Written by AbangNara | April 15th, 2009

red carpet abpbh2008

Akhirnya dah jumpa jugak koleksi gambar-gambar red carpet ABPBH 2008(Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008). Lawa-lawa baju artis-artis Malaysia malam tue. Berposing sakan nampaknya semua.

Lagi gambar red carpet ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

red carpet abpbh2008

Gambar adalah hak milik sepenuhnya Minaq Jinggo.

111 responses to (GAMBAR)Red Carpet ABPBH 2008

  1. flower says:

    aku tgok ada yg x de songket pon bju..

    0
    0
  2. flower says:

    ni baru btol bju diana msa ABPBH..

    0
    0
  3. flower says:

    aku tgok bju siti lawa nape dia x menang red carpet..

    0
    0
  4. matahari says:

    baju siti tetap paling cantik

    0
    0
  5. mantikulaz says:

    aku tetap minat kat siti..
    hehe..

    0
    0
  6. sesapa je la says:

    Eh? cane si diana tu boleh kuar dr plkn pi majlis ni????

    0
    0
  7. cik bunga says:

    ekh……..sapa yg listik merah giler tu wei…

    0
    0
  8. ros says:

    kenapa blog tak dpt buka

    0
    0
  9. eynaam says:

    wah seksi semuanya…patutula diana pengsan sbb mkn skt rupanya kalu mkn bnyak nnti perut buncit xdpt paki ketat..
    ni pun dah nmpak buncit perut nyer…eii

    0
    0
  10. singa ganaz says:

    apsal diana x gelap masa plkn.. pakai sun block edozen kot…

    0
    0
  11. ain says:

    hampa perasan x kain ct dgn fasha sma..
    sponsor org yg sma ka

    0
    0
  12. hana says:

    ei, kenape baju marsha tu mcm pelik je? xlawa la,corak dia pn ‘crowded’ sgt…

    0
    0
  13. Who am i says:

    wah eksennyew

    0
    0
  14. adreanna says:

    aku x ske r ct..pakai tudung biarlah tutup btl2..baik tanggal trus..

    0
    0
  15. GlamGucci says:

    Amboi amboi Mak Hajjah kita Datuk CT bukan main ketat lagi baju dier hu3

    0
    0
  16. nur ilahi says:

    bkn tak ckp kain,alah kau org duk kutuk artis mcm2x tak ckp kai,yg ompuan jgn la pakai jeans sendat,dan time jemur kain kat luar 2 pakailah kain tudung,lepas 2 jgn akai bju t.shirt,pakailah jubah dan urdah ye,,,sape2x yg komen artis yg seksi…. hbs 2 nak pakai bju kurung setiap masa…bju kurung 2 sebenarnya pakai waktu yang sesuai jer.ni tak ari2x pakai bju kurung….biaselah melayunkan terlampau terikat dengan adat yg sopan santun,berbudu bahas,walaupun semua itu dah tak ada dalam diri masg…

    0
    0
  17. maer says:

    respect siot sama sifu..!

    M.Nasir jugak yg buktikan: Kalau org hebat, tak payah pakai flashy2..

    0
    0
  18. Im totally confused after reading information on this site, and other websites and blogs. Which supplement, or nutritional supplements, should you actually be taking? One site says x is good for you, the other says it wastes your muscles, dont listen to them. Can anyone sort through the marketing hype and deliver actual honest feedback on good supplements to use?

    0
    0
  19. I am running a blog but never got any valuable comment form my readers. Hope your tips will help me to get some good and encouraging comments from my visitors.Thanks for sharing such beautiful tips.

    0
    0