Written by AbangNara | September 1st, 2010

rozita che wan

Pergh. Gila beza gambar Rozita Che Wan time kawin dulu. Tapi still maintain cun melecun. Apa cerita agaknya bekas suami Rozita Che Wan. Mesti kecewa melihat bekas isteri makin cun melecun sejak diceraikan.

Kita tunggu pulak bila Rozita Che Wan nak berkahwin untuk kali kedua. Mesti lagi meriah dan lagi gah. Sesiapa tolong gi masuk meminang dia nie. Gambar ehsan ZonArtis.

133 responses to (GAMBAR)Rozita Che Wan Masa Perkahwinan Dulu-Dulu

  1. [email protected] says:

    dulu lain, sekarang lain…memang berbeda =)

    0
    0
  2. sekarang lagi mantap…

    0
    0
  3. pwincess says:

    ala,terjadi no 3..lalai..huhu..papepun..gila lain muka dia

    0
    0
  4. BlackBerry00 says:

    RCW ni mmg cantik dari dulu…
    1) bertuah la bakal suami
    2) rugi bekas suami dulu

    ape2pun, sntiasa mndoakan kbhgiaan RCW…

    0
    0
  5. Nita says:

    Lain nyer muka dia…

    0
    0
  6. emilda says:

    lagi suke tgk muka die mase ni..x mcm plastik sgt…

    0
    0
  7. Murni says:

    Weh, apasal lain giler ni? Aku mcm x dpt cari persamaan lagsung dgn dia yg sekarang.

    0
    0
  8. hairan says:

    betol ke ni?mcm bukan die je..aish..lain semacam je..micheal jackson yg wt plastic surgery dr itam ke putih pon muke maintain same je lagi..

    0
    0
  9. natts says:

    senyuman tu masih RCW.. yg lain2 tu berbeza sgt2.. masa Dewi Remaja dulu pun lain gak..maybe faktor usia,make up, or others?..

    0
    0
  10. SWEET says:

    CAM BUKAN DIA

    0
    0
  11. semut says:

    faktor usia yg buat nmpak berbeza. lagi berusia lagi cun…tu pasal ramai lelaki muda cari pompuan berusia…huhuhu!

    0
    0
  12. aries_april says:

    kning yg pling x thn…
    :-)
    BTW…stil cun

    0
    0
  13. Mulut dan senyumannya macam Sarimah Ibrahim @ Kak Mah la…sebijik!!!

    0
    0
  14. Akeji says:

    agak2 style die gelak mase dulu sama macam skang tak? ehhehehe…

    0
    0
  15. Suriaamanda says:

    Huii..memang la dia ni cantikkk giler..body pun mantap..leh ke Lisa dpt body cam dia?

    0
    0
  16. bungKacak says:

    emm .. lambat nara .. teman dah nengok dulu gambo ni ..

    0
    0
  17. Kk says:

    abg nara ni manusia plg poyo ckp x seupa bikin bulan2 puasa blog masih aktif mencaci maki orang…hina betul kemudian salahkan pembaca

    0
    0
    • [email protected] says:

      u buat ayat mcm ni pun dah lagi xsedap di dengar,,,,
      nak tegur pun buat ayat baik2 lagi elok rasanya

      0
      0
    • puteriaquarius81 says:

      tengah mencari tang mana yg dikatakan ayat mencaci maki tu? eh adakah Kk ni memiliki mata yg super duper power sehingga x tercapai dek akalku mencari ayat caci maki spt yg dkatakan olehnya.. ..
      en Kk ayat saudara ni pun dh kira menghina.. huhu x phm2.

      0
      0
      • budi says:

        tak de pun statement caci maki kat sini..

        0
        0
      • apa2 ajer says:

        Sebenornye die yg suke maki org.. sbb tu tk de ayat caci maki pun dikatanya ayat caci maki… manusia ni kalau dh biasa mengutuk org… kita tulis ayat yg elok2 pun dia kata tak betul.. pastu mula laa kondem org… Dia sebenornya ketagih nk mengutuk org tapi dlm story nie tk de ayat mengutuk.. so dia terpaksa laa mengutuk bang Nara utk lepaskan ketagihan die turr… Btol tak..?

        0
        0
  18. [email protected] says:

    tapi hidung dia lain jer

    0
    0
    • violet says:

      idung je ko nmpk??
      akk sume nmpk…hehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        hidung skrng mancungggggggggggggg ciket le kak dari dulu

        0
        0
        • natts says:

          a’aa betul..dulu bulat.. la ni terletak elok.. shading kot..make up..eyelash.. tu yg buat dia nampak lain bebenor..dulu2 x byk kelas make up,makeover,eyelash ke.. apa ke.. betui dak? ahaks

          0
          0
        • fifie says:

          muke budak2…umo bape gaknye mase ni kan?

          0
          0
      • budi says:

        wah violet..semua nmpk ek..
        beza gak ..dulu lain skrg lain..

        0
        0
  19. Miss Poco says:

    salam…
    pet, vio…
    fuuhh…letih banget…

    cantinyer rcw…cam muke nenek kepada nenek aku dulu…

    0
    0
  20. abangnara says:

    tolong sesapa bagitau di manakah ayat di atas yang mengutuk orang. blur plak eden

    0
    0
  21. nurul says:

    no komen d bln2 pose nie..hehe

    0
    0
  22. anna says:

    lain betul wajah dia dulu…lagi cantik..skrg ni penuh kepalsuan..hahha..gurau jekk..

    0
    0
  23. basshunter says:

    fuyoooo..lainnye mukaaa…..ape yg die buat smp lain sgt muka die skrg? hurm…tp dlu ke skrg ke…tetap cantik..

    0
    0
  24. myra says:

    rozita ni dah ade anak ke belum?

    0
    0
  25. Tooiinkk 2 !! says:

    Musyikil…why die punye face manyak laen..adakah sebab skrg RCW byk gune mekap n bulu mate yg bleh wt kipash 2…confuse sgt..tp yg skrg ni RCW dilihat lebey montop..gebu2 gebish…

    0
    0
  26. sunglasses says:

    tapi sekarang lagi cun rasanya

    0
    0
  27. zaihas says:

    suka RCW yg dulu very inocent dan manis …skrg ketara nmpk tua…..harap make up ja…tp badan skrg mmg mantap….pandai jaga badan…diakui….

    0
    0
  28. ...ehem2.. says:

    die guna krim pape ke? skang gebu semacam je body die..LOL

    0
    0
  29. Reena says:

    Dulu lain, skarang lain..apa yg pasti body dia tetap maintain..

    0
    0
  30. Aprikotmanis says:

    dah namanye ratu cantik..kompem ler cantik.. comel.. mude belia gitu..

    0
    0
  31. eyda says:

    dulu.belum terkenal…skang dah lebih terkenal….so byklah sponsor sana sini….bulu mata pun sponsor gak….2 yg nmpk lain 2…..btw….rcw memang cun……..BN…TLG JGN LYN C KK 2….DIA DAH KEMARUK RCW NIE….

    0
    0
  32. sarangheyo says:

    kening ala ziana zain x hengatttttt

    0
    0
  33. alaaa.. selongkar je majalah remaja zaman dolu2… kan ke dia ni penah join Dewi Remaja… tp batch sape tak sure aaa plak.. yg penah aku ingat… kuza, umi aida (Datin Paduka) ngan jasmin hamid satu batch, aleeza kasim penah menang gak, wilma muhammad (retire dah skarang) pun penah join…

    0
    0
  34. it's me says:

    ish.. tp mmg lainlah.. jumpa live pun kecik gak orangnyer.. masa tu dia baru balik gym rasanye.. lepak kat SS15 subang.. :)

    0
    0
  35. time ni dah ke dia RCW start gila pakai bulu mata palsu….

    0
    0
  36. malaysian says:

    bukan norin aziz ke ni..

    0
    0
  37. santek says:

    ha ah la…mcm norin aziz kan…cuba tgk betol2 abg nara…??

    0
    0
  38. lain says:

    dulu lg cun, nampak manis dan hidung pun nampak ori, skang ni kecik dah hidungnya dan selari dgn usia muka pun nampak tua. dlm kata lain xnampak remaja cam rita rudaini. ayu raudhah pun nampak lg tua dr rita rudaini, mungkin sbb ayu agak gemuk

    0
    0
  39. setia says:

    bekas suami dia nie pilot tau, skang ex husband dia dh kawin lain n sedang berbahagia……

    0
    0
  40. shizuka says:

    bukan noryn aziz la…noryn tu masa kawin laki dia gemuk…lelaki ni kurus aje…sah rcw, mmg cantik sgt masa muda dgn skang…nmpk sgt melayu asli yg cantik tanpa kacukan dr mana2…

    0
    0
  41. tayum.. says:

    cantik memang cantik..ngetop!!!

    0
    0
  42. CIk Dee says:

    Berdasarkan sumber yang boleh dipercayai, RCW berpisah dengan suami disebabkan dia nak aktif dalam bidang seni, tetapi tidak digalakkan oleh bekas suami. jadi, disebabkan tiada persefahaman walaupun selepas berbincang, mereka mengambil jalan dan haluan masing – masing. tiada perasaan benci, tetapi sudah tidak selari pemikiran dan pandangan dalam hidup. itu sebab bekas suami nya sanggup membayar nafkah edah RM 60,000 (tak silap nyer) sebab tiada khilaf antara mereka.

    bekas suami juga telah berkahwin lain dan sangat bahagia dengan kehidupan baru – tidak timbul soal menyesal ceraikan RCW. mereka masih berkawan baik dan sama-sama jaga anak yang sedang membesar itu.

    0
    0
  43. xam says:

    nape pulak kalo die cantik, bekas suami nk rugi? cantik 2 bkn everything. lgpun dowang kn cerai cara baik, x pyh la nk komen bnd lepas..dowang cerai cara baik, kite pn doa la yg tbaik. yg penting anak2 x terabai, n dowang pn x bermusuh

    0
    0
  44. refelsia says:

    walaupun perbezaan dulu dan sekarang rozita che wan ni memang cantik orangnya itulah anugerah allah yang beri padanya di tambahkan lagi dia sentiasa menghargai dan sentiasa menjaga ……tapi janganlah ditambah2kan dengan kecantikan yang ada ye bayak2 lah bersyukur atas pemberian ini ye rozita….jodoh ajal maut tak perlu dipersoalkan semuanya datang dari allah kita hanya mampu mendoakan agar kebahagian ada untuk kita walaupun pernah mengalami kegagalan….

    0
    0
  45. xtreme makeover ....... says:

    body rozita mmg mantopss ….sogan den !!! setelah chck gambar lama n baru …rasa nyer cik rozita ader bwat nose job and bobs job ..100% gerenti punyer !!!!!

    0
    0
  46. luvlylime says:

    she’s beautiful…tp xperlulah kot nak share pic lame nie…kesian her bf if tgk….past is past….

    0
    0
  47. amoi sarawak says:

    mak aku lagi cantik…..dari RCW

    0
    0
    • puncak kasih says:

      u pikir emak u 1 je yg cantik?emak erra&diana dienelle lglah beuaty mengalakan NARA dik nun,sorryyyy klu terkasar bahasa

      0
      0
  48. komplem says:

    muke skg cm byk botox je tgk la dagu, pipi, bbeza gile la ngn skg

    0
    0
  49. mat kl says:

    xtau nk cakap ape….saje2 anta comment..bosanyer

    0
    0
  50. waaaaaaaaaH…..

    hehehe…bekas RCW ni handsome gak…hehehe klu dh minat bidang seni pe leh wat…suami hadnsome sekalipun dtinggal2 pn xpe…

    klu RCW der…maizawati xda ka?nk tgk gak suami dia handsome ker…x…

    0
    0
  51. mama ku says:

    cam norin aziz jew…..

    0
    0
  52. noury says:

    kecantikan itu milik ALLAH yg abadi…semoga kak rozita akan terus sukses dalam dunia lakonan…

    0
    0
  53. maria yang says:

    kalo ak jd ex dia dlu,kompem x nyesal…
    xlarat eden nk tngung dosa…
    brat sblah je bahu nnti…=(

    1
    0
  54. cik F says:

    tetap lawa..
    skunk nie sy kenal anaknye y sulong
    junior sye

    0
    0
  55. Wawa~* says:

    lain nyerrrr.. tp ye la.. maintain cunnn…

    0
    0
  56. Sedara Bekas Laki Dia says:

    Salam,

    Tak baik la pandai2 korang nak cakap laki dia geget jari whatever la. Diorang bercerai coz yela dulu nak kahwin ngan pilot sangat time jadi pramugari, dah agak2 boleh jadi artis mula la nak bebas, org baru nampak dunia luas. So bercerai la. Suami dia dah bertahun dah remarried dgn stewardess lain yang cun-melecun juga lepas bercerai. Perlu diingat, perkahwinan bukan berdasarkan kecantikan luaran semata2 selamat hari raya =)

    0
    0
  57. wanita says:

    perghhh..mmg lain sngt2 tang hidung..mulut pon sma..dlu mulut besar..skg kecik jek..tpi RCW mmg cun gila dlu & skg..dia bedah ke??rasa mcm nk buat jgk..tpi pikir2 lupakan aje..tpi tngok dia mmg geram sngt2..cantikkkkkk banget hohohoho…….

    0
    0
  58. lia_wan says:

    kite lagi suke tgk adik diye ayu raudhah..ayu je lagik2 kalo pakai tudung..

    0
    0
  59. kaka says:

    tang hidung yg tak tahan tu..plastik segala galanya hehehe..tertipu kita selama i huk..

    0
    0
  60. op says:

    ops..

    0
    0
  61. katak says:

    hehe.

    0
    0
  62. org says:

    cute nyerp….

    0
    0
  63. You can’t consider how long ive been searching for something like this. Scrolled by means of 5 pages of Google outcomes couldnt discover diddly squat. Fast search on bing. There this is…. Actually gotta start using that extra usually Thank you.

    0
    0
  64. Meda Sueda says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  65. porno izle says:

    Hello – I must say, I’m impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and information was very easy to access. I found what I wanted in no time at all. Pretty awesome. Would appreciate it if you add forums or something, it would be a perfect way for your clients to interact. Great job

    0
    0
  66. ju-zura says:

    cantik la rozita ni…dulu cantik,skrg lg cntik..

    0
    0
  67. loura says:

    pelik sgt nper muka skng n dulu lain sgt ..hanye senyuman tue sjer yg msih ader..

    0
    0
  68. wpolscemamymocneseo says:

    I love reading your blog. I’ve you bookmarked your website in order to check out the latest stuff.

    0
    0
  69. deena says:

    RCW ni pnh msuk kerusi panas kt radio 24. Ex-hubby dia dh pun kahwin ngn org lain n bahgia katanya..tp hub mereka masih baik sbb RCW ada anak ngn ex-hubby. RCW ada anak kt mrsm. Kwn2 anak dia mmg suke bila RCW dtg lawat ank di kat asrama. Tp tak tau la mrsm mn. Cuma RCW ni ada juga suarakan..”kalau saya sedikit bersabar dalam pkahwinan yg dulu mungkin tak jadi mcm hari ini”..ye lah dulu darah muda..ape2pun hanya dia saje la yg tau..n dia jugak cakap dia takkan balik ngn hubby dia sbb tak nak mengganggu rumahtangga ex-hubby nye itu..RCW ni suke masak bila waktu lapang..n kemas rumah..

    0
    0
  70. josh says:

    aku dgr cita pasal last marriage RCW nih.. laki dia yg buat onar nakkan pompuan lain.tulah bila brcerai dia dpt smua hak penjagaan anak2. tak der kes cos dia nak balik ke dunia glamour nih. memandai jer.. dia masuk balik kat dunia glamour cos dia dah xder suami dah. kira gud wife jugek lah RCW nih. tulah kta jgn pandang org dr luaran. maybe klau dia dah berkahwin balik nanti dia x sexy lagi..

    0
    0
  71. azreen says:

    Apa cerita agaknya bekas suami Rozita Che Wan. Mesti kecewa melihat bekas isteri makin cun melecun sejak diceraikan.

    —> dengar sini..kecantikan fizikal semata2 tidak menjamin kekekalan sebuah rumahtangga tau tak…ada la sebabnya tu kenapa ex dia ceraikan rcw…ko ingat semua pompuan yg cantik fizikal tu, dalamannya cantik juga ke??? entah2 ada hodohnya kat tempat lain yg hanya ex dia je yg tau…..tak usahlah bercakap seolah2 orang cantik je yg berhak menikmati alam perkahwinan…abes tu org yg x berapa cantik? x berhak kawen?

    pasal anak…masa cerai kan anak2 kecik lagi…dah sah2 la si emak menang. kalo si emak bukan baik sgt pun,ingat senang ke bekas laki nak kemukakan bukti kat mahkamah….habis2,selesai cara baik je lah demi masa depan anak2…

    0
    0