Written by AbangNara | January 10th, 2011

gambar ajl25

Lagi gambar sekitar Red Carpet AJL25 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Makcik Red.

P.S: Tak sangka siap ada Facebook Tak Setuju Dengan Anna Raffali jadi juara AJL25. Nasib baik Facebook itu dibuat sebab tak bersetuju dengan keputusan juri. Bukannya sebab tak suka dengan Anna Raffali.

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

gambar ajl25

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to (GAMBAR)Red Carpet AJL25 Part II

  1. Paan Jr says:

    kasut torqoise tuh kool

    0
    0
  2. ELeVen BLack Rose says:

    nurul shuhadah nurul ain tetap comel….zarina mcm pegi brtanding plak…

    0
    0
  3. jazzzzz says:

    kasut biru….hahhaha mcm kartun lak tgk…

    0
    0
  4. nana says:

    zahiril adzim dengan shera
    wooot woooot

    0
    0
  5. tam says:

    ramainye yg aku tak kenal…=_=

    0
    0
  6. BlackBerry00 says:

    overall, nmpak ok…
    nurul shuhadah nmpak comel sgt!!!

    0
    0
  7. issey says:

    dynas paling santik…like!!!

    0
    0
  8. cometome says:

    fes time tgk shuhada cantik. baju tu simple tp cantik sgt2. btw, AJL ada tema ke..? sape2 tahu..?? ana rafali x patut menang. kalo dia tu dianggap juara, FT atau black jauh lg juara!!!!

    0
    0
  9. http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

    ramai yang x kenal kat atas nih…

    0
    0
  10. kakchubby says:

    apa hal si aizat tu? wardrobe dah habis baju ke nak
    digayakan? pakai loafer je? itu pun tak berstokin. ko demam ke jat?

    0
    0
    • iamagirl says:

      mmm, actually fesyen cenggituh sgt glamor for boy band kat korea. maybe aizat just nak try kot.. hehehehe

      0
      0
  11. issey says:

    hurm..xleh blah la si zarina tuh..

    0
    0
  12. huder85 says:

    kenapa nk pertikaikan kemenangan ana rafali, rs ye tak salah pun lagu dia diangkat sebagai juara.

    0
    0
  13. nana says:

    eeee….geli tgk fauziah ghous tue…dah mcm GHOST dah….PM dah tegur pemakaian pun still nak sexy2 lagi..bangga sangat tayang body……

    0
    0
  14. issey says:

    hurm..anggap je rezeki ana rafali tuh..nak wat camne..bukan leh tarik balik..

    0
    0
  15. PaiChoW says:

    hmm…

    0
    0
  16. abu says:

    ingat tak masa ajai nan nurul menang AJL..? penyanyi aishah antara juri bgtau dia tak pilih pun lagu tu jadi juara, masa interbiew ngan melodi. byk juri lain masa tu pun menafikannya.. so sia pa yang buat keputusan pemenang sebenarnya unutuk AJL? LU PIKIR LA SENDREY..!! malas nak layan AJL dah

    0
    0
  17. ct... says:

    confius la…gambar yg ke 5 tu nampak mcm nabila huda,,,pic yg 34 tu pn mcm nabila huda…abg nara tlong kasi jwpan

    0
    0
  18. cicakgirl says:

    ashraf muslim……..like!!! 1st!!!!

    0
    0
  19. wahh,… meriahnye artis2 lelain termsk pelakon dan personaliti memeriahkan Juara Lagu selain penyanyi dan komposer.
    kpd seme, jgn le over sesgt smpi nk wak fesbuk seme2 tuh, buang masa je, just Juara Lagu, bukan Tilawah Al-Quran bila yg menang tu qari yg byk salah baca tajwid smpi menjejaskan maksud tetiba menang gak, mmg patut pun dibahaskan sbb berdosa tu, ni just pertandingan lagu….
    apa pun result biasalah adat bertanding. layak ke tak, dah itu keputusan Juri. just for fun. jgn terlalu fanatik dgn sesuatu yg hanya bersifat duniawi.. berpada-padalah.

    0
    0
  20. Nabila nye style…mmg i loiked!!fesen kegemaran aku tuh..hihi.. :)

    0
    0
  21. nana says:

    Artis smua save bajet untuk fesyen di red carpet AJL.

    0
    0
  22. lalalililulu says:

    da x ada fesyen berkemban tp fesyen tunjuk lutut la plak

    0
    0
  23. nana says:

    menteri tegur jangan pakai kemban kat dada, dieorang kemban kat lutut plak. Ngong. Cheryl samad dgn syuhada. Ngong ngong.

    0
    0
  24. scorpioncat says:

    byk yg aku x kenal…

    0
    0
  25. togex says:

    nice..

    0
    0
  26. tongek says:

    wah .. adnan abu hassan ngan bini baru ke tu .. bertuah badan ..kecian bini lame ..

    0
    0
  27. paku says:

    ashraf muslim hennnnseeeeemmm! ;)

    0
    0
  28. lely says:

    byk plak yg pakai stoking itam….
    baju dynas cantik…

    0
    0
  29. nurul farhanah says:

    ashraff muslim tetap di hati..hOhoho.. :)

    0
    0
  30. sakit mata sakit tekak says:

    fesyen memasing mengalahkan yang bertanding, kalau lawa tak apela jugak..ini semua kain atas lutut, macamla dia sorang ada peha putih gebu.. hakkktuiiihhh

    0
    0
  31. taksuka legging says:

    awat ramai yg suka pakai stoking ni??
    dinas cun..
    ashraf muslim macho..
    yg laen??

    0
    0
  32. petra_dubies says:

    kasut Zain Saidin tu menyerlah gila

    0
    0
  33. zatie says:

    bapak besar peha nurul syuhada nurul ain.. opssss!!!!:p

    0
    0
  34. zatie says:

    zain saidin tu pakai baju gmbar salib ke hapa???? huh!

    0
    0
  35. Amier says:

    Ana rafali bersuara halus merdu dan berpakaian sopan.Berwajah cantik.

    0
    0
  36. elfy [email protected] says:

    hahaha….nabila huda simple n cute sgt…
    zoey n ika nabila sweet couple of the year..
    black mantap n stylo…

    0
    0
  37. labuci says:

    …tomOk, bunkface, ashraf & nabia huda! suka! suka!

    0
    0
  38. koko says:

    erm

    0
    0
  39. cumie says:

    ada yang ok, ada jugak yang langsung xok.. hmm

    0
    0
  40. miss_jess says:

    adus..tekanan aku nengok baju-baju dorang nih(espesely pompuan) ..itulah bila Islam hanya pada nama sahaja…tak buleh komen lebih2..nanti kena cakap ‘kubur masing2’..kan?kan?

    0
    0
  41. saya says:

    yg pompuan xpyh pkai baju pon xpe…..XDE BEZA

    0
    0
  42. zullwell says:

    thinks positive…

    separuh persembahan malam tadi tak best…
    jemu tengok pengacara buat lawak yg sama 3 tahun berturut3 dan byk merepek2…
    persembahan artis jemputan lebih menonjol…
    team cameraman TV3 cam budak2 praktikal je yg handle… buruk benor…
    lokasi pengacaraan tak cukup lighting…
    theme persembahan AJL paling popular adalah buat gimic magic…
    baju tercantik adalah Ziana Zain
    persembahan yg meremangkan bulu roma aku adalah Francesca Peter (nostalgia siot..)
    moment yg paling aku takut/ngeri, masa Ziana Zain tarik lagu Madah Berhelah… kecut takut dia terkucil cam dulu2…
    moment yg buat aku terlopong, pengumuman kemenangan Ana Rafali… huahaaha3… okaylah… rezeki dia…

    0
    0
    • Tiffany says:

      setuju part pengacara. aku dari masa mula2 diorg kenalkan pengacara dulu (masa separuh akhir ketiga), aku dah agak mesti pengacara2 ni takde benda lain nak buat lawak basi diorg. skali betul jangkaan aku.

      faizal ismail bape kali buat lawak, 2-3 kali je org gelak. selebihnya takde respon pun. ally iskandar plak sentiasa nak control macho.

      dulu2 punya juara lagu, ada raja azura la, aznil la, ramai lagi pengacara, best je. tv3 kena tukar2 la pengacara, tamo asik muka sama je.

      0
      0
  43. timba says:

    fesyen nabila huda is da bomb! suke gile style ni! simple but vogue! tak melebih2 .

    0
    0
  44. marsyamia says:

    zoey ngn ika tu couple ker?

    0
    0
  45. elfy [email protected] says:

    couple la kot….tggu la dorang wat statement ..kakakaka

    aizat mmg low profil…t next year lagu sungai lui tercalon n comfirm menang besor….

    0
    0
  46. kurus says:

    eh eh.. saper pompuan yg pakai baju cam pelangi tu..cantik la plak..potongan baju tu sangat2 smart dibuat utk dia..plis don tell me dia pnynyi dangdut tu..kalo dia..wow sungguh pandai designer tu watkan baju ni tuk dia…

    0
    0
  47. jelita says:

    x leh kemban but pakai skirt atas lutut. stokin cover la kononnya… x yah seksi tgk cam dynas lg cantik dr yg lain2 tuh

    0
    0
  48. adaakukesah says:

    bang nara post gambar sapa ni? byk x kenal la.. dah tu fesyen merepek2

    0
    0
  49. fcukk says:

    pelik betul lah pakaian artis malaysia…
    mcm bodoh jer pakaian…. kelakar.. x der class langsung…

    0
    0
  50. AJL adalah pertandingan utk lirik n melodi terbaik. Bukan utk penyanyi glemer ke, lagu paling glemer ke…so, Ana rafali layak.

    0
    0
  51. quEenr!an@ says:

    sexy mother nabila…i like..
    pic no 5 tu sape ek??
    ingat kn nabila tp bkn..
    aizat asl makin lama makin selekeh???
    awak tu artis styloo la ckit..cm nk jumpe pak mat tempe jer..
    hahahahahaha

    0
    0
  52. RM says:

    cuns…. nurul is like a breath of fresh air….

    0
    0
  53. zettyhumaira says:

    nk mintak tlg blh…? bang nara, lain kali blh x tlg tulis nama artis kat tepi gmbr? sy x brp knl artis2 skrg. rmai sgt..
    contohnya:
    sape gambar – bwh Tomok?
    – bawah lagi yg pkai bju putih?
    – bawah band HUJAN?
    – bawah lg yg 2 org bdk kecik pkai baju kelabu sambil peluk? laki bini ke tu????
    – atas gambar Bunkface?
    – pmpn yg pkai baju kaler pelangi tu??
    – atas dan bawah Aizat?????
    – atas Jeslina?
    – sebelah Jeslina yg bertudung tu sape??
    – bawah Zakiah Anas??
    – atas Nabila Huda???
    sesungguhnya aku bute seni… x kenal lah depa nih….
    tolong Bang Nara….

    0
    0
  54. kak jah not so vouge says:

    mak oih! pendek gile skirt ika AF6 tuh..

    0
    0
  55. zaza90 says:

    owhh…ika rupenye yg xcukup kain tersangat2 tuh…..ak ingt td Irma Hasmi…. Masyaallah….Baik xpayah pkai kain klu camtu..!!

    0
    0
  56. gilo says:

    bini c munir nie dlu bkn pki tudung ke ?
    yg ika AF nie cm la fofuler sgt nk pki cmtuh ..
    same je ngn c Zarina AF tuh .. cm kampung je aku tgk dressup dorang nie .. Dynas mmg chantek ..fouziah gous, 1st tyme aku nengok chantek .. klu x, suke sgt dress up cm makcik2 ..

    0
    0
  57. villa says:

    personaliti tv3 giler glamour je..aku nk tgk artis…hahaha

    0
    0
  58. apsal bnyk2 gambar, gambar aku xde haaaa

    0
    0
  59. ekien says:

    Wahhhhhhhhhh…berminat ngn supra biru tu…snteknyerrrr….

    0
    0
  60. Reena says:

    Tomok tu nak mengadamlambertkan dirinya.

    0
    0
  61. nunin says:

    ermmmm..ada yg ok..tp kebanyakannya x ok….mcm jd mangsa fesyen jek…

    0
    0
  62. saya sayang mama says:

    suami2 dan mak bapak diorang x marah ke isteri2 dan anak2 pakai baju yang tunjuk2?

    0
    0
  63. chantek says:

    aku x tgk ajl cuz mls nk menyempit dan bersauna free kt bilik tv asrama..
    so overall dress artis2 kita ni mm paras lutut yer..
    da yg cantik da yg err da yg over da yg manis :)
    dan yg manis itu si comel Mia Sara hehe

    0
    0
  64. silentgirl says:

    1 & 2) dynaz- nice…cntek la!
    3) sape eh? zaiton zameon ke?
    4) tomok- baju style…xlah same je baju cm shahir n black…white suit..bosan.
    5) sape? very chicas..
    6) ……
    7) mamat ni mmg ske btol la wat muke..masuk raja lawak la
    8) ………
    9) adnan- nape cm pkai wig je..hahah!
    10) pmbaca berita- xngat name die…
    11) mus- wooo…mcm pkai make up gak je die ni..muke putih plak tbe2..tu wife die ke?
    12) ……….
    13) d face is cute…tp sapakah?
    14) sape? baju pompuan tu cm bole smpan brg..hahah..
    15) eric leong? versi kurus..haha
    16) ……
    17) cam english rock band dlu2…except for the shirt la.
    18) zarina n sahri- zarina cm daring skang ni..sahri npk cm fei chai..hahaha..
    19) rase cm nk potong je rmbut hafiz ni…
    20) zarina langit ke 7- bole la..
    21) adek sasha ehh?
    22) …..
    23) ……
    24) aizat- cm bdk baek..
    25) …..
    26) ustaz amirul..hehehe
    27) ……..
    28) …….
    29) kakak pkai baju putih tu cm pkai telekung je..;)
    30) nurul ain- die pon nk sexy gak?
    31) zakiah anas- wekkk…
    32) …..
    33) …..
    34) nabila kah? auww…i love her shoes..
    35) fouziah- 1st tyme x jd tepung gomak…n baju pon xkelam kabut..nice.
    36) ……

    p/s: sila isi tempat kosong…tengs! hehehe…

    0
    0
  65. dina says:

    aizat simple jerk.i like.tak yah la pakai lebih2 klu stakat nonton jerk.mcm aizat, simple tp kreativiti berkarya DA BOMB!bukan pakai mcm nak rak, tp alahai..ntah ape2 la punya bakat.

    0
    0
  66. miss annur says:

    nurul syuhada seksi sgt la dek non.. x sesuai..

    0
    0
  67. giloss says:

    napa ana raffali kena menang?
    uhh. ta bes lgsung!!

    0
    0
  68. Mysara says:

    apaun ashraff muslim jugak yang simple & hensem..huhu

    0
    0
  69. lemonate says:

    Paling Comei:Irma & Nurul mmg simple tp sweet…zarina tue per kes?jarang mcm tue leh pakai mini dress paras peha mcm tue..tah per2x yang lain ok lah

    0
    0
  70. mokcik says:

    irma nmpk sweet sangat..
    si nabila tu pakai shirt n jaket je ke? sakit mata mokcik..
    yang depa suka sangat pakai sheer black stockings tu pasal apa eh..
    baik xyah pakai..ingat nak cover tp actually nampak je sume..

    0
    0
  71. ida says:

    atas tutup tp bawah ??? hahahahaha

    0
    0
  72. ngongek says:

    dinas cantik cam bju nicole kidman mase oscar dlu…

    0
    0
  73. dak aku says:

    awat la artis suka pkai leggings.

    nmpak burrokss gila.. muahaha

    bai!

    0
    0
  74. unash says:

    Ashraf Muslim hensem . aww !

    0
    0
  75. Insan says:

    To Aizat….Tau ke apa maksud simbol tangan yang anda buat tu?? kaji dulu sebelum lakukan apa2 yang kita tidak pasti…terima kasih

    0
    0
  76. ifa says:

    sape artis gmbr no. 6 tue?xpnh nmpk pun

    0
    0
  77. nana says:

    jadah aper dato’ shafik tu g tgk ajl??? loya tekak aku!!

    0
    0
  78. ainyu amiyumi says:

    aizat nape x pakai stokin… baru nakpak kemas sket… nabila huda punya muka nampak macam ala2 marilyn manson… huhuhu

    0
    0