Written by AbangNara | October 27th, 2010

gambar rozita che wan

Sesungguhnya apabila hadirnya Rozita Che Wan ke mana-mana majlis, mata kami akan terus gelap dan tak nampak orang lain dah. Pandangan mata kami hanya memang terjurus kepada RCW sahaja. Keayuannya, keanggunannya dan kecantikannya memang mencairkan walaupun umur RCW sudah agak berusia. RCW seperti ada satu aura yang menyebabkan dia lebih menyerlah dari artis lain.

Apa pun kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Peek-A-Boo yang sudi menjemput kami ke majlis pelancaran Peek-A-Boo di Taman Tun Dr. Ismail baru-baru ini. Kalau anda jenis gila berfesyen dengan rambut, kami cadangkan Peek-A-Boo sebab mereka sangat professonial dan sudah berpengalaman lama dalam bab-bab rambut ini.

Kembali kepada Rozita Che Wan, malam tersebut kami hanya memandang RCW dari kejauhan sahaja. Niat di hati ingin bergambar bersama si cantik manis ini, tetapi lidah ini terasa kelu setiap kali menatap wajahnya. Akhirnya kami memahami perasaan mereka-mereka yang jatuh hati dengan RCW. Memang gorgeous gila.

Lagi gambar Rozita Che Wan dan beberapa artis lain dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

gambar rozita che wan

138 responses to (GAMBAR)Rozita Che Wan Sungguh Ayu Di Majlis Pelancaran Peek-A-Boo

  1. Miss pocO says:

    tak mekap tebal lg nmpk ayu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pisces says:

      entah kering.. takut tgk leher..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ZON ARTIS says:

        muka tegang bkn main tp leher.. huhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • berapa banyak rcw cucuk.
          buat muka tegang tak dapat
          menembunyikan usur keTUAan.
          dlm wajah dia tengok tang leher
          kering…..semacam..eeee takutah tengok!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hothotheat says:

          tau je ko ek BELACAN HANGUS..kui3

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jack says:

          ok je aku tgk leher da, kasi lovebite mmg sedap….. hahaha~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          leher jinjang..mmg salah satu
          unsur kecantikan
          leher yg tidak berlemak..
          dan tidak bertingkat2..
          bergaris2 lintang..
          tidak sagging

          apa2 pun, hanya dgn sedikit baby oil/olive oil
          saja..radiant lah kulit dia..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shalee says:

        rozita cantek gile

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          rozita ni memang tersangat cantik..sbg wanita, aku sgt memuji..
          dynas pun trsgt gorgeous..
          aku letak gmbar dynas senyum gmbira time nikah kt blog aku..teruja gilak kwan2 aku kt dunia sblah sana..
          ‘wow..she is so beautiful..she is the most beautiful bride i ve ever seen in my life”..she is just like a mannequin..this is so rare..
          pastu mulalah aku letak gambar kawen eizlan n isteri dia yg cantik gilak tu..keh keh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kitaro says:

          alah, jumpe dia dah. dok sama masa shooting drama apa ntah ritu kt opis aku. bagi aku lawa tapi biasa2 aje lah, org lain pun ramai lagi lawa. rita lagi lawa, lisdawati. aku pun dulu mmg keje seni jugakk… drama/ recording artis smua lah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mr panc0 says:

        JJI MANTAP

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shalee says:

        FESYEN APE C EZLYN 2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • laNtOk LeW says:

      kak itaaaaaaaaaaa….. den sukooooooo….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EiNS says:

      Tak mekap tebal nampak la kedut2 muka…da tua la katakan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jack says:

      Sokong, RCW if mekap sikit2 mmg lg cun dan ayu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Faisya says:

      yelah..menakutkan lagi ada..dah cukup lawa dah dia tu, xyah le mekap tebal2 gaya gitu..adehhhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gorgon says:

      banyak nyer MILF!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        memang rcw cantik tapi tiada siapa boleh lawan nature she is looking older from time to time with her never ending story from gossips with one guy to another from one premier to another so whats new about her??? Every time entry dia keluar its the same OLD story…its like she doesnt have a life…..so boring

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • biladen says:

      boleh tahan makjan ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hem says:

      tak suka tengok perempuan celaka ni ngan adik dia Ayu Raudah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hem says:

      macam drag jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kokeng says:

      hai selamat tahun baru …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kokeng says:

      berilah kate puji-pujian cikit …asyik kene kutukje…satu MALAYSIA …hi..hi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Miss pocO says:

    sian, x cukup kain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. KakLong says:

    Msti seksa nk menten bdn cmnihh..uhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • natural's niece says:

      muka kurus tp badannya besar nampak sgt pakai korset, mmg seksala korset ketat. muka tahan nafas takut terbuncit…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Miss pocO says:

    hurmmm…suka suki jer men peluk2 ni yer…aduyaiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. perlis89 says:

    sarat giler tgk mata dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. kaWan says:

    masing2 nk tunjuk kaki..kalo betis bunting padi xpe,ni hah nk dekat same dgn kaki gajah…sure cellulite nampak ni..adusss baik tutup jek kak oiii..skirt labuh kan byk jual..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. hothotheat says:

    masing2 betis beso gile..keh3..lucu2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. JAHAT BENAR says:

    MCM PONDAN AKU TENGOK…HAHAHHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. KacangHijau says:

    kecantikan ku hanya untuk suami ku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. wak lu.... says:

    secantik-cantik manusia ada gak hodohnye… cuba bayangkan depa artis2 ni bangun dr tido gi ke tandas nak menunaikan hajat besar dgn rambut mengerbang duk menerannnn…..hehehe gelinya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Miss pocO says:

    aku x reti nk pakai bulu mata palsu…!

    tolong ajar sket…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • alya says:

      hukum memakai bulu mata palsu adalah HARAM…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • open mind says:

        yakah? haram? . saya tak tahu pun. hm, kalau buka aurat dan memakai bulu mata palsu, berganda-gandala kalau macam ini.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tengok says:

          aku pun xtau

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik lopes says:

          rambut palsu pon haram. dulu la ustazah aku cakap.. tp tak pasti

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • JAHAT BENAR says:

          YUP… HUKUM GUNA RMBUT PLSU N BULU MATA PLSU ADALAH HARAM

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • chix says:

          emmm, dah artis, mane la nak tau, hukum hakam nih sgt….ngeh3…p nak tanye la, erra fazira wat bisnes jual rambut palsu tu camana ek?….duit jualan tu halal ke?…dia kan ratu rambut palsu…hu…hu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ni says:

          rambut palsu mmg tau just bulu mata palsu jer xtau. ingatkan ok sbb bulu mata bukan aurat. okei skang baru tau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. bangiperdana says:

    RCW leher tu kena buat treatmentlah ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. nurelle says:

    cm drag queen..erkkk…;OO

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Kritik says:

    She is NOT beautiful.. With make-up tebal, she looks like a male, without I wonder…??? She looks old.. 1 je, badan dia is gorgeous..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      dia mmg cantik…! cuma make up kene kureng sket…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nara cha says:

      kadang2 warna dan fesyen pakaian mempengaruhi penampilan dan kecantikan seseorang…really…warna dan design pakaian RCW kali ini mmg out…..lagi cantik perempuan sebelahnya yg baju warna merah tu…but sometime RCW terserlah sgt2 jika kena pakaiannya. Make-up nya pun kurang sesuai….body shift jgn heran lah mmg dia jaga habis….bukan RCW je artis lain pun sama ada kala ok ada masa k.o….waima dtk ct sekali pun….sama je mereka ni semua…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ia says:

    pki baju warna coklat 2 sape eh?
    sweet sgt…kalah RCW….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. lala says:

    RCW ni penampilan/bju dia sume sama jek mana2 majlis…dinner ke, high-tea ke, majlis pelancaran ke..sume ala-ala nk gi dinner dgn nite gown/kurung moden/dress bling2. Skali -skala ikut la majlis…klau utk siang, majlis pelancaran, pe salah nye pkai yg simple tapi sofistikated – sluar pjg dgn jaket ke, gown dan make-up yg simple…ni sume mcm mak2 datin jek…mcm salah msuk majlis lak!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      y pki sua n jaket tuh..lau ko imagine die pki msti cm cat women..dgn gaye muke die y ta konun ala2..serious tuh..
      sure..cat women mlysie

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. lousia says:

    cantiknye RCW…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. lousia says:

    cunnnn la RCW

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. emilda says:

    RCW NI ASYIK PAKAI DRESS JE…TAKDE KE BAJU YANG LAIN JENIS SELAIN DRESS….BOSAN LAH!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      die lau pki selain dress..means lau pki sua ke..mcm cat women la..try imagine

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nurul says:

    biasa je sy tgk. hurmm..
    sejuk lagi mata memandang kalo tgk seniwati sarimah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. anon says:

    sapa awek tgh dynaz & kak ita tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. izam says:

    bangge nye ak jd org malaysia ni…time ak pg out station ramai yg puji RCW ni cun walaupun da ramai anak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      ko pegi outstation je (kat msia) memang la org puji rcw kalau ko pegi oversea org sana selain msian puji rcw …aku pon tumpang bangga

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • begong says:

        poyo la ko Jane, ko nak tunggu orang luar puji produk malaysia dulu baru ko nak bangga ek.. bodoh!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      rcw ni memang trmasuk most beautiful asian women

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. emilda says:

    BETOL TU LALA…MCM TAK UP TO DATE JEKK….TAU LA DA BERUMUR…RAMAI LAGI ARTIS YANG DA BERUMUR…TP IKOT JE TREND…NI ASYIK DRESS..DRESS..DRESS…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. sakura says:

    naper dier sorg jerk baju over? yg lain simple jerk! over ssssggggtttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. emilda says:

    MAKEUP PON OVER..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Bukan artis says:

    Buruknya Izlyn…ko pakai suar pendek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      konun betis ala2..mariah carey r tuh…
      keh3..betis bapak beso gajah..kui3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. cantik says:

    org lain baju sempoi je…RCW ni parahhh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. atan ahmad says:

    saper laki tuh?? bertuah sunggh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. gegirl says:

    awat baju ezlin mcm tu.xada pesen lain ke? asyik pakai pesen sm je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. dani says:

    aah lar…dressing x kena tempat..siann

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. puteriaquarius81 says:

    ezlyn – awat ghopa lagu tu? dgn sluo pndeknya. sodihhhh.. huhu
    RCW – hmmm cam biasa dgn mekap tebal… kurenggg…
    dynas – sweet (slim dah ko) isy
    sp ntah lg 2 org tu – x knl..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. sarra says:

    adeh..sume cantek tp mcm ada y kureng lah…heeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. AbangNara says:

    kalau tgk live cantik dan wangi. hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. nana says:

    x hina di mata manusia…tp hina di sisi Allah…
    Ingatlah balasan pd org yg buka aurat ne

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. gagokoya says:

    botox ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. khansa says:

    dia ada aura tp xcantek la aku tgk, air muka tua. ketara dia berusia. kalo xtau dia berumur pun aku boleh agak dia dah kategori makcik2 dr air muka dia. makcik yg suka melawa. xmacam rita rudaini, kalo xbagitau konfem aku ingat 20++

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. miow says:

    nenek aku lagi cantik daaa ..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. adeakukesah says:

    betul..setuju.rita rudaini lg nmpk muda. RCW ni mmg nmpk tua lah. makeup lak over .lagi jauh muka dia nmpk pelik skit
    sapa gadis rambut pjg sebelah RCW tu? dalam ramai2 i rasa dia paling cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Botol Air Pink says:

    Dynas cantek wlupon muka garang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. wanita melayu kacukan jawa says:

    YER LA… YG SEBELAH DYNAS TU CANTIK BETUL! SAPA TU ABG NARA?.. MUDA DAN CANTIK!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. abg rambut segak says:

    miss poco makeup tebal tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. istika nadiyana says:

    ezlyn ke tu???buruk nye pakaian….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aku says:

    muka cam mona fandey.. ko aderrrrr?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Ms Lexus says:

    Cantek ker RCW tue!muke nampak tegang semacam jer macam plastik ler pulak aku tengok tapi bile tengok kat leher die masyaallah……paham2 le yer!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. zla says:

    dulu2 lagi cantik…skrg dh mcm hape..kejung semacam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. luvlylemonate says:

    RCW cantex cuma over make-up, lens n bulu pelepah palsu tue jer…cube krgkan br lah natural n ayu jer…dynas relaxs jer….cool…tp ezlyn tak blh bla p la make over sket diri tue brk btl…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Reena says:

    Yg sebelah dynas tu suweet jer muka. Oklah camtu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. En AL says:

    tahun depan dh takdapat jumpa dia..huuhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Lovelyvic says:

    yg baju merah tu sape? Lain macam la mekap dia..
    baju dia pun something wrong somewhere….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. agak2 says:

    Agak2nya kalau dikumpulkan semua orang yang mengutuk2 RCW ni ada ke yang cantik????Cermin diri oooiii!! Jeles cakap jeles…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • begong says:

      klu kumpul semua yg kutuk tu musti majoriti pompuan.. tak caya cuba kira PHD la tu hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • insaf says:

      biar nampak cantik dr yg asli,bkn dr yg palsu mcm rcw,dah tentu yg mengutuk tu ada keasliannya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. jimmy says:

    High maintenance nih.. RCW nampak mcm gaya model, senyum tak pernah tunjuk gigi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ladygagap says:

    saya rasa semua tu perasaan lawa je,padahal all is nothing. saja2 je nak glamour. yg da kawin tu tak payah lah terlalu over sgt. yg da umur tu ingat2 je lah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. hana says:

    yg sebelah rcw 2 sy.. nape ek? hehe.. ape pn thanks..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. anyss says:

    xksh ler korg kte mcm2 bout RCW.. dia memg cantik.. wlpn dh berusia n ade ank dia tetap maintain… bukan mcm anak dara skrg ni…bdn gemok gedempol…
    nk pakai seksi tp bdn prut buncit blipat2, paha beketul2..
    hishhhh…sakit mata tgk! g sauna la wei!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. sushi nova says:

    adoiii minah ni, klu mekap tebal gile, bulu mata palsu dan biji mata biru..cantik but “fake”….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. x lame dah….berlakon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. segar bugar semuanya..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. nama saya says:

    huhu.

    beruntung RCW. dengan kecantikan dia dipuji dan dipuja di dunia.

    tapi ingat, akhirat tetap ada. bayangkan dia masuk kubur nanti, adakah dia masih tetap cantik begitu?

    teringat satu kata2;

    jangan kau bangga dengan pakaian berjenamamu, kelak pakaian terakhirkau adalah KAIN KAPAN.
    jangan kau bangga dengan kereta besarmu, kelak kenderaan terakhirmu adalah KERANDA.
    jangan kau bangga dengan rumah besarmu, kelak rumah terakhirmu adalah KUBUR.
    jangan kau bangga dengan tilam empukmu, kelak tempat tidur terakhirmu adalah TANAH.
    dan,
    jangan kau bangga dengan keelokan paras rupamu, kelak bila kau mati, tetap bertukar akan jadi TENGKORAK.

    puji dan puja yang selalu2 kepada RCW ini hanya akan terus tenggelamkan dia daripada realiti sebenar;
    hidup tidak sepanjang mana, dan satu masa nanti kita semua akan mati.

    sekadar perkongsian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Piston Pecah says:

    nak tnye bende yg sama gak…spe kah yg sorang itu?tak kenal…tapi lawau!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. dinie says:

    Nape artis lain selekeh sgt… RCW terover la plk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. SWEET says:

    Camner cantik RCW
    tetapi jelas keayuan di wajahnya
    Sudah dimamah tua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. non says:

    ye dia cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. ZAS says:

    Any pic pun she always looks creepy to me….Cantik scary… boleh pegang watak mak tiri snow white ni… mirror, mirror on the wall..who’s the fairest among them all… tak pun watak arwah Mona Fandy…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. pakcik says:

    pakcik tak minat jando .. pakcik suko anak daro ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. so what says:

    air muke garang dgn mekap sekati camtu..

    less is more..x perlu over sarat barat kat muke camtu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. ammy says:

    mak aiiii, sukanya tgk RCW ney bahhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. pak mustar says:

    EEE SI EZLYN OVER LA..XCANTIK MANA PUN..OVER BERFESYEN..DULU DAH KENA DAMN DAH SEBB PAKAI SKIRT PENDEK..HUHUHU..SENGAL..BUGET CUN LA TU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. nonon says:

    hurm….hampeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. mat dol says:

    Knpa RCW punya senyuman, kalu bole d panggil tu senyuman ye, macam tgah meneran je?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. rich man says:

    Janda kan lbh bagus drpd anak daro tpi I nak janda yg muda2 dan cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. […] Panas, (GAMBAR)Rozita Che Wan Sungguh Ayu Di Majlis Pelancaran Peek-A-Boo Submitted by selebriti on October 27, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. […] (GAMBAR)Rozita Che Wan Sungguh Ayu Di Majlis Pelancaran Peek-A-Boo (133) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. adk r0zita Che Wan says:

    sial je sume yg mngutuk RCW,,da …….JELES CKP R JELES,,,SIAL KORANG!
    r0zita che wan mmg paling2 cantik n menawan!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0