Written by AbangNara | November 23rd, 2010

rebecca nur islam

Kami tak sanggup nak habiskan tajuk entri di atas, kami biarkan anda sahaja yang menentukannya. Kami tak mahu menghakimi Rebecca Nur Islam sebab kami pun bukannya baik sangat. Bak kata Rebecca, bukan salah dia yang bernama Rebecca Nur Islam. Namanya itu sekadar pemberian ayahnya semasa dia kecik. Hmm….

Lagi gambar Rebecca Nur Islam yang … dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Andy yang Hot.

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam

rebecca nur islam

311 responses to (GAMBAR)Rebecca Nur Islam Yang ….

  1. nobody says:

    mak aii!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • milix says:

      mak oii..smg mendapat hidayah agar menutup auratttt..amin3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anti-rebeca says:

        mak ai..i like!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saya suka gosip says:

        xdpt hidayah tutup aurat pon x pe la…dpt hidayah supaya berpakaian sopan sket pon aku da bersyukur..huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • areniesah says:

          1- salah bapak dia bg nama mcm tue, tp tak bimbing anak dan membentuk akhlak supaya anak bersesuaian gn nama yg diberi….

          2. salah diri dia sndri… dgn nama yg dibawa tp akhlak tak selari dgn ajaran islam…. seolah2 dia sprti mnghina islam….

          cth lah.. omputeh atau mana2 agama…. tnye nama dia sape… dgn mini skirt yg terbelah dada… dia memperkenalkan my name is Rabeca NUR ISLAM… apa pndagan org agama laen pd islam….

          lu pikir lah sndri… huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • iluvislam says:

          pa perasaan bpa dia lihat anknya cam gni..nma fuh lawa,tp pakaian..cam btol2 mnghina islam.nk seksi tk apa,tp skrng2nya ubh nma 2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Prempuan, Isteri &... pil kurus says:

        Ya ampun donk..Ini kayak Islam apa pulak nek?

        Rusak iman nya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • megatron says:

      fuhhh gile sexy!!!!!! lg sexy dr miss nina..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      Yang..menggegarkan senjata laki2…kah kah
      i like..hehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik intan says:

      buang je nama belakang tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anne says:

      dia ni golongan ‘CHINTA CHANDURI’ ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fadah says:

      susah nak cakap ni…biarlah urusan dia dengan yang maha KUASA….
      no comments….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • qaseh says:

      yark…just nude ur body rebecca, i dnt care bout cheap publicity.. shame coz u su*k ur pretty name.. just put rebecca after this, not nur islam..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • myss says:

      lantak dia la… dia yg tnggung.. wlau pon aku x pkai tdung tp aku x seseksi itu!! ade pham…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ramli says:

        sebab muka ko xcun…xpakai tudung konon budget cun ar free hair..cermin muka ko tu sket…palat ar..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss annur says:

          ramli: x baik la kutuk org camtu.. bagi la nasihat yg baik sikit.. baru org tergerak hati nak ikut..

          myss: mmg die yg tanggung semua dosa2 die.. tp kalo di takdirkan kubur die d sebelah kubur ko, nak ke ko dgr die melalak melolong kesakitan di seksa?? mesti ko yg tenang pun sakit telinga dgr kan..
          P/s: semoga ko mendapat hidayah utk bertudung.. kan lebih manis..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • myss says:

      rtertyera

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • binladen says:

      ni dikatakan ISLAM tp JAHIL..

      tentang AGAMA sendiri..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hem says:

      adus…ni Melayu ke pa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • guen suk says:

      gambar no 4 tue agak melucah siket….
      hahahaha~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. nobody says:

    wah first!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. mimieyamor says:

    tepuk dada tanya iman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. EiNS says:

    Seksi dan seksa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Liyana Lunia says:

    ERR, APA BENDA PUTIH TU? EEWW

    apa lah dia ni, berlakon hancur, eeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. reyone says:

    nak buat cmna, beliau kata ISLAM hanya pada nama BELIAU..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aReaL says:

    Gambar Yang Last Tu Terbaek… Hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. BlackBerry00 says:

    NI BARU BETUL2 “ISLAM” PADA NAMA…HRMMMMM!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. umie says:

    ishhh3!!!
    dasyatt….bile semua benda dia da tunjuk2 cam tu ape la yg tinggal tok future husband dia nti ek???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kuncu_Jahat says:

      hmmm show off la sume bende kat org… yela barang baik.. tp dh lembik cam agar2.. silap2 barang mak dia si mak engku pun lg mantap… erkkk.. lelaki skrg mmg dh xkisah… janji dpt yg cantik..mantap..sexy..dan glamour… sbb diorang pun bukan baik sgt… bkn teruna pun… rasenye lelaki melayu dh xkisah pun pasal dara ke mak dara ke… sbb diorang pun biase pecah dara merata-rata ni… haha nasibla kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Shasha says:

    aihhh, aku mmg nyampah ngan dia ni! eeeeeeeee.. please la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. [email protected] says:

    mekup artis tu,,, mcm ala2 je laki tu,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      ala2 pown ala2 gak…

      tapi leh tahan gak 2…….

      siap BERPELUANG ag landing baek punya atas becca punya aset….

      hurm…………

      senang2 jek pak andam aww2 n mamat atas 2 dapat rasa becca punya…

      foc ag 2 ( free of charge) dunia dunia…………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ana vanviel says:

    da dia suke mcm tue…nk wat mcmana. haizzzz……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. x suka ko! says:

    bangga sgt tunjuk body!!tukar jelah nama ko smpi org nk abeskn nama ko pon x sanggup… sian bapak ko kn bg nama berunsurkn islam tp atitude ko sgt2 memalukn!maner maruah ko pompuan????aku hrp ko bc komen aku nih .. biar ko malu n cpt2 berubah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      2 pun kalo dia reti malu…. kalo dia wt xkisah, mmg xder lah…. artis2 kita ni byk yg cetek agama, tp bila org tegur drg nk melenting dan alih2 bole lak bgtau yg ISLAM tu sekadar pd nama jer…. adoiiiii…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. imam muda says:

    ni kat set penggambaran … dah campor laki ,pompuan.Mungkin pada mereka dah rase mcm adik beradik .Tapi .. kenapa seksi sangat ..emm .. x payah lah jadi pelakon .. kalu ianya mengundang kemungkaran ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. budi says:

    mak ayah tak reti nk tegur ke anak mcm ni..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yume says:

      entah2 mak bapak dah jenuh tegur. anak2 zaman sekarang sepatah mak bapak tegur tiga empat puluh patah dia balas balik. yang baik bukan nak ikut, contoh yang harem gak nak ikut.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • KakLong says:

        Tegur ke haper..dia sendiri penah kata “alhamdulillah, parents dia sokong n supportive”..kepala hangguk punyer org.. famili dia pun sama je mcm dia kot…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. yanie says:

    hmm…no komen pom die xbacer,,tp mmg xptot r

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Y says:

    ish2…aku igt dia nie kaya rupanya miskin lg hina,rasa cm nk sedekahkn je kain ela tuk dia….bg sesetengah org nie dinamakn fesyen,tp bg aku nie melambangkn akhir zaman,korang rasa pernah x terdetik kt hati dia nk kurangkn seksinya tue?pernah x agak2 dia pejam mata n terbayangkn kematian?ermm……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Breakeven says:

    ~ ewww..apa yg putih tu ? ~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku alin says:

      RASANYE SMUA MATA TRTUMPU KAT YG SENGAJA D DEDAHKAN N GAMBAR YG LAST 2 WARNA PUTEH 2 APA?TANGKAL?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss suka masak says:

        tangkal hikamat supaya becca namapk cam ala ala barbie doll gitu………

        lallalala

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss leo says:

        kalu x silap aku,ni stokin kaki yg artis2 broadway luar ngara suka pkai tu..tarian dlam broadway tu jenis yang suke2 kibas2 angkat skirt bagi org nengok dlam kaen.stokin2 kaki gini la yg derang suke pakai..utk nambah kan image sexy tu…tu yg makcik neh bangge semacam jek nayang mentang stokin kaki neh…ala…dlm cite omputih kalu yg bwak watak2 slut tuh majoriti mesti pkai stokin gini. tpi biase dorang pakai warne itam..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. blurrrrrrr says:

    lantok hang la beka….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aku sendiri says:

    yess!!!! DApat tengok FREE lagi!!!! nak FREE laggiiii…murah sungguh harga diri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. belacan~hangus says:

    aduh!.aduh!..

    muka tak cantek mana…

    pompuan ni hantar ke indon guna pos laju baru dia tau..rasa panasnya gunung berapi….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      hehehehe i like.. biar dia hangus terbakar kena wap panas tu p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      lawa ngan sexy je lebeh pdahal xlawa pon! blakon pon xpndai..tpaksa la bkk dedah sana cni..bia producer tliur n amek die blakon.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. donna karen says:

    rebecca al-kafirun….tu nama baru die……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. RiRi says:

    hot!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. sukahati says:

    nape dia tak letak nama dia rabecca je. x payah la letak nur islam je..nama dah cantik dh..perangai cam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. rebekok says:

    tak ingat mati ke woiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. gadis says:

    luasnye dahi die….. seksi beno….. nk mampu ka???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. cikedi says:

    pada Rebecca..harap sempatlah bertaubat….amik iktibar dari Zaiton sameon ( ini nasihat beliau pd artis2 yg seksi sekarang..jgn lupa diri..jgn jadi mcm apa yg jadi pd diri dia..dia lupa diri bila selalu di puji tentang kecantikan badannya..dan selalu berbangga menunjuk2 apa yg ada…ALLAH nak tarik kecantikan yg ada pd diri sekejap saja….beringat lahh…beringat lahh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. intan rohaiza intan says:

    ade aku kisah … lantak laaaa eiiii …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. RiRi says:

    kwn i kata dia tu lesbo…dlm club ley nk try touch2 my fren…huhuhu…aww…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      lesbo??????/hurm

      i think dia 2 bisex la riri sayang…….

      maybe bisexsual…..cuba tgk tol2 personality dia..

      nie bukan lesbo nie…tapi bisex…

      hurm……….

      tapi……….senang2 jek mamat n pak andam aww2 kat atas 2 dapat pegang breast becca free…..

      murah sungguh kamo becca…..hurm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • RiRi says:

        hehehe..kt club dia ley raba2 kwn i …hahaha…kwn i mula x caya..coz de kwn sorg ni dh inform..sekali dia dh terkene…baru dia thu…hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          patut dia yg berlakun citer 2 alam baru ddr aka rambut klakor ble capai target 40juta……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          sian kawan u riri kena raba ngan becca…….heehehe

          lau becca blakon 2alam……

          leh kot dpat 60juta…

          pastu suwo ddr sendiri jadik hero…ganti aron..

          agak2nya pecah panggung x……lalalla

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    mcm2x glgat arts…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. hantupensil says:

    wow… putih melepakkk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      yer memang putihhhhhhhhhh

      tapi cuba hantu pensil 2B tgk kat tang ketiak 2……

      putih gak kew……..

      miss tgk cam agak berkarat jek…….

      next time guna la…..NIVEA WHITENING………

      bisa memutihkan apa saje especially tempat2 sensitif gtu……..heheh

      promote ckit

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. oshin2010 says:

    bapak bg nama Nur Islam tu spy ada cahaya Islam kt hati bukan sekadar nama tp bapak dia pun silap sbb taruk nama Rebecca depan…patut Rokiah ke, Rogayah ke, tak pun Ribena ….bru dia malu nk enterframe….
    nauzubillahiminzalik anak cucu den cam gini……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Lovelyvic says:

    Abis dah muka dia tak berapa nak cantik… kalau tak dedah2 mcm tu mana ada produser nak ambik dia berlakon. Nama je glamer tapi muka tak leh nak jual sangat… terpaksa la tayang aset yang tak seberapa tu untuk jualan murah. Alaa… biasa la.. barang lelong mcm tu… takat cuci mata ok la… benda free…. nak beli (bayar mas kahwin) untuk buat bini tak ada la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. foxy lady says:

    Nama je Nur Islam. nama yg bagus tapi orang nya tak ole angkat lah. kata artist msti nak seksi msti ade dato2 ke tan sri2 nak pikat2.(maaf ya)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. dun says:

    yes….freeshow lagi…yess….takyah bayo pape pun leh tgk…yessss!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. MIA says:

    dia patut tengok 2 Alam..bg insaf sikit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. anonimos says:

    sedap tu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ccc....... says:

    di doakan moga anda sempat utk bertaubat….sesungguhnya kematian itu jaraknya seolah2x hanya kerdipan mata….kegembiraan di dunia hny sementara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. miss suka masak says:

    seksi tol………

    serious…

    miss kalu miss nina 2 okay ag…seksi gak…

    tapi y atas nie seksi ngada2 plus bajet lawa..

    tapi mang lawa pon body dia….

    ag lawa lau btutup…jgn dedah2 sgt…

    walaupon miss nina 2 hitam manis tapi ntahla…

    xmenyakitlkan mata sgt tgk nina banding ngn y atas nie…

    ngan gedix xsudahnya….ish ish..

    sadis sungguh……..

    pic last 2 miss confius….

    color putih 2 benda apa erk??

    bukan stokin kan???da 2 benda pe..xkan panty kot..mustahil…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • RiRi says:

      pe mende putih tu kn…heheheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        seluar dalam tak sempat tarik naik atas owg dah nak ambik gambar

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          eh xkan la panty kot………adoi……..haha lawak ko nia jane…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sharp shooter says:

          lawak ko jane..
          suar dlm getah dah longgar eh..
          tu psl begulung ke bwh..wakaka!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          ni sowg ag sharp nie ..suku sakat jane…….tgelak ak…

          haah kan getah da longgar kot……..

          2pasal bgulung2 sampai ke paha 2……

          tapi xkan dia xpasan kot………adoi

          malu dowh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          kehkehkeh suar dlm bergulung ke bawah lagi lawak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          fashion terbaru dari becca……..

          suar dalam bgulung…………..lalalla

          laalalalaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. miss suka masak says:

    masak LOMAK pon SODAP!!!!!!!!!!!!

    TERANGKAT BEB…………………………..HAHAHHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. miss suka masak says:

    ag1 y menjadi kemusykilan nie…

    becca nie ada mix pape kew???

    or malay pure???

    coz tgk dari size body n tinggi dia cam bukan dari baka malay pure jek….

    ada sape2 taw x…tlg jawab kay,….

    miss juz nak taw…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. jane says:

    yg si kathy tua tu pon nak melucah jugak kenapa? macam ibu ayam plak aku tengok….. tu pelakon kathy kan ..yg baju purple tu… aku pon main agak je….kalau bukan sori aaaaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • belacan~hangus says:

      hahaha

      kathy lucah better kan..!!

      pangil dia nama tu..hik!

      boleh lawan nek jah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss suka masak says:

        mana leh lawan nek jah…….

        nek jah ag power la bai……..

        leh dapat zafrul…keh leh..

        tapi serious agak lucah la milf kat atas 2 posing cmtu…

        ingt lawa kew…geli je ak tgk…ish

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jane says:

          hihihi….miss…nek jah mesti pojaan ati ko yek……memang la nek jah tiada tandingan…..nombol satu di mesia….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          taw xpe………

          xde sapew leh gugat kedudukan nek jah skang…….

          mantap 2 beb…kalah becca kat atas nie…..lallala

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      mak hayam la tu! da ade gaya da.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. mamawardina says:

    hmmm..agaknyer ‘berat’ nama islam tuh nak dibawa.. dugaan nama islam tu sendiri.. tu ler org dolu2 kata, bg nama anak betul2..kang tak terbawa..jadi ler mcm2 penyakit…yg nih pun kategori penyakit gak kan.. so bg ler ank2 nama2 yg tak menyusahkan di kemudian ari..cam khadijah, masyitah…kan? kan? kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aingojes says:

    yang putih last sekali tu rasanya suar ketat. bagi fit tang peha.kalo pakai sekali ngan korset tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. anie88 says:

    hmppp….ape nk jd r artis zaman sekarang ni…bakat xde r jaoh mne pon…ala kadar je…tp…dressing maot…klu leh..nk tayang 1 body…aduuuuuuhhhh…….knpe x bogel je???kn senang????bg sume org tgk…bnde free lg murah…hahahahaha…skg tgh cntik…xpe….nnt allah turunkn bale…bru seda..pn da xgne da makcik….
    dedah r pape yg ptot…time mati nnt….kne balut ngn 7 lapis kain kapan….huhuhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. kakchubby says:

    rupe? idak la lawa benor. lawo lagi mak akak. berlakon? mcm hampas kelapa jer. pasal tu la dia jaja badan dia tu. buat la dik….buat la sampai lupe agama, sampai lupe yg Allah tu wujud. jangan takut…..kain kapan dah tunggu untuk salut dari hujung rambut ko yg blond tu sampai kuku jari ko yg bersalut dgn nail polish tu…..bukan untuk ko sorang jer. untuk semua geng2 artis pompuan yg perangainya seangkatan dgn ko….”sihat sebelum sakit, muda sebelum tua”.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Oden says:

    Giler Hebat minah ni…..ala sbb artis je jadi issue..kat luar sana banyak lagi…korang tgk je kat pavisinga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. shiro says:

    gilo ke hapo.hancussssssss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. meh nk tlg bgtau pekebenda yg putih tu… ekceli nama apa org panggil aku tatau gak ehheeh tp yg aku tahu fungsi dia tak nak bg skirt tu terangkat, mende tu attached kat skirt tu… biasa mende2 ni ade kat skirt micro mini…yg aku tahu aaa, tp tatau aa kot2 mende lain keh3x…
    semoga dia akan berubah ke arah lebih baik dr segi berpakaian (sopan & the best tutup aurat) demi mengelakkan kejadian yg tidak diingini berlaku ke atas dirinya kerana di luar sana ramai yg sex maniac & psyco!!!!! Jauhi diri anda dari termsk lam statistik rogol & bunuh..nauzubillah ! Sayangi diri anda dan ingatlah org yg tersayang…. (cam iklan jalanraya laks)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      miss setuju ngan kaka zaza…….setuju sgt2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hani pelangi says:

        masalahnya, bukan dia yg kene rogol..owg lain yg kene…si sex maniac 2, jadikan gmb dia sbgai pnaik nafsu utk lpas kat mangsa lain…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. aingojes says:

    kadang2 benda macham ni akan menambahkan kes rogol.huhu..dan zina sebab tak tahan tgk.wuuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. geli geleman says:

    pic #4 tu yang x blh blah. makcik tu pun nak jgk bergambar mcm tu.buruk btl perangai masing2 ek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      makcik tu pelakon kan…nama dia azean ape tah…

      x ingat…

      meluat aarrr tgok…dah tua menggatal gak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Miss pocO says:

    melaun2 yg puji melambung kat dia ni mmg betul2 melaun laa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      milf 2pon nak gak posing ala ala manja gedix gak………

      ingt dia leh tahan ke tgk becca jek y tgedix2 manja…

      dia pon nak gak sepam dua…ish ish..

      xsesuai la makcik,,,

      g lik uma t men ngan anak cucu ag bek dari dok wat aksi lucah y berapa laku 2…hurm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. randomperson says:

    ok..im kinda lost here..is she muslim or wat?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. so what says:

    nama tang al-islam tu indah bunyinye….tapi….

    buruk dr segi berpakaian..
    buruk dr segi pergaulan..

    muke x nmpk lawa dah kalo prangai buruk camni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. zuriey says:

    pergh..seksi betul..anyway yang last pic tue apa eh yang warna putih tue??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Nurin says:

    begitu senang lelaki memeluk ko ye rabeka.. Rabeka2.. ruginye spa jadi suami ko. Tayang2 tu utk apa? jgn disebabkan muka yg blh laku, yg dalam ditayang. x malu ke wahai rabeka?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Reena says:

    Seksa mata nak tengok..seksa juga kat dlm kubor nanti. Nauzubillah…semoga cepat berubah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Mellynda says:

    aku baru jek balik dr dengar crmah..huhu insaf gak ble dgr ustaz 2 ckp..Malaikat maut memerhatikan kita 70 kali dalam masa sehari…kadang2 kte xsedar setiap saat kte melakukan kesilapan..semoga Rebecca Nur Islam dan kita semua diberi hidayah dan mati di dalam iman.Amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. MuJE says:

    ish, takkan busy sgt sampai panty pon tak sempat nak sarung habis…. lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. filania says:

    setuju2..sbb dia dilahirkan ISLAM la…kita kena tegur!!..lain la kalo dia kafir……tp ada juga hamba Allah ni dilahirkan islam matinya dalam..??…..nauzubillahh…utk renungan bersama…….sama2la kita muhasabah diri….cuma aku simpati kpd parent dia..terpaksa menanggung malu akibat perbuatan anaknya,,,hmm,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. HUHU says:

    tak tahan baca dialog kat atas sekali tue, lawak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. filania says:

    semoga dia insaf sebelum menghadap Ilahi…utk renungan kita bersama spy sentiasa muhasabah diri….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. kak Timah says:

    seksi gilowssssssss…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. spider says:

    bukan ke dlu rebicca ni ade taik lalat???klau x silap mate ak la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. datin kunah says:

    rosak!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. RiRi says:

    sib bek xde org buka cite psl nasi lemak arini ye…hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      oit tutup……

      t kena sound ma………..

      ak xnak da…………hahhaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. RiRi says:

    nasib bek xde org buka cite psl nasi lemak arini ye…hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. glue says:

    macam drag queen pun ada.. hrp semua mendapat hidayah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. LaraHati says:

    MASYA ALLAH…..agak nya mereka yg satu spesis mcm Rebecca (agak berat rsa nya nak taip NUR ISLAM kat nama dia rsa mcm bedosa ajeeee) mereka2 ni pkir ahirat lambat lg kot? Mungkin mereka sangka ajal maut lambat lg nak dtg jmput? tau pun mereka ada perisai nak tepis smua azab dlm kubur????? INSAF LAH SEBELUM TERLAMBAT……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. [email protected] says:

    pompuan dahi luas dgn pompuan tua nak mam*** tak takut balasan Tuhan….bodoh la depa ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. nhy34 says:

    kalau kita komen perangai artis msia yg beragama islam, balik2 dihentam balik. Bak kata “JIANA JAIN” kalau nak jd artis jgn ckp pasal agama. maklumlah JIANA JAIN tak kan mati sampai bila2. dia kebal. mcm tu juga Rebbeca nur islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. wachayalaaa says:

    rasanya spentot dier tu,da longgar+ koyak kot,dier nk sorok kkoyakkan dier la tu,x pon x sempat nk sarung,br melepas ler kata kn,hahahhaa….:P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. nurkais says:

    tukar ajela nama tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. TOli TOto says:

    NERAKA tempat mu Rabekakangkung!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • inas insyirah says:

      toli toto.. hanya allah je y layak menentukkan seseorg 2 msuk neraka n syurga.. kte sebagai umat hanye mampu berdoa n berusaha n tawakal agar x masuk kedlm api neraka.. pada zaman nabi dulu ade pelacur masuk syurga taw.. nak taw sebab ape… cari lah sendiri jwpnnyer…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. kura2 kecil says:

    dlu aku pon suka gak seksi2 cmni.ms muda,mmg seronok org puji.dahagakan pujian org,perhatian org.tapi bler umo dh suku abad cmni,aku rasa dah2 la idup zmn muda cmtu.tak pyh la jahil lama2 sgt.semoga dia diberikan hidayah dan petunjuk..
    cantik pun ujian Allah,tak cantik pun ujian dariNya.
    kahwin la kalau nk org puji bdn kita,biar suami je yg puji,lagi rasa dihargai.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. TOli TOto says:

    mcm pornstar yg dah loss……..cian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. wateva says:

    DIA BUKAN DULU ADA TAHI LALAT KEW??STILL ADA LG KEW DIA DAH BUANG..COZ X NMPAK PUN..RASA2NYA KAT BIBIR DIA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Hajimaru says:

    muka lawa perangai mcam jenglot + langsuir….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. RAIYAN says:

    x yah lah nk bela2 anak angkat.buat je lah anak sendiri lw dah peragai cm ni.mtk mne2 jantan anak,cnfirm ramai jantan nk bg.cm ni ambik anak angkat peragai ya allah.mgkin sesat anak 2..luar semua cntik,dlm hnye thn maha mngetahui……….so bg lelaki yg akal panjang,lupekan jelah pmpn seperti ini,biarlah biase luaran nye,tp bagus di dalam nye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. dutchers says:

    yg putih tu spandex..org yg ada lemak2 tapi pakai baju ketat kena pakai benda tu,baru nampak cantik..mcm kim kardashian pakai.
    bila tgk si rebecca ni teringat kisah penyanyi pompuan yg kena tahan/saman dgn JAWI sebb pakai tak senonoh.apa kata ambik tindakan yg sama pada sibecca ni sebb negara kita islam,undang2 islam, kenapa pihak berkuasa tak buat kerja.tagkap je sesiapa (islam)artis or org biasa yg pakai jolok mata..baru diorg ni takut sikit.moden2 jugak,tapi kita dimalaysia bukan hollywood

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Fedzmy says:

    Bila dah tua baru nak insaf…………… ntah apa2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. julia says:

    cam sial..lebih teruk dr sial..jijik!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. rora says:

    bagus lah ayah dia nak letak nama yang elok untuk dia…tapi bile nak jadi artis yang gaya hidupnye macam ni tak perlu la guna nama tu…guna nama rebecca cukup!….bukan senang nak bawa nama yang indah tu…bawak2 la berfikir…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. rebeccacelaka says:

    ni mmg betina puaka…betina sial…dia ni org jb…dlu time skola mcm bodo² jer…pakai mcmni ingt org suka gaknye…dedah sana sini..btul² pompuan xder maruah…apsal xtnjuk jer @$@##@# trus…xpyh nk ttp lg…bodo punye pompuan…nk mamposs…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      marah sangat ni…

      sabar yer, bagi nasihat yang cara berhemah lagi baik rasanya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss suka masak says:

        hahahhahahhahahha ak nak tgelak jek……

        berapi2 nampak…….sabar la dik nun oi…….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Caldina says:

      to rebeccacelaka…..
      superduper jeles nampak……… hahahahaa… lek ar minah…

      p/s: biar seksi badan jangan seksa budi bahasa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. hani pelangi says:

    weyh pompuan..ko solat x?? adooiiii…malu aq tgk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. big bush says:

    ermm..do u think guys nowadays would care that much about virginity??…..i dun think sooo….yg lawa,sexy,seductive..tu la yg nak…kalo x,xkan la smpai statistik syariah keluar statement haritu penceraian meningkat sebab isteri x cantik…..alahai..where is the ‘iman’ people??..wake up now!!!!!!be ashamed of urself….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xsenonoh says:

      tu la kes byk pompuan pon xkesah nk kangkang sana kangkang sini……urban la katakan….haktuihhhhh!!! jagalah keturunan anda…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. betty says:

    ayat 30 dan 31 Surah al-Nur yang bermaksud:

    30.”Katakanlah (wahai Muhammad) kepada orang-orang lelaki yang beriman supaya mereka menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan (kemaluan) mereka. Yang demikian itu lebih suci bagi mereka, sesungguhnya Allah Amat Mendalam PengetahuanNya tentang apa yang mereka kerjakan.

    31. Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman supaya menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan (kemaluan) mereka, dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka kecuali yang zahir daripadanya, dan hendaklah mereka menutup belahan leher baju mereka dengan tudung kepala mereka, dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka melainkan kepada suami mereka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. hak hak says:

    aku tau yg aku pun bukan baik & bagus sgt tp tak lah seteruk si rebecca longkang ni. muke bukan lawa, belakon hampeh, harap cari publisiti dgn imej seksi neraka dia je. kalau tau suke pakai seksi meksi, lain kali bile masuk industri macam ni, pakai nama rebecca je. buat busuk ISLAM je minah keparat ni!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. sharmeen says:

    bikin malu org islam je ar…betina nie….dh trlantar sakit…cacat…baru nk ingat Allah….dh xde mknenyer…..ape yg ko ade aku pon adalh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. izzah says:

    die akan dapat hidayah gak nanti..cube ingat balik wardina..asalnye beliau sangat seksi..skang? kita tak tahu masa akan datang..mungkin dia brubah kepada kebaikan..kite???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sharmeen says:

      klu diingt balik….wardina xlah seksi steruk minah becca nie….ni dh ala2 plakon porno jer..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TOli TOto says:

        dlu wardina seksi la…..ada 1 drama tp dah lupa tajuk, dia belakon dgn sarimah ibrahim….fuh!! seksi giler!!! ada babak dia bangun tidur atas katil…then just pakai seluar pender yg tersangat pendek… tp syukur, dia dah tutup aurat….LOve Wardina!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        sharmeen… pelakon Noor Kumalasari lagiiiiii seksi, cantek dan berbakat masa zaman kegemilangan dier dulu…. skang? tutup litup…alhamdulillah. So kter doakan dier dpt hidayah~

        p/s: tp dier ni harap seksi jerla…bakat, cantek ieelleekkk~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          wardina dulu mmg seksi tp lain gak sbb dia berakal..tak lar bg komen perasan bagos mcm minah nih..wardina xder lar persoalkan bout ttp aurat tp si becca nih ckp mcm x penah blaja agama..lain org ada ilmu ngan xder ilmu!!

          wardina..caya sama u!!
          rebecca..gudbye to u!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. luvlavender says:

    artis ni lau nk cri laki nk beriman la..boleh membimbing la sume..tp cner nk dpt yg soleh lau dri sndri xsolehah.
    to rebecca:Tuhan 2 lau nk bg petunjuk kejap jer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. samdoll says:

    nasi lemak seringgit..sedap nyer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. jeng2 says:

    stok pmpuan murahan..glamour xkemana sgt pun..ni gara2 perasan taraf hollywood lebey..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Bukan Artis says:

    Makcik tu pn byk berlakon citer2 pompuan joget, dangdut…plg baik pn juz jd Narimah dlm drama Dendam yg anak dia si Rima Melati (Islam yg kawin ngan Indon agama Buddha) dan penyanyi laki alif satar. Agaknya buang tebiat sbb kenan ngan lakonan pompuan GRO kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. NANUS says:

    nape nampak cam teruk sangat….dah mcm pelakon porno dah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. ain says:

    yg gambo last tu
    ape yg putih kat peha tu
    takkan tu kot?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Ragut says:

    Korang tak dapat ngutuk lerrr…..!!

    Kalau dapat…. sonyap yo…..!!

    Gurls semua kritik jeles kot……. heheheheh

    Jangan marah…. gurau je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. cun says:

    oits .. !! putih melepak .. mmg cantik dia ni .Gamaknya artis mmg mcm ni ye .Mungkin sebab nak laris ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. minah says:

    woit.. igt sket dunia dh akhir zaman..nnt x sempat nk bertaubat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. kueh lompang says:

    MACAM SENGAJA JE SURUH ORG AMIK GAMBO DIA SUPAYA ORG LEH LETAK KAT BLOG2 SENSASI..CREATE KONTROVERSI SENDIRI..PASTU WARTAWAN TERJAH…KUAR PAPER…PASTU BG STATEMENT..
    NAK GLAMER NGAN CARA MUDAH…TAKTIK LAMA LAAAA…BOORINGGG!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Caldina says:

    terbaekkkk… hilang ngantok aku….

    p/s: gebu betol dia ni… mcm kuih apam lepas sejam bancuh dgn ragi……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      caldina pown gebu kan kan kan>>??hehe

      taw2 je dia yer,,,kuih apam kena bancuh ngan ragi pas sejam..

      tapi apam 2 enak dimakan..y atas ni xtaw la enak ke x….

      lalalallala

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. fcuk says:

    lebih baik jadilah pelakon porno atau jadi pelacur kan lagi elok…buruk kan nama islam org mcm ko ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. botol kicap says:

    macam perempuan murahan,jual maruah senang2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. neyo says:

    bila kita cantik, kita kena sedar diri.
    itu pinjmn tuhn, bila2 dia boleh ambil.
    nk jd pelakon, kau jd la. bukan tiket untuk berpeluk sesuka hti. kalaupun nma dia takde islam kat hujungnya, dia bukan islam ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. ila says:

    omg!
    tak suke!tak suke!!
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. ms cahaya says:

    memalukan kaum hawa je!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. zorro says:

    selambak buah tuttttt…
    sungguh enak di makan begitu saja….
    tp bila tgk suar dalam bergulung dia …tak jadi da….
    pengotor!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. cikgu la says:

    cu tanya pulak ke mak ayah dia.. tak menyesal ke beri nama macam tu ke dia… yang tua baju biru tu pun nak publisiti murah ke…..apa nak jadi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. bedol says:

    KALAU ARTIS LUAR NEGARA NAK DATANG MALAYSIA..PUNYA LAH DI INGATKAN JGN “SEXY..SEXY”….TAPI ARTIS MALAYSIA LAGI TERLEBIH2..
    ADUYAI…TAK ADA SAPA NAK BENDUNG KER?
    BODOH TAHAP CIPAN LAH PIHAK KEMENTERIAN YANG HANDLE HIBURAN KAT MALAYSIA NIE…

    NAK SGT KER MALAYSIA DAPAT GEMPA BUMI….BODOH BETUL!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      bukan tu jer…gmbr2 x senonoh yg tersebar tak diambil tindakan pun…lepas gitu jer. camano?? naik lemak laaa masing2~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. kurus says:

    adoi..gambar personal dia pon ditayangkan kat sini..
    aku ada banyak gambar personal lagi lah..
    dari mana la abg nara ni dapat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. pic says:

    tu la cahaya islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Fah says:

    Semoga ALLAH memberi hidayah kepadanya.Bagi org yang tak tau,di neraka nanti tangan orang yg bukam muhrim memegang orang yg bukan muhrim akan hangus terbakar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. aduhhh…seksi abis..tp tak ngaku..adoiiyaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. Mia says:

    sian anak hang. aku ase pasni JAKIM kena interfere dlm soal artis amek ank agkt. yg dgn jelas x menunjukkan diri mereka ni ade Agama and ade Tuhan, banned trus! jgn kasi adopt anak2 yg suci. sadis!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tontonjua says:

      sian2…
      kena selidik dulu ltr blkg n life artis dulu b4 bg dowg adopt ank2 yg suci lg nie..
      kn x psl2… rosak jgk…
      sadis!!!!

      patut banned jer artis mcm nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. tontonjua says:

    nmpk murahan….
    Rebecca…pe laaa nk jd dgn ko…
    totally out to be a role model…
    pndang sbelah mta pn x lyk..
    nauzubillah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. mata says:

    dunia skrg mcm2..entah apa2…bkn nk muahasabah diri.Ya Allah bg diorg ni petunjuk agar ramai artis2 kita dapat hidayah..sama2lah kita doakan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. kluk kluk says:

    robekka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. Sol3 says:

    stok2 pompuan dlm neraka jahanam nanti yg ni la…huargh3X!!!!amik la hg d akhirat nnti..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Piston Pecah says:

    adui,gatal mata tengok picture-picture tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. noly says:

    yg pluk tu pondan kan???
    ahhaha
    gantengnya dia…………………….nak je pluk2 ketat2 :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. kutikura says:

    jumpa die kat jj setia wangsa..ngan hubby die kot,hubby die tgh carry pampers budak..huhu..

    die jln menonong je ke dpn..muka ketat gile seh..pakai cam besa..tube dress pendek die..aduii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Miss pocO says:

      DIA TAK KAWEN LG LAAA…TP DIA ADE ANAK ANGKAT…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kutikura says:

        ic,mase tu ank agkt die takde..ade sorang laki blakang die dok carry pampers..mati2 igt hubby dia..alkesahh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. blue kncil says:

    haa..btoi..dia xkwen lgi..bru ura2 nk kawen..tu ank angkat die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. anyss says:

    alaaa….artis2 ni saje nk mnrik phatian,,saje wt kntroversi..
    bnyk cra nk naik..ni adlh slh 1 nyerrr…pkai seksi, peluk2, tgkp khlwat, rmps laki org,romen2, cri gduh, dh sinonim dlm dunia artisss….kutuk bagai pn dorg ttp jgk cm 2..
    tgu n lihat jerr laaa zmn kejatuhan dorg nt…ermmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. bdk kmpg says:

    nma dh cntik,,,org pun lawa,,,,tp…..prgai nauzubillah….nak ktuk mcm2 pown ak ni x da r bek sgt….tp kalo bab agama ni tau r gak ckit…sbagai pompuan muslim dia spatutnya tau skurang-kurangnya pasal aurat sbgai seorang muslimah,,,,,even dia ckp nme dia tu cma pemberian ayah dia mse kck tp ak rse yg ayah dia msti mnghrapkan agar anak dia mnjadi seorang muslimah yg sejati……kalo x masakan bpk dia ltk nme islam tuu…..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. cik adik says:

    nama tu hormat la sikit.. name best ade cahaya islam lg tp gaya ko becca wat malu org seagama ko tau x.. ntah la belakon bkn femes mne pagai je jd gosip yg mfemeskn diri.. just mnegur wlupn diri xperfeck kita ingat mengingati,, dunia makin tua kan lg bgs ingat MATI akan tibe ble22 masa.. adiosss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. O.M.G says:

    ” lelaki 2 nak cari calon isteri pun ngeri bila nak pilih jenis mcm di atas. Blh buat gmbr BLUE. Laku di pasaran saham.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. Ario says:

    Besar boomm tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. Ahad says:

    Besarnya nasi AMBENG…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. no need says:

    aku rasa taylor swift pun seksi cm nii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. no need says:

    aku rasa taylor swift pun seksi cm ni, haiyook

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. fadah says:

    komen semakin pedas kat sini…..
    hebat betul….rebecca islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. katak kodok says:

    Apa ada pada nama utk dia? Mungkin bagi org lain nama itu membawa nilai & pengertian baik… Tapi utk dia ni… takde apa2. Nama cantik bagai nak rak tapi perangai kantoi…
    Kotnya klu dia ni kat luar negara, lama dah dia tukar agama. Takde org kisah, takde org sibuk. Klu kat M’sia ni payah sikit part2 tu. Dah termaktub dlm perlembagaan…
    iskh…iskh… insaflah sikit kwn woi… Badan tu bkn nak jadi tayangan murah utk org lain. Simpan-simpanlah sikit benda sepatutnya utk tayangan suami SAHAJA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. Mel says:

    so cheap!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. maya says:

    patot ar buah dada (pkataan sopan) die beso ek…rupenye die nyusukan anak agkt die…lembek!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      haah..die kan injek bg ade susu..adoi, simpan je la leklok buah2 tu…dok tayang lak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. yazid says:

    Semoga kita semua menemui pintu Tabat..
    InsyaAllah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. fikir says:

    otak singkat, sesingkat pakaian yg dia pakai..
    one of the fashion victim..
    rules; don’t wear too short coz it makes u like a slut,
    don’t wear sthing that can shows ur asset, coz we know it’s there. hello, so what?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      uhhh…u r so right man! she just ain’t famous..so by doing that, she looks hot enough for producer to offer her a job..n job job job..pkai cmtu, producer tu x geram ke? msti mata nk mlilau je..si pompuan pon xkesah..so what? im hot..nur islam is just the name..but i looks like kafirun. urghhh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        haishh…syg sgt akhlak x seindah nama nur islam.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fikir says:

        yeap.. she ain’t no respect to herself, so don’t ask for others’ respect. all she know is just making fool to herself. pity her..

        perhatian buat bakal2 ibu bapa kt luar sana. jaga pertuturan, jaga kelakuan, jaga makan n pakaian esp mak2 yg tgh ngandung ni. sok2 takut anak yg kuar tu berperangai x elok. nauzubillah min zalik.

        p/s: sok2 nk bg nama anak tu biar yg ada maksud dlm islam. amik berkat nabi seeloknya. kalo amik berkat artis, nanti anak pun hancur, perangai melaut. ingat, nt antara perkara yg dituntut oleh seorang anak itu pada ibu bapanya di akhirat kelak adalah NAMA YANG BAIK untuknya.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          btol la..nauzubillah min zalik..jauhkan zuriatku nt dr akhlak yg buruk..tp kan..rebecca tu ade mksud ke dlm nama2 islam?beria gah sgt ‘rebecca’ plak pngkal nama die.cmne la mak ayh die bg name..nk bg name islam, bia la btol2 islam..xpyh la mixed up ngan name omputeh!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fikir says:

          sng citer ms kita baca quran xde plak sepatah pun tersebut nama rebecca. setahu aku yg masih kurang ilmu di dada ni, rebecca tu byk digunakan oleh org yg bukan islam. kita yg islam ni biar la nama tu ikut cara islam, insya allah kelakuan kita pun sebaik namanya. sbb tu ada jugak bila kita disarankan memanggil nama penuh seseorang itu, so tiap kali kita panggil tu seolah kita mendoakan dia juga. kalo da nama hidayat=hidayah, tp panggil dayat je, ape plak maknanya ye x? kira mcm x cukup lengkap la tu. hehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fikir says:

          oh yeap. lg satu. antara yg membezakan kita dengan kaum lain, adalah melalui nama. sbb melalui nama kita mengenali kaum dan agama seseorang itu. ye x? contoh kamala a/p ravi ngan nurul binti ahmad. sangat la jelas ape keturunan dan agama nya ye x?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. sape sape la says:

    aku penah jpa minah ni kt luar..bwk bdk kecik chubby sorg dgn sorg laki yg kurus kering xbape nk ensem..lagak tu cam family bahagia la….

    kt luar xlawa die ni..cam kering kerepot je muke..sbb xmekap kot…tp xseksi plk..elok baju bertutup..xseksi pon..

    Erm die ni amik anak angkat ye (mcm penah dgr)..ke mmg die dh kawin ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. kek harijadi kek coklat budak 4 tahun says:

    uncle seekers version pompuan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. Rockkapak says:

    kesian aku tgk dia ni..apa la dia bangga sgt pakai camtu..x kemana pun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. detective conan says:

    rebecca nur islam..nur islam tu mmg sedia bermaksud..tp apa maksud rebecca..sebb tu org islam kena bg nama yg elok dan baik serta bermaksud kat anak2..supaya dengan berkat-NYA nama anak2 yg baik maksudnya akan diikuti oleh akhlak mereka..wallahualam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. Caldina says:

    suka tgk rebecca ni……
    siapa tak suka tgk orang mcm ni…. lengkap pakej secara fizikalnya…
    yang bg komen ntah hapa2 tu.. aku rasa 99 persen kaum hawa…. hehehehe… lek ar beb….. dah dia artis… korang kalau kat tmpt dia.. serupa aje.. 2 kali 5….. toksah la nak menafikan…

    p/s: kadang2 orang ni…. mengata dulang paku serpih….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • red writer says:

      nampak sgt ko ni bad taste dan jakun utk hidup cam dia. mesti ko huduh cam dia gak sampaikan perlu tunjuk segala baru ada keyakinan diri. org huduh mmg kena buat perangai pelik kalo tak xder saper sedar kewujudan dia.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • detective conan says:

        pehal la korang ni gaduh sbb prbezaan pendapat..red writer awak tu kena hormati la pandangan caldina..tu dia punya persepsi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kak nam says:

          ingat.. kita di negara islam.. berugama islam…. patutnya kita kutuk dan laknat org macam ni… kalau cina x ksah la.. ni melayu.. islam lagi… nak ke tanggung dosa subahat dgn puji2an?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • detective conan says:

          mashaALLAH mengutuk dan melaknat bukan budaysa islam cik kak oii..sdgkn nabi menggunakan pendekatan yg lemah lembut utk mginsafkan umat dia..klu kita keji dia..bygkn ada ke niat dia utk insaf..kita ptut doakan dia brubh bukan mengutuk..scr tak lgsung kita dpt dosa dia dpt pahala dek kutukan td

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Caldina says:

          red writer & kak nam….

          erkekekek… yg korang sentap pesal ek ? pastu tuduh aku bukan2…. huduh laa… perangai terok laa… nak laknat orang laa… uk alah…. sedey aku tgk perangai cenggini…

          mesti selama ni ko duduk kat M’sia aje.. sekali sekala cuba la bawak gi oversea… tak pun masa SPM dulu belajar pepandai.. dapat la tajaan pi belajar oversea…. dpt tgk negara orang… korang kenal dekat ke si Rebecca ni…. main jatuhkan hukum2 mcm tu ?

          p/s: korang ada otak.. fikir2 kan laa.. read my word one by one…. you’re not in my league… period..!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • baim says:

          caldina, org berhak komplen ko sbb kenyataan ko yg kata org jeles ngan dia. itu satu penghinaan utk kata org suka jadi keji mcm tu. ko jer jakun dgn dunia ni. berkiblatkan barat jadi cenggini la, ko dah byk sgt gi jenjalan oversea ker, mekah dah sampai?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • itulah says:

          @caldina
          kalo dah pakaian cenggitu mmg hukumnya haram. ko xtau ker. org lain jauh berjalan byk pengalaman, yg ko makin tersumbat ni kenapa?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • natural's niece says:

          DETECTIVE CONAN
          pasal ko? ko setuju ngan caldina ker? patut caldina kata cenggitu rupanya mmg wujud org mcm dia sebut tu. adakah engkau seperti yg caldina kata, akan jadi mcm rebecca kalo duk kat tempat rebecca? nauzubillah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. ja says:

    suar dalam die tertanggal la yang last pic tu..hehehh..malunye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. ad says:

    gediknya diorang ni….macam org kapir

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. nurul says:

    sory to say, tapi macam pelacur

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. ida4141 says:

    MINAH NI BDK KAMPUNG… BILA KENA KEJUTAN KL JADI LA CAMNI…. AKU KENAL LA DIA, MAK DIA CAM MAKCIK JUAL SAYUR JE.. KALAU LA DIA ANK ORG KAYA TAK KAN LA MAK DIA DRESSING CM MAKCIK JUAL IKAN… BUDAK KENA KEJUTAN…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. johan says:

    sedapnya…klu dpt mmg nak gomol habis-habisan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. kak nam says:

    buang ajer la islam dr nama dia tu… macam dah mat saleh aku tgk…. kalau beriman, tak pakai macam ni.. tayang segala2……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. pening says:

    Biasela tu…senario biase ‘kesosialan’ artis2 kita….hmmm, tp gmbr yg last tu..mcm seluar d*l*m terlondeh je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. din says:

    first..hu2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. lolyat gang says:

    best tgk rebeca sexy
    kasi can la kt aku
    aku muda lg maa
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. betty says:

    body cantik tuhhhhh……..putih melepak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. Hdupsantai says:

    harap2 dapat hidayah semoga jadi baik… T.T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. Miss Belut says:

    Apa yang putih2 kat paha dia dalam gambar last tuh????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. aku says:

    stim la tgk rabecca seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. Caldina says:

    baim & itulah & natural’s niece….

    ni ler dia…… di tegur tak mahu dgr.. ikut korang laa.. perlu ke aku ckp kalau aku pernah buat umrah ke ? perlu ? tak perlu rasanya… gini laa.. ko pergi Dubai.. ko lepak kat sana seminggu cukup.. ko naik teksi pergi ke restoran / kelab…. tgk saper yg dok bergelek… dan saper yg tegok lagi teruk dari mat salleh….. itu laa.. mcm aku ckp.. perbanyakkan baca… perbanyakkan berjalan… dan masa bekerja ni, kalau ada peluang.. pergi jalan2 ikut project company.. ini tidak.. baru si rebecca posing mcm ni.. dah kata mcm kat minah ni.. mcm pelacur laaa…. baik jadik pelacur laa.. tak der maruah laa… ilang jati diri laaa… buang nama islam tu laa… adussss… memang la salah.. tapi itu hal dia nak wat cenggitu… urusan dia..

    kalau korang kat position dia pun…. serupa aje…. mungkin tak seteruk dia.. tapi lebih kurang… sekrang boleh la ckp…..

    toksah la nak nasihat kan aku.. save the words for your children…

    p/s: mlm tadi terlayan citer ‘dewi remaja 2010’….. belom menang dah mula gado2.. jeles sesama sendiri… dah seksi sana.. seksi sini semata2 nak menang.. tu belom menang.. kalau dah menang ?? u think about it..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. sukeatiaku says:

    body dy hot giler..tp muka..ermm..out of list larr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. lolyat gang says:

    dia ni mmg x cun pun haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. POyo says:

    cuba korang teka..pas aku tgk pic minah nie.ape aku buat? jeng jeng jenggggg!!!
    meh teka ramai2!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. sayamuslim says:

    bodohnyaa,,,,
    sbgai saudara seislam kita WAJIB..aku ulangi WAJIB!!!! menegur beliau n anybody yg xsnonoh tu…pnh dgr x papatah ni “kerana nila setitik rosak susu sebelanga”…cuba kita tgk zmn skrng ni mcm2 musibah ada..ni semua balasan dari ALLAH kepada mereka2 yg melakukan kerosakkan di dunia..namun yg xbersalah pun turut kena..so sbgai muslim kta patut ingat memperingati sesama muslim..spya kita semua selamat didunia dan akhirat..insyallah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  160. arrizz says:

    aku dah save dah gambar 3rd dye tue..boleh wat desktop wallpaper nie..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  161. darwish says:

    elok sgt la seksi mcm 2..mke xtau malu…mmg sah xvirgin..memalukn org melayu..nak sgt tayang body msk la cite blue lg best..ada faedahnya.bley tgk sme2..huahua..menyesal mak bpak ko bg nma ‘islam’..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  162. darwish says:

    busuk..belacan busuk..xspired..cencalok..ewww..bg free pun..hem..bley gak..huahua..lebat tuh..bnyk air

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. syasya says:

    dulu dia ni tak seksi sgt… agaknya dia pakai baju tak seksi tak de dato’2 gatal nak ngorat kut.. tu yg dia test market.. lepas ni mesti ade dato’2 gatal yg masok meminang… kesian!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  164. gayah moden says:

    tepok DADA tnya slera.,mnusia d lhirkan ibarat kain putih.,kta jgaklah yg mncoraknya bler dwasa smpi la ke tua.,e2 pown lo smpt TUA la rebecca nur islam dll ooiii~..~smoga KTA SMUA.,UMAT ‘ISLAM D DUNIA ‘ d beri kesmptn ptnjok & hdayah dr NYA serta kmbali ke pngkal jln…amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. ctm says:

    orang pentingkan sangat “islam” tu…”rebecca” tu la yang jadi penyebab dia jadi cem well… you know..

    molot beso.. awang gelap misti suke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. kupu2 says:

    die ni famous sebab ape..msti sebab name die islam tp seksi..kalo xde islam belakang 2 myb da xde org heran sagt pn..lg truk dr die ni pn belambak kt luar 2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. suci says:

    SYUKUR AKU DILAHIRKAN SEBAGAI AKU, BUKAN SEBAGAI ARTIS Y HIDUP PENUH DENGAN KEPINCANGAN…

    YA ALLAH.HINDARKANLAH AKU DARI GODAAN SYAITAN.
    BIARLAH KITA TIDAK POPULAR DI DUNIA..ASALKAN KITA X HINA DISISI ALLAH DAN MOGA2 NABI MUHAMMAD MENGAKUI KU SEBAGAI UMATNYA DI SANA NANTI…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. kacang hijau says:

    ni ke yg dikatakan ‘nur islam’??? cheettt..cam taik jer aku tgok..dh ler x lawa..plastik sampah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. lolita says:

    gambo yang last tu,sluaq dalam sampei dah terlurut ke bawah ke..mak aaai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. lalo says:

    ala,die ni seksi je lebeh sebab muke xlawa langsung…xtau cane leh jd artis..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  171. ThE ManGGo.... says:

    kalo pompuan mcm ni buat bini, confirm sy kena balun oleh emak sy..emak sy akan ckp mcm ni ” dah x der pompuan lain yg ko nak jadikan bini kewr?…cari lah yg elok2 sket…..emak x nk jadikan dia menantu…tu nasi lemak 50 posen…tayang sana tayang sini”..adusss…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  172. azam says:

    macam kat bukit bintang…brape harga?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. nana says:

    gile seksi……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  174. imddin says:

    Sepatutnya tukar nama ke Rebecca Nur ???????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  175. anonymous says:

    mm.pe r nk slh kn ayah dy bg name 2 kt dy lak.. da dri sndri yg x rti nk berakhlak spt name yg dberi..
    ayah dy da xde ke nk ajar dy ni blek ke pngkal jln eak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  176. kacang cap ngan nyin says:

    REBECCA nur islam… name rebecca 2 ak ase name ntuk non muslim @ malay je kan???? apsal la bapak dier g mix name anak dier cm2.. kalo pribadi anak dier ikot name blakang yg NUR ISLAM 2 xpe la gak.. tp ak nengok, anak dier ngikut name REBECCA 2.. kalo x, xde la dier cm2 skali berpakaian… tp korg jgn lak slh phm… ak xkate pon name REBECCA yg digunakan oleh bkn ISLAM tuh buruk @ sumthing yg sewaktu ngan nyer… it juz, xpatot la seorng Islam menggunakan name yg bkn menggambarkan agama @ bangsa nyer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  177. air mani says:

    nama je islam tapi mcm kapir

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  178. air mani says:

    rupa ta seberapa bakat tak seberapa agama tak seberapa macam ni la jadinya,mak bapak pun sama juga,DAYUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS JANGANLAH SIMPAN NAMA ISLAM,FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. parabola says:

    gambar yg baju pink n yg last 2 sangat mengancam
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0