Written by AbangNara | March 25th, 2009

rozita che wan gerak khas

rozita che wan gerak khas

Gerak Gerak Khas, Gerak Gerak Khas(nyanyi dengan nada anda sendiri). Cerita polis yang paling tak logik di dunia, Gerak Khas kini mendapat heroine baru dengan kehadiran si janda Rozita Che Wan.

Watak Rozita Che Wan dibuat khas selepas kematian Norman Hakim dalam drama ini(bukan mati betul-betul ye). Rozita Che Wan nampak tegas dan garang pulak bila memakai pakaian seragam polis.

Mesti ramai Dato’-Dato’ dah terbayang nak jadi penjahat dan dikejar oleh Rozita Che Wan. Atau mungkin kalau yang lebih extreme, membayangkan Rozita Che Wan di tempat tidur dengan memakai baju seragam polis. Pasti menggoda gitu!!!

52 responses to (GAMBAR)Rozita Che Wan Dalam Gerak Khas

  1. garfield_82 says:

    hmm..biasa jek…tapi dia memang lawo la cuma aku xsuka dia mekap tebal sekilo..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. zaza says:

    norman mati ke? Dynaz yang mati??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. chantek says:

    die mmg cantek la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. rain says:

    admin~~ i tebayang kan rozita che wan pakai suar kulit ketat ngn baju polis seksi pastu pegang kayu cota tak pn tali libas tuh.zasss zasss(sambil melibas) perghhh~~~` hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ain says:

    ish ish ish ko ni rain mcm2 yg ko bygkan yer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ni says:

    pape pn dia ni lawo
    tp tu lah make up dia nih
    tebal sgt kot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ain says:

    hmmm rozita cik wan ni memg jelita tul
    sesuai la dia pegang wtk polis
    mukanya pn nmpk serius
    tpi…make up tebal sgt la
    klu make up natural je kn lebih nmpk cntik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. rain says:

    @ain : ops…tuh la pasal dlm kepale nih tebayang mcm2. biase la darah manisla katekan ^^kene kuat kan iman jer.hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ain says:

    oo eh..drh tgh mnis rpanya
    cpt2 la mkn nsi myk
    nti x la kempunan mbygkan cik rozita cik wan 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hanz says:

    lawa la RCW nie..gerammmmmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. rain says:

    @ain : leh jer nk cptkan mkn nasik minyak…tp duit tkde daa. hehe…tp i still suke membayangkan rozita che wan hehe…^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. tuit says:

    cantik nyer die…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. flower says:

    btol2 aku tgok dia suke make up mata dia lebih2..tp dia mmg lawa pon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ain says:

    xpe2 simpn duit dulu
    tpi ko tetap nmpk cik rozita tu eh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aku says:

    aku xske ngan die nie…pasan cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ain says:

    to:aku
    la nape ko x suke die lak
    die memg lawa la..klu pasan pn xpa la
    bukn senang nk tgk janda cntik mcm die
    cuma make up die terOVER la plak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. zatul says:

    dulu dia ni lg cantik rasanya…mcm dlm cite diari ramadhan rafique…natural beauty…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. eynaam says:

    cantik pun sebb mekap..kalu x mekap pucat jer…
    selalunya kalu dah beranak ni benda tue jatuh…ni mesti der pakai paperkan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puncak kasih says:

      woii woii..enaknya mulut,mengalahkan coklat,sedangkan rmh pun klu tak bercat pucat juga,lu pikirlah sendiri

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. onda onda says:

    lawa amendanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. sanie75 says:

    janda mesi la BEST nya…. lebih mantap kata orang kelapa janda khasiatnya lebiiih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puncak kasih says:

      engkau ni kan tak tau nak bersyukur,da ada dara nak yg janda,bknkah dara tu 100% berminyak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. esaterror says:

    kalo rozita nk kn aku, aku sudi menerimanya……wakakakkaka….cun tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • semua ini fitnah jangan pandai pandai nak buat website ni saya tidak pernah pakai sexxi selamaini pahammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
      mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puncak kasih says:

      klu rupa u dah mcm kaka brasil,mungkin rozita blh..e2pun klu u ada wang mcm sultan brunei

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. boodoh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. john says:

    i nak main klu blh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. mat dam says:

    hai kwn2 mcmlah cantik sangat rozita 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. mat dam says:

    onda bti 2 apa yg lu cakap.aku pun minat sama rozita 2 body cantik muka aku x kisah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mat dam says:

    rozita awk tak mahu khawin ka rugi tau x khawin…………………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. […] (GAMBAR)Rozita Che Wan Dalam Gerak Khas (34) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. […] (GAMBAR)Rozita Che Wan Dalam Gerak Khas (35) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Congress will pass a legislation restricting public touch upon the Web to individuals who have spent a minimal of 1 hour truly conducting a specific activity whereas on line. – Andy Grove

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Vennie Ngo says:

    Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. porno izle says:

    Just want to say your article is striking. The clearness in your post is simply spectacular and i can take for granted you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the effective work. ???????????? ??????????? ??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. puncak kasih says:

    allu lowa sigam,wei2 klu nak komen jgnla lbh2 whai orng2 1 mlysia,penat2 je dtk najib prmot 1 mlysia klu rkyt tak spkt,,bknya rozita che wan je yg nak mekap tbl2 one siti kembang penyanyi no.2 mlys 2 pun guna mekap 4kilo,u ol tak komen?npa,sdngkan erra fzra bg2 lawa pun guna mekap&bulu mata plsu juga,,tk pyla nak komplen orng lbh2,mcmlah juri profesinel,,janda2nya pun mmng sume tau dia janda,yg buat kita susah ni,anak dara,tp tau2 janda tersirat..haha,apa pun rozita queen of the queen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Would you be inquisitive about exchanging hyperlinks?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Retirement says:

    Hi. Good reading. Looking forward to your next article! :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0