Written by AbangNara | November 23rd, 2010

rebecca nur islam

Kami tak sanggup nak habiskan tajuk entri di atas, kami biarkan anda sahaja yang menentukannya. Kami tak mahu menghakimi Rebecca Nur Islam sebab kami pun bukannya baik sangat. Bak kata Rebecca, bukan salah dia yang bernama Rebecca Nur Islam. Namanya itu sekadar pemberian ayahnya semasa dia kecik. Hmm….

Lagi gambar Rebecca Nur Islam yang … dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Andy yang Hot.

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam

311 responses to (GAMBAR)Rebecca Nur Islam Yang ….

  1. nobody says:

    mak aii!!

    0
    0
  2. nobody says:

    wah first!

    0
    0
  3. mimieyamor says:

    tepuk dada tanya iman

    0
    0
  4. EiNS says:

    Seksi dan seksa…

    0
    0
  5. Liyana Lunia says:

    ERR, APA BENDA PUTIH TU? EEWW

    apa lah dia ni, berlakon hancur, eeee

    0
    0
  6. reyone says:

    nak buat cmna, beliau kata ISLAM hanya pada nama BELIAU..

    0
    0
  7. aReaL says:

    Gambar Yang Last Tu Terbaek… Hehehe…

    0
    0
  8. BlackBerry00 says:

    NI BARU BETUL2 “ISLAM” PADA NAMA…HRMMMMM!!!

    0
    0
  9. umie says:

    ishhh3!!!
    dasyatt….bile semua benda dia da tunjuk2 cam tu ape la yg tinggal tok future husband dia nti ek???

    0
    0
    • Kuncu_Jahat says:

      hmmm show off la sume bende kat org… yela barang baik.. tp dh lembik cam agar2.. silap2 barang mak dia si mak engku pun lg mantap… erkkk.. lelaki skrg mmg dh xkisah… janji dpt yg cantik..mantap..sexy..dan glamour… sbb diorang pun bukan baik sgt… bkn teruna pun… rasenye lelaki melayu dh xkisah pun pasal dara ke mak dara ke… sbb diorang pun biase pecah dara merata-rata ni… haha nasibla kan…

      0
      0
  10. Shasha says:

    aihhh, aku mmg nyampah ngan dia ni! eeeeeeeee.. please la..

    0
    0
  11. [email protected] says:

    mekup artis tu,,, mcm ala2 je laki tu,,,

    0
    0
    • miss suka masak says:

      ala2 pown ala2 gak…

      tapi leh tahan gak 2…….

      siap BERPELUANG ag landing baek punya atas becca punya aset….

      hurm…………

      senang2 jek pak andam aww2 n mamat atas 2 dapat rasa becca punya…

      foc ag 2 ( free of charge) dunia dunia…………….

      0
      0
  12. ana vanviel says:

    da dia suke mcm tue…nk wat mcmana. haizzzz……..

    0
    0
  13. x suka ko! says:

    bangga sgt tunjuk body!!tukar jelah nama ko smpi org nk abeskn nama ko pon x sanggup… sian bapak ko kn bg nama berunsurkn islam tp atitude ko sgt2 memalukn!maner maruah ko pompuan????aku hrp ko bc komen aku nih .. biar ko malu n cpt2 berubah!

    0
    0
    • Kasih says:

      2 pun kalo dia reti malu…. kalo dia wt xkisah, mmg xder lah…. artis2 kita ni byk yg cetek agama, tp bila org tegur drg nk melenting dan alih2 bole lak bgtau yg ISLAM tu sekadar pd nama jer…. adoiiiii…..

      0
      0
  14. imam muda says:

    ni kat set penggambaran … dah campor laki ,pompuan.Mungkin pada mereka dah rase mcm adik beradik .Tapi .. kenapa seksi sangat ..emm .. x payah lah jadi pelakon .. kalu ianya mengundang kemungkaran ..

    0
    0
  15. budi says:

    mak ayah tak reti nk tegur ke anak mcm ni..?

    0
    0
    • yume says:

      entah2 mak bapak dah jenuh tegur. anak2 zaman sekarang sepatah mak bapak tegur tiga empat puluh patah dia balas balik. yang baik bukan nak ikut, contoh yang harem gak nak ikut.

      0
      0
      • KakLong says:

        Tegur ke haper..dia sendiri penah kata “alhamdulillah, parents dia sokong n supportive”..kepala hangguk punyer org.. famili dia pun sama je mcm dia kot…

        0
        0
  16. yanie says:

    hmm…no komen pom die xbacer,,tp mmg xptot r

    0
    0
  17. Y says:

    ish2…aku igt dia nie kaya rupanya miskin lg hina,rasa cm nk sedekahkn je kain ela tuk dia….bg sesetengah org nie dinamakn fesyen,tp bg aku nie melambangkn akhir zaman,korang rasa pernah x terdetik kt hati dia nk kurangkn seksinya tue?pernah x agak2 dia pejam mata n terbayangkn kematian?ermm……

    0
    0
  18. Breakeven says:

    ~ ewww..apa yg putih tu ? ~~

    0
    0
    • aku alin says:

      RASANYE SMUA MATA TRTUMPU KAT YG SENGAJA D DEDAHKAN N GAMBAR YG LAST 2 WARNA PUTEH 2 APA?TANGKAL?

      0
      0
      • miss suka masak says:

        tangkal hikamat supaya becca namapk cam ala ala barbie doll gitu………

        lallalala

        0
        0
      • miss leo says:

        kalu x silap aku,ni stokin kaki yg artis2 broadway luar ngara suka pkai tu..tarian dlam broadway tu jenis yang suke2 kibas2 angkat skirt bagi org nengok dlam kaen.stokin2 kaki gini la yg derang suke pakai..utk nambah kan image sexy tu…tu yg makcik neh bangge semacam jek nayang mentang stokin kaki neh…ala…dlm cite omputih kalu yg bwak watak2 slut tuh majoriti mesti pkai stokin gini. tpi biase dorang pakai warne itam..

        0
        0
  19. blurrrrrrr says:

    lantok hang la beka….

    0
    0
  20. aku sendiri says:

    yess!!!! DApat tengok FREE lagi!!!! nak FREE laggiiii…murah sungguh harga diri

    0
    0
  21. belacan~hangus says:

    aduh!.aduh!..

    muka tak cantek mana…

    pompuan ni hantar ke indon guna pos laju baru dia tau..rasa panasnya gunung berapi….!!

    0
    0
  22. donna karen says:

    rebecca al-kafirun….tu nama baru die……

    0
    0
  23. RiRi says:

    hot!

    0
    0
  24. sukahati says:

    nape dia tak letak nama dia rabecca je. x payah la letak nur islam je..nama dah cantik dh..perangai cam..

    0
    0
  25. rebekok says:

    tak ingat mati ke woiii…

    0
    0
  26. gadis says:

    luasnye dahi die….. seksi beno….. nk mampu ka???

    0
    0
  27. cikedi says:

    pada Rebecca..harap sempatlah bertaubat….amik iktibar dari Zaiton sameon ( ini nasihat beliau pd artis2 yg seksi sekarang..jgn lupa diri..jgn jadi mcm apa yg jadi pd diri dia..dia lupa diri bila selalu di puji tentang kecantikan badannya..dan selalu berbangga menunjuk2 apa yg ada…ALLAH nak tarik kecantikan yg ada pd diri sekejap saja….beringat lahh…beringat lahh….

    0
    0
  28. intan rohaiza intan says:

    ade aku kisah … lantak laaaa eiiii …

    0
    0
  29. RiRi says:

    kwn i kata dia tu lesbo…dlm club ley nk try touch2 my fren…huhuhu…aww…

    0
    0
    • miss suka masak says:

      lesbo??????/hurm

      i think dia 2 bisex la riri sayang…….

      maybe bisexsual…..cuba tgk tol2 personality dia..

      nie bukan lesbo nie…tapi bisex…

      hurm……….

      tapi……….senang2 jek mamat n pak andam aww2 kat atas 2 dapat pegang breast becca free…..

      murah sungguh kamo becca…..hurm

      0
      0
      • RiRi says:

        hehehe..kt club dia ley raba2 kwn i …hahaha…kwn i mula x caya..coz de kwn sorg ni dh inform..sekali dia dh terkene…baru dia thu…hehehe

        0
        0
        • jane says:

          patut dia yg berlakun citer 2 alam baru ddr aka rambut klakor ble capai target 40juta……

          0
          0
        • miss suka masak says:

          sian kawan u riri kena raba ngan becca…….heehehe

          lau becca blakon 2alam……

          leh kot dpat 60juta…

          pastu suwo ddr sendiri jadik hero…ganti aron..

          agak2nya pecah panggung x……lalalla

          0
          0
  30. aries_april says:

    mcm2x glgat arts…

    0
    0
  31. hantupensil says:

    wow… putih melepakkk…

    0
    0
    • miss suka masak says:

      yer memang putihhhhhhhhhh

      tapi cuba hantu pensil 2B tgk kat tang ketiak 2……

      putih gak kew……..

      miss tgk cam agak berkarat jek…….

      next time guna la…..NIVEA WHITENING………

      bisa memutihkan apa saje especially tempat2 sensitif gtu……..heheh

      promote ckit

      0
      0
  32. oshin2010 says:

    bapak bg nama Nur Islam tu spy ada cahaya Islam kt hati bukan sekadar nama tp bapak dia pun silap sbb taruk nama Rebecca depan…patut Rokiah ke, Rogayah ke, tak pun Ribena ….bru dia malu nk enterframe….
    nauzubillahiminzalik anak cucu den cam gini……

    0
    0
  33. Lovelyvic says:

    Abis dah muka dia tak berapa nak cantik… kalau tak dedah2 mcm tu mana ada produser nak ambik dia berlakon. Nama je glamer tapi muka tak leh nak jual sangat… terpaksa la tayang aset yang tak seberapa tu untuk jualan murah. Alaa… biasa la.. barang lelong mcm tu… takat cuci mata ok la… benda free…. nak beli (bayar mas kahwin) untuk buat bini tak ada la..

    0
    0
  34. foxy lady says:

    Nama je Nur Islam. nama yg bagus tapi orang nya tak ole angkat lah. kata artist msti nak seksi msti ade dato2 ke tan sri2 nak pikat2.(maaf ya)

    0
    0
  35. dun says:

    yes….freeshow lagi…yess….takyah bayo pape pun leh tgk…yessss!!

    0
    0
  36. MIA says:

    dia patut tengok 2 Alam..bg insaf sikit

    0
    0
  37. anonimos says:

    sedap tu!

    0
    0
  38. ccc....... says:

    di doakan moga anda sempat utk bertaubat….sesungguhnya kematian itu jaraknya seolah2x hanya kerdipan mata….kegembiraan di dunia hny sementara….

    0
    0
  39. miss suka masak says:

    seksi tol………

    serious…

    miss kalu miss nina 2 okay ag…seksi gak…

    tapi y atas nie seksi ngada2 plus bajet lawa..

    tapi mang lawa pon body dia….

    ag lawa lau btutup…jgn dedah2 sgt…

    walaupon miss nina 2 hitam manis tapi ntahla…

    xmenyakitlkan mata sgt tgk nina banding ngn y atas nie…

    ngan gedix xsudahnya….ish ish..

    sadis sungguh……..

    pic last 2 miss confius….

    color putih 2 benda apa erk??

    bukan stokin kan???da 2 benda pe..xkan panty kot..mustahil…..

    0
    0
  40. miss suka masak says:

    masak LOMAK pon SODAP!!!!!!!!!!!!

    TERANGKAT BEB…………………………..HAHAHHAHA

    0
    0
  41. miss suka masak says:

    ag1 y menjadi kemusykilan nie…

    becca nie ada mix pape kew???

    or malay pure???

    coz tgk dari size body n tinggi dia cam bukan dari baka malay pure jek….

    ada sape2 taw x…tlg jawab kay,….

    miss juz nak taw…

    0
    0
  42. jane says:

    yg si kathy tua tu pon nak melucah jugak kenapa? macam ibu ayam plak aku tengok….. tu pelakon kathy kan ..yg baju purple tu… aku pon main agak je….kalau bukan sori aaaaa…..

    0
    0
  43. mamawardina says:

    hmmm..agaknyer ‘berat’ nama islam tuh nak dibawa.. dugaan nama islam tu sendiri.. tu ler org dolu2 kata, bg nama anak betul2..kang tak terbawa..jadi ler mcm2 penyakit…yg nih pun kategori penyakit gak kan.. so bg ler ank2 nama2 yg tak menyusahkan di kemudian ari..cam khadijah, masyitah…kan? kan? kan?

    0
    0
  44. aingojes says:

    yang putih last sekali tu rasanya suar ketat. bagi fit tang peha.kalo pakai sekali ngan korset tu.

    0
    0
  45. anie88 says:

    hmppp….ape nk jd r artis zaman sekarang ni…bakat xde r jaoh mne pon…ala kadar je…tp…dressing maot…klu leh..nk tayang 1 body…aduuuuuuhhhh…….knpe x bogel je???kn senang????bg sume org tgk…bnde free lg murah…hahahahaha…skg tgh cntik…xpe….nnt allah turunkn bale…bru seda..pn da xgne da makcik….
    dedah r pape yg ptot…time mati nnt….kne balut ngn 7 lapis kain kapan….huhuhuhu….

    0
    0
  46. kakchubby says:

    rupe? idak la lawa benor. lawo lagi mak akak. berlakon? mcm hampas kelapa jer. pasal tu la dia jaja badan dia tu. buat la dik….buat la sampai lupe agama, sampai lupe yg Allah tu wujud. jangan takut…..kain kapan dah tunggu untuk salut dari hujung rambut ko yg blond tu sampai kuku jari ko yg bersalut dgn nail polish tu…..bukan untuk ko sorang jer. untuk semua geng2 artis pompuan yg perangainya seangkatan dgn ko….”sihat sebelum sakit, muda sebelum tua”.

    0
    0
  47. Oden says:

    Giler Hebat minah ni…..ala sbb artis je jadi issue..kat luar sana banyak lagi…korang tgk je kat pavisinga

    0
    0
  48. shiro says:

    gilo ke hapo.hancussssssss..

    0
    0
  49. meh nk tlg bgtau pekebenda yg putih tu… ekceli nama apa org panggil aku tatau gak ehheeh tp yg aku tahu fungsi dia tak nak bg skirt tu terangkat, mende tu attached kat skirt tu… biasa mende2 ni ade kat skirt micro mini…yg aku tahu aaa, tp tatau aa kot2 mende lain keh3x…
    semoga dia akan berubah ke arah lebih baik dr segi berpakaian (sopan & the best tutup aurat) demi mengelakkan kejadian yg tidak diingini berlaku ke atas dirinya kerana di luar sana ramai yg sex maniac & psyco!!!!! Jauhi diri anda dari termsk lam statistik rogol & bunuh..nauzubillah ! Sayangi diri anda dan ingatlah org yg tersayang…. (cam iklan jalanraya laks)

    0
    0
  50. aingojes says:

    kadang2 benda macham ni akan menambahkan kes rogol.huhu..dan zina sebab tak tahan tgk.wuuuuuu

    0
    0
  51. geli geleman says:

    pic #4 tu yang x blh blah. makcik tu pun nak jgk bergambar mcm tu.buruk btl perangai masing2 ek

    0
    0
    • Miss pocO says:

      makcik tu pelakon kan…nama dia azean ape tah…

      x ingat…

      meluat aarrr tgok…dah tua menggatal gak…

      0
      0
  52. Miss pocO says:

    melaun2 yg puji melambung kat dia ni mmg betul2 melaun laa….

    0
    0
    • miss suka masak says:

      milf 2pon nak gak posing ala ala manja gedix gak………

      ingt dia leh tahan ke tgk becca jek y tgedix2 manja…

      dia pon nak gak sepam dua…ish ish..

      xsesuai la makcik,,,

      g lik uma t men ngan anak cucu ag bek dari dok wat aksi lucah y berapa laku 2…hurm

      0
      0
  53. randomperson says:

    ok..im kinda lost here..is she muslim or wat?

    0
    0
  54. so what says:

    nama tang al-islam tu indah bunyinye….tapi….

    buruk dr segi berpakaian..
    buruk dr segi pergaulan..

    muke x nmpk lawa dah kalo prangai buruk camni..

    0
    0
  55. zuriey says:

    pergh..seksi betul..anyway yang last pic tue apa eh yang warna putih tue??

    0
    0
  56. Nurin says:

    begitu senang lelaki memeluk ko ye rabeka.. Rabeka2.. ruginye spa jadi suami ko. Tayang2 tu utk apa? jgn disebabkan muka yg blh laku, yg dalam ditayang. x malu ke wahai rabeka?

    0
    0
  57. Reena says:

    Seksa mata nak tengok..seksa juga kat dlm kubor nanti. Nauzubillah…semoga cepat berubah.

    0
    0
  58. Mellynda says:

    aku baru jek balik dr dengar crmah..huhu insaf gak ble dgr ustaz 2 ckp..Malaikat maut memerhatikan kita 70 kali dalam masa sehari…kadang2 kte xsedar setiap saat kte melakukan kesilapan..semoga Rebecca Nur Islam dan kita semua diberi hidayah dan mati di dalam iman.Amin

    0
    0
  59. MuJE says:

    ish, takkan busy sgt sampai panty pon tak sempat nak sarung habis…. lol

    0
    0
  60. filania says:

    setuju2..sbb dia dilahirkan ISLAM la…kita kena tegur!!..lain la kalo dia kafir……tp ada juga hamba Allah ni dilahirkan islam matinya dalam..??…..nauzubillahh…utk renungan bersama…….sama2la kita muhasabah diri….cuma aku simpati kpd parent dia..terpaksa menanggung malu akibat perbuatan anaknya,,,hmm,,,

    0
    0
  61. HUHU says:

    tak tahan baca dialog kat atas sekali tue, lawak

    0
    0
  62. filania says:

    semoga dia insaf sebelum menghadap Ilahi…utk renungan kita bersama spy sentiasa muhasabah diri….

    0
    0
  63. kak Timah says:

    seksi gilowssssssss…

    0
    0
  64. spider says:

    bukan ke dlu rebicca ni ade taik lalat???klau x silap mate ak la…

    0
    0
  65. datin kunah says:

    rosak!!!!

    0
    0
  66. RiRi says:

    sib bek xde org buka cite psl nasi lemak arini ye…hahahaha

    0
    0
  67. RiRi says:

    nasib bek xde org buka cite psl nasi lemak arini ye…hahahah

    0
    0
  68. glue says:

    macam drag queen pun ada.. hrp semua mendapat hidayah..

    0
    0
  69. LaraHati says:

    MASYA ALLAH…..agak nya mereka yg satu spesis mcm Rebecca (agak berat rsa nya nak taip NUR ISLAM kat nama dia rsa mcm bedosa ajeeee) mereka2 ni pkir ahirat lambat lg kot? Mungkin mereka sangka ajal maut lambat lg nak dtg jmput? tau pun mereka ada perisai nak tepis smua azab dlm kubur????? INSAF LAH SEBELUM TERLAMBAT……….

    0
    0
  70. [email protected] says:

    pompuan dahi luas dgn pompuan tua nak mam*** tak takut balasan Tuhan….bodoh la depa ni…

    0
    0
  71. nhy34 says:

    kalau kita komen perangai artis msia yg beragama islam, balik2 dihentam balik. Bak kata “JIANA JAIN” kalau nak jd artis jgn ckp pasal agama. maklumlah JIANA JAIN tak kan mati sampai bila2. dia kebal. mcm tu juga Rebbeca nur islam

    0
    0
  72. wachayalaaa says:

    rasanya spentot dier tu,da longgar+ koyak kot,dier nk sorok kkoyakkan dier la tu,x pon x sempat nk sarung,br melepas ler kata kn,hahahhaa….:P

    0
    0
  73. nurkais says:

    tukar ajela nama tu

    0
    0
  74. TOli TOto says:

    NERAKA tempat mu Rabekakangkung!

    0
    0
    • inas insyirah says:

      toli toto.. hanya allah je y layak menentukkan seseorg 2 msuk neraka n syurga.. kte sebagai umat hanye mampu berdoa n berusaha n tawakal agar x masuk kedlm api neraka.. pada zaman nabi dulu ade pelacur masuk syurga taw.. nak taw sebab ape… cari lah sendiri jwpnnyer…

      0
      0
  75. kura2 kecil says:

    dlu aku pon suka gak seksi2 cmni.ms muda,mmg seronok org puji.dahagakan pujian org,perhatian org.tapi bler umo dh suku abad cmni,aku rasa dah2 la idup zmn muda cmtu.tak pyh la jahil lama2 sgt.semoga dia diberikan hidayah dan petunjuk..
    cantik pun ujian Allah,tak cantik pun ujian dariNya.
    kahwin la kalau nk org puji bdn kita,biar suami je yg puji,lagi rasa dihargai.

    0
    0
  76. TOli TOto says:

    mcm pornstar yg dah loss……..cian..

    0
    0
  77. wateva says:

    DIA BUKAN DULU ADA TAHI LALAT KEW??STILL ADA LG KEW DIA DAH BUANG..COZ X NMPAK PUN..RASA2NYA KAT BIBIR DIA…

    0
    0
  78. Hajimaru says:

    muka lawa perangai mcam jenglot + langsuir….

    0
    0
  79. RAIYAN says:

    x yah lah nk bela2 anak angkat.buat je lah anak sendiri lw dah peragai cm ni.mtk mne2 jantan anak,cnfirm ramai jantan nk bg.cm ni ambik anak angkat peragai ya allah.mgkin sesat anak 2..luar semua cntik,dlm hnye thn maha mngetahui……….so bg lelaki yg akal panjang,lupekan jelah pmpn seperti ini,biarlah biase luaran nye,tp bagus di dalam nye..

    0
    0
  80. dutchers says:

    yg putih tu spandex..org yg ada lemak2 tapi pakai baju ketat kena pakai benda tu,baru nampak cantik..mcm kim kardashian pakai.
    bila tgk si rebecca ni teringat kisah penyanyi pompuan yg kena tahan/saman dgn JAWI sebb pakai tak senonoh.apa kata ambik tindakan yg sama pada sibecca ni sebb negara kita islam,undang2 islam, kenapa pihak berkuasa tak buat kerja.tagkap je sesiapa (islam)artis or org biasa yg pakai jolok mata..baru diorg ni takut sikit.moden2 jugak,tapi kita dimalaysia bukan hollywood

    0
    0
  81. Fedzmy says:

    Bila dah tua baru nak insaf…………… ntah apa2

    0
    0
  82. julia says:

    cam sial..lebih teruk dr sial..jijik!!!

    0
    0
  83. rora says:

    bagus lah ayah dia nak letak nama yang elok untuk dia…tapi bile nak jadi artis yang gaya hidupnye macam ni tak perlu la guna nama tu…guna nama rebecca cukup!….bukan senang nak bawa nama yang indah tu…bawak2 la berfikir…

    0
    0
  84. rebeccacelaka says:

    ni mmg betina puaka…betina sial…dia ni org jb…dlu time skola mcm bodo² jer…pakai mcmni ingt org suka gaknye…dedah sana sini..btul² pompuan xder maruah…apsal xtnjuk jer @$@##@# trus…xpyh nk ttp lg…bodo punye pompuan…nk mamposs…!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      marah sangat ni…

      sabar yer, bagi nasihat yang cara berhemah lagi baik rasanya

      0
      0
      • miss suka masak says:

        hahahhahahhahahha ak nak tgelak jek……

        berapi2 nampak…….sabar la dik nun oi…….

        0
        0
    • Caldina says:

      to rebeccacelaka…..
      superduper jeles nampak……… hahahahaa… lek ar minah…

      p/s: biar seksi badan jangan seksa budi bahasa

      0
      0
  85. hani pelangi says:

    weyh pompuan..ko solat x?? adooiiii…malu aq tgk…

    0
    0
  86. big bush says:

    ermm..do u think guys nowadays would care that much about virginity??…..i dun think sooo….yg lawa,sexy,seductive..tu la yg nak…kalo x,xkan la smpai statistik syariah keluar statement haritu penceraian meningkat sebab isteri x cantik…..alahai..where is the ‘iman’ people??..wake up now!!!!!!be ashamed of urself….

    0
    0
    • xsenonoh says:

      tu la kes byk pompuan pon xkesah nk kangkang sana kangkang sini……urban la katakan….haktuihhhhh!!! jagalah keturunan anda…

      0
      0
  87. betty says:

    ayat 30 dan 31 Surah al-Nur yang bermaksud:

    30.”Katakanlah (wahai Muhammad) kepada orang-orang lelaki yang beriman supaya mereka menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan (kemaluan) mereka. Yang demikian itu lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Amat Mendalam PengetahuanNya tentang apa yang mereka kerjakan.

    31. Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman supaya menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan (kemaluan) mereka, dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka kecuali yang zahir daripadanya, dan hendaklah mereka menutup belahan leher baju mereka dengan tudung kepala mereka, dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka melainkan kepada suami mereka

    0
    0
  88. hak hak says:

    aku tau yg aku pun bukan baik & bagus sgt tp tak lah seteruk si rebecca longkang ni. muke bukan lawa, belakon hampeh, harap cari publisiti dgn imej seksi neraka dia je. kalau tau suke pakai seksi meksi, lain kali bile masuk industri macam ni, pakai nama rebecca je. buat busuk ISLAM je minah keparat ni!

    0
    0
  89. sharmeen says:

    bikin malu org islam je ar…betina nie….dh trlantar sakit…cacat…baru nk ingat Allah….dh xde mknenyer…..ape yg ko ade aku pon adalh!!!!

    0
    0
  90. izzah says:

    die akan dapat hidayah gak nanti..cube ingat balik wardina..asalnye beliau sangat seksi..skang? kita tak tahu masa akan datang..mungkin dia brubah kepada kebaikan..kite???

    0
    0
    • sharmeen says:

      klu diingt balik….wardina xlah seksi steruk minah becca nie….ni dh ala2 plakon porno jer..

      0
      0
      • TOli TOto says:

        dlu wardina seksi la…..ada 1 drama tp dah lupa tajuk, dia belakon dgn sarimah ibrahim….fuh!! seksi giler!!! ada babak dia bangun tidur atas katil…then just pakai seluar pender yg tersangat pendek… tp syukur, dia dah tutup aurat….LOve Wardina!

        0
        0
      • BumbleBee says:

        sharmeen… pelakon Noor Kumalasari lagiiiiii seksi, cantek dan berbakat masa zaman kegemilangan dier dulu…. skang? tutup litup…alhamdulillah. So kter doakan dier dpt hidayah~

        p/s: tp dier ni harap seksi jerla…bakat, cantek ieelleekkk~

        0
        0
        • so what says:

          wardina dulu mmg seksi tp lain gak sbb dia berakal..tak lar bg komen perasan bagos mcm minah nih..wardina xder lar persoalkan bout ttp aurat tp si becca nih ckp mcm x penah blaja agama..lain org ada ilmu ngan xder ilmu!!

          wardina..caya sama u!!
          rebecca..gudbye to u!!

          0
          0
  91. luvlavender says:

    artis ni lau nk cri laki nk beriman la..boleh membimbing la sume..tp cner nk dpt yg soleh lau dri sndri xsolehah.
    to rebecca:Tuhan 2 lau nk bg petunjuk kejap jer.

    0
    0
  92. samdoll says:

    nasi lemak seringgit..sedap nyer..

    0
    0
  93. jeng2 says:

    stok pmpuan murahan..glamour xkemana sgt pun..ni gara2 perasan taraf hollywood lebey..

    0
    0
  94. Bukan Artis says:

    Makcik tu pn byk berlakon citer2 pompuan joget, dangdut…plg baik pn juz jd Narimah dlm drama Dendam yg anak dia si Rima Melati (Islam yg kawin ngan Indon agama Buddha) dan penyanyi laki alif satar. Agaknya buang tebiat sbb kenan ngan lakonan pompuan GRO kot.

    0
    0
  95. NANUS says:

    nape nampak cam teruk sangat….dah mcm pelakon porno dah….

    0
    0
  96. ain says:

    yg gambo last tu
    ape yg putih kat peha tu
    takkan tu kot?

    0
    0
  97. Ragut says:

    Korang tak dapat ngutuk lerrr…..!!

    Kalau dapat…. sonyap yo…..!!

    Gurls semua kritik jeles kot……. heheheheh

    Jangan marah…. gurau je

    0
    0
  98. cun says:

    oits .. !! putih melepak .. mmg cantik dia ni .Gamaknya artis mmg mcm ni ye .Mungkin sebab nak laris ..

    0
    0
  99. minah says:

    woit.. igt sket dunia dh akhir zaman..nnt x sempat nk bertaubat..

    0
    0
  100. kueh lompang says:

    MACAM SENGAJA JE SURUH ORG AMIK GAMBO DIA SUPAYA ORG LEH LETAK KAT BLOG2 SENSASI..CREATE KONTROVERSI SENDIRI..PASTU WARTAWAN TERJAH…KUAR PAPER…PASTU BG STATEMENT..
    NAK GLAMER NGAN CARA MUDAH…TAKTIK LAMA LAAAA…BOORINGGG!!!

    0
    0
  101. Caldina says:

    terbaekkkk… hilang ngantok aku….

    p/s: gebu betol dia ni… mcm kuih apam lepas sejam bancuh dgn ragi……..

    0
    0
    • miss suka masak says:

      caldina pown gebu kan kan kan>>??hehe

      taw2 je dia yer,,,kuih apam kena bancuh ngan ragi pas sejam..

      tapi apam 2 enak dimakan..y atas ni xtaw la enak ke x….

      lalalallala

      0
      0
  102. fcuk says:

    lebih baik jadilah pelakon porno atau jadi pelacur kan lagi elok…buruk kan nama islam org mcm ko ni….

    0
    0
  103. botol kicap says:

    macam perempuan murahan,jual maruah senang2 je

    0
    0
  104. neyo says:

    bila kita cantik, kita kena sedar diri.
    itu pinjmn tuhn, bila2 dia boleh ambil.
    nk jd pelakon, kau jd la. bukan tiket untuk berpeluk sesuka hti. kalaupun nma dia takde islam kat hujungnya, dia bukan islam ke?

    0
    0
  105. ila says:

    omg!
    tak suke!tak suke!!
    hahaha

    0
    0
  106. ms cahaya says:

    memalukan kaum hawa je!!!!

    0
    0
  107. zorro says:

    selambak buah tuttttt…
    sungguh enak di makan begitu saja….
    tp bila tgk suar dalam bergulung dia …tak jadi da….
    pengotor!!!!!

    0
    0
  108. cikgu la says:

    cu tanya pulak ke mak ayah dia.. tak menyesal ke beri nama macam tu ke dia… yang tua baju biru tu pun nak publisiti murah ke…..apa nak jadi…

    0
    0
  109. bedol says:

    KALAU ARTIS LUAR NEGARA NAK DATANG MALAYSIA..PUNYA LAH DI INGATKAN JGN “SEXY..SEXY”….TAPI ARTIS MALAYSIA LAGI TERLEBIH2..
    ADUYAI…TAK ADA SAPA NAK BENDUNG KER?
    BODOH TAHAP CIPAN LAH PIHAK KEMENTERIAN YANG HANDLE HIBURAN KAT MALAYSIA NIE…

    NAK SGT KER MALAYSIA DAPAT GEMPA BUMI….BODOH BETUL!!!!

    0
    0
    • BumbleBee says:

      bukan tu jer…gmbr2 x senonoh yg tersebar tak diambil tindakan pun…lepas gitu jer. camano?? naik lemak laaa masing2~

      0
      0
  110. kurus says:

    adoi..gambar personal dia pon ditayangkan kat sini..
    aku ada banyak gambar personal lagi lah..
    dari mana la abg nara ni dapat..

    0
    0
  111. pic says:

    tu la cahaya islam

    0
    0
  112. Fah says:

    Semoga ALLAH memberi hidayah kepadanya.Bagi org yang tak tau,di neraka nanti tangan orang yg bukam muhrim memegang orang yg bukan muhrim akan hangus terbakar.

    0
    0
  113. aduhhh…seksi abis..tp tak ngaku..adoiiyaa

    0
    0
  114. Mia says:

    sian anak hang. aku ase pasni JAKIM kena interfere dlm soal artis amek ank agkt. yg dgn jelas x menunjukkan diri mereka ni ade Agama and ade Tuhan, banned trus! jgn kasi adopt anak2 yg suci. sadis!

    0
    0
    • tontonjua says:

      sian2…
      kena selidik dulu ltr blkg n life artis dulu b4 bg dowg adopt ank2 yg suci lg nie..
      kn x psl2… rosak jgk…
      sadis!!!!

      patut banned jer artis mcm nie…

      0
      0
  115. tontonjua says:

    nmpk murahan….
    Rebecca…pe laaa nk jd dgn ko…
    totally out to be a role model…
    pndang sbelah mta pn x lyk..
    nauzubillah…

    0
    0
  116. mata says:

    dunia skrg mcm2..entah apa2…bkn nk muahasabah diri.Ya Allah bg diorg ni petunjuk agar ramai artis2 kita dapat hidayah..sama2lah kita doakan.

    0
    0
  117. kluk kluk says:

    robekka…

    0
    0
  118. Sol3 says:

    stok2 pompuan dlm neraka jahanam nanti yg ni la…huargh3X!!!!amik la hg d akhirat nnti..

    0
    0
  119. Piston Pecah says:

    adui,gatal mata tengok picture-picture tu..

    0
    0
  120. noly says:

    yg pluk tu pondan kan???
    ahhaha
    gantengnya dia…………………….nak je pluk2 ketat2 :)

    0
    0
  121. kutikura says:

    jumpa die kat jj setia wangsa..ngan hubby die kot,hubby die tgh carry pampers budak..huhu..

    die jln menonong je ke dpn..muka ketat gile seh..pakai cam besa..tube dress pendek die..aduii..

    0
    0
  122. blue kncil says:

    haa..btoi..dia xkwen lgi..bru ura2 nk kawen..tu ank angkat die..

    0
    0
  123. anyss says:

    alaaa….artis2 ni saje nk mnrik phatian,,saje wt kntroversi..
    bnyk cra nk naik..ni adlh slh 1 nyerrr…pkai seksi, peluk2, tgkp khlwat, rmps laki org,romen2, cri gduh, dh sinonim dlm dunia artisss….kutuk bagai pn dorg ttp jgk cm 2..
    tgu n lihat jerr laaa zmn kejatuhan dorg nt…ermmm

    0
    0
  124. bdk kmpg says:

    nma dh cntik,,,org pun lawa,,,,tp…..prgai nauzubillah….nak ktuk mcm2 pown ak ni x da r bek sgt….tp kalo bab agama ni tau r gak ckit…sbagai pompuan muslim dia spatutnya tau skurang-kurangnya pasal aurat sbgai seorang muslimah,,,,,even dia ckp nme dia tu cma pemberian ayah dia mse kck tp ak rse yg ayah dia msti mnghrapkan agar anak dia mnjadi seorang muslimah yg sejati……kalo x masakan bpk dia ltk nme islam tuu…..huhuhu

    0
    0
  125. cik adik says:

    nama tu hormat la sikit.. name best ade cahaya islam lg tp gaya ko becca wat malu org seagama ko tau x.. ntah la belakon bkn femes mne pagai je jd gosip yg mfemeskn diri.. just mnegur wlupn diri xperfeck kita ingat mengingati,, dunia makin tua kan lg bgs ingat MATI akan tibe ble22 masa.. adiosss

    0
    0
  126. O.M.G says:

    ” lelaki 2 nak cari calon isteri pun ngeri bila nak pilih jenis mcm di atas. Blh buat gmbr BLUE. Laku di pasaran saham.

    0
    0
  127. Ario says:

    Besar boomm tu….

    0
    0
  128. Ahad says:

    Besarnya nasi AMBENG…….

    0
    0
  129. no need says:

    aku rasa taylor swift pun seksi cm nii

    0
    0
  130. no need says:

    aku rasa taylor swift pun seksi cm ni, haiyook

    0
    0
  131. fadah says:

    komen semakin pedas kat sini…..
    hebat betul….rebecca islam

    0
    0
  132. katak kodok says:

    Apa ada pada nama utk dia? Mungkin bagi org lain nama itu membawa nilai & pengertian baik… Tapi utk dia ni… takde apa2. Nama cantik bagai nak rak tapi perangai kantoi…
    Kotnya klu dia ni kat luar negara, lama dah dia tukar agama. Takde org kisah, takde org sibuk. Klu kat M’sia ni payah sikit part2 tu. Dah termaktub dlm perlembagaan…
    iskh…iskh… insaflah sikit kwn woi… Badan tu bkn nak jadi tayangan murah utk org lain. Simpan-simpanlah sikit benda sepatutnya utk tayangan suami SAHAJA.

    0
    0
  133. Mel says:

    so cheap!

    0
    0
  134. maya says:

    patot ar buah dada (pkataan sopan) die beso ek…rupenye die nyusukan anak agkt die…lembek!!

    0
    0
  135. yazid says:

    Semoga kita semua menemui pintu Tabat..
    InsyaAllah..

    0
    0
  136. fikir says:

    otak singkat, sesingkat pakaian yg dia pakai..
    one of the fashion victim..
    rules; don’t wear too short coz it makes u like a slut,
    don’t wear sthing that can shows ur asset, coz we know it’s there. hello, so what?

    0
    0
    • silentgirl says:

      uhhh…u r so right man! she just ain’t famous..so by doing that, she looks hot enough for producer to offer her a job..n job job job..pkai cmtu, producer tu x geram ke? msti mata nk mlilau je..si pompuan pon xkesah..so what? im hot..nur islam is just the name..but i looks like kafirun. urghhh..

      0
      0
      • silentgirl says:

        haishh…syg sgt akhlak x seindah nama nur islam.

        0
        0
      • fikir says:

        yeap.. she ain’t no respect to herself, so don’t ask for others’ respect. all she know is just making fool to herself. pity her..

        perhatian buat bakal2 ibu bapa kt luar sana. jaga pertuturan, jaga kelakuan, jaga makan n pakaian esp mak2 yg tgh ngandung ni. sok2 takut anak yg kuar tu berperangai x elok. nauzubillah min zalik.

        p/s: sok2 nk bg nama anak tu biar yg ada maksud dlm islam. amik berkat nabi seeloknya. kalo amik berkat artis, nanti anak pun hancur, perangai melaut. ingat, nt antara perkara yg dituntut oleh seorang anak itu pada ibu bapanya di akhirat kelak adalah NAMA YANG BAIK untuknya.

        0
        0
        • silentgirl says:

          btol la..nauzubillah min zalik..jauhkan zuriatku nt dr akhlak yg buruk..tp kan..rebecca tu ade mksud ke dlm nama2 islam?beria gah sgt ‘rebecca’ plak pngkal nama die.cmne la mak ayh die bg name..nk bg name islam, bia la btol2 islam..xpyh la mixed up ngan name omputeh!

          0
          0
        • fikir says:

          sng citer ms kita baca quran xde plak sepatah pun tersebut nama rebecca. setahu aku yg masih kurang ilmu di dada ni, rebecca tu byk digunakan oleh org yg bukan islam. kita yg islam ni biar la nama tu ikut cara islam, insya allah kelakuan kita pun sebaik namanya. sbb tu ada jugak bila kita disarankan memanggil nama penuh seseorang itu, so tiap kali kita panggil tu seolah kita mendoakan dia juga. kalo da nama hidayat=hidayah, tp panggil dayat je, ape plak maknanya ye x? kira mcm x cukup lengkap la tu. hehe..

          0
          0
        • fikir says:

          oh yeap. lg satu. antara yg membezakan kita dengan kaum lain, adalah melalui nama. sbb melalui nama kita mengenali kaum dan agama seseorang itu. ye x? contoh kamala a/p ravi ngan nurul binti ahmad. sangat la jelas ape keturunan dan agama nya ye x?

          0
          0
  137. sape sape la says:

    aku penah jpa minah ni kt luar..bwk bdk kecik chubby sorg dgn sorg laki yg kurus kering xbape nk ensem..lagak tu cam family bahagia la….

    kt luar xlawa die ni..cam kering kerepot je muke..sbb xmekap kot…tp xseksi plk..elok baju bertutup..xseksi pon..

    Erm die ni amik anak angkat ye (mcm penah dgr)..ke mmg die dh kawin ek?

    0
    0
  138. kek harijadi kek coklat budak 4 tahun says:

    uncle seekers version pompuan

    0
    0
  139. Rockkapak says:

    kesian aku tgk dia ni..apa la dia bangga sgt pakai camtu..x kemana pun…

    0
    0
  140. detective conan says:

    rebecca nur islam..nur islam tu mmg sedia bermaksud..tp apa maksud rebecca..sebb tu org islam kena bg nama yg elok dan baik serta bermaksud kat anak2..supaya dengan berkat-NYA nama anak2 yg baik maksudnya akan diikuti oleh akhlak mereka..wallahualam..

    0
    0
  141. Caldina says:

    suka tgk rebecca ni……
    siapa tak suka tgk orang mcm ni…. lengkap pakej secara fizikalnya…
    yang bg komen ntah hapa2 tu.. aku rasa 99 persen kaum hawa…. hehehehe… lek ar beb….. dah dia artis… korang kalau kat tmpt dia.. serupa aje.. 2 kali 5….. toksah la nak menafikan…

    p/s: kadang2 orang ni…. mengata dulang paku serpih….

    0
    0
    • red writer says:

      nampak sgt ko ni bad taste dan jakun utk hidup cam dia. mesti ko huduh cam dia gak sampaikan perlu tunjuk segala baru ada keyakinan diri. org huduh mmg kena buat perangai pelik kalo tak xder saper sedar kewujudan dia.

      0
      0
      • detective conan says:

        pehal la korang ni gaduh sbb prbezaan pendapat..red writer awak tu kena hormati la pandangan caldina..tu dia punya persepsi

        0
        0
        • kak nam says:

          ingat.. kita di negara islam.. berugama islam…. patutnya kita kutuk dan laknat org macam ni… kalau cina x ksah la.. ni melayu.. islam lagi… nak ke tanggung dosa subahat dgn puji2an?

          0
          0
        • detective conan says:

          mashaALLAH mengutuk dan melaknat bukan budaysa islam cik kak oii..sdgkn nabi menggunakan pendekatan yg lemah lembut utk mginsafkan umat dia..klu kita keji dia..bygkn ada ke niat dia utk insaf..kita ptut doakan dia brubh bukan mengutuk..scr tak lgsung kita dpt dosa dia dpt pahala dek kutukan td

          0
          0
        • Caldina says:

          red writer & kak nam….

          erkekekek… yg korang sentap pesal ek ? pastu tuduh aku bukan2…. huduh laa… perangai terok laa… nak laknat orang laa… uk alah…. sedey aku tgk perangai cenggini…

          mesti selama ni ko duduk kat M’sia aje.. sekali sekala cuba la bawak gi oversea… tak pun masa SPM dulu belajar pepandai.. dapat la tajaan pi belajar oversea…. dpt tgk negara orang… korang kenal dekat ke si Rebecca ni…. main jatuhkan hukum2 mcm tu ?

          p/s: korang ada otak.. fikir2 kan laa.. read my word one by one…. you’re not in my league… period..!

          0
          0
        • baim says:

          caldina, org berhak komplen ko sbb kenyataan ko yg kata org jeles ngan dia. itu satu penghinaan utk kata org suka jadi keji mcm tu. ko jer jakun dgn dunia ni. berkiblatkan barat jadi cenggini la, ko dah byk sgt gi jenjalan oversea ker, mekah dah sampai?

          0
          0
        • itulah says:

          @caldina
          kalo dah pakaian cenggitu mmg hukumnya haram. ko xtau ker. org lain jauh berjalan byk pengalaman, yg ko makin tersumbat ni kenapa?

          0
          0
        • natural's niece says:

          DETECTIVE CONAN
          pasal ko? ko setuju ngan caldina ker? patut caldina kata cenggitu rupanya mmg wujud org mcm dia sebut tu. adakah engkau seperti yg caldina kata, akan jadi mcm rebecca kalo duk kat tempat rebecca? nauzubillah

          0
          0
  142. ja says:

    suar dalam die tertanggal la yang last pic tu..hehehh..malunye..

    0
    0
  143. ad says:

    gediknya diorang ni….macam org kapir

    0
    0
  144. nurul says:

    sory to say, tapi macam pelacur

    0
    0
  145. ida4141 says:

    MINAH NI BDK KAMPUNG… BILA KENA KEJUTAN KL JADI LA CAMNI…. AKU KENAL LA DIA, MAK DIA CAM MAKCIK JUAL SAYUR JE.. KALAU LA DIA ANK ORG KAYA TAK KAN LA MAK DIA DRESSING CM MAKCIK JUAL IKAN… BUDAK KENA KEJUTAN…..

    0
    0
  146. johan says:

    sedapnya…klu dpt mmg nak gomol habis-habisan

    0
    0
  147. kak nam says:

    buang ajer la islam dr nama dia tu… macam dah mat saleh aku tgk…. kalau beriman, tak pakai macam ni.. tayang segala2……

    0
    0
  148. pening says:

    Biasela tu…senario biase ‘kesosialan’ artis2 kita….hmmm, tp gmbr yg last tu..mcm seluar d*l*m terlondeh je…

    0
    0
  149. din says:

    first..hu2

    0
    0
  150. lolyat gang says:

    best tgk rebeca sexy
    kasi can la kt aku
    aku muda lg maa
    hehe

    0
    0
  151. betty says:

    body cantik tuhhhhh……..putih melepak…..

    0
    0
  152. Hdupsantai says:

    harap2 dapat hidayah semoga jadi baik… T.T

    0
    0
  153. Miss Belut says:

    Apa yang putih2 kat paha dia dalam gambar last tuh????

    0
    0
  154. aku says:

    stim la tgk rabecca seksi

    0
    0
  155. Caldina says:

    baim & itulah & natural’s niece….

    ni ler dia…… di tegur tak mahu dgr.. ikut korang laa.. perlu ke aku ckp kalau aku pernah buat umrah ke ? perlu ? tak perlu rasanya… gini laa.. ko pergi Dubai.. ko lepak kat sana seminggu cukup.. ko naik teksi pergi ke restoran / kelab…. tgk saper yg dok bergelek… dan saper yg tegok lagi teruk dari mat salleh….. itu laa.. mcm aku ckp.. perbanyakkan baca… perbanyakkan berjalan… dan masa bekerja ni, kalau ada peluang.. pergi jalan2 ikut project company.. ini tidak.. baru si rebecca posing mcm ni.. dah kata mcm kat minah ni.. mcm pelacur laaa…. baik jadik pelacur laa.. tak der maruah laa… ilang jati diri laaa… buang nama islam tu laa… adussss… memang la salah.. tapi itu hal dia nak wat cenggitu… urusan dia..

    kalau korang kat position dia pun…. serupa aje…. mungkin tak seteruk dia.. tapi lebih kurang… sekrang boleh la ckp…..

    toksah la nak nasihat kan aku.. save the words for your children…

    p/s: mlm tadi terlayan citer ‘dewi remaja 2010’….. belom menang dah mula gado2.. jeles sesama sendiri… dah seksi sana.. seksi sini semata2 nak menang.. tu belom menang.. kalau dah menang ?? u think about it..!!

    0
    0
  156. sukeatiaku says:

    body dy hot giler..tp muka..ermm..out of list larr…

    0
    0
  157. lolyat gang says:

    dia ni mmg x cun pun haha

    0
    0
  158. POyo says:

    cuba korang teka..pas aku tgk pic minah nie.ape aku buat? jeng jeng jenggggg!!!
    meh teka ramai2!

    0
    0
  159. sayamuslim says:

    bodohnyaa,,,,
    sbgai saudara seislam kita WAJIB..aku ulangi WAJIB!!!! menegur beliau n anybody yg xsnonoh tu…pnh dgr x papatah ni “kerana nila setitik rosak susu sebelanga”…cuba kita tgk zmn skrng ni mcm2 musibah ada..ni semua balasan dari ALLAH kepada mereka2 yg melakukan kerosakkan di dunia..namun yg xbersalah pun turut kena..so sbgai muslim kta patut ingat memperingati sesama muslim..spya kita semua selamat didunia dan akhirat..insyallah..

    0
    0
  160. arrizz says:

    aku dah save dah gambar 3rd dye tue..boleh wat desktop wallpaper nie..hahaha

    0
    0
  161. darwish says:

    elok sgt la seksi mcm 2..mke xtau malu…mmg sah xvirgin..memalukn org melayu..nak sgt tayang body msk la cite blue lg best..ada faedahnya.bley tgk sme2..huahua..menyesal mak bpak ko bg nma ‘islam’..

    0
    0
  162. darwish says:

    busuk..belacan busuk..xspired..cencalok..ewww..bg free pun..hem..bley gak..huahua..lebat tuh..bnyk air

    0
    0
  163. syasya says:

    dulu dia ni tak seksi sgt… agaknya dia pakai baju tak seksi tak de dato’2 gatal nak ngorat kut.. tu yg dia test market.. lepas ni mesti ade dato’2 gatal yg masok meminang… kesian!

    0
    0
  164. gayah moden says:

    tepok DADA tnya slera.,mnusia d lhirkan ibarat kain putih.,kta jgaklah yg mncoraknya bler dwasa smpi la ke tua.,e2 pown lo smpt TUA la rebecca nur islam dll ooiii~..~smoga KTA SMUA.,UMAT ‘ISLAM D DUNIA ‘ d beri kesmptn ptnjok & hdayah dr NYA serta kmbali ke pngkal jln…amin…

    0
    0
  165. ctm says:

    orang pentingkan sangat “islam” tu…”rebecca” tu la yang jadi penyebab dia jadi cem well… you know..

    molot beso.. awang gelap misti suke..

    0
    0
  166. kupu2 says:

    die ni famous sebab ape..msti sebab name die islam tp seksi..kalo xde islam belakang 2 myb da xde org heran sagt pn..lg truk dr die ni pn belambak kt luar 2..

    0
    0
  167. suci says:

    SYUKUR AKU DILAHIRKAN SEBAGAI AKU, BUKAN SEBAGAI ARTIS Y HIDUP PENUH DENGAN KEPINCANGAN…

    YA ALLAH.HINDARKANLAH AKU DARI GODAAN SYAITAN.
    BIARLAH KITA TIDAK POPULAR DI DUNIA..ASALKAN KITA X HINA DISISI ALLAH DAN MOGA2 NABI MUHAMMAD MENGAKUI KU SEBAGAI UMATNYA DI SANA NANTI…

    0
    0
  168. kacang hijau says:

    ni ke yg dikatakan ‘nur islam’??? cheettt..cam taik jer aku tgok..dh ler x lawa..plastik sampah!

    0
    0
  169. lolita says:

    gambo yang last tu,sluaq dalam sampei dah terlurut ke bawah ke..mak aaai….

    0
    0
  170. lalo says:

    ala,die ni seksi je lebeh sebab muke xlawa langsung…xtau cane leh jd artis..

    0
    0
  171. ThE ManGGo.... says:

    kalo pompuan mcm ni buat bini, confirm sy kena balun oleh emak sy..emak sy akan ckp mcm ni ” dah x der pompuan lain yg ko nak jadikan bini kewr?…cari lah yg elok2 sket…..emak x nk jadikan dia menantu…tu nasi lemak 50 posen…tayang sana tayang sini”..adusss…

    0
    0
  172. azam says:

    macam kat bukit bintang…brape harga?

    0
    0
  173. nana says:

    gile seksi……

    0
    0
  174. imddin says:

    Sepatutnya tukar nama ke Rebecca Nur ???????

    0
    0
  175. anonymous says:

    mm.pe r nk slh kn ayah dy bg name 2 kt dy lak.. da dri sndri yg x rti nk berakhlak spt name yg dberi..
    ayah dy da xde ke nk ajar dy ni blek ke pngkal jln eak.

    0
    0
  176. kacang cap ngan nyin says:

    REBECCA nur islam… name rebecca 2 ak ase name ntuk non muslim @ malay je kan???? apsal la bapak dier g mix name anak dier cm2.. kalo pribadi anak dier ikot name blakang yg NUR ISLAM 2 xpe la gak.. tp ak nengok, anak dier ngikut name REBECCA 2.. kalo x, xde la dier cm2 skali berpakaian… tp korg jgn lak slh phm… ak xkate pon name REBECCA yg digunakan oleh bkn ISLAM tuh buruk @ sumthing yg sewaktu ngan nyer… it juz, xpatot la seorng Islam menggunakan name yg bkn menggambarkan agama @ bangsa nyer…

    0
    0
  177. air mani says:

    nama je islam tapi mcm kapir

    0
    0
  178. air mani says:

    rupa ta seberapa bakat tak seberapa agama tak seberapa macam ni la jadinya,mak bapak pun sama juga,DAYUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS JANGANLAH SIMPAN NAMA ISLAM,FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    0
    0
  179. parabola says:

    gambar yg baju pink n yg last 2 sangat mengancam
    huhu

    0
    0