Written by AbangNara | September 23rd, 2011

Cantik gila gambar-gambar pra perkahwinan Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang diambil oleh Annas Easkey. ini. Kalau tak silap, Norman Hakim dan Memey Suhaiza akan diijabkabulkan sebagai suami isteri hari ini.

gambar pra perkahwinan memey dan norman

Marilah kita sama-sama doakan agar majlis perkahwinan mereka berdua ini berjalan dengan lancar. Lagi beberapa keping gambar pra perkahwinan mereka berdua dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

gambar pra perkahwinan memey dan norman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

181 responses to (GAMBAR)Pra Perkahwinan Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Daripada Annas Easkey

  1. ehem says:

    blum kawin dh pgg2 mcm dh kawin..so tk de speciality

    0

    0
    • Kak Limah Jual Pinggan says:

      best nyer tengok badan Norman Hakim…patut lah Kak Abby melalak yer. Kental….pergh! Sedap…

      teruja mak Limah you.

      0

      0
      • Selamat Pengantin Baru says:

        Memang la..tengah sayang kanj? Kentut pun terbau macam bunga wangi katanyer.

        Tahniah la…anyway.

        0

        0
        • Pondan Cover says:

          Cantik nye ahbang Norman… sweet jahhh.. jelas terpancar bersinar gemerlapan cahaya suci seri pengantin… semoga bersinar selamanya… buat memey AKAN KU TUNGGU JANDAMU UNTUK KU CARAS BANG NORMAN DARIPADAMU!!!!!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • cik shida dari parit says:

          wakakaka tak boleh blah… motif caras mencaras?

          0

          0
        • papa says:

          cantik giler memey..tahniah ..macam pinang dibelah 2 pulak…

          0

          0
        • Kampung Pokok Pisang says:

          Biasala..pompuan kampung Felda dapat bunga..macam kera lah jadinya..

          Tak gitu, u ols????

          0

          0
        • niki says:

          gambar2 anas easkay ni semua nya cantik2.. tu yg memey bole nmpk cantik tu..

          0

          0
        • Hantu Kak Limah Jadi Photographer says:

          halamak dik, gambar ada yg ter-overexpose la..!!!!!

          Tahap ‘exposure’ tu tinggi sangat, dik…rendahkan sikit lain kali. Pakai reflector lain kali. Jangan harap natural lighting je. Kau pancarkan kat muka Memey tu..biar naik seri pengantin dia sebab dia tak le cantik sangatkan. Kalau muka dia bersopak..kau guna je Adobe Photoshop…padam segala kerak2 kat muka dia. Jangan takut lah.

          Kain2 labuci tu tak relevant..tak payah amik lah. Norman pulak kau amik gambar dia dekat2. Biar nampak bulu hidung dia. Baru Memey teransang tengok gambar bakal suami dia tu nanti.

          Alah..reflector tu baru tak sampai RM 150. Kat Low Yatt Plaza ada..diskaun lagi.

          0

          0
        • baidzura says:

          AKU PELIK AR… AWAT AR PRE WEDDING YER…??? ORANG KAYA2 PAKAI DUIT SENDIRI PUN XJADI MCM NIH……

          NIH 2ND TIME NORMAN KAWEN PUN PERLBAGAI2….. HEBAQ SANGAT KER MEREKA NIH…??

          AWARD PUN BOLEY KIRA JGN JARI KE TAK DE….?

          0

          0
        • Kelkatu Patah Sayap says:

          ..orang sponsor la! …siapa tak nak?

          0

          0
        • TanganKu Juga Sama Puaka says:

          SELALUNYA ORG KAMMMPUUNNGG DTG BANDAR MEMANG MCM NI…LEBIH SUDU DARI KUAH…ORG BANDAR MAK PAK ASAL KL PUN X MCM NI..TENGOK LA TU..BAJU PENGANTIN PON X DA LENGAN…PADAHAL ASAL KAMPUNG…ORG BANDAR PON KAWEN IKUT ADAT…RASA NAK KAHAK2 JE MUKA2 ORG KAMPUNG2 NI..

          0

          0
        • berseri2 says:

          Dh banyak aku tgk gambar dorg berdua ni entah gmbar pra perkahwinan ke atau gambar utk photoshoot mag ke tp semua aku tgk mcm gambar selepas kawen je.. Macam dah tak ade seri je gambar kawen dorg nanti.. Tang pegang2 tu simpan la lepas kawen nti.. Atleast nmpk jugak kelainan.. Tapi kan, klau tak pegang2 pun seri ade lagi ke??? Kihkih.. :p

          0

          0
        • kak mun says:

          maaf lah akak nih dh kawen 10 thn, jd update2 terkini kurang lah tahu sgt..nak tanya, ni mmg pesyen skrg ker, belum nikah dh tangkap gmbr kawin beriya bagai..
          setahu akak nak pakai tanjak2 tu pas dh nikah..maaf ye akak org lama..x phm dgn style skrg..

          0

          0
        • The Secret Life of Kak Mona Fendi says:

          kentuz yg keluar dari kelopak bunga kekwa ke atau bunga loji sisa kumbahan?

          0

          0
        • minah jambu 24jam seronok skodeng says:

          padan muka Kak Abby…muka isteri tua yg……… berbisa!

          0

          0
        • Macaroni says:

          Bodoh ko ni pompuan!!Abby Abadi punya bf pun lg hensem dr Norman..ko ada ke lelaki hensem nak???kahkahkah….

          0

          0
      • Selitone Cold Steve Austin 3:17 says:

        Duit hantaran jangan lupa yer…

        0

        0
      • comment kt sini lg byk dari comment wedding asyraf muslim. Nmpk benor korang2 ni suke bgosip bnde -ve. akkekek…

        0

        0
      • minah jambu cover says:

        dh lah tu jangan marah lagi memey dn nrman tu doa kn semoga dia berbahgia

        0

        0
    • ayu says:

      enapa orang sekatrang suke buat album pra perkahwinan….???
      siap pegang2 tangan bagai, peluk2 bagai….siapa pelopornye nih?

      takkan la tak tahu bukan MAHRAM haram bersentuhan…peduliklah ko nak kawin lagi sehari dua ke, apa ke…selagi tak nikah mana boleh sentuh2 camtu….
      ISK..MACAMANA LAH RUMAHTANGGA YANG DIBINA NANTI NAK DIBERKATI ALLAH KALAU TERBINA DENGAN MAKSIAT.
      NAUZUBILLAHMINZALIK.

      0

      0
      • osman taring says:

        demm….ada lg ka gambaq mangkaq2 ni…WTH..WTF..WHAT EVERR…..

        0

        0
      • fierce tigress says:

        kalau tak salah, selalu nya yang buat gambar pre wedding n my frens yang berbangsa cina atau india.. malay selalunyer after ijab dan qabul..
        kalau artis dah start buat gni dan dapat liputan meluas pulak tu, kemungkinan juga orang2 d luar sana akan mengikut.. harap2nya, yang mana baik jadikan ikutan, yang mana ta elok tuh jadikan sempadan la ekk.. :)

        0

        0
        • tamara says:

          betul tu…..biasa’y pasangan non-muslim yg wat pre-wed session nie…pasangan pngantin baru islam akan wat selepas sah mnjadi suami isteri…sbb b0leh pose pegang2, peluk2 manja2…i sendiri pun buat selepas selesai semua majlis (both side)…..tp skrg nie dh melarat ke pasangan Islam pulak yg beria2 sgt buat sbelum halal bersentuhan…hmmm…. best friend i yg bbangsa cina baru2 nie pun wat sesi fotografi nie lepas selesai mjlis daftar pernikahan…malu kalau bgsa lain (nonmuslim) btanya tentang do’s n d0nt’s pasangan melayu (islam) yg belum bkahwin……aduhhhh…..

          harap sgt2 bende nie tak jadi trend pasangan2 yg bakal bgelar suami isteri…jaga adab, jg maruah…walaupun masa bcinta mungkin dah pegang2 tangan…tp tak perlu la smpai wat pre-wed nie…..kesian mak ayah menanggung malu….d0sa anak2 yg tak ingat hukum Allah.

          0

          0
      • sb says:

        lerrrr…. ape dia nak kesah halal haram… dah mmg dia pelakon, keje pegang2 peluk2 bukan mahram ni mmg keje dia… takkan time nak kawen pulak tetiba tak boleh pegang2… padahal hari2 dah pegang peluk bagai… :)

        0

        0
    • aley says:

      tahniah norman.! tapi jangan lari dari tanggungjawab pasni..

      “TONTON ONLINE KARIPAP KARIPAP CINTA”

      0

      0
    • Ms Jay says:

      bukan setakat pgg2 ntah… yang kena tangkap khalwat tu… ceciter…

      0

      0
      • mn says:

        jodoh datang kepada kita dengan dua cara. pernah terbaca artikel dari ustaz apa tah tak ingat.

        jodoh dari Allah: jodoh yang masing2 lelaki dan prmpuan yang baik mnjaga kehormatan utk mncari redha Allah.

        jodoh dari syaitan: sebelum kahwin dah buat maksiat, pgang sana sini and kahwin..

        selamat pengantin baru memey dan norman.

        hebat pengantin ni. halal haram tolak tepi. janji kahwin.

        0

        0
    • lala says:

      gambar last mcm iras lisa surihani.

      anyway norman anak berderet pun menten pasal bukan dia mengandung beranak kan, mentennnn.

      0

      0
    • RedRuby says:

      Aduh…muak btol tgk muke diorang ni. Dh xde artis lain yg kawin ker? Ni bukan lg tahap dh basi..ni dh tahap berkulat spora bagai!

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tapi tk boleh lawan ngan badan malek nor lagiiiiiiiiiiiii best gan nyeeeeeeeee dapat pelok dia nye lengan je dh kire dh ok…..tol tk pengomen2 semua?????????

      0

      0
  2. nur says:

    huuuu tiak kedut2!

    0

    0
    • konpius says:

      kalo tiak tegang, tang buleh angkat tangan…

      0

      0
    • coklat says:

      aku rs ko mesti minat gile ke memey..sampai ketiak pn ko telek…agknye stiap 1 pic ko tnung sungguh2…bab biase org klu xmnat tgk skali imbas jer…klakar la ko ni…

      0

      0
  3. razer says:

    ke i care

    0

    0
  4. mommy says:

    1st ker?

    0

    0
  5. ad says:

    OoooOOo

    0

    0
  6. suka hati says:

    semoga kebahagian yang dicipta kekal hingga akhir hayat..biarlah jodoh kali ni berkekalan..tanggungjawab anak2 jangan lupa yaa en.norman..

    0

    0
  7. Mindfreak says:

    sayang seribu kali syang si memey ni…rupe paras ade tp xgunakan akal secantik rupanye..xpela da jodoh duakan dorg berdua bahagia selamanya…aminnn….

    0

    0
  8. tak paham says:

    yer….kompem anda mmg xmalu wahai memey.adakah anda berbangga dapat membina masjid diatas keruntuhan masjid orang lain?

    0

    0
  9. cinderella cantik says:

    eeeee…berbulu giler babi aku tgk pic ni tp nak tgk jgak la…sian sememeh ni…suka sgt la kat duda gatal anak 3 ni….dh la tk bayar duit hantaran abby….suka la sgt sbb kawin free….duit takde sbb tu la org sponsor….si memeh gatal ni muka tak tau malu….mcm takde jantan lain…ye la sisa org gak yg kau suka….

    0

    0
  10. SENGAL.. says:

    mereka pun ingin kebahagian….semoga mereka bahagia….

    0

    0
  11. like or deslike says:

    pic NH tgh tgk jam..

    lambt bebeno time ni..den dh x sobar dah nie hahaha

    0

    0
  12. momok says:

    asyik dok pra2..nanti tibe hari kahwin sume dah basi sbb org dah taw

    0

    0
  13. bebunga wangi says:

    eeeeeeeeeeee…ketiak kedut…ketiak itam….sbb tu norman nak sgt….ketiak mcm heroin tamil…

    0

    0
    • NBH says:

      Benci pun agak2 la, jgn sampai buta kan mata utk fizikal dia. Aku pu xberapa suka ngan perangai si Memey nie tp kalau ko ckp ketiak dia kedut..aku rasa semua org mmg ketiak kedut.. Tp aku xtau la kot ko nie ketiak tegang semacam.. Kalau ko kata ketiak dia hitam, aku tilik semua gambar dia..ada satu yg nampak sisi ketiak tp xde plak hitam.. Benci berpada2..jangan benda yg takde, di ada-adakan.. Kalau tolak perangai, si Memeg nie boleh trgolong dlm pompuan yg cantik. Kalau time dia xmake-up masa attend kt mahkamah tu bleh tgk kulit muka dia mmg halus. Body pun mmg cantik.. So kalau nak jadi haters sekalipun, toksah la over sgt..

      0

      0
      • mimi says:

        ishh nape beriya sgt backing memey nih..ni abg norman taip sndiri ek..kehkeh

        0

        0
      • zazmi says:

        betul la tu.. benci pon benci gak… tp jgnlah over sgt yg bukan2 korang kutuk. kita kena ingt, kita berhak benci perangai dia yg INGKAR dgn ALLAH jer. Jgn kutuk fizikal sbb kalau kita kutuk fizikal org tu bmakna kita mperkecilkan ciptaan ALLAH. Nauzubillah!

        0

        0
    • like or deslike says:

      bacalah maksud Surat At-Tiin ayat 4…

      0

      0
  14. S says:

    MENYAMPAH GILE PERAMPAS…

    0

    0
  15. cikbulan says:

    cantiknye memey…semoga berkekalan la …

    0

    0
  16. rita says:

    tolonglah jangan keluar citer pasal diorang ni lagi. menyampahlah. norman anak dah tiga tapi tak sedar diri. ketawa nampak sangat buat buat suka teramat. si mulut lebar ni pun satu. bueeeekkkkk

    0

    0
  17. urukhai says:

    gahnya bukan main. tapi kesiaaaaaaaan……99% barang welfare. pasangan pengantin paling ‘daif’ tahun ini.

    0

    0
    • kak minah says:

      suke sgt buat pra perkahwinan mcm nie ..
      lepas tuu x lama bercerai berai ..
      hermmm artis2 .. over sokmooo

      0

      0
  18. happy meal says:

    woih pesal gmbr last tu aku tgk mcm rupe lisa surihani neyh…ohh..lupe..due2 pn nk kawen duda laaaa..lol…

    0

    0
    • qila says:

      woit ! mmg la dua2 pun kawen gan duda, tp ckp tu guna otak sket. lisa ke yg wat yusry cerai berai dulu ? NONSENSE !

      0

      0
  19. cik kiah says:

    ishhh sakit mata nih dok menengokk dua org nihh . belum kawen pon dah pegang2 mcm husband n wife . hrrrr ~
    pssstttt , norman tuh dah boleh duduk elok2 kot . terkangkang2 bagaiii . haishhh .

    0

    0
  20. kolah,. says:

    hishhh,.. buka paper pun muka diaorg ni,.. mnyampah btullah,..

    0

    0
  21. hati keras tapi jumpa coklat mesti cair says:

    ko wat cantik mcm mane skali pon la…..di mate ku tetap ko xcantikk……pendirian ko memilih dan merampas kebahagiaan org lain tu yang membuat aku membenci org seperti kau…jika aku ade anak aku x hengennnn…jodohkan dengan keturunan kau wahai memey si perampas…..walaupon aku xde kena mengena dgn kak abby tapi aku dapt rasekan peritnye sakitnye melihat kebahagian yang di bina telah direntap oleh org lain…sabarla wahai kak abby…xlama lagi kena lah hukum karma….

    0

    0
  22. cikbulan says:

    klw ALLAH dh tulis jodoh mereka, biarlah..knape yg lain tak habis nk mngata..kite tak taw mne yg btol mne yg salah..tak baik mnghukum n mngeji org…sempurna sgt ke kita smpai nk mngeji org lain..semua org buat salah…ckp gunakan akal, bukan brdasarkan nafsu dan amarah..x pasal2 dh buat dosa

    0

    0
  23. zazmi says:

    mcm org kapir dah aku nengok org zaman skang ni kawen. wat pra photoshoot pegang2n peluk2. mak bapak pon tnganga duk tengok lelaki bukan muhrim pegang anak dara dia. sume kongsi dosa, masing2 kongsi bala ALLAH.

    0

    0
  24. riena says:

    nice, selmt berbahagia hingga ke ank cucu

    0

    0
  25. name ko? says:

    pic memey yg last skali mcm lisa surihani..tapi lisa lebih cantik laa…

    0

    0
  26. Kacang Soya says:

    norman loikeeeeeeeee mulut lebar memey. banyak kegunaan & kelebihannya. wahahaha!

    0

    0
  27. aku says:

    cantiknye memey… dah tertulis jodoh mereka dengan cara mcm ni.. Allah kan maha Adil.. give n take !! :D

    0

    0
  28. hati keras tapi jumpa coklat mesti cair says:

    common mane my coment……ishhh

    0

    0
  29. aoi says:

    aku rasa abbey dah conteng2 muka perempuan ni dah

    0

    0
  30. potato says:

    belum pape lg dh briya bagai.aduiiyaii…

    0

    0
  31. cik gojes says:

    okayy, akui gambar AE memang awesome giLa..takde La huduh macam gambar diorang yang Lepas2 tuh berbaju peach and biru tuh~

    0

    0
  32. kasutumit says:

    nak tanya la,kenapa media massa terlalu gembar-gemburkan perkahwinan diorang ye?kalau dalam blog tu boleh faham lagi..ni dalam suratkhabar pun sama..saya sangat pelik..siap dapat tajaan jutaan ringgit..mungkin rezeki diorang..well,kena ingat..langit tak selalunya tinggi ye..biarpun kemenangan tidak berpihak pada kebenaran,namun Allah Maha Adil lagi Mengetahui…peace!!!

    0

    0
  33. ehem says:

    Kencang Norman ni…sangat kacak, segak dan seangkatan dengannya.. tapi sayang… rupa sahaja tak menjamin apa-apa….

    0

    0
  34. aman says:

    Gembira atas kesedihan org lain..

    0

    0
  35. mrs F says:

    lorgh! diaorang lagi.. dah tak de cite lain ke selain drpd fokus pasal diaorang nih.. tolong la, diaorang ni bukan sapa2 p0n.. nak kata pernah menang anugerah pelakon terbaik kat FFM x de pon. (pelakon popular kat ABPBH lagi la x da).. nak kata berlakon byk filem box office pon x jugak.. (dlm drama pon susah nak nampak muka).. sape diaorang ni yg media nak highlight sgt2? setakat popular sebab kes khalwat n bicara mahkamah.. bek x payah ler.. byak lagi perkara-perkara lain yang boleh dihighlightkan..

    0

    0
  36. mak jemah says:

    Huhu~kan kemain ko yer..kalau dulu time tgkap basah patutnya dh kene sula..tp yela jodoh ngn abby xpanjang kan..ap nak buat..norman ni nakpucuk yg fresh muda gitu..xlama lg memek kedut..aww norman cr pucuk baruuuuuu…..takgitu norman….=ppp peace ? war…

    0

    0
  37. iqa says:

    mesti ada hikmah di sebaliknya…….korunk kutuk2…apa korunk dapat…???? korunk doakanla buat yang terbaik utk mereka……daripada korunk kutuk2…dapat dosa nak buat apa…buang masa jer…mana yang terasa….saya mohon ampun…..saya bukan nak berpihak pada sape2……tapi mengingatkan jer……sekian…iklaz dari saya….:)

    0

    0
  38. apekny0nya says:

    ad0iyai..xabeh2 ngan p0sing pra-wedding minah ngan mamat ni..0wg laen nk kawen gak tp xde la mcm minah ngan mamat ni..0wg kate alau pr0m0ti0n kawen meriah cgt, prkawenan xke mane p0wn..ala kdr dh..ni cmpai nk pamer kt muzium la pe la..mnyampah!!

    0

    0
  39. kuat tido says:

    cantik.. tp jgnla over sgt.pk la klu anak2 tgk pic ni cmne?dlm kita b’gembira..pasti ada yg b’duka..enak m’jamu selera..jgn lupa yg tiada.he..tetibe kuar lagu raya plak.peace!

    0

    0
  40. masa_tak_menunggu. says:

    Semoga Berbahgia hingga ke akhir hayat utk mereka berdua. Norman Boleh tambah anak lagi…..yg kilang lama Ok ada tiga..kilang baru biar la lebih ramai lagi. wasalam

    0

    0
  41. ashley says:

    smkn meluas betul liputan majlis pra diorang ni..tu baru pra..hmm..smp aq terfikir ‘ZAMAN SEKARANG DAH JAUH BERUBAH..MANUSIA JENIS MACAM NI YG DIANGKAT/DIJULANG / DIAGUNGKAN..x heranla kalo pas ni bnyk artis x sedar / rs tersedar coz bg diorang..’wlupun ditohmah/dikeji..rezeki MELIMPAH RUAH, banyakkkkk pihak nk MENAJA’ so x terkesan apa2 walupun ditangkap khalwat dgn cara mcm mn pun @ punca keretakan r/tangga org..dunia.dunia….

    0

    0
  42. iBU RITa says:

    ada aku kesah!!!!!!

    0

    0
  43. mixgirl says:

    muka…masing2 x seri pgantin lgsung…dh basi!!!!
    mcm s**l……………

    0

    0
  44. pk2 says:

    ntah ape2 r momok nie…..bgge sgt la brg sponsor……xde cls der…yelakan law x sponsor mane nk buat grand2 kn??? nie nsb der sponsor…si norman lak budget muda,,,,x reti2 ker kubur kate mari umh kate pergi….ank to0o dah 3 dah…..ade ati nk bini muda,,,hadoiiiiii…….

    0

    0
  45. Cik Ram says:

    Baru hari ni nampak hasil gmbr yg dia org ambil ada kelas. Nice pic. Kan bgs make up natural..Baju kaler putih pun sesuai dgn Si Memey ni.. Aku doakan yg terbaik utk kalian berdua…

    0

    0
  46. Supermak says:

    tak suke!!! tak suke!! tak suke!!!….memek badan keding, mulut lebau..NH muka gatai..2-2 pun hampeh..!!!

    0

    0
  47. Armani says:

    apalah perasaan anak dia tgk makhluk 2 org nih …??? tak tau malu…kesian dgn budak2 tuh…pegi skolah sure kena sindir dgn kwn2… bapak hang gataiiiiii !!!!!!!

    0

    0
  48. oren says:

    la bru nk kwen ke???mati2 aku igt diorng dh kawen pas kes usung toto ke hulu kehilir ari2…

    0

    0
  49. kesha says:

    Norman gatal..kesian anak2 ko …heh xde akal ker buat cm nih…one day ko ngan sememeh ni akan bercerai jgk..amin..

    0

    0
  50. bambino says:

    org laki dah beranak tiga pon nampak macho lagi .Mana laa ank dara tak tegila gila .Mmg handsome norman hakim nih .. takut poket tinggal abuk jer ..

    0

    0
  51. anis_arm says:

    maaflah ckp….tk pernah tgk org tegedik mcm 2 org ni….
    NAIK MELUAT PERANGAI PEGANTIN GEDIK …yg ppuan dgn jantan sama aje….acah2 romantik konon tpi tk romantik langsung….mengada yg lebih….kita cuma nk tgk cantik sgt ke apa yg disponserkan…

    0

    0
  52. jamkayu says:

    tak perlu kata apa-apa……………………..
    kite tunguu dan lihat siapa yg kenaaaa….
    dan tunggu cerita selanjutnya setelah beberapa tahun usia perkahwinan die org nih………..

    0

    0
  53. mickey says:

    asyik dok cter pasal dorang je..BOSAN!!!..media ni dh x de cter lain meluat nengok!!cter bdak bdua nie!!!!

    0

    0
  54. mce says:

    abang nara sepatutnya tegur diorang tu bukan puji. kenapa over sgt asyik pegang. tak jeles lgsung tapi sakit hati tgk diorang sendiri tak malu n mcm mempermainkan agama diorang.

    0

    0
  55. are_deq says:

    bestnye kawin ditaja…aku nk kawin tak de sape yg nk sponsor..huhuhu…tlg ar

    0

    0
  56. lisa bukan surihani says:

    CHOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
    gile ke ape sape ckp muka memek kemek ni mcm surihani…jauh beza ok…lisa surihani lebih cantik, sopan n educated..si memek ni ape ade?APEPONXBOLEH..
    -harapkan lipstik merah menyala tapi pakai tak kena gaya..hahhaha-

    0

    0
  57. zyyy says:

    Harap sangat lepas norman dah nikah dengan memey dia tk lupa tanggungjawab die sebagai seorang ayah kepada anak-anak dia dengan abby. Sama-sama laa kita doakan agar hubugan norman dan anak-anaknya tidak akan terputus.

    0

    0
  58. rianda says:

    pengantin mcm ni mmg sesuai la dgn photographer kerek mcm annas tu. wtf.

    0

    0
  59. smile :) says:

    hai laa nasib badan..np laa kowng ni show off gle psl wedding kowg ni..dh xnmpk seri pengantin dh pun..nmpk cm kowg berdua tgh wt cover majalah jer..xde pape yg menarik pn..tah2 k.abby pn xjeles langsung dgn wedding kowg ni..anyway selamat pengantin baru..

    0

    0
  60. cegampang says:

    muka memey ade iras lisa. dua2 pun terhegeh2 kat laki dan bekas laki orang. kuang kuang kuang

    0

    0
    • pembetulan says:

      pd sy, x slh kawin duda or bekas suami org..asalkn bkn ‘merampas’..sekurang2nya kes lisa x sama ngan kes dieorg bdua ni..wallahua’lam..

      0

      0
  61. de.mucci says:

    the winner of the MOST PATHETIC,ANNOYING, SARCASTIC COUPLE GOES TO…

    *drumroll*

    run of applause to….

    NORMAN HAKIM & MEMEY!!!

    0

    0
  62. adie says:

    wahai ulama atau yg berkaitan di malaysia ni. keluarkanlah fakta atau apa jua statement berkaitan, budaya pre-wedding ni jauuuuuuuuuuuuuh menyimpang dari Islam. berpegangan, riak, membazir dll.

    0

    0
    • satay says:

      alah .. pra perkahwinan nih utk si mangkuk ayun selebriti jer .Org biasa2 mana ader ..

      0

      0
      • cik bubu says:

        org2 biasa pon dh ramai buat.. dkt fb ni bridal2 dh upload bersepah gambar melayu yg wat pre weeding. siap pakai gaun2 bagai lagi.

        0

        0
  63. ANANANAN says:

    ni lagi cantik dr IEZLA BRIDAL PY GAMBAR !!!

    0

    0
  64. cempaka says:

    puuuiiihhhhh! sial la! =P

    0

    0
  65. la says:

    biasa orang buat lepas kahwin sbb dah x berdosa.. mak bapak dia x marah ke … ? aku rasa mmg dia sengaja nak cari publisiti murahan

    0

    0
  66. fikir says:

    okk.. lupakan sebentar siapa model gambar ni ye..

    all pic mmg awesome. credit given to photographer. pompuan ke cameraman nye? sgt cantik style n angle dia. pasni mst ramai org carik photographer ni..

    err… model? no comment..

    0

    0
  67. sudah-sudahla says:

    sudah-sudahlah membenci mereka…

    0

    0
  68. deeamy2008 says:

    dosa dan pahala dah jdi mainan mereka nampaknyer mkin tua mkin terserlah kurangnyer agama n nipisnyer iman…muka da jdi tebal bak tar di jalan raya…..ibu n bapa si m….y sungguh berbangga mendabik dada anak x dara kena tangkap basah kemudian kawin grand n wedding of the year……..

    0

    0
  69. deeamy2008 says:

    mana coment cek…….

    0

    0
  70. ijan says:

    Tak malu agaknya berkahwin lepas isu tangkap khalwat.. kawin beria mengalahkan orang bujang pulak tu.. langsung x jaga perasaan isteri dan anak-anak.. si memey ni sorg lg.. suatu hari nanti kau rasa la balik apa yg abby rasa hari ni!!

    0

    0
  71. Moshi moshi says:

    Dorang ada bnyk sponsor pasal..sponsor2 kesiankn dorang.Pasal dorangni takda duit.he..he

    0

    0
  72. minah senget says:

    xcantek lansong…..(jeles)

    0

    0
  73. suka cilok says:

    gua kompom lepas ni ade lagi 7 artikel pasal kawen 2 ekor ni…..aku yakin sgt2 ..tak percaya kita tengok

    0

    0
  74. MUMMY DADDY says:

    hanya orang2 yg bgi sponsor je yg tau dorang 2 ni cam tu…coz bab2 nk bgi sponsor bukan bleh senang2 je nk bagi….maybe dorang ni sangat dipercayai oleh tukang2 sponsor……wallahualam…semua ini rahsia Allah….sudah ketentuan dan tertulis oleh Nya…kerana dia yg maha mengetahui apa kan terjadi di muka bumi…Amin..

    0

    0
  75. taksukakomen says:

    i have to agree that ure pretty memey, i just hope the path u choose is good for you! norman,pls be good this time, ingat sket kau tu bakal tua, nnt dh tua kerepot sakit xleh bangun, sape nak basuh berak kau klu ku x abis2 main betina? ko bajet betina2 muda bergetah nak layan ko yg berak atas katil?? bleh blah!. ok tu je pesanan. and congrats!

    0

    0
  76. taksukakomen says:

    oh lagi satu,aku sgt2 berharap abby kahwen ngan laki kaya, abby ko fikir la, muka hensem x kemana! better u ended crying in BMW than kancil!! yes money cant buy happines, but u need money to be happy! am i right!boleh ko pegi kedai beli beras tunjuk muka hensem je? xdenyeee

    0

    0
  77. abgzan says:

    knape nak kene ade pre wedding nie? aku tak paham konsepnyer…

    0

    0
    • mata cangkul says:

      ini bukan pre wedding laa .. ni sessi menerai baju penggantin ..

      0

      0
      • ijan says:

        Pre-wedding la tuu.. konsep gmbr tu mmg pra wedding la.. cume yg aku x faham tu, dah peluk2 pegang tgn bagai.. dlm kas kawin pon mengalahkan dah kawin.. manusia akhir zaman.. nauzubillah..

        0

        0
  78. LCW says:

    sesapa yg bagi -ve comment tu..terimalah kenyataan yg perkahwinan ni adalah jodoh mereka…doakan kebahgiaan orang lebih baik dr mengutuk.! Ntah2 yg mengutuk tu..semua..tak laku..tak macam memey yg ramai peminat..:)

    0

    0
    • zazmi says:

      ko pon sama ngutuk org

      0

      0
      • akula says:

        jodoh mende nye bai…..cuba review blik sal norman ngan abby ari 2…..norman ckp ape kat abby…..memg dia 2 dok gilegan kn memey….aku tgk pn x smpai aty si abby 2..dpan org rmai blh dia ckp cam 2 kat abby…..dia bhgia tp abby ngan anak2 derita…..pe kejadah nye….

        0

        0
  79. serimuka says:

    perkahwinan yg paling banyak menerima kejian….doa yang tidak baik….kutukan…hinaan dan caci maki…..disulami derita dan air mata dr keruntuhan sebuah masjid……bahagia ke nanti…. ???KARMA…

    0

    0
  80. Bro 10 Inci says:

    skrg musim perampas2 kawen bai… faiza, meimei.. ntah sape pulak pasni… apapon tahniah la atas sponsor tuh (bukan wedding)… :p

    0

    0
  81. korangmacambagus says:

    yang dok sound pegang2 tu, korang cam bagus je. cam tak penah pegang2 je. ceh!!

    0

    0
  82. tengku.intan@yahoo.com says:

    kawin yang tiada keberkatan….tgklah nanti…perkahwinan yang sentiasa mengajak syaitan meraikan bersama-sama….berdosa bersanding apatah lagi berpegang-pegangan tangan…..

    0

    0
  83. HOT MAMA says:

    BERAPA BANYAK PRA DAAAAAAA………………..

    0

    0
  84. mata kasar says:

    budak felda tak kenal asal usul pas tu ada hati nak sakitkan hati bekas madu dia nak panggil special invitation lak tu apa punya pempuan lah ni. Senyum tu coberlah sikit mulut tu dahlah lebar….huhuhu

    0

    0
  85. icha says:

    *ade aku kesah??
    *no need to know
    *not immportaint
    *xmasuk exam pon
    *mwahahahaha

    0

    0
  86. hamba allah says:

    heb0h beben0 kal0 ad muslim pegang anjing..walhal pegang anjing cume haram shje n blh je samak..tp kal0 pegang bkn muhrim xd plk sape2 pertikai kn..lg la besar d0sa nye..ad0i manusia..

    0

    0
  87. azel nas says:

    tefikir gak apelar perasaan anak2 dia bila tgk gamabar2 ni smua..ayah yg perasan mcm anak teruna bagai..dlm 10 tahun akan dtg bila diaorg dah besar..?

    0

    0
  88. lola says:

    senyum lebar memey dpt membina kbhgiaan dr airmata abby..norman lak bangga dpt kawin pompuan mude..x kire lar prangai hampeh atau tak..

    korang kawin ker tak takder beza..dah muak tengok korang berpeluk dan berkepit..bukan ker korang dah lama jadik laki bini?

    0

    0
  89. oh.. says:

    cantik

    0

    0
  90. Hazlina says:

    dulu..bukan main lagi cakap takda apa2 hubungan la…skali..dok kawen jugak berok makye 2 ekok neh….

    0

    0
  91. xsuka memek=memey says:

    pre wedding?? ntah sape org giler yg sroh buat pre wedding ni…pre wedding konon..aiii asl la bangang nk mampos c memek ngn norman ni…..name je islam….

    0

    0
    • leo says:

      knape manusia suka sgt menghakimi org lain? sape yg bagi hak & kuasa utk ckp diorg bdua tu salah @ btul.org2 yg tengah mengata tu pun betul ke “nama je Islam?’

      0

      0
  92. akubencimulutbesar says:

    wei tolong la takyah tunjuk lagi gambar setan dua ni…nak buat romantik konon tapi tak menjadi…si norman puaka ni..tak sedar ke yg dia tu jantan duda..bukan nya bujang..nak pre wedding konon..kawin pun dengan budak kampung yg bru masuk pekan…kalau dengar si mulut besar bercakap..nampak jelas kekampungan nya…aku setuju depa ni diberi gelaran “pengantin paling daif”..nampak sangat si jantan tak berduit sebab nak kawin pun kena taja!!
    aku doakan kau berdua cepat bercerai ya!!…aku nak tengok airmata ko bila jantan tu syok kat betina lain nanti!!

    0

    0
  93. jerome says:

    NORMAN buat2 la perangai elok sikit. ingat la kau tu ada anak2. Haishh bapak apa macam ni belum kahwin pun pegang2 beriya!

    0

    0
  94. hehehe says:

    tak tau la kan napa mata aku mengatakan cantik pulak gambar pra perkahwinan dia org nie…meak up pun nampak cantik cm tang lipstik tu merah nau…kalo bt colour pink skt lg cute…ape2 pun tahniah n selamat melayari alam rumah tangga dgn jayanye…jgn jd mcm abby sudah lar yer…

    0

    0
  95. 1/2 tiang says:

    Haaa….macam ni baru dikatakan x ada berkat, bukannya tujuan nk. nikah , insaf dan membina keluarga yg. berkat. Menunjuk x abis2, dulu perangai ko org. berdua…kini nk. nk. nikah macam2 pulak buat perkara merapu. Kalau nk. kawin, kawin saja la….

    Bodo org. ambik kesempatan nk. memperagakan isteri ko dan ko sekali Norman oiii…..nampak sangat tiada harga perkahwinan ko org. tu.

    Kalu aku….aku malu cam ni …x ada maruah….
    Lainlah bini ko tu peragawati……
    Ko org. berdua ni macam jadi patung.
    x dapat menilai yg. mana baik dan buruk.

    0

    0
  96. Seet says:

    teori aku utk reason wedding 2 makhluk Tuhan ni byk sponsor adalah,
    ‘orang yg belum muslim ni secara perlahan2 nk memesongkn muslim. org yg derhaka kpd Tuhan diberi layanan istimewa. so anak2 remaja n generasi akan dtg akan anggap langgar hukum agama akan diberi layanan super duper istimewa, mcm 2 makhluk tuhan ni.. so why not kita ikut.’
    teori shj.

    0

    0
  97. gosok periuk says:

    kan nampak cantik xpakai gincu merah nyala 2..tapi ternampak double chin plak..no no no..

    0

    0
  98. kacang ngan yin says:

    sok2 bole citer kat ank cucu mereka .. sejarah percintaan dan mcm mana mereka berkahwin … hehehe ..

    0

    0
  99. ant says:

    he’eh….xsabarnya nk diaorg kawin cpt….nnt cpt sikitlh nk bercerai…..hahahaha

    0

    0
  100. embunpagi says:

    pernah kah norman terpikir perassan org yang penah dia sayang dan masih sayang……
    renung2kan lah apakah perasan orng yang anda pernah janji akan sebuah kehidupan yang indah tapi hancur tengah jalan……….
    ingat bumi ni bulat…………….
    apa apa pun selamat pengantin baru (baru ke????) buat anda berdua

    0

    0
  101. mulut jahat says:

    lantak diorg la nk pra ke bra ke.dah nikah ang kasi hentam la puas2 c memek tue ye bang norm,kasi sapai tilam2 jiran pun basah skali.kakakaka

    0

    0
  102. aku says:

    aku pon Felda mali gak.. tp x sume org felda mcm ni. aku ok je kot. g bandar ke msuk kampung ke. aku ttp aku. nak bg statement tu pikir la dulu.

    0

    0
  103. ntahapaapa says:

    byk btk gmbr pra-perkahwinan diorang ni…

    0

    0
  104. Metacreation says:

    En Nara, ape kate kalau anda tidak bersubahat letak gambar2 pre-wedding ni…ikutkan posing norman n memey neh..tak sesuai n tak boleh langsung di sisi agama… ooppss….tak perlu tunggu pre-wed shoot pon dorang dah begini eh :D

    0

    0
  105. aderkukesah says:

    xyah le upload bnyk sgt gambo mamat n minah ni. klu berseri tu xpa ler. aku tgk sama je ngan gambo2 biasa diorg..abg nara. eira syazira ngan azad nye wedding picture mana?. klu nk bandingkan minah ni ngan eira syazira. Eira syazira LAGI cantik n berseri2..i like!!

    0

    0
    • lolok says:

      ha’ahlah wei setuju tu. beutifulnara uploadla gambar Azad ngan Eira Syazira. cantik sangat gamba dorang..sweet sangat couple tu.

      0

      0
  106. hot^mama says:

    pasangan paling TAK DI RESTUI PEMINAT di MALAYSIA..tak tau malu! ptuuuiii!!!!!

    0

    0
  107. puaka niang rapid KL says:

    Korang ckp mcm mcm dunia ni x de akhirat..beringat la skit balasan akhirat dgn apa kutukan yg kita buat tu..kalau kita buat salah dgn allah boleh bertaubat..kalau kita buat salah sesama manusia..dosa kita x kn terampun selagi tidak meminta maaf dgn dorang tu..fikir2 kn lah :-)

    0

    0
  108. :( says:

    rasa2 couple ni yang paling alah2 menyampah nak tengok.

    0

    0
  109. ntah la says:

    bangkai la 2 ekor s***n ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  110. babe says:

    Tak faham aku apsal semua org marah sgt dgn memey ni. Ok la maybe aku dlu pon marah. Die nampak alim2 gatal. Tp penah tak masyarakat berfikir mcmane plak Abby Abadi tuh dlm edah lagi dah pegi china berdua dgn mamat dlm drama Nora Elena tuh? (Bekas tunang NE) Sebagai seorang ibu yg rumah tangga yang dilanda masalah boleh ke tinggal kan anak2 dan release tension ke China berdua dgn mamat tu? Itu yg kantoi dlm Melodi. Siap tunggu kat KLIA kantoi tapi lari2? Nape smua org tak nampak yg itu..? Pelik.

    0

    0
  111. lili says:

    Artis kalo dah xigt batas…laki org ker bini org ker main sebar jerla….

    0

    0
  112. cantik dan sesuwai ….tahniah kerana berjaya melangkah ke alam perkahwinan sekali lagi utk NH dan pertama kali utk MS .. bukan mudah utk berkahwin dan melayari alam bahagia ini kerana sentiasa ada musuh2 serang hendap yang akan berjuang habes2 an sehingga pelayaran karam di tengah lautan

    0

    0
  113. aliesh says:

    dorg ni tatao malu… walaupun skg dorg ni suami isteri hakikatnya sebelum ni yg dorg buat sume terkutuk… rejam jer.. kesian kak abby abadi… xpe kak abby pun boleh dapat suami yg lagi baik..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh abby kn dh ada zulllllllllllll…………dia dh putus ke ngan zullllllllllllllllll ?????????

      0

      0
  114. N says:

    belum kawen gambar baju kawen besepah sana sini. mana laaa nak berseri..

    0

    0
  115. chombie says:

    Cantik le lens memey pakai.. brand apa yeak???

    0

    0
  116. kecik says:

    uurrrmm…geli tgk memey@norman nie..mcm2 citer sal dowg.nak kawen tu da la..siap nak g muzium ar wat frame bju gaun tu..sedangkn ERRA&YUSRY dlu pon weeding of the year xde la nak g frame baju pngantin,SITI NURHALIZA pnyanyi no1 xde la terlebih2 ngada2 cam dowg nie..kalu nak kawen,kawen jew la..xyah la nak heboh2 brape juta sume.pdhal tu sume SPONSER jew pon..sedar ar ckit..renung2kan la yeee wahai umat2 sume..:-)

    0

    0