Written by AbangNara | October 19th, 2011

Baru sahaja Abang Nara tertanya-tanya di mana nak dapatkan gambar terbaru Sazzy Falak dan si kembarnya yang keluar dalam majalah Pa&Ma, tup-tup dah ada orang antar email untuk berkongsi gambar tersebut. Terima kasih kepada si penghantar email. Sila geram melihat kecomelan anak-anak Sazzy Falak.

sazzy falak

Sedikit sedutan artikel daripada majalah Pa&Ma di mana Sazzy Falak menceritakan pengalaman bersalin:-

Memang rasa tak sabar nak menatap wajah anak-anak tapi dalam masa yang sama saya rasa takut. Seminggu sebelum tarikh tersebut, hati berdebar-debar dan panik. Serba tak kena jadinya.Tapi bila pembedahan bermula dan Imaan selamat dilahirkan, sedikit demi sedikit rasa takut dan risau mulai hilang. Bila melihat wajah Tiara yang tersangkut kepalanya sementara kaki dan tangan sudah keluar, barulah saya betul-betul lega

Baca artikel penuh secara online di laman web majalah Pa&Ma.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to (GAMBAR)Sazzy Falak Dan Si Kembar Dalam Majalah Pa&Ma

  1. cecenit says:

    selamat datang ke dunia khalifah2 yang comel… =)

    0

    0
  2. Selitone Cold says:

    Darapkan semuanya dengan dua…. susu X 2, pampers X 2… Nestum X 2…. ragam budak X 2….

    terus terang aku cakap *(taip sebenarnya) bukan mudah untuk menjaga anak kembar…. sebab tu aku cukup-cukup respek mereka yang mampu menjaga dan mendidik anak kembar sebaik-baiknya. Percayalah, setiap anak yang lahir dibumi sudah ada rezeki untuknya… percayalah… ibu dan bapa yang ber’anak kembar ini juga didarapkan dua pahalanya. Wallahualam~ kalau salah harap dibetulkan.

    0

    0
    • x seksi says:

      darab la wak..bukan darap…iskisk…. anyway..sazzy mmg cantik…tp bakpe la edit muke die sampai mcm tu sekali…glowing sgt. n x natural…

      0

      0
      • aku bukan artis! says:

        yup! agreed, way toooo much edit make her face looks fake

        0

        0
        • tutti fruitti says:

          YA…mmg amat teruja sekali melahirkan anak kembar tapi kosnya juga berdouble2….apa2 pun pengalaman saya melahirkan anak kembar saya anggap sbg satu rahmat krn family saya tiada kembar…tapi sepupu belah mak yg ade kembar.

          Alangkah happynya family besar kami bila saya melahirkan bayi kembar…saya rasa diri saya cukup bertuah krn Allah kurniakan rezeki itu kepada saya…

          0

          0
  3. bunga says:

    suke twins :)

    0

    0
  4. Mr.R says:

    Comelnya anak kembar sassy falak. :)

    0

    0
  5. aza says:

    apesal erk dr mula aku lgsung x rasa ank sazzy comel..huhu sorry

    0

    0
    • mama 2 b says:

      xde baby yg lahir kt bumi ni yg x comel..semuanye suci murni yg terserlah kt muke die..ciptaan Allah xde yg xsempurna…

      0

      0
    • x seksi says:

      anak awak comel x?? sok awk ade baby (kalo lum kawen) awk akan ckp gak anak awk comel walopon kulit die itam berkerak…sume baby sume comel…

      0

      0
    • ahkak puaka says:

      SOKONG AZA! P’DPT KO SAMA NGN AKU. SEJAK LAHIR SMPI DH BSR NI, AKU CUBA CARI MANE SPOT YG COMEL. TP XJUMPE. BOTH XCOMEL PD AKU. HAHA.

      BKN NK KUTUK TP KENYATAAN BEB.. LBH COMEL SAZZY & LAKI DIA. LOL

      0

      0
    • sayangselasih says:

      asal ko ckp mcm tu…truk lah ko ni…aku rasa kan ko nie jeles kot…sbb rupa ko tak comey msa kecik dulu…dn sekrg ni rupa ko msti mcm pecah umah kan.hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

      0

      0
      • tipah dangdut says:

        xpela dorg2 ni nk kata baby2 ni x comel..lain mata lain pandangan…sbb bkn kecomelan yg penting…itu semua hanya sementara….yg penting sifat2 baby ni bila da besar…klu kecik2 comey da besra pe’el cm haram wat pe…janji bila dia besar dorg mampu jd manusia yg berguna..

        p/s-org tua2 ckp klu timekecik2 buruk da besar cantik

        0

        0
  6. Uminajib says:

    Apesal erk dr mula smpai sekrg aku tak jemu tengok gmbr baby sazzy… Comel sangat huhuhu….

    0

    0
  7. Ewi says:

    Bertuahnya org mcm Sazzy ni.. Cantik, kaya, berkerjaya, popular, dpt husband kaya+hensem, pastu dpt anak kembar lagi..Semoga terus berbahagia…

    0

    0
  8. meeradriana says:

    comeynyer..geram den..

    0

    0
  9. mama cute says:

    masa kecik mmg lh x nkpak comel sngt..tunggu dh besar skit nnti bru npak perubahan..mama cun ank dia msti lh comel..congratz ..bestlnyer klo aku dpt kembar..ttp bsyukur:)

    0

    0
  10. sayangselasih says:

    ska sgt ngan sazzy ni…org low profile jer….kiut sgt lah anak2nya….nilah dia sbnrnya hikmah yg sazzy dpt…lps bbrapa tahun kahwin….ada bc pasal dia dlm majalah eh (masa tu dia bru mengandung)…dia ckp dia blum bersedia nk ada anak msa kahwin dulu sbb dia nk merancang dn masa tu pun dia msh muda lgi…tpi bila dia dh bersedia tgklah sekali dua rezeki Allah SWT bagi….

    0

    0
  11. Miss J says:

    BUKANKAH BAJU SAZZY PAKAI SAMA NGAN SARI YANTI KE BARU222 NE…

    0

    0
  12. comel macam mak die… very sweet…

    0

    0
  13. kesengalanku terserlah says:

    sazzy ni mkin cntkla ps beranak..
    fmly die sume comel..
    dri sazzy ke nazril ke twins die..
    huhu!

    0

    0
  14. nino says:

    errr nampak sangat wajah dia kena edit.. jagged kt bahagian tepi :)

    0

    0
  15. minah senget says:

    cantik tapi sombong

    0

    0