Written by AbangNara | May 5th, 2009

red carpet aim 16

Ada orang kata AIM 16 kali ini bukan red carpet @ karpet merah tapi karpet biru yang digunakan. Tak kisahlah warnanya sebab artis-artis kita tetap melaram tak ingat di karpet AIM 16.

Tengok lagi gambar red carpet @ karpet merah @ karpet biru AIM 16 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

red carpet aim 16

44 responses to (GAMBAR)Red Carpet AIM 16

  1. Penari Poco2 says:

    boleh tahan gak…

    0
    0
  2. Jojo says:

    tau xpe…
    hu3…

    0
    0
  3. Mrs.Z says:

    i don’t like ayu la…aku pikir dier nie pompuan yg good attitude..but i’m wrong…suker la tgok mawi ngan Ekin…Dress dier cantik arr…

    0
    0
  4. luvdoodles says:

    aiyoo….penari poco2..itukan marsha milan londoh..bknye gf ajai…apada….huhuhu

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      eh ye ke marsha…aku xperasan la…
      x nampak mcm marshapun…
      tp apsal diorg berkepit mcm laki bini hah…
      tu yg aku kata dia tu gf ajai….aduuussss…..
      MEMANG TEROK JGK SI MARSHA NIE…XMALU…

      0
      0
  5. gadismelayu says:

    ntah aper2 je….aim teruk!!!!!!

    0
    0
  6. lilies says:

    hurmmm..rase dress y cun ekin kot..yg len biase je and de yg buruk giler…

    0
    0
  7. insan kerdil says:

    entahhhhhhhhhhhhh xde yg menarik pun…………..da biasa tgk artis niiiiiiiiiii k. ct nk jugak……………

    0
    0
  8. Lovelyvic says:

    Hahaha… marsha dengan trend orang baru lepas pantang.

    0
    0
  9. iu says:

    ekin punya baju nmpk cutting so tak sesuai ngn fesyen bertudung

    0
    0
  10. BudaKGeniUs says:

    MANE AIN (bendera malaysia)?

    Setahu aku,
    Ari jumaat je dia x komen..
    Nie mesti ade somethg wrong kat minah nie..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aku pun xtau mana ain menghilang 2,3 ari nie…
      dia x tinggalkan wasiat pun…

      0
      0
      • BudaKGeniUs says:

        Nie sure dia merajok nie..
        Ape yg nekounam buat kat dia nie..

        ADOSH..

        Susah betul kalu org tgh dilamun CINTON nie..heheheh

        0
        0
  11. baohuluna says:

    aku setuju kalo ckp dress ekin pkai cantekk..mmg cantek pom..seswai ngn ekin dan tudung dye.superb!!

    0
    0
  12. minnie comey says:

    PAPEJEW..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aiik…td kate menyampah!!!

      0
      0
      • minnie comey says:

        papejew mknenye aku mls nk lyn..huhu..bosan siut..pela aku nk wat ni..banje aku mkn poco..ko da gaji kan..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          nak makan kat ner?
          ko duk smjung…aku plak kat swak…
          so camner???
          tunggu jelah esok2 aku g kl….
          aku selalu ke sana…

          0
          0
        • minnie comey says:

          haha..baikla ko ni..gembel je..rock!guwau jela..t ko pree aku lak xpree..aku bkn slalu ade cni..slalu jenjalan kat luar msia..huhu..busan..busan..busan..banje nasik lemak azharina je da cukup..huhu

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          Abg BudaKGeniUs nie,
          Bile nak belanje plak?
          hehehehe…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          tu la aku cakap dr mule2 lg…
          KALAU PASAL KO…ANYTIME JER BOLEH!!!
          hahahahahahahahahahah…….

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          HEHEHEEhehehe..

          Tolong aku POCO-POCO bleh x?
          Tolong jgn wat aku gatal esofegus nak gelak!

          KAHKAHKAHKAHKAH….
          statement maut nie kalu ain,flower,nekounam,singa ganaz,fiza224 tau,mutah darah dorunk!

          KAH..KAH..KAH..KAH..KAH…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          biarkan diorg mutah darah…
          esofagus ko gatal xpe…termasuk laring ko skali…
          hahahahahahahah……

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          CEH….

          wei,mane pegi budak2 nie ek?
          Sejak aku hilang 3 mggu lepas,
          Sumenye berubah..
          termasukla skin website nie..heheheh

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          tp hati ko tetap xkan berubahkan thdp aku…

          hahahahahahahah!!!!

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          POYO LA KO POCO-POCO..

          heheh…

          Sedangkan pasir ditepi pantai,
          Sekali air bah,
          Sekali ia berubah..

          hehehe…………

          0
          0
  13. farabi says:

    salam,saye juga manusia biase yg membuat silap..tp kesilapan kite perlu diperbaiki..dalam gambar red carpet ni,sy lihat artis2 malaysia dah makin lame makin tak elok care pemakaiannye terutame wanita..kenape jd mcm ni..tak kirelah elegan ke ape ke ..tp kalu dh melanggar batas2 ,lebih elok difikirkan supaye berubah menjadi lebih baik ..dan bukanlah suatu yg dikatekan hipokrit kalu kite pakai dgn cara baik..jgn lah kite fikir ‘ini care sy,style sy,sy tak mau hipokrit’ ape yg utama,kite adalah muslim itu yg perlu difikirkan habis2…..wassalam

    0
    0
    • BudaKGeniUs says:

      Betul tue farabi..

      Ana tgk dunia skunk sudah byk berubah,
      Manusia kejar dunia bukan kejar akhirat..
      Apa fikiran ente?

      Skunk ni terlalu byk hiburan yg mlalaikan..
      Masing nak kejar glamour,
      Tun Dr. Mahathir suh pandang ke timur,
      Tapi org malaysia pandang ke Barat,
      Mcmna nak maju..
      Kalau stakat ikut style & gaya dorunk,
      kononnya nak sophistikated,
      Tapi ilmu kat dada xde..
      Tak payah la..
      Mcm “Tin Kosong” je..

      KO APE PEDULI? KUBUR MASING2..
      Mmmg kubur masing2,
      Kalu mcm tu,
      Bila ko mati nanti,
      Ko mandikan sendiri, solat jenazah ko snediri,
      pikul gi kubur sendiri & tanam sendiri..koz kubor masing2..badan masing2..
      (Jawapan ORG BODOH yg x cukup ilmu)

      0
      0
  14. ONCET says:

    makin lama makin tak cukup kain ler artis2 kite..sayang laaa mcm ni….sedih pulak tgk..silap2 aribulan nnti pakai bra je bile kat red karpet…huhuhu

    0
    0
  15. aida says:

    manusia akhir zaman..

    0
    0
  16. bahulu hangit says:

    salam,tumpang lalu bley…

    0
    0
  17. opah says:

    doang bangga berbuat begitu……huhhhh dunia dunia……

    0
    0
  18. air mineral says:

    takleh ar tengok dressing artis malaysia ni..baju2 diaorang nampak kampung sangat2..

    0
    0