Written by AbangNara | May 10th, 2009

scha al yahya abpbh 2008
Yeeeaaay!!!(menjerit dengan gembiranya). Cari punya cari akhirnya kami dah jumpa gambar Scha Al Yahya semasa ABPBH 2008. Comel bangat Scha buat rambut macam gambar di atas. Tambah comel bila pakai baju biru tak ada lengan. Awak nampak birulah Scha.

Pelik gak kenapa tak ada satu pun gambar Scha yang diambil secara rasmi oleh suratkhabar-suratkhabar tempatan. Takkanlah Scha kena boikot kot? Gambar-gambar nie pun dicurik dari Facebook Scha Al- Yahya.

Lagi gambar Scha Al Yahya di ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

scha al yahya abpbh 2008

scha al yahya abpbh 2008

49 responses to (GAMBAR)Scha Al Yahya Di ABPBH 2008

  1. DelimaSaraa says:

    cantiknyer scha….comel gituu..ingat criter awan dania…best gilerr..otak giler2..

  2. singa ganaz says:

    secomel hidungnya….

  3. AKU!!! says:

    minat giler kat scha..he3

  4. DelimaSaraa says:

    poco, aku yg tension dok buat paper miting ni, tersengeh sorang2..hik hik hik..berapi jugak si kesum tu..haha..tak per tak per..ko rileks ek..alaaaa, ko senyum jer macam scha tuuu..pastu ko guna ayat NK-WHATEVER..okey…

    • Penari Poco2 says:

      ala…berapi tp xberasap pun…
      habuk jer tu…

      ok…NK-WHATEVER…okey…
      hehehe…

  5. bobolia says:

    secomel-comel scha comel lagi HELIZA hahahaah

  6. oyo says:

    betul2….
    hidung scha spoil la kkakakak…buruk sangat…dah la berlagak mcm baguih..nak muntah aku minah nie…

    • Penari Poco2 says:

      eeiii…oyo.
      ko hati2 sikit kalo nak tegur org…nanti daun kesum kering tegur ko plak!!!
      buktinyer…ko bace la page adik si ekin tu…sheera.

      • mien.. says:

        ko dendam lg ke ngan si kesum 2..lawak gak la korg ni..adooiii…sume 2 duagaaannnn..hehehe…

  7. xie says:

    ehm… tu ar…gmbr ni pun kt fb dia…npe ek…wrtwn da jrg amik gmbar dia????

    • mien.. says:

      ntahle…x kn tetibe phk media nk boikot die lak..jgn la.aku mnt ngan scha..w/p aku ngan die sme jnis tp ske je tgk die 2…mmg mghburkn…

  8. sha says:

    mata tuan punye blog nih sangat pelik….scha tuh pon di katanye cun….klau scha cun aku ribu2 kali cun r…..hahaha……lisa surihani aku akui die memang cun….hehehe

    • mien.. says:

      ish,ko ni…scha cun care die…lisa srihani plak cun care die…msg2 cun n lawa…

      • badboy says:

        scha ni comel la..cantik ni banyak ketegori
        comel, cun, ayu, jelita,
        sume lain tau mkna..
        so scha ni ketegori comel bangat..

        • LiBeRAteD says:

          a’ah..gmbr last tu mmg nmpk lisa surihani cun dr scha..
          coz scha nmpk gelap skit..mayb pengcahayaan kot..

        • ikan kaloi says:

          betul2….semua org cun dan cantik…ooppss..mgkin x semua lar yg cun..tp cantik tu pasti..huhu

  9. delimajelita says:

    Cantik….mmg cantik..

  10. ONCET says:

    simple jer…tak de la sarat barat dengan aksesori kat kepala or baju…..

    tu yang menyerlahkan lagi kecantikan dan kekiutan scha…

    best of luck ye!!!

  11. cherish says:

    menakutkan gmbr sari yanti…skali pndang npk cm antu la…ngn putih melepak pastu dkat sgt gmbr tu…terkejut mak …haha

  12. dia says:

    ups,lawa scha neh..
    lisa p0n,chumil la!

  13. fatin_88 says:

    kak scha mmg cute giler. sy minat dgn akak sbb akak kasar. sbb sy pun jenis ppuan kasar gak.

    one more thing, hunny madu 2 adk beradk dgn scha ke? sbb muka mcm adk bradk . minat gak dgn dia

  14. aisyah says:

    cunnya walaupun nampak cam jantan tapi cantik kan nape x ajak fahrin ambik gambo skali.

  15. sha says:

    cun gilew scha…………………
    gadis mlayu le ktekan

  16. sha says:

    scha hang cOmey r….
    gramnyew aku ……………
    aku suka la pnrmplan hang …..
    ayu ….

  17. qeseeh says:

    scha hg asal mana scha?

  18. qeseeh says:

    hy kakak scha kakak scha asal mna ?

    kakak tau x adk peminat kakak scha bye kakak scha

    kakak sekarang asal mneee?

    byee kakak ku byeeeeee?hahahha kakak belakon dalam gambar Kl drift ku seronok tua kak sye suke dan gambar awan dania ka lawak kakak ni kasar pulak tu adik umo 10 thn adk asal kedah yan byeeeeeee

  19. qeseeh says:

    kakak scha blh tk adk nk jadi adk angkat kakak scha blh la kakak scha ha blh plissssss I love kakak scha

  20. qeseeh says:

    kakakkkk scha cantik n comey la (l)

  21. embun.... says:

    scha mmg cun pun…..
    suka sgt2 kat dia….
    huhuhuu……