Written by AbangNara | April 29th, 2009

Mesti ramai yang tak kenal artis di atas. Artis di dalam gambar di atas ialah Rima Rashidi, seorang penyanyi yang agak femes masa tahun 80 an.

Beza betul muka dulu dan kini Rima Rashidi. Takperlah, bukan dah jadi artis dah pun sekarang. Anak pun dah ramai. Asalkan sedap mata suami memandang sudahla.

Lagi gambar Rima Rashidi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to (GAMBAR)Rima Rashidi Dulu Dan Kini

  1. lola says:

    anak dia cute…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. pim says:

    gemuknya….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  3. singa ganaz says:

    dahla gemuk… makan banyak… pakai seksi plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. iu says:

    tak la gemuk sgt..biasala da berumur

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. ros says:

    x baik kutuk2….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. kiki says:

    amboi dua sekali die sental…bole tahan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. now_tea_boy says:

    ish,ish…. dah gemuk xpe la…. pakai la elok2 sket..
    kata montel kang marah plak..Tuhan lg marah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. shinchan says:

    mak aiii….seksi nyer…..leh tahan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. zarina says:

    o..mak ang..besau nye si rima nie..
    dolu2 popular ke die nie?
    x pe la..walau besau pun janji ade laki kan..janji bahgie..x kaco laki owg..
    hehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mantikulaz says:

    wah..wah..wah..
    sihatnya rupa dia,itu maknanya dia bahagia:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. mien.. says:

    erm,x knl lgsg la die ni…papepn dihrp dpt brgmbra ngan kluarga trcnta slagi trmampu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • botak says:

      alaa…dia ni dulu pnyanyi, lps blakon sat. cita pa x tau, mr.os pun ada. lps tu naik mahkamah sbb kes dia tunjuk isyarat f**k kat polis

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. minnie comey says:

    aku xlahir lg gaknye time dieni pemes..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. awek duane lee says:

    suke bena mengate bentuk fizikal org ….
    baik makan subway lagi bagus…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Lovelyvic says:

    Sedapnya sandwich subway dia…
    Aku rasa badan aku jd gebu gini pasal selalu makan Subway kot… sama macam Rima.. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. sazzy says:

    tembamye dia, cute anak dia… dia pelakon kerr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. rozy says:

    dulu rasanya masa aku kecik2..lagu dia pun tak pernah dengar..kalau 80 upper aku tak lahir lagi la..hahha..

    tapi mcm pernah tengok muka dia..
    rasanya dia memang seksi..kalau dulu mcm raja ema tu agaknya..sedap2 seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. tED| says:

    umangggg ai.. seksi sekse!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Sam says:

    Dlm facebook , dia kata peminat Tun Guru Nik Aziz.
    Mesti terkejut besar tok guru melihat gambar peminatnya berpakaian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Janda Meletop says:

    Ada masalah ke kalau dia gemuk.Tu la korang gemuk pun nak kutuk….
    Aku lagi gemuk tak bising pun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. SyaZILA says:

    da taw tua n bdan pn agak berisi..sdar la diri…
    x perlu nk pakai cm 2….cm ner nk jd contoh kt ank2…
    kita yg melihat ni pn..Subhanallahhhh…x sanggup nk lihattt…x perlu nk tayang body yng x cun2….geli la….X SANGGUP!!!!!!!!!111

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  21. Tengku.... says:

    Btul2….i sokong..
    sepatutnya bla da agak berumur bawa2 la sedar diri…kenal halal haram…makanan haram pn main hentam……pakaian x yah cakap la main sobronoo jer….terdedah sana-sini…..malu kita sebagai orang islam tngok…agak-agak la kak rashima oi…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kiki says:

      yang ko g tgk tue sampe suruh….seblm nak ngater org cermin diri sendiri dulu..yang tuan punyer blog nie pun dok la menayang gambar hak milik peribadi org…that its not goodddddddddd…….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. boxer hugo bosss says:

    rima da tue da eh…ehhehee…
    dulu rockers je aku tgk..ngn rmbut die…:D
    debab gle ank die..tgk mak ler kan…
    ape pun…debab2 kan la diri anda..
    stay tune!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Spiderjane says:

    please take the pic off your site since you didn’t get any consent from me to publish it , it’s my private photos from my blog which a disclaimer is clearly stated there. I don’t care about all the kutuk-kutuk thing that’s going on here coz i understand that it’s open for the public & I can’t pleased every one , just get my personal pics out of here. Thank you , sir.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. shaa says:

    DIA KAN POSING

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  25. gadis ayu says:

    er tuan punya blog, u sedar x, u dah ambik gambar ni dari private blog kak rima.

    tu kan private blog dia, suka hati lanak letak gambar apa pun. yang u kecoh ‘mencuri’ ni apa hal?

    tak pasal-pasal org lain dapat dosa mengutuk setelah u curi gambar ni.

    bukan kak rima dah letak disclaimer to her blog ke?

    and korg yang lain, ko gemuk ke kurus ke apesal diskriminasi fizikal sgt ni?
    soooo ketinggalan zaman.

    buang yang keruh ambil yang jernih. sila jangan mencuri lagi. sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. atieramost says:

    Sedapnye mulut mengutuk orang!! macam diri sendiri dah cukup baik. Please removed the pix la oii! dah lah ambik tak minta kebenaran

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  27. miss wawa says:

    dkt malaysia subway da halal eh? spore blm lagi..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0