Written by AbangNara | October 27th, 2010

gambar rozita che wan

Sesungguhnya apabila hadirnya Rozita Che Wan ke mana-mana majlis, mata kami akan terus gelap dan tak nampak orang lain dah. Pandangan mata kami hanya memang terjurus kepada RCW sahaja. Keayuannya, keanggunannya dan kecantikannya memang mencairkan walaupun umur RCW sudah agak berusia. RCW seperti ada satu aura yang menyebabkan dia lebih menyerlah dari artis lain.

Apa pun kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Peek-A-Boo yang sudi menjemput kami ke majlis pelancaran Peek-A-Boo di Taman Tun Dr. Ismail baru-baru ini. Kalau anda jenis gila berfesyen dengan rambut, kami cadangkan Peek-A-Boo sebab mereka sangat professonial dan sudah berpengalaman lama dalam bab-bab rambut ini.

Kembali kepada Rozita Che Wan, malam tersebut kami hanya memandang RCW dari kejauhan sahaja. Niat di hati ingin bergambar bersama si cantik manis ini, tetapi lidah ini terasa kelu setiap kali menatap wajahnya. Akhirnya kami memahami perasaan mereka-mereka yang jatuh hati dengan RCW. Memang gorgeous gila.

Lagi gambar Rozita Che Wan dan beberapa artis lain dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

138 responses to (GAMBAR)Rozita Che Wan Sungguh Ayu Di Majlis Pelancaran Peek-A-Boo

  1. Miss pocO says:

    tak mekap tebal lg nmpk ayu…

    0
    0
  2. Miss pocO says:

    sian, x cukup kain…

    0
    0
  3. KakLong says:

    Msti seksa nk menten bdn cmnihh..uhh

    0
    0
    • natural's niece says:

      muka kurus tp badannya besar nampak sgt pakai korset, mmg seksala korset ketat. muka tahan nafas takut terbuncit…

      0
      0
  4. Miss pocO says:

    hurmmm…suka suki jer men peluk2 ni yer…aduyaiii…

    0
    0
  5. perlis89 says:

    sarat giler tgk mata dia..

    0
    0
  6. kaWan says:

    masing2 nk tunjuk kaki..kalo betis bunting padi xpe,ni hah nk dekat same dgn kaki gajah…sure cellulite nampak ni..adusss baik tutup jek kak oiii..skirt labuh kan byk jual..

    0
    0
  7. hothotheat says:

    masing2 betis beso gile..keh3..lucu2

    0
    0
  8. JAHAT BENAR says:

    MCM PONDAN AKU TENGOK…HAHAHHA

    0
    0
  9. KacangHijau says:

    kecantikan ku hanya untuk suami ku…

    0
    0
  10. wak lu.... says:

    secantik-cantik manusia ada gak hodohnye… cuba bayangkan depa artis2 ni bangun dr tido gi ke tandas nak menunaikan hajat besar dgn rambut mengerbang duk menerannnn…..hehehe gelinya

    0
    0
  11. Miss pocO says:

    aku x reti nk pakai bulu mata palsu…!

    tolong ajar sket…

    0
    0
  12. bangiperdana says:

    RCW leher tu kena buat treatmentlah ….

    0
    0
  13. nurelle says:

    cm drag queen..erkkk…;OO

    0
    0
  14. Kritik says:

    She is NOT beautiful.. With make-up tebal, she looks like a male, without I wonder…??? She looks old.. 1 je, badan dia is gorgeous..

    0
    0
    • Miss pocO says:

      dia mmg cantik…! cuma make up kene kureng sket…

      0
      0
    • Nara cha says:

      kadang2 warna dan fesyen pakaian mempengaruhi penampilan dan kecantikan seseorang…really…warna dan design pakaian RCW kali ini mmg out…..lagi cantik perempuan sebelahnya yg baju warna merah tu…but sometime RCW terserlah sgt2 jika kena pakaiannya. Make-up nya pun kurang sesuai….body shift jgn heran lah mmg dia jaga habis….bukan RCW je artis lain pun sama ada kala ok ada masa k.o….waima dtk ct sekali pun….sama je mereka ni semua…..

      0
      0
  15. ia says:

    pki baju warna coklat 2 sape eh?
    sweet sgt…kalah RCW….huhu

    0
    0
  16. lala says:

    RCW ni penampilan/bju dia sume sama jek mana2 majlis…dinner ke, high-tea ke, majlis pelancaran ke..sume ala-ala nk gi dinner dgn nite gown/kurung moden/dress bling2. Skali -skala ikut la majlis…klau utk siang, majlis pelancaran, pe salah nye pkai yg simple tapi sofistikated – sluar pjg dgn jaket ke, gown dan make-up yg simple…ni sume mcm mak2 datin jek…mcm salah msuk majlis lak!

    0
    0
    • hothotheat says:

      y pki sua n jaket tuh..lau ko imagine die pki msti cm cat women..dgn gaye muke die y ta konun ala2..serious tuh..
      sure..cat women mlysie

      0
      0
  17. lousia says:

    cantiknye RCW…

    0
    0
  18. lousia says:

    cunnnn la RCW

    0
    0
  19. emilda says:

    RCW NI ASYIK PAKAI DRESS JE…TAKDE KE BAJU YANG LAIN JENIS SELAIN DRESS….BOSAN LAH!~

    0
    0
  20. nurul says:

    biasa je sy tgk. hurmm..
    sejuk lagi mata memandang kalo tgk seniwati sarimah.

    0
    0
  21. anon says:

    sapa awek tgh dynaz & kak ita tu?

    0
    0
  22. izam says:

    bangge nye ak jd org malaysia ni…time ak pg out station ramai yg puji RCW ni cun walaupun da ramai anak

    0
    0
  23. emilda says:

    BETOL TU LALA…MCM TAK UP TO DATE JEKK….TAU LA DA BERUMUR…RAMAI LAGI ARTIS YANG DA BERUMUR…TP IKOT JE TREND…NI ASYIK DRESS..DRESS..DRESS…

    0
    0
  24. sakura says:

    naper dier sorg jerk baju over? yg lain simple jerk! over ssssggggtttt

    0
    0
  25. emilda says:

    MAKEUP PON OVER..

    0
    0
  26. Bukan artis says:

    Buruknya Izlyn…ko pakai suar pendek?

    0
    0
  27. cantik says:

    org lain baju sempoi je…RCW ni parahhh!!!!

    0
    0
  28. atan ahmad says:

    saper laki tuh?? bertuah sunggh

    0
    0
  29. gegirl says:

    awat baju ezlin mcm tu.xada pesen lain ke? asyik pakai pesen sm je

    0
    0
  30. dani says:

    aah lar…dressing x kena tempat..siann

    0
    0
  31. puteriaquarius81 says:

    ezlyn – awat ghopa lagu tu? dgn sluo pndeknya. sodihhhh.. huhu
    RCW – hmmm cam biasa dgn mekap tebal… kurenggg…
    dynas – sweet (slim dah ko) isy
    sp ntah lg 2 org tu – x knl..

    0
    0
  32. sarra says:

    adeh..sume cantek tp mcm ada y kureng lah…heeee

    0
    0
  33. AbangNara says:

    kalau tgk live cantik dan wangi. hehe

    0
    0
  34. nana says:

    x hina di mata manusia…tp hina di sisi Allah…
    Ingatlah balasan pd org yg buka aurat ne

    0
    0
  35. gagokoya says:

    botox ke?

    0
    0
  36. khansa says:

    dia ada aura tp xcantek la aku tgk, air muka tua. ketara dia berusia. kalo xtau dia berumur pun aku boleh agak dia dah kategori makcik2 dr air muka dia. makcik yg suka melawa. xmacam rita rudaini, kalo xbagitau konfem aku ingat 20++

    0
    0
  37. miow says:

    nenek aku lagi cantik daaa ..!!!

    0
    0
  38. adeakukesah says:

    betul..setuju.rita rudaini lg nmpk muda. RCW ni mmg nmpk tua lah. makeup lak over .lagi jauh muka dia nmpk pelik skit
    sapa gadis rambut pjg sebelah RCW tu? dalam ramai2 i rasa dia paling cantik

    0
    0
  39. Botol Air Pink says:

    Dynas cantek wlupon muka garang..

    0
    0
  40. wanita melayu kacukan jawa says:

    YER LA… YG SEBELAH DYNAS TU CANTIK BETUL! SAPA TU ABG NARA?.. MUDA DAN CANTIK!

    0
    0
  41. abg rambut segak says:

    miss poco makeup tebal tak?

    0
    0
  42. istika nadiyana says:

    ezlyn ke tu???buruk nye pakaian….

    0
    0
  43. aku says:

    muka cam mona fandey.. ko aderrrrr?

    0
    0
  44. Ms Lexus says:

    Cantek ker RCW tue!muke nampak tegang semacam jer macam plastik ler pulak aku tengok tapi bile tengok kat leher die masyaallah……paham2 le yer!

    0
    0
  45. zla says:

    dulu2 lagi cantik…skrg dh mcm hape..kejung semacam…

    0
    0
  46. luvlylemonate says:

    RCW cantex cuma over make-up, lens n bulu pelepah palsu tue jer…cube krgkan br lah natural n ayu jer…dynas relaxs jer….cool…tp ezlyn tak blh bla p la make over sket diri tue brk btl…

    0
    0
  47. Reena says:

    Yg sebelah dynas tu suweet jer muka. Oklah camtu.

    0
    0
  48. En AL says:

    tahun depan dh takdapat jumpa dia..huuhuhuh

    0
    0
  49. Lovelyvic says:

    yg baju merah tu sape? Lain macam la mekap dia..
    baju dia pun something wrong somewhere….

    0
    0
  50. agak2 says:

    Agak2nya kalau dikumpulkan semua orang yang mengutuk2 RCW ni ada ke yang cantik????Cermin diri oooiii!! Jeles cakap jeles…

    0
    0
  51. jimmy says:

    High maintenance nih.. RCW nampak mcm gaya model, senyum tak pernah tunjuk gigi

    0
    0
  52. ladygagap says:

    saya rasa semua tu perasaan lawa je,padahal all is nothing. saja2 je nak glamour. yg da kawin tu tak payah lah terlalu over sgt. yg da umur tu ingat2 je lah.

    0
    0
  53. hana says:

    yg sebelah rcw 2 sy.. nape ek? hehe.. ape pn thanks..

    0
    0
  54. anyss says:

    xksh ler korg kte mcm2 bout RCW.. dia memg cantik.. wlpn dh berusia n ade ank dia tetap maintain… bukan mcm anak dara skrg ni…bdn gemok gedempol…
    nk pakai seksi tp bdn prut buncit blipat2, paha beketul2..
    hishhhh…sakit mata tgk! g sauna la wei!

    0
    0
  55. sushi nova says:

    adoiii minah ni, klu mekap tebal gile, bulu mata palsu dan biji mata biru..cantik but “fake”….

    0
    0
  56. x lame dah….berlakon..

    0
    0
  57. segar bugar semuanya..hahaha

    0
    0
  58. nama saya says:

    huhu.

    beruntung RCW. dengan kecantikan dia dipuji dan dipuja di dunia.

    tapi ingat, akhirat tetap ada. bayangkan dia masuk kubur nanti, adakah dia masih tetap cantik begitu?

    teringat satu kata2;

    jangan kau bangga dengan pakaian berjenamamu, kelak pakaian terakhirkau adalah KAIN KAPAN.
    jangan kau bangga dengan kereta besarmu, kelak kenderaan terakhirmu adalah KERANDA.
    jangan kau bangga dengan rumah besarmu, kelak rumah terakhirmu adalah KUBUR.
    jangan kau bangga dengan tilam empukmu, kelak tempat tidur terakhirmu adalah TANAH.
    dan,
    jangan kau bangga dengan keelokan paras rupamu, kelak bila kau mati, tetap bertukar akan jadi TENGKORAK.

    puji dan puja yang selalu2 kepada RCW ini hanya akan terus tenggelamkan dia daripada realiti sebenar;
    hidup tidak sepanjang mana, dan satu masa nanti kita semua akan mati.

    sekadar perkongsian.

    0
    0
  59. Piston Pecah says:

    nak tnye bende yg sama gak…spe kah yg sorang itu?tak kenal…tapi lawau!

    0
    0
  60. dinie says:

    Nape artis lain selekeh sgt… RCW terover la plk.

    0
    0
  61. SWEET says:

    Camner cantik RCW
    tetapi jelas keayuan di wajahnya
    Sudah dimamah tua

    0
    0
  62. non says:

    ye dia cantik…

    0
    0
  63. ZAS says:

    Any pic pun she always looks creepy to me….Cantik scary… boleh pegang watak mak tiri snow white ni… mirror, mirror on the wall..who’s the fairest among them all… tak pun watak arwah Mona Fandy…

    0
    0
  64. pakcik says:

    pakcik tak minat jando .. pakcik suko anak daro ..

    0
    0
  65. so what says:

    air muke garang dgn mekap sekati camtu..

    less is more..x perlu over sarat barat kat muke camtu..

    0
    0
  66. ammy says:

    mak aiiii, sukanya tgk RCW ney bahhh

    0
    0
  67. pak mustar says:

    EEE SI EZLYN OVER LA..XCANTIK MANA PUN..OVER BERFESYEN..DULU DAH KENA DAMN DAH SEBB PAKAI SKIRT PENDEK..HUHUHU..SENGAL..BUGET CUN LA TU

    0
    0
  68. nonon says:

    hurm….hampeh

    0
    0
  69. mat dol says:

    Knpa RCW punya senyuman, kalu bole d panggil tu senyuman ye, macam tgah meneran je?

    0
    0
  70. rich man says:

    Janda kan lbh bagus drpd anak daro tpi I nak janda yg muda2 dan cantik

    0
    0
  71. […] Panas, (GAMBAR)Rozita Che Wan Sungguh Ayu Di Majlis Pelancaran Peek-A-Boo Submitted by selebriti on October 27, 2010 […]

    0
    0
  72. […] (GAMBAR)Rozita Che Wan Sungguh Ayu Di Majlis Pelancaran Peek-A-Boo (133) […]

    0
    0
  73. adk r0zita Che Wan says:

    sial je sume yg mngutuk RCW,,da …….JELES CKP R JELES,,,SIAL KORANG!
    r0zita che wan mmg paling2 cantik n menawan!!

    0
    0