Written by AbangNara | June 27th, 2011

rcw

Comel? Cute? Tua tapi perasan comel? Maintain manja? Tak sesuai dengan warna pink? Motif pakai baju begini dalam cuaca panas Malaysia? Semua persoalan ini Abang Nara tinggalkan untuk anda jawap. Lagi beberapa keping gambar Rozita Che Wan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

rcw

rcw

rcw

rcw

rcw

rcw

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

234 responses to (GAMBAR)Rozita Che Wan Nampak Macam Patung Barbie Pink

  1. haiqal says:

    Gila besar B***s dia.Demn.Sila cover mana yang patut ye mak cik.Eh silap,akak.:)

    • yaya_yumi says:

      smua fokus tang ctu jer yer..hihi.. =)

    • tambah xtra span tuh!! hehe..tp ape2 pun ttp mantap! :D

      • strawberry_ijau says:

        bagi aku dia terlalu obsessed dgn kecantikan dan suke dgn push up bra kot…cube anda compare photo ini dgn yg sebelum2 ini

    • youngman says:

      amboi semua nak fokus situ je ni..haish..tak suka la gambar ni..

      tapi tak ada la macam anak patung, mak patung ada la..

      betul tak?

      jom baca…perkara yang perlu dilakukan jika terlanjur untuk peringatan bersama

    • aku says:

      boobs besar ke, bibir tebal ke, muka lawa sbb mekap ke, semua tu tak menjamin kebahagiaan rumahtangga.. lagi-lagi la yg tak kawin-kawin tu, kesian je tengok kat dia… kalau muka lawa, tapi dgn suami masam sentiasa, badan solid tapi maruah suami tak jaga, mekap 24 jam tapi dgn suami cakap kasar mcm singa, suami tengok pun hilang selera…. so whats the point??

      • jabun says:

        korang semua yg kt (BN) sinI

        ada tak sebesar ni =P

        hehehehe

      • halimah jongang says:

        wah…”aku” ni tau je citer dlm kain RCW….

      • cik siti says:

        tp honestly speaking aku pn dah tak beape nak amaze la ngn kak ita che’ wan ni……..dulu mase awal2 pembabitan dalam industri malaysia agak kagum gak la dengan kecantikan m.a.c tu.. memang lawo..aku tak nafikan..tapi makin lame makin tak seronok tengok sebab style die berlakon same je,, dah tu style make up dari sulu sampai skang pn mcm tu je.. yang buat berubah2 tu ctc lense je. pd aku status ibu tunggal ni tak manis kalau nak bawak imej buka aurat ni lame2… aku tak la kate tak boleh.. tmbah lak dah pakai baju pink2 barbie lagi aku tak kenan lak tengoknye.. sepatutnye makin lame makin ade perubahan imej yg positif.. bukan mengarut2 macam ni… setakat ni selebriti yang berstatus ibu tunggal yang aku respek is pn.rozita(pengasas sendayu tinggi tu)…name rozita gak..tp makin lame makin kayo,makin cantik,tp makin tutup aurat… ce cite pasal die lak abang nara…huhu

        • minah kepoh says:

          cam ni le teman nak komen sikit pasei si ita ni.muka tu mmg lawa …. body pun masih ok kalau nk dibanding ngan kak minah…..tapi smpei bila le dia nk rope itu.kalau nengok betoi2 garis tua dh tumboh kat pipi…..udah2 le bawak le insaf…pakei le elok ckit bukan nye muda lagi.

    • mm says:

      rasanya push up bra ja kot :)

    • jejai ker nie says:

      makcik nie x sedar diri betul… plastik jer semua tue.. =P

    • Agak2 nye kan KAWAN2.. SYAHIR suke mak cik nih sebab yang tuttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt… tu kot… BESARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR punyerr…
      p/s i should call her mak cik coz my age gap/range age is too far away……. :) :]

      • Kurus says:

        she is about 35? 37?
        minus 25 (normal marrying age)
        so u claimed to be about 10 years or 12 huh? asyraf??
        but you dont sound like one..

    • reezluv says:

      besar meh?aku nengok biasa jek? :D

    • nara says:

      ilang respek bl tau si shahir ske kt rozita ni….cri la ppuan elok2 skit..jd artis lupa dri..

    • akulah org itu says:

      nampak cam x normal je…….mcm belon la…..

    • underscores says:

      makin menjadi2 makci nie….

    • Budak Nakal says:

      You alz, pipi dia dah jatuh la !!!

      Geli serta menakutan muka dia. Macam nenek kebayan modern.

      Tak sesuai la mak Zita! Pakai tudung pun elok juga. Dah senja2 ..memang patut kerap amik air sembanhyang. Bukan apa…takut tak sempat nanti!

  2. wauu cantiknyer nampak muda kak ita kita..huhuk

  3. nunununu says:

    abg nara ni lmbt ahhh..kt ohbulan da bpe ari da post mnde ni

  4. wauu cantiknyer nampak muda kak ita kita..huhuk

  5. haih says:

    peliknya dada dia

  6. cikcarrot says:

    harap boleh maintain ye.. nanti turunkan ilmu kat yg lain plak

  7. meaw says:

    even dia dah kawen and ada anak,badan dia memang cantik,n awek muda lak tu…..

  8. naz says:

    barbie tetek besar…gler r….~

  9. gyulee gyuri says:

    awat besar semacam je…erm…pakai double or triple bra?hehehehe…tak sesuai lah dgn badan…kalah kak pah wooooo….

  10. poyo says:

    menyelerakannnnnn!!

  11. adek comel says:

    yelah..tetek dia Beeesssaaaaaarrrrrrrrrr…

  12. Ryna says:

    Besarnye tetek die..xsesuai ngn badan die yg kurus..memalukan…

  13. Ms. Ju says:

    ermmm… i tengok macam tak kena aje dgn RCW ni.. orang selalu puji dia cantikla inilah itulah.. tp .. mata kasar i tak nampak pun dia terlalu cantik.. tp.. memanglah nampak manis.. and i tengok dia punya muka pun nampak tua lebih2 tengok dia punya leher cam orang tua.. and baju pink ini cam tak kena aje.. tak tau lah i…. (jgn marah peminat RCW.. ini cuma pendapat i)…

    • pp says:

      yup mmg pun RCW ni x derlah lawa mana.abang ipar saya pernah nampak dia kat subang,x pakai make-up.biasa-biasa je orangnya.tapi dia nampak manislah.

    • betol3!! says:

      betol3!!! da la susah bebor nak tengok gambar die senyum.. so, x tawla mane manisnye tuh.. adik die si ayu raudhah tu lagi cun pada aku.. memang seayu namanya.. wahahaha!!

  14. qaseh says:

    alaa muka punyeelh lawo..tp sayang kakinye berkarat daa..hu2..mmg xprnh mnt die sbb dah tue tpi buat2 muda..kesiann..

  15. Maimoon says:

    Brape rcw dibayar utk potong riben tu. Riban2 masuk poket tuh smue simpan dlm bra sb tu nmpk besar

  16. Fairytopia says:

    tak hairan lah ramai lelaki yg ckp dia ni mantap, by da way dia ni cucuk2 jgk ke?korang x perasan ke yg cucuk2 ni sume nmpk pelik2, mcm ifa radziah, rohana jalil n ank dia..

    p/s: btl ke rohana jalil ngn kilaferi tu cucuk?

  17. lelaki says:

    maintain cun la rozita che wan ni..

  18. bujang says:

    kurang sesuai ngan pakaian nie .. nmpak tua .. camne nk jd barbie,dah tua x layak dah nj jd barbie .. barbie versi b***Bs besar ke ??

  19. nenekPenne says:

    cantik lah daripada i ni tapi tak adalah dia tu cantik mana pun..biasa2 jer pun
    kita tak tahu apa yang ada disebalik baju dia tu..entah2 pakai beautiful premium….
    apa2pun lantak dialah yer…

  20. Hanis says:

    comel.. :) tp…
    xsesuai kot dgn umo dia… hehe

  21. tania hani says:

    beberapa lepas aku ad jumpe dia kat ikea, dia dgn anak dia yg msuk mrsm tuh kot. dia pakai sluar jeans paras lutut dgn tshirt puteh. muke dia pun x mekap mane. aku tgk cun je weh. kaki x berkarat pun. ta de lah mcm anak dara sgt, tp tak mcm dlm gmbr ni. gmbr ni mgkin camera murah. hahah opps! sorry. seriously muke dia ta nampak tua mcm dlm gmbr ni. tp boobs dia agak besar la itu ta dinafikan. gmbr ni, cameraman cap ayam lahh amek pastu edit tah ape2 je

  22. bunga says:

    maksud barbie tu…cuba korang tgk betul2 patung barbie tu,shape badan dia mcmaner?

  23. kid says:

    ha’aah.. lain macam aje.. ni pun termasuk dalam make up ke? dulu jumpa kat studio, dia kurus je.. tapi tinggi..

  24. Fashion Police says:

    Even Barbie don’t wanna dressed up like her! Shes more like a clown..

    • Sweet sixteen says:

      Fashion victim…. sambut birthday yang ke-berapa ni dik? 40 ke?

    • i agree fashionpolice..

      she reminds me of a story of an over-age wanabe barbie dat stuck in mental hospital with combination illnes of drug-overdose
      paranoid-hallucination bla bla

      in dat movie dat psiko-barbie end up murdered by a psiko-clown frm the same mental ward!

      i hope no psiko kill rozita! hehehe

  25. youngman says:

    tak suka gambar ni..

    tak nampak comel pun..

    ataupun makcik ni memang dah tak comel..

    herm…

    jom baca…perkara yang perlu dilakukan jika terlanjur untuk peringatan bersama

  26. pengkritik kurang ajar... says:

    hahaha..mcm barbie..pelik la..aku tgk mcm babi ada la..haha..semua yg ada kat rozita semua fake..

  27. bunga says:

    emmm…tak cntik pun…

  28. dol says:

    barbie tua. x perlu pakai span lebih2. kesian kt mata2 lelaki yg tipah tetipu tuuu kui3

  29. mak aihhhh!!!! says:

    tuo2 pakai dress polka dot pink..wakakakaka..xsesuai la makcik rcw! sian.. :D

  30. blacktie says:

    nenen dia besor.. suka i tgk.. hhahahaa…

    • jejaka tampan says:

      aku pon suka gak…besar tu b***s die…kalo aku dapat 2jam aku habis kat nyonyot jer hehehe

  31. RAHSIA BUDAK 16 TAHU BUAT 400,000USD DALAM MASA 45 HARI

  32. aryn isiman says:

    ermmmm..wah.! maintain la kak ita nih…. tapi dah buat buat org lari tajuk…hehehhe..

  33. Anti Gedik says:

    Asal ada bulu mata palsu, mekap tebal 3 4 inci, pakaian dedah sana sini, terus kata jelita, anggun, lawa, dan macam2 lagi pujian palsu dari wartawan… Yang si artis ni pun apa lagi, perasan cun habis la.. Dia takde la buruk, tapi layak ke nak dapat gelaran artis paling jelita???

  34. who do you think you are? says:

    aku rase die pakai baju kurung jauh nampak lebih lawa and manis daripada pakai baju merepek meraban camni..

  35. oh bintang says:

    tp heran gak kan org dok puji2 dia cantik tp kena cerai gak…. nak kata xde anak ada dua org

  36. pandikutty says:

    boobs idaman kaum suami… time tido buat bantal best woo…

  37. jai says:

    geli giler aq…da tua x sedar diri…x comel langsung..

  38. nini says:

    macam perempuan sewel je. nak kata chomel, jauh sekali ah. haih, tak penah tengok malaysia punya weather forecast ke perempuan nih?

  39. kaklily says:

    nampak tua arr….cubalah pakai ikut umur…what is she trying to prove? nak jadi joan collins ke?

  40. numb.. says:

    pergh……jarang nampak ppuan mcm ni….kopek sama paras dgn bahu….hahahahahaha….jgn lepas ni kopek lg tinggi dr bahu dhla hahahahahaha……..dah macam bapok dah muke dgn body dia ni hahahaha..tiruan tiruan tiruan :)

    • fiedodido says:

      komen lu terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! hahhahaa… kopek lg tggi dr bhu…hahahah…

  41. keke says:

    aku tak suke la kat die ni.. die ni dah tua,, tapi berlagak muda.. rasa diri ni comel… comel pun comel je la.. nampak sgt FAKE. TAK ASLI. BOTOX! SUSUK!!

    artis biase la, kebanyakan nampak je baik tapi semua SAMA = kaki cucuk botox! FAKE!!!

    ROzita ni.. dah tua, berlagak tua la.. mesti dia ingat dia masi muda ..sebab tu main dgn Shahrir.. dia masi tak sedar diri.. ingat diri tu sebaya shahir.. haha

    • fiedodido says:

      alah….mak ikan da pnt cr ikan2 tue… ikan tue xleh pkai lm.. so kn cri anak ikan a….hahahaha.. ank ikan 2 pun ntah2 blh pkai lm ke x pun xtau a…wahahahah

  42. hhuhuhuh says:

    perasan muda kot….

  43. miss wawa says:

    nampak tua la rcw!

  44. sue says:

    kasihan RCW ni..seyes sian tgk die..lansung xmacam diva la die ni..cube blajar dari Ziana @pn Erra wahai Rozita oi…SEEEDEEEH!!!!!!

  45. Whadda F? says:

    Selama ni aku minat la dressing Rozita sbb semuanya ada class. Tapi yg ni merepek tahap gaban. Rasenye masalah si Rozita ni sebab dia bercinta dgn Shahir. So terpaksala dia dress up macam org muda. Tapi ooopppsss terlebih sudah. Barbie doll kot. Budak tadika jer yg sesuai camtu kak rozita oiii~

  46. mr curly says:

    bg jantan2 yg kutuk2 body die la, muke die la..cube bayangkn kalu die bogel dpn mato luorg..xkn tunduk je kannnn..huhu

  47. Kacang Soya says:

    nampak mcm boobs RCW tu dia stuff dgn fiber la plak. tegang kejung je. nampak sungguh x ori!! makin digembar gemburkan dia tu cantik, mkn loklak plak jadinya. sedor2 la diri tu Cik Ta!! kalo ko so-so je gerenti ko lebih cantik.

  48. fyna says:

    RCW nih biase2 je aku tgk.

    jom check Page Rank [PR] belog korang.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/page-rank.html

  49. SENGAL.... says:

    arggghhhhhhhhhh……….semmmmmmputtttttttttttttttttttt……………….

  50. comot says:

    nak sangat tgk minah nie tanpa makeup..

    • APPLE GREEN says:

      OK la tuh walaupun dah tua tetapi still cantik
      Dia berlakon tanpa makeup pun still lawa

  51. comot says:

    nak sangat tgk minah nie tanpa makeup..kui kui..tanpa fake eyelashes tu..

  52. whateverwillbe says:

    b***s dewasa dan nampak ganjil

  53. cikgu la says:

    dah lebih 30an tu rozita ingat2 le.. takkan dada nak macam budak 21 tahun pulak.. xnampak cantik nye.. nampak cacat je..muka tu xnampak pun macam barbie…kalau dah berumur tetap nampak walau apa pun petua yg diamalkan.. fikir2kanlah.. bersederhana itu lebih baik…

  54. APPLE GREEN says:

    OK la tuh dlm usia begini pun dia masih lawa

  55. Orang Akaun says:

    mak aii nenennn

  56. huhuhuh says:

    Pergghhh…mmmmppp. fake tarak hal punya. janji mantap

  57. naim says:

    korang ni dok kutuk2 kopek si rozita nih .Itu bukan kopek betul tu .Dia penah buat operation dulu .Masa baru2 nak popular dlu, penah keluar dlm paper dia ada kanser kopek .Alang2 dah buang kopek terus dia repair bagi vouge ..!!

  58. Nomi says:

    mana ganjil…nmpak mcm marshmellow…

  59. Najib Hassan says:

    ramai juga ye perempuan dan gadis2 tak puas hati dgn dia? maklun la dia pandai jaga “item” kekekhekh..perempuan lain???? tau cakap je tak tak nak berusaha utk jaga “item” mcm dia

  60. org tua gatal says:

    nk cucu plizzzzz……=p

  61. sharifah jubor says:

    yang aku tergok gambar kat atas tu

    seorang nenek yang cuba untuk bergaya dgn

    memakai gaun yang kononnya cun kendian

    apabenda entah yang nenek tu sumbat kat Nenen

    hingga aku yang tengok ni pun rasa semput..

    dia kena pakai kerap memakai anti deodorant utk

    mengelakkan ketiak hangit memandangkan

    keadaan iklim/cuaca di maaysia yg tengah panas..

    pink kaler tu yang ai tak tahan…ahahahahaha/////////

  62. farra hanny says:

    BARBIE TUA….

  63. Gugurl says:

    to me, tak sesuai lah die pakai baju color pink cm ni.. rozita cantik dengan fesyen ala2 datin je.. juliana evans cantik la pakai cm ni..

    rozita cantik..tp tetap nmpak da berumur.. ;D

  64. apa2 je says:

    macam2 betul komen2 korang ni, dia punya suka la, duit dia..cuma korang kena tanggung sakit mata and sakit hati je sebab tak berpeluang nak pakai mcm tu..selalu nya kuat mengata orang dia sendiri yang lebih..chill sudah..cakap ska or tak..xpayah la..nak kaitkan bnda2 yang korang sendiri tak pasti..fitnah tu dosa lebih teruk dari membunuh..fikir2la manusia, jgn guna hati..tapi guna akal..sekian

  65. nony says:

    hoh! comey ka? erk, bagi aku, nampak cam witch aka ahli sihir je, ngn topi itam dia tu~ ades la, cam agak perasan comey pakai baju gini~ try test tgk muka dia without make up.. cam ne la agaknye bare face dia kan~

  66. w.e.n says:

    kak rozi ni my neighbour. mana ada fake boobs..sejak azali macam tu..kitorang kenal b4 jadi artist lg.jangan la duk tabur pasir kalau tak tau cite..pasal cerai tu pon bukan die mintak..we all knew the truth story mcmana ex hubby die duk pujuk nak balik but kak rozi tak nak..suka suka je korang nak mengata..die memang cantik dan memang suka pakai lawa lawa..bulu mata palsu tu pon dah lama pakai before jadi artis..she is one, funny beautiful lady..
    tak jadi artis pon die memang vogue always..so sesapa yang tak kenal jangan pandai pandai nak buat mulut!!!
    p/s:mana ade operate..kak rozi ni nak makan ubat pon takut..ni kan pulak nak operate..mustahil!

    • mak jemah says:

      berape dy bayar ko utk back up dy ?? nmpk sgt fake nyee.. tgk la masa mula2 dy blakon. drama 1st dy.,diari ramadhan rafiqq. boobs dy takda gini pun ?? nmpk sgt laaaaa derrr….

      • w.e.n says:

        assalamualaikum..hahahahaha..kelakar la u ni..die tak bayar sesen pon..kitorang neighbours for years..tak kisah la u nak kata fake ke ape ke..but she is one lovely lady..u fitnah la banyak banyak..harap ALLAH s.w.t buka kan hati u terima hidayah dari mengutuk orang yang takde bukti..

        assalamualaikum..semoga tidur malam u tenang lah yer..

        • aley says:

          askum w.e.n..bgi saya fitnah itu xkan timbul kalau rcw tahu jaga maruah dia dari pandangan mata masyarakat, artis akan cakap saya x kisah apa orang nak kata, tapi biasanya orang akan mengutuk benda buruk yang dilarang agama dah terang2 rcw 2 camne pemakaiannya r u blind?
          nenek u pkai cam2 u x malu ker?
          sebelum awak cakap orang yang kutuk rcw yang ala2 x sedar dri terima hidayah ape kata awak cakap semoga kwn awak rcw 2 yg terima hidayah?
          simple je w.e.n ukur baju badan sendiri, kta melayu agama ISLAM bkn YAHUDI.
          maaf andai tersilap kata..

        • keek says:

          KORANG PERCAYA KE RCW TAK OPERATE?? PERCAYA? HA HA HA.

          WHEN IT COMES TO ARTIST, TAK MUSTAHIL DIA OPERATE.

          2ND, TGK JE ORG NYE… PADAN KE DGN UMUR DIA? NAK CKP AWET MUDA? AGAK LA, AWET MUDA PUN TAKDE JADI MCM TU…

          we all know it’s fake, so stop denying it.
          1 bnda lgi sy tau psl artis ni, dorg mmg pandai berlakon. menjadi pelakon seumur hidup, luar atau dlm kaca tv.

        • woiwoi says:

          JIRAN RCW? JIRAN KE sedara rcw? Bukan rcw ni duduk satu blok ke dgn sadara mara dia dkt apatment dkt subang tu? ahahaha kantoi. patotla bekap si rcw nik

    • fiza says:

      x baik kutuk2 die…dah la ….. secara jujur aku tabik spring kt die…dah berumur..da ade anak ..tp badan still cantik…perempuan da kawen klu pndai jge bdan mcm ni..mmg tabik la…bukn sng nk maintain….hal peribadi die ke ape aku x nk msuk cmpur…sbb aku x mo tau dan x nak tau..tu hal die…pe pun die ni mmg nmpak manis

  67. benci dia says:

    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk
    buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk burukburuk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk buruk

    • pic says:

      ni awat….xbaik kata org buruk.

      • Anonymous says:

        Ai..burok2 pn ..ciptaan Allah tuh.. Xbaik menghina ciptaan Tuhan.. Aku bkn nk sokong che ta.. Tapi agak2 la nk komen tu..

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ape ni burok burok burok nak mampos ka pa !!!!!!! ape yg burok??????? muka lu la yg burok….ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaa……..

  68. SAYA says:

    haha.. chantek!! tapi kdg2 dia punya tu mcm mantop kdg2 mcm biasa.. *wonder* cm ne leh jd cmtu??

  69. lina says:

    memang dia cantik…tapi tlalu tebal la.dah tua, tak sesuai la nak bgaya ala-ala comel. lagi cantik kaalu pakai kebaya…sesuai dgn umur

  70. kaki ayam says:

    mak aiiiii….dada perempuan ni….pelik semacam je…perempuan ni tak tengok cermin dulu kot….

  71. zara says:

    x malu ke mak cik ??
    depa duk bercakap pasal hg punya dot3x..
    cantik tp akai pendek
    cute? jauh skali

  72. peminatsepah says:

    aurat tu….sorok2kanlah RCW….ingatlah awak tu rumah dah kate pegi kubor dah kate mari….bwk2 la bertaubat…

  73. ainon says:

    serius pelik boobs dia..masya-Allah…wanita akhir zaman.

  74. Suke Yg Besar2 says:

    Kami kaum adam khususnye para suami2, memang nak bini yg dada besar2 tapi pinggang dn pnggung kecik2 aje..ni tak terbalik lak! Kalau smue bini2 mcm RCW, fuhhhh…ku syg smpai mati. Ni x, alaaaaaa..letak tisu stu roll pun, kempis je..perut sama level…MALU LAH POMPUAN2 MCM NI! Dh jdi janda atau bini tua baru nak terhegeh2 bersolek, bersexy, berblonde and inject2..time tu laki dh lari kpd yg ade besar2 aje..RCW kau slalu dlm mimpi kami para suami2..

    • lulu says:

      aku rasa orang yang kutuk kutuk sini, confirm badan tak cantik mcm RCW. slalu perempuan yang hot dan cantek tak kisah dgn org yang cantik .. sbb dia dah cantik.. pandai pandai la jaga badan dan mulut..

    • raden amanda sumayyah says:

      lol dah laki tak pandai jaga bini…. hahha

  75. gyulee gyuri says:

    haih….nape la dia ni duk pilih laki muda kalau betul2 nak kawen..satg jadi mcm rita rudaini tu baru tau…cari la yang sama level..duda ka , laki bujang yg umur lebih kurang dia ka….kalau ada dato’ ke tan sri yg duda trima je lah..janji leh bimbing dia ni ke jalan yang lebih baik dan di redhai , di berkati Allah…

  76. wow says:

    TERBAEKKK!!
    Dari ladanggg….
    hik3

  77. Mengidam says:

    OMG..pakcik2 kopiah sebelah meja mkn aku tdi terus terbangun dn meja nk tumpang tgk bila aku access Wi-Fi tgk gambar2 Cik Ita ni. Terliur sorang2..hahahaha..smpai smbung cite kat meja mrk. Sah lah kami lelaki memang tewas dgn pmpuan dada besar2 ni…

  78. dragon says:

    org kampong bila dah masukbandar warna pun dah x kenal utk umur dah tua….bukan ori pun yang terjojol tu semua buat kat singapore…hehehe….

    • raden amanda sumayyah says:

      selalunye… orng kampung je yng suka mengata orng… lol hahhahah

  79. juice says:

    barbie dah nak pencen camni ar rupanya….bdk2 pun x slera nak main….

  80. Tukang Urut says:

    Hello girls, jgn jeles!!! Aku pernah urut dia dulu kat spa aku keje, memang bxxp dia besar dn ori..siap dia suruh aku urut skali biar naik dn tegang. So uol nk cakap pushup lah, tisu lah, pakai lapis-lapis lah..dia tak perlu pun. Memang klass u, Ita..pelik kan .nyah-nyah pun leh memang pompuan tulin dalam lawan dada ni. aku saiz D..bangganye :)

  81. Boy says:

    Budak2 xde selera nak main? Mane mungkin??! Aku yg dh tua gayot ni pun, yg hampir mati “pucxk” leh naik nafsu bila tgk Cik Rozita, apalagi budak2..mungkin ko yg kurang juicy mcm namo ko kot! Aku nak tackle emak dia lah..dpt nanti anak2 pmpuan dada-dada besar belaka..dah terbukti!

  82. faiz says:

    SHE IS A COUGAR !! ngaummm

  83. LoLyat GanG says:

    dia ni da nampak tua da
    sian
    xdpt menghalang usia yg menjemput

  84. Ariisa says:

    If x pkai makeup, still cantik cume takkan nmpk muda mcm nie..& whats with her boobies? Real ke? Mcm ada sponge, mcm simpan bantal kecik je dlm tu..x thu la, but i see semacam jerk..x prnh nmpk payudara setinggii tue..x natural kot..hehehe

  85. mummy says:

    cute? mm ni mcm tua x sedar diri je. nak kata cantik, kakak kami sebaya diapun cantik yg asli tp pandai menjaga kecantikannya. anak2pun dah beso, jd kita jdlah contoh terbaik. bukan nak iri hati seb kecantikannya tu, cuba rasa menyesal kerana umur hampir 40an sepatutnya lebih dekat kepada yang Maha Esa as a Muslimah

  86. stroberi says:

    dia letak apa yek sampai ‘besar punya’ cam tu???

  87. Cik Nin says:

    andai ku tahu…
    kapan tiba ajalku….

  88. butterfly says:

    Cantik dan awet muda RCW ne. Siapa jadi suami dia, tak jemu mata memandang. Tak salah jaga kecantikan dan kesihatan dalaman sebab kajian menyatakan urang yang sentiasa berjiwa muda ne selalunya panjang umur. Urang yang selalu berfikiran tua ne lah yg mudah berpenyakit, tak pandai jaga kacantikan dan badan. Lagipun trend sekarang banyak yg sdh berumur tpi msh berjiwa muda.

    • syerlye says:

      i sokong apa u cakap… yg buruk tu biar la urusan dia dengan allah… biar pun dia da berumur.. sekurang2nya dia masih cantik, bjiwa muda… nanti dok sebok2 kutuk kena lakk kisas ngan anak2 sdri ke, mak sdri ke, family sdri ke hahaha

  89. nasha says:

    dah la tu nara jealous tahap cipan

  90. lol says:

    ~harap susu je besar~
    wakakakakakakakaa

  91. maia says:

    Semua cantik…skli tgk kaki die pki kasut pink..hancuss…hitammmmmm…

  92. zara says:

    “Tua tapi perasan comel?”
    Abg Nara mmg terbaeekkk~~~~

  93. sailormoon says:

    erm….. besar betul aset yg dia ade…
    tp dapat sara diri ker dgn aset tersebut???
    klu ori alhamdulillah..
    tp klu jadi jadian ape cer……………………

  94. horny gila tengok dia..

  95. terbaikwok says:

    2nd pic de best~ beseq punye, tebeik deri ledeng.

  96. ngaku je lah says:

    alah korang ni. aku caya je dia ni natural. adik dia si ayu pun saiz mcm dia juga. dh memang keturunan rupa cantik dan saiz cantik. cukuplah adik dia ayu sbg bukti. korang nilai sendiri. it runs in the family

  97. shahir af80an says:

    oiii apa kutu2 gf aku.suka ati dia la nak maintain cute.yg pasti nasi lemak dia aku punya ok

  98. ok :) says:

    dah tua pon nk menunjuk tetek dia!!!

  99. Pascal's Principle says:

    Agak2 kalo cucuk dengan jarum dada dia tu, meletup tak? Udah ghope belon kene tiup pulok aku tengok…

  100. uteh says:

    Dia memang cantik dan ayu..tetapi akan nampak lebih terserlah keayuannya jika dimelayukan segala-galanya.

    • jas says:

      Aku pun setuju dgn ko uteh..cantik sgt bila dia berpakaian mcm dlm iklan Safi Rania Gold..yg ni aku memang setuju dgn semua kwn2..memang teruk sgt..

  101. mulut capoi says:

    la……tersilap sepatutnya Mia Shara yg. pakai gaun ni…..mia tua pulak yg. pakai…..

    Tudiaaaa…..gunung kinabalu…….pic RCW terhuduh sekali. habis dah cun……

  102. hanturaya says:

    Bolih tangkap muat bubuh dalam raga ngan DD.

  103. pari-pari says:

    sikit pown ak xkisah…blakon xbest langsong..kaku..muke kerut je…

  104. mulut capoi says:

    APA NIIIII….BREAST DIA ADA PENYAKIT KE?.

  105. cheese says:

    kalaupun dia punya tu besar ke
    muka dia kedut ke
    ade dia kacau duit korang semua ker hah?
    yang korang dok komen2 kat dia tu apesal
    yang korang tu macam mane pulak?

  106. PSM says:

    macam witch pun ada…

  107. apa pun x boleh says:

    dia mmg cantik asli…less is more RCW….nipiskan mekap tu..biar nampak sederhana….lagi ayu…biarkpun berumur…aku tabik sbb kau pandai menjaga ketrampilan diri….badan kau mmg mantap, pinggang kecil mcm biola…perghhh…aku penah nampak dia face to face….tinggi, ramping………..and stunning!…..korang x yah la jeles x bersebab….cuma pakaian barbie ni mmg x sesuai la tu aku setuju…fashion sense dia selalu nye okay…mesti ni bukan idea dia…event apa gak nya yang memerlukan dia berpakaian begini…x rasa idea dia….mungkin nak sesuaikan tema tok event ari tu…………

  108. siti Raja says:

    SEMUA KOMEN DLM NI CITE PASAL TTK DIA…ADUHAI ROZITA…~~~~

  109. shahir af80an says:

    ni yg aku marah kat ita ni,kan abg dah kata hari tu, jgn tayang2 sgt, tayang kat abg dah la.ka org2 dah jeles sebab tak dapat ta, ishhh nara ni pun satu suka sangat kuar citer2 sensual paal ita ni

  110. mantop says:

    pergghhh giller mantop dia punya breast… kalo bakal binik aku punya saiz camni malam2 dahaga tak payah susah2 pegi dapur air dah ade depan mata.. breakfast tak payah bancuh susu… aku rasa makcik2 dan akak2 dok kutuk pompuan ni sebab jeles diorang punya tak semantop rozita…

  111. perghhh mantap giler!
    terliur aku tengok!

    Entry Terkini:
    Cerita JUVANA TV3 Bakal Ada Pelakon Baru?

  112. asam darat says:

    barbie pink kertu

  113. bungacem says:

    rcw ni xda lacntik sgt…nmpak plastik je sumer

  114. mailah lambung says:

    aku rs…. xde la cm barbie… cm witch je.. hehe.. korg2.. da la sebut pasal bnde “besaq” die 2…korg ckp ape pn, mcm la die kesah.. paling best pn die ckp cani.. (ala-ala nabil ckp)..”whateverrrr~”.. so kte xyah plak nk tmbh dosa.. nk ckp, ckp kt die trus.. baru la ade kesan.. hehe.. ops.. tang witch 2… aku xckp rcw.. ckp pasal dressing die ni.. :D
    Manisnya kurma ini??~

  115. mail says:

    besar tetek..abg suka

  116. limejuice says:

    1st of all sory to say dis but as for me dia nie anggun cume style dia kdg xkena dgn usia dia mcm ibarat “Badan Dah Tua…Dunia Baru Menjadi” n over jgk kdg for her age…huhuh

  117. dora explorer says:

    tua xsedar diri…geli ako…

  118. Suri says:

    Mmm mmg nmpk pelik, tu sbb push up, tp aku pcaya yg ori nyer mmg besar jgak sbb tgk adik beradik pun mcm tu, aku pun Ada kwn2 yg kaki kurus tp situ bsr, keturunan kot

  119. jelita says:

    hmm nape RCW ni xmalu pakai mcm ni..anak2 laki dia dah besar..stil pkai mcm ni xmalu k klu ank2 dia tgk gmbar ni..dah la kene kutuk breast besar smpai ada yang nak raba lah ape lah..hmm pompuan pendek akal..umur je meningkat perangai cam budak2…

  120. SAM says:

    RCW, sebagai ibu kalau saya, malu utk pakai dan buat mcm ni. Bukan apa malu pd anak-anak. Komen yang diberi ini tidakkah memalukan anak-anak. Tak tahulah agaknya dia mendidik anak-anak kejalan yang sesat juga. Berdosa kita memimpin anak-anak kejalan NERAKA. ingat tu RCW.

  121. SAM says:

    Eh malulah sikit pada anak2 kamu, mesti cikgu disekolah pandang rendah pdnya. Komen2 yang teruk ini akan menjatuhkan air muka anak-anak kita. Kesian mereka pada usia yg muda dibelenggu dengan kata nista terhadap ibu seolah-olah ibunya disamakan dengan PELACUR. Jangan heret anak-anak ke Jalan NERAKA RCW.kesian mereka BERDOSA.

  122. garing says:

    bwak2 la bertaubt malula kat owg mude awk 2 dah tua

  123. syerlye says:

    biar pun da berumur.. dia masih lawa… masih jaga penampilan… yg buruk tu biar la antara dia dengan allah… byk lg artis lain yg seksi n berkeluarga… nk ckp kat rozita jek adil ke? dr pada korg dok mengutuk kat sini.. baik jaga family sdri… anak2.. kisas x bawak mati, nt sebok2 dok mengata org kisas kat anak sdri or family sdri… :)

  124. fiza says:

    sokong syerlye…..die mmg manis …bukan sng bg seorg wanita yg dah berkahwin dan berumur menjaga kecantikan seperti ini…tabik springg…..

  125. basshunter says:

    annoyingnya makcik ni….bajet cute ke pakai camtu?? hadoii…plz la sedau diri..
    dgn paddingnya…kemain tebal lagi..wkakaka…kecik buat cara kecik derr..xyah la push up smpai camtu sekali..huduh hang tau dak?wkakaka

  126. Queen Cobra says:

    RCW cantik? Manis?..gak…Muka cantik, susu besar tu bkn segala2nyer.Cantik mcm mana pun kena cerai gak…AKu rasa bkn semua org yg cantik ni pandai ‘serve’ suami..Aku rasalah..

  127. picture only says:

    tiada ungkapan melainkan ucapan
    i love rozita che wan….

  128. fcuk says:

    sume plastik jer….jgn sampai lebur lak…..

  129. tyra says:

    xnk kutuk…xnk fitnah….xnk pape…cme nk tnye jer…brest dier nie ori ke?

    • saya sayang mama saya says:

      korset la…. kalo x pakai jatuh la sumenyer…. tu sebab badan dia nampak cutting… gedempol mcm mana pun kalo pakai korset, memang nampak pinggang punyer,….

  130. ^^ says:

    barbie doll ke baby doll ke babi doll ke
    jgn goda shahir dahla
    kui3

  131. hanturaya says:

    TERBAIK DARI KANDANG………

  132. minah senget says:

    besar molepp b****t…klu gigit mesti sedap.hahaha

  133. Ryna says:

    Nape org slalu ckp Rozita Che Wan ni cantik eh?aku tgk mcm pelik je rupe die..mcm die buat sesuatu ngn muke+breast die.aku lg suke adik die Ayu Raudhah.natural beauty.manis jer…

    • x populer says:

      aku rs muka dia ni mcm rozie rashid jer..
      klu org ckp rcw lawa,mknanya rozie rashid pun lw la.kuikuikui

  134. saya sayang mama saya says:

    semuanyer palsu… x de apa yg nak dibanggakan…. mak saya yg badan gemuk lagi cantik sebab menjaga aurat dia untuk suami…. huhuhu…. kesian RCW nie…

  135. natural beauty says:

    pada aku RCW ni bukan x cantik…sebetulnya dia ni cantik dgn wajah melayu yg ayu .. cuma yg buat dia x cantik ialah make up terlalu tebal, lebih2 lagi ngan bulu mata palsu yg panjang…so kpd RCW x pyh lah pakai semua tu kerna anda lebih cantik drp semua tu..make up tu biar sederhana x yah tebal sgt…okey

  136. fiedodido says:

    makcik….makcik…..makcikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! udah2 ler 2 mkcik weh.. da nk msuk 40 da pun kan..jdi2 ler pkai rupe i2.. awok mkin lmer mkin tue.. cucuk la hatta pe2 pun..ALLAH da ckp mati n tue je yg x ada ubtnyer.. so pham2 ler mkcik yer.. p/s geli teman nengok cter die lam astro..kiah pekasam 2..nmpk muke mkcik brkeduttttt ya amat ye….. jd jgn la pasan sgt mkcik tu 20an lg.. rmai yg meluat dr yg suke sbnrnya….

  137. nudya says:

    yang sebok nak pertikai baju dye tu apehal…tu lah susah org kaki gosip ni..tak de keje da…bukan pompuan ni dtg bogel pon…lantak lah dye nak pakai baju kaler apa pon…dye kan artis..kau?? ade??? normal la artis pakai baju pelik2…sbb nak cari kelainan….dasar takde keje…melayu. stupido.

  138. imelda says:

    tak sesuai la. TUA.

  139. konyong says:

    what? mcm barbie? pls la… nak termuntah adela.ptuihhhhhh!!!

  140. org yg snap gmbor nih puncanya gmbor RCW jd x brp nk cntik sbb x sharp r….eeeeee….x psl2 kuar cite yg bukan2…. aku nih peminat dia… sedih tul aku….huhuhu….

  141. gugi says:

    dia ni cantik asli esp zaman MAS dulu , a very beautiful girl

  142. bbasya411 says:

    BARBID DOLL VERSI TUA…bawak2la insaf akak oii,,org bile da tua ni,,lg byk nk dkaTkn diri ngan Tuhan..ish2

  143. Peminat Boop says:

    RCW, urs boop among d best! Barulah leh dipanggil wanita sejati…komen2 rata lelaki2 suka boop y besar2..budak kecik pun leh menilai dan membeza saiz2 kopek dh…ilmu yg perlu ada, elak dari salah pilih kopek B ke bawah..derita seumur hidup! Patutlah kes mati pucuk makin bertambah..sbb xselera nak stim pun tengok kopek bini besar2 langsat je di tengah tanah lapang rata..

  144. Tak Sabar says:

    Wife gua baru bikin kopek ke saiz DD kat Spore..syarat gua tak madukan dia. Tak sabar nak tengok hasilnye malam kang..pagi dh bukak balutan. Kalau tak mengancam gak, gua tetap madukan dia..sebab bakal madunye dah memang saiz DD ori gitu..tested and proven mavelous! Mau yg besar2 aje…

  145. lady says:

    Tak sesuai sguh rozita mcm tu.cuba perhati gmbr atas…nampak dah tua muka dia rupanya.berlakon tak hebat pun..harap perasan lawa je lebih…….ramai lg yang lagi cun melecun daripada dia.propa pula tu…nak cari glamer je kejanya.

  146. suria says:

    amboi3…. abg nara nie.. bab kutuk mgutuk bg la kat dia.. smpaikan blog nie dah jd blog menganyam KETUPAT. huhuhu… apa kata lps nie letak gmbr abg nara yg mmg x hensem lgsung 2.. meh kita komen ramai2.. ada bran ke si nara oii???

  147. raden amanda sumayyah says:

    emmm…… byak sungguh manusia bersifat dengki… selalunye.. yng dengki nie kaum pompuan je yng takleh tengok orng lebiih sikit dari die… mulalah tak sedar taik kat kain pun berbau… sibuk nak tengok taik orng lain…
    sebelum kite sedarkan orng…. sure ke kite dikalangn orng yng ditentuka syurga kelak????

  148. raden amanda sumayyah says:

    nak dengr satu cerita tak??

    kenapa nabi Noh as dipanggil ‘NOh’? Noh bermakna meratap atau berduka cita….. tau tak kenapa dia dinama kan Noh?
    suatu hari.. baginda tenampak seko anjing yng betul2 jelek… dia ketawa… lantas baginda bertnya pada anjing tu… ‘ wahai anjing kenapa wajah mu sedimikain Rupanya?’ anjing tu pun bals…. wahai hamab allah yng dikasihi… tanya lah hal wajah ku ini pada Tuhan yng menciptakan aku……… maka menangislah Nabi itu sehingga digelar allah.. NOH…

    moral~ apa apa pun yng terjadi yng tercipta adalah hak milik allah yng tak seharusnya dipertikaikan…..

  149. nurul says:

    alahai mak cik…tak sesuai sungguh pakai baju ni..suka no berseksi seksa!!!…tang dada tu, pelik!!!besar..tapi gambar2 lain biasa je..edit ni…

  150. dragon ball says:

    algkah ayu nye andai rmbut yg cntik 2 dilitupi dgn tudung…cover yg mane ptot…bkn x ley brgaya…tp kita ad batas2 yg perlu dipatuhi sbgai umat islam….sedarlah wahai RCW…kite hidup ney hnya smntara..sume nye akn diambil blik bila tiba masanya…jgn la smpi ianya terlambat…

  151. cat says:

    tua,perasan cute..cuba bandingkan nasha aziz yg lg tua dr dia tak plu nak serba pink,mekap tebal brlapis2,maintain cute,cuba contohi kesederhaan dia wahai rozita…

  152. Cantik sangat CHe Wan. ni… wanita diluar sana boleh lah mencontohi dia dari segi menjada imej dan badan, tapi yang seksi sila abaikan jangan ikut pulak. Bukan apa wanita melayu ni bila dah umur 30 ke atas body biar je menggelebeh.