Written by AbangNara | October 19th, 2011

Sejak wife Abang Nara mengandung nie, Abang Nara ada tabiat suka tengok gambar-gambar baby. Wife Abang Nara pulak suka beli majalah Pa&Ma. Yang terbaru dalam majalah tersebut ada gambar Sazzy Falak dan keluarganya. Serious comel sangat anak Sazzy Falak dalam majalah Pa&Ma. Anda patut beli.

anak sazzy falak

Puas Abang Nara carik kat Facebook Sazzy Falak kot-kot ada dia selitkan gambar yang keluar dalam majalah Pa&Ma. Sayangnya tak ada. Abang Nara suka layan gambar-gambar Sazzy, suami dan anak-anaknya. Nampak jelas mereka sedang bahagia sangat-sangat. Semoga dikekalkan sebegitu sehingga ke akhir hayat.

Lagi beberapa keping gambar Sazzy Falak dan keluarga dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

anak sazzy falak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (GAMBAR)Sazzy Falak Dan Keluarga, Terasa Kebahagiaannya

  1. chacoolate says:

    untung laa….

    0

    0
  2. Cip says:

    Bahagia..

    0

    0
    • huhuhu says:

      yupppp! c0mel …..

      sowg tu ikot muke mak dye , ,

      n lgi 1 tu ik0t mke bpak dyee……

      Eeeeeeeee . . ni yg x sabar niii XD

      0

      0
      • hehehe says:

        pndy pun awk, sye nmpak pun mcm 2,s’owg anak die mcm ma die, mate sepet, iras mka maq die, s’owg mcm pa die,mka lbar,. .cute sngt2. . .love u baby. .muaaahhhhh. . . .

        0

        0
  3. KiD says:

    Memang tersangat comel kan?!!! great moment.. :)

    Kuasa ilmu SEO

    0

    0
  4. tutti fruitti says:

    MMG BEST ABG NARA BILE DAH ADE BABY NIE…APATAH LAGI ADA BABY TWIN….MMG MASA SAYA BARU DAPAT BABY TWIN…HARI2 AMIK GAMBAR DIORG…RASE CAM NAK TGK SETIAP HARI APE PEMBERSARANNYA…

    CONGRATS TO SAZZY N NAZRIL…MMG DIORG NIE SWEET COUPLE…HARAP KEBAHAGIAAN DIORG BERPANJANGAN…AMIN..

    0

    0
  5. kasehku abadi says:

    untunglaaa ~~

    0

    0
  6. Reena says:

    Alhamdulillah..rezeki memasing..sama cantik..sama padan..dorang pun tak poyo walaupun kaya..naz tu walaupun jutawan tp dia ontok-ontok jer..sazzy pun family kaya tp takde la kerek semacam jer..semoga anak2 tu dididik dgn sebaik2nyer..jgn rampas hak org, nanti satu hari akan kena kat kita balik.

    0

    0
  7. kucinggatal says:

    pak cik nara da mntk kebenrn ke blom mik gmbr ni

    0

    0
  8. ayam says:

    baby sorang tembamm , sorang tecik , ! both cute ! kalau lah semua pasangan mcm dyeowng ni , mesti takde kes penceraian berlaku kalangan artis .. doa sgt dyeowg bahagia , AMIN :)

    0

    0
  9. chantek... says:

    mg bhg slalu hndakny… amin

    0

    0
  10. frinses says:

    anak2..mama..papa..semuanya comey2..

    0

    0
  11. kesengalanku terserlah says:

    cutenye yg ngn papa nye tu..
    cm ank jpun..
    grmla tgk baby ni..
    rse cm x sbr lk nk de baby sndr..
    huhu!

    0

    0
  12. hehehe says:

    mmg cml pun pic yg naz gan anak dia…rs mcm nak gigit jer pipi anak dia tu…mata sorg besar sorg sepet kan…mmg cute…mmg best ada anak nie…aku yg anak sorg pun kelam kabut dunia dikerjakan kalo ada kembar lg la terbalik dunia agaknye…tp korang yg x de anak cpt2 la beranak(tuk yg dah nikah je ye)…nanti tiap2 ari ambk pic dia org bt koleksi mcm aku bt…huk3x…ada gak kawan gadoh n mangsa buli…

    0

    0
  13. Kuntum says:

    Dlm Kenangan, Al-Fatihah…. Siti Aisyah & Siti Asyarah, dilahirkan pada 10 Muharram. Da 6 thn tinggalkan mama & abuya.

    0

    0
  14. Walawehh..bestnye family niee…real happy family la..semoga mereka sekeluarga kekal bahagia selamanye..Amin.
    http://amoibeautiful.blogspot.com

    0

    0
  15. JEJARI KONTOT says:

    TERINGAT KES2 BUANG BAYI.KESIAN BABY2 TU

    0

    0
  16. robotkuning says:

    gua suka gaya sazzy falak.cun..ayu tapi wat rilek je..belagak pun tak.

    0

    0
  17. Sugarcake says:

    waa..ni mmg keluarga bahagia ni..cantikla sazzy, hot mama! moga terus berkekalan mcm ni.. Bagusnya pakai car seats utk anak2..Aku dulu beli car seat secara online dari blog ni http://kiddyprelovedbazaar.blogspot.com Mcm pernah tgk car seat tu kat blog ni..ntah2 beli tmpt yg sama mcm aku. Sbb ownernya baik dan prihatin, make sure kita paham mcm mana nak guna car seat dgn betul.

    0

    0
  18. meeradriana says:

    comeynyer..geram den..

    0

    0
  19. rye says:

    sowg ikut papa dia mate sepet…sowg g ikut mama dia mte bulat…best nye…

    0

    0
  20. tasya says:

    alangkah comelnyer..semoga jadi anak2 yg solehah bile besar nanti..penat ni jaga anak kembar..”Kesabaran Amat Diperlukan Di Sini !!” hehehe…

    0

    0
  21. Minah Senget says:

    ini di katakan rezeki masing2… semer cukup Allah bagi jadi bersyukurlah..ingat2lah pada dia…

    0

    0