Written by AbangNara | July 6th, 2010

GAMBAR RUHILLA ROSLAN

Wah pantas sungguh pemberi-pemberi maklumat BeautifulNara berkongsikan gambar Ruhilla Roslan, anak Datin Normala Samsuddin nie. Baru je semalam kami kongsikan gambar Ruhilla bersama emaknya dalam Nona, tup-tup terus penuh email kami  dengan gambar dari Facebook Ruhilla. Kami suka melihat gambar-gambar Ruhilla sebab dia nampak sempoi, ceria dan penuh keriangan.

Ternyata memang ada perbezaan bila wajah Ruhilla tidak dimakeup kan. Tapi bagi kami, masih ada manisnya Ruhilla walaupun bebas tanpa solekan. Apa pulak pendapat anda? Lagi gambar Ruhilla dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Hari ini adalah hari terakhir untuk contest vsHub yang hadiahnya ialah iPad. Tolong Abang Nara untuk menang dengan daftar di link ini. Please ~~~~~~~~~

GAMBAR RUHILLA ROSLAN

GAMBAR RUHILLA ROSLAN

GAMBAR RUHILLA ROSLAN

GAMBAR RUHILLA ROSLAN

GAMBAR RUHILLA ROSLAN

GAMBAR RUHILLA ROSLAN

84 responses to (GAMBAR)Ruhilla Roslan, Anak Datin Normala Samsuddin

  1. ::Ida:: says:

    comel. masih innocent je muka :)

    0
    0
    • bungKacak says:

      lepas ni mungkin akan ada isu besar sbb:-

      1) menggunakan gambar orang tanpa minta izin (kes gulatis lawan artis)
      2) katakan blog ini dapat generate income sebanyak RMxxxx.. oleh kerana paparan gambar artis tersebut, maka artis tersebut juga berhak mendapat bayaran royalti..

      so pandai2lah yer…

      0
      0
  2. kak gaga says:

    cam dak bengong jer…. sama la ngan abang nara….

    0
    0
  3. pu3 viva says:

    muka mcam aku jeh…..hik3…..

    0
    0
  4. paktam says:

    2nd….=_=

    0
    0
  5. aries_april says:

    kuatnya dia mkn durian…..
    :-)
    BTW…nice fhoto.

    0
    0
  6. Geli Hati says:

    BUDAK REMAJA MEMANG SWEET LAGI

    0
    0
  7. orang says:

    waaa… saper jurumekap gambar sblm ni, musti naik mencanak-canak upahnya. aiya

    0
    0
  8. Gegeh says:

    Muka ala2 Lisa Surihani pun ade..

    0
    0
  9. hantupensil says:

    perghhh..muke suci lagi tuh…

    0
    0
  10. [email protected] says:

    biase la masih anak dara…semoga dpt dikekal kan hingga ke alam rumahtangga supaya di elakkan porak peranda di kemudian hari..kesian kt anak anak…dara adelah mahkota berharga bkn utk bt main2. …..amin..

    http://kuehbakar.blogspot.com/2009/07/kenapa-dia-suka-dara.html

    0
    0
  11. MrRedrum says:

    17 tahun tp dah mcm 20an dah…

    0
    0
  12. natts says:

    senyuman tu cam muka mak dia..anak mak lah katakan..lain sikit r dgn cover magazine tu..

    0
    0
  13. bungKacak says:

    lepas ni mungkin akan ada isu besar sbb:-

    1) menggunakan gambar orang tanpa minta izin (kes gulatis lawan artis)
    2) katakan blog ini dapat generate income sebanyak RMxxxx.. oleh kerana paparan gambar artis tersebut, maka artis tersebut juga berhak mendapat bayaran royalti..

    so pandai2lah yer…

    0
    0
  14. Zaza Gabor says:

    Bak kata lisa surihani ‘WHATEVER’

    0
    0
  15. takde la lawa sgt … muke panjang jeee macam buah betik huwakakaka

    0
    0
  16. arra says:

    x da la lawa sgt pun.
    biasla klo da make up lawa la jdnyer..

    0
    0
  17. aries_april says:

    muka smlm mmg cun giler..
    maybe sbb makeup…

    0
    0
  18. leya says:

    comel.. cute.. harap hati Ruhilla pn bersih..

    0
    0
  19. Y says:

    seperti yg aku ckp smlm nk nilai pmpuan tue cantik or x bile tnpa makeup,ternyata budak nie,tnpa makeup seprti insan2 lain gak muka dia,biase jek…so xpyhla nk puji melambung,sbb setiap manusia ada keistimewaannye tersendiri,xde pada luaran mgkin pada dlmannye cantik,susah nk cari yg ade kedua 2 nye sbb manusia mmg xpernah sempurna.

    0
    0
    • aries_april says:

      x per lah..cntk @ x…tu bkn ukrn nya…biar hti ni yg cntk sdh..tul x?

      0
      0
      • natural's niece says:

        ramai jer aku jumpa yg luaran cantik dan dalaman pun cantik tp ruhilla ni mmg biasa jer luarannya

        0
        0
  20. cili says:

    itu lah kuasa makeup. x cantik mcm mana pun leh cantik. kabur mata org yg melihatnya plak. kalu x makeup, org kata jual sayur kat psr pun caya!

    0
    0
  21. afie says:

    ayu jer muka dia..sweettt g2…
    makeup aku pun cantekk..huhuhhu

    0
    0
  22. cikedi says:

    cantik walaupun x mekap….manis…original…

    0
    0
  23. Caldina says:

    yang komen kata pakai makeup… tak pakai makeup ni… kalau korang lom kawen… esok2 bila nak kawen.. jgn pakai makeup… bior kan muka tu sembab….
    ngata orang suka benor…..
    giler btol siot BN ni… dosa tak tau la dah sekapal ke.. satu kontena ke….

    p/s: sebelum kutuk orang.. ukur badan sendiri dulu…. ni main belasah aje.. korang cukup cun ke bila tak der makeup ???
    cam gampunk aje perangai….

    0
    0
    • nie says:

      i sokong kata2 u… cantik tak cantik tu pandangan peribadi masing2… jgn nk kutuk2 org.. nnt tak sedar org kutuk kita berbakul2…

      0
      0
    • keretamalaysia..... says:

      laa. ko kate gampang tak mcm dosA PLAK? kalo ko baik ko taklayan gosip la. myb gosip ni ko puji sbb die ni kawan ko ke sedara ke. takpun ko ni ruhil? kalo gosip lain, mst ko gosip kaw2 gak kan? ko takpayah nak bgtaw org pasal dosa pahala la. org ada hak nk ckp pe. ko jage dosa pahala ko sndr ckup2 k…………………

      0
      0
      • Caldina says:

        hahahaah… keretamalaysia…
        sentap ke ? terasa ke.. ??
        ada aku kesah…??
        ko suruh aku jaga dosa pahala aku ?? wakakakaka……. aku takder sound sesapa pun.. yg ko tetiba emo pesal ??

        p/s: aku bukan sedara dia… kenal pun idak.. tapi ko tgk komen2 sebelum aku dan jugak selepas…. byk yang busuk ati… dan dengki..

        0
        0
  24. murni says:

    Pada pendpt saya, dia ni sweet. Cantik mata memandang. :)

    0
    0
  25. Nazmi says:

    dah registerkat vshub..pastu camne nak vote abg NAra?

    0
    0
  26. aku plak says:

    apakata amik dia ni jadi ‘izzah’ utk ‘ombak rindu’ the movie..ganti maya karen. huhuhuhu.

    0
    0
  27. wan says:

    pada pendapat saya penyebaran gambar anak normala samsudin ni adalah tidak perlu kerana gambar ini adlaah koleksi peribadi beliau.mmg benar facebook tu public, tapi rasanya tak adil dan MUNGKIN budak ini akan terganggu apabila ada breach of privacy dari orang yang beliau tidak kenali

    beliau tidak meminta utk jadi popular
    dan dia tidak bersedia utk jadi popular

    beliau hanyalah seorang remaja
    bukan selebriti.

    harap BN berhati2..

    0
    0
  28. originalrecipe says:

    physical manusia tue kurniaan Allah…jaga2 sket mulut bila mengata org cantik atau tak….bila kita kata org tue hodoh, sama mcm kita mengutuk ciptaan Allah….

    apa yg penting hati dan ibadah…

    0
    0
  29. intanizani says:

    nak kata cantik sgt tu tak lah
    tapi mmg sweet

    0
    0
  30. anabobo says:

    dia just anak normala samsudin
    bkan artis. so npe nak gempar gempurkan ?
    statement yg enth pape je.

    0
    0
  31. lea says:

    memang manis jer anak normala ni.. tapi tak faham motif menyebar gambar anak dia ni..samada dapat kebenaran ke tidak , kesian dia tak bersalah. nape la ramai nak kutuk2 dia tanpa sebab, kita tak kenal dia, just judge melalui gambar saje. harap2 ruhilla ni tak tertekan bila orang kutuk2 dia tanpa sebab. Selamat mengambil SPM adik ruhilla..

    0
    0
  32. open mind says:

    boley tahan ..

    0
    0
  33. zieza says:

    so sweet & natural beauty..like her mother

    0
    0
  34. manis mcm mak die

    0
    0
  35. yana says:

    anak n mumy sama cntik.. o.k ar to.. hehehe.. swet gurl;)

    0
    0
  36. adiknara says:

    kenapa orang2 yg suka komen kat BN ni suka bagi komen yg xmembina ha?pelik i..

    0
    0
  37. tasha says:

    huh….kat sini pon xbanyak komen mcm kat page yg citer pasa Fasha…..pelik gak…tak suke Fasha tp sebok nak tahu pasa Fasha…kikikikiki…..kawan2 yg x suke Fasha…korg toksah membazir masa taip kutuk2 n hina fasha….baik korg bukak sal artis lain…meh komen kt sini……komen sal anak normala ni…ok laaa jugak nih…cun laa jugak…

    0
    0
  38. ayobanaktulakang says:

    Nasi lemak 70 sen kot…tak mcm mak dia nasi lemak sringgit…tp takpela cun jugak la..putih gebu2 gitu..=)

    0
    0
  39. velasrizal says:

    mmg comiel.. ala ala hanis zalikha sket sket..

    Pemain Bintang Yang Gagal Menyerlah Di Piala Dunia 2010

    0
    0
  40. akliha says:

    SAYA SUKA TENGOK LAKONAN FAHSA

    0
    0
  41. akliha says:

    MEANG MANIS ANAK DATIN NORMALA SAMSUDIN

    0
    0
  42. akliha says:

    BANYAK CAKAP LAH

    0
    0
  43. mona affendy says:

    jauh lebih cantek dari fasha sandha okkk

    0
    0
  44. myne says:

    lagi cantik kalau pakai tudung,x tambah dose

    0
    0
  45. lynn says:

    ish korang ni. dh la gmbr die kne curik ckp buruk2 lak pasal die. kalau aku jadi die sure saket ati.

    suda2.kire kiut la ni.semprne mate idung sume ade.

    0
    0
  46. ascariz says:

    macam ex aku je. hahahahha

    0
    0
  47. aku says:

    sian budak ni..die xde kene mengena ngn sape2 pon..kalu kene kutuk naya je..apapun aku xkesah dna xamik port..bang nara letak..layannnn…huhuhu…muke die len je ngn mak..

    0
    0
  48. zai says:

    kecantikan adalah satu perkara yg subjektif……
    bagi aku bdk ni cantik dan sweet mcm mak dia……cantik asli

    0
    0
  49. ohhh! says:

    cantik ke x pun nak kecoh..tgk sudah..tak pyh mngata..bkn salah dia pun cantik ke tak cantik..tapi pada mata aku Allah bg dia sempurna je cukup sifat ada rupa,takde lah buruk pun..cantik dari yg mengata kut..hehe..

    yg ckp bdk ni tak cantik mcmlah mak adik kakak awek bini anak or diri dia sendiri cantik..tah2 manis or lawa pun blom tentu ada pada muka korang apalagi cantik..kui3..~sorry~

    0
    0
  50. gambar satu tu macam basuh punggung jer tepi sungai..kihkihkih

    0
    0
  51. jentayu says:

    Buleh lawan Lisa Surihani ni…

    0
    0
  52. syasya says:

    cantik….

    0
    0
  53. dae says:

    comel…tp sian dia..tetiba je jd glamor…jgn sampy mengganggu pelajarn dia sudah…dia kan nk SPM taun ni…

    0
    0
    • jer says:

      taklehh nak salahkan blog ni, sbb mmg dia dah jadi perhatian org ramai sejak gambar nya & ibunya keluar majalah nona ,

      0
      0
  54. nor lyn says:

    aku sebenarnya tetarik dengan kemontelan buah durian tu…rasa macam nak makan je..

    0
    0
  55. Ngakx says:

    Bule la tahan…hhaha..tgk kat dalam nona 2 cun gile kot haha..skali tnpa makeup..hehe..

    0
    0
  56. eryien says:

    not bad! sgt cumey!

    0
    0
  57. tiara says:

    mcm diana danielle sket2..mmg sweet..

    0
    0
  58. atoifinin5415 says:

    comel giler dia nie…swet abih…

    0
    0