke bodoh punye family…

    0
    0
  63. sum1 says:

    nasha deserve as da bes dresses..
    very nce n style..

    0
    0
  64. gayah moden says:

    permulaan yg baek dr vee & awal…good job both of u..,~mseh ad lg artis berKEMBAN yer..,~xmns dlihat la.,u olz kan melayu.,ikon~idol..,~(if ad la)..,miz nina yg seksi mesi pown aku selute..~taubatlah umat2 akhir zaman~

    0
    0
  65. ermmm says:

    korg ni nak kutuk lebih buat aper? ade ke diorg kisah? kalo korg sendiri yg tau panduan agama tu, dok diam je la, jaga diri sendiri tu je, jaga mulut dan hati jugak..nanti kalo mati, soal hidup dan akhirat korg sendiri jugak yg jwb..sama mcm diorg artis ni, nanti diorg mati diorg sendiri yg jwb tuhan, ke korg rase diorg nk pinjam mulut dan hati korg utk jwb bg pihak diorg?
    sedar2 lah wahai pengutuk2 dan penggosip2..jgn ingt diri sendiri tu baekkk sgttt…hihihi

    0
    0
  66. Thank you so often for the alcoholic learning put into the communicating. It’s e’er very some understood. I’ll be rear to delay erstwhile again on what all the grouping has to say regarding it. I judge I but screw to and see if there are any new posts that proceed from from the remarks mitt on here.

    0
    0