Written by AbangNara | April 4th, 2011

gambar malam abpbh2010

Layan je gambar-gambar red carpet ABPBH2010 dan sekitar semasa majlis anugerah berlangsung. Kredit gambar kepada OhBulan dan Twitter ABPBH. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

gambar malam abpbh2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

258 responses to (GAMBAR)Red Carpet ABPBH2010 & Sekitar Majlis ABPBH2010

  1. aBg_rOnGak says:

    Ana ada ?Tenet slow la plak…terhegeh2 nak load gambo

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aBg_rOnGak says:

      Lisa pon ada tak?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • flojerz says:

        Lisa sangat cantik..macam seorang puteri! Btw, tahniah kpd smua pemenang :D

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • UndiKu says:

          Top 3 wanita paling cantek:
          1) Lisa Surihani
          2) Scha Al Yahya
          3) Fasha Sandha

          Top 3 lelaki paling kacak:
          1) Remy ishak
          2) Hans Isaac
          3) Shaarnaz Ahmad

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 144 Thumb down 0
        • superstar says:

          NAPE KO X LETAK NAME IRMA…YG SEKSI2 JE KO LETAK….PE LAHHH…BUTA KE MATE KO NIE

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 0
        • gadisfebruary says:

          Superstar: hihi..biar lah dia nk letak nama sapa yg dia suke..hihi..jgn la mrh..dia x senaraikn..awk le senaraikn ^^

          IRMA mmg LAWA..bertmbh minat dgn dia…

          ikutkn sume pn artis pompuan lawa2..yg laki encem2..heee

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • bb says:

          ni blog bang nara.mmg lisa jer la kat atas.kdg2 mcm bosan plak.sbnarnya irma sejuta kali lebih lawa.i loike her!cantik irma.=)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
        • Dinda says:

          Baju Irma mcm baju pengantin….
          Irma sangat cantik…..
          Yang lain2 aku tak minat……

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
        • dorayakigirlz says:

          baju lisa cantek..tp warna suram ngat..make-up la nipis..npak pucat je..tp pape pn dy ttap npak cun..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Justice says:

          lisa lg cantik dr irma laa.irma lagi sopan tp mmg lisa lg cantk.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • comei says:

          haha..aku nak komen dress paling x menarik di mata aku leh?asyik sume cantik jew,aku nak komen yg x cantik plak.
          1. intan-wrna hjo mrh mcm x ngam
          2. dynaz-ntah nape aku rasa bj dia x lawa
          3. ana-bj x menarik
          4. yg pakai kemban tu (x ingat nama)
          5. yuna-memang menutup aurat tp nape mcm sis gereja tp dia bez perform mlm td.sape tau alat muzik ape yg dia main?
          p/s utk B.N:len kali letak la nama, bukan sume pemes pun

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • kak alahai says:

          Akak dah google name SHARNAAZ AHMAD…comey & cun la dia !!! :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
        • Lawak gile wei posing maut kayla fairy LOL

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nono says:

          fasha pom bleh kata canteeekk…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
        • cikikaka says:

          nape mesti gamba lisa je kat atas?? xpaham den…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • Rainbow says:

        Hahaha….Terawal gk komen! Fuh!

        The best my pakwe meng! Hehe….:D

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • sukaati akula.. says:

        baju byk yg cantik kain2nya..tp sume ade ekor jerung..anyway,kain berekor2 ni mcm da ketinggalan zaman..fashion skg balik2 macm tu..

        anyway,congratz yg menang undi

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • ABG NARA BOSAN GAMBAR LISA says:

        BEGITU RAMAI ARTIS DI RED CARPET
        LISA LISA LISA
        BOSAN

        IRMA CUTE

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • nooriesz says:

      kali ni x ramai yg wat sesi berkemban…
      huhuhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • Aminia Ali says:

        Baju sponsor artis2 wanita sedih semuenye macam tirai langsir akad nikah jew…Artis2 lelaki nampak kacak!

        ;)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 0
        • Heyla says:

          Congrats Adira…in the eyes and hearts of all fans, you are the champion tonight…let us be humble in the victory because it does not make the victory less memorable likewise be graceful in defeat because every end episode there is a new beginning…so let’s renew our hope and support for Adira…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
        • Dinda says:

          Bosanlah…
          asek2 gambar lisa…..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Kurus says:

        berkemban = is a no no to classical fashion

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. moeyna says:

    abpbh2010 terbaek stakat ni!! ;D

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  3. kuku kaki says:

    gmba 1st msti lisa surihani. hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  4. hafifi ahmad says:

    Aku first

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. hafifi ahmad says:

    Abpbh terbaik la taun ni

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • teha says:

      ish knp la time aku xleh pg jugak la die best.masa aku pegi sume boring2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kadet says:

      Best sangat tahun nie! Agree….tak nampak kekampungan.

      Yang bosan Dato CT ada lagi..kenapa tak amik Stacey penutup show?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 0
      • Ampiza says:

        Semua cantik2..yg seksi2 kurang bkenan.wlupun x suka fasha,tp suka tgk dia belakon..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
      • jiwa kacau says:

        stacy persembahan dia sama jek..banyak dance..dato ct lg best..siap wat lagu dia jd lagu nobody..takkan dah tarik diri jd calon takleh wat persembahan..perlah ko ni..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • Ampiza says:

        Biarla ade dato’ siti,sekurgnye dia dh undur diri dari ABPBH.klu x,msti siti yg menang lagi.jgn jeles pulak..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
        • cik Azlin says:

          terima kasih dato ct kerana tarik diri…hahahaha….terbaik sam..sempat melihat kelibat zizie, tp bung tak nampak…gambar pic atas, aznil oh please…ur face is suck..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • zaia says:

          hahaha..paknilnye muke..mcm letih je

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • aku says:

        pe brg stacy..dancenye sme jerk…pas2 tcungap2..ceettt!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • whatever says:

          betul tuh..dh bosan ngn stacy, balik2 rentak lagu yg sm… dance yg sm…. smua dh leh agak ~ c

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • zaia says:

          setuju,dia best je tp dance yg sama je kn..

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Aib says:

        Dah jadi trade mark
        Last persembahan mesti Tok T

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • secret says:

      agreed!. pak usop dan abi hurairah mmg ajinomoto yg terhebat!

      Kalau takat tau nama kereta je, ape barang!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. xreti2_topup says:

    1st..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. cbeebies says:

    lisa cute giler..! lioke.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  8. min says:

    pakaian yuna mcm darth vader..huh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
    • secret says:

      tau xpe. haha. tp sweet la dia kn facebook kena saman?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Arthur says:

      Cmon min,

      That would be an insult….

      to Darth Vedar himself.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • Hmm says:

        gambar yuna yang (pic no 13) tu cantik sangat (ikhlas dari hati) dan saye terharu sebab yuna sangup balik dari luar negara demi abpbh

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • naddy says:

          cntik ke??? dh mcm sister greja je pakaian tkt ak tgk….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
        • nobody says:

          betul2..aku stuju. mana ciri2 islamnyer.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • leolizza says:

          can u tell me apa ciri2 pakaian islamic… so u tell me la… kalau jubah n hijab tu cara arab… tu culture diorang pakai mcm tu… so.. i think kalau melayu… baju kurung n bertudungla kan… so i nak taula… ciri islamic pd pakaian tu mcmana… mostly it based on culture… so… i think whatever pun dia pakai… tp masih menutup aurat dia… still okla… ada la ciri islamicnya tu…. cara pemakaian wanita islam ialah berhijab.. menutup aurat… baju longgar… juga tidak dibenarkan memakai warna garang… mcm merah… kuning.. oren… so pada i… apa yg yuna pakai tu kira ada ciri2 islamic la kan… berhijab… menutup aurat… baju longgar n memakai warna gelap… so takde ciri islamic lagi ke…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
        • bygonz says:

          sekali imbas mmg gitu….terkejut jgk….itule kata nabi…bila berpakaian ni kena berhati2 tkt disalah erti….tp niat dia baik…..utk menutup aurat…cuma tersalah teknik kot masa design baju tu….hrp yuna yg kita sayangi ini dpt lebih berhati2 di dlm memilih rekaan pakaian…begitu jg dgn yg lain…(kdg2 kt jg tersilap memilih pakaian….tp sape x nampak….jd x jd citer kan? cuma jgn smp menyimpang dr niat sebenar sudah…..dah jd lain lak nanti)

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • Aib says:

          SETUJU DGN naddy
          CAM PADERI SISTER GEREJA
          SEKALI2 MACAM
          PAKAI TUDUNG PUJA SETAN KRISTIAN
          PAKAI LA TUDUNG CARA ISLAMIK
          KAN LEBIH MANIS DAN SOPAN
          WAKA WAKA WAKA AFRICA

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • lolyat gang says:

          eh pakai camtu pun marah
          kalo dedah pun marah
          mcm2 korg ni

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • Erin says:

          Mmg susah nk puaskan hati org lain. Dlm blog hiburan cm this blog Lg la ssh nk tgok org puji org lain.. Kutuk lg ada ar.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • F bukan nama sebenar says:

      aku setuju..baju Yuna da mcm ahli sihir lam cite harry potter..Yuna nie remaja so better wear colours than black mcm nie..kak nita lagi vouge mmg 30 tahun lebih muda..kelainan yg menakutkan thats all i can say..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • leolizza says:

        sbb dia remaja lagilah… dia leh try apapun baju yang dia nak pakai… sesuai dgn jiwa remaja dia… kalau dia dah tua pakai mcm tu korang kata dia buang tebiat pulak… so yuna… pakaila apapun u nk pakai… asalkan u tutup aurat u… kalau u kasi nampak aurat u… takut nanti ramai lak yang kutuk u… orang kita ni ramai sangat yang pandai komen pasal pakaian orang.. kain dia sendiri rabak dia tak nampak (uupppsss)… dan tutup aurat elok2 pun orang kutuk lagi… pakai hitam sume pun orang takut… huhuhuhu… ntahla yuna… dah jadi public figure mcm tu la gamaknya kan… sabar jelah yuna yee…

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • jane says:

        betul…baju yuna macam darth vader…tak paham style dia…..

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  9. cbeebies says:

    irma pon turut same comel n sopan.. <3 dynaz seksi bebenor? sian laki die.. huhu =p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
    • secret says:

      entahlah. baju bahagian depan dia da mmg lawo gle. mse tengok kt tv3 td. tp ble tengok gmba kt bn. alamak. slack la. thanks bn sbb tunjuk gmba ni. aisey.. ye ye je td promot bju breast feeding mse smpikan anugerah. last2 pkai bare back. hhmmm…. xtau la nk ckp ape. artis skrg ni pandai nk cover isu CLEAVAGE.adoi2. aritu miera liyana xtunjuk cleavage, tp tunjuk sisi gelap cleavage yg slame ni bertutup. lepas istri que haidar, si dynaz la pulak. no komen. yg penting, si fasha sandha. sgt sweet. nape fasha mcm takot2 dan agak muram ye?

      facebook kena saman $1 BILLION?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fara says:

      yup2..seksi la baju dinas..sopan ag fasha sandha yg sebelumnya terkenal ngan bju yg terdedah2 ni..mmg la terdedah jugak bju fasha tp bju dinas ag xleh blah…dah jd mak org dah pon..sopan2 la skit..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  10. Lely says:

    baju fasha cantik..mcm orgnya..
    tahniah pada yg menang..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • secret says:

      comel kan dia. make up simple je. tp seri wajah tu ade. ish.. ak stil ttanya lg, nape fasha muka muram. anyone cn tell me? tau xpe. haha. tp sweet la dia kn facebook kena saman $1 BILLION?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cayang says:

      oh pleassssssssseeeeeeeeeee!!!! menang sbb dia ramai peminat yg kolot2 mcm dia jugak..peminat dia tak brp bandar….so, rajin la dok ngundi2 ni..peminat calon yg lain klas klas, takde masa nk vote vote ni…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • aku female says:

        org undi die sbb dasr kan bakat die.. bkn aku menyokong die wat ape2 pun.. tp sbb kan die artis semua org nk amik tau n mengata kat die.. cube die org biasa.. xda sape amik peduli.. dr awk mengata die dpt dosa free je awk 2. bek kite tegur ngn elok

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
        • what ever.. says:

          memang lakonan dia kira ok lah..tak da ar bagus sgt pun tapi org menyampah ashik2 dgr publisiti murahan dia tu…tahu lah muka cun..tak kan semua jantan nak try kot..geli aku gan sundal nie….

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • pendapattt says:

          bg sy.. fs memang ada bkat.. yg perangai dia nak mcm apa ..itu hak dia.. cuma dia perlu jga..mcm kita gakla jg budibahasa.. peranagi.. so yg dok ngutuk dia tu perangai elok ker??? sesapa jd artis pon.. mmg akan dicari wartawan nak wat cite.. xkira citer elok or tidak..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • whatever says:

          Even x minat fasha.. tp mmg dia pandai berlakon pon… dan dia cntik… bab jht2 tu nk wat cne… dh perangai dia cmtuh…tegur2lah scr berhemah… nk dgr x nk dgr itu dia punye pasal…… suka2 jek org yg kata peminat2 dia kolot n kg…. bandar na ke?? huhu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • F bukan nama sebenar says:

          aku bukan nk kondem ke ape..tp even aku x minat fasha sandha tp aku tgk wartawan yg slalu terhegeh2 nk buka aib dia..konon nk boikot tp last2 cite jgk celah kain kelambu fasha sandha..saje la tue nk carik dosa lebih..yg pasti fasha sanda lakonan dia mmg mantap..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • lalola says:

        fasha mmg cantek……oh pleassssssssseeeeeeeeeee!!!! ko jeles kan….?????

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
        • what ever.. says:

          memang dia cantik..tu tak dinafi kan pun..nora danish pun jauh lagi cantik n comel dari dia pun…byk lagi yg cantik2 tapi tak da ar ashik2 uat publisiti murahan cam dia nie…patut ar dia menang artis drama popular coz dia pun memang byk uat drama gan cerita2 murahan dia tu..meluat aku..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • Kurus says:

          aku suka tngk orang hidung tirus n mancung…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • F bukan nama sebenar says:

          wartawan da BOIKOT fasha sanda..ble mase pulak la dia p carik publisiti murahan..kan wartawan yg terkejar2 nk carik publisiti dia..ehik3x..sabO jela..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • what ever says:

          wartawan boikot dia sebab peragai dia lah..kalau tak..tak da masa wartawan nak boikot artis coz diorg yg akan mempopular kan artis tu..kalau wartawan tak tulis macam2 pasal artis..tak terkenal nye diorg tu…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • aouh says:

        org yg undi fs bebl belka…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  11. pink says:

    dynaz with bareback..pergh….irma style comel n simple..
    overall, sume nye jelita2 belaka..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  12. suri says:

    terbaik la, lisa luv ya, tp seme yg menang best!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • secret says:

      Zizan berangan name anak ZISA okey!!!
      yg xleh blah, pasal calon istri pan asian. siot je. “xtau nk sebut ape. ” siot je. sweet kn zizan.hahah lawak dia best la. sempoi dan simple dan tak berat sgt. tahon depan, ZIZAN jd pengacara ABPBH 2011? INSYA-ALLAH. huhu.. i like.
      facebook kena saman $1 BILLION?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. N says:

    omg…lawa giler irma…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  14. mcm pelik je ana rafali nyer baju… huhuhuhu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • secret says:

      bju kuning tu kn. mcm sama ngan raja azura punye baju, designer same kot. kaler kuning dia ngan itam. hahahh si ana rafali tu suke cakap PASAL KASUT ek ble jumpe microphone? huhu klaka la dia tu. nsib baik dia xckp ayt same mse ajl dulu. facebook kena saman $1 BILLION?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. penyibuk says:

    nape ramai pkai yg ade ekor eh…..baju korg londeh eh…??ats singkat sampai dada then bawah melabuh3 sampai susah org belakang nak jalan….xpaham tol la fesen korg neh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  16. babyvox says:

    siapa tu yg baju pink pakai tudung. lawaaaa nyerrr!! alamaaak! angelina jolie ke tue?? mulut maintain, meluatssss

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  17. Allyen says:

    Lawa seyh fasha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  18. nenekcun says:

    irma santex..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  19. yaya says:

    bang nara,sape yg bwh pic elfira loy tuh.yg pkai dress cream n rntai pearl.kurang knalla..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • secret says:

      dia ade klua kt pancaindera smalam. anak rohana jalil.umo 19. Kila Fairy. status bukan penyanyi kot.
      nk kate blakon, xpnah npak lg kt drama tv1,tv2,tv3. tanya abg nara la. dia serba tau.huhu abg nara pnah wt entri psl dia.searh la nama dia kt kotak search bn. huhu
      facebook kena saman $1 BILLION?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. nana says:

    nak gambar rita rudaini pleaseeee

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. mamat says:

    fasha x patut menang! aku vote Lisa tp skali xmenang laa pulak! ke berita harian salah kira? *main2 je BH. tp yg fasha tu,tulus dari hati yg kecik ni*

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • nanaTheWitch says:

      fasha blakon even better than lisa.. she deserves it.. though prngai dy ala2 not nice tpi xler kayu…

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • bbplaza says:

        betul222..Lisa kayu x menyerlah pun lakonan dia

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • jane says:

          yg betul kita cakap betul….walau pon tak suka fasha tapi dari segi lakunan fasha lebih baik dari lisa…dan memang betul lisa berlakun a bit kayu sikit…jgn marah peminat lisa…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Erin says:

          I agree with Jane

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • router lama says:

          ape kata kalo ko pulak yg belakon,,entah2,,jadi besi burok kan..suke je mengata org..mcm kite tu bagus sgt…cuihhhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. nana says:

    baju intan ladyana win!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. nina says:

    bju datuk siti cun gler

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  24. mokcik says:

    fasha mmg cantik despite her cheap gossips.. si mulut menggelebeh tu pon ada gak ke.. yuukkss
    irma so elegant.. i loike
    ana rafali rambut berlemuih.. x seswai

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  25. mamu jarum says:

    irma hasmi sweet

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  26. mamat says:

    aku paling suka yg atas sekali –> Lisa Surihani! tp baju dia dlm melodi td lg sempoi,lg cun,lg comel.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  27. jojo says:

    cian ana… .. nape ramai x suka dy eks… aq tenguk ok je… bila time dy je org senyap/…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • mokcik says:

      maybe coz muka die not ‘likeable’ cam lisa surihani kot..lgpun kan ada gossip kata dia ada attitude problem and etc tu..kekadang sian gak.

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • sukaati akula.. says:

        bkn sebab “muka”..she’s beautiful enuf to survive in this industry..,tp the way she speak about something make people annoy sikit..i mean,byk statement dia pasal pertahankan kejuaraan dia masa juara lagu tu menunjukkan dark side of her..this is my opinion,and right to say.Jadi,mgkin org mcm susah nk labelkan dia up to the top and her music mcm korg labelkan artis indie lain..

        for ana rafali fans,dun mad..this is what we call an opinion.adios~

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
        • idk says:

          couldnt agree more sukati akulaaa..ana is good, talented and nice girl but she doesnt have that chemistry in the fans world, by means, kalau nak jadi artist bakat sja memang tak cukup, we live in this reality world. ironically nothing is enough to satisfy each and everyone of us. org mybe akan ckap cukupla bakat je but celebrity and fashion they are like heart&blood. sorry to say but ana doesnt have that. her fashion’s , to be polite, not cool.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Kurus says:

          sorry ya idk… jgn kecik hati yerk..
          aku pon tk rasa macam rahib ker aper ker..
          sebagai orang Islam aku rasa dah cukup dier menutup aurat.. zaman para nabi dulu pun bukan orang pakai baju kurung..
          (sorry to abang nara jugak, i dont agree with you at all)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kurus says:

          oops..my keyboard jumpy again!!
          ^
          I
          komen kt atas tu bukan letak kt sini..
          tu komen tuk membalas komen idk yg kt bawah..
          komen tang yuna..
          adoi…
          very sorry very sorry

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. jabu merah says:

    irma lawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    walaupun x brp suka sensasi yg di buat fasha
    il like her acting n yup she is beautiful no doubt !!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • gadisfebruary says:

      yup..lakonan fasha mmg xley nk dipertikaikn lg..rezeki dia mng mlm tu ^^

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. cik wiwin says:

    baju anna raffaki tu x seswai laaa…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  30. dato' jujai says:

    aku sondol jgk kang si fasha sondol ni. eh silap fasha sandar. eh2 silap2. fasha sanda.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • aouh says:

      kita bako jer…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Beautiful pari-pari says:

        Siap kene perli ngan fizz lagi.. “tapi kiter xada helikopter”.
        kalau aku pun mesti bengang,sebab si pasha pernah cuba ngadu domba masa kes dier ngan tiz zaqiah dulu kan..nak ngadu domba smapi nak babitkan skali hubungan fizz ngan awek dia.sape xmarah… kan da kene perli atas pentas..kalo aku mestila temalu kan…huhu.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. mumu says:

    gambar juliana evans please

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. kim says:

    sumpah aku suke gila sam menang,,ensem siotttt

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  33. akila says:

    why malam ni lisa nampak kureng cun..myb makeup tak tebal…nampak pucat n lain ler…baju tak sesuai…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • DANIEL says:

      lisa mmg kurang cun pun selama ni.kepala besar, badan kecil.jauh lg lawa juliana evan.actually, lisa berlakon pun mcm kayu.its true.klu cakap baik, mase blajar ngan dia dulu prangai dia pn bukan nya baik sgt.dh jadi artis ni kena la cover2.periuk nasi beb.hipokrit.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • gyulee gyuri says:

        cuba ko yang belakon plak..mesti nampak mcm batu kan…ko ckp mcm kenal dia dr kecik kan..padahal selalu je baca gosip2 kat BN ni..pastu dgr2 ckp org…kau tu yg hipikorit sebenarnya…hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • DANIEL says:

          wah..ni mmg kipas si lisa ni.kau kena trime pndpt org yg si lisa tu mmg berlakon mcm kayu.klu jadi watak jahat, asek isap sedut rokok.dlm lbs tu, rosak novel.jauh lg best bace novel.mmg la aku kenal dia bengong.klu tk kenal aku tak ckp.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • bbplaza says:

          sama la tu…dalam lagenda budak setan si farid kamil pun kayuuuuuuuu sangat setaraf dgn lisat ni

          betul…2 orang ni rosakkan cerita novel ni..nanti novel Ombak Rindu pun lisat gak berlakon dgn Aaron??? rosak…rosak

          nasib baik Trilogi Cinta xde lisat surirumahtangga..phewwww

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • gyulee gyuri says:

          bangga sgt la tu kata kenal lisa….mcm la ko perfect sgt asyik nak mengata org…cuba la kena kat artis yang kau suka…sama gak eh…suka2 hati kata org bengong..mak pak tak ajaq cakap elok2 ni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Mr.Kikie says:

    mn gmbr rita rudaini…da lm xtgk dia…td xberkesempatan nk tgk abpbh..huhuhu…kalu pngacara tu …Mr sokong sgt2…msti best giler kak ku kak shira n zizan bergndingan..perh ruginya…mn gmbr pengacara…huhu..nk tgk2..!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  35. Heyla says:

    adira is the best…..Congrats to Adira…in the eyes and hearts of all fans, you are the champion tonight…let us be humble in the victory because it does not make the victory less memorable likewise be graceful in defeat because every end episode there is a new beginning…so let’s renew our hope and support for Adira

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. anakitiktokwi says:

    lisa cun ! fida cun ! dynas seksi ! huh

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. Yoon-A says:

    ALA ASRAF MUSLIM X DE KE!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. bunga says:

    cantik la irma :)
    lisa pon cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  39. mat kapcai says:

    irma cun gile….jauh cantik dr sbelum dy free hair..keep it up baby

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  40. yaya says:

    diana danielle pun ada..hurm, bila turn D nk terima award..pakwe hebat2, pengarah film..pasni diana couple ngn sapa pulak ye? Yusri KRU?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  41. juice says:

    amboi seksinye baju dinaz…sengaja posing blakang…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. idk says:

    fashion police : baju anna rafali is the worst ive ever seen. come on la pick it right girl.ur pretty enough bha. jangan biar sponsor buli u.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  43. […] See the article here: (GAMBAR)Red Carpet ABPBH2010 & Sekitar Majlis ABPBH2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. 123 says:

    yg bwah yuna 2 sapa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Session says:

    terkejut aku tengok dynas. begitu ke gaya org yg dah kawin n ada anak

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Prof Handsome says:

      kalau saya suami dia, saya sangat malu, balik je nanti kenalah penampar dari ku

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  46. kezberry says:

    Artis yg lawa berabis:
    1- Lisa Surihani
    2- Adira
    3- Irma

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  47. BOM321 says:

    tetap pilih yuna!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. ld86 says:

    napa aznil muka cam joker disini aa?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  49. Prof Handsome says:

    baju ana rafali tak lawa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • aspire5580 says:

      biar tak lawa fesyen..tapi sopan dan membaluti apa yg patut dibalut..jgn lawa jer..tp depan blakang,atas bawah, tepi kanan terdedah sana terdedah sana

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • Kurus says:

        hahahhhahaha
        bagos komen ko tu aspire..

        tp ko tk kesian ker ngn dier.. tol nih???

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • idk says:

          betul tu, kalau betul xnak seksi, pakaila macam irma hasmie. u know. org zaman sekarang hipokrit la kalau cakap xpela kalau xlawa asal bakat ada. things dont turn out like they said. come on la. :P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Skirt 5 Tingkat says:

    Baju Fara sangat cantik. Macam zaman Victorian. Macam imej dalam novel/filem Pride and Prejudice.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. nic@pet says:

    ANAK ROHANA JALIL PUN ADER

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. Ada aku kesah says:

    Yuna mcm sister2 la pulak. .Uhh

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  53. aspire5580 says:

    dynaz posing tunjuk blakang lagi tuh…sib baek clean and clear..kalau tak…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. lalalulu says:

    Baju YUNA designer dia INSIPIRED by RAHIB STYLE kah?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  55. kensei says:

    oit korg ana rafli bj dia sopan kot..yg terdedah sne sni yg korg puji..dia pny bj ok jer..fashion police la ape la.tu hollywood..ni malaysia..kite ad cara pmskaian kite

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • idk says:

      IRMA HASMIE PUN SOPAN JUGAK TAPI TETAP CANTIK. BERTUDUNG PULAK TU. PLUS, DID I PUJI ORG PAKAI BAJU SEKSI? XDA KAN? I JUST MENTION ANA RAFALI. GOT ME NARROW MINDED KENSEI? (OF COURSE NO COZ UR NARROW MINDED) :p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. kkkk says:

    fs sndha mng sbb abg jejai…..haha…..die ckp ‘klu u nk clash dgn i boleh, tp syaratnye u kne pastikn yg i akn mng abp kli ni….wlau ape cre sklipun.’…..pas2 jejai pn upah la ank2 buah die utk undi si fs ni….bribu2 die bli paper n undi fs.brp sen la sgt duit die abis…tup2…fs mng.hekhekhek….LOL

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  57. anum says:

    nape rebeka sexsi sentiasa.. tk sejuk ke kt sane..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aspire5580 says:

      hahaha..aq rase dia tu asyik panas memanjang jer..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Beautiful pari-pari says:

        Lemak banyak sgt kot agaknyer smpai xrasa sejuk.grrrrr..aku pon sejok!!haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. aina says:

    fasha sendat mng lg..myampah sgt2..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • anti_sendal says:

      ntah aper2…minah nie leh menang…biasalah dlm tb very hipokrit…klulah owg luar sana tau perangai kat luar dier yg sebenar.,..i gerenti kucing pun tak sukakan sengal sanda tu hikhikhik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shimie says:

        nilai orang dgn bakat keyh…not her personal things . come on people, please opened up ur mind ~ derr

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • miss_hujan says:

      x dinafikan.. Lakonan pasha sendat memang best..tu kot yg blh mng..udah rezeki dia..lantak jerk lahhh

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  59. ~utt~ says:

    penghujung anugerah..zizan muka nmpk mcm teruja n berdebar2 tggu keputusan artis paling popolar..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  60. qasehraihan says:

    lisa cantekkkk…irma macam minah indon..tp canteeekkk..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/sebanyak-ni.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. pena says:

    baju fafau ala2 baju dalam ‘harry potter and the goblet of fire’

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aspire5580 says:

      haha..jgn fesyen ala ala orang zaman batu udah lerrr

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • FRIED macaRooooooney says:

      tul..tp at least tak tayang dada.haha..ni musti ade artis yang pakai baju tayang belakang badan ..cam hollywood..tak dapat depan belakng pon boleh…ishh..tak yah la tayang2 body..malu lerr

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Kurus says:

      PERLU KER DIUMUMKAN LAGI KT SINI BAHAWA THEMA MALAM ITU ADALAH MODERN CLASSIC.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. jabun hensem says:

    rebika kangkang..mantap ngan berkemban!

    kila ..melentik abes..huhu..

    x da ke yg tayang peha..sek.sob..sob..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  63. puteri kediri says:

    aku setuju saheizi sam menang.kalo zizan yg menang pun aku setuju.tp kalo lisa surihani yg menang bleh buat aku terjun tingkap.sebab lisa tu cuma popular di fesbuk & majalah2 jer. lakonan kaku & kejung.harap muka jer lawa tp takder kualiti nak watper.!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • Dinda says:

      betul! fasha punya lakonan lg best…..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Awek bulu says:

      aku sokongg..aku mmg x minat lisa blakon..mcm kayu..Mimik muka dia tu..Kalau blakon sama je..x ada jiwa..but as a model..aku minat dia..She beautiful

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • aspire5580 says:

        haha..betolla ..dia berlakon tegak jer..tak ke kiri x ke kanan..mcm ko kata kayu…

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  64. hot_virus says:

    lisa surihani ttap comel… tahniah untuk lisa..gambar mia xde ker… bdak comel tu … i like….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  65. aku says:

    berbulu mate ngok baju yg berekor2…mmg senang keje tukang spu kt sne..xpayah susah2 nk nyapu sbb dpwg dh tulun sapukn…hahahahha irma shantek sgt!ana rafali-baju eerrrr xshantek lagsong ape punyer fashion daaa…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  66. zaia says:

    elfira loy mcm muka umie aida..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. ted mosby says:

    taun dpan rmai2 vote usop…..sape stuju angkat tngan cam saye….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  68. didie says:

    ADIRA lah y plg cute.cun.comey !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  69. zettyhumaira says:

    cantiknye irma… terpegun n terharu lah.. mmg cantik sgt. to irma, BIG CONGRATULATION, TWO THUMBS UP!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  70. Ina says:

    Gaya Yuna mcm bidari kristian

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. noknok says:

    uishh .. tudung yuna tuh da sama macam rahib kristian la pulak .. adoyaii .. jgn la camtu yuna .. fesyen fesyen gak .. :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  72. teratai says:

    subahanallah dynaz..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. I Love Islam says:

    yuna : nape pki cam tue? mcm rahib kristian, da lah serba hitam..seram tgk..pki lah yg elok yg mlambangkan wanita islam, awk tue bertudung, muslimah..tunjukkn lah peribadi muslimah dgn btol…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • idk says:

      i am christian babe. but i think yuna is over the top. fashion tudung dia makin hari makin pelik and this, all black thing made her looked more like a witch than a sister (rahib christian) , yuna ur great, talented,pretty, but ur fans just love u the way you are. no harm in trying something new but remember here in malaysia u dont have much choice babe. think about it :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kurus says:

        ..sorry ya idk… jgn kecik hati yerk..
        aku pon tk rasa macam rahib ker aper ker..
        sebagai orang Islam aku rasa dah cukup dier menutup aurat.. zaman para nabi dulu pun bukan orang pakai baju kurung..
        (sorry to abang nara jugak, i dont agree with you at all)

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • idk says:

          its oke. x kecik ati pun, lagi2 ada org sudi minta maaf mcm kurus. hehe.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. NSI says:

    lisa cute..irma sweet……suke sgt tgk..:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  75. Adoyai says:

    This is MY, ME, Mine, I opinion..
    1. Fafau win coz tak da saingan.
    2. FBI win coz pengundi masi berada dtakuk lama, xikut
    prkembangan semasa.
    3. Aznil menang coz pengundi masi berada dtakuk
    lama, katak bwh tempurung.
    4. Lisa u deserve it, no doubt.
    5. Pasa Sanda menang sbb ramai pngundi sama
    perangai mcm Pasa.
    5. Zizan, patut menang pengacara tv jgk
    6. Sahizi Sem lakonan biasa2 jak, tp xsangka plak
    ramai peminta, xfaham.
    7. Rabbani win coz pengundi mengundi
    brdasarkn undi last2 year.
    8. Super Faizal memang super duper.
    9. Yuna, biasa2 ja, xda yg luar biasa pn.
    10. Remi Ishak-xminat langsung.

    ~peace no war~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • naz says:

      bodoh la ngko.ko minat lisa tak yah ckp org lain tak layak menang.shit.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • Adoyai says:

        ko lagi BODOH
        aku xda cakap pn org lain xlayak menang

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • zaia says:

        ….yg aku kelakar tu,dia komen sam lakonan biasa2 je tp tk sngka ramai peminat,klu cmtu sama kes la dgn lisa surihani.lg biasa2 je lakonan tp sgt ramai peminat..dua2 pn aku tk minat tp dua2 aku rse layak jek coz POPULAR..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
        • my says:

          betul tu..popular tak semestinya terbaik derrrr

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • gyulee gyuri says:

          adoyai….kau mmg adoyaiiii betul la…ade ke patut dia kata sam belakon biasa2 je…sebelum ni mesti tak tau apa2 pasal hiburan semasa ni….sam dh belakon dr kecik kot…baru skrg dia boleh dpt anugerah…dia mmg selayaknya terima anugerah.dr artis baru yg lain..baru stahun jagung dlm industru trus leh dpt award..apa kes…ko tak pk artis dulu2 cmna…depa keja keras baru leh dpt award..aku rasa sam ni dh berpuluh tahun dia jd pelakon..kalau tak tau apa2 jangan duk komen lah..duk diam2 sudah….

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • my says:

          betul..aku masih ingat lagi citer Pae yang dia berlakon dulu..adus sedihhh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Erin says:

      like U say
      = “MY, ME, Mine, I opinion..”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. gyulee gyuri says:

    yang paling spoil mood tgk abp ni time SHAHZ JASZLE jadi penyampai anugerah…mamat ni syok sendiri kot sebut nama dia tu..bukan dulu nama dia shahz jasli ke?awat tiba2 jadi jaszle plak…nak yg glamer2 je..geli la time dia sebut nama dia tu….ntah2 kamal adli pn naik menyampah wat2 sebut nama dia slank omputih…hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • ryan says:

      nick name ko pun org puteh jugak.letakla khadijah ker…fatimah ke, daun kesum ke.nmpk melayu sket.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • my says:

      mamat yang bernama Shah Jazli itu mmg poyo..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Kurus says:

        aku paling gelak bila derang wat lawak tang nama2 derang.. yg paling aku gelak bila kamal adli cakap nama dier kamal adel..hak hak hak…
        adoi..

        anyway, tq to mama shaz jazel kerna bg nama tu kt dia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. wati&wan says:

    nape bju dinas tu?…x ckup kain ke??…
    rebeca lak gemo dress bekemban…
    jgela penampilan n status sebagai isteri k…
    artis lain dress ok la
    x de pun yg seksi terlebih…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aspire5580 says:

      bukan x cukup kain..mulenya dh ckup..ntah cmner tetibe benang kt kain blkang bdn dia putus..tu yg x smpt nak repair tu hahaha…balance tu dia buat sapu tgn haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. F bukan nama sebenar says:

    yg penting Dato’ CT da jd peminat setia USOP WILCHA..perisa blueberry my feveret..soley soley!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  79. dorayaki says:

    apbh 2010,,erm ok la,wlpun cm boring ckt, tp lawak kak engku n shrifah shahira mmg mantap….ending lg meletop bile usop wilcha kuar….gempaq abs,,,,,taun depan amik usop wilcha join kak engku n shrifah shahira,kompom best..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • bbplaza says:

      bosan lah KE n SS…memang bosan
      si KE asyik terpekik2 je apahal??? baik ambik sarimah ke…FF ke…norkhiriah ke…kencana dewi ke…

      i miss FF kat melodi…x suka la si Dira tu…siapa dia tu???

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • my says:

        Raja Azura kan suka overshadow pasangan pengacaranya..orang cakap dia pun sibuk nak cakap..sakit telinga mendengarnya

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • i am no one says:

      bukan ke smlm diorg dah ckp zizan, johan & usop jadi pengacara abpbh tahun depan?

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. black caiman says:

    Suka ngan sebaris kata2 Faizal Tahir :
    “Saya tak nak anak2 saya tgk rancangan ni”

    Fikir2la, huhu

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  81. mya zara says:

    baju irma hasmie by hatta dolmat ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  82. gulipecah says:

    Tahniah kpda suma pemenang..yg tak menang thn dpn cuba lagi..Fasha Sanda menang..tahniah dia layak menang..lakonan dia berkualiti, idup lkonan dia..tak bosan tgok..kisah peribadi dia biar dia yg pya..kita tak berhak nak berkata..Mana tau suatu hari nanti dia bertudung pun org maki jugak dia..hah itu lah yg dikatakan susah nak puaskan hati suma org..btw..tahniah semuanya…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  83. Bull says:

    Bila la bebudak ni nak vote ulama ke..Memanjang artis je..Tak pernah bosan kot..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  84. jejaka tampan says:

    nape ek aku kalau tgk si kila fairy tu rs cam geli sikit…nmpk cam pelakon porn pun ade dia tuh…murahan..iyekk!!..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  85. student bandung says:

    aznil awat cm scaryyy?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. ladybird says:

    irma sgt cntik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Faraazlina says:

    Like irma….suka ngan persembahana dato siti sgt kreatif lain dr yg lain setiap idea persembahan xde yg membosankan…good job….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. gyulee gyuri says:

    RYAN..duk mengata org hang pn sama…nak yg glamer RYAN la sgt….padahal nama sebenar DOLLAH…tak pun SALLEH..pastu wat2 nama glamer RYAN…podahhh…..aku tau la kau peminat fanatik shahz jaszle….time dia naik stage mesti kau sampai teriak mcm org gila kan…hahahaha…nama ni xde la sampai satu Malaysia tau..apatah lagi secara live…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. FA says:

    Fida cun sgtttttt…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. FA says:

    Fida cute…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. biskut says:

    dynas posing sme nga pasha posing kt anugerah skrin bru nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Aec says:

    antara yg menawan smalam..aida aris,aida khalida & rita rudaini. xde gambo diorg ke? bang nara tlong cari..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. karisnema says:

    abg nara,
    x dak gambar red karpet abpbh lg ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. gangsta princess says:

    xde baju laen ke cik ana rafali?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  95. idk says:

    i think mr nabil is like damn it i couldnt say how i regret i am for wasting such an angel like irma. she’s so sweet. but its fine babe, nabil doesnt worth it.

    p/s : since kes nabil tu, i like him less, not the same as before. go zizan! ur my next num 1 comedian :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. silentgirl says:

    1) lisa–so anggun..
    2) yuna-woooo..die ni brani berexperiment la ngan fsyen.
    3) sam-smart
    4) lisa-simple…tp cun
    5) faizal-xske die rmbut pjg.
    6) fasha n remy- congrats fasha.dress sgt lawa ok!
    7) shahir- cm pkai lititp jeh..
    8) paknil-suddenly npk paknil da tua. kedut!
    9) rabbani- as usual, 1 kg..
    10) fbi- halusssss…
    11) baju fafau bruruk.
    12) rebecca- cm nenek tua la muke die.
    13) yuna-girl..sriously cm sister..
    14) comelnya…sape nie..yg blakon dlm gmilang tu eh
    15) fifie- canteknyaaaaa…
    16) elfira loy-dik, muda lg..tp cm owg tua da..
    17) anak rohana jalil-xske die..
    18) adira-comel la adira!
    19 intan looks btter with loose dress..xnpk keding!
    20) dynaz-auwwww…sexyback! nseb xde panau..
    21) fasha-my fav..cun nya…dress santek sgt! dress fasha xpnh mhampakan..
    22) ana – boooooooooo…hdoh gle baju kau! xleh hodoh lg ke? mcm org tua! ugly dress.ugly hair..ugly voice! u are not supposed to win!
    23) irma-nice..
    24) DD ke? lain la..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  97. comey says:

    wierd nyer muka pak nil. da mcm michael jackson

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. genuine1224 says:

    yg lelaki pakai suit lengkap, tutup2 smua..yg pompuan, smua nak dedah2..tayang apa yg ada…haishhhh….dunia dah terbalik kaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. NurIman says:

    yg lain suma cantik2…yg paling cantik Irma Hasmie lol…hahaha pelik ar ana raffali tu hahaha..baju xelok langsung hahahaha =p
    opsss so….hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • alamaya says:

      hahahahaha.. tau takpa.. baju macam ‘guard’ kat pintu gate Istana…yang duduk atas kuda tu… adoiyai.. pastu rambut pulak cam tak cukup… maybe kalau dia biarkan rambut dia panjang ok lah… rambut pendek kelaka laa cikgu ana oi…. dah macam berus lantai dah…or pakai tudung ke? kan lagi sweet.. apa-apa pun semoga suksess k cikgu…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • NurIman says:

        ~hahaha setuju sngt!!! rambut mcm xsiap je…
        ~masa wedding abg dia tgk dia ok la blh tahan dgn baju kurung sweet dri gmbr yg diatas tu…
        ~ehhh dia cikgu ke???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Fuza Marquis says:

    muka DD cam teruk je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. secret says:

    Aku suke dressing YUNA, irma Hasmie dang fasha Sandha. yang lelaki pulak. Pak Usop ngan Abi Hurailah.hahahah lg. bju ana rafalli wane kuning tu.comel!!

    DOA Sihat tubuh badan, pendengaran dan penglihatan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • alamaya says:

      secret.. please.. tgk balik gambar / video Yuna masa malam tu… adoiyai… buruk… sedih tgk dia..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. alamaya says:

    yuna punya baju macam sister sister gereja…. macam hantu citer org puteh / melayu pon ada… hantu yang jahat.. huhuhu bahju dia atas stage pulak macam stail baju mandi yang dicover dengan Kot… Yuna maybe nak kenalkan fesyen dia konon lain dr yang lain.. but totally out! itu pd pandangan sy lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lolyat gang says:

      tp yg penting ko lg buruk dr dia
      hahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kurus says:

      sudah2lah cakap mcm tu tang Yuna..

      katakan saja tk suka tengok sebab tk sesuai, tk berapa cantik ke..per ker..

      memang pun kalo fashion police, dia tk kira…dia akan komen.. tp dia tk sentuh sentimen pihak lain. ok.
      kalo kt american idol pun, seteruk2 mulut simon cowell tu.. dia tk memaki, mencarut atau menyentuh perkara sensitif.. dia pun tetap bg peluang org tu nyanyi walopun mcm kuda mengembik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. juju says:

    nape taun ni baju cam buruk jer…
    sopan tu da bagus dah.x seseksi taun2 lepas.
    baju lisa pun cam kena tampal ngn kertas tisu…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. bucutt says:

    FYDA!!!!!
    teramat cantik…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Reena says:

    Aznil mekap over nampak tua..seswai lah dgn nama.. PAK Nil.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. cantik says:

    lisa surihani ngan fasha sandha
    uols mmg cantik ngan t’baik !
    luv u la !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. cantik says:

    boring tgk intan ladyana ngan kamal adli
    dah la bju minah tu hadoi hai
    beli kt mane tu makcik
    cian kome

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Erin says:

    rumah dah siap tp ………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. router lama says:

    haloo..aku benci betul kt org yg suka comment pelik2 nieh..org ni tak pandai belakonlah,,org ni tak segak lah..org ni tak patut menang lah..kenapala mesti korang kondem artis2 m’sia ni…korang tu dah cukup bagus ke nak kata kt org lain..entah2,,kalau suruh korang belakon,,lagi jadik kayu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. Nanananana says:

    Ade gmbr baju ana raffali time kat stage dari ats smpy bawah x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. dara says:

    cube korg zoom ckit kat ketiak si ana .. xtao ler kalo aku yg salah nmpk … kui3 .. agak basah .. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0