Written by AbangNara | April 14th, 2009

scha al yahya

Walaupun kecewa kerana Scha tak menang anugerah ABPH 2008 untuk Artis Wanita Baru Popular, kami tetap percaya yang Scha lebih popular dari Stacy. Mungkin sebab gosip murahan Scha dengan Fahrin menyebabkan ramai peminat tak mengundi dia.

Tak apa Scha. Tahun depan punya anugerah kami akan pastikan anda menang. Kami akan kumpul duit banyak-banyak tahun nie untuk beli suratkhabar Berita Harian sebanyak mungkin tahun depan.

Untuk mengubati kelukaan di hati kepada peminat-peminat Scha, kami bawakan kepada anda koleksi gambar Scha Al Yahya merempit dengan kereta dalam filem Evolusi KL Drift yang bakal ditayangkan tak lama lagi.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk lihat lagi gambar-gambar Scha Al Yahya.

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

scha al yahya

194 responses to (GAMBAR)Scha Al Yahya Yang Tak Menang ABPBH 2008

  1. eclipse says:

    1st

    0
    0
  2. eclipse says:

    askum…

    0
    0
  3. eclipse says:

    cian scha….

    0
    0
  4. chantek says:

    cantek la scha ni…comel…suke sgt tgk scha ni. orgnya pun mcm simple je kan…hopefully kekal camtu la ek…

    0
    0
  5. mantikulaz says:

    aku memang minat giler dengan scha.
    suka tengok fesyen rambut dia dalam citer antoo figther.
    hehehe…

    0
    0
  6. pocongcomei says:

    adeii
    aku ker y paling tua.. ahh lantak laa.. nk komen xperlu tgk usia.. kan..kan..kan..

    0
    0
  7. cik bunga says:

    salam…ni 1st time aku comment…haahahaha

    0
    0
  8. Bunga says:

    :. Asal ada cik bunga lak nie..aku kan daa bunga..byk tull…cr arr nama lain lak..flower da ada..bunga daa ada..:.

    0
    0
  9. rozy says:

    suka scha…!!
    scha jangan sombong ye nanti..
    baru je tengok antoo fighter..

    antara lakonan awal kamu..tapi sekarang sure dah improve..slamber je dia..go go go..

    0
    0
  10. EcHaHrOcK says:

    emm, buat pengetahuan korg.. maybe SCHA ni tak menang sbb dia sombong. sbb, menurut adik aku, mase promosi ABPBH 2008 kat BAtu Pahat Johor adik SCHA ni seboleh2 xnak bergambar dgn peminat2nya walaupun adik aku n kengkawan dia n peminat2 SCHA yg lain dh puas panggil dia. SCHA yg tersenggih2 kat tempat duduk dia je. Walhal bila adik aku n her friends panggil STACY bkn main mesra si STACY ni bergambar ngn peminat2 dia wlaupun ramai giler yg nak bgambar ngn dia. sampai guard pun dh pening. huhu.mungkin ni la sbb nyer kot.xmesra peminat…

    0
    0
    • flower says:

      ye ke..pepandai je ko ni..
      tp kalau btol ler mmg dia sombong
      mmg kena bantai ler..

      0
      0
      • EcHaHrOcK says:

        betul.. takkan la aku nak tipu. dapat ape?? huhu adik aku tu peminat setia scha tau, dia mmg frust giler biler scha buat cmtu time tu.. ntah la.. dia tak biasa layan peminat lagi kot. tapi buat scha, kalau anda nk bertahan lama dlm dunia seni jgn layan peminat cmtu ok.. hargai peminat anda.. =) Bak kata Jamal Abdillah “peminatku majikanku” (dlm HMetro semalam)

        0
        0
  11. EcHaHrOcK says:

    So jgn salahkan peminat tak undi dia.. Lu pikir la sendiri.. Budi dibalas budi.. huhu

    0
    0
  12. alya says:

    scha ni mmg comey…ade iras rita rudaini..

    0
    0
  13. singa ganaz says:

    masing-masing ada kekuatan… perjalanan seni dia masih jauh..

    0
    0
  14. MUH says:

    tu kan dia dah menang awards.tahniah scha.besar lagi tue.korang x nampak ker.gambar yg last skali

    0
    0
  15. LALA says:

    URM

    0
    0
  16. titieycute... says:

    cute giler die nih cm ak huhuhu..
    ak ske lakonan die nih cayokk..

    0
    0
  17. zawzal says:

    hoho…scha ada peluang besar dlm industri.

    0
    0
  18. miss k says:

    scha…jgn jd cm fasha..taun depan kompem u menang..

    0
    0
  19. Red says:

    Based on performance..smmgnya stacy layak utk memenangi anugerah ABWP tu…Pelakon sememangnya slalu kalah dlm populariti ne jika dbandingkan dgn penyanyi sbb penyanyi selalunya lbih dkt dgn peminat..terutama skali bila da show..

    0
    0
  20. TintaMaya says:

    hurmmm…bg aku, drpd kita taip askum, sekom, aslkm, dan yg sewaktu dengannya yg x bawak apa2 maksud,dan diragui maksudnya, lebih baik kita taip SALAM. sekurang2nya, ada gak maksudnya…at least dapat gak pahala mendoakan kebaikan utk org lain. lgpun, sama jer memasing ada 5 huruf. tu pendapat aku….tak gitu…??

    0
    0
  21. onda onda says:

    ok la fharin…good decision…she is better compared 2 linda off

    0
    0
  22. owi says:

    sape kate scha lebih popular dari stacy…lo semua tengok la dalam pencarian sape lagi banyak dlm internet stacy ataupun scha…mestilah stacy,,tu pasal stacy yang menag anugerah artis popular bukan scha..
    berpijak di bumi nyata la….

    0
    0
  23. qasnynas says:

    apa la..stacy lg popular..tp aku pun minat gak ngan scha ni..sapa2 pun bleh menang kalo org da minat..

    0
    0
  24. ieqa_1995 says:

    nnti bley mnang pnyer la…=]
    cha yo’2 hehe..ill support u walau aper2 yg jd

    0
    0
  25. ieqa_1995 says:

    yeah!!support kak scha!!!!hehe
    comey la dier( pminat no.1)

    0
    0
  26. comey idong kembang says:

    laaa..per plak BN ckp scha boleh lbih popular dr stacy!
    haloo..igt ckt! so far stacy dh dpt bermcm2 anugerah yer..mknanya bakat dia mmg diiktiraf d mata dunia!
    dan smemangnya bakat stacy mmg tiptop meletop d greatest di akui ramai!! no wonder laa stacy mnang..

    stacy mmg layak menang ok!!pengundi semua x bodo!
    the truth is, scha x mnang anugerah bkn dsbbkan gosip muarahan ngn fahrin (BN xpyh nk cover malu), tp yg nyata sbb SCHA got NO QUALITY AT ALL! peminat pn malu nk undi!
    “ala,dpt brlakon evolusi KL drift tu pn, kira nasib jer..c shamsul mati akal nk pilih pelakon bl c diana danielle tb2 mnolak watak heroin tu film,so bedal jer per yg ada”…

    p/s: pdn la muka c scha x mnang..tuhan adil,sbb BN asyik menangkn dan agungkan dia dlm BN ni..realiti,she is NOTHING! understand! so jgn nk sindir2 our stacy kt sini!!

    0
    0
  27. leeroy says:

    ya ka ada KLED baru bila keluar ?

    0
    0
  28. samia says:

    go on scha n maybe u kne tandinG khebatan cam owg yang lbh atas dri u wlaupown dy still young than u like liyana jasmay???

    0
    0
  29. asya says:

    kak scha nie canteq rr
    KATE SAPE??
    KATE AKUUU!!!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    0
    0
  30. kebu84 says:

    ni bebetul tau repair krta ker ni??? o.O

    0
    0
  31. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    0
    0
  32. You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and found most individuals will go along with with your website.

    0
    0