Written by serenity | December 20th, 2013

Pada hari ini bakal berlangsung majlis pernikahan Aril AF atau nama sebenarnya Khairil Azam Pilus, 28, dengan seorang wanita bernama Puteri Erma Edlinda, 27, di kediaman keluarga Puteri Erma di Wakaf Che Yeh, Kelantan. Ini ialah gambar Puteri Erma pada malam berinai mereka iaitu semalam.




Untuk makluman anda, Puteri Erma bekerja sebagai seorang pramugari untuk Saudi Airlines. Bersama kita doakan perkahwinan mereka berkekalan hingga ke akhir hayat. Kredit gambar Nurza Wedding.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to (GAMBAR)Puteri Erma Edlinda, Bakal Isteri Aril AF Pada Malam Berinai

  1. okkay says:

    tebal makeup……aku berinai dulu x makeup ponn….

    0

    0
    • suria says:

      itu awak.. jgn la bandingkan semua org pon akan ikut cara awak.. flain org lain cara.. awak x suke makeup tebal tp ada org lain yg suke.. fikir positif la jgn semua pon ada je x kena

      0

      0
  2. fara says:

    harap kehidupan lepas kawin ni lebih berkat dan saling melengkapi. tahniah.

    0

    0
  3. kamariah says:

    mengerebang jer rambut tu mek weiiii…..

    0

    0
  4. minah jambu merah biru says:

    booooooooooooooooooooooooooooo 3rd hahahahahahahah….u ada hhe bwekk !

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      jambu2 rupe Nye minah2 klantan ni eh …tahniah aril dapat bini jambu semoga bahgia..

      0

      0
  5. Anonymous says:

    SWEET…

    0

    0
  6. Mak jemah pemalu says:

    Tahniah..semoga kekal ke jannah..menangis syaitan bila anak Adam diijabkabulkan..

    0

    0
  7. N says:

    suka tgk lisa surihani berinai duluu. simple. tpi yg ni pun… emm, ok la. hope korang bahagia till jannah. ameen.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Pondan2 yg bergambau sama tu over giler,buat style gedik konon la…geli aku nengok nyer…

    0

    0
  9. Eddy says:

    yang pengantin aku tak kisah…cuma yg sbelah kanan skali tu nampak menyampah..lentok mengalahkan pengantin

    0

    0
  10. kacang rebus says:

    kalau makeup semua lawa. yg x lawa pun jd lawa. cam dayang, aishah, stacy & siti sarah..mana der lawa. hidung semua kemek2. bila dah makeup adala..nampak btg sikit..toingtoingtoing…

    0

    0
    • akusukadia says:

      ade jugak yang kalau make-up lagi nampak hodoh,bukan nak kate muka dia hodoh sampai make up pun xdapat nak tutup kecelaan itu tapi..kadang2 orang yang tolong make up nye pun kelautttt….natural beauty is better good

      0

      0
  11. yihaaa says:

    Saudi Airlines ??? hmmm kebanyakannya mmg ke lautt tapi harap bini airil ni ok lah kann…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    sekali imbas ad mcm anzalna plk…sape pompuan y pakai skirt biru tu…cantikkk..

    0

    0
    • Cantik says:

      Yihaa weh betina bak dtg gambar ko nk tgk cantik ke x..Klu ko ase lawa ko try la jd crew..ntah2 xdpt sb ko juling ke sumbing ke kan..hahaha.owg len ke laut ntah2 ko da mmg dalam laut!!

      0

      0
  13. lulu says:

    sekali tgk mcm elfiro loy

    0

    0
  14. puteri cinta hati says:

    lumrah manusia..ada je yg tidak kena.. :)

    0

    0
  15. aku elfira says:

    ape plak nampak macam aku weyyy?
    kening aku lebat lagi aaa..tak agak agak???

    0

    0
  16. bazinga says:

    bobo ade di mana2. bobo telah menjadi trend no.1 di malaysia

    0

    0
  17. anis says:

    beberapa jam lagi ariel ngan puteri bakal diijabkabulkan :) selamat pengantin baru…semoga kekal until jannah…aamiin

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Handsomenya baju biru bercap tu..adik puteri ke..kim salam

    0

    0
  19. Fm says:

    Cantik bulu kening pompuan ni …

    Lebat sungguh.. Kata org kalau pompuan bulu mata lebat , bulu kaki pun ikut sama lebat.
    Eh bapuk yg belah kanan tu pakai spek tu siapa ?
    Posing ngalahkan bapuk tukang urut badan pat sempadan aje ..
    Mak andam dia ke?

    0

    0
  20. tomyam says:

    Macamana org kelantan tak pakai tudung ni.. nik aziz tak malu ke tengok rakyat nya ramai artis tak pakai tudung…

    0

    0
  21. muja says:

    fuh laki ke pmpuan yang dalam gambar ke dua hujung kanan tuuu,,, haha

    0

    0
  22. […] (GAMBAR)Puteri Erma Edlinda, Bakal Isteri Aril AF Pada Malam Berinai (37) […]

    0

    0