Written by AbangNara | May 15th, 2009

revalina s temat

Sila pastikan bos anda tiada di sebelah semasa anda melihat gambar Revalina S. Temat dan …(isi sendiri mengikut apa yang anda nampak). Kalau bos anda lelaki mungkin anda boleh ajak dia tengok sama. Kompem dia akan naikkan gaji anda.

Kami sanggup tak kecilkan saiz gambar ini supaya anda dapat melihat dengan lebih jelas. Lagi gambar Revalina S. Temat seperti di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

revalina s temat

revalina s temat

195 responses to (GAMBAR)Revalina S. Temat Dan …

  1. pocongcomei says:

    nmpk pe weyh? aku tak nmpk pape pom?

  2. Zaza Muhammad says:

    Biar btul!!!! Takan tak pakai spender kot….TIDAK!!!!!!! kwang3x! harap2 seseorg yg x bertnggung telah ‘alter’ gmbr ni…beb I x kate Nara erk… takan nara nk sabo artis2 yg rekod bersih ni…..

  3. tanpa nama says:

    tak pakai spemder ker..nampak faraj dia lar..cam ader bulu2 cikit tp halus..biar betul, dia nmpk alim jer

  4. huhuhuhu.... says:

    tapi rasanya tu peha dia lah….
    pasal apa, msthil la di akan wat gitu..

  5. singa ganaz says:

    mcm mamee slurrpp…

  6. delimajelita says:

    Ish2..pehe dia lah..ayo..ayo…kot iye pun pakai lah seluar pendek kalu nk pakai mini skirt kan..adeshhh…malu nya lah…

  7. singa ganaz says:

    nampak cipan…

  8. singa ganaz says:

    kalau period dah tentu dia pakai pad.. maxi wings lagi… auuuwww…

  9. delimajelita says:

    uitt kalu petpet takkan nampak punyer lah..kan benda tu keats skt..yg ternganga tu pehe dia…walau cam mana pun..dah rezeki …tengok jer la ..pehe ke petpet ke..Layanzzz..aku tetap mengatakan itu ialah PEHE dia

  10. abong says:

    mana ader nampk terkepit tu ngan paha tu…

  11. eclipse says:

    aku sudah tanya sama itu pak temat…dibilangnya gak usah in dijadikan isu besar karena anaknya ngak perasain semua itu..

  12. lilies says:

    eeeuuww..korunk niyh dat her peha lar..sape lar yg so ….assume dat her xxx..urmm..

  13. singa ganaz says:

    gilo ini olang….

  14. eclipse says:

    keliwon mcm sial ayat ko….g berambuslah!

  15. Lovelyvic says:

    Kenapa dia tak pakai spender?
    Dia takde duit nak beli ke?
    Alahai… jap…. aku cari spender lelama yang dh tak pakai lagi kasi dia..
    Alalalalla… tutup ye…
    malu… singa nampak nanti…
    dia makan..

  16. bahulu hangit says:

    keje dh siap…tggu kul5.30 nk blk…skrg time layan blog…hahaha…bos aku pon dh pelik tgk aku gelak sorg2…die ckp penyakit aku dh dtg..

  17. mien.. says:

    x pn pkai spek mata 20 inci

  18. ~keliwon~ says:

    besen?mop lantai?apa tuh…aku nak gak…weiii…….tulun..tulun…aku gersang nihhhhhhhhhh…..

  19. keyz says:

    glupp….. ish tul ke apa yg di nampak…. nampak sodap yo…

  20. badboy says:

    aku rasa tu peha dia bersanggit la..peha pempuan kan besar.so bila duduk tu dia bertemu.so terjadila gambar cam tu..ada sesiapa yang nak menyokong..

  21. ok aja says:

    tak ada apa pun??tu gamba edit la.korang jgn tertipu.

    • sesondol says:

      mmg gmbr edit pon…
      korang tgk kt leher die…
      ade belang…
      kecian die kene fitnah…
      huahuahua!!!!!!

  22. ok aja says:

    ha?
    tak ada apa pun??tu gamba edit la.korang jgn tertipu.

  23. ok aja says:

    what? tak ada apa pun??tu gamba edit la.korang jgn tertipu.

  24. ok aja says:

    hi meh? tak ada apa pun??tu gamba edit la.korang jgn tertipu.

  25. ok aja says:

    betol…tak ada apa pun??tu gamba edit la.korang jgn tertipu.

  26. pim says:

    menanah mata…

  27. x-not-x says:

    BUAT MALU JE…

  28. x-not-x says:

    singa ganaz,u ni lelaki ke?

  29. giler yok…x pakai tu ke??sayang cntik tp tk tahu lindung dri kn…………..

  30. x nampak apapun…kalau nak tgk yg real punya klik kat berita sensasi…pasti sensasi…

  31. kami tak pernah alter/edit/superimpose gambar di atas. kami cuma paparkan apa yang kami terima.apa yang anda nampak, itulah kenyataan.hehehe

  32. Biji2 Telur says:

    Rasenye tu peha die je kot, tp tengok banyak2 kali cam len plak…hmm

  33. zas says:

    ni la bini kedua tengku muda pahang…..
    madu puan muda julita aishah

  34. Zaza Muhammad says:

    wat eber pun yg korang dan aku nmpk moralnye jgn pakai kain singkat….tu je

  35. LaRa says:

    haa btoi tue zaza muhammad…aku sokong ngan pndpt ko tue….
    kalu kta nk pkai mini skirt pun cover la ckit time nk duduk tue…jgn smp tbuka plak kdai kopi tue…ahaks

  36. perempuan ini says:

    itu peha la…aku tau la aku pn ppuan..jgn korang terpedaya ngan kamera trick..setakat dduk cm tu xkn ternampak pn belian tu..lain la dia dok terkangkang…dh peha dia rapat,nmpak la cm benda tu…compomlah peha…udah2 xyah gaduh…kang sruh bini korang duk cm tu,klu xpercaya la…tp awas ya..binik jer…

  37. TAPI kira seksi dan seksa juger tu…jgn luper singgah kat BERITA SENSASI yer

  38. Lovelyvic says:

    Ala.. peha ke…
    benda tu ke….
    tak kisah ar..
    janji singa dan kaum sekutunya
    dah puas senyum sambil jilat bibir.
    Man is always man….

  39. im sorry says:

    besar gler peha die smpi nmpk mcm tu skali…huhuhu

  40. boxer hugo bosss says:

    ntah ler beb!aku pun conpius…
    aku terer gak edit gmbo pki photoshop nie..
    xpun gune ape bnde alah tue…
    kalo xcntek jd cntek kalo xreal jd real..
    kalo xnmpk jd nmpk…huhuhuu..
    xsmpat pki spender tue kot..excited kne enterbiu tue…

  41. akudandirimu says:

    Tu peha tuh..sape2 yg selalu usha awek pakai skirt kat mapley msti tau pnye..hhuhu

  42. sangam41 says:

    peha la

  43. awekcun says:

    aiyaaa… peha manyak busat, itu pasal nampak cam plik.. huhu..

  44. ko pehal????nyibokk says:

    ooooo dah trim upernyew…..

  45. Car says:

    truknya kmu ni… nama ja agama yg confirm masuk syurga

  46. meon says:

    woi itu peha dier ler, agak2 ler kalau yer pun nak bergosip .. buta ke haper korang nieh .. kalau tak pakai spender bukan mcm tuh bentuknyer … apara

  47. Gorgong says:

    antara ya dan tidak je….
    nampak tp tak jelas…. betul ke dia punya anu atau hanya gelebih di celah-celahan…

  48. eton(bkn name sbnr) says:

    tu peha die la…
    adoyy..

  49. gula_melaka says:

    peha la bangang!

  50. guni says:

    aku tak nampak gambar apa pun

  51. guni says:

    aku dah nampak la dia trim dl kot sblum bgambar tu eiii..tak malu tol

  52. mann says:

    ala….itu baru sikit, tak terangsang pun…. tak ade ke yang luas sikit….. baru ada mood….

  53. dzury says:

    ewah3…klu bab2 bnda camni bkn main rmai lg org komen2 ah????

  54. eynda says:

    wei tu peha die la…pe la korang ni bodo sgt..
    kalo peha sme peha bertembung mmg la cmtu..kan beha die agak beso gak…lg pon tangan die dh tutup tau..mne leh nmpak bhagian tut…
    len kali kalo xtau jgn ckp…

    • awekku says:

      ko emo kenapa…

      biar la, dia punya bukan ko punya pun
      Awek cita Perempuan Berkalung Sorban…

  55. delimajelita says:

    ada gak org guna id aku, tapi x pe la, promote gak hahaa..

    lawat la laman aku – klik ke SENARAI PRODUK

  56. Hamba yang kerdil says:

    Assalamualikum…
    Weh korang yang sebar gambar ni tergolong dalam golongan yang mengaibkan sesama umat Islam… Tgu la hari pembalasan… memang dia ade buat silap… tp x bleh mengaibkan sesiape pun….
    Wassalam…

    • Wak Koran says:

      Betul tuh ! saya sokong. macam dah tak ada kerja lain, boh lah gambar2 yg berfaedah yg boleh di kongsikan bersama. tp susah lah , sbb otak mereka dah karat sek tuh.

  57. lolipop says:

    sape suh pakai cm ni..

  58. mata says:

    betul la 2 anu dia bkn peha laaa

  59. aku says:

    apelah..tukan peha die..berselisih antara satu sama laen..bahagian tut tut terpelihara taw..

  60. pet says:

    Nampak pet pet dia kalau boleh saya nak makan dia punya kote yum…yum… delicios.

    • Wak Koran says:

      hi !! tagih sek ker !!! aduhai kesiannya minda awak tuh !! dangkal banget !!!!! nk tengok ker ! minta izinkan mak awak, sama jer ehehehehe !! bengong bengong !!! klu ada bini, tengok bini punya k. sama jer !!! awak dlu pun di lahirkan iku tut !! tu lah hehehehe !!!!.

  61. Anonymous says:

    2 peha die la.xkn di ni bongok xpkai spender.

  62. ella says:

    bodoh… tu peha die la.. fikir logik la ckit.. xkan la duduk mcm tu blh nmpk???? peha die rapat sbb tu nmpk mcm tu….

  63. mantoya says:

    peha ke ….anu keee …..yang pasti kena tutup aurat…

  64. aishah says:

    awk cmel la….saya mnat awk….awk catik la…..

  65. bob says:

    x nampk tut die la…
    cume peha die… 2….

  66. AYIEN says:

    2 PEHA LA..KORG NI APELA..

  67. nurfika says:

    wyeh,aku stuju dgn apa tah nm dia sesondol??papew jew lorh..ku rs tu gmbr edit je lorh….x baik fitnah org…brdosa.. :0

  68. fauziah says:

    itu peha la

  69. NATRAH says:

    wehy!!!!!!!!!!!x pkai SPENDER KER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klo pown nak tnjk TUTTUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kat tepmt lainlah nak kongkek ngan sape??????????????????????????????

  70. Wak Koran says:

    apa la korang nie!!! tak ada kerja ka yg lbh berfaedah, jgn lh cari kerja2 yg blh mengaibkan org lain, ishhhh !!! majukan lh otak dan minda tuh ya !!! …..masalah lh korang nie, p kaunseling supaya sistemkan semula minda anda yg sdg hank ! tu k. Semua org di lahirkan melalui tut!!! tak payah lh sibuk-sibuk !!! maaf yah ! Ingat ibu/bapa dan tuhan ya !!.

  71. azrul says:

    sesiapa yang ambil gambar dia begini memang kurang ajar.

  72. nursabrina,azizul says:

    kowang ni bute ke ape..x leh nk tgok leklok ke..2 pehe ,,bkn nye……………………………………………………………….

    • gambar says:

      taula xkawen lagi tp benda simple gitu pun xtau, minded dah kotor giler sampai mata tu nampak apa yg otak nk jeerrrr….

  73. sabrina says:

    Emm,bia ar dye..asl kn dye aslkn dye bahagie…

  74. s.... says:

    emm,,asl dte pkai bju cm 2…malu kn kaum wanita ar…

  75. s.... says:

    aq mlz ar nk amik tau psl dowg ag..k.ar..cpat2 ar taubat..slm..

  76. porno izle says:

    Just to let you know… your website looks extremely strange in Mozilla on a Mac

  77. Thanks for your share, very good understanding. Your blog is good! I am pleased by the info that you have on this blog. It shows how well you comprehend this subject. Added this page, will come back for more. You, my friend, ARE INSANE! so thank you

  78. You not going to believe this but I have lost all day searching for some articles about this. I wish I knew of this site earlier, it was a fantastic read and really helped me out. Have a good one

  79. peti mayat says:

    hairan2…..

  80. Amoi says:

    kalau die ni..xde tahi lalat dan gigi terabur sikit…comfirm da nampak mcm stacy baaaa

  81. sally says:

    kak revalina comey d cantek kn
    napew kak reva tak jadi penyanyi
    mesti best kalau kak reva jdi penyanyi

  82. boy says:

    tengok gambar ni….aku terus ayat org gaji Indon rumah aku,cun jugak…belum dapat lagi….tapi ringan2 dah,,,,sbb mak aku selalu ada kat rumah…

  83. vampire network says:

    Tu cuma editan, jgn percaya yo ! kalau percoyo pindah agomo. Lihat aj tu lehernya warna kulit beda…

  84. minah0909 says:

    impose kot gmbar tu…leher kaler lain, peha dan selebihn nya lain….sesapa yg buat ni mcm nk fitnah je.

  85. 901 says:

    Ermm…. benda yang baik dan cantik macam nie patut la kita share ramai2. Ish, geramnya teman nengok. Usha taik lalat die pun dah leh wat aku stim ….

  86. Ayen says:

    Peha ke or apa ja yg korg nmpk tu,dpt pahala ke???jgan la korg asyik Nk tgk bnda tu je..Xde keja lain ke?

  87. King says:

    itu peha dia lar..tgk betul2..
    mana ada manusia peha nipis camtu..tgk gaya duduk pun tau lar!

  88. watch says:

    Hello there! Really good posting! I happen to be a usual visitor to your site (much more like addict :P) of your website even though I had a difficulty. I’m so not necessarily quite absoluterly certain whether its the right place to question, but you’ve got no spam comments. I receive comments on a daily basis. Will you help me? Thanks a bunch!

  89. Hey there! Impressive piece of writing! Now i’m a regular website visitor (a bit more like addict :P) on your website sadly I had a question. I’m not actually certain if it is the right place to question, but you have no spam comments. I receive comments day by day. Would you assist me? Gives thanks!

  90. anymous says:

    pe ni dok kecoh2..cipap di dah kna tebuk dah dengan tengku muda pahang.x=cdp dpt brg freshh..ihhihi

  91. andri says:

    buat anak yuk sama aku

  92. daily says:

    aku x nampak apa pun nie kalu artis nie x pakai mestilah nampak tuttttt!!!!!!