Written by AbangNara | January 11th, 2011

lagiajl5

Kalau ada gambar-gambar red carpet AJL25 yang dah bercampur-campur dan yang dah dikeluarkan tapi abang Nara keluarkan jugak kat sini, harap dimaafkan. Banyak sangat gambar yang ada. Tak sempat nak check satu persatu.

Lagi gambar sekitar Red Carpet AJL25 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lagiajl
lagiajl2lagiajl3lagiajl4lagiajl5lagiajl6lagiajl7lagiajl8lagiajl9lagiajl10lagiajl11lagiajl12lagiajl13lagiajl14lagiajl15lagiajl16lagiajl17lagiajl18lagiajl19lagiajl20lagiajl21lagiajl22

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

151 responses to (GAMBAR)Red Carpet AJL25 Part IV

  1. luthfi says:

    tudiaaaa… artis malaysia.
    siti pakai kopiah ka?

    0
    0
  2. nak komen jg says:

    adui awat semua semua skirt pendek..wat malu kat budak mia…

    0
    0
  3. Over plak dia.. says:

    Jue aziz potong rambut kew??

    0
    0
  4. oren says:

    spek iz (sape ke nama yg pakai spek tu), serius beb. bohsan giler tgk style dia kat mana2 karpet pun. spek dia,dresup dia..aku tau la branded punya barang, but sgt2 xcool dimata aku.

    0
    0
    • aida says:

      setuju sgt..mcm xdak peseyen lain dah..meluat la woi

      0
      0
      • emeet says:

        hah tu la.. entah pape, blakon tarak, lagu pun tarak dgr.. pacita??(nada mcm bobby dlm adnan sempit the series). mcm ape ntah style die.. gelii.. so ticklelish.. haha

        0
        0
      • yatty says:

        entah aper2lah si IZ nie semuer majlis dier wajib ader
        plak tu pakaian asyik camtuh jer + spek yg meluat sgt ai tgk xdak job ker ?

        0
        0
    • babycomel says:

      siyes!! aku ingat aku sorang je menyampah tahap dewa dgn si IZ nie..mane2 red carpet ade je muka dia..pastu kuar magazine semua nak tunjuk brg branded dia..beli kat sydney la..tah hapa2…sape tah jemput mamat nie

      0
      0
    • hangpa tau xpa…igt dok kat bulan ke nk pkai mcm tuh??wat lucu jer hai…cube lepak kedai kopi tgk ada brani ke x pakai mcm tu…hahahaha!!!

      0
      0
  5. insuraya says:

    yg si marsha tu apesal la pakai cmtu..ishh2x..

    0
    0
    • tak kesah sgt dgn marsha sbb die non-muslim

      yg muslim plak lebih2 pakaiannya

      hehe

      0
      0
    • N says:

      rasanya Marsha pakai besa je, mcm nak gi opis je ado..

      0
      0
      • N says:

        cuma kalau gi opis skirt tu taklah terbelah tapi apa2pun mcm peminat Ayu Raudhah ckp, dia non muslim..

        nway, sapa pompuan yg pakai sunglasses tu?
        Juliana aziz ka?

        saya fail la kalau artis2 yg agak2 tak pemes, mintak Abg Nara buh nama dorg skali boleh? heheheh =)

        0
        0
  6. misz myza says:

    artis pempuan ni kalau tak pki skirt pendek, x dedah sna sni, xleh gi majlis ek??? <— ayt perli ni…

    0
    0
    • nescafethreeinone says:

      agaknya untuk ventilation purpose kot..paneh sgt ke dalam dewan tu..

      siapa artis yang pakai cemin mata mcm ala-ala cyclop tu

      0
      0
  7. oh islam says:

    islam semakin jauh dari umat islam sendiri !!!!

    0
    0
  8. ngongek says:

    budak kecik si mia yang blum matang berfikir tu pun pandai tutup sebahagian aurat…. ni kan plak mak2 budak, dan bakal mak budak… semua nak jadi mcm marsya milan londoh.. dier tu takpe la bukan islam….

    0
    0
    • sbb dia kecik lg..hihi..mak ayah dia yg cari kn baju tuk dia…artis sume ni kecik2 dulu camni gak..hihihi….

      ***hope mia owez sopan smpai dh beso ye…syg adik mia..tersgt la COMEL..mlm tu dia yg paling COMEL ^^

      0
      0
    • saya suka gosip says:

      sekarang mak die beli kan baju tutup2…akan dtg x tw lg..mak die pon pakai skirt pendek…terkezut tgk mak die mase mula2 bukak page mia dulu..

      0
      0
  9. ehem says:

    mia sgt comel…hrp2 esok dh besar jgn pki dedah2 sana sini ye dik

    0
    0
  10. MisstauruS...MisspocO says:

    xde yg menarik sgt kat page nih…

    bye sume…!!!!!!!!!!

    0
    0
  11. papadom says:

    si mia tu kecik2 mmg la tutup,dah besar dedah sana dedah sini cam artis2 diatas..xpyh skolah je la dak nih..

    0
    0
    • hanipelangi says:

      doa la budak nie yg baik2..apeda ko nie…chait…xpyh skola la?? ape la…cakap kasi lojik sikit la..

      0
      0
      • papadom says:

        wtpe aku nak doa bkn adik aku.ade aku kesah???

        0
        0
        • hanipelangi says:

          owg xde misi idop mmg suka guna tagline ‘ade aku kesah’..

          0
          0
        • hanipelangi says:

          n furthermore, dlm solat, ko xdoa ker utk sume hamba Allah? ko doa tok kuarga ko jer ker?? renung2kan k…

          0
          0
        • momo says:

          kalo ko mati,,org xurus jenazah ko,,sbb ko bukan keluarga diorg,,xpe kan??kalo ko mati masuk kubur sendri xpe gak nk ckp “ade aku kesah” org2 yg ko xkesah tu jugak yg angkat ko ,smbhygkan,,mandikan ko~

          0
          0
        • hanipelangi says:

          great…!!

          0
          0
      • papadom says:

        kalu xcaya tgk la nnti..

        0
        0
        • hanipelangi says:

          bkn xcaya, tp atleast kita berdoa la yg baik2..kalo penyudahnya besar nanti dia nak menyeksi jugak, sekurang2nya kita da mencuba berdoa tok kebaikkan die…ini ko terus2 p ckp gitu…kata2 tu kan 1 doa…

          0
          0
        • momo says:

          manusia bkn tuhan nk tentukan sape dpt hidayah atau x,,kalo ko bek skali pon,,blum tntu ko mati dlm iman beb,,islam ajar utk bersangka baekk,,simpan dlm kpale k

          0
          0
  12. togex says:

    nice2..

    0
    0
  13. janda says:

    geli aku nengok

    0
    0
  14. what the? says:

    bila di zoom dekat2 .. cantiknya mereka2 ini ..

    0
    0
  15. hunny says:

    yg ke 3 dari bawah tuh, siapa eh?

    0
    0
  16. Misha says:

    suka sgt kat adik mia ni…..so sweet……

    0
    0
  17. bucuut says:

    second..!!
    suke ryzal….hensem..huhu..

    0
    0
  18. nana says:

    si zarina ni apa hal? Kain lu sentap semacam je aku tengok.

    0
    0
  19. NakKomenGak says:

    ish…payah sangat ke nak pakai pakaian y sempurna??…jatuh ke maruah korang?? kenape nk dedah2??? x ingt ke korang MUSLIM!!! ish…x leh nak pikir ah pe dalam pikiran artis2 skank nie?? pastu, jd trend..y mengikut nie pn SENGAL tahap max…Sok nanti jawab ah ngan Malaikat Munkar & Nakir pe y korang bg kat society.dosa sndiri pon,x tertanggung..nie plak jd sebab org plak buat dosa….ASTAGFIRULLAHAL AZIM

    0
    0
    • zullwell says:

      thinks positive…

      korg perasan tak artis perempuan Malaysia gaya pemakain dia dah terikut cara2 artis Indon bergaya… balik2 skirt pendek yg dorg pilih… tak caya ko google kat internet…

      0
      0
    • Puteri Bunian says:

      NakKomenGak
      surg gk paloi….!!!!!
      if taknak DOSA, g lah duk masjid jew!!!!
      or duk kat tikar sejadah 24H berzikir…..

      0
      0
      • momo says:

        kalo ko xmampu nk tego buat bek or berdakwah,,SENYAP jek,,jgn nk kutuk org ajak buat baik or mengingatkan~nampak gile pemikiran ko bawah tapak kaki,,aiseyyy,,malukan diri btul la,,aishhh

        0
        0
      • syenot says:

        are u a muslim?? if not please stop commenting on something that u do not know.. u just another pathetic person that lack from attention

        0
        0
    • Puteri Bunian says:

      ni lagi sorg segal. aku kaci kat ko.:
      PEMENANG TEMPAT PERTAMA MASUK SYTURGA.

      0
      0
      • Over plak dia.. says:

        To PB : Ko x baik tau menyindir owg2 yg menegur ats niat yg ikhlas…Dan jngan sesekali kata2 ko 2 memain dengan syurga or neraka..If dia nak tegur yg bek2 pun ko peduli apa…Blog nie terbuka kepada semua owg n diaowg nak komen apa pun bukan tuju dekat ko..but serius lah x pyahlah nak over2..

        0
        0
        • puteri bunian says:

          then ko pulak yg over nak tegor aku apasal?? lantak aku lah. blog terbuka kat suma rite?? skati aku lah. ade bapak ko kesah??? mati aku ko x ziarah pon.

          0
          0
      • nyampah says:

        u think that’s funny, PB?
        booooo

        0
        0
  20. zullwell says:

    thinks positive…

    ala comelnya si budak Mia Sara tu… dah besar nanti mesti lebih cantik dr Lisa…

    0
    0
  21. matt says:

    ct plg cantik n menyerlah.. aura dia mmg besar..

    0
    0
  22. ziha amir says:

    yuna yang mmg style~!!

    0
    0
  23. anabobo says:

    zoey n ika. sama pndek sama comei. haha

    0
    0
  24. KaChing says:

    dlm ramai2 artis pompuan pada aku dressing mia je yg paling semenggah…..

    0
    0
  25. puteri qistina says:

    yuna is d best n intelligent dress.aurat tetap terjaga wlupun berfesyen mcm ni la yg nak kita ketengahkan bukannyer yg entah aper2

    0
    0
  26. garfield says:

    pling comey adik Miasara :)

    0
    0
  27. Reena says:

    Lebih baik letak gambar Mia jer byk2..comel pun comel, hati pun senang drpd letak gambar artis2 yg dah terlebih baligh & mumayiz tapi baju tahpahape ntah…mostly jadi fashion victim.

    0
    0
  28. cik intan says:

    kalau bab ref carpet sume nak tayang badan. tak cukup baju terdedah.. feeling model (gaya tangan kat pinggang) harus. (

    0
    0
  29. puteri lilin says:

    sape pakai spek mata itam tu?izam OIAM ek?dia selalu ada time red karpet kan…tapi aku tak penah dgr lagu atau tgk dia berlak0n :))

    ifa razaih tu “comel” gile…hahahaha

    ginilah gaya artis yang melaram tapi tak buat persembahan except yuna n siti ..

    0
    0
  30. adinda says:

    wow..paleng cantek ika n fauziah gous……..

    baju ct macam langser

    0
    0
  31. hagu says:

    harap2 sangat mia da besar nanti pakaian dia x jadi mcm artis2 sekarang ni…takut la plak bila dah slalu bwk dia ke tmpt2 mcm ni nnt dia terikut-ikut gaya artis…hope mia x mcm tu..we love mia sara!! <3

    0
    0
  32. sajasukasuka says:

    Huhuhuhuhu… Speechless…

    0
    0
  33. Tipah says:

    tudung siti dah mcm kopiah jewish rabai le pulak. siti oh siti. bukak je lah, senang..Sekarang pun kak tipah rasa serupa macam tak pakai. Pakai tudung konsep sangkut2 atas sanggul tu tetap dapat dosa penuh ye dik oi,bukan separuh-separuh.

    0
    0
  34. dart says:

    dlm smua2,mia jg nmpk cute…ya allah pimpin la hati ank kecil ini supaya menjauhi larangan mu…amin3x….

    0
    0
  35. watever says:

    boo to yuna..ur Shout Award clothing is wayyyyy much better!!!

    0
    0
  36. Dee says:

    baju siti tersangat cantik. bijak sungguh pereka baju beliau.

    0
    0
  37. liesa says:

    rimas tgk rambut dak kecik tu..sue ur stylist baby girl!

    0
    0
  38. remy says:

    jgnlah budak ni terlalu terdedah ngan budaya glamour ni sgt.sbb budak2 mcm dia cpat jer tertangkap dlm pmikiran dia, apa yg dia tgok n apa yg dia dgr.nnt dia tgok, eh…ehh..macik2 ni ok jer pakai mcm ni, mia dh besar pn nak pakai mcm ni jugak la!tu mia parents, be alert.

    0
    0
  39. nana says:

    mia
    sila tukar style rambut!

    0
    0
  40. dr ally says:

    aku kalau jupa patient pakai mcm ni kat sepital aku soh balik…bertambah penyakit satg..

    0
    0
  41. Menteri dah tegur kes berkemban ari tu. Nampak xde plak yg berkemban. Berkemban kat bawak plak !!! hancusss

    0
    0
  42. Jelita says:

    Jue Aziz dah kurus la.. tgk kat gambar lain ingatkan Nabila

    0
    0
  43. anonymous says:

    cian tgk ifa raziah..npak cm ketat ngat muke dy nk senyum..
    Yuna lak..skali tgk cntek bju dy..2 kali tgk cm bju punjabi r lak

    0
    0
  44. kah3 says:

    uik Leo Messi pon ade?

    0
    0
  45. gyulee gyuri says:

    hope family mia ambil berat pasal pemakaian mia bila dh besar nnt…dh jd sebahagian dr dunia glamor ni jgn besar nanti terdedah sini sana…huhu

    0
    0
  46. fenz says:

    Dato Siti bukak la kopiah tu burok beno rupe dia..kalu tak nak bertudung tak payah ler..tak ada sape nak pakse pun dari bertutup separuh.belum sampai seru nak bertudung yer kan (ayat biasa artis2)…

    0
    0
  47. Fairytopia says:

    hensem zain saidin..huhu

    0
    0
  48. Syue Mustafa says:

    Yang paling comel tentunya Mia….

    0
    0
  49. lolyat gang says:

    sape plak yg pakai spec mata star trek tu ?
    hahah

    0
    0
  50. mikan says:

    dorang ne tak bukak atas, bukak bawah plak.cuba lpas ni bukak tengah2 nak jugak tgok

    0
    0
  51. Rin says:

    suke baju yuna n ct jek…

    0
    0
  52. kemakemo says:

    perlu ke miaq tue ikot acare gni???adehh,,tdak kecik lagi tue,,cian plakk

    0
    0
  53. suka ati aku. says:

    fesyen2 kemban dah..skrg ni fesyen2 nk tayang paha le pulak…akai tak der le artis2 ni…

    0
    0
    • silentgirl says:

      artis n sexy da sinonim… some of them, biasa2 je..for me x sexy sgt..but certain da jd cm hollywood..but i love fouziah ghaus attire…simple yet nice..xkelam kabut cm slalu…

      0
      0
    • mizz mira says:

      akai ade tp x nak gune.

      0
      0
  54. aloha says:

    Joget lambak version rock n roll……….. search tajuk ni kat utube.korang ingat lg tak pengapit rambut mop lantai (lan and the typewriter kahwin)korang ckp tu, aku tjumpe video dia kat utube.best gile sore dia.

    0
    0
  55. aiii…nama pn artis…xhot ar pkai sopan2…kurang2 peha mesti mau tayang punye kn?kalo y kurus tu blh lg la nk tgk…ni peha dah besau mcm perut pn nk tyg jgk payah la kak…(~_~)’

    0
    0
  56. Lely says:

    bagus r…atas dah tutup…kira cam sopan la…
    skali bwh plak yg buka….hehehe…
    dah la ramai pkai stoking jer….
    aku kna cri gak stoking cam ni…hehe….

    0
    0
  57. budi says:

    ifa raziah –nk tayang betis ngan paha..tp buruk benar tgk nye..
    Mia jugak yg comel………….

    0
    0
  58. budi says:

    skrg trend stoking.skirt paras paha….sama mcm tayang paha ..ketat dan sendat…geli wehhhh
    .apa nak jadi da….

    0
    0
    • eimsperfume says:

      mkin rmai artiss mcm ni… :-|
      nsib bek antara artis pompuan kt atas tu ada yuna..huhu..bgs2.. hope yuna tak terikut2 ngn gaya pelik2 artis pompuan yg len. nk jadi amareka konon..

      0
      0
  59. Azleeya says:

    ensemnya ryzal…comel gile..cam korean

    0
    0
  60. mama uti says:

    mia cute nanti boleh khawin dgn anak mak cik ya……

    0
    0
  61. Nur Amina says:

    i suka pada fauziah gaos, so gujes, mabeles

    0
    0
  62. hukhuk says:

    pelik la ngn artis pompuan..kebanyknnye tak cukup kain..
    artis laki cukup lak kain nye…
    ke kain dah sume kene bedal ngan artis laki..??!!
    huk..huk..huk

    0
    0
  63. kak Timah says:

    adik mia paling sopan..jaga kesopanan adik sehingga besar nanti..jgn tiru makcik2 yg xsedar diri tu..

    0
    0
  64. quEenr!an@ says:

    mamat yg pakai all white atas zarina fesyen die mmg cm tu je kew????
    tiap kali die g function sti pakai cemin mata cm tu…buruk bangatttttttttt….xde fesyen lain ker??
    or ko mmg da ketandussan idea nk pakai ape??

    0
    0
  65. @alimcb4 says:

    Kesian aku tengok ct halijah. dah macam org x betul sekarang ni.

    0
    0
  66. cameliaspear says:

    mcm2 la arti zman skang nk ikut fesyen x bertmpat tp klu x ikut org kmen kolot lak so nk slahkan sape??wartwan,peminat,artis sume nye sme,pakat kmen sesame sndri..

    0
    0
  67. amoi says:

    Hajah Siti dah xpakai tudung ea??

    0
    0
  68. teha says:

    sebelum comment anything yang berkaitan dgn maruah org, kita mesti tgk diri sendiri dulu…. tak de manusia yang sempurna kat muka bumi ni.. jgn je kita ckp2 org, nnt bila dah ada keluarga sendiri.. anak2,cucu2 cicit kita pula jadi mcm tu.. kena fikir sikit,,,

    0
    0
  69. Nenek Vogue says:

    apa2 pun..nenek tetap suka ziana zain malam tu. memukau dan paling penting wajah asli. :)

    0
    0
  70. myung dae says:

    mia tetap comel..
    artis kte nih xbole ke ikut cre pkain mia tuh..

    0
    0