Written by AbangNara | April 15th, 2009

red carpet abpbh2008

Akhirnya dah jumpa jugak koleksi gambar-gambar red carpet ABPBH 2008(Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008). Lawa-lawa baju artis-artis Malaysia malam tue. Berposing sakan nampaknya semua.

Lagi gambar red carpet ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

Gambar adalah hak milik sepenuhnya Minaq Jinggo.

111 responses to (GAMBAR)Red Carpet ABPBH 2008

  1. flower says:

    aku tgok ada yg x de songket pon bju..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. flower says:

    ni baru btol bju diana msa ABPBH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. flower says:

    aku tgok bju siti lawa nape dia x menang red carpet..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. matahari says:

    baju siti tetap paling cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. mantikulaz says:

    aku tetap minat kat siti..
    hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. sesapa je la says:

    Eh? cane si diana tu boleh kuar dr plkn pi majlis ni????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. cik bunga says:

    ekh……..sapa yg listik merah giler tu wei…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ros says:

    kenapa blog tak dpt buka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. eynaam says:

    wah seksi semuanya…patutula diana pengsan sbb mkn skt rupanya kalu mkn bnyak nnti perut buncit xdpt paki ketat..
    ni pun dah nmpak buncit perut nyer…eii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. singa ganaz says:

    apsal diana x gelap masa plkn.. pakai sun block edozen kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ain says:

    hampa perasan x kain ct dgn fasha sma..
    sponsor org yg sma ka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. hana says:

    ei, kenape baju marsha tu mcm pelik je? xlawa la,corak dia pn ‘crowded’ sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Who am i says:

    wah eksennyew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. adreanna says:

    aku x ske r ct..pakai tudung biarlah tutup btl2..baik tanggal trus..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. GlamGucci says:

    Amboi amboi Mak Hajjah kita Datuk CT bukan main ketat lagi baju dier hu3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. nur ilahi says:

    bkn tak ckp kain,alah kau org duk kutuk artis mcm2x tak ckp kai,yg ompuan jgn la pakai jeans sendat,dan time jemur kain kat luar 2 pakailah kain tudung,lepas 2 jgn akai bju t.shirt,pakailah jubah dan urdah ye,,,sape2x yg komen artis yg seksi…. hbs 2 nak pakai bju kurung setiap masa…bju kurung 2 sebenarnya pakai waktu yang sesuai jer.ni tak ari2x pakai bju kurung….biaselah melayunkan terlampau terikat dengan adat yg sopan santun,berbudu bahas,walaupun semua itu dah tak ada dalam diri masg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. maer says:

    respect siot sama sifu..!

    M.Nasir jugak yg buktikan: Kalau org hebat, tak payah pakai flashy2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Im totally confused after reading information on this site, and other websites and blogs. Which supplement, or nutritional supplements, should you actually be taking? One site says x is good for you, the other says it wastes your muscles, dont listen to them. Can anyone sort through the marketing hype and deliver actual honest feedback on good supplements to use?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. I am running a blog but never got any valuable comment form my readers. Hope your tips will help me to get some good and encouraging comments from my visitors.Thanks for sharing such beautiful tips.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0